מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שלא בריא למחשב כיבוי והדלקה הרבה פעמים תוך זמן קצר. ל-Restart יש השפעה דומה או שאין שום קשר?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זו הביקורת הרצינית הראשונה שמשווה לפנטיום M שאני ראיתי... בבקשה: http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=turion64&page=1 בסה"כ הפנטיום M מתעלה על הTURION64 ברוב המבדקים, כולל משחקים. חוץ מהתמיכה ב64 ביט ומחיר מעט יותר זול (תקנו אותי אם אני טועה), אני לא רואה סיבה לקנות את המעבד הזה... לא שהסיבות הנ"ל לא משמעותיות, פשוט משקלן של המעלות הטובות של הפנטיום M מתעלות על המעלות של הטוריון לדעתי (בעיקר צריכת חשמל, פליטת חום וביצועים בסה"כ).
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי באיזה חנות שיש 2 ליבות שונות E6 וליבה אחרת. מה ההבדלים? שווה לשלם עוד איזה 170 שקל בשביל הE6?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי רכשתי מחשב לא מזמן ןבמחשב לוח אם של ASUS A8N-E ורציתי לשאול מה אורה להיות הירות סיבוב המאוור שעל ה chipset משום מה נראה לי שהוא מסתובב יותר מיד מהר וגם רועש יש דרך לשלוט על מהירותו ? (ניסתי SPPED FAN ללא הצלחה ) האם ניתן לוותר עליו ?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב תקציבי (עדיף עם אפשרויות אוברקלוקינג) השאלה אם לקחת מעבד סלרון D או מעבד סמפרון (בהנחה שהמהירות שעון דומה ) או מעבד XP נכחד המלצות יתקבלו בברכה וכמו כן לוח אם תקציבי יתאים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בודק אפשרות למכור את הלוח אם והמעבד שלי ולהוסיף עוד קצת כסף ולקנות משהו יותר רציני (אני מתכוון ל amd athlon 3000 או משהו בסגון + לוח אם Nf 4). יש לי 1000 שקל במזומן ואני מקווה שאם אני ימכור את הלוח אם שלי והמעבד שלי זה יספיק לזה. אז רציתי לשאול, כמה בערך הלוח אם שלי והמעבד שלי עולים (כאילו יד שנייה) ? (סתכלו בתמונה מצורפת)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- המפרט שקיים היום משמש בתור HTPC שכולל גיימינג על מסך 42 FHD אני מוכר את השילוש הנ"ל E8400 ARTIC COOLING FREEZER 7 LP P5QL-E OCZ REAPER 1066 כל השאר נשאר Sapphire ATI VAPOR-X 5770 ENERMAX MODU 525W 2XFAN Twister Cluster 80mm LG BLACK X22 SATA WD 1 T 32MB השילוש שאמור להכנס במקום הוא i5 750 Gigabyte P55 UD2 לגבי קירור עדין לא החלטתי כיוון שהמארז הוא מארז שכיבה ואני צריך קירור Low Profile ואם יש קירור LP שיחזיק OC סביר אני מעוניין לשמוע חשבתי על Sychty big shirukin לגבי המפרט אם יש לוח אם מיני ATX מומלץ אחר אני ישמח לשמוע כרגע הדילמה שלי נמצאת בזכרונות בין 1600 ל1333 כיון שההפרש מחיר הוא סטי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר למחשב בחנות שכונתית. המפרט כולל זיכרונות מבית קינגסטון. ידוע לי שישנה בארץ מכה של זיכרונות מזויפים . איך אני בתור לקוח סופי יכול לוודא לפני העברת הכסף שאכן מדובר בזיכרונות אוטנטיים וכיצד לעגן את הנושא טוב טוב בהסכם \טופס הזמנת הרכישה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב עם 3 ג'יגה זיכרון פנימי ראם במהירות 667 ( 3 כרטיסי זיכרון שכל אחד הוא 1GB) אני יודע שאפשר להגדיל את הזיכרון באמצעות דיסק און קי ורציתי לדעת עד כמה זה משפיע ורלוונטי... יש לי דיסק און קי של 2GB, 8GB,16 GBG זה נקרא READYBOOST אם אפשר לקבל הסבר על הדבר הזה ובאמת כמה זה משפיע.... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש והדגש העיקרי הוא שיהיה שקט. (מעבד חזק יותר=חם יותר= צריך קירור רועש יותר, לכן זה גם שיקול) השימושים הם אינטרנט, משחקים קלים כמו hearthstone וleague of legends ותכנות בVS. (כל זה יהיה פתוח בו זמנית תמיד, לכן גם מתוכנן 16GB RAM) ההתלבטות היא בין i3-4150 לבין i5-4590, האם בשימושים אלו יהיה יתרון כלשהו לi5? (במחשב גם יהיה SSD) בנוסף צריך המלצה לקירור כמה שיותר שקט למעבד שייבחר.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח אם Gigabyte GA-P67X-UD3-B3, זכרונות Mach Extreme 4gb x 2 1600MHZ הטכנאי בחנות הגדיר את הזכרונות ב-BIOS על 1600MHz (באמצעות פרופיל XMP). לאחר Restart למחשב, אין גישה ל-BIOS ומערכת הפעלה לא עולה. הייתה הודעת שגיאה בנוסח דומה למשהו שהמחשב לא עולה בגלל OC ו/או מתחים לא תקינים של הזכרונות. היה צורך לאפס את ה-BIOS. כרגע המחשב עובד תקין והזכרונות עובדים על 1333MHz (ברירת המחדל ב-BIOS). האם זה תקין? טכנאי נוסף (לא מהחנות) יעץ לי להשאיר את זה כך אם זה עובד. עריכה: במעמד הקנייה הטכנאי המליץ לי על זכרונות DDR3 של Mach Extreme במהירות 1600MHZ. האם כדאי להתעקש על זכרונות מחברה יותר מוכרת? במידה וכן, על איזה זכרונות אתם ממליצים לי מהאתר של לוג'יק פיסי? http://logicpc.co.il/heb/defa…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים. אני בונה מחשב לבן. לא מעניין אותי ביצועים ובטח שלא החומרה הכי חדש (אבל לא משהו ענתיקה...) וגם לא משנה לי אמד או אינטל. מאוד חשוב לי שהכל יהיה לבן כי זה מחשב לSHOW. אני מחפש לוח אם לבן. רוב לוחות האם שאני רואה הם בכלל לא לבנים אלא לוחות רגילים שחליפו להם את כל הכיסויים בכיסויים לבנים (או כסופים). זה לא באמת נחשב לבן. ראיתי לדוגמא את הלוח הזה. יש בו המון אלמנטים לבנים כולל הPCB עצמו ואפילו כמה סלוטים. למרות שדווקא הסלוטים שצבועים בלבן הם הסלוטים שיהיו מאוכלסים בחומרה והסלוטים השחורים ישארו פנויים ככה שיראו את השחורים... בנוסף, ראיתי את הלוח הזה שהוא אומנם לוח רגיל אבל יש לו כיסוי יעודים שהופך אותו לא רק ללבן אלא גם מאוד נקי. השאלה ש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדור האחרון של מעבדי AMD על בסיס 28 ננו-מטרים בדרך אלינו, והוא מביא כמה שיפורי ביצועים חשובים לצד גולת הכותרת שהיא תושבת חדשה אנו מתקרבים לאט לאט להשקה של תושבת AMD חדשה מזה שנים רבות (לפחות בעולם המחשבים הנייחים). תושבות AM3+ ו-FM2+ המשופרות בזמנו מגיעות לסוף חייהן ו-AMD מתכוננת לדף חדש עם מטרה ברורה – להחזיר את מעבדיה אל תודעת הציבור בתור בחירה רלוונטית. התחרות לא פשוטה. למעשה, יש שיגידו שההפרש הטכנולוגי העצום בינה לבין אינטל מסמל נקודת אל-חזור. ובכן, AMD היא פייטרית אמיתית. את הטעימה הראשונה לתושבת AM4 אנחנו נקבל עם מעבדי APU חדשים המבוססים דווקא על ארכיטקטורה קיימת. לראשונה, עושה AMD איחוד בין התושבות שלה במטרה לאחד את כל המשתמשים תחת קורת גג אחת. גם מע…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וערב טוב. יש לי מחשב ישן יחסית והייתי מעוניין לשדרג אותו. איזה מעבד + לוח + זיכרון אתם ממליצים לי? המחשב מיועד למשחקים יש לי מסך FULL HD 144Hz תומך FreeSync חשבתי לקנות כרטיס מסך RX580 יש לי כרגע זיכרון G.SKIL F3-12800CL7D-4GBRH X2 אפשר להשתמש בזיכרון הזה? יש לי ספק 650W של SEASONUC מעבד( I5 750 (1156
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב משני שהפרטים שלו: לוח אם : GB GA-k8nf-9 (סוקט 939) מעבד +AMD Athlon 64 Prossessor 3500 זיככרון: 2G DDR400 (DDR1 עכשיו הזמנתי מהאיביי לפני כמה ימים מעבד AMD Athlon64 X2 4200+ ADA4200DAA5BV 2.2GHz Socket 939 Dual Core 90NM http://www.ebay.com/itm/AMD-Athlon64-X2-4200-ADA4200DAA5BV-2-2GHz-Socket-939-Dual-Core-90NM-/400357607950?pt=CPUs&hash=item5d372c4a0e השאלה שלי זה אם אני יכול לחבר אותו וישר להתחיל לעבוד.. מה ההתקנה (אם יש?!) , צריך לפרמט?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לא מבין הבדלים בינהם ??? אני יודע שזה 400 MHZ והשני 800+ אבל איך אני מרגיש בהבדל בפועל ? 1. איך אני מרגיש את ההבדל בין הזכרונות למשל DDR מול DDR2 ? 2. יש לי 2 GB RAM DDR אף פעם לא הגעתי ל-2GB אז למה אני צריך DDR2 ??? ולשם מה צריך DDR3 בכלל ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם לידע כללי, רציתי לדעת איזה מן שני הדגמים שציינתי בכותרת מתאים לשוק הנמוך? איזה מהם יותר חזק ומתאים למשחקים? (רק למשחקים, לא לעריכת ווידאו וכו'). וראיתי שדגם Sempron יש מ-2200 ועד 3100. רציתי לדעת אם אפשר להפוך את דגם 2200 ב-OC לדגם 3100? או איזה דגם אפשר להפוך בדיוק לדגם 3100? כי 3100 קצת יותר מדי יקר. וגם איזה לוח אם מתאים למעבדי ה- Sempron? יש להם לוחות אם מיוחדים?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב חברים שמעו: קניתי מחשב בחופש הגדול שנה שעברה Pentium 4 2.0A Ghz עם 256 מגה בייט DDR266, הזכרון הזה בהחלט לא מספיק והמחשב מדי פעם נטען לאט מאוד ונתקע, אז אני אקנה עוד 256 מגה בייט DDR266 כי הלוח שלי לא תומך ב333... עכשיו רציתי לשאול: יש לי עוד 128 מגה בייט SDRAM ישן מאוד, רציתי לשאול אם אני יוסיף אותו ל512 DDR זה יוסיף לביצועים, האם אני ירגיש בהבדל בין 512 ל640?! בקיצור - האם כדאי לי לשים את הזגרון 133 SDRAM הזה גם במערכת. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי AGP צריך להיות במהירות של 66 הרץ והPCI צריך להיות במהירות של 33 הרץ ב3dmark 2001SE כתוב לי שהData Bus Width של הPCI הוא 32 אבל גם הData Bus Width של הAGP הוא 32 איך זה יכול להיות? למה הAGP פועל בCharacteristics של 3.3V והPCI פועל בCharacteristics של 5V? ועוד משהו אחד , מה זה ISA? יש לי שניים כאלה על הלוח אם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אני קונה עכשיו מחשב עם מעבד E6300 ויש לי דילמה.. אני לא יודע איזה לוח אם לקנות אני מתלבט בין: GIGABYTE 945G S3 לבין: GIGABYTE GA-965P-S3 האם יש הצדקה לקנות את ה965? נ.ב: אני לא קונה כרטיס מסך עכשיו.. אז אני אצטרך להשתמש בכרטיס המובנה על הלוח אם. זכרונות: אני רוצה לקנות: 1G KINGSTON 667MHZ X2 ובחנות המליצו לי לקנות תלוח אם השני(965) ולקנות זכרונות כאלה: 1G CROSAIR 800MHZ X2 עכשיו השאלה שלי היא אם צריך את זה? כי חבר שלי אמר לי שבגלל שאני קונה E6300 אז זה יהיה כפול 2 ולכן המהירות בכל מקרה תהיה 533MHZ וזה לא משנה.. אז איזה זכרונות לקנות?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אני עומד לקנות בימים הקרובים מחשב.. וההתלבטות שלי היא בבחירת הלוח אם.. התקציב שלי ללוח אם הוא עד 700 ש''ח וראיתי שתי לוחות אם... מה מהם יותר טוב? http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=331&model=1311&modelmenu=1 או... DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E intel שתיהם בסביבות ה650 ש''ח.. מה יותר עדיף ויעבוד יותר טוב עם מעבד intel e6300 conroe?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מעבד כזה ובחנות הבטיחו סטפינג E6 אבל אחרי שהרכבתי ראיתי שזה רק E4 איזה עדיף ? כדאי לחזור לחנות ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש שכולל לוח אם וכרטיס מסך 670. בנוסף יש לי ספק של seasonic 600w לוח אם: gigabyte GA-H77-DS3H ומעבד 3470 5i. ברצוני לעשות מערך כרטיסים (SLI) אך לוח האם שלי אינו תומך בכך. האם תוכלו להמליץ לי לוח אם שתומך ב-SLI (עדיף שלא יהיה 77z מכיוון שהמעבד שלי אינו בעל מכפלה פתוחה (אינו תומך ב-OC). תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי מחקר לא קטן על ה Twimos כל מחשב ששמתי את הזיכרון הזה גרם לבעיות שזה כולל איטיות אי תאימות עם חומרה - תוכנה וכו' שמתי זיכרון אחר והמחשב עבד יותר מהר אבל עשה ריבוט ( ריסטרט ) .. אני רוצה ללכת היום לקנות זיכרון חדש ! השאלה מה לקנות במקום ה TWIMOS ? A-DATA ? KINGMAX ? KINGSTON ? תמליצו על הכרטיס ( יצרן ) ועל השבבים שלו ( יצרן ) תודה ..
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף כרגע רק לוח וכרטיס מסך כרגע יש לי מעבד פנטיום 4 2.5 אני רוצה לוח עם PCI-E ויתמוך גם במעבד שיש לי וגם בפנטיום D (שאני יוכל להחליף בעתיד) ועוד שאלה, אפשר להפעיל זיכרון DDR על לוח שמאפשר DDR2?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-