מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
לפני מספר שבועות הלך לי הלוח אם, היות והמחשב היה כבר בן מספר שנים לא הי שווה לי לתקנו. פרקתי את חלקיו למיקרה שהזדקק בעתיד. שאלתי היא כזו? אני רוצה להוציא את המעבד ממקומו ולאכסנו, ורציתי לדעת היכן נכון לאכסנו בצורה טובה? שמעתי שאסור למעבד להיות חשוף לאור יום, כך שעלי להוציאו בחושך. האם זה נכון? מדובר על מעבד אינטל סלרון 2.66 ג'יגה הרץ. כרגע הוא מונך בתושבת שלו בתוך לוח האם, ואני רוצה להוציאו ולזרוק את הלוח לפח.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אוקיי , אז עמדתי להזמין היום את ה 955 , נכסנתי לאתר של RSM ואני רואה שניכנסה כמות קטנה של 720BE למלאי! ההבדל בינהם הוא ~250 שקל, השימושים הם בעיקר משחקים. מה אתם חושבים , כידי לקפוץ על ההזדמנות ולהזמין את ה 720 במקום ה 955? , כי לפי מה שאני הבנתי ההבדלים בינהם במשחקים זניחים תודה וסליחה על כאב הראש!
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה מבין 2 לוחות האם האלו יותר טוב עם אפשר לציין גם מה האחד יותר טוב מהשני ועל איזה לוח מהם אתם ממליצים הראשון הוא Asus Striker II Extreme והשני Asus Maximus Extreme (חשוב לציין= השם של הלוח הוא בדיוק כך ולא 2 3 בסידרה) תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
האם אפשרי לפתוח לדגם הנ"ל AMD Athlon II X2 240 ליבות? יש לי את הלוח אם Gigabyte GA-790X-UD3P ויש לי בלוח אם פונקציה כזאת ה-ACC איך שלא קוראים לזה...
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ומה זה 540. בכלל כל הספרות שמתארות מעבדים מה זה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל זה איכשהוא קשור בלוח אם שלי יש לי בקר sas של lsi בתצורת pcie הכרטיס מותקן בחריץ השני על הלוח חריץ pcie ווינדוס 7 מזהה לי את הכרטיס ואומר שהכל תקין, כשהמחש עולה בבוט אני אמור לראות את הביוס של הכרטיס אבל הוא לא מופיע לי מישהו יודע איך אני מאפשר את זה? הכרטיס שלי הוא lsi megaraid 9260 4i וכרגע מחובר אליו הרדיסק אחד בינתיים כדי לראות מה פה קורה פה
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. האם הטמפ' של המעבד יכולה להשפיע על הביצועים? או שהוא נותן את אותו ביצועים בכל רמות הטמפ'? (חוץ כמובן מהנקודה שהוא נשרף...)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי המלצה ללוח אם טוב למעבד Intel Core i7 860, חברה gigabyte או asus מחיר רצוי 500 שח... עוד שאלה אם מישהו יודע איזה זכרון מתאים למעבד הזה DUAL CHANEL או TRIPLE CHANEL ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם יש מחשב נייד עם שני סלוטים לזיכרון ראם ואחד כבר מגיע עם 2GB ראם מסוג DDR3-1066/PC3-8500 אם אני רוצה להוסיף עוד זיכרון נוסף כזה של 2GB אני חייב שזה יהיה אותו השבב בדיוק או שאפשר להביא משהו עם נתונים זהים אבל מחברה אחרת השמח להסבר תודה !
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
טוב זה התחיל בארד דיסק תקול אז החלטתי להחליף וגם רכשתי כרטיס מסך חדש HD5750 וגם מארז עכשיו הכרטיס לא מביא לי תוצאות הכי טובות יש לי כרגע AMD6000 מה אתם אומרים .בקשר לתקציב עד 1000 שקל
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלום D: אני מעוניין לשדרג מעבד + לוח אמ וכנראה גם זכרונות . כרגע יש לי : מעבד: Intel E6400 2.13GHz @ 2.70Ghz קירור למעבד: CM Hyper 212 לוח אמ: Epox EP-P965 Gigabyte Chipset זכרונות: Kingston 1Gb X 2, DDR 2 667 הארד דיסק: 250 + 500 + 160 גיגה של Sumsung . ספק כוח: EnerMax 525 Mudo +28 כרטיס מסך: ATI 5770 Sapphire 1 Gb DDR5 מאווררים של המארז . כמו שאמרתי אני רוצה לשדרג, למעבד I5 . תקציב + - 2000 - 3000 ש'ח . חשבתי על : לוח אמ: Asus P7P55D Deluxe I5 Intel P55 CHIPSET מעבד: Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray קירור מעבד: Cooler Master Hyper Z600 זכרונות: A-Data 4GB Kit DDR3 1600Mhz G series CL9 Core I5 I3 מארז: Cm 690 ומתוכנן OC מה אתם אומרים ? הזיכרונות מתאימי…
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
לפי האתר שלהם: Supports Dual channel DDR2 1066 OC/ 800 Un-buffered Non-ECC memory מה זה אומר בעצם? שאני יכול לשים זכרונות של 1066?
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי לפני זמן מה קניתי מחשב עם לוח אם של Gigabyte EX58-UD5 (i7) לוח זה תואם עד 24gb ram אך לא הצלחתי למצוא שום מקום ברשת שמוכר מעל 12GB RAM יש למישהוא מושג היכן אפשר למצוא כמות כזאת של זכרון? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. קראתי איפשהו ביש מעבדים שיש בהם ליבות רדומות. יש ברשותי מעבד E8400. האם למעבד זה יש ליבות רדומות שאפשר להעיר? איך בודקים את זה? תודה לעונים, שרון.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש ברשותי Pentium D, כרטיס מסך nVidia 9500 עם 1 GB [אני די בטוח], 3 GB RAM נראה לי DDR2 וכונן קשיח גדול ועדכני. כמו מותקן על המחשב Windows 7 Ultimate, וזה קצת מכביד עליו. רציתי לדעת אילו חלקים יש להחליף [לפי מה שאני יודע צריך להחליף לוח אם ומעבד]. עם זאת, זהו לא מחשב למשחקים [המשחקים שנמצאים עליו עובדים יופי], ולכן יש צורך שרק ה-7 יעבוד חלק יותר ["להפוך" אותו ל-Dual Core?]. שאלתי טכנאי מחשבים אשר אמר לי שאם כבר עושים משהו אז תקנה כבר מחשב חדש, אבל הדבר נראה לי מיותר כי כל החלקים בו תקינים וחדשים למדי כך שאין צורך... ולגבי השינוי של המחשב - מהו טווח המחירים למחשב שכזה [מחשב שזקוק קצת לזריקת ריענון עבור ה-Windows 7]. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה HW מוניטור. בגלל שיש שם טמפ' עדיין לא ידועה, אז חשבתי אולי אתם יודעים מהי הטמפ' בתוכנה. אני חושב שזה זיכרונות... בהנחה וזה לא. עם איזה תוכנה אני בודק טמפ' של הזכרונות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט כבר זמן מה בין רכישת מערכת מבוססת Core i3 או Athlon II x4. השימושים הם בעיקר שימושים משרדיים כלליים ועריכה גראפית קלה (למטרות עבודה), אם כי יש בכל זאת צורך בכוח עיבוד מסוים לתוכנות מסוג מסוים בהן אני משתמש. את הדיון המלא עם כל הפרטים שפתחתי בפורום מפרטי מחשב וההמלצות שקיבלתי בעזרתם האדיבה של Rafi921 ו-hw_joe, אפשר למצוא כאן (קצת ארוך). בקצרה, בהתחלה בניתי מערכת מבוססת AMD, אך בעקבות הדיון הנ"ל הסתבר לי שיש לא מעט תועלת דווקא ברכישת מערכת שמבוססת על מעבד Core i3. אולם, למרות הכל יש נקודה שאני לא שלם איתה. בטווח הקצר עד בינוני ל-Core i3 יש יתרונות עבורי (צריכת הספק נמוכה יותר, תדר שעון גבוה יותר, שבב גראפי שמאפשר לחבר שני מסכים במקביל בחיבור דיגיטאלי, וכל זה…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הלוח אם הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2982&ProductName=GA-MA770-UD3 יתמוך בשש ליבות החדשים של AMD שעומדים לצאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המחשב במפרט בצד, עם מעבד E8400 וקניתי Q9550S שזה Q9550 עם צריכת הספק נמוכה יותר של 65W. לוח אם Asus P5K עם צ'יפסט של אינטל P35. אני מתכוון גם לקנות כרטיס מסך בקרוב... כרגע מותקנים זכרונות פשוטים: Transcend 2X1GB (PC6400) 800Mhz עם טיימינג 5-5-5-18 התעניינתי בלקנות את הזכרונות האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271&products_id=24726&PHPSESSID=p9d9krvbhc1fdg3g7e43qoc5g2 או http://www.patriotmem.com/products/detailp.jsp?prodline=5&catid=17&prodgroupid=75&id=710&type=1 נראה שהלוח שלי תומך בהם... יש המלצה?
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
בגלישה מהירה, משחקים בקטנה, לוקח בשיקול גם תוכנות בטווח הרחוק . איזה מעבד עדיף ? תודה
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
לא נראה לי שלאינטל יש משהו דומה במחיר הזה.... יהיה אחד גם יותר זול במהירות 2.6Ghz ואחד מהיר יותר 3.2Ghz Bahrain-based seller ADVANTI is claiming to have the official price tags of two Phenom II X6 (hexa-core) models which AMD will release next month. First up, there's the X6 1055T processor, which is clocked at 2.8 GHz and is supposed to cost just $199, and next, the 1090T Black Edition, which features a stock frequency of 3.2 GHz and would go for $295 - three times less than Intel's 3.33 GHz Core i7 980X. Both the X6 1055T and 1090T Black Edition (unlocked multiplier on this one) come in an AM3 package, have a 125W TDP, and 9MB of cache (3MB L2 & 6MB L3). In additio…
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
לדוגמה : KINGSTON 2048MB DDR3 CL9 או KINGSTON 2048MB DDR3 CL3 ואותו זיכרון, ללא סימון CL. מה זה בכלל הסימן הזה? עד כמה שהבנתי מקריאה, ככל שהסיפרה הנלווית לסימון CL נמוכה יותר, כך ייטב. מה קורה במצב בו לא מופיע כלל הסימון כמו KINGSTON 2048MB DDR3 בקיצור, מה עדיף עם הסימון או ללא ולמה ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה המעבד הוא AMD 620 לגבי הלוח אם אני צריך עזרה ראיתי את הGA-790XT-USB3 והשאלה שלי האם הוא יסחב OC בינוני עד כבד למעבד או בכלל האם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הזה ולגבי הזכרונות יש הבדל בין החברות ועד כמה זה בא לידי ביטוי ועד כמה ב-OC? תודה רבה ולילה טוב!
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד להשקיע הרבה כסף בקניית מחשב חדש, עם מעבד I7 975 intel וכונן SSD של 160 GB וכו'. אני מתלבט בין לקנות את הלוח אם rampage II extrim של ASUS או את הלוח אם של אינטל DX58SO. אני יודע שהציפסט הוא אותו הדבר אבל אני לא מבין מה ההבדלים כל כך חוץ מזה. ההפרש במחיר הוא 1000 ש"ח בינהם בשבילי. אשמח לפירוט של ההבדלים מי שמבין.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
האם המעבד Phenom 2 955 יעבוד עם זכרונות בתדר 667MHz?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-