עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by אוריפ,

זו הביקורת הרצינית הראשונה שמשווה לפנטיום M שאני ראיתי... בבקשה: http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=turion64&page=1 בסה"כ הפנטיום M מתעלה על הTURION64 ברוב המבדקים, כולל משחקים. חוץ מהתמיכה ב64 ביט ומחיר מעט יותר זול (תקנו אותי אם אני טועה), אני לא רואה סיבה לקנות את המעבד הזה... לא שהסיבות הנ"ל לא משמעותיות, פשוט משקלן של המעלות הטובות של הפנטיום M מתעלות על המעלות של הטוריון לדעתי (בעיקר צריכת חשמל, פליטת חום וביצועים בסה"כ).

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי, אני עומד לרכוש מחשב חדש כאשר אני ארכיב אותו ויש לי כבר את רוב החלקים אבל בלוחות אם אני עדיין מתלבט, ההתלבטות היא בין abit ib9 שהתלהבתי ממנו מאוד לבין לוחות אחרים שעומדים ברמה שלו הן יכולות והן עלויות העניין הוא שכאשר אני קורא על מפרטי הלוחות של gigabyte לדוגמא GIGABYTE GA-965P-DS3- הבעיה היא שבכל לוחות האם שלהם יש הערה אדומה כזו שאני לא מבין מה כוונתה (אני מבין מה היא אומרת אבל לא מבין מה יקרה בפועל) זו ההערה : * Due to standard PC architecture, a certain amount of memory is reserved for system usage and therefore the actual memory size is less than the stated amount. והיא באה באזור שמפרט על הMEMORY כמובן. מישהו יכול לנסות להסביר לי מה הכוונה? ולמה זה אדום?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. נפל לי לידיים לוח: MSI MicroStar MS 6119 BX2 Ver 1.1 - לסלוט1. יש את האיזור של 10 ומשהו פינים, השאלה על איזה 2 אני מחבר את הכפתור של ההדלקה? ושאלה כללית לא דווקא ללוח הזה: האם הכפתור הדלקה צריך להיות מתג שלשניה לוחץ הדלקה ושניה לכיבוי (כמו של הריסט) או שזה מתג שבמשך כל זמן הפעולה הוא מקצר בין שני נקודות, ובעצם ג'אמפר יכול להחליף אותו וגמרנו? (כי לא יודע איפה המתג חחחייחח)... תודה!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by poop,

שלום ושבוע טוב לכולם. רציתי לשאול אם ערכת השבבים H55 החדשה של אינטל, היא כוללת USB3 או רק 2? באתר של GIGABYTE ראיתי שיש להם כמה דגמי H55 עם חיבור USB3, ואילו באתר של אינטל שהם עושים את השבבים יש 2 דגמים ל- H55 ובשניהם כתוב רק USB2. אודה לכם אם תוכלו להסביר את הענין. תודה רבה לכם מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הי אני קונה השבוע מחשב לעריכת וידאו- בעיקר אפטר אפקטס בחרתי מעבד i7 950 בחרתי לוח של ג'יגבייט X58A-UD3R (וכרטיס מסך gtx470) קצת הסתבכתי עם עניין הזכרונות ואשמח להסבר מפורט כדי שאדע מה לקנות- בבקשה לא סתם הצעות, אלא הסבר קצר למה עדיפה אופציה אחת או אחרת. אני רוצה אפשרות להרחיב עד 24 בעתיד- כי הבנתי שבcs5 כמה שיותר זכרון יותר טוב. 1. איך עובד העניין של חלוקת הזכרונות? כלומר כדי שתהיה לי אפשרות הרחבה אני מבין שאני צריך לקנות 3 סטיקים של 4gb. השאלה האם זה חייב להיות kit של 12gb שבו 3 סטיקים? או שאני יכול פשוט לקנות 3 סטיקים בודדים של 4gb. 2. לגבי מהירות הזכרונות באתר של אינטל כתוב שה- i7 950 תומך במהירות של עד 1066, השאלה אם יש טעם לקנות זכרונות מהירים יותר למשל 1333. http:/…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. https://wccftech.com/asus-x299-refresh-rog-prime-motherboards-intel-core-i9-10000-core-x-cpus-confirmed/amp/ בהשקה של לוחותיה החדשים של החברה אושר בין היתר שבב מידע מעניין, מעבד חדש (או כנראה סידרת מעבדים) בליין ה HEDT (המעבדים היקרים של אינטל לשוק תחנות העבודה ולא לשוק הביתי) שנקרא Intel Core i9-10000 HEDT “Core-X”. לפי שמתרגשים יש להבין שהמעבד הנ"ל אינו מתאים לתושבת הסטנדרטית עליה מבוססים המעבדים הביתיים כגון ה I9 9900 אלא בתושבת LGA 2066 שנמצאת בלוחות היקרים שמיועדים למעבדים לתחנות עבודה. או מעבדים שאלו לעיתים אלפי דולרים (כדוגמאת ה Core i9-9980XE שעולה כמעט 2000$).

7. Started by Predator,

היי, הייתי רוצה לדעת למה אין Chipset למעבדים של AMD, שתומך ב DDR2 ? האם יכול שהעובדה שהמעבדים של AMD עובדים במהירות וצורה שונה מהמעבדים של Intel ולכן אין לDDR2 משמעות עבורם ? (דבר שלא נראה לי הגיוני בכלל!). ה-NF4 שיצא רק עכשיו ותומך בניסים ונפלאות אבל לא תומך במשהו ש Chipset מבדור הקודם של Intel תומך כבר יותר משנה ? אשמח לקבל תשובה מלומדת בנושא תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. קראתי קצת (כמו המאמר בראש הפורום), אבל לא ממש ברורים לי סוגי המהירויות השונות של מעברי הנתונים. יש מהירות הבס - מה זה בדיוק ? המהירות שהמידע זורם מלוח האם אל המעבד ואל הזכרונות ? מהירות זכרון - ? * מישהו יכול להבהיר את סוגי המהירויות השונים ? * איזו תאימות צריכה להיות (כולם באותו מהירות ?) ובין אילו רכיבי חומרה ? (רק זכרון ולוח אם ?)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by eZra,

המעבד יהיה AMD athlon 64 3200+ venice לוח אם DFI LP NF4 ULTRA-D חשבתי על הזכרונות הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1492&products_id=8970 המטרה של הזכרונות בעצם לאוברקלוק, תנו את דעתם תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אוקי אז אני מעוניין במעבד ל-OC כדי לעבוד איתו עד בערך 3.2 - 3.4 GHZ ... חשבתי לקחת את ה e4300אבל ראיתי שכמעט באותו המחיר אפשר לקחת את e4400 אבל אחרי שקראתי את זה: אני אצטט: מקור: http://www.legionhardware.com/document.php?id=642 אני לא יודע מה לקנות? האם הסדרה שבskypc היום היא הטובה לoc או לא? איך אני יכול לדעת את זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by חגית,

במחשב מותקן WIN98, ב- Device Manager מופיע שחסרים הרכיבים הבאים- PCI Communiaction Device PCI Ethernet Controller PCI Multimedia Adio Device ברור לי שאלו נתונים כללים אני מצרפת את הפרטים שהצלחתי לדלות מהכרטיסים שבמחשב- כל הכרטיסים הם יחידה אחת על לוח האם, ואין כרטיס בודד לכל רכיב במחשב. PC NET PC 133 GFXcel SIS 950 McG26cx5 AMS 34063p :'(

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. סתם :lol:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שהוא כמובן : 1. מעבד 2. לוח אם 3. זכרון תמיד אני עושה בלאגן ולא מתאים אותם הלכה, אני רוצה לבנות מערכת מבוססת מעבד AMD ATHLON XP 1800. כמה זכרון,איזה סוג ואיזה לוח אם הם המומלצים למערכת מבוססת המעד הנ"ל ? תודה !!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לדום 3 מומלץ בין 786-1024 RAM אז זה לא נכון!!!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני כבר לא בדיוק מעודכן בשנים האחרונות עקב הלימודים . אני מעוניין להחליף מחשב עקב בעיות עם הישן (I7 הדור הראשון) . שמעתי שיוצא חדש והייתי רוצה לקבל עליו פרטים . תאריך השקה תחונות וכו' והאם מומלץ לחכות להשקה (אם לא קרה) . ומה מומלץ לקחת ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tubuleli,

שלום לכולם אני מעוניין לדעת היכן ניתן לרכוש קבלים ללוח אם במחירים נורמלים ולא 900% יותר מהערך שלהם (80 אגורות יחידה) תודה אלי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by sausage,

אהלן! אני הולך לקנות 865PE ויש לי עכשיו סטיק אחד של 512MB של 333Mhz. שווה לי להחליף עם חבר בשני סטיקים של 256MB ולהשתמש בDual Channel?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. קניתי את המחשב עם 2 סטיקים של GEIL כל אחד 512 במהירות 800 מגה"ץ, עכשיו הם עם קירור עליהם והם בתיזמונים של 5-5-5-15. עכשיו מאז שקניתי אותם תמיד היה לי איתם בעיה שכל התוכונות מזהות אותם בטור 667 מגה"ץ. עכשיו לא מזמן אבא שלי חזר מארה"ב עם גיגה של KINGSTON ללא קירור במהירות 800 והמחשב גם מזהה אותו בטור 800, לאחר הסברים פה, שיניתי הגדרה כולשהי בביוס ועכשיו כל הזכרונות עובדים על 800, אבל עדיין רשום שהGEIL הם 667. בקרוב אנחנו קונים עוד מחשב לבית, פשוט יותר- עכשיו אני מתכנן לקנות לו גיגה של DDR2 667 (המחשב מיועד לאדם מבוגר- לא הולך להיות שימוש רציני בכלל) , אז חשבתי אולי לנצל את ההזדמנות בשביל לקדם את שלי גם צעד אחד או שתיים. אז שתי שאלות- 1. איך הזכרונות האלה? http://www.iqpc.…

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לאחרונה הוספתי זיכרון למחשב ועכשיו בזמן משחק או שימוש בישומים דורשי זיכרון לאחר זמן מה המחשב פשוט מפסיק להגיב ונתקע בשימוש יומיומי כמו אינטרנט, אופיס המחשב עובד בסדר גמור ואין בעיות הזכרונות שהיו לי: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum הזיכרונות שהוספתי: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=260 לוח האם: msi p35 neo בלוח האם תזמון הזיכרון מוגדר על auto מעבד: e6550 המחשב לא נמצאה ב - OC הרצתי בדיקה עם memtest והבדיקה עברה בהצלחה מישהו יודע מה הבעיה? אולי צריך להגדיר את תזמון הזיכרונות באופן ידני (לאיזה ערכים???) עריכה: מערכת ההפעלה win xp home 32bit תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. כשבועיים בלבד אחרי שהוצג לראשונה, לוח ה-N7 המרשים והיקר מאוד הופך לקצת יותר משתלם, עם קיצוץ של 17 אחוזים במחיר לכתבה

22. חבר שלי החליט לשדרג את המחשב שלו והוא מעוניין לקנות 2 ג'יגה זכרונות הזכרונות צריכים להיות טובים לאוברקלוק, אבל BH 5 לא באים בחשבון, הלוח שלו לא מסוגל לתת להם כ"כ הרבה מתח תקציב: 2000 שקל (לשני ג'יגה) אני יודע שיש לו לוח של ג'יגהבייט, מעבד אינטל בסוקט 478, הלוח תומך DDR 400 MHZ

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אינטל מציגה 2 מעבדי C2D הצורכים רק 10W שיבואו לשוק הניידי: U7600 יבוא בתדר 1.2Ghz U7500 שיבוא בתדר 1.06GHz למתעניינים במחשב נייד עם מעבד כזה, Gateaway תשיק את הנייד E-100M ultraportable notebook שיכלול את המעבדים מקור: http://news.com.com/8301-10784_3-6173808-7.html

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לחברי הפורום. אני עוקב אחרי ההתפתחות של מעבדי הבולדוזרים החדשים שהושקו לא מזמן ובדיוק עכשיו (פחות או יותר) אני צריך לקנות מעבד , לוח אם וזכרונות חדשים בכדי להרכיב מחשב עבור הדרישות הבאות : 1. גיימינג כבד על רזולוצייה 1920 על 1200 על הגדרות גראפיות מקסימאליות , אולי בקרוב אחליף את המסך למסך עם רזולוצייה 1920 על 1080 כי שלי כבר עושה לפעמים בעיות (דרך אגב המערכת תיהיה עם כרטיס מסך 6970 שיש לי אותו כיום). 2. הקמת שרת\שרתים , תחנות ומערכות הפעלה וירטואליות , ז''א הקמת רשת. 3. מתוכנן אוברקלוק בינוני עד כבד למערכת ועדיף גם לשמור על אופציית השידרוג של המערכת בעתיד (הספק שיחזיק את המערכת החדשה הוא Corsair HX-850 Watt 80+ Silver) אז השאלה שלי איזה מהמעבדים הכי מתאים עבור הדריש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by kobi.masika,

היי רכשתי מחשב לא מזמן ןבמחשב לוח אם של ASUS A8N-E ורציתי לשאול מה אורה להיות הירות סיבוב המאוור שעל ה chipset משום מה נראה לי שהוא מסתובב יותר מיד מהר וגם רועש יש דרך לשלוט על מהירותו ? (ניסתי SPPED FAN ללא הצלחה ) האם ניתן לוותר עליו ?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים