מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי לוח אם :asrock conroe945g-dvi(775.945g.ddr2 667.vga.pci-e.hdaudio.sata2.GBL ורציתי לדעת אם כרטיס מסך:4830- PCI Express 2.0 x16 יעבוד אני יודע שיש לי pci e רגיל קניתי לפני 3 שנים את הלוח אם
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מתכוון אם יש מעבד במחיר שלו או קצת יותר שחזק מימנו. כי אני חושב לקנות אותו כי הוא קריר ולא צורך המון חשמל.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מתכוון בחודש חודשיים הקרובות . האם יהיה ירידה רצינית?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
ל OC עדיף מעבד עם קצב FSB נמוך ו multiplier גבוה. האם למי שלא מתכוון לעשות OC יש יתרונות (משמעותיים) כלשהם לקצב FSB גבוה (ול multiplier נמוך יותר)?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
חשוב לי שיהיה מעבד הכי חזק במחיר הזה.אם קיימים שתי מעבדים באותו רמה שאחד מהם עם גיגה הרץ גבוהה יותר אז הוא יהיה עדיף .כי אני משתמש בתוכנה avid liqid והיא ישנה ולא בטוח שביצועים של מעבדים חדשים יעזרו.יש ברשותי amd6000 שתי ליבות ואני חייב משהו בהרבה יותר חזק
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם איזה לוח אם מתאים למעבד הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E4600 2.4Ghz 800FSB . זיכרון: DDR2 667Mhz 2GB ניתן להרחבה עד 4GB כונן קשיח: 250GB SATA 7200RPM . כרטיס גרפי: .ATI Radeon HD3450 256MB up to 1018MB כרטיס קול: High Definition Audio עם תמיכה ב 7.1. מחשב של acer Aspire ASM3640
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מישהו יודע מה קרה לו? היה אמור לצאת לשוק בינואר, ובאתר של INTEL מופיע. אבל, אין אותו בשום חנות, אין אף התייחסות לאוברקלוקינג שלו. איפה נעלם ???
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב עם לוח MA785GMT-UD2H ויש לי כעת רק רכיב זכרון אחד בגודל 2GB בחוברת כתוב שהזיכרון יפעל בDUAL CHANNEL רק אם יש לפחות 2 רכיבי זכרון. מה המשמעות של זה והאם רצוי ומומלץ להתקין רכיבי זכרון בזוגות ? שאלה שנייה זה בנוגע לחיבור הFRONT PANEL CONNECTORS. איך יודעים מה זה ה+ ומה זה המינוס בחיבורים שמגיעים מהלוח הקידמי במארז ומה קורה אם מחברים בטעות הפוך ?
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל ברכישת רכיבים לבניית מחשב HTPC. התקציב שלי מוגבל ולכן החלטתי כל חודש לקנות רכיב אחד ולהשלים את בניית המחשב תוך מספר חודשים. לפי ההגיון,בשיטה כזו, הדבר הראשון שיש לרכוש הוא המעבד ואז לבנות את המחשב סביבו ( כלומר רכישת המארז ולוח אם שיתאים לו מבחינת הגודל). אני צודק? לגביי המעבד: אני מייעד את המחשב בעיקר לסרטי FHD, הקלטות למיניהם ומעט משחקים ( בעתיד ברחוק גם רכישת מקרן מתוכננת). השאלה היא איזה מעבד מתאים לצרכים הללו? האם מעבד מרובע ליבה מסדרת ה או Q8XXX Q9XXX יתאים לצרכים הללו ויספק את צרכיי למספר שנים? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מצב שמעבד יושב לא נכון על התושבת והמחשב עדיין עובד " רגיל " והטמפרטורות תקינות ?
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
קראתי באנגלית אבל נכנס לי מצד אחד ויצא לי מהשני... אז אשמח להסבר בעברית לגבי מה זה הדבר הזה...
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בס"ד בלוח אם שלי יש אפשרות להכניס כבל של 24PIN ATX Power Supply יש לי ספק עם כבל 20PIN רציתי לדעת עם יש אפשרות להשתמש בו בשביל להפעיל את המחשב או שזה בעיה קישור לדף של הלוח http://eu.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=897&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=44&LanID=10 מחכה לתגובתכם תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן לBIOS-I-2M 9070505/07/1999-i440BX-ITE867-2A69KV3IC-00 והוא לא מזהה הרדדיסק של 80 גיגה אני רוצה לנסות לעדכן את הBIOS כנראה זה יעזור מישהו יכול לעזור לי למצוא קבצים לביוס ללוח אם הזה כי אני לא ממש מוצא תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אפשרות / קומבינה לאחד שני לוחות אם ? עם מעבדים וזכרונות עליהם שיעבדו כמו אחד ? כמו כרטיס מסך SLI CF ?
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני יודע שיש סטיקי וקראתי אותו http://compare.intel.com/pcc/default.aspx?familyID=10&culture=en-US אבל לא ממש הבנתי... השאלה שלי מהו ההבדל המהותי והעיקרי בין X38 ל- 975X ?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
איזה מעבד כדאי יותר לרכוש E7500 או ATHLON II X4 620 ? יש חסרונות ויתרונות בשניהם אבל מה כדאי יותר ? המחיר אותו דבר תודה רבה והמשך יום נעים לכולם
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם קיימות טבלאות שמשוות בין ארכיטקטורות של מעבדים (בלי תלות במהירות השעון)? כלומר - טבלאות שיראו את ההבדלים (עבור אותה מהירות שעון) בין יכולות החישוב של מעבדים מארכיטקטורות שונות בחישובים כמו superPi, או דחיסה, או H.264.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב HTPC מבוסס 435 AMD אשמח לעזרה עם הדרישות הבאות לוח AM3 עדיפות ל mATX שיתאים למארזים, אם לא אז שלפחות יכנס ל Antec 2480 USB3 לא קריטי כן חשוב 1394 IEEE אני אשתמש בכרטיס מסך חיצוני, אז אין צורך בכרטיס מובנה עדיף עם פיזור חום טוב וכמובן - איכותי על סמך ניסיון החברים המכבודים ולא יקר :-)
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
האם קיים בשוק לוח אם שתומך בFULL HD וינגן בלי בעיה כל סרט,או שעדיף לקנות לוח אם רגיל+כרטיס מסך ?...
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי DDR 1 1.7G 512MB*3 + 256MB*1 לוח אם : GAK8NF9 gigabyte אני רוצה להוסיף 2G כרגע המצב הנוכחי שאני בלי DC ועל T2 עם מיהורת 333MHZ למרות שכל הכרטיסים תומכים ב400MHZ אם אני מנסה לשנות בBOIS לT1 המחשב לא עולה. - יש מצב שאני מוריד תזמונים או משהו כזה ואני יעבוד על T1? - איך אני משנה לDC? כי הבנתי שאני יכל לעבוד על DC גם עם 4 סטיקים. - אני יכל לשנות את המהירויות ל400MHZ? או שזה יעשה לי בעיה? לפי CPU-Z כל הסטיקים יכולים לעבוד על 400MHZ אבל בפועל הם פועלים על 333. - WINDOW XP עובד עם 3G RAM? או עד 2G? תודה.
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג למעבד ATHLON II X3 425 ולוח GA-MA785GMT-UD2H ולא ברור לי האם הזכרונות שיתאימו הם DDR2 או DDR3 ובאיזה מהירות? תודה למייעצים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם קירור פאסיבי יכול להזיק למעבד בשעת עומס? המחשב הוא לצרכי אודיו ווידיאו בעיקר אודיו...
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
האם הלוח P55A-UD4P של GBבעייתי מבחינת התושבת? (או מכל בחינה אחרת) אני מפחד שמשהו יהרס לי, כי אני ממש לא מאלה שקונים מחשב או חלק כל יומים ניסתי לחפש במפרט את אחד התושבות Foxconn, LOTES, Tyco AMP ולא מצאתי זה המפרט : GIGABYTE - P55A-UD4P s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E Warranty 3 Years Warranty Model GA-P55A-UD4P CPU 1. Support for an Intel® Core™ i7 series processor/Intel® Core™ i5 series processor in the LGA1156 package (Go to GIGABYTE's website for the latest CPU support list.) 2. L3 cache varies with CPU Chipset 1. Intel® P55 Express Chipset Memory 1. 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system…
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש למחשב החדש לוח אם עם תושבת 1156 ושיהיו לו יציאות USB3 אני הולך לחבר שני כרטיס מסך ללוח האם לצורך צפייה בריבוי מסכים הבנתי שאם אני מחבר שני כרטיסי מסך ל PCI E של הלוח אם יציאות USB 3 לא יעבדו במהירות שהן צריכות לעבוד האם יש לוח אם שיכול לתמוך בשני כרטיסי מסך ויציאות USB 3 במהירות גבוהה תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב ושמתי לב בזמן ההרכבה שיש ללוח Gigabyte GA-MA770TA-UD3 AMD 770+SB710 Chipset AM3 החדש חיבור מתח שונה מ SLI-DR שהיה לי לפני זה. במקום חיבור של 4 פינים של 12V יש 8 פינים של מתח 12V שנמצא מעל המעבד http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Image/mb_productimage_ga-ma770t-ud3p_big.jpg עכשיו לספק כוח שלי אין חיבור שכזה וחיברתי רק 4 פינים לתוך השקע של ה 8 והמחשב עובד מצויין האם צריך לחבר את שני החיבורים ?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-