מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
צריך לוח אם לאוברקלוק ברמה גבוהה שלא יגביל אותי.. ושגם הלוח עצמו יהיה יחסית חדש ובין הטובים... תקציב לא מוגבל.. פשוט תראו לי אופציות טובות
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב עריכה שלי בנוי על הלוח אם הזה שהלך לעולמו (בגלל קצר שעשיתי בספק כוח!!!) נכון שזה לוח ענתיקה אבל אולי יש למישהו במחסן מחשב ישן ויכול לבדוק לוח אם של אסוס מדגם p4 t533-c תודהההההההההה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני 3 ימים הורדתי את הביוס האחרון ללוח הזה מהאתר של אינטל, והתקנתי אותו, ומאז אין POST ניסיתי הכל שום דבר לא עזר, דיברתי עם התמיכה באתר של אינטל והנציג אמר שלא יכול להיות שהביוס דפוק, ויש מצב שהלוח סתם נדפק. היום אני שם לב שהורידו את העדכון הזה מהאתר, ונתקלתי בנושא הזה בפורומים של אינטל: http://communities.intel.com/message/140564 פשוט בושה שחברה כמו אינטל משחררת עדכון ביוס דפוק שהורס את הלוח של הלקוח, ויותר גרוע שהם גם לא לוקחים על זה אחריות! לפחות שירשמו משהו באתר על הפאדיחה שלהם!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם המעבדים נמצאים על מעגל מודפס או לא? Core ix למיניהם תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי שDH67CL של intel טוב, יש למישהו עוד המלצות ללוחות אם, טובים, באותה הרמה וטווח מחירים? של gigabyte , Asus , MSi ל H67
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שפועלים בdual כרגע,חבר שלי הביא לי עוד סטיק אחד,אפשרי שהוא יעבור עם 3 סטיקים (כי אז זה לא יהיה דואל).ואם כן האם זה יוריד מהביצועים? (יש לי 512 מגה,והחבר נתן לי עוד 256 מגה) תודה לעוזרים!
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
msi v2 945gm5-f 1333 האם בלוח אם הזה נכנס ddr2 800mhz
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן כן שאלתי אתכם כבר את השאלות האלה .... לוח אם כניראה : GA-8INXP ציפסט(E7205) P4 2.4 אילו זכרונות לקנות? מבדיקה שלי יש הפרשי מחיר של עד 100% ! ! (400-3200) Corasir 512MB DDR CMX512 2700LLPT מחיר 1,033 ש"ח Corsair CMX512-2700C2PT מחיר 773 ש"ח Winbond Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz מחיר : 629 ש"ח GeiL GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel מחיר 952 (2 יחידות 256) GeIL 512MB PC2700 333MHZ DDR מחיר 462 GeiL 512MB PC3700 DDR 466MHZ מחיר 1320 איזה סוג ינצל טוב ביותר את הלוח שלי. ולמה יש כאלה הפרשי מחירים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
https://wccftech.com/asus-x299-refresh-rog-prime-motherboards-intel-core-i9-10000-core-x-cpus-confirmed/amp/ בהשקה של לוחותיה החדשים של החברה אושר בין היתר שבב מידע מעניין, מעבד חדש (או כנראה סידרת מעבדים) בליין ה HEDT (המעבדים היקרים של אינטל לשוק תחנות העבודה ולא לשוק הביתי) שנקרא Intel Core i9-10000 HEDT “Core-X”. לפי שמתרגשים יש להבין שהמעבד הנ"ל אינו מתאים לתושבת הסטנדרטית עליה מבוססים המעבדים הביתיים כגון ה I9 9900 אלא בתושבת LGA 2066 שנמצאת בלוחות היקרים שמיועדים למעבדים לתחנות עבודה. או מעבדים שאלו לעיתים אלפי דולרים (כדוגמאת ה Core i9-9980XE שעולה כמעט 2000$).
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין8 מעבד 32 ביט למעבד 64 ביט ?? האם יש הבדל גדול בביצועים?? המערכת הפעלה תומכת בזה בכלל? (אני לא מתכןן ל xp 64 bit אלה לווינדוס הרגיל) חשוב לי לדעת תהבדל בביצועים (משחקים אינטרנט תוכנות) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי לבסוף את הDDR בלוח שלי והוא נכנס בסדר, עד עכשיו המחשב רץ ואין תקלות. במידה ואני מתחיל משהו כבד שלוקח מהזיכרון, משחק כלשהו, האם יש סכנה אם הלוח שלי תומך DDR2 ולא DDR ? התחממות יתר, קריסה של המע' או שזה סתם לא בריא למחשב ? אשמח לתשובה. אגב פרטים על הלוח מתוך אברסט הום אדישן אם מישהו יכול לעזור עם זה : Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 63-0100-009999-00101111-122106-Lakeport$1AAAA000_MSI 945GM3 A7267IMS V5.30 DATE: 12/21/06 13:35:06 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 200 MHz (QDR) Effective Clock 800 MHz Bandwidth 6400 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR2 SDRAM Bus Width 64-bi…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 1.6 די ישן הלוח אם שלי נשרף אני צריך לוח אם חדש ועל הדרך חשבתי אולי גם לקנות מעבד חדש (אבל יותר חשוב לי הלוח) בהתחלה חשבתי על 7N400 של גיגהבייט אבל אחרי כל כך הרבה קטילות שאנשים פרסמו פה על גיגה בייט אני נראה לי ירד מזה אולי מישהו יכול להמליץ לי על לוח איכותי (לאוברקלוק לא רציני במיוחד) בעיקר למשחקים!!! עדיין לא החלטתי עם אני רוצה מעבד אינטל או AMD אז כל הצעה תתקבל בברכה!! תודה לכל העוזרים טל
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה האפשרויות הטובות כיום לשימוש ב 6GB זיכרון? איזה מערכת הפעלה? הדרישה היא לגיימר כבד.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/news_story/amd_teases_new_fx_processor_with_liquid_cooling.html הראו תמונה בלי שום הסבר , מה זה בכלל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=K7Q5iYHvgwo לידיעתכם !
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
בלוח אם שעליו מובנה כרטיס מסך כלשהו ובנוסף יש עליו תושבת AGP X4, האם ניתן לקנות כרטיס מסך אחר ולעקוף את כרטיס המסך המובנה ? או שזו "חתונה" לכל החיים ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול ניסיתי לשנמך את הBIOS של המחשב הראשי שלי (לוח של GIGABYTE - GA-p35-DS3L) מF8 לF5 בעזרת הכלי הוינדואוזי של GIGABYTE. העדכון בתוכנה עבר ללא שגיאות, אך לאחר הריסטרט הראשון המחשב לא עלה. המסך אפילו לא נדלק, כנ"ל לגבי נורות המקלדת והעכבר. פתחתי את המחשב, איפסתי את הביוס (אני חושב, לא יכול להיות בטוח) ע"י מיקום הג'אמפר האיפוס והסרת הסוללה, ופעם בכל 15 הפעלות מחדש בערך על מסך של AWARD עם הכיתוב: "Scanning BIOS Image in Hard Drive" ולא זז לשום מקום. מפורומים אחרים באינטרנט ומהאתר של ג'יגהבייט הבנתי שאני יכול לשחזר את הביוס דרך כונן USB או FLOPPY, אך מאז שהעברתי את התמונת הביוס לכונן הנייד וחיברתי אותו למחשב אני לא מצליח לחזור למסך השחזור. למישהו יש רעיונות איך א…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כחלק מכנס העיתונאים שערכה אינטל בניו יורק חשפה את המעבד לאלו שזקוקים ליותר ורוצים את זה מאינטל: ה-Xeon W-3175X בעל 28 הליבות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לשאול אתכם איזה מעבד עדיף וטוב יותר עבור משחקים , ובכלל שימוש במחשב- AMD Athlon 64 3200 או Intel D 2.8GHz אני יודע ששני המעבדים הללו מבוססי סוג טכנולוגיה שונה לחלוטין (המעבד הרגיל של AMD מול המעבד כפול הליבה של אינטל), אבל בכל זאת אשמח לקבל לחוות דעת בנושא. בתודה, עדן 8)
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. אני לפני קניית לוח DFI LanParty UT NF3 ULTRA-D ומעבד Opteron 170, עליהם אני מתכוון לבצע Overclocking נאה. (יש לי כמה סיבות לקנות לוח כזה ולא NF4 או משהו חדש יותר...) אני צריך 2GB של זיכרון בסה"כ, רצוי כמה שיותר מהיר, וכמה שיותר טוב לאובקלוקינג (אבל במחיר סביר), וכמובן שנמכר פה בארץ. הייתי מעדיף להשתמש ב-2 סטיקים של 1GB (ולא ב-4 של 512MB), אבל אם אין ברירה אז אתפשר... איזה זיכרונות אתם מציעים? זה הדבר היחיד הנורמלי שמצאתי בנתיים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305422
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני הייתי רוצה לקבל המלצה על איזה חלקים לקנות בשביל מחשב למשחקים? ברשותי תקציב של משהו כמו 2500 ש"ח פחות או יותר. מה כדאי לקנות? ומה ההבדלים בין מעבדי AMD ל-INTEL? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכוונתי לקנות לוח אם לקונרו 6600 (ללא OC). מה יהיה ההבדל בין 965 ל 945 ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חודשים ספורים לפני הגעתו של דור חדש לגמרי, לכאורה, באינטל מעדכנים כמה מהדגמים הנייחים והניידים שלהם עם תדרים מוגדלים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי Athlon XP1700 כשAMD יעבירו את הXP לעבוד בליבת Thoroughbred אני אוכל לשים מעבד 2200 של Thoroughbred על הלוח הקיים כמו הPlamero ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם אני בונה מחשב לאולפן הקלטות ומתלבט בין שני לוחות האם הנ"ל. לא OC ולא בלאגן , רק צלילים. צריך עצה דחוף, מה עדיף ?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-