מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
כשהלכתי לקנות מחשב חדש וביקשתי זכרונות במהירות 1600 המוכר טען שהמהירות הטבעית של הזיכרון היא 1333 וכדי שהם יעבדו במהירות 1600 אני צריך לעשות להם OC. האם זה נכון ? אם אני קונה זיכרון במהירות 1600 אני צריך לעשות לו OC? או שהוא כבר בא מומהר מהמפעל?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
MSI G41TM-P33 VS ASUS P5QPL-AM מה יותר טוב?? אמרו לי ליבחור בין שתי אלו
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן עם לוח אם של ג'יגהבייט עם socket 754. על הלוח יש כרגע מעבד sempron 2800 וגם 512 מגה זיכרון. אני מתלבט מה כדאי לעשות כדי להאיץ את המחשב. חשבתי על החלפה של המעבד למעבד athlon 64 או הגדלת הזיכרון. מה דעתכם? האם החלפת המעבד תשפר באופן משמעותי את הביצועים? אם כן, היכן אני יכול להשיג מעבד כזה? לא מצאתי מעבד כזה חדש למכירה. האם תוספת זיכרון בלבד יכולה להספיק? תודה למשיבים
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
מה ההבדל בין : Intel Pentium 4 651 3.4GHz 800MHz 2MB LGA775 Intel Pentium 4 650 3.4GHz 800MHz 2MB LGA775
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
דגם:GA-M55SLI-S4 איזה מעבד של AMD שאין לו בעיה עם משחקים כן תומך בו? ואם יש איזשהו מעבד INTEL שכן תומך תגידו נהרס לי המעבד הישן שלי וגם ככה הוא עשה לי מלא מלא מלא בעיות עם משחקים איזה מעבד שכן תומך אתם יכולים להמליץ במחיר נורמאלי
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
היי אני בטיוואן והקיט הזה עולה פה 520 שקל OCZ3P1333LV6GK 6GB 7-7-7 ראיתי באתר קוברה את הקיט הזה ב 785 שקל האם שווה להביא מטיוואן? אני הולך על 12 גיגה שההפרש ב-12 יהיה בערך 500 שקל... האם הקיט הזה הוא טוב? מומלץ? יתאים ל ASUS P6T WS ?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הי אני עומדת לקנות מחשב לגיימר בינוני(Radeon 5770) ושקט הינו קריטריון ראשי בלי OC אני מאד מתלבטת בין השניים Scythe Shuriken CPU Cooler http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7541 כמות: 1 מחיר: 157 ש"ח GIGABYTE GA-770TA-UD3 (AMD 770) - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12050 כמות: 1 מחיר: 512 ש"ח AMD PhenomII x4 (965) - quad-core [AM3] 3.4GHz 45nm - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10688 כמות: 1 מחיר: 983 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים (כרטיס אשראי): 1,652 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים במזומן שטרות: 1,602 ש"ח (3% הנחת מזומן שטרות) מפרט זה הורכב באתר זיגזג http://www.zigzag2…
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם. כיום ברשותי מחשב עם 2GB זיכרון מסוג OCZ pc-6400 800mhz כאשר בדקתי את כל הנתונים עם CPU-Z אני רואה 5-5-5-15. ברצוני להגדיל את הזיכרון במחשב הנל בזיכרון הבא: http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=5&catid=17&prodgroupid=38&id=680&type= מדובר על Patriot Extreme Performance Viper Series DDR2 4GB (2 x 2GB) PC2-6400 Low Latency DIMM Kit כאשר ה latency שלו הוא 4-4-4-12. לסה"כ 6GB 1. האם עלולה להיווצר איזו בעיה בשימוש בסוגים שונים של זכרונות? 2. במידה ואין בעיה מה הדרך המועדפת לחיבור כל הזכרונות להשגת ניצול מקסימאלי (האם חיבור של הפטריוט ראשונים ינצל אותם קודם) ? 3. במידה ואכן יש בעיה האם רכישת זיכרונות עם latency כמו של הזיכרונות …
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם מסוג gigabyte h55m-ud2h במפרט שלו כתוב הדבר הבא: 4x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory האם זה אומר שזיכרון שצריכת החשמל שלו גבוהה מ1.5V לא יעבוד בצורה טובה עם לוח אם זה? לדוגמא: ה PV234G1600LLK של חברת פטריות, שצורך לפי האתר שלהם 1.9V. אשמח לקצת הרחבה על הנושא, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מעבד כמו שרשמתי בכותרת. אני מחפש לוח אם של חברת גיגהבייט השמח לקבל הצעות כרגע אני חושב על GA-P55-UD3 יש למישהו עוד הצעות טובות?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי תגידו איזה מעבד יותר טוב למשחקים חדשים שיוצאים היום: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box או CORE 2 DOU 7500 2.93 MHZ או AMD Athlon 64 6400 X2 Socket AM2 DUAL CORE
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
http://driveragent.com/b/driveragent_results?hwid=40618b897fa970f500b2924a1dd4f56f&PHPSESSID=5qb0qhjdu6n9007b5no6oq41o5&referral=270# צריך את עזרתכם בנושא, יוסי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הביוס על הלוח אם שלי עושה לי בעיות. כל פעם שאני מפעיל את המחשב לאחר שאני מכבה אותו אני צריך לעשות טקס שכולל הכנסה של דיסק bootable , ריסטרט כניסה לביוס auto detect hard disk שמירה והפעלה מחדש ורק אז המחשב עולה לגמרי עד היום זה הסתדר עם הכנסה של הדיסק ואז זה עלה רגיל עכשיו הטקס הגיע לרמות מעצבנות ביותר אז החלטתי לנסות לעשות update לביוס כי לפי הבנתי המועטה אך מספקת שם נירא לי הבעיה כי בשאר הרכיבים(HDD ) אין שום בעיה והם עובדים כראוי, השאלה שלי היא כזאת: הנה הקישור לעידכונים:http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=1860 זהו גם הדגם המדויק של הלוח ואל תשאלו למה אני לא קונה חדש פשוט ככה עכשיו, אם אני אוריד את העידכון האחרון שיצא הוא יכלול …
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום , אני מקווה שהשאלה שלה מספיק ברורה , אם יש לי מחשב חלש בבית + מחשב חזק , האם יש לי דרך להשתמש במעבד של החזק על מנת לסייע לישן? הפתרון היחידי שאני מוצא כרגע זה - vmware על מנת להריץ תוכנות כבדות על החזק מרחוק , אבל זה רחוק ממה שאני מחפש. תודה
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני צריך לבנות מחשב שעבוד בפס יצור ויש לי כמה שאלות 1) אני צריך שהיה לך מספר גדול של כניסות ל PCI 9 האם יש כזה לוח אם ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מערכת חדשה עבורי, ואני מתלבט לא מעט זמן איזה לוח לקחת בהתחלה, סימנתי את הSLI LE והקלאספייד של EVGA (למרות ההפרשים הגבוהים - לא הגעתי להכרעה אם התוספת שווה את ההשקעה) לאחרונה, שמתי עין גם על הUD7 שמציע לא מעט פיצ'רים שצדו את עיני. אני מחפש לוח עם פוטנציאל OC גבוה. חיבורי SATA לרוב. ואפשרות למערך כרטיסי מסך, וכל דבר נוסף יתקבל בברכה. אני פתוח להצעות נוספות. כמו כן, האם יש כבר סטפינג מוצלח עבור הI7 930? הוא שווה את תוספת הכסף, או שמא עדיף להשאר עם ה920?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
היי אני מחפש לשדרג את שלושת החלקים האלו, השימושים שלי בעיקר כלליים, משחקים (4 call of duty וכו בלי דרישות מטורפות), תכני HD, מוזיקה, והמון מולטי טסקינג. כרטיס מסך יש BFG 8600GTS אני חושב שזה יספיק לי. עדיפות לddr 3, אם זה אפשרי, אם לא אני ישמח לדעת באיזה תקציב זה כן יכנס. חובה כרטיס קול 5.1 לפחות. מעדיף שיהיה מעבד של אינטל. התקציב צריך לכלולל בתוכו גם HD 1T שתמליצו עליו..
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
2G או 4G זכרון מה יותר טוב למשחקים ברמה בינונית יפעלו על ווינדוס 7
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום אני לא ידעתי איפה לפתוח את הת'רד אז פתחתי פה. הטכנאי שלי אמר לי שזה יותר טוב למחשב שאני אעשה לו כל ערב STAND BY או SLEEP במקום לכבות אותו ולכבות אותו רק פעם בשבוע על מנת לאפס את הזיכרון. רציתי לשאול אם זה באמת נכון ומה אתם אומרים על זה? עדיף בכל זאת כל יום בסיום השימוש לכבות או שלשים על SLEEP וביום למחרת WAKE UP?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מפרט למחשב ואחרי שסקרתי אתרים בחרתי בE7500 שיעבוד עם כרטיס מסך HD5770 למטרות גיימינג בינוני, אני לא יבצע OC אין לי מושג איזה לוח אם כדאי לבחור ואשמח לשמוע המלצות אגב, כמה זכרון כדי לשים על הלוח 2G או יותר? תודה
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אז ככה, הבנתי שמעבדי i3 ו i5 באים עם כרטיס גרפי מובנה של אינטל איתם, ואפשר לקחת לוחות אם Chipset H55 או H57 שבאים עם תמיכה גרפית בכרטיסים אלה. אז ככה: האם הכרטיס הגרפי של אינטל מתאים לגיימינג? עד כמה הוא חזק? כי אם אני לוקח מעבד i5 750 שבא בלי כרטיס מובנה, ואז לוח אם וכרטיס גרפי, הפרש המחירים משמעותי מאוד. אשמח לתשובות תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי אציתי לקבל חוות דעת על הלוח Asus M4N68T-M אמין ? יעיל? הולך לשמש במחשב ביתי לא אובר קלוקינג לא משחקים אלא שימוש בייתי רגיל מוסיקה וסרטים..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- ברשותי נייח חדש e5400 לוח אם אסרוק גי 31.אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך מהמשחב הישן(9600) לצפות בסרטים וכו בטלויזיה (מכיוון שבמחשב החדש אין יציאות מלבד vga).משום מה כשאני מחבר את הכרטיס מסך (יש לו יציאת אס וידאו)ומחבר את המסך לא קורה כלום.ניסיתי בביוס לשנות ולא עוזר.פליז תעזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום וברכה, הבנתי שמעבד AM3 תומך אחורה ללוחות עם AM2+, האם זה נכון? אם כן, איזה איבוד של ביצועים ניתן לצפות מהתקנת מעבד AMD ATHLON II X4 על לוח AM2+ ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-