מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
איך מעדכנים את הBIOS הורדתי קובץ עדכון עם סיומת BIN , מה אני עושה עכשיו איתו?
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יכול להיות שאני יקנה אותו, עדיין לא בטוח, אז רציתי לדעת איך מעדכנים לו את הביוס כי לפי מה ששמעתי זה חובה, לא ממש חובה אבל בשביל שלא יהיו בעיות.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה BIOS AGENT ושם נאמר לי שסוג הביוס שלי הוא Award Modular BIOS v6.0 כיצד אני מעדכן אותו?
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני מעדכן את הביוס... לוח אם abit IB9... תודה.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי את הלוח Asus A8N-SLI ואני רוצה לעדכן את הביוס האם אני צריך לעדכן אותו? זה יעזור לי במשהו? זה יעשה נזק? תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם 256MB זיכרון , אני הוספתי לו עוד 256MB זיכרון. הבעיה היא שאני מסתכלת בהגדרות המחשב אני רואה שיש לי 256MB זיכרון במקום 512MB. איך אני מעדכנת את התוספת הזיכרון ששמתי ? יש מצב שצריך לשנות משהו בביוס ? יש לי ביוס PHOENIX award מה עושים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה? ואיך מעדכנים תודה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי לוח מבית גיגבייט (ga-k8n51pvm9) , ויש לו בעיות בתמיכה בכרטיסי מסך. הורדתי את הביוס שאמור לתקן את הבעיות, אבל אין לי מושג איך להתקין אותו. שאני נכנס אליו דרך הווינדוס...זה מראה לי מעיין תוכנה עם הרבה אפשרויות.... יש לי אפשרות load של הביוס החדש...ואפשרות save, אבל אני צריך להכניס את המיקום של הקבצים, ואין לי שמץ של מושג במה לבחור. תודה לעוזרים. עדכון: השתמשתי בתוכנה של גיגבייט לעידכון הביוס, ולמרות זאת עדיין כתוב שהביוס מ 06 ( למרות שהתקנתי ביוס חדש מ09) השם של הביוס התעדכן, התאריך לא- והכרטיס מסך שלי לא פועל! שאני שם את הכרטיס pci-e, המחשב עולה, אבל יש מסך שחור. אובד עצות. ?
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
הורדתי את ה-WinFlash, אבל עכשיו אני לא יודע איזה Revision של הביוס להוריד; יש אחד ששוקל 4.4 קילובייט (408,482 bytes) ואחד ששוקל 8.4 קילובייט (834,484 bytes) וזו הפעם הראשונה שאני מעדכן את הביוס ללוח, יש דברים מסוימים שאני צריך לדעת? ואיך מעדכנים את הביוס? פשוט נכנסים לתוכנה, עושים Update BIOS (בוחרים את הקובץ bin) וזה פשוט מעדכן ומפעיל את המחשב מחדש בלי בעיות או שזה יותר מסובך מזה?
-
- 13 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני לא ממש מצאתי בחיפוש משהו !! אז איך עושים?? ואת העדכון אני רוצה לעשות ללוח אם ישן של Pc partner זה אפשרי בכלל??
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן לוח אם Pcchips M952 ver 1.3 b אני רוצה לעדכן את הביוס כי המסך הכחול הזה שכולם מדברים עליו בווינדוס XP רושם לי תמיד בעייה עם הביוס. הורדתי מהאתר 2 קבצים אחד פלאש ואחד עם סיום ROM קובץ הפלאש הזה לא נטען בכלל... מה עושים??? אשמח לפירוט מדוייק....
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום וערב טוב! קניתי מחשב חדש לפני כ6 חודשים היום בדקתי באתר של ג'יגבייט וראיתי שיצאו דרייברים מעודכנים הורדתי את הדרייברים ורציתי לדעת איך אני מתקין אותם האם עושה UNINSTALL לישנים או פשוט מתקין עליהם? הורדתי גם BIOS מעודכן,איך אני מעדכן אותו? תודה רבה ליאור
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
לא מוצא את זה בביוס. אנא עיזרו...
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
בביוס אפשרתי את האפשרות הזאת אבל זה לא עזר. מה עוד לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
גיליתי שללוח האם שלי יש 1MB L2 CACHE(בעזרת התוכנה סנדרה) הרצתי אתCPU&BIOS INFORMATION וזה כתב לי את זה Warning W2501 : Lack of L2 cache greatly reduces performance. Install some וכשהרצתי את M.BOARD INFORNATION הוא כתב לי תוצאה מעניינת L2 External Cache : 1024kB pipeline-burst write-thru ובתוכנה CPUID לא מוצא לי את הזכרון הזה, לדעתי או שהוא לא פועל או שהCPUID(והרבה תוכנות בסגנון) לא מזהה זכרון מטמון על הלוח אם, אז מה דעתכם ואם זה לא פועל, איך מפעילים אותו? לוח אם: AX59PRO(ישן :-\) מעבד:AMD K6-2 500(ללא 128K L2)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי פעם כונן IDE אז הייתי מפרמט וישר מתקין וינדוס מהדיסק שאני במצב דוס(לא צריך להגדיר כלום לכונן) השאלה: עכשיו שיש לי כונן SATA האם תהליך הפירמוט נשאר אותו דבר (מפרמטים כרגיל לא צריך להגדיר שום דבר ויש מתקנים וינדוס) ?? או האם צריך להגדיר משהו בכונן ? איך עושים זאת? ומתי בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
התקנתי שני סטיקים כל אחד של ג'יגה עם אותו מהירות וחברה, וכשהמחשב עולה הוא כותב SINGLE CHANNEL. איך משנים לדואל? תודה!
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
נראה לי שכל סטיק צריך להיכנס לאותו צבע החריץ (יש 2 אדומים ו-2 צהובים) אך לא משנה באיזה צבע, נכון ? מדובר בלוח אם גיגבייט GA-965P-DS3P .
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה, השילוש של מעבד לוח אמ וזכרונות אלו הרכיבים החשובים ביותר וכך גם ההארד דיסק אבל בעיניי השילוש הזה הוא החשוב ביותר.. משהו יודע איך מרכיבים מחשב מ0? שיש לי רכיבים ביד ולחבר אחד אחד ואיך? בפשוט כמו 1. מעבד מוצאים את המגן הפלסטיק ומחברים אותו בעדינות לסוקט שלו ואז מרכיבים את הבוקס. וכו'
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, אני בטוח שהשאלה הזו כבר נשאלה (ואולי לא פעם), אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שיענה באופן מלא. אז איך בעצם אני יכול להעריך ביצועים של מחשב? בינתיים לפחות בתחום המעבד... פעם הכל היה הרבה יותר פשוט. היה דגםת היה מהירות שעון והיה CACHE. היום עם כל הדגמים והליבות והמה לא, אני מבולבל לגמרי. אני צריך לקנות מהר (בעוד יום יומיים), מחשב בפחות מ1000 ש"ח. הנה לדוגמא התוצאה הראשונה בזאפ: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=ATOM-1&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=84&aff=Zap〈=he מארז MIDI ATX איכותי ביותר עם 2 חיבורי USB קידמיים לוח אם Intel® Desktop Board D945GCLF מעבד Intel® Atom™ Processor D410 (1.66 GHz, 800 MHz FSB) זיכרון 1GB DDR2 800MHz כרטיס מסך Intel® Graphics Me…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שמעתי שבמחשבים נידים המהירות יותר גבוהה ממה שרשום אז איך משוים את המהירות של המעבד במחשב הנייד להומת המהירות של המעבד הנייח (אני מדבר על מעבדי אינטל )
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן ביוס בגלל שאני מתקשה לשים 2 סטיקים של זיכרון בדואל (מסכים כחולים) המליצו לי על עידכון ביוס. הלוח שלי הוא http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=238 השאלות: 1. האם יעזור העידכון? 2. איך אני משחזר את הביוס במקרה של עידכון כושל? 3. מישהו יודע אולי איזה זיכרונות עובדים עם הלוח הזה? כי יש לי american data 256MB pc3200 cl2.5 ואני רוצה לקנות עוד סטיק של 256MB. הבעייה שאין לחנות (בה אני חיב לרכוש) את amrican data.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
המאורר שעל המעבד עושה לי רעש.. יש לי פנטיום 3 450 מגה הרץ.... אמרו לי להוציא את המאורר ולשמן..? נגיד והצאתי..!! איפה משמנים..? לאן אני יתיז שמן !!?!?!?!?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-