מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שאלה למומחים ואני מקווה שזה שייך לכאן ולא למדור כרטיסי מסך האם הכרטיס מסך המובנה של AMD נדמה לי שזה 4200HD טוב יותר מהכרטיס מסך שבא עם אינטל I3 530 ?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, ברשותי מחשב די חדש בעל מעבד CORE i5, כ.מסך 4890, 6GB זיכרון DDR3 ולוח אם של ASUS מסדרת הX55 . לאחרונה שמתי לב בתוכנת הSPEED FAN שלי שהחום הממוצע של 4 המעבדים של הCORE I5 עומד על 50-52 מעלות במצב שבו אני נמצא בDESKTOP ולא מאמץ את המחשב . רציתי לדעת האם זה רמת חום סבירה, בהתחשב בזה שהחלפתי את המאוורר הקדמי במארז שלי לפני מספר שבועות, אני קצת לחוץ שלא הרכיבו לי את המאוורר הפוך או משהו .
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
מעבד אינטל I530 טריי עולה 614 כולל מאוורר ארקטיק קולר ומעבד קופסה עולה 636 ..מה עדיף למערכת ביתית ממוצעת? העניין כאן הוא גם האחריות 3 שנים מול כל החיים...האם הטריי חדשים בדיוק כמו הקופסא? קראתי בסטיקי וזה לא ממש ברור
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים שלום, לפני כמה ימים הלוח-אם שלי שווק חיים כאשר הסלוטים של הזיכרון נשרפו כאשר החלפתי משחה תרמית למעבד (אני יודע שלא קשור) למרות שהייתי זהיר . ברשותי המפרט הבא: Q6600 GTX 295 SEASONIC 650W GA-965P-DS3 ז"ל ניגש לעניין אני מעונין לרכוש לוח-אם חדש למטרת OC גיימינג כבד וביצועים ראיתי שהמחירים של ה DDR3 כמעט זהים ל DDR2 1) האם היחס של עלות מול תמורה בלוח-אם התומך בDDR2 לעומת DDR3 מצדיק? *יש לציין מדובר בהפרש של החל מ- 150 ש"ח תלוי בלוח ויש להתחשב בעובדה שמדובר במעבד Q6600 ולא בi7 2) אני צריך המלצה ללוח-אם (גם לDDR2 וגם לDDR3) בטווח עד מקסימום 600 ש"ח ללא חריגות ועדיף כמה שפחות *עדיף ומומלץ שיהיה GIGABYTE וצ'פסט המתאים ל-OC (שמעתי ש- P45 וP43 הם מומלצים לתחום) אני…
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מה לדעתכם יתן ביצועים טובים יותר? תודה ו... יום נעים.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בכמה ה930 יותר טוב כי הוא יותר יקר ב215 ש''ח השאלה אם זה שווה והאם יש ל930 עוד יתרונות מלבד ה0.2 במהירות כשהשימושים האם משחקים ושימשו ביתי עם הרבה תוכן HD כשהדגש הוא על מס' ישומים שפועלים יחד
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באתר cpubenchmark מופיע שבהרצות שלהם למעבד e6500 יש ציון גבוה יותר (2075 ) מאשר למעבד e7500 שלו יש ציון (1997) האם זה אומר שהמעבד e6500 עם הנתונים הנחותים יותר 2m cache ,2.93mhz,1066 fsb יהיה מהיר יותר ועדיף על המעבד e7500 עם הנתונים 3m cache ,2.93mhz,1066 fsb מה ההסבר לכך והאים עדיף לקחת את ה e6500 . http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=Pentium+Dual-Core+E6500+%40+2.93GHz http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=Intel+Core2+Duo+E7500+%40+2.93GHz
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מישהוא יכול לדרג לי את העדיפויות מבחינת איכות וביצועים? Kingston ,Corsair ,OCZ ,G.Skill,Samsung ,Micron . כל מוכר משכנע על משהוא אחר.... פעם אחת אשמע את האמת לפני שאבזבז כסף סתם. 2. אני קונה 8 גיגה 4 זיכרונות של 2 גיגה, ללוח Gigabyte GA-P55-UD3. מוכר אומר לי שהמעבד i5 לא נותן לזכרונות יותר מ 4 וואט ולכן לא שייך להכניס 4 זכרונות כאלו וכ"ש במהירות 1600. זה נכון? 3. בנוסף כמה הפרש בין 1333 ל 1600 במהירות. 4. וכמה הפרש בין cl 7 ל cl 9? תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם היום נקנה מחשב עם לוח GA770TA-UD3 של גיגבייט ומעבד פנום 2 965. הזיכרון הנל טוב???נבדק תאימות מול האתר של גיגבייט והוא מתאים. פשוט אני קונה אותו מחנות אחרת לא מהחנות שבה נקנה המחשב כי אין להם אותהאם הוא טוב??והאם הוא CL 7? תודה לעעונים צריך להזמין עוד היום...אודה לתשוןבה והאם G.SKILL 2X2GB 1600MHz CL9 F3-12800CL9D-4GBNQ ומה לגבי הזיכרון הזה? האם יש הבדלים משמעותיים בינהם? הבנתי שהאחרון שכתבתי CL 9 והראשון CL7. ? או הגרסת אקו עדיפה לא? או האם אין ככ הבדל? אני מחר מזמין רק את הזיכרון מחנות נפרדת זה ממש חשוב לי .תודה
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
בעוד מספר שבועות אני משדרג את המחשב אני צריך המלצה ללוח אם שתומך בדברים הבאים: I5 750 OC HD5850X2 CF תקציב: 1000 ש''ח
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2156&ver=#anchor_os והמעבד הזה: P-4 prescot 630 3.0 2Mb האם שווה לי לחפש ולקנות מעבד מסדרת Pentium D? ואם כן מי מוכר
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום. אני בקרוב קונה מחשב חדש. ובמפרט שאני מסתכל על המעבד שמתי לב לשני דברים. 1)שיש מעבד מהיר 2)ויש מעבד מרובה ליבות איך אני יכול לדעת מה יותר חשוב לי ? שהמעבד יהיה מהיר יותר או מעבד מרובה ליבות? מה יותר טוב? מה יותר כדאי? מה הבדל בכלל? כי אני לא מבין בזה כל כך. ואני הולך לקנות מחשב מחברת אייבורי. האם אתם ממליצים עליהם? אם לא, יש איזה חברות אחרות יותר טובות..? תודה.
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אולי אני יפתח עוד אשכול לגביי חוות דעת שנייה,אבל כרגע העניין הוא שאני מתכוון לקנות לוח אם ומעבד+זכרון ראם,רק שלא יודע איזה לקנות.. יש לידי חנות של KSP,ואני די מעדיף לקנות מהם,האם מישהו יכול להכין לי מפרט מחנות של KSP? שוב אני חוזר יש לי 2000 ש"ח להביא ולא יותר. העדפות: מעבד אינטל והכי חשוב שיהיה לי עוד SLOTS פנויים להוספת זכרון בעתיד.
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי מספר זכרונות של סמסונג וA-DATA, אשר לא עובדים עוד. שמעתי שלפחות סמסונג נותנת אחריות לכל החיים על הזכרונות, אך לא הצלחתי למצוא את זה. האם יש מקום או חברה שאכן מחליפה זכרונות אחד כנגד אחד (ללא תוספת תשלום)?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
לקחת אסוס P5QPL-AM או ששווה להשקיע עוד 210 ש"ח ללוח ג'יגה בייט GA-EP45-UD3L על הלוח יחוברו מעבד E6500 כרטיס מסך HD5770 ו2GBRAM
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
UD5P עלה כ-200 ש"ח יותר מ-UD4P, האם יש סיבה מיוחדת לכך ?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
איזה מעדבד עדיף עדייף ךמשחקים ולשימוש ביתי עם הרבה תוכן HD כשהדגש הוא על מס' ישומים פועלים יחד i5 750 i7 920 או i7 930
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. קניתי לאחרונה 1066 4GB של GSKILL והם לא יכולים לשבת לי על ה-P31 (למרות שהבטיחו לי על גב אריזת הלוח שהוא כן יסחוב את הזכרונות האלו). אני צריך את הזכרונות כדי לבצע OC נורמאלי למעבד (E6600, גרוטאה אה? אם אני מעלה אותו ל-3.5GHZ, הוא יהיה סבבה). אין מצב אני עושה OC עם קינגסטון 667. בקיצור, לוח טוב ל-OC, לא צריך CF/SLI ולא שום דבר מיוחד, רק שיתאים לי ל-OC. התקציב הוא 700, עם חריגות רק במקרה שזה ממש שווה את זה. ואם אתם מציעים לוח, אשמח אם תוכלו להגיד לי מה היתרונות, וחשוב לא פחות - החיסרונות של הלוח. אני צריך לדעת מה אני קונה הרי, ובאילו קריטריונים לבצע השוואות. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הי מתלבט בין המעבדים ההבדל 100 שח במחיר ואולי פחות...השימוש למערכת ביתית גלישה מוסיקה סרטים...האם 4 ליבות עדיף על ה 2 של אינטל? האינטל מהיר יותר 2.9 לעומת ה 2.5 2.6 של הAMD אפשר לקבל דעה?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
מהאם כדאי בכלל לקנות 4GB של DDR2 במהירות של 667MHz ? האם 1-2 GB של DDR3 במהירות של 1333MHz יתנו תמורה טובה יותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב עם הלוח Gigabyte דגם GA-MA785GM-US2H צ'יפסט למישהוא יש נסיון איתו? דברים רעים/טובים להגיד
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה אין לי מושג ברכיבים ולא מצאתי איפשהו מידע טוב בבקשה תנסו להסביר לי מעבדים: א. מה זה אומר המהירות תאכלס 2.8Ghz 2.6 3.0 --- וכן הלאה ב. מה זה אומר הליבות מה זה משנה כמה ליבות יש לי? ג. מה עוד אמור לעניין אותי במעבדים? זכרונות: א. מה זה אומר DDR DDR2 DDR3 ג. מה זה אומר המהירות תאכלס 800Mhz וכן הלאה ג. נפח ברור לי מה זה לוח אם: א. חוץ מהעניין שהם יתמכו ברכיבים שאני קונה מה עוד אמור לעניין אותי בלוח ולמה יש הפרשים בכל סוג וסוג?? ב. מה זה אומר הHD4000 HD3200 כרטיסי מסך: א. מה זה אומר ה512MB 1GB ב. מה עוד מעניין אותי בכרטיס מסך או איך אני יודע מה לבחור? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול לגבי שדרוג המחשב שבראשו המעבד. זהו המפרט: GIGABYTE M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430 Athlon 64 X2 3600+ KINGSTON DDR2 2GB 667 MHZ (1+1 HD4770 SAPHIRRE 500W GENERIC רציתי לשאול מהי החולייה החלשה במחשב והאם ישנו צוואר בקבוק משמעותי לכרטס מסך מהמעבד? חשבתי על Athlon X4 Quad Core 630, מה אתם אומרים? תודה, דניאל.
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר ללוח אם הזה: Gigabyte GA-H57M-USB3 H57 CHIPSET http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3307&ProductName=GA-H57M-USB3 רשום בו שיש בו Onboard Graphics. מה זה אומר? שהוא מגיע עם כרטיס מסך מובנה, או יציאות מובנות לכרטיסי מסך התומכים ביציאות אלו? ואם זה כרטיס מובנה, האם אפשר לשים אחד "חיצוני" ושהוא זה שיעבוד? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם אז מאז שקניתי את ה E2800 שלי לא ממש התעדכנית בחידושים האחרונים אז מה נחמד מתקדם יותר בסדרות החדשות I3,5,7? האם לכולם אפשר לשים שלושה סלוטים של זיכרון (אני אצטרך להחליף את ה DDR2 שלי כמובן) איזה מעבד הכי משתלם מבחינת עלות תועלת? איזה שילוב הכי טוב לי בנגיד עד 2000 שח של מעבד+לוח אם+זכרונות למטרות משחקים סרטים וכו' אם יש בקצת פחות בכלל טוב
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-