עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by The Man123,

אני צריך המלצה ללוח אם טוב שיתאים למפרט הבא (מחשב חדש שאני הולך לקנות) מעבדי אינטל : P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE זכרונות : DDR II 667 512MB Corsair + עוד זיכרונות 256 מ"ב 533 מג"ץ 2 כאלה דיסקים קשיחים : Western Digital 160GB 7200 8MB WD1600JB כרטיסי מסך : eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E מארזים : Thermaltake Suprano VB1000SWS

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by david2k,

יש איזה הגדרות ביוס ממולצים ? ועוד משהו סתם נכנסתי לביוס מקודם לא שיניתי כלום רציתי לבדוק תטורבו בוססט עכשיו מצאתי משהו כזה Intel Turbo boost tech נכנסתי לזה וראיתי 3 מצבים 1. AUTO שזה היה המצב שלו. 2. enabled והיה רשום בצד [MENU] שזה אומר שכל הליבות יעבדו בצורה הכי מהירה משהו כזה 3.disable לא כלכך הבנתי תפירוש שלו בצד[MENU] להשאיר את זה כמו שזה או לעשות את אחד מ2 מצבים שאמרתי? עוד דבר יש דרך בביוס להעלות תמהירות מאורר של הכרטיס מסך?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by e.t,

יצא היום חבילת דרייברים חדשה מבית EPOX. (לא יודע אם זה תומ או לא בלוחות NF2 אחרים) מתוך האתר הרשמי של http://www.epox.org/ Download of latest NForce 2 drivers with the following inclusion data :- Audio driver 3.34 (WHQL'd) Audio utilities 3.17 Network driver 3.13 (WHQL'd) GART driver 2.78 (WHQL'd) SMBus driver 2.75 (WHQL'd) Memory controller driver 2.75 (WHQL'd) IDE driver 2.70 In The Box (WHQL'd) IDE driver 3.07 Full Driver Installer 3.22 Suitable for Windows 2000 and XP only. להורדה פה: http://www.epox.org/drivers/nv278_2k_xp.exe

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום צריך את דתעכם איזה כרטיס יותר טוב לאובר קלוק SUPERTALENT או TwinMOS?? TwinMOS? 1GB 667 CL 4 SUPERTALENT 1GB 667 CL5 מה יותר טוב ל OC ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2958 נאמר לי ע"י המוכר שבלוח הזה ניתן לחבר 3 זכרונות 1 GB או 3 זכרונות 2 GB או 6 זכרונות של 2 GB לא מובן למה לא ניתן לחבר 6 זכרונות של 1 GB ? האם משהו חושב ש- 3 זכרונות של 2GB טובים מאשר 6 זכרונות של 1 GB ? ובאם כן למה ?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by nadav275,

אני לא נוהג להשתמש בביטויים מסוג זה אבל.. *קריטי ביותר* חבר שלי צרב ביוס ללוח ה nf7 שלו ומאז החלו הבעיות... בהתחלה הלוח בכלל לא עשה פוסט והיום סידרנו את הבעיות שהיו בחריצי הdimm אבל בגלל גרסאת הביוס הדפוקה ווינדוס לא עולה.. (זה בדוק שזו הסיבה... בלי סיפורים מיותרים) לא אפרט יותר מזה- אני צריך את הקבצים הדרושים לצריבת הביוס ללוח אחרי הפוסט (לפני העלאת win) דרך דיסקט ניסיתי עם awdflash אבל הוא כתב שהוא לא יכול למצוא את awdflash.exe... אח"כ השתמשתי בתוכנה של הdfi שלי (גרסא מעט שונה) אבל הוא כתב שהקובץ שאני מנסה לצרוב פגום (ניסיתי קובץ ביוס של nf7 כמובן, לא של הdfi) מה לעשות?! באיזה קבצים להשתמש? תודות לעוזרים נדב

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יצרנית השבבים מציגה דיווח רבעוני מוצלח נוסף - אך גם נאלצת להודות כי לא נזכה לראות מעבדי 10 ננומטר בשנה הנוכחית לכתבה

8. אהלן בעקבות דיון שפתחתי כאן לפני מספר ימים, החלטנו שכדאי לשדרג זיכרון ראם למחשב המיושן שלי. כרגע בלוח יש שני סולטים בלבד, שעל כל אחד יושב 512 MB ראם. (פרטים בתמונה המצורפת למטה) כך שיוצא שאחד מהם אני אצטרך להוציא, ובמקומו נניח להתקין סטיק של 2GB (או של 4...?) עכשיו, שתי שאלות: א. מה הייתם ממליצים לי לקנות בתקציב של 150-200 שקל? ב. אם אקנה סטיק בודד אחד, האם כדאי לי להשאיר בסולט השני את הסטיק 512MB שכבר קיים לי, או שהוא יגרום להאטה דווקא?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by alex542,

כיום יש לי g840 שהוא מגביל אותי פה ושם במשחקים לכן אני רוצה להשתדרג למרובע ליבות אך אני לא רוצה להשקיע יותר מדי אז השאלה אם q8400 יתן לי ביצועים טובים יותר למרות שבכל מיני אתרי השוואות אני רואה שg840 יותר חזק q8400 ויש גם אתרים שאני רואה לההפך וכו'. רציתי לדעת מבחינת משחקים q8400 יתן לי יותר ביצועים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ToMeRv32,

יש חיה כזאת במקום כלשהו או שזה כבר "כל כך ישן" שלא מוכרים? (איזה מעצבנים האינטל האלו @%^!@%!%)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dror1723,

ברשותי כיום מחשב עם מעבד AMD 3200+ 64 ולוח אם GIGABYTE 250GB 939 ואני מעוניין לשדרג את המעבד. ההתלבטות שלי היא האם כדאי לקנות מעבד כפול ליבה 939 או להחליף את הלוח AM2 ורק אז להחליף את המעבד. אציין שהמערכת כרגע בנוייה על בסיס ה939 וכרטיס מסך AGP וזכרון 400MHZ. הייתי רוצה לדעת אם יהיו שינויים בביצועים בין ה939 לAM2 ללא שינוי ברכיבים האחרים. (אני כרגע סטודנט ולא מעוניין להחליף את כל הרכיבים בכדי להתאים אותם ללוח מסויים אחר PCI-E וכד') אודה לכם על התגובות

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by megahertz88,

נשרף לי הלוח ומסתבר שגם המעבד. הציעו לי לקנות לוח עם תושבת LGA775 . אני רוצה שיתמוך בזכרונוות DDR1 שלי. הלוח הוא מדגם ASUS P5-GD1-VM ובנוסף ללוח מעבד פנטיום 4 3.0 עם L2 של מגה אחד. הצעה הזאת מבחינה כלכלית משתלמת יותר מאשר להשאר עם תושבת 478, מבקש לדעת מה דעתכם על הדגם של הלוח ? המחשב אינו מיועד/משמש למשחקים. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by AviadTe,

שלום אנשים! רציתי לשאול מה יותר עדיף לי: Q6600 2.4Ghz או E7300 2.66Ghz ??? בגדול המחשב מיועד למשחקים וכל זה.... האם קיים הבדל גדול בביצועים של המשחקים בין שני המעבדים??? בתודה מראש! אביעד

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום אז מיש כבר קרא את ההודעה שלי הקודמת... הלך לי הלוח אם עכשיו המחשב שלי הוא אינטל במהירות באס של 533 , מעבד במהירות 3.06 בטכנולוגיית H-T ,סוקט 478. צריך להיות ב- AGP כי הכרטיס מסך שלי הוא ככה.. אני לא צריך שיהיה לו אפילו חיבור סאונד מיוחד כי יש לי כרטיס קול של קריאייטיב - סאונד בלסטר לייב.. הזיכרונות שלי הם 2X 512 של קינגסטון במהירות 333 (PC 2700) אני צריך לוח אם של ASUS או Gygabyte .. חשבתי על : ?P4S800MX של ASUS יש אותו ב KSP מה אתם אומרים עליו ? אין לי עכשיו ממש כסף להשקיע לצערי אז אני מחפש לוח אם במחיר זול ככל האפשר ויחד עם זאת שיהיה חזק יתאים למישחקים ויעשה את העבודה ושיהיה אמין. תודה מראש לעוזרים...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, מה ההבדלים בין לוחות אם המבוססים על שבבי AMD 870 880 890? הבנתי שה870 בא בלי כרטיס מסך מובנה ורק עם Single PCI-E 2.0 x16 והשאר עם כרטיס מסך מובנה ועם יותר חריצים לכרטיסי המסך חוץ מזה יש הבדלים אחרים משמעותיים? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by David Ell,

זה בסדר? עכשיו בדקתי. אם זה משנה אז לא הייתי בשום משחק ולא הורדתי כלום, בדקתי דרך HWMONITOR. נראה לי קצת מוזר כי הכרטיס מסך הוא 37-39. ואני יש לי שאלה קטנה: יש לי I 5 2320ו-P67X UD3 B3, אני רוצה לקנות SLI 760 ואולי לעשות להם OC, כדאי לי להחליף משהו? לא יהיה צוואר בקבוק עם המעבד? אם כדאי לי לשדרג אשמח אם תרשמו לי כאן מעבד ולוח שיוציאו את ההכי טוב מהמערך (רוב הסיכויים שאני קונה אחרי ההשקה של AMD ירדו מחירים) תודה רבה מראש ואשמח למענה מהיר!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי בלוח אם של GIGABYTE 2 סלוטים של זיכרון ושניהם תפושים עם 256 MB כל אחד. השאלה היא האם אני יכול להוציא סטיק אחד ובמקומו לשים אחד של 1GB , זה יעבוד או לא?? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לידיעתכם https://www.gadgety.co.il/198607/amd-ryzen-7-2700x-leak/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Frozen-Ice,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש (12 אלף כולל מסך) ואני ממש רוצה לקנות אותו כבר עכשו השאלה שלי היא ככה : 1. אני יכול לקנות את המחשב רק בסוף פברואר/מרץ ולא לפני ומה שרציתי לקנות זה את ה E6600 עכשו האם כדאי לחכות עוד חודש חודשיים לקנות את הQ6600 (מרובע ליבות) בגלל הורדת המחירים של אינטל או לא ??(ממה שאני הבנתי אין כל כך הרבה הבדל בין ביצועי השניים רק מבחינת גראפיקה יש אבל משחקים וכל השאר אין ממש הבדל רציני) 2. האם בכלל באפריל יש משהו חדש ששווה לחכות לו ?? (אני משתמש במחשב לגלישה מוזיקה משחקים בקושי לגראפיקה) תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by pro,

הוא שהמיקרונים מתאימים רק לאינטל

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by b3ta0,

בעקבות קריאת הכתבה אני מבין שמעבדי 45 ננומטר ייצאו כבר ברבעון השני של השנה לא מזמן קראתי על ריענון ל C2D, הכולל E6650 ועוד 3 דגמים, האם אילו יהיו 45 ננומטר, או 65? יש מידע על תאריך מדוייק ולאיזה שוק המעבדים ייצאו קודם ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dark,

1.האם ECC זה זיכרון שרתים? 2.במה הוא יותר טוב מזיכרונות רגילים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. למה אני שואל, יש לי כרטיס קול שאני לא רוצה להיפרד ממנו כל כך מהר :'(

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by stas12,

שלום. אני רוצה לשים מערך SLI על הלוח GA-P35-DQ6..האם הלוח תומך במערך SLI או שרק ב CF? האם אין איזה דרייברים פרוצים שמאפשרים SLI על לוח זה כמו ב 975X שהיו לפניו? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Screw_Master,

אז השאלה שלי היא כזאת (לכאלה שאוהבים להתווכח) למה אינטל לא לומדים מההצלחה של AMD ומעבירים את בקר הזיכרון מהגשר הדרומי לגוף המעבד? זה אומנם יפריע להם במעבר הקרב והולך לDDR3 אבל בינתיים למה שלא יעשו את זה? AMD היו חזקים משמעותית ביימי הDDR1 בזכות זה... ולמי שלא מבין , כשהמעבד צריך משהו מהזיכרון , עם בקר הוא פונה לבקר ואז לזיכרון , לעומת בלי בקר שאז המעבד צריך ללכת לבקר דרך הלוח , דרך הרבה יותר ארוכה ואיטית , אשמח לתגובות

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים