עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://driveragent.com/b/driveragent_results?hwid=40618b897fa970f500b2924a1dd4f56f&PHPSESSID=5qb0qhjdu6n9007b5no6oq41o5&referral=270# צריך את עזרתכם בנושא, יוסי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום אני מעוניין להחליף את המעבד במחשב, וכיוון שלוח האם הנוכחי בעל סוקט ארכאי אצטרך להחליף גם את לוח האם והזכרונות. כיוון שיש הרבה אפשרויות ואני לא עוקב אחרי כל החידושים אשמח אם אתם תוכלו לעזור לי. התקציב הוא סביבות ה1000 ש"ח, עם חריגות של 100-200 ש"ח. כרטיס המסך במחשב הוא Radeon 4670. כמו כן, ישנה אפשרות שאקבל ממישהו מעבד Intel Core 2 Duo E6300 ואז אצטרך רק לקנות לוח אם וזכרונות. מה עדיף? האם בתקציב למעלה אוכל לקנות מעבד שניתן להבחין שהוא יותר טוב מאשר מעבד זה? עופר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by asaflevi85,

שלום רב לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב שעיקר תפקידו יהיה לשימוש בתוכנות פשוטות כמו אופיס,סרטים וכ'ו וכמובן שימוש באינטרנט. לאחר סיקור שוק קטן בחברות המחשבים השונות יצאתי מבולבל מאוד. יש המון סוגי לוחות אם במחירים זהים אך אני לא יודע להבדיל מי מבינהם טוב יותר? בנוסף יש המון סוגי מעבדים תחת אותה סדרה וגם שם קשה מאוד להבין מה כדאי, לדוגמה בסדרת מעבדים של אינטל i7 יש המון סוגים איך אני יודע מה לבחור? אני אשמח להיעזר בכם ולקבל מדריך קצר איך אני יודע להבדיל בין לוחות האם והמעבדים השונים. תודה רבה. אסף

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by BUNG,

היי אנשים, ראיתי שלמעבדים החדשים של אינטל תהיה תמיכה במשהו שנקרא Virtualization Technology ולא ממש הבנתי מזה. :s05: אני אשמח לכמה תגובות עם הסברים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. -לוח סוקט 939. -כרטיס מסך מובנה. -סלוט אחד לPCIE. זהו פחות או יותר..תודה.

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם !!! אני עומד לשדרג את המשחב שלי והחלטתי לקנות : 1) ATHLON XP-1800 266 MHZ 2) GA07VTXE (AMD) DDR+AUDIO 3)256 DDR 4)RADEON 7500 64MB+TV DUAL המחיר הסופי יוצא לי 1900 שח (התקציב שלי הוא לא יותר מ2000 שח ) רציתי לדעת האם המחשב הוא טוב או שכדאי לשנות משהו ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. המעבד הזה יצא בקרוב מישהו שמע משהו על כמה הוא הולך להיות חזק יותר מהדור הקודם ? מישהו יודע באיזה יום בCES יהיו ההשקות של אינטל ?

8. המחירים די דומים חברים, מה עדיף לי לבחור לעריכת וידאו בפרימייר? Intel Core i5 8600K או intel core i7 8700.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by LoopXXX,

בעתיד מתוכנן השידרוג ל IVY BRIGDE למקביל של I5 2500K. יש את לוח הזה כרגע במחיר מעולה- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8913 לאור תחזית של עליית מחירים בלוחות האם, בנוסף לצמצום יצוא מתכות מסין. האם הלוח יתמוך בIVY? כדאי לי לקפוץ על המציאה עכשיו או לחכות שמעבדים החדשים יקנסו לשוק והלוחות Z77 H77 יעלו פחות? כמו כן האם הלוחות החדשים הנ"ל עם הצ'יפסט החדש יהיו יותר טובים מאשר זה שבקישור? ושאלה לגבי הזכרונות. נכון לעכשיו יש לי G.SKILL 8GB 1600 CL7. ECO אני חיפשתי עוד סטיק או שתיים של 4 בדיוק לפי הפרמטר של 1600 ו CL7 והכי קרוב היו את אלה CL8. עד כמה משמעותי העניין עם התיזמונים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שמתי במחשב 8GB ראם, האם אפשר לבטל את הזיכרון הוירטואלי עם כמות כזאת של זיכרון ראם? אם לא, איזה גודל לקבוע לקובץ ההחלפה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מהתמונה שלו נראה כאילו חיבור הPCIE קרוב מאוד לזכרונות ולגוף קירור שצמוד אליו(ראו תמונה בקישור). האם הכרטיס יכנס שם? אני יודע גם שיש כרטיסים יותר ארוכים, האם הם יצרו בעיה? תודה! קישור לכרטיס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4147#ov

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by guylederer0,

אהלן חשבתי על זה הרבה זמן והמערכת שיש לי כרגע כבר ישנה ולא מספקת אותי והרעיון להחליף מעבד\לוח אמ\זיכרונות מאד מפתה אותי המחשב בעיקרון למשחקים ברזולוציה 1920X1200 ויש לי צוואר בקבוק מהמעבד התקציב שלי הוא באיזור 2000-2200 ... אני מתכוון לעשות OC למעבד המפרט שיש לי מעבד - Q6600 G0 קירור למעבד - 2 OCZ VENDETTA לוח אמ - GA-EP43-UD3L זיכרונות - OZC 2GB X2 כרטיס מסך - SAPPHIRE HD6780 ספק - CROSSAIR VX 550W מארז מודינג - NZXT + 4 מאווררים הרדיסק - WD 500G\WD 1T יש חשיבה לעתיד ל CF אם אמצא יד שניה במצב טוב השלב הבא יהיה SSD ואולי עוד HDD המחשב זקן יש לו 3-4 שנים והוא רץ ב OC גם עכשיו האם הספק יחזיק שילוש חדש + OC ואולי CF בעתיד או שכדאי לי לקנות ספק חדש על הדרך ( שזה מייקר בא…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מהפרסומים והידיעות השונים , וכן לפי הכתבות פה באתר הלוחות אם z390 אמורים לצאת ביוני בערך. האם ביוני אמורים לצאת כל הגרסאות של לוחות אם z390 כולל אלה שמיועדים למעבדים החדשים שייצאו גם כן בקרוב שיחליפו את coffee lake ?או שבינתיים רק לוחות אם שיתאימו ל coffee lake ? אם ניתן לעשות קצת סדר בבלגן בכל השמות האלה של המעבדים. המעבדים שאמורים להחליף את coffee lake הם whiskey lake והם אמורים לצאת בזמן הכי קרוב ? כי יש גם את cascade lake בקיצור מעבדים i7 עם 8 ליבות גם כן יגיעו ביוני או שבכלל מאוחר יותר , ואם כן ידוע מתי בערך?

14. עדכון 2 (לפחות כרגע, המחשב עובד כבר חצי שעה) החלפתי בbios את הבקר של הכונן שלי מide לahci. מעדכן באופן אירוני.. קניתי זכרונות. התקנתי. מסך כחול לפני שבגלל רואים שהמחשב עולה. ריסט לcmos וכו' - מסך כחול בטעינה של וינדאוס. החלפה לזכרונות הקודמים עובדת - אבל אז ניסיתי עוד כמה דברים.. ועכשיו כלום לא עובד. מסך כחול בטעינה של וינדאוס. להכניס רק זכרון 1, שינויים של בלוטים, התקנה מחדש של הביוס, הקטנת המהירות ל1600 ועוד עצות שקראתי... כלום לא עוזר הצעות? הודעה קודמת: אהלן, יש לי כרגע 2 זכרונות של 4 ג'יגה. crucial ddr3 1333 pc3 10600. …

15. Started by nec_000,

חברים יקרים, בשבוע האחרון וכפי שידוע לכל, נערכה לה תערוכת Computex 2017 בה AMD ערכה את ה- Conference השנתי שלה. המצגת מעניינת, גם אם חוזרת על מרבית הדברים שאנו כבר יודעים. בכל זאת אמליץ לצפות בה, שכן היא מעניינת את החובבים בתחום ויש בה עוד מספר פרטים חדשים חשובים, כמו זאת שכל הליין של סדרת threadripper ובניגוד לאינטל, משמרת את כל היכולות שמסביב למעבד באותה רמה וללא תלות במיקומו של המעבד בסדרה: קרי שכבר מהמעבד הכי קטן ולו "רק" 10 ליבות, לא יופחתו כל יכולות IO שהן - יהיו פתוחים כל 64 ה- PCI Lanes וכל ארבעת הנתיבים לזיכרון Quad memory channel. AMD דוגלת באסטרטגיה, של לא לגרום לצרכן להיאלץ לשדרג למעבד יקר יותר בסדרה…

16. Started by orninyo,

מספר לבטים לגבי שדרוג לSSD על DEL VOSTRO 3460 1. אשמח להמלצה לכונן SSD 256 או 500 מגה עד 1000 ש"ח מKSP או אייבורי 2. האם ניתן להתקין על דגם זה גם SSD וגם HD? אם לא, האם כדאי להתקין HD על CADDY (במקום הכונן CD ROM) מבלי לפגוע בביצועים? 3. האם 2 יפגע באחריות? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי את ה-Core i7 860 ולפי מה שהבנתי המכפלה שלי פתוחה היות ואני יכול לשחק עם ערך המכפלה. אז מה הקטע של מעבדי ה-K כמו ה-875K בניגוד ל-Core i7/i5 הרגילים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. השימוש העיקרי שלי במחשב החדש יהיה בעיקר למשחקים ברזולוציה והגדרות גבוהות, אינטרנט, וסרטים, לא משהו רציני... עכשיו כמו בכותרת אני מתלבט בין המעבד 6 ליבות של AMD לעומת המעבד של אינטל, מלכתחילה התכוונתי ללכת על אינטל, אבל מישהו פה המליץ לי על המעבד של AMD בגלל ה 6 ליבות . שניהם עולים כמעט אותו המחיר, (ויש לציין שאני כנראה אשתמש בכרטיס מסך GTX480 אם זה חשוב...) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Shlompy,

שלום כולם. יש 8+2 PAHSE DESIGN ויש 4+1 PHASE DESIGN הבנתי שזה קשור ליציבות המתח של המעבד או משהו כזה, שזה חשוב לאוברקלוקרים. מה אם אני מעוניין לעשות בעתיד OVERCLOCK עדין למעבד? 4+1 נחשב בסדר? לוח עם 8+2 כביכול יחזיק יותר זמן בחיים או שאין קשר. או במילים אחרות, האם 4+1 נחשב ל PHASE DESIGN לא טוב? לא משנה כרגע באילו לוחות ספציפים מדובר.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מחפש מעבד למטרות גיימינג בלבד בתקציב של עד 700 ש"ח. איזה מעבד יהיה הכי משתלם(לא משנה לי אם זה אינטל או amd)??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by most,

שלום מבקש המלצה ללוח AM2 טוב עם כ.מסך OB שיאפשר שדרוג עתידי של כ.מסך עד 500 ש"ח מ KSP תודה מראש עריכה: עדיפות ללוח מבוסס צ'יפסט ATI עם X200

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום רב. אני לפני קניית לוח DFI LanParty UT NF3 ULTRA-D ומעבד Opteron 170, עליהם אני מתכוון לבצע Overclocking נאה. (יש לי כמה סיבות לקנות לוח כזה ולא NF4 או משהו חדש יותר...) אני צריך 2GB של זיכרון בסה"כ, רצוי כמה שיותר מהיר, וכמה שיותר טוב לאובקלוקינג (אבל במחיר סביר), וכמובן שנמכר פה בארץ. הייתי מעדיף להשתמש ב-2 סטיקים של 1GB (ולא ב-4 של 512MB), אבל אם אין ברירה אז אתפשר... איזה זיכרונות אתם מציעים? זה הדבר היחיד הנורמלי שמצאתי בנתיים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305422

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני אתחיל בזה שבסטוק הוא כנראה לא לוקח כ"כ הרבה חשמל, אבל אחרי שמתחילים לעשות קצת OC ומגיעים למספרים מכובדים הכמות החשמל שהמעבדים האלה לוקחים פשוט מטורפת!!!! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121145

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אוקיי, דיברתי עם מנהל פנדס והוא הבטיח לי מחיר טוב יותר לכל מי שיזמין דרך ההזמנה המרוכזת, אבל זה כנראה יהיה רק באוגוסט. אני רוצה שכל אחד רוצה יכתוב שהוא רוצה + השם שלו והאימייל. שנוכל להעביר הודעות. ההזמנה הזו משותפת גם למשתמשי גיימר, מי שמגיימר אדום, מי שמהזון כחול שקד ליפשיץ, shakedl@gmail.com עדי גולן, adigolan@gmail.com

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by tomer_et,

רציתי לשאול מה דעתכם על הלוחות של Abit ואם הייתם ממליצים עליהם. אם כן, על איזה דגם? לא משנה התקציב ואני רוצה לוח עם יכולות טובות מאוד.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.