מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. אחרי חיפושים נואשים אחר לוח של ABIT או EPOX (הדגמים הטובים) שלא צלחו, החלטתי ללכת על לוח אם חדש. יש לציין שאני מתכוון לעשות לו OC. ראיתי את הלוח הבא של אסוס: ASUS A7N8X-E Deluxe http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7969 מה אתם אומרים? שווה להוציא 500 שקל (זה סוקט A ולא 64)? נ.ב יש מישהו שהיתנסה בהחלפת קבלים נפוחים בלוח כלשהו?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שסוףסוף החלטנול לכת על AMD אני נכנס לאתר של החנות ואני רואה עוד לוח באותו מחיר (פחות 6 שקל) של חברה אחרת עם nf4 אולטרה הנה לינק http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_314_330&products_id=3021 מה כדאי ההוא או זה של גיגה ביט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_314_330&products_id=2882 תודה רבה חברה על העזרה שלכם
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מזה אומר SONOMA שהוא שם המעבד שמופיע כעת בניידים החדשים? (הצורה המלאה שזה מופיע היא SONOMA Dothan P-M) האם זה מעבד חדש , במה הוא יותר טוב מ- Centrino Dothan P-M? במה מתבטאים הבדלים? ועד כמה משמעותי ההבדל? תודה לעונים, טל
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,טוב בגדול השאלה בכותרת אבל אני ארחיב. לפני 6-7 שנים קניתי מחשב,פנטיום 3,בזמנו זה היה מחשב חדש ומגניב שעלה מלא כסף(6000 ש"ח).עשיתי סקר שוק וגיליתי שהכי זול יהיה לקנות אצל בחור אחד שעבד בצורה פרטית(הוא לא עבד מחנות,אבל הוא היה רשום כעסק חוקי).בכל אופן הבחור סגר מזמן את הבסטה. לא מזמן(לפני שנתיים ;D אבל שככתי מזה) המחשב הפסיק לעבוד(אני מדליק אותו ויש רק מסך שחור וקו לבן מהבהב), לפי התקלה אני מניח שהבעיה במעבד. אם זכרוני אינו מטעה אותי,אינטל מביאים אחריות לכל החיים למעבדים שלהם.אני רוצה להחליף את שלי. איך אני עושה את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
2x512 שיעבדו ב-DualChannel. איפה אפשר להשיג תיזמונים כאילו בסביבות ה-800ש"ח (אם בכלל) ? :s05:
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מיתלבט ליקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה קדאי לי יותר SATA1 או SATA2 ?? מה יותר טוב מה יותר כדאי ליקנות?? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מעבד טוב ולוח אם שיתאים לו (אבל שיהיה בלוח SATA,PCI-E)
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום, לאחר התקנת מעבד חדש היה נראה לי כאילו היה אפשר להוציא תוצאות יותר טובות בטמפרטורות המעבד החדש i5 3470 #0 25 #1 28 #2 29 #3 39 זה לאחר מריחת המשחה בצורה של פיזור על כל המעבד.. הליבה האחרונה 10 מעלות מעל כולם ב- IDLE היום החלטתי לחדש את המשחה בצורה של נקודה והתוצאה נראת לי זהה (עדיין +10 מעלות ב-IDLE) וזה התוצאה אחרי שעה של OCCT http://img713.imageshack.us/img713/640/qmo4.jpg i5 3470 zalman 7000 al si arctic mx-4 thermal paste האם התוצאה תקינה כרגע? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחליף ספק כח במחשב desktop של lenovo, דגם thinkcentre m93p כשבאתי להרכיב את הספק כח שמתי לב למשהו לא שגרתי lenovo בלוח אם ובספק כח שהם כוללים לא משתמשים בחיבור הסטנדרטי ATX אלא בחיבור של 14pin הנה תמונות של החיבור ללוח אם מספק הכח שאני מתכוון להחליף: מישהו נתקל בזה? אני יכול לייצר מתאם לחיבור הזה מהספק החדש (ATX ל 14pin), יש למישהו רעיון אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שילוב מעבד+לוח+זכרון למחשב לשימושים כלליים (אינטרנט, אופיס, youtube וסרטים אונליין). הנ"ל יכנס למארז קיים, מתחבר לדיסק קשיח ולכונן אופטי (שניהם SATA), וכן לספק איכותי של 450W. המחשב יריץ ווינדוס 7. במארז יש שני מאווררים (אחד מכניס, אחד מוציא) כך שאני מניח שהקירור הסטנדרטי יספיק. שקט אינו פקטור עיקרי, אבל כדאי שהמחשב לא ירעיש כמו טרקטור. מעדיף חנות באזור חיפה (לצערי נשארה רק נעה-מחשבים, שם יש לי הנחה של 5%) אולם גם דברים אחרים יתכנו. בשום פנים ואופן לא מתקרב ל-KSP או אייבורי. התקציב הוא כ-1000 ש"ח, עדיף קצת פחות אם אפשר. אני נוטה היסטורית ל-AMD, אולם יתכן מאוד שמעבד ה-Sandybridge החדשים (G8xx) יכולים לספק את הסחורה מבחינת עיבוד גרפי. אני לא בקיא בצ'יפסטים ה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קצת חלש בנושא הצ'יפסט ורציתי לדעת מה באמת ההבדל בינהם מה זה בדיוק משנה כשאני הולך לקנות לוח אם כזה או אחר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נכון להיום מעבד AMD Athlon 64 X2 4200 עשה עבודה מעולה שנים רבות. הגיע הזמן לעשות שדרוג קטן ועקב המחיר הנמוך שאני יכול להשיג את זוג המעבדים הנ"ל אני ישמח לדעות עלהם. לצערי אני שייך לסוקט AM2 אז אין לי מגון רחב. הם זוג המעבדים הכי חזקים וטובים בסידרה... השאלה היא מה לקחת... אם הייתה אופציה לקחת מעבד אחר הייתי לוקח אחר אבל יש הגבלת סוקט... ולשאלה: מה ההבדלים בין המעבדים? והאם ה-7750 הוא AM2ּ+? אם כן הוא עדיין יכול להתאים לי? ושאלה נוספת: אם אני יבצע עידכון ביוס אני יקבל תמיכה של עוד דגמי AMD חדשים יותר? לצערי אני לא מוצא את הדגם שלי באתר היצרן לכן קצת קשה לי להוציא פרטים... למי שמתעניין המפרט המלא שלי מצד ימין. תודה רבה! עריכה: מצאתי באתר היצ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חייב דרייבר לכרטיס קול שמובנה בלוח אם INTEL DG965RYCK ROGERS CITY כבר שבוע מחפש לא מוצא תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי את המחשב הישן שלו, בעל מעבד e2220 @ 2.4Ghz, כאשר הוא קנה חדש בגלל שזה הפסיק לעבוד. בכל מקרה, קצת ניסוי וטעייה העלה שככל הנראה, הלוח אם אינו תקין ולכן אני מעוניין להחליף אותו. הדרישות שלי אינן בדיוק בשמיים, אני פשוט מעוניין בלוח אם עבור סוקט 775 שמתאים לו זכרון DDR2 (האם יש בכלל DDR3 לסוקט הזה? לא משנה...) אין לי צורך בהרבה סלוטים של זכרונות, אפילו שניים יספיקו לי ככל הנראה. מבחינת יציאות - FW יהיה נחמד, אבל לא חייב שיהיה. יש צורך ל-4 חיבורי SATA אין צורך ב-USB3, SATA3 או ESATA. כרטיס מסך מובנה - אם יש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה חזק יחסית (לא למשחקים, אבל המחשב ישמש אותי בתור HTPC ב-FullHD) אז זה יהיה טוב, כאשר חייב שתהיה לו יציאת HDMI ועוד יציאה אחת (או DVI…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לחפש בפורום אך לא הצלחתי למצוא משהו רלוונטי לתקופתנו. איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים להרצת משחקים כיום AMD או INTEL או שבכלל אין שום הבדל ביניהם כיום?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנני מוצא את התוכנה באתר ולא ב CD של לוח האם תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יודע כמה זיכרון יש למעבד שלי p-4 , 256K או 512K, רשום עליו? או שיש תוכנה לזה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל יש לי בעיה. יש לי כרטיס מסך וודו 4 שעובד על 3.3V וכפי שאני יודע לוחות אם החדשים יותר תומכים רק ב 1.5V עכשיו השאלה , האם יש לוחות אם שתומכים ב 3.3V וגם ב 1.5V? תודה
-
שהוא יגיע לארץ כי זה גם תלוי כמה הוא עולה או לקנות את המעבדים הרגילים?? וכמה יעלה ה3000 AMD אם ליבת הבארטון בערך יותר מ 1500??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני חודש [כמעט וחצי] את המחשב שלי וקניתי איתו את המעבד 5600. היום אני מתחרת על זה כי ראיתי בנצ'מרקים ויש הבדל של איזה 20 FPS במשחקים. האם יש הבדל משמעותי בין המעבדים? בזבזתי סתם 1700 שקל על המעבד והלוח אם כשיכלתי לקנות לוח P35 ומעבד E6750 בהפרש של 300 שקל? האם ההבדל שווה 300 שקל? והשאלה הנוספת מאשכול אחר הבנתי שamd dual core זה פשוט 2 מעבדי פנטיום 4 בתדר של 2.8 זה נכון? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מעבד E2160, וכתוב שהוא נתמך רק מגרסה 9 של הBIOS. אני באתר של ג'יגה בייט ויש שם 10 עדכונים. http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2321&ProductName=GA-965P-S3 עכשיו האם אני צריך להוריד ולהתקין את כולם, או שרק את הגרסה האחרונה (11) ולהתקין אותה והיא כוללת את הכל?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות קריאת הכתבה אני מבין שמעבדי 45 ננומטר ייצאו כבר ברבעון השני של השנה לא מזמן קראתי על ריענון ל C2D, הכולל E6650 ועוד 3 דגמים, האם אילו יהיו 45 ננומטר, או 65? יש מידע על תאריך מדוייק ולאיזה שוק המעבדים ייצאו קודם ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול 2 שאלות 1. מה ההבדל בין לוח האם של abit ni8sli ל abit il8 chipset945p 2. כמה חיבורים של sata יש בלוח אם abit ni8sli ושאלה כללית למה צריך יותר מסלוט אחד של pci expres על הלוח? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש לעצמי מעבד+לוח מאוד זולים - מעבד AMD Athlon 64 Venice 3500+ ולוח אם A8NE-FM מKSP.. הלוח לא נמצא באתר של אסוס.. בכמה אתרים בח'ול מוכרים אותו ובכולם כתוב שהוא מבוסס צ'יפסט NF4 ULTRA.. אבל האם הגיוני שאפשרי לקנות בארצנו הקטנטונת לוח מבוסס NF4 ULTRA בפחות מ300שקל ? כמובן שצ'יפסט הNF4 ULTRA הוא צ'יפסט מ-ע-ו-ל-ה לאוברקלוק ואמור לתת כאן ביצועים לא רעים בכלל.. האם הלוח יתמוך בכולם? מהי דעתכם? יש לי תקציב של עד 800שקל לא שקל יותר
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי כיום מחשב עם מעבד AMD 3200+ 64 ולוח אם GIGABYTE 250GB 939 ואני מעוניין לשדרג את המעבד. ההתלבטות שלי היא האם כדאי לקנות מעבד כפול ליבה 939 או להחליף את הלוח AM2 ורק אז להחליף את המעבד. אציין שהמערכת כרגע בנוייה על בסיס ה939 וכרטיס מסך AGP וזכרון 400MHZ. הייתי רוצה לדעת אם יהיו שינויים בביצועים בין ה939 לAM2 ללא שינוי ברכיבים האחרים. (אני כרגע סטודנט ולא מעוניין להחליף את כל הרכיבים בכדי להתאים אותם ללוח מסויים אחר PCI-E וכד') אודה לכם על התגובות
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-