עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kfirlion,

שלום, יש לי Pentium D 930 רציתי לשדרג ל-C2D E6600 האם כדי לשדרג, מדובר על הוספה של 1000 ש"ח ככה, כי אני משחק במשחקים כבדים כמו: Battlefield 2, FEAR..... הוספה: המעבד מספק אותי, אבל כשאני נגד בוטים במשחקי אסטרטגיה עם 8 קבוצות זה מתחיל קצת לעצור.... מה נראה לכם הבעיה? ועוד שאלה: הלוח שלי הוא GA-G1975X עם צ'יפסט 975X, שהוא הצ'יפסט הכי טוב של אינטל, אז למה שהלוח שלי לא יתמוך ב-C2D? אני יכול להוכיח שזה תומך (כמובן לפי הצ'יפסט), תיכנסו לאתר ותבדקו שאני אומר כל אמת: http://www.intel.com/products/chipsets/975x/ וחוץ מזה הלוח אם שלי הוא היחידי הטוב ביותר שיש ל-Gigabyte להציע כרגע ל-975X

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קניתי את המחשב עם 2 סטיקים של GEIL כל אחד 512 במהירות 800 מגה"ץ, עכשיו הם עם קירור עליהם והם בתיזמונים של 5-5-5-15. עכשיו מאז שקניתי אותם תמיד היה לי איתם בעיה שכל התוכונות מזהות אותם בטור 667 מגה"ץ. עכשיו לא מזמן אבא שלי חזר מארה"ב עם גיגה של KINGSTON ללא קירור במהירות 800 והמחשב גם מזהה אותו בטור 800, לאחר הסברים פה, שיניתי הגדרה כולשהי בביוס ועכשיו כל הזכרונות עובדים על 800, אבל עדיין רשום שהGEIL הם 667. בקרוב אנחנו קונים עוד מחשב לבית, פשוט יותר- עכשיו אני מתכנן לקנות לו גיגה של DDR2 667 (המחשב מיועד לאדם מבוגר- לא הולך להיות שימוש רציני בכלל) , אז חשבתי אולי לנצל את ההזדמנות בשביל לקדם את שלי גם צעד אחד או שתיים. אז שתי שאלות- 1. איך הזכרונות האלה? http://www.iqpc.…

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by עידו כהן,

שלום לכולם שאלה קטנה , ךפני כמה ימים החלפתי מאוורר למעבד מאז המחשב לא עובר את מסך הלוח אם עם הלוגו עם מנסים להכנס לביוס אין אפשרת תקוע על מסך הלוח

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. נראה לי זו הכותרת הכי ארוכה פה לת'ראד.. בכל מקרה אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס Q6600 כשתהיה ירידת מחירים נוספת (יולי אוגוסט) כמובן שאני מעדיף לקנות את כל החלקים ביחד בבוא העת אך קשה לי להאמין שמחירי הזכרונות יישארו בריצפה כמו שהם היום. מה דעתכם, האם מחירי הזכרונות יהיו דומים או שיחזרו למחירים ה"נורמלי" עד שאקנה מחשב? ואם אתם חושבים שכן כדאי לקנות עכשיו, על איזה זכרונות 800MHZ הייתם ממליצים? (מתכנן OC ל 3.0-3.2 GHZ) תודה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by KF,

שלום לכולם... אני מעוניין לקנות 1GB זכרון ואני מתלבט בין כמה חברות.. השאלה שלי איזה חברה הכי כדאי לקחת ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=347 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4199 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2916 מה ההבדל בין הזכרונות הOCZ הנ"ל לבין אלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3410 אלו זכרונות הכי כדאי לקנות מבין כל אלה ? תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מעוניין לחבר אליו זוג 8GB DDR3 1600 ואולי זוג כרטיסי מסך בCrossFire על איזה לוח אם אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. אני צריך המלצה ללוח האם שיתאים למפרט הזה: Athlon XP 2500+(512k 333) Samsung 256MB 400 DDR WD 60GB ATA 8MB Samsung 52 x 32 x 52 (bulk) ATX MIDI 400W usb,p.stab. volcano 12 אני רוצה שלוח האם יהיה זול בבקשה אבל עם ביצועים טובים, זאת אומרת הלוח הכי זול שיש אבל עם ביצועים טובים. ובבקשה אל תביאו של ABIT כי שמעתי נהרס מהר. ובקשר לזיכרון שהוא 256 ש"ח אני יודע שזה לא מספיק, אבל אין לי מספיק כסף כרגע אז בעוד 3 חודשים אני מוכר אותו וקונה זיכרון 512MB שיתאים ל-OC כדי שאני אוכל גם לעשות OC. אבל עד אז אני אסתפק ב-256MB.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by likantrop,

חיפשתי קצת באינטרנט מדריכים כאלו ואחרים,ואני עדיין תקוע. אני רוצה(חייב) לקנות מחשב חדש,פתחתי את האינטרנט, הסתכלתי על המפרטים ,ופתאום גיליתי שאני לא מבין כלום. :-\ אז החלטתי לעבור על רכיב רכיב ולהבין איך הוא פועל ועל מה צריך להסתכל. אז הרכיב הראשון שאני מנסה להבין, הוא המעבד. חיפשתי קצת באינטרנט ולפי מה שהבנתי הדבר היחיד שאני צריך להתחשב בו זה המהירות שעון,אבל פתחתי פה את הסטיק שמשווה בין מעבדים שונים ופתאום גיליתי נתונים,שאין לי מושג מה הם אומרים. לדוג': פנטיום 4 (Northwood "C") מוכר כ: P4C, P4 X.XXC GHz מהירויות שעון: 2.4, 2.6, 2.8, 3.0, 3.2, 3.4 פלטפורמה: Socket 478. תהליך ייצור: 0.13µ מהירות אפיק: 800 מגה-הרץ אפקטיבי, 200*4 זיכרון מטמון: L1 instruction cache, 8k L1…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by tidan27,

איזה מעבד חזק יותר ? Intel Core i7-6770HQ Intel Core i7-7567U

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. איזו אופציה בביוס של ה 965p-DS3 גורמת להורדת המהירות של המעבד אוטומטית? ומהי הטכנולוגיה של אינטל וירטואליזישן?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני משדרג את המחשב שלי ועכשיו אני מתכנן להזמין את החלקים INTEL CORE i7 S1155 2600K ASUS P8P67 PRO זכרונות -PATRIOT VIPER 6144MB (2048MBX3) DDR3 מה דעתכם על הלוח האם יש דגם יותר משתלם ממנו. תקציב ללוח- 1000 תודה יוני.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tenana,

טוב השאלה הברורה בכותרת.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by gafirmo,

לוח ובאנצ'ים בקרוב ...

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הדור האחרון של מעבדי AMD על בסיס 28 ננו-מטרים בדרך אלינו, והוא מביא כמה שיפורי ביצועים חשובים לצד גולת הכותרת שהיא תושבת חדשה אנו מתקרבים לאט לאט להשקה של תושבת AMD חדשה מזה שנים רבות (לפחות בעולם המחשבים הנייחים). תושבות AM3+ ו-FM2+ המשופרות בזמנו מגיעות לסוף חייהן ו-AMD מתכוננת לדף חדש עם מטרה ברורה – להחזיר את מעבדיה אל תודעת הציבור בתור בחירה רלוונטית. התחרות לא פשוטה. למעשה, יש שיגידו שההפרש הטכנולוגי העצום בינה לבין אינטל מסמל נקודת אל-חזור. ובכן, AMD היא פייטרית אמיתית. את הטעימה הראשונה לתושבת AM4 אנחנו נקבל עם מעבדי APU חדשים המבוססים דווקא על ארכיטקטורה קיימת. לראשונה, עושה AMD איחוד בין התושבות שלה במטרה לאחד את כל המשתמשים תחת קורת גג אחת. גם מע…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by nec_000,

חברים יקרים, בשבוע האחרון וכפי שידוע לכל, נערכה לה תערוכת Computex 2017 בה AMD ערכה את ה- Conference השנתי שלה. המצגת מעניינת, גם אם חוזרת על מרבית הדברים שאנו כבר יודעים. בכל זאת אמליץ לצפות בה, שכן היא מעניינת את החובבים בתחום ויש בה עוד מספר פרטים חדשים חשובים, כמו זאת שכל הליין של סדרת threadripper ובניגוד לאינטל, משמרת את כל היכולות שמסביב למעבד באותה רמה וללא תלות במיקומו של המעבד בסדרה: קרי שכבר מהמעבד הכי קטן ולו "רק" 10 ליבות, לא יופחתו כל יכולות IO שהן - יהיו פתוחים כל 64 ה- PCI Lanes וכל ארבעת הנתיבים לזיכרון Quad memory channel. AMD דוגלת באסטרטגיה, של לא לגרום לצרכן להיאלץ לשדרג למעבד יקר יותר בסדרה…

16. Started by BIGWOLF,

שלום חברים !!! אני עובד בארגון אשר צריך לקבל החלטה לגבי סוג המעבד אשר יהיה במחשבים החדשים של כיתת מחשבים חדשה. אני הצעתי להם AMD 754 - בגלל המהירות, אמינות וכו - ביחס למחיר שקבלנו - (AMD ATHLON 3000+ 754 - ב 65.5 $ + מע"מ למעבד). למנהל הארגון הגיעו "מומחים" שונים אשר אמרו לו - "לא להתקרב....זה מעבדים גרועים ולא אמינים - תקנה רק INTEL " מה אתם אומרים ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. (כותרת) יש תוכנה? אני לא מוצא בלוח מה רשום שם... זה לוח אם של איזה שלוש שנים (אולי זה יעזור)...אני פשוט רוצה לקנות סטיק זיכרון אני לא יודע מה יתאים. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום רב, הזמנתי דרך מישהו שחזר לארץ חלקי ליבה למערכת i7 שאני מרכיב. אחד מהם זה זכרון של OCZ OCZ Gold 12GB (6 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227422 עשיתי טעות ורכשתי את גירסת GOLD במקום גירסת ה-PLATINUM. שהTIMING של GOLD Timing 8-8-8-24 שהTIMING של PLATINUM Timing 7-7-7-24 אני מתכוון להרכיב מערכת i7 920 עם הלוח של GIGABYTE הGA-X58-UD5 ולהמהיר את המעבד ל4 גיגה הרץ. המחשב נועד לעריכה, רינדורים ואפטר אפקטס. האם למכור בארץ (זה חדש באריזה) ולרכוש זכרון מהיר יותר? האם זה מאוד נורא ענין הלייטנסי? עד כמה זה ישפיע על הביצועים? או שהפרט הזה פחות עקרוני? במה זה ישפיע אם בכלל?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. למישהו יש מושג מתי צריכים להגיע לוחות ה-KT400 של ABIT לארץ? אני מדבר על ה-ABIT KD7-G וה-KD7 RAID. ה-KD7 הרגיל כבר הגיע, אבל אני רוצה את ה-G, ולמישהו יש מושג מה יהיו בערך המחירים? או שברור כבר שהם יהיו כמו כל הלוחות שלהם בסביבות ה-800-1300ש"ח? (ומי שמתחיל להגיד "אני מסתכל בכדור הבדולח" וכל השטויות האלה שפשוט לא יגיב). תודה מראש. מתן. :-*

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הגירסה של הלוח הזאת תומכת ב קונרו REV 304 מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו בארץ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by zaroor,

1-האם צי'פסטים של חברות sis -via ללוחות האם כבר לא יכולים לתמוך במעבדים כפולי ליבה של אינטל ? 2 -ללוחות האם של AMD רשום באס כך : Hyper Transport Bus (כמו באינטל ה FSB ) אז לידו רשום גם : MT/s =מה הפרוש של זה ? ןיש גם :HyperTransport™ 3.0 מה ההבדל בזה שרשום 3 ??? 3- מה הסיבה שהפסיקו לרשום את ה : BUS SPEED במעבדים וגם בלוחות ל- ‏Core i3 530 ,‏Core i3 540 ,‏Core i5 661 ואולי עוד כמה , וב- AMD בכלל לא ראיתי שרשום ברובם ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by avinatbezeq,

http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=109&p2=47 להבנתי: יתרון מעניין דווקא ל-i5, פרט לשני מבחנים בהם יש כנראה ניצול שלי ה-thread-ים, וה-920 מגיע לעד 50% יתרון!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום אני מתלבט בין כמה לוחות וצריך את עזרתכם בהבנת ההבלים במאפיינים ובביצועים הלוחות הם S3 DS3 DS4 של גיגה בייט וה P5B DLX של אסוס ברור לי שהאסוס הטוב מכולם אבל אני אשמח להבין מה ההבלדים ביינהם וכמה אני ארגיש את ההבדל מתוכנן אובר ל 400 באס יעבוד עם מעבד 6400

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by bugosdckh,

שלום רציתי לשאול 2 שאלות 1. מה ההבדל בין לוח האם של abit ni8sli ל abit il8 chipset945p 2. כמה חיבורים של sata יש בלוח אם abit ni8sli ושאלה כללית למה צריך יותר מסלוט אחד של pci expres על הלוח? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by AlcHEMisT,

לוח אם EPOX EP-4GEA+ INTEL 845GE MAGIC LIGHT מעבד INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache זכרונות Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ כל זה, במידה ואני יחליט לקנות יעלה לי כמעט 3000 ש"ח. השאלה שלי האם בתקציב הזה אפשר לקנות שילוש יותר טוב, מה דעתכם? שאלה נוספת היא לגבי לוח האם שכולל כרטיס מסך, האם הוא שווה משהו? אני לא גיימר אבל אני מצפה לביצועים טובים, אולי בעתיד אני אוסיף כרטיס גרפי. אשמח לקבל תגובות.... :lamer:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים