מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שהתושבת הזאת אינה תומכת ב-SLI או CF מלא מה זה אומר בעצם? זה משהו משמעותי? מורגש בביצועים? אין אף לוח בתושבת 1156 שתומך ב-SLI 16X על 16X?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי, כיום יש לי ווינדוס 7 ו2GB ראם, ואני עובד די הרבה עם פרמייר, והגעתי למסקנה שזה פשוט לא מספיק. כיוון שאני לא יכול כרגע לשדרג שום דבר אחר, החלטתי לשדרג כרגע את הזכרונות. יש לי 4 סלוטים בלוח, 2 מהם תפוסים על ידי 2X1GB במהירות 800mhz. אם אני אקנה את הקיט הבא - Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 ואצרף אותו למה שיש כרגע, האם דווקא תחול האטה, או רק שיפור? תודה על העזרה נעם.
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חשבתי להשתדרג מה-E8400 שיש לי לאחד ממעבדי Core i5 היות ואני מעוניין לקבל כוח עיבוד יותר גדול ולהעלות את ה-FPS במשחקים כבדים. אני מעוניין לקבל ביצועים מרשימים באופן משמעותי. התקציב הוא 2000 ש"ח ללוח אם, מעבד וזיכרונות (כרטיס מסך אשדרג בהמשך).
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחיר הוא לא בעיה כרגע, שניהם עולים כמעט אותו דבר איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים בשביל מחשב למשחקים: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4Ghz 8Mb AM3 BOX Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb Quad Core LGA 1156 Box
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף? Q6600 או E7400? אני בעיקר משחק משחקים, וצופה בסרטי HD ... תודה מראש ;D
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי יש לי לוח כזה , האם זה דגם חדש ? P45 , והאם יש לו חיבור מהיר של PCI -E 2? רוני
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שאלה מתי יכנס לארץ M4A79T Deluxe/U3S6 אם בכלל יכנס?
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מעבדים AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 Tray AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray ההבדל ביניהם הוא כמעט 300 שקל, השאלה אם עדיף להשקיע עוד 300 ולקנות את הAMD Phenom או שאני יסתפק בAthlon מבחינת ביצועים? המחשב הוא מחשב למשחקים עם כ. מסך Radeon 5750 512MB
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
האם יש עליו ביקרות ? למה אף אחד לא ממליץ עליו ? למה לא נותנים אותו במפרטים ? למה ממליצים יותר על Core i5 - 750 מה-Core i5-670 שמגיע עם מהירות שעון גבוהה של 3.46 גיגה-הרץ. בעקרון אני מעונין במפרט לגיימינג בינוני-כבד
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
האם זה ייתן לי שינוי מורגש בעוצמת המחשב אם במקום לקחת AMD Athlon II X3 435 אני אקח AMD Athnlon II X4 620 והאם זה שווה את ה-1XX ש"ח הנוספים? הייעוד של המחשב הוא גיימינג battlefield 2 bc 2 וכו'
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, בימים הקרובים אני אקנה מחשב HTPC לסלון, וראיתי שבדגמים האחרונים של GIGABYTE הם הכניסו כרטיסי מסך על הלוח שמספיק חזקים להריץ רזולוציות של FULL HD ואפילו יותר..... השאלה שלי היא האם הקומבינציה של: Gigabyte GA-MA785GM-US2H + AMD Athlon II X3 425 Box + Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5 תריץ סרטי FULL HD בצורה חלקה ?! (ובתמיכה מלאה ב1920X1200?)
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום חברי פורום נכבדים! עקב הבעייה שצצה או בלוח האם או במעבד (אתם מוזמנים לעזור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=455469.new#new) צצה בראשי המחשבה שאם ארצה או לא אצטרך להחליף או את המעבד או את לוח האם. לוח האם שלי הוכיח עצמו כמאוד בעייתי בעת ביצוע OC, קראתי באינטרנט שבשביל שהוא לא יקרוס משינויים פיצפונים צריך לצרוב גירסאת ביוס ישנה יותר, דבר שעושה את החלפתו לרצוייה, אך לא הכרחית אם הוא עובד (הדיון על הבעייה נתון). השאלה שלי היא כזאת- האם כדאי לי כגיימר כבד, תלמיד תכנות ואחד שעובד עם תלת מימד (רמה של חובבן אך איני מתכוון להשאר בה) לשדרג גם את לוח האם לאחד שתואם מעבדי I5/I3/I7 ומעבד תואם או לקנות לוח אם זול ואמין ומעבד ארבע ליבתי מסדרת הQ9XXX? או שעדיף לי לקנות…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם חג שמח רציתי לשאול אני עובד עם VISTA 32 ורוב העבודה שלי היום זה פוטושופ + פיירפוקס ברקע עם איזה 20 טאבים אני יודע שכל העיניין צורך זיכרון אבל תמיד שאני מסתכל על מצב הזיכרון הפנוי הוא מראה לי משהו כמו 700-800 מגה פנוי השאלה היא בגלל שאני יודע שהיום מה שהולך זה ה4GB כמה הבדל באמת יהיה לי אם אני יוסיף עוד 2GB? (נתונים כללים Intel e7200 @ 3.8GHz GeForce 9600GT גם באוברקלוק מכובד לא ממש זוכר כמה) תודה
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני חודש בערך מחשב חדש עם מעבד AMD Phenom II X3 720 2.8GHZ. המעבד ממש מהיר והכל טוב ויפה. כשאני פותח למשל קובץ RAR של 500 מגה לוקח לו 18 שניות להיפתח, ואני רואה שהמעבד מתאמץ ב35%. (אני רואה את זה בTask Manager, ב CPU Usage). אחרי שפתיחת הכיווץ נגמרת, המעבד חוזר לעבודה ב2% מיכולתו. עכשיו, אני שואל, למה שהמעבד לא יתאמץ ב90% או לפחות ב70% וככה יכפיל/ישלש את מהירות העבודה שלו? הדוגמה הייתה רק על תוכנת WINRAR אבל הכוונה שלי זה גם בהעתקת קבצים גדולים, הפעלת תוכנות כבדות וכו'. תודה !
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ידוע ש-QPI יותר טוב מ-FSB כיום כי יש לו קצב העברה כפול מה-FSB, ידוע גם שתפקידם הוא לקשר בין משולש הקודש "מעבד, כרטיס מסך וזיכרון". אבל תמוהה לי שאלה מסויימת... קחו למשל 2 מעבדים זהים בחוזקם, השינוי היחיד בהם הוא שאחד עובד עם FSB של 1666Mhz והשני עם QPI. איפה התרומה של QPI מוגשת משמעותית? במשחקים? תוכנות? אשמח לתשובה.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אחרי עדכון הוא יתמוך בכל המעבדים החדשים נכון של הAM3?
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מישהו מכיר לוח אם עם שבב גרפי מובנה שיעבוד עם i5 750 ולא רק עם המעבדים בעלי השבב הגרפי? אני עובד עם עריכת וידאו ולכן אני זקוק לעוצמה של i5 750 על פני i5 661, מצד שני אין לי צורך בכרטיס מסך איכותי.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אז ככה חברים. אני מעביר את המעבד 7750 ה"ישן" שלי למחשב אחר ובהזדמנות חגיגית זו משדרג את המחשב הנוכחי שלי. http://asus.com/product.aspx?P_ID=NFlvt10av3F7ayQ9 זה הקישור לדף המוצר באתר אסוס. יש לשונית של מעבדים בהם הוא תומך, יש שם מעבדי athlonII מהדור החדש ואפילו פנום2. הבעיה שיש שם דגמים שאין להשיג. אני שמתי עין על ה AMD Athlon™ II X4 630 והוא לא נמצא ברשימה. הקטע שמעבדים טובים ממנו כן נמצאים ברשימה וגם מעבדים מאוד זהים לו. המעבדים הזהים הם אלו: Athlon IIX4 635(ADX635WFK42GI),2.9GHz,512KB,rev.C2,95W,SocketAM3 Athlon IIX4 640(ADX640WFK42GM),3.0GHz,512KB,rev.C3,95W,SocketAM3 כשלמעשה אני לא מוצא שום הבדל חוץ מהמהירות קלוק, אם הייתו יכול הייתי מביא אחד מהמעבדים האלו וזהו אב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. חוץ מהבקר רייד, יש עוד משהו שמפריע? כל דבר? אני עומד לקנות מחשב מחבר עם לוח כזה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שאלה: יש לי לוח אם מסוג DQ6. שאני מפעיל את המחשב יש לי : 1.הצגה של הלוח על המסך ... לאחר מכן 2.הצגה של גירסא של הביוס ... 3.לאחר מכן מסך שחור שבו יש טבלאות ובו המפרט של הלוח...ועוד כל מיני נתונים שלא מעניינים אף אחד. 4. לאחר מכן קראיאה המקונן DVD ורק אז הוינדוס עולה לי ! :"-\ שאלתי היא: מאחר והתקנתי אתמול לוח אם מדגם אסוס פשוט מאוד - קניתי Asus P5KPL-AM הרכבתי אותו התקנתי וינדוס 7 כמו במחשב שלי עם ה DQ6 ולהבדיל מאצלי האסוס מראה: 1. את הלוגו של הלוח. ומיד לאחר מכן מעלה את הוידוס. מישהו מוכן להסביר לי מה אני צריך לשנות בביוס? חוץ מהקטע שאני יכול לבטל את הקריאה מהצורב אני חושב שאין מצב שאני יכול לבטל את כל השלבים האלה שתיארתי למעלה. …
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
המערכת הנוכחית כוללת : מעבד : E6420 לוח : GIGABYTE GA-965P-DS3 זכרונות : GEIL 2GB DDR2 800MHz CL4 אני רוצה לשדרג את המעבד במינימום מאמץ. אפשרות אחת היא E8400 שהלוח עדיין יתמוך בו ולא יצריך החלפה של שום דבר אחר. חשבתי גם על צעבר ל- I5 אבל אצטרך להחליף את הלוח. האם יש אפשרות ללוח שיתמוך גם ב- DDR2 או שבכל מקרה מדובר בקומבו של מעבד+לוח+זכרונות ? אם אין ברירה מה הקומבינציה הכי זולה שמומלצת ? ****************************** עריכה - מה ההבדל בביצועים שכל אופציה תתן ביחס למעבד הנוכחי ? תודה. ברק.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום למומחים שאלה לי אליכם בבקשה אני עומד לקנות לוח אם אזוס M4N68-T ומעבד אטלון X2 250 עם זיכרונות DDR3 1333 קראתי שהגבילו את מהירות הזיכרון במעבד ל 1066 כלומר המעבד לא יכול להריץ את הזיכרון במהירות 1333 האם הבנתי נכון? והאם יש משמעות בעולם האמיתי למשתמש הביתי הממוצע מבחינת ביצועים ?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ללוח אם עם תושבת ל-i7 שתומך ב-triple channel. מה הדגם הזול ביותר שאני יכול למצוא לדרישה זו ומה מחירו? תודה רבה, נמרוד.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לשימושים כלליים ומשחקים כמו ג'י טי איי 4. חשבתי לקנות משהו כמו מעבד Q9400 לוח אם מבוסס G31/G41 של גיגבייט/אסוס זיכרון 4GB DDR2 800MHZ CL4 יכול להשיג בסביבות 1500 ש"ח. מה דעתכם? שאר המערכת: (כבר ברשותי) קירור למעבד AC alpine 7 pro . אמור להספיק ל-OC קל. דיסק קשיח Samsung 1GB F3 צורב של Sony מארז Cooler master 334 ספק Seasonic 520W מהסדרה החדשה. כרטיס מסך HD 4850.
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לHTPC מבוסס I5. האם ההבדל היחיד הוא התמיכה בUSB3? ההבדל במחיר 80 ש"ח האם שווה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-