עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by danshimsh,

שלום לכולם, הייתי אתמול בסניף של באג ושאלתי לגבי USB3 על מחשבי דסקטופ. המוכר אמר שבמחשבים הרגילים אין אך ייתכן שיש בדגמים היקרים יותר. האם USB3 לא נכנס לשוק בכל מחשב חדש שיוצא ? מדברים על USB3 כבר הרבה זמן אם עדיין לא - מה הצפי? דן שמשוני

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by kizz,

הי, יש לי לוח-אם של חברת MSI ואני שוקל לקנות 8800GT. קראתי review על לוח האם וראיתי שם כמה תמונות מטרידות - http://www.reghardware.co.uk/2006/09/20/review_msi_p965_neo-f/page3.html לפי מה שכתוב שם ATI 1900XTX נכנס בקושי בגלל מחבר ה-IDE. אני יודע שה-8800GT יותר גדול (באורך ובקירור), אבל אני לא בטוח ב-100% האם הוא נכנס או לא. השאלה היא האם הכרטיס יכול להיכנס ללא בעיות? האם למישהו יש ניסיון עם כרטיס גדול אחר (8800GTS למשל) והלוח הזה? כיום יש לי צורב DVD שמתחבר ב-IDE, האם אני אוכל לחבר גם אותו וגם את הכרטיס בו-זמנית? למה, למה MSI תקעו שם את ה-IDE

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by benyben,

שלום. אני מנסה לגלות איזה SOCKET יש למעבד שלי, מכיוון שאני רוצה לרכוש גוף קירור (שמתאים ל sockets מסוימים ולא לאחרים). כיצד מבררים? הפעלתי את CPU-Z', ואני מצרץ תמונה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ekmo,

מישהו מכיר את המותג הזה? יודע לספר לי אם מדובר במשהו איכותי? כדאי לקנות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by stas12,

שלום. אני רוצה לשים מערך SLI על הלוח GA-P35-DQ6..האם הלוח תומך במערך SLI או שרק ב CF? האם אין איזה דרייברים פרוצים שמאפשרים SLI על לוח זה כמו ב 975X שהיו לפניו? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by fredi157,

אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ואני רוצה לשדרג לזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733774 (אני מעוניין ב-2 כאלה) מה דעתכם האם זה יתאים לי כיוון שאני לא ממש מבין אני יכול לכתוב רק שיש לי חיבור DDR2 מעבד PENTIUM D פעמיים 3 GHZ וכרטיס מסך 7600GS (שאגב אותו אני רוצה לשדרג לזה:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712769 האם זה כרטיס מסך טוב למחיר והוא יתאים למחשב שלי עם הזיכרון?) תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by T-Flash,

לפי טבלת המחירים האחרונה של AMD, אפשר לראות שהמעבדים X2 4000 , X2 4400 ו X2 4800 (ועוד כמה) לא ירדו במחיר. היתכן שהמעבדים האלה ישארו באותו המחיר, אם מעבדים בעלי דגם חזק יותר עולים הרבה פחות (לדוגמא X2 4800 עולה 645$ ו X2 5000 עולה רק 403$). הכל התברר בזכות האתר Tech-Report שהודיע כי המעבדים של AMD עם 1M זיכרון Cache (לכל ליבה) ירדו מהייצור כבר בסוף הרבעון (כלומר עוד שבועיים). הסיבה לזה היא כנראה תוספת ביצועים קטנה יחסית עם הכפלת ה Cache. מעניין אם זה צעד חכם, ואיך המעבדים יראו ליד המעבדים המקביליים מ Intel.

8. Started by Noam0101,

ב-Extended64 לקחו מערכת של Iwill עם 8 אופטרונים 875 (כפולי ליבה) ו-128GB זכרון למבחן זה בעיקר מבחנים סינטטיים, אבל זה עדיין מדהים IWill 16-Core System with 128gb of RAM Benchmarked By Extended64

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by AviadTe,

שלום אנשים! רציתי לשאול מה יותר עדיף לי: Q6600 2.4Ghz או E7300 2.66Ghz ??? בגדול המחשב מיועד למשחקים וכל זה.... האם קיים הבדל גדול בביצועים של המשחקים בין שני המעבדים??? בתודה מראש! אביעד

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מתכנן לקנות מחשב כזה CPU: INTEL P4 2.0A GHZ MB: ASUS P4S533 MSI GF 4 128 MB חשבתי בהתחלה ללכת על זיכרונות ה 512 של קינגסטון אבל נודע לי לא מזמן שהם עושים בעיות על מה אתם ממליצים? נ.ב לא מתוכנן oc אז אל תקחו את זה בחשבון

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Big_Guy7,

בטעות ניתקתי (כמובן בזמן שהמחשב היה מכובה) את הכבלים הזה שמתחברים מהפאנל הקדמי ללוח אם, אין לי מושג איך קוראים להם... עכשיו הבעיה שזה לא כבל אחד, כשזה מנותק הוא מתפרק למלא קטנים... ועל הלוח אם לא רשום לי מה מתחבר לאיפה... יש מצב שמישהו עוזר לי??????? (לוח אם: Asus P4S800D)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. רציתי קצת לשפר את המחשב מבחינת ביצועים חשבתי להגדיל זכרון מ2GB ל 6GB (לקנות עוד 4) רציתי לדעת אם זה יתן לי משהו או שהשיפור יהיה זניח? (אם יהיה לי 6GB אני כמובן אעבור ל64) המפרט שלי כרגע: CPU: Core2duo 6550 2333MHZ 1333FSB OC 3500MHZ 2000FSB קירור TT Big typhoon 120 VX Mbord: GA-P35-DS3 Memory: 2GB DDR2 800MHZ OC1000MHZ Gcard: GForce 9600GT 512MB TWINMOS XTOC Hard Drive: 160GBX2 RAID0 + 500GB +250GBUSB + 80GB backup windows מה הייתם ממליצים לי לשפר או להוסיף שיהיה יותר מהיר? תקציב בערך 600-800 שקל

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי את ה-Core i7 860 ולפי מה שהבנתי המכפלה שלי פתוחה היות ואני יכול לשחק עם ערך המכפלה. אז מה הקטע של מעבדי ה-K כמו ה-875K בניגוד ל-Core i7/i5 הרגילים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by k_700,

בקרוב יש לי יום הולדת ואני מתכוון לקנות מעבד חזק מאוד וטוב לoc מארה"ב. הלוח אם של המחשב יהיה DFI Infinity NF4 Ultra או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D אל תתקמצנו במחיר תביאו משהו טוב, ואם צריך עוד נתונים על המפרט תגידו ואני אביא.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום כולם, ביום ראשון אני מתחיל לעבוד בתור סוכן מכירות בחנות מחשבים, עכשיו עברה איזה שנה וחצי מאז שההיתי מעודכן מה הולך... בזמנו אני זוכר שהיה את ה קונרו ואת am2 של amd. רציתי לדעת פחות או יותר איזה מעבדים ממולצים יש היום, מי המוביל העיקרי, איזה ציפסטים הולכים היום ואיזה זכרונות אני מבין שddr2 667 כבר לא באופנה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, רצתי לדעת יותר פרטים על המעבד הזה: ‏Vision x4 Quad-Core A8-3850 Socket FM1 2.9GHz Radeon HD 6550D Box‎ http://www.amd.com/uk/vision/learn/about/Pages/a8.aspx#2 שווה את 700 שקל? למה מתאים? משתווה למעבד של אינטל? איזה לוח אם תומך במעבד החדש הזה? (לוח עם USB3) תודה רבה לעונים ועוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם קניתי מחשב חדש שלהלן: Intel Core 2 Dual E6700 2.6Ghz WD250KS 250GB SATA2 G.Skill 2GB (1024X2) 667 CL5 Enermax Liberty 400W DVD LGX18 Gigabyte 965P-S3 Rev3.3 Gigabyte Triton XFX Nvidia 8800GTS 320MB DDR3 XXX למעט הכרטיס מסך שעדיין לא הגיע אליי הרכבתי את כל המחשב ובנתיים צירפתי לו כרטיס מסך Nvidia Gefore 7600GT. הרצתי את 3DMark בשביל לבחון את הביצועים של המחשב וקיבלתי רק 2620 !!!!! במבחנים של הגרפיקה המחשב רץ על בערך 15FPS, כמובן תלוי במקטע. אבל במבחנים של ה CPU הרגשתי כאילו לא שיפרתי בכלל את המחשב הקודם שלי (פנטיום 4 2.4), התמונה התחלפה רק כל כמה שניות. לאחר מכן הורדתי את CPU-Z והפעלתי אותו וב core speed היה רשום רק 1600 MHZ ומולטיפלייר X6 כמו כן …

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בואו להכיר את אחד מלוחות האם המעניינים ביותר שאתם יכולים לרכוש למערכת Coffee Lake תקציבית - האם ההנדסה של ASRock מנצחת את המתחרות הגדולות? לכתבה

19. איזה מעבדים טובים יותר לגרפיקה [משחקים] AMD או INTEL ? וגם אם זה נכון שרוב המשחקים משתמשים רק במעבד אחד כך שאין צורך במעבד כפול אלה במהירות שלו, אשמח לתשובה כי בקרוב אני רוצה לרכוש מחשב חדש שיריץ את FSX

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by eliran 23,

היי. ברצוני להגדיל את הזכרון שלי מ2GB ל-4GB (קרי - להוסיף זכרון של 2). זה המפרט של המחשב שלי: Win 7 Pro 32bit מעבד: intel core quad CPU Q8200 2.33GHZ 2.34GHZ זכרון: 2.00GB כרטיס זכרון: Asus Nvidia ENGT 430 1GB דיסק קשיח: 500GB מצטער אם החסרתי פרט חשוב. ואשמח להמלצה למקום בצפון שמוכר בלא מחירים מופקעים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by free_me_0,

היי לוח אם שפורק ממחשב מותג - ASUS דגם המותג - g15dk על הלוח מופיע גם הדגם של ASUS דגם - Asus Prime B550M-K השאלה - עידכון דרך האתר של המותג אין בעיה. רוצה לשנות את הביוס לדגם של ASUS חברים יקרים. אם אתם הולכים לרשום משהו בסגנון . למה לך עובד תקין עזוב אותו. אז מחפש תשובה של איך לעשות את זה בלי להרוג אותו.

22. דיווחים: אינטל דוחה את שקת המעבדים בתהליך 10 ננומטר לשוק השולחני ומשאירה אותנו עם מעבדי 14 ננומטר מבוססי ליבות מעידן ה-Skylake לעתיד הקרוב לכתבה

23. Started by stone cold,

טוב אז ככה עשיתי חושבים אם המפרט המתוכנן למחשב והגעתי למסכנה שלא משתלם לי לשלם יותר כסף על ציפ P-35 בכלל לא הבננתי לצרכים שלי למה P-35 יהיה טוב יותר? הצרכים שלי זה משחקים סרטים והורדות +אפשרות לOC סביר בעתיד אבל לא בקרוב בכל מיקרה ראיתי תלוח הזה בסקאי- ASUS P5KPL בפחות מי 500 שקל ורציתי לדעת איך הוא? ואם יש ביקורות רציניות ברשת אליו ? אני מתכנן לחבר לו 4 גיגה זיכרון ואת ה3870 ככה שחשוב לי שיתמוך בPCIE 2 של ה3870 (להבנתי רוב הלוחות שתומכים בPCIE תומכים גם ב2 אבל לא כולם) בתודה קרירין -ותעשו טובה אסוס לא חברות אחרות פה הלינק ללוח בחנות http://www.skypc.co.il/pl_product~31140~10~0.htm

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by alex542,

כיום יש לי g840 שהוא מגביל אותי פה ושם במשחקים לכן אני רוצה להשתדרג למרובע ליבות אך אני לא רוצה להשקיע יותר מדי אז השאלה אם q8400 יתן לי ביצועים טובים יותר למרות שבכל מיני אתרי השוואות אני רואה שg840 יותר חזק q8400 ויש גם אתרים שאני רואה לההפך וכו'. רציתי לדעת מבחינת משחקים q8400 יתן לי יותר ביצועים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מאד מעניין, אל תפספסו:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים