מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לוח אם שיתאים לe6300 לאוברקלוק ושלא יחרוג מ900 ש"ח חשבתי על הג'יגה בייט S3-965 מה דעתכם על ה- Abit AB9 Intel® P965 Socket 775? אני אשמח לקרוא המלצות על לוח, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
קניתי היום שני סטיקים של גיגה (בנוסף ל2 גיגה שכבר יש לי, גם שני סטיקים של גיגה) ואחד מהם גורם למחשב לצפצף שיש בעיה בזכרון. זאת אומרת שהוא פגום? או שאפשר עוד להשתמש בו איכשהו והמחשב שלי הוא בעצם הדבר הפגום כאן?
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אתמול הצבתי בפורום מפרטים - מפרט הכולל מעבד AMD64 והיום שקראתי קצת לעומק הבנתי שלוח האם שמתאים ביותר למעבד זה הוא של סוקט מסוג חדש (979 או משהו כזה) השאלה עם הלוח האם שהזמנתי מספיק טוב או שכדי לחכות לוח האם הוא : EPOX 8HDA5J AMD64 תודה.... :-\
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום, יש את הלוח Asus P5N7A-VM, שהוא נחמד אבל לא מזהיר, הוא יספק את הנדרש - FHD. אשמח להמלצה נוספת בנושא. כמובן שטווח המחיר צריך להיות זהה - 675 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
עד כמה שאני מבין הבאס של המעבדים הללו אמור להיות 333MHZ. עכשיו לגבי הQ9450 שאמור לעבוד בתדר 2.66 אז זה מסתדר כי המכפלה שלו היא 8. אבל לגבי הQ9300 והQ9550 התדר שלהם לא מתחלק ב333 אז מה בדיוק המכפלה שלהם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי, מעוניין לשדרג את הלפטופ בזכרון נוסף בימים הקרובים מאמזון (כנראה). מבחינת נתונים נוכחיים: יש סטיק אחד של Samsung 8 GB DDR4-2400, כאשר יש עוד סטיק פנוי והמחשב תומך בעד 32 GB זכרון מקסימלי. השימושים הם בעיקר משרדיים אבל כן יהיה צורך בגיימינג קל לפעמים (שמתי לב שבQuake Champions למשל הכרטיס הגרפי והמעבד בניצול חלקי בעוד שהזכרון נחנק וביכולת מקסימלית). א) האם יש צורך ב24 GB למטרות הנ"ל או שמספיק 2 סטיקים של 8 GB? מעוניין גם לשימוש עתידי. ב) במידה ואני קונה עוד סטיק, לקנות אחד שתומך ב2400 GHZ בשביל לקבל את יתרון הdual channel או שעדיף לקנות אחד במהירות יותר גבוהה מכיוון והיתרון של DC זניח? הסתכלתי על הCrucial single stick 2400 16…
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן הורדתי את התוכנה CPU Z ובדרך כלל הוא מציג כמו בתמונה העליונה אבל כל כמה זמן (חצי דקה-דקה) הוא קופץ לשניה (תראו וולט).. זה בסדר? זה נורמלי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ותמיכה בSATA. רצוי לא יקר. תודה
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, בעוד מספר ימים אני קונה מחשב חדש ויש לי שאלה: מה עדיף שתי סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד או סטיק אחד של 4 ג'יגה. ההבדל במחיר הוא שלושה שקלים בלבד אז ככה שהמחיר פה לא חשוב. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2897 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2180 נ.ב: איזה חברה טובה יותר לזיכרונות Elixir או Crucial?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה משתי הלוחות אם של דגם H61 - BIOSTAR H61MH או INTEL DH61WW יחזיק לי 2 סטיקים של זיכרון 4GB 1333 MHZ HD4850 CORE I5 2400 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לומר לי מה מיוחד בלוח אם הזה???
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
תוכלו לעזור לי בבקשה אז ככה המחשב שלי הוא AMD 3000 64 BIT ויש לי 2 סטיקים של 256 שעובדים כDC והארד דיסק של 80 ג'יגה אז הקומבינציות שאני חושב אליהם זה: 1) לקנות עוד 2 סטיקים של 256 והארד דיסק נוסף (ואז יהיה לי זיכרון של 1 אבל החיסרון יהיה שלא יהיו יותר סלוטים פנויים) 2) לקנות עוד 2 סטיקים של 512 סך הכל יהיה לי ג'יגה וחצי (שאין לי מושג עד כמה הוא אפקטיבי) אבל להישאר עם הארד דיסק מציק רק של 80 ג'יגה ( שלא מספיק לכלום). עוד דבר שכדאי שאציין שחבר הביע לי פעם זיכרון משומש של (256) והכנסתי אות למחשב בנוסף ל2*256 והוא עשה לי מסך כחול (בקיצור דפק לי אותו) אז הבאתי אותו לדוד שלי שביקש ואצלו הזיכרון עובד כמו פנתר ובזכותי יש לו עכשיו 512 במקום ה256 .... תודה רבה לכל התותחים ....
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה כללית לכל מי שקנה מעבד מרובע ליבות. האם אתם מרגישים שזה היה שווה את ההשקעה, קיבלתם מה שציפיתם, או שמעבד דו-ליבתי זול יותר ומהיר יותר היה מספק את הסחורה יותר טוב אם לא באופן זהה ? (ברור לי שזה שאלה שקשה לענות כי בכל זאת יש לכם מעבד X ולא Y, אבל בכל זאת).
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בנוסף למעבדי Core-X החדשים בסדרת 10000, מכריזה אינטל גם על השקה של קו מעבדי שרתים ותחנות עבודה מסדרת Xeon W-2200 עם מחירים נמוכים במיוחד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה התושבת של המעבד על הלוח אם? למה אי אפשר להרכיב כל מעבד על כל לוח אם? איך אני יודע באיזה תושבות הלוח אם שלי תומך? לוח אם יכול לתמוך ביותר מסוג אחד של תושבת? תודה :-)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB והבעיה שאני לא יודע איזה לוח אם עדיף לי??? על בסיס 945 או 946 המחשב לא מיועד למשחקים (אני אפילו לא קונה כרגע כרטיס מסך...אולי בעתיד) ולא מתוכנן אוברקלוקינג ???? בנוסף רציתי לדעת האם כדי לי להשקיע בזיכרון 800 או ש677 יספיק לי (DDR 2 כמובן) ??? ושאלה אחרונה אני מתכן לקנות סטיק 1 של 512 ובעוד תקופה של חצי שנה אולי שנה עוד סטיק (בשביל ה DUOL)אך שמעתי התנגדויות (זה לא יהיה אותו פס יצור ועוד...) מה דעתכם בנושא???? ושוב תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני הולך לשדרג את המחשב בקרוב ואני צריך להחליף לוח אם, עכשיו... אני חשבתי ללכת על לוח ה sis745 של חברת msi. הסיבה שאני בוחר בו היא מפני שיש לו מחיר נמוך (יחסית) וצריכת חשמל נמוכה, וגם העובדה שלא שמעתי שום דבר רע עליו (ביצוע מקסימלי משחק עדיפות משנית אצלי) עכשיו... מישהו ממכם שמע משהו רע על השבב (בעיות תאימות,נפילות וכו...) היתי שמח עם תעזרו לי.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
OCZ Dual Channel Gold GX 2048MB PC4000 DDR 500MHz תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מה ההבדל האמיתי בין הלוחות אם של GIGABYTE ה- UD3L, US3L וה- UD2? חוץ ממחיר ומכך שלUD2 אין CROSSFIRE כמו לאחרים, לא באמת ראיתי הבדל כלשהו חוץ מבמחיר... מישהו יודע מה ההבדל?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הופעת הבכורה של ליבות ה-Zen 3 תוכל להגיע במסגרת תערוכת Computex 2020 אשר נדחתה בכארבעה חודשים, לפי דיווחים עדכניים ברחבי הרשת לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך לוח למפרט הבא: מעבדE8500 \ Q6600 (אני עדיין לא סגור) 4 GB זיכרון, של OCZ, XTC REV2 כ.מסך HD4850 ספק LIBERTY 500 המערכת הולכת להדחף בתוך מארז קטן מימדים הדרישות שלי מהלוח אוברקלוקר סביר - טוב סלוט PCIE X16, ממוקם בתחתית הלוח ככל האפשר כ.קול מובנה איכותי (אני בספק אם יהיה מקום לאחד במארז) עדיפות לערכת שבבים מתקדמת
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אם תראו הודעות אחרונות שלי הייתה לי בעיה עם ההארדיסק ועדיין נמשכת A disk read error occurred לפני שאני מעלה את הווינדוס ולא נותן לי להעלות וכשאני אני לוחץ ריסט זה שוב קורא שאני מוציא את הכבל IDE מההארדיסק ומחזיר חזרה לפעמים זה מסתדר ולפעמים לא. ניסיתי לשים כבל שהיה לי מפנטיום 3 ועדיין זה לא עזר שמתי לב גם שהכבל לא מתלבש כמו שצריך על היציאה של ה IDE שעל הלוח אבל הוא עבד כשקניתי את המחשב, סטירה לא? אולי משהו נדפק? בקיצור בזיגזג אמרו לי שהבעיה כנראה שההארדיסק מת והוא עובד מדי פעם אבל בתוכנה של WD זה לא הראה שום בעיות עכשיו צריך קצת כוח כדי להכניס את הכבל ל IDE כי הוא לא מתלבש משהו אז נשבר הצד של הפלסטיק הירוק ועכשיו אי אפשר לחבר לשם כלום הלוח הוא ABIT NF7-SL ויש לי עליו אחרי…
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה ב 1100 שקל של לוח ומעבד לוח : אינטל עם ציפסט של ATI === http://www.laptops4me.com/product_info.php/p/intel-blkd101ggcl-ati-radeon-xpress-200-lga-775-a-v-l-motherboa/products_id/11528?SID מעבד 2.8/533/1024 ( 551 ) BOX מה אתם אומרים ?
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
PENTIUM 4 3 giga 800mhz 1mb 1180 ¤ 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1100 ¤ 1 כמעט אותו מחיר רק הבדל ב MHZ והבדל ב BIT מיועד להרבה מטרות..משחקים קידוד וכל מיני דברים.. לא משהו ספציצי..
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המחשב שלי (מפרט מימין), שפרט להרצה של משחקים בהגדרות גבוהות סך הכל עושה את העבודה לא רע. למיטב הבנתי אין הבדל משמעותי בין המעבדים הנ"ל במשחקים(?), לכל שימוש אחר הם גם דומים למדי(?), ובכל מקרה עדיפים בהרבה על מה שיש לי היום (תקנו אותי אם אני טועה). על כן נשאלת השאלה (לבעלי כדורי הבדולח ולאלו ששמעו משהו מיצרניות המעבדים), איזו תושבת למעבד צפויה לשרוד זמן רב יותר כך שניתן יהיה לשדרג מעבד בעתיד במידת הצורך? תודה.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-