עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רב: אז ככה אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך זה ביטל לי את הכרטיס קול של הלוח אם, הכטיס מסך השתלט על השמע והכטיס קול הפסיק לפעול בגלל זה, הוצאתי את הכרטיס מסך הכנסתי אחד אחר ופתאום חזר הקול איך אני מבטל את זה שהכרטיס מסך לא ימשוך שמע. דגם כ.מסך: R9 280X עם 4x dp זה הדגם: http://ksp.co.il/?uin=20931 דגם לוח אם: p8z68-v לא ה-pro הרגיל תודה מראש לעזורים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by nbav,

אני מקווה שזה הפורום הנכון (אני לא בטוח אם זה קשור ללוח אם או למעבד או אולי לפורום אחר) אפשר הסבר למה ההבדלים ביניהם ואיך אני יודע אם מחשב שאני רוצה לקנות הוא עם x32/64/86 האם זה לפי מערכת ההפעלה?

3. Started by ShaharSi,

אמור להיות לי בעיה לשים טריפל צאנל ראם בלוח אם של asrock z87 extreme 3 (כל סטיק של ראם של יצרן אחר אך אותה מהירות ו1.5V) ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. בעיקרון אני רוצה להתחיל לעבוד עם סאונד (בין היתר CUBASE). אין לי הרבה כסף כרגע ויש לי מחשב בן יותר מ10 שנים. הבנתי שבמצב כזה צריך מחשב שיהיה עם זכרויות טובים, לוח אם טוב ומעבד עם עדיפות ל4 ליבות. אז מצאתי מחשב למכירה יד 2 ותהיתי אם אתם יכולים לעזור לי בנוגע למפרט עם יותר ספציפיות לגבי אותם חלקים. אני מאוד מאוד לא בעניינים וזה מאוד לא התחום תעסוקה שלי בשלב הזה של החיים אני אני אשמח לשמוע את דעתכם חבר שלי ראה את המפרט והוא קצת יותר בעניינים ואמר לי שאם זה היה ב1000 אז זה היה יותר מומלץ. המפרט: למען הסר ספק המפרט שאני מוכר - מעבד: 955 מכפל פתוח שלא מגביל אפילו שד כמו 580GTX - קירור: מוגן 2 קירור איכותי למי שמבין שומר על המעבד קריר באה עם שתיי מאוררים(120mm) - לוח א…

5. אהלן, אני עומד לקנות מחשב חדש וכל שנשאר לי הוא התאמה ללוח האם. השימושים של המחשב יכללו עבודה מרובה במולטי טסקטינג ומידי פעמים משחקים. המעבד שיריץ את המערכת יהיה ככל הנראה ה ivy bridge core i5 3570 הזכרונות A-Data Premier 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz (אגב, אם יש המלצה לזכורנות אחרים, אשמח לשמוע) וכרטיס המסך Sapphire 7850 2GB DDR5. קיבלתי המלצה ללוח האם MSI P67A-C43 B3 P67 אבל ממה שהבנתי הלוח די מיושן ולא תואם למעבדים החדשים של אינטל. בנוסף לא ניתן לחבר USB3 שמצוי בקדמת המארז איתו (אלא דרך קומבינה..) התקציב שלי ללוח הוא כ500 ש"ח עם אפשרות לחרוג קלות במידת הצורך דבר נוסף, אני מתכוון לחבר אליו מערכת 5.1, אז אם יש לוח עם דגש על סאונד טוב יותר - כמובן שעדיף. לא מתכונן לבצע OC. תודה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by T-Flash,

לפי המקורות הקודמים, דגמי מעבדי הקונרו שהיו אמורים לצאת הם: E6300 E6400 E6600 E6700 E8600EE מעטים שמו לב ל"חור" ביניהם - חסר E6500. לפי הנתונים של המעבדים היה אפשר לחשוב שכל טווח הביניים מכוסה היטב ואין צורך להוסיף עוד מעבד על מנת לכסות טווח בביצועים או במחיר. אך לא כך קרה. בעמודי הפורום XtremeSystems פורסמה תמונה עם מידע על המעבד E6500. לפי נתונים אלו, המעבד החדש משלב מהירות ליבה של 2.4GHZ (כמו ל E6600) עם 2M של זיכרון CACHE (כמו למעבדים החלשים יותר בסדרה). לפי זה אפשר להבין שה E6500 הוא אותו ה E6600 רק עם 2M CACHE (ל E6600 יש 4M CACHE) אך לפי בנצ'מארקים ברשת שמשווים את יעילותו של ה 4M CACHE מול ה 2M CACHE רואים שההבדל בביצועים הוא בממוצע כ-5%. לכן אפשר להניח שביצועיו של…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי. קניתי בדיוק מעבד מסוג E6600 ואני כרגע בחיפושים אחר לוח אם מתאים. בעיקרון אני מתכנן לשים עליו 2GB זיכרון ולהוסיף כרטיס מסך 8800GTS או משהו מקביל של ATI אם הם יחליטו להתעורר עם הליבה החדשה שלהם בקרוב. הדרישות העיקריות: - מיועד עבור משחקים, תוכנות שולחניות ועוד. - לא מתוכנן כרגע OC. אבל אולי בעתיד אשמח לOC קל בלי החלפות של המפרט הנוכחי ולא משהו שמצריך הוצאה נוספת על פתרונות קירור מטורפים וספק 1000W... - אין צורך מיוחד בPATA. הכונן והDVD מתוכננים להיות בSATA. - אין צורך בIEEE (אבל אני לא אגיד לא) - רצוי מאד כרטיס כל איכותי 5.1. כזה עם יציאה אופטית או קואוקסלית שלא מצריכה מתאם. - לא מעניינים אותי במיוחד חיווי LED ואולטרות. - כן מעניין אותי לוח קריר ושקט, או משהו עם פתרונו…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ariel_o,

קניתי מחשב חדש לוח asus striker מעבד intel core duo 2 e6600 זיכרון 2 גיגה cl5 ddr2 kingston 900MHZ ובעיה שאני בודק בתוכנה או בהעלאת המחשב אני רואה 667 ולא 900 1 רציתי לדעת אם זה הגיוני 2 רציתי לדעת אם זה מגיע עם 2 סלוטים 3 אם זה הגיוני האם אפשר לגרום לזיכרון לעבוד במלא יכולתו תמונות: אחסון תמונות חינם

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by efee123,

שאר המפרט שלי בחתימה? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by FastJack,

שלום. רציתי לדעת מה הכוונה שרושמים על לוחות AM2+ את "AM3 CPU Ready"? ראיתי בWIKI קצת הסבר, אבל הם לא היו כל כך ברורים. אם אני יחבר מעבד AM3 אז הוא יעבוד פחות טוב? או שהוא יעבוד בניצולת מלאה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by graeme,

הורדתי ספידפאן 4.20 והוא אומר לי - Fan01: 3835 RPM Fan02: 0 RPM Fan03: 0 RPM איך זה שהוא מראה שרק מאוורר אחד פועל? יכול להיות שבאמת רק אחד פועל? -יש לי מאוור ראשי על כל המחשב (במארז) -אחד על הכרטיס מסך -ואחד בספק כח אם זה עוזר , הטמפ' שהוא מראה הן [Temp1: 33C Temp2: -48C Temp3: 37C HD0: 39C עוד שאלה כמה שאלות: איך יכול להיות שTEMP2 הוא במינוס מעלות? מה אומר כל TEMP מהשלושה? ויש לי שני הארד דיסרקים , איך הוא מראה רק HD0 ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. איך אני יכול לדעת האם הלוח אם יכול לתמוך בהם ? האם כל לוח אינטל 945 חדש יתאים? אני מדבר על אילו: Samsung 512mb 1RX8 PC2-4200E-444-10-A1 KR M391T6553BGO-CD5

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. למישהו יש מושג מתי צריכים להגיע לוחות ה-KT400 של ABIT לארץ? אני מדבר על ה-ABIT KD7-G וה-KD7 RAID. ה-KD7 הרגיל כבר הגיע, אבל אני רוצה את ה-G, ולמישהו יש מושג מה יהיו בערך המחירים? או שברור כבר שהם יהיו כמו כל הלוחות שלהם בסביבות ה-800-1300ש"ח? (ומי שמתחיל להגיד "אני מסתכל בכדור הבדולח" וכל השטויות האלה שפשוט לא יגיב). תודה מראש. מתן. :-*

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by חגית,

במחשב מותקן WIN98, ב- Device Manager מופיע שחסרים הרכיבים הבאים- PCI Communiaction Device PCI Ethernet Controller PCI Multimedia Adio Device ברור לי שאלו נתונים כללים אני מצרפת את הפרטים שהצלחתי לדלות מהכרטיסים שבמחשב- כל הכרטיסים הם יחידה אחת על לוח האם, ואין כרטיס בודד לכל רכיב במחשב. PC NET PC 133 GFXcel SIS 950 McG26cx5 AMS 34063p :'(

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

ואל תתחילו לדבר שטויות וכל זה, פשוט מי שיכול אני מבקש לתת לי המלצה על AMD או INTEL? ועם אינטל אז לדוגמא: intel 1600mhz (סתם דוגמא). תודה מראש, gonzila

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום חברים חבר שלי מתכנן לקנות מחשב עם מעבד intel core2 Duo 1.86 GHZ 2MB E6300 וההתלבטות בין שלושה לוחות 1. ASUS P5LD2SE/C LGA775 Intel 945 DDR2 Intel Lemont 965PDP965LTCK 2 Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P 3 יש יותר זול עם סיומת של RH בסוף מה הייתם ממליצים ? הגיגה בייט יותר קל ב 150 ש"ח מ2 האחרים בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by PiniShv,

שלום לכולם, מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון. אחד המחשבים שיש לי בבית הוא מחשב ישן שאני משתמש בו לטובת צפייה בסרטים \ יוטיוב \ משחקים ישנים. לאחרונה המחשב התחיל לקרטע בעיקר בצפייה בסרטונים יוטיוב (720P+) ובזמן משחקים (AOE לדוגמה). האיטיות מורגשת גם בגרפיקה וגם בסאונד והעכבר זז באיטיות באותו הזמן. לוח אם - EP35C-DS3R זיכרון - 2X2GB כרטיס מסך - GeForce 9600GT השאלה שלי מה מהרכיבים מאט את המחשב ומה ניתן לשדרג כדי למנוע את האיטיות הנ"ל? תודה רבה, פיני.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני לא הולך לבצע OC במחשב המחשב הוא למשחקים זה המחשב שאני קונה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics כמות: 1 - מחיר: ₪479 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪299 ספק כוח: Seasonic M12II-620 620W Active PFC Modular 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪447 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪96 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪256 …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by superbijo,

אני רוצה לשדרג וחשבתי ללכת או על אינטל 8100 או על א.מ.ד 1600 עבור גיימינג וקצת תוכנות לעריכה אשמח לדעת את חכמת ההמונים

20. Started by nandrut,

איזה מהמעבדים הנ"ל יהיה טוב יותר לצרכי HTPC בסטוק?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by nimrod1,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי(בן כמה שנים) על מנת להפוך אותו למחשב מדיה ביתי. לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-7S748 המעבד : AMD Athlon XP, 2083 MHz (12.5 x 167) 2600+ זכרון : ג'יגה וחצי DDR כרטיס מסך: GFORCE4 MX440 ברור לי שאני צריך כרטיס מסך חדש, אני מתלבט גם בקשר למעבד. יש עיצות מאין להתחיל? אני די חדש בזה ואני לא ממש יודע איך לוודא שלוח האם שלי ידע להתמודד עם חומרה חדשה יותר.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם. במחשב הקודם של אשתי - אתלון 64 3000 ווניס שישב על לוח של ג'יגה בייט מבוסס NF3 הטמפ' של המעבד לא עברה את ה 35 מעלות, לעומת זאת המעבד שלי מאותה סדרה: ווניס 3500 שיושב על לוח מבוסס צ'יפסט VIA KT890 הטמפ' הממוצעת של המעבד היא בין 37 ל 40 מעלות. קפיצה לא גדולה אך גם לא קטנה, יש לציין שעל שני המעבדים יושב אותו קירור: ARCTIC COOLING ALPINE 64. האם הסיבה לעלייה בטמפ' היא הצ'יפסט השונה או שהמעבד החזק יותר אמור להיות באופן טבעי גם חם יותר?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by likantrop,

חיפשתי קצת באינטרנט מדריכים כאלו ואחרים,ואני עדיין תקוע. אני רוצה(חייב) לקנות מחשב חדש,פתחתי את האינטרנט, הסתכלתי על המפרטים ,ופתאום גיליתי שאני לא מבין כלום. :-\ אז החלטתי לעבור על רכיב רכיב ולהבין איך הוא פועל ועל מה צריך להסתכל. אז הרכיב הראשון שאני מנסה להבין, הוא המעבד. חיפשתי קצת באינטרנט ולפי מה שהבנתי הדבר היחיד שאני צריך להתחשב בו זה המהירות שעון,אבל פתחתי פה את הסטיק שמשווה בין מעבדים שונים ופתאום גיליתי נתונים,שאין לי מושג מה הם אומרים. לדוג': פנטיום 4 (Northwood "C") מוכר כ: P4C, P4 X.XXC GHz מהירויות שעון: 2.4, 2.6, 2.8, 3.0, 3.2, 3.4 פלטפורמה: Socket 478. תהליך ייצור: 0.13µ מהירות אפיק: 800 מגה-הרץ אפקטיבי, 200*4 זיכרון מטמון: L1 instruction cache, 8k L1…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. עד 2000 שקל - ברור שעדיף פחות - איזה יצרן ודגם נחשב טוב ? יש כל כך הרבה אפשרויות....... PDP PDC2G3200LLK 2GB (2*1024MB) DDR 400MHz Patriot Dual Memory ? Corsair TWINX2048-3200 2048MB (2x1024 ? CORSAIR XMS 2GB (2 x 1GB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) ? Twinmos 1024Mb DDR 3200 *2 ? זול בהרבה מהאחרים..... ועוד הרבה אופציות..... GEIL PQI OCZ וכו' וכו' OC מתוכנן - כן אבל לא רציני. אשמח לשמוע.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.