מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי. שאלתי את השאלה בפורום אוברקלוק ולא ממש זכיתי לתשובה..כנראה כי היא רלוונטית יותר לפורום הזה אלו הזכרונות המדוברים F1-3200PHU2-2GBZX..אני מניח ש הF1 מציין 1T..שאותו אני רוצה לשנות ל-2 בגלל הבעיה שמיד תפורט לא הצלחתי למצוא בביוס איך לשנות, את שאר התזמונים כן, וזה לא מופיע...אז אולי הוא מופיע בשם אחר.. הסיבה שאני רוצה להשנות היא כי מדובר בשני סטיקים של 1GB כל אחד והלוח לא מוכן בשום צורה לצאת מיחס של 2/1.66..וגם כשאני מנסה לעשות OC (אפילו רק להביא אותם למהירות הנורמלית שלהם והלויד את המכפלה של המעבד כדי לשמור על אותה מהירות..כך שזה אפילו לא באמת OC) עם היחס הזה הוא לא ממש עולה..קראתי איפשהו שזה קשור לזה שהלוח לא תומך בשני סטיקים DOUBLE SIDED, אלא רק בחיבור מסוים (יעני חרי…
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
היי, יש לי kingston 256MB 333MHZ+samsung 256MB 333MHZ. אוקיי, עכשיו יש לי שתי שאלות.... בביוס אני יכול לשנות תזמונים של BUS/DRAM/PCI/AGP הדיפולט שלי היה 4:3:2:1, בהתחלה חשבתי בטיפשותי שזה התזמונים של הזיכרונות....לא משנה, העברתי ל4:4:2:1 שהזכרונות על 153MHZ בערך.....מה זה אומר? ומה אומרים המספרים האחרים מתוך ה4? שאלה שניה.....בדקתי בCPU-Z את התזמונים של הזכונות שלי (מצורף תמונה), ואני לא יודע איך לשנות אותם כדי שיהיו יותר מהירים.....(הבנתי שכמה שהמספרים יורדים זה יותר מהיר?). אז איך משנים אותם? ואיפה? תודה, ומקווה שתעזרו לי עם הבעיה...
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום! מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך משנים את תיזמוני הזכרונות, ואיפה בדיוק צריך לשנות? יש לי לוח של ג'יגה בייט DQ6. תודה!
-
- 7 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני לא יודע למה לכוון כי בביוס אין אפשרות חדת משמש...יש AUTO .. MODE 0 ..MODE1 מוד 2 מוד 3....אוטו זה לא 50..
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון כאשר אני רוצה להריץ תוכניות מסוימות אני מקבלת הודעה שאין לי מספיק זכרון וירטואלי. גם כשאני עובדת ברקע עם התוכנית cachman ומבקשת ממנה שתעשה לי recovery לזכרון - המצב לא משתנה. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון כאשר אני רוצה להריץ תוכניות מסוימות אני מקבלת הודעה שאין לי מספיק זכרון וירטואלי. גם כשאני עובדת ברקע עם התוכנית cachman ומבקשת ממנה שתעשה לי recovery לזכרון - המצב לא משתנה. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
וגם יש לי שני סטיקים (יותר נכון לחבר שלי) איך עושים שהם יפעלו בדואל על הלוח הזה GIGABYTE GA-K8NF-9 ? ד.א זיכרון שהוא DUAL SIDE ויכול לעבוד בדואל צ'אנל עם זיכרון שהוא SINGEL SIDE ? תודה
-
- 10 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איך משנים תזמון של זיכרון בביוס של הלוח gigabyte 965 ds3? איך משנים מ2T ל1T תודה
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אני משנה תזמונים בביוס שלי הלוח זה DQ6 של ג'יגה בייט ולא מצאתי איפה משנים תזמונים של זכרונות תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
יש לי קינגסטון ואיך אני יודע איזה CL הזיכרון שלי ?! Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 זה התיזמונים לפי אוורסט ! איך אני יכול לשנות אותם ולמה הכי כדיי ?!!?! Memory Timings @ 266 MHz 5.0-4-4-11 (CL-RCD-RP-RAS) @ 266 MHz 4.0-4-4-11 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 3.0-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. איך אני יכול לשנות תתיזמונים של הזיכרונות? כי התיזמונים שאמורים להיות לזיכרון שלי הם 2-3-3-6 ובEVEREST זה מזהה את זה כ3-3-3-8.. אני מפסיד פה מהירות?? אם כן.. איך אני משנה??
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הבנתי שיש שתי סוגים, לי יש את הדגם הראשון ASUS MY LOGO (לא 2..) ובאתר שלהם כתוב שמתקינים ASUS UPDATE מותקן ה ASUS MY LOGO 2 שכנראה לא מותקן בלוח שלי אז מאיפה אני משיג את הראשון, ואיך אני משנה איתו תמונות?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מניח שזה נשאל כבר הרבה אבל אני לא מוצא את זה בחיפוש. יש לי מעבד AMD 64BIT ו - 2*512 של CROSAIR עכשיו הבנתי שבסוקט 939 כאשר יש שתי זכרונות זהים מרוויחים עוד משהו כמו 10%. השאלה שלי היא אם מספיק לחבר את הזכרונות או שצריך להגדיר משהו בביוס?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכם, חיפשתי בנעוץ אך לא מצאתי. יש לוחות אם עם נניח 12 כניסות USB, כאשר 4 מהן בפאנל האחורי ועוד 8 בלוח האם. ראיתי שזה מעין 8 פינים כזה שרשום שם USB, אבל מה מחברים לשם כדי להפוך את זה ל- USB רגיל כאילו ולהוציא את זה לפאנל האחורי. אשמח לעזרה, תודה רבה D:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת... יש לי C2D E6300 GB GA-965GM-S2 2X512MB SUPERTALENT DDR2 667MHZ EZCOOL 420W הבבנתי שVT מפעיל 2 מערכות הפעלה ביחד? תקנו אותי אם זה טעות.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עוד זיכרון ולא יודע אם זה יתאים ללוח שלי. יש לי לוח מסוג va6 של חברת abit. ניסיתי לבדוק באתר היצרן אבל לא כל כך הבנתי.... איזה זיכרון אני יכול להוסיף. והאים זה משנה איזה סוג זיכרון זה מלבד שמדובר ב sdram? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני המון זמן רוצה ללמוד כיצד ניתן לבנות מערכת מחשב (מפרט) בצורה חכמה שיהיה תאימות מלאה בין הלוח-אם, מעבד, סוג זכרון וכ. המסך. האם קיים מדריך כלשהו שמלמד איך מתחילים? אשמח להמלצות מבעלי הניסיון על צריך לשים דגש בעיקר ומה הכי חשוב בבניית מפרט. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 7k צפיות
-
-
היי האחד הוא single side 256 MB והשני הוא 128 dual side שניהם 133 MHZ הבעיה היא כשאני מכניסה את ה- 133 המחשב עולה אך ה-XP עושה בעיות. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי לוח P-35 עם מעבד E400 אינטל עם FSB1333, שאני מחפש להתאים לו זיכרון, חבר אחד טוען שהכי טוב זה 4G דואל צאנ'ל של 667HZ שמהווים מכפלה של 1333HZ שזה בדיוק רוחב הפס של המעבד והלוח ושזה מה שאני צריך, ולי המליצו כאן על זכרונות של 800HZ בכלל. מה עושים ?800HZ כפול 2 זה הרי מחוץ לטווח הFSB של המחשב ועל פניו לא אפקטיבי ולא ינצל את המהירות הגבוהה שלו, כך שההוצאה נראת מיותרת ..או שלא? אין לי כוונה לבצע OC למעבד בעתיד הנראה לעין. מה אתם ממליצים לעשות ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הגיעה המחשב החדש אבל אני לא יודע איך מתקינים ביוס?, בהתחלה אחרי שהתקנתי וינדוס ודריברים 19XT... הכנסתי את הדיסק של הדריבר של הלוח והתקנתי את : -AMD COOL'N...... (יש גם את הדריברים לערכות של הNF4 אבל לא התקנתי). בקיצור אחרי זה הפעלתי את המחשב מחדש ואז בעליה איפה שאפשר להתקין את הדריברים (לפני שהמחשב עולה ) ניסיתי ואז הוא רושם לי איזה בעיה מס' 500 (אני ירשום עוד כמה דקות ) בקיצור מה לעשות???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך היום ךלקנות כרטיס מסך רדאון 9200 של ג'יגה בייט. יש לי לוח אם של גיגה בייט עאם כניסה של AGP*8 ורציתי לדעת אם יש מדריך טוב להתקנת כרטיס המסך? תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום בנושא זה. אני רוצה לדעת איך להתקין מעבד אני יודע שיש הרבה סוגים אבל שכל אחד יגיד מה שהוא מכיר. אני יודע להתקין הכל במחשב חוץ מלוח אם ומעבד אז אם צריך לפרק לוח אם אז גם את זה אני רוצה לדעת. חשבתי להחליף את ה-1.7 פנטיום 4 שלי בשביל ווארלד אוף וואקראפט.
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מקווה שזה שייך לפורום הזה איך נועלים AGP\PCI אני רוצה שהם יהיו בערכים של AGP=71 \ PCI=36 באופן קבוע בלוח G7VAXP ולא ישתנו כאשר אני משנה את FSB תודה
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מנסה לנעול ולא מוצא איפה... תודה....
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
והאם באותה רמת מחיר יש לוחות איכותיים \ חזקים טובים יותר ואם כן איזה ? http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AB9&fMTYPE=LGA775
-
- 9 תגובות
- 501 צפיות
-