מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום מבקש המלצה ללוח AM2 טוב עם כ.מסך OB שיאפשר שדרוג עתידי של כ.מסך עד 500 ש"ח מ KSP תודה מראש עריכה: עדיפות ללוח מבוסס צ'יפסט ATI עם X200
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אינטל ממשיכה להרוויח ערימות של כסף, אך קצת פחות מבעבר, וגם מאשרת כי שבבי 10 ננומטר ראשונים יגיעו אלינו רק בעוד כשנתיים לכתבה: http://hwzone.co.il/אינטל-מתעכבת-מעבדי-kaby-lake-בדרך-ייצור-ב-10-ננו/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
(מתנצל מראש אם זה אינו הפורום הנכון, אם יש צורך אעביר לפורום כרטיסי ווידאו) הרכבתי מערכת HTPC המבוססת על לוח של Asrock דגם H67M B3 עם מעבד INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100. בלוח האם ישנן 3 יציאות: D15 ,DVI ו HDMI. אני משתמש ב XP ומשתמש ביציאת D15 לחיבור לטלוויזיה, התקנתי את הדרייורים לכרטיס המסך מדיסק ההתקנה. עד כאן הכל טוב ויפה, אני מצליח לקבל תמונה טובה ברזולוצייה של 1920 על 1080. 1. אני לא מקבל סיגנל ביציאת ה DVI ולא הצלחתי להבין כיצד ממתגים את היציאות. 2. בחוברת ההפעלה רשום "D-Sub, DVI-D and HDMI monitors cannot be enabled at the same time. You can only choose the combination: DVI-D + HDMI, DVI-D + D-Sub, or HDMI + D-Sub." כלומר ניתן להשתמש בשתי יציאות בו זמנית. לא מ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי Pentium D 930 רציתי לשדרג ל-C2D E6600 האם כדי לשדרג, מדובר על הוספה של 1000 ש"ח ככה, כי אני משחק במשחקים כבדים כמו: Battlefield 2, FEAR..... הוספה: המעבד מספק אותי, אבל כשאני נגד בוטים במשחקי אסטרטגיה עם 8 קבוצות זה מתחיל קצת לעצור.... מה נראה לכם הבעיה? ועוד שאלה: הלוח שלי הוא GA-G1975X עם צ'יפסט 975X, שהוא הצ'יפסט הכי טוב של אינטל, אז למה שהלוח שלי לא יתמוך ב-C2D? אני יכול להוכיח שזה תומך (כמובן לפי הצ'יפסט), תיכנסו לאתר ותבדקו שאני אומר כל אמת: http://www.intel.com/products/chipsets/975x/ וחוץ מזה הלוח אם שלי הוא היחידי הטוב ביותר שיש ל-Gigabyte להציע כרגע ל-975X
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם הזכרונות האלה פועלים במהירות שלהם (333MHZ) כם על מערכת AMD עם 266 באס??? זה בכלל קשור לבאס של המעבד?? והאם זכרונות 266MHZ, יכולים לפעול במעבד עם באס 333MHZ (המעבדים החדשים של AMD..)??? ??? ??? ??? תדוה לעוזרים ולילה טוב :asthanos:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Gygabyte P85 USB3 DDR3 PERFORMANCE ? מה דעתכם על הלוח ? איזה הייתם ממליצים ( מחשב לגיימינג חזק ) ? אני מעוניין ב 2 סטיקים של 8GB זיכרון במה הייתם בוחרים ? הכי מומלץ מבחינתכם .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה ללוח אם טוב שהולך עם פנטיום 4 (אל תמליצו על AMD אני לא שם ) אבקש שם + דגם . תודה אייל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כחלק מכנס העיתונאים שערכה אינטל בניו יורק חשפה את המעבד לאלו שזקוקים ליותר ורוצים את זה מאינטל: ה-Xeon W-3175X בעל 28 הליבות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי לוח אם שתומך ב800FSB אבל יכול להכיל מעבדים מסידרת 6XXX אבל ב800FSB, ואני רוצה מחשב ליעלה לי את קריסיס טוב(יש לי X1950PRO 1GB RAM וP4 3GHz) אז מה שווה לי ליקנות E6600 (שניתמך בצורה חלקית, אבל אני מחליף לוח אם עוד שנה) או E4500 שאין לי מושג עליו ואשמך שתביאו לי איזו המלצה או REVIEW. תודה רבה לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכוונתי לקנות לוח אם לקונרו 6600 (ללא OC). מה יהיה ההבדל בין 965 ל 945 ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בודק אפשרות למכור את הלוח אם והמעבד שלי ולהוסיף עוד קצת כסף ולקנות משהו יותר רציני (אני מתכוון ל amd athlon 3000 או משהו בסגון + לוח אם Nf 4). יש לי 1000 שקל במזומן ואני מקווה שאם אני ימכור את הלוח אם שלי והמעבד שלי זה יספיק לזה. אז רציתי לשאול, כמה בערך הלוח אם שלי והמעבד שלי עולים (כאילו יד שנייה) ? (סתכלו בתמונה מצורפת)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום חברים חבר שלי מתכנן לקנות מחשב עם מעבד intel core2 Duo 1.86 GHZ 2MB E6300 וההתלבטות בין שלושה לוחות 1. ASUS P5LD2SE/C LGA775 Intel 945 DDR2 Intel Lemont 965PDP965LTCK 2 Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P 3 יש יותר זול עם סיומת של RH בסוף מה הייתם ממליצים ? הגיגה בייט יותר קל ב 150 ש"ח מ2 האחרים בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לבן דוד שלי נשרף הכרטיס מסך והלוח אם. הלוח אם הקודם שלו היה MSI P35 PLATINUM עם 4 חריצי זיכרון, והיה לו 4X1024MB זיכרונות. באייבורי אמרו לו שלא מייצרים יותר לוחות אם עם 4 חריצי זיכרון, ובגלל הם אומרים שהוא צריך להחליף גם זיכרונות... בקצרה, מה יהיה לוח אם שווה בביצועים ל-MSI P35 PLATINUM שהיה לו? האם יש לוח אם עם 4 חריצי זיכרון שיתאים? הספק שיש לו הוא 450W והוא מתכנן לקנות גם כרטיס מסך, משהו בסביבות ה-5770HD אז חשוב שהלוח אם לא יגביל אם זה אפשרי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם כרטיס מסך חזק (כזה שעולה 1500 ש"ח~) יגרום למשחק לעלות מהר יותר? וגם כאשר המשחק עלה מה יגרום לזמן לטעינת השלבים להתקצר? האם זה מעבד יותר טוב או כרטיס מסך יותר חזק? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שפועלים בdual כרגע,חבר שלי הביא לי עוד סטיק אחד,אפשרי שהוא יעבור עם 3 סטיקים (כי אז זה לא יהיה דואל).ואם כן האם זה יוריד מהביצועים? (יש לי 512 מגה,והחבר נתן לי עוד 256 מגה) תודה לעוזרים!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנבה להשוות בין ארבעת הדגמים הבאים: מעבד AMD Athlon II X4 640 Box מעבד AMD Athlon II X4 645 Box מעבד AMD Phenom II X4 925 Box מעבד AMD Phenom II X4 945 Box יש לי מספר שאלות: 1) מדוע בכל אתרי ה-BENCHMARK, למשל ב: www.cpubenchmark.net שני הראשונים מקבלים ציונים גבוהים יותר, למרות שלמעבדי Phenom יש נתונים טובים יותר (בגלל ה-L3 Cache, ואותה מהירות)? 2) אם אני הולך על ה- Athlon 2 - האם שווה להשקיע 100 ש"ח יותר ב-645 מאשר ב-640? המחשב הוא לשימוש ביתי בסיסי, אך המטרה היא לא לשדרגו בזמן בשנים הקרובות. (כאשר הצליחו לשכנע אותי שבכל מקרה האופציות האלה טובות יותר מה- i3-550....) תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 450 שקל ללוח אם ויש לי HD4850 אכשיו הבנתי שעדיף לוח עם PCI-E2.0 מה עדיף P35 של גיגהבייט או P45 של MSI זה של גיגהבייט: EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva וזה של MSI: P45 Neo-F s775 C2Q 1333Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva אני מתכוון מבחינת האיכות של הלוח לOC וגם איך הוא אם יש לו תכונות רעות או טובות וכאלה תודה רבההה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה שמעניינת אותי כבר כמה זמן יש לי מחשב שהוא כבר בן שנתיים ויש כרטיס זיכרון אחד של זיכרון 16GB במהירות 2400Mhz כבר הרבה זמן אני רואה שהזיכרון שלי משתמש קבוע בחצי מהזיכרון וחשבתי יש לשדרג אותו אני חושב על לשדרג ולהוסיף עוד כרטיס זיכרון של 16GB האם שווה לעשות את המהלך? כדאי לקנות כרטיסים חדשים במהירות יותר גבוהה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
איזה מעבד חזק יותר ? Intel Core i7-6770HQ Intel Core i7-7567U
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. אני לפני קניית לוח DFI LanParty UT NF3 ULTRA-D ומעבד Opteron 170, עליהם אני מתכוון לבצע Overclocking נאה. (יש לי כמה סיבות לקנות לוח כזה ולא NF4 או משהו חדש יותר...) אני צריך 2GB של זיכרון בסה"כ, רצוי כמה שיותר מהיר, וכמה שיותר טוב לאובקלוקינג (אבל במחיר סביר), וכמובן שנמכר פה בארץ. הייתי מעדיף להשתמש ב-2 סטיקים של 1GB (ולא ב-4 של 512MB), אבל אם אין ברירה אז אתפשר... איזה זיכרונות אתם מציעים? זה הדבר היחיד הנורמלי שמצאתי בנתיים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305422
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד כמה שווה פונקציית הSLI בלוח האים כדאי להשתמש בא בלוח הזה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-