מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
קניתי 16GB ראם בגלל שיש לי שימוש בכמות הזו. הזיכרון הוירטואלי מבוטל אצלי (ה pagefile נמצא על 0) פתחתי תוכנית שתנצל עוד 400MB והמחשב קפא נכנס למסך שחור והפסיק להגיב, הפעלתי מחדש. כתוב שיש "זמין 4.2GB" מישהו יכול להסביר לי מה נסגר פה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הלוח gigabyte MA790X-DS4 ואני רוצה להחליף מעבד.. חבתי יותר לכיוון של זה: Phenom Tripple-Core 8450 מה דעתכם??? כמו שכתבתי בהודעה אחרת שלי בהמשך אני מדגיש:: לא מחליף לוח.... כמו ששמתם לב- AMD
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזה הגדרות ביוס ממולצים ? ועוד משהו סתם נכנסתי לביוס מקודם לא שיניתי כלום רציתי לבדוק תטורבו בוססט עכשיו מצאתי משהו כזה Intel Turbo boost tech נכנסתי לזה וראיתי 3 מצבים 1. AUTO שזה היה המצב שלו. 2. enabled והיה רשום בצד [MENU] שזה אומר שכל הליבות יעבדו בצורה הכי מהירה משהו כזה 3.disable לא כלכך הבנתי תפירוש שלו בצד[MENU] להשאיר את זה כמו שזה או לעשות את אחד מ2 מצבים שאמרתי? עוד דבר יש דרך בביוס להעלות תמהירות מאורר של הכרטיס מסך?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב חברים שמעו: קניתי מחשב בחופש הגדול שנה שעברה Pentium 4 2.0A Ghz עם 256 מגה בייט DDR266, הזכרון הזה בהחלט לא מספיק והמחשב מדי פעם נטען לאט מאוד ונתקע, אז אני אקנה עוד 256 מגה בייט DDR266 כי הלוח שלי לא תומך ב333... עכשיו רציתי לשאול: יש לי עוד 128 מגה בייט SDRAM ישן מאוד, רציתי לשאול אם אני יוסיף אותו ל512 DDR זה יוסיף לביצועים, האם אני ירגיש בהבדל בין 512 ל640?! בקיצור - האם כדאי לי לשים את הזגרון 133 SDRAM הזה גם במערכת. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אז ככה. התקלקל למישהי שאני מכיר לוח האם. התושבת היא AM3+ וראיתי שהמחירים כבר לא כל כך זולים ללוחות לתושבת הזו ולאור העובדה שהיא יחסית ישנה במונחים טכנולוגים חשבתי שאולי שווה כבר להחליף למעבד+לוח. אין ממש תקציב מוגדר. בתכלס המחשב הוא לעבודות משרדיות. כרגע יש כבר זכרונות DDR3 אז זו המגבלה היחידה מהבחינה הזו. יש כרגע 3 סטיקים ועוד סלוט פנוי אז עדיפות ללוח עם 4 סלוטים. חשבתי על אינטל אבל סומך עליכם אם תמליצו אחרת. בדוגרי אני יכול להסתדר לבד אבל אם יש איזה צימוד שאתם ממליצים אז אשמח ללכת עליו. מבחינת חנויות אני מעדיף באזור נתניה-חדרה ככה שעדיפות ל- TMS/KSP/Ivory. בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מעבד 1.7 ועכשיו באיזה משחק שהתקנתי כתוב שהמעבד הוא 1.2. אז רציתי לברר אם עבדו עליי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם. יש 8+2 PAHSE DESIGN ויש 4+1 PHASE DESIGN הבנתי שזה קשור ליציבות המתח של המעבד או משהו כזה, שזה חשוב לאוברקלוקרים. מה אם אני מעוניין לעשות בעתיד OVERCLOCK עדין למעבד? 4+1 נחשב בסדר? לוח עם 8+2 כביכול יחזיק יותר זמן בחיים או שאין קשר. או במילים אחרות, האם 4+1 נחשב ל PHASE DESIGN לא טוב? לא משנה כרגע באילו לוחות ספציפים מדובר.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי,כשאני מחבר ללוח אם התקן נייד כמו טלפון סלולרי או דיסק קשיח חיצוני אז לפעמים אני מקבל הודעה שההתקן שחובר יכול לעבוד במהירות גבוהה יותר. איך אני יודע איפה נפרסים אצלי פורטי ה-USB 2 ואיפה ה-1.1? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 מהירות 3.0 עכשיוו תסתכלו מה זה רושם במאפייני מערכת וזה ממש מכניס לי עצבים שלא רשום למטה 3.0 מה עושים כדי לשנות את זה?!?! :kopfpatsch: :kopfpatsch: טוב אם כבר אז כבר... איך אפשר לדעת איזה זכרון יש לי? יענו החברה...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הלוח אם הזה ורציתי לשמוע קצת חוות דעת עליו אז למי שיש אותו או לוח אם של גיגהבייט מבוסס 266A שיכתוב לי מה הוא חושב עליו והאם הוא יציב אמין? ואיך הוא לאוברקלוק?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלםו אני צריך בבקשה עזרה בשידרוג:שידרוג לוח אם ,מעבד וזיכרונות המטרות שלי הם משחקים כבדים,גלישה באינטרנט, office,לימודים (לומד אבטחת מידע) התקציב שלי הוא: 2500-3000שח. תודה רבה ולעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2958 נאמר לי ע"י המוכר שבלוח הזה ניתן לחבר 3 זכרונות 1 GB או 3 זכרונות 2 GB או 6 זכרונות של 2 GB לא מובן למה לא ניתן לחבר 6 זכרונות של 1 GB ? האם משהו חושב ש- 3 זכרונות של 2GB טובים מאשר 6 זכרונות של 1 GB ? ובאם כן למה ?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב חדש שאמור להגיע שבוע הבא, בנתיים יש לי זמן להחליף את הזיכרונות שהזמנתי. הלוח אם הוא Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H AM2/AM3 הזיכרונות הם Kingston נפח 2048MB DDR3 תדר x2 1333MHz http://ivory.co.il/product.asp?productid=3731&CatCode=619 המוכר אמר שבגלל שהזיכרון הוא CL9 והלוח יעבוד ב1333M רק אחרי OC, שאני לא מתכוון לעשות, כדאי לרדת לזיכרון של 1066M עם CL7 (הבדל של 35 ש"ח לסטיק). המחשב הוא לעבודה משרדית ומטלאב. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאד מעניין, אל תפספסו:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר של אבא של הביא לי את המחשב שלו לסדר לו, וכל פעם שניסיתי להתקין ווינדווס המחשב קרס. חשבתי בהתחלה שהדיסק דפוק, אבל גם כשהבאתי אחר זה קרה. אז התחלתי לחשוד בזיכרון(3X64 SDRAM133), ולכן הרצתי ממטסט לכל סטיק בנפרד, ושלושתם זרקו מאות ארורים. כמובן שהמחשב לא עבר אוברקלוק. הגיוני ששלושת הסטיקים דפוקים? או שיש לזה הסבר אחר? לוח אם או משהו? ??? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו, אני שוקל לקנות 2GB DDR1 בשביל הויסטה יש לי כרגע 512-2 ז"א 1 גיגה הלוח שלי יותר מדי פשוט, כך שיש לו רק 2 חריצים לזכרונות אז אני שוקל לקנות 2-1024, ז"א 2 גיגה אני לא רוצה משהו משוכלל, יוקרתי ויקר אני מחפש משהו דיי זול, שיהיה מספיק אמין, ולא מהיר משהו, נו... שיספיק לויסטה אולי 1.5 יספיקו ואצטרך רק 1GB לקנות? ואולי בכלל לוח איכותי ב700+זיכרון 1GB יעלה כמו 2GB אבל 1 גיגה יש לי כבר לוח חדש וטוב אבל השאלה אם יש לוחות עדיין של DDR1 AGP IDIE... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אתחיל בזה שבסטוק הוא כנראה לא לוקח כ"כ הרבה חשמל, אבל אחרי שמתחילים לעשות קצת OC ומגיעים למספרים מכובדים הכמות החשמל שהמעבדים האלה לוקחים פשוט מטורפת!!!! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121145
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי במחשב 8GB ראם, האם אפשר לבטל את הזיכרון הוירטואלי עם כמות כזאת של זיכרון ראם? אם לא, איזה גודל לקבוע לקובץ ההחלפה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש שלהלן: Intel Core 2 Dual E6700 2.6Ghz WD250KS 250GB SATA2 G.Skill 2GB (1024X2) 667 CL5 Enermax Liberty 400W DVD LGX18 Gigabyte 965P-S3 Rev3.3 Gigabyte Triton XFX Nvidia 8800GTS 320MB DDR3 XXX למעט הכרטיס מסך שעדיין לא הגיע אליי הרכבתי את כל המחשב ובנתיים צירפתי לו כרטיס מסך Nvidia Gefore 7600GT. הרצתי את 3DMark בשביל לבחון את הביצועים של המחשב וקיבלתי רק 2620 !!!!! במבחנים של הגרפיקה המחשב רץ על בערך 15FPS, כמובן תלוי במקטע. אבל במבחנים של ה CPU הרגשתי כאילו לא שיפרתי בכלל את המחשב הקודם שלי (פנטיום 4 2.4), התמונה התחלפה רק כל כמה שניות. לאחר מכן הורדתי את CPU-Z והפעלתי אותו וב core speed היה רשום רק 1600 MHZ ומולטיפלייר X6 כמו כן …
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב מדיה סנטר מובנה בivory. זה המפרט: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6922 החליפו לי את ההארד דיסק במפרט לאחד של טושיבה. המחשב הגיע עם מערכת uefi במקום bios. ניסיתי להתקין כבר כמה מערכות הפעלה דרף usb: 1. אובונטו 2. windows 8.1 3. windows 7 אובונטו הצליח להתקין אבל לאחר ההתקנה והפעלת המחשב מחדש, קפצה הודעה שעלי להיכנס לתפריט בuefi ולהגדיר במסך הboot הגדרות שונות מכיוון שמשהו מונע מהחומרה להיטען כלומר מההארד דיסק החדש שלי, wtf??? עם ווינדוס אני בכלל לא מצליח להתקין ונתקע בשלב יצירת הpartitions, עברתי שם כבר דרך הcmd והשתמשתי בdiskpart על מנת לבחור את הדיסק שלי, לנקות אותו ולהפוך אותו לgpt אני כבר אובד עצות, למישהו יש מושג???? אני רק רוצה שמשהו יעבוד, כבר לא אכ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי טבלת המחירים האחרונה של AMD, אפשר לראות שהמעבדים X2 4000 , X2 4400 ו X2 4800 (ועוד כמה) לא ירדו במחיר. היתכן שהמעבדים האלה ישארו באותו המחיר, אם מעבדים בעלי דגם חזק יותר עולים הרבה פחות (לדוגמא X2 4800 עולה 645$ ו X2 5000 עולה רק 403$). הכל התברר בזכות האתר Tech-Report שהודיע כי המעבדים של AMD עם 1M זיכרון Cache (לכל ליבה) ירדו מהייצור כבר בסוף הרבעון (כלומר עוד שבועיים). הסיבה לזה היא כנראה תוספת ביצועים קטנה יחסית עם הכפלת ה Cache. מעניין אם זה צעד חכם, ואיך המעבדים יראו ליד המעבדים המקביליים מ Intel.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט הוא: i5 3470 8GB RAM HD7970 בתכלס, אני יכול אולי אפילו לקנות היום GTX1080 מאיביי או משהו כזה, סביב האלף ש"ח. ובמידה והמעבד באמת בעייתי, אולי אוכל לשדרג ל-3770 וגם לשדרג ל-16GB RAM. האם לדעתכם זה כדאי? מאמין שככה אקבל ביצועים טובים מאוד מבלי בהכרח לקנות מחשב חדש. כנראה שההשקעה הזו תעלה לי בערך - 1400 או 1500 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב זה מחשב לאחיות שלי וגם קצת לי עד שיהיה לי מספיק כסף לקנות מחשב בשבילי... וזה מחשב ל3-4 שנים בערך... ומה היתרונות של 775 לעומת ה-478??? ואיזה מהם יותר מהיר???
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://driveragent.com/b/driveragent_results?hwid=40618b897fa970f500b2924a1dd4f56f&PHPSESSID=5qb0qhjdu6n9007b5no6oq41o5&referral=270# צריך את עזרתכם בנושא, יוסי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-