מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם יש תוכנה שבודקת את העניין או מציגה אותו ?
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב זכרון פנימי בגודל של 256MB. המשחק Company of Heroes דורש מינימום של 512Mb זכרון פנימי, וכאשר אני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי הודעת שגיאה המודיע שהזכרון הפנמימ שלי קטן מדי בכדי להריץ אץ המשחק יש לי מחשב חזק עם מעבד 2.6Ghz וכרטיס מסך מצויין וכל המשחקים החדשים עובדים אצלי מעולה גם עם 256Mb ddr. אני בטוח שגם המשחק הזה יכול לרוץ אצלי, ואני לא רוצה לקנות זכרון פנימי נוסף במיוחד בשבילי. השאלה שלי היא האם יש תוכנה כלשהי שתדמה כי במחשב שלי יש 512Mb Ram ולא 256mb ?
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן 6 שנים בערך עם מעבד intel core i5 2400 cpu 3.10 GHz. ככל שידוע לי המעבד הוא 32 bit. במאפיינים של "המחשב שלי" כתוב " 32bit operating system, x64 based processor". שאלתי היא: האם ניתן לדעת בוודאות שהמעבד הוא אכן 64bit על סמך המידע במאפיינים ואפשרי להתקין windows בגרסה 64bit ללא בעיות?
-
- 7 תגובות
- 5.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, איך בדיוק ניתן לדעת האם המעבד הוא 32 או64 BIT ? אני מעוניין להתקין את WIN7 והבנתי שעם המעבד שלי הוא 64BIT אז התוצאה מרשימה ביותר. הבנתי ש-CPUZ יכול להגיד לך, איפה בדיוק? תודה.
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי, הציעו לי את המעבד הזה: האם אנייכול לדעת לפי התמונה הזאת מתי הוא הופק [שבוע] ואיזה שבוע הכי טוב ל oc במעבד E4300 ? האם ה pack date זה השבוע? תודה.
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לא ראיתי התייחסות לזה באוורסט, תודה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי אמור להיות לי 333 ואני לבדוק אם זה נכון! זה מה שרשום לי ב-3dmark למשל : Supported Error D&C:Single-bit ECC Supported Speeds:70ns, 60ns Supported Types:Standard, Parity, ECC, Fast-paged, EDO, SIMM Supported Voltages:3.3V
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
איך ניתן לדעת האם הלוח תומך ב-pci-e16 או pci-2
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת שהמחשב יודע שמותקן עליו כפול ליבה ? איפה אני יכול לראות את זה או לדעת שהוא מכיר בזה ?? יש לציין שיש לי MSI K8N SLI PLATNIOM שמותקן עליו phoenix awardbios v6.00 ואני לא יודע אם זה הכי חדש שיש :\ help!...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מחשב HTPC (קולנוע ביתי) ועם הלוח אם Gigabyte P35-DS3P . הלוח אם בא עם תוכנה שנותנת לשנות את הboot-logo של גיג'בייט לכל תמונה שרוצים. שיניתי את הboot-up logo אבל הייתי מאד רוצה להאריך בעוד 2-3 שניות את משך הצגת הלוגו של הלוח אם כדי שלא יראו את כל כל הכיתובים של הבדיקות וכ'ו.. בכל זאת זה HTPC ויותר ידודתי לראות תמונה במקום כיתובים.. יש למישהו מושג איך עושים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לי מחשב שלא פועל כבר כמה זמן, איך אני יכול לדעת מה המעבד שלו? זה רשום? ניתן דרך הביוס?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עיינתי הרבה באינטרנט ושמתי לב שלקינגסטון יש הרבה זיופים עכשיו השאלה היא איך אני יכול לזהות את המקוריות של המוצר?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד פנטיום 4 במהירות 3.0. יש בו 2-3 פינים עקומים...השאלה שלי היא איך ליישר אותם מבלי לגרום למעבד נזק? ובמקרה שפין אחד נשבר, האם זה אומר שהמעבד לא יעבוד?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כנראה שיש לי בעיות חשמל קלות בחדר.. מדי פעם יש קפיצות מתח קלות - המחשב אינו נכבה, אך אני רואה כי המתחים בלוח האם קופצים מדי פעם ומייד חוזרים. האם יש איזושהי דרך לקבע את המתח הזה ? ע"י מכשיר או משהו? (UPS קשור?) אני פשוט לא רוצה שיהרס לי המחשב...
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
טוב אז לא מזמן הרכבתי מערכת חדשה, ומשום מה נראה לי שטעיתי באופן שבו מרחתי את המשחה שאמורה להעביר את החום מהמעבד לגוף הקירור (וולקנו 12 - אם זה רלוונטי) החלקים הצבועים בלבן בתמונה הם החלקים שבהם מרחתי את המשחה (שזה כמעט כלום מהכמות שהיתה בשקית) ממש עברתי על כל ציפ ומרחתי עליו קצת מהלבן שהם נתנו משום מה נראה לי שקצת התקמצנתי עם המריחה ?
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
סליחה על הבורות... איך נכנסים לביוס של לוח אם עם ביוס של FONIX?...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=455&l1=3&l2=15&l3=171 אני לא מצליח להגיע ללוח של חבר לעשות לו OC.. בלוח שלי GB זה CTRL+F1 ושם אני לא מצליח...
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני יודע שיצא NFORCE 4 עם ה SLI וכל שאר הטכנולוגיות של NVIDIA רציתי לדעת מה טומן לנו העתיד מבחינת לוחות האם והצ'פסט איך חברות כמו SIS VIA ATI מתכוונות להילחם בטכנולוגיות החדשות של ה NFORCE 4???????
-
- 11 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
אני לא מדבר על אתחול מ-USB, אלא על אתחול של דוס מהתקן אחר (למשל CD) כך שכונן ה-USB ייקבל אות כונן ויהיה נגיש מבלי שיהיה צורך לטעון דרייבר כלשהו.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אולי אני קונה את הזיכרון הזה וזה מסקרן אותי: איך נראה הזיכרון PQI DDR2 2GB 667 MHZ ? ככה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 או: http://www.pqimemory.com/spec1.asp?link=/dc/PQI25400-1GDB.htm ??
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היה לי קצר בלוח, איזה חלקים יכולים להשרף ואיך הם יראו?
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שאלתי אבל לא קיבלתי תשובה ,אז אשאל שוב. בלוח של ABIT IS-7 האם הביוס אמור לזהות מעבד עם HT כ פעמים מהירות המעבד (למשל שני מעבדים של 2400) או שאמור לזהות מעבד 2.4 כ 2 מעבדים של 1200 אשמח אם משהו יגיד לי , איך זה אצלו ??? :
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
כולם באותה המהירות אותו הדגם ואותו יצרן, ז"א ה-2 של 1 GB וה-4 של 512.....
-
- 13 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Abit AB9 Pro עם שני דימים של ג'יגה ואני מוסיף עכשיו עוד 2 של 2 גיגה כדי להגיע ל 6 בסך הכל. הלוח עד כמה שזכור לי הוא Dual Channel ונדמה לי שיש צבע שונה לכל channel על הבורד. איך עדיף לי להתקין את הזכרון: channel של 4 ועוד channel של 2 ? או שניים של 3 (כלומר dimm של 2 ועוד dimm של 1 באותו צבע של כניסה) ? בשביל ש Dual channel יעבוד הם צריכים להיות באותו הנפח, לא ? אז עדיף 2+1 פעמיים, לא ? (הבורד אמור לתמוך בהתקנה אסימטרית של זכרון)
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-