עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nimrod1,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי(בן כמה שנים) על מנת להפוך אותו למחשב מדיה ביתי. לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-7S748 המעבד : AMD Athlon XP, 2083 MHz (12.5 x 167) 2600+ זכרון : ג'יגה וחצי DDR כרטיס מסך: GFORCE4 MX440 ברור לי שאני צריך כרטיס מסך חדש, אני מתלבט גם בקשר למעבד. יש עיצות מאין להתחיל? אני די חדש בזה ואני לא ממש יודע איך לוודא שלוח האם שלי ידע להתמודד עם חומרה חדשה יותר.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מחפש לוח למערכת הבאה: ATI 4850 9300 thermaltake big typhoon 120 mm enermax 525 או enermax 550 ---מישהו יודע מה לקחת??? seagate 500GB 32Mb זיכרונות- 4GB ddr2 800mhz thermaltake soprano DX וקירור אסלרו לכרטיס מסך מצאתי באינטרנט לוח כמו שהזכרתי asus p5-e ---איך הוא? הלוח אם צריך להיות מותאם למשחקים, לא מחפש OC מעוניין אך ורק בX38 מתחת ל 900 ש"ח

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ZaKeN17,

אני רוצה לקנות מחשב שכולו יהיה אינטל כולל הלוח אם. ורציתי לדעת אם הלוח הזה טוב, אם הוא תומח בSATA2, וכל הדברים החשובים והאם יהיה ניתן לעשות אוברקלוק טוב עם הלוח...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by moonzbang,

שלום אני ניוב בדברים האלו אשמח למידע איזה לוח אם לקנות כנראה למעבד q9550 (אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע) אני מעוניין שיחזיק מעמד כמה שנים יפות. חשבתי לוח אם תוצרת Gigabyte דגם GA-EP43DS3L או שווה להשקיע קצת יותר ולקחת לוח אם תוצרת Asus דגם P5QL או אם זה מצדיק להוציא קצת יותר ולקחת אחד מאלה *GA EP45UD3L *P5Q SE או כל לוח אם אחר עד לתקציב 550שקל אם זה מצדיק את הקנייה אם לא אז 500 שקל אשמח למידע יום טוב כנראה בעתיד יעשה O.C לא יהיה רוצה להיות מוגבל

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by catsmonster,

אני מנסה לחפש לוח אם שיתאים ל- I5 אבל כל מה שיש בKSP עולה הכי זול 700 ש"ח, האם יש לוח אם שפספסתי או שעדיין לו יצאו לוחות אם זולים יותר ל- I5? ואם כן מתי אמורים לצאת הלוחות אם הזולים יותר שמתאימים ל- I5?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם! אני מחפש זיכרון טוב ללוח אם GA_P35_DS3L. רצוי שיהיה 1066Mhz DDR2 ושהתקציב לא יעבור את ה 500 שקל תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום,אני מחפש זכרונות שיהיו יציבים מהירים ואמינים. אני מאמין שאני יעשה גם OC. בנתונים של הלוח רשום שהוא XMS2 READY הזכרונות של קורסאייר,במהירות 800MHZ קיבלתי עליהם המלצות,קראתי גם ביקורות והיה רשום "כל אוברקלוקר חייב כאלו" או משהו כזה בקיצור אני חם עליהם!. השאלות הם ככה. האם הם טובים, אם אני עושה OC לאיזו מהירות אני מגיע פחות או יותר. מה לגבי המהירות שעון שלהם CL כמה היא משפיעה? והמלצות לזכרון מהסדרה במחיר הזה,ואם יש המלצות אחרות. תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ariel_o,

קניתי מחשב חדש לוח asus striker מעבד intel core duo 2 e6600 זיכרון 2 גיגה cl5 ddr2 kingston 900MHZ ובעיה שאני בודק בתוכנה או בהעלאת המחשב אני רואה 667 ולא 900 1 רציתי לדעת אם זה הגיוני 2 רציתי לדעת אם זה מגיע עם 2 סלוטים 3 אם זה הגיוני האם אפשר לגרום לזיכרון לעבוד במלא יכולתו תמונות: אחסון תמונות חינם

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by keypod,

רציתי לשאול מה תהיה השקעה טובה יותר מבחינת טוחח ארוך - DDR 400 OR DDR 500? זה נכון להניח ש- DDR 500 ישמשו אותי גם אם אחליף לוח אם בעוד שנתיים? כמו כן, אני לוקח לוח ל- SOCKET 754 והבנתי שהלוחות הנ"ל תומכים בעד 3 ג'יגה בהנחה שאני לוקח בשלב ראשון 1G ורוצה להגיע תוך חצי שנה ל- 2G - האם עדיף לקחת 2x512 או 1x1024? האם AMD64 עובד יותר טוב עם 2 זכרונות מאשר 1 ? קראתי שאיזה מקום שלא כדאי בכל מקרה למלא את שלושת ה- memory banks עם AMD 64 - זה נכון?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by alia,

שלום-קניתי זכרון קינגסטון cpuz וגם everest מראים שזה מסוג יונדאי צירפתי צילום. האם כך זה צריך להיות או שיש חשד? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shimi 1,

שלום לכולם! סליחה מראש אם אני עובר על חוקי הפורום, אני חדש כאן יש לי מעבד Q9300 עם 2 GB של RAM מסוג DDR2 במהירות של 400 MHz, הלוח אם שלי הוא: gigabyte EP45-DS3 בעקבות התקנת ווינדוס 7 החלטתי שאני רוצה להרחיב את הRAM, אז השאלה שלי היא ככה: אני רוצה לקנות 2 GB של RAM DDR2 אבל במהירות גבוהה יותר (1066 MHz לצורך העניין) האם זה אפשרי? המחשב לא יקרוס? והאם הRAMים ישתפו פעולה (הכוונה שבמאפיינים אני אראה שיש לי 4 GB RAM ) ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... אני מתכנן לקנות ביום ראשון מחשב חדש למשחקים כבדים וסרטים. המעבד שהחלטתי ללכת עליו הוא ה-AMD 720BE בגלל הביצועים שהוא מציג במשחקים והעובדה שהוא יחסית משתלם. הבעיה היא שאין לי מושג על איזה לוח אם ללכת... אני רוצה שיהיו לי יכולות OC טובות (לא משהו אקסטרים) והבנתי שה-ACC עוזר בקטע הזה (וגם בפתיחת הליבה הרביעית)... חשבתי ללכת על ה-Gigabyte GA-MA790X-UD4... איך הוא? יש לוח עדיף עד 650 ש"ח? בנוסף, אני רוצה לקחת כקירור למעבד את ה-OCZ Vendetta 2. יש הערות או המלצות על הקירור? אני קונה את המחשב מ-TMSFOX אז חשוב שהרכיבים יהיו משם. תודה אנשים...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. עדכון! אינטל העבירה את הפעילות שלה במקלט הבניין שבחיפה לפי דברי אתר נענע

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מה ההבדל בין הצ'יפסטים הבאים של אינטל: E7505 E7501 E7205 E7500 כולם לפני מה שאני יודע הם גרסאות של ה-Granit bay {או שאיך שלא קוראים לו}, רציתי לדעת מה ההבדלים בין כל הגרסאות האלו. תודה מראש, מתן.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by idoshk,

המפרט שלי הוא: e4300 intel 965SS kingstone 1gb X2 a-data 512mb X2 hd4670 512mb ezcool 500w מארז מיד אני רוצה להחליף את הלוח אם שלי למטרות OC בינוני, חשוב שיתמוך בPCI-E2.0, ארבע חריצי זכרון, ושיתמוך עד\לפחות 800MHZ בזכרונות.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מחפש לוח אם למחשב גיימינג שאני עתיד לקנות. מעבד intel i7 6700k כרטיס מסך gtx 1070 דרישות מיוחדות: גודל ATX אין הגבלת תקציב כפי שציינתי בכותרת

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם קניתי לפני חודש [כמעט וחצי] את המחשב שלי וקניתי איתו את המעבד 5600. היום אני מתחרת על זה כי ראיתי בנצ'מרקים ויש הבדל של איזה 20 FPS במשחקים. האם יש הבדל משמעותי בין המעבדים? בזבזתי סתם 1700 שקל על המעבד והלוח אם כשיכלתי לקנות לוח P35 ומעבד E6750 בהפרש של 300 שקל? האם ההבדל שווה 300 שקל? והשאלה הנוספת מאשכול אחר הבנתי שamd dual core זה פשוט 2 מעבדי פנטיום 4 בתדר של 2.8 זה נכון? תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by gobi,

שלום כולם ! חבר שלי מעוניין לקנות לוח אם והוא מתלבט בין הלוח של ASUS P4P800 הגרסה הרגילה לא הדלוקס ... לבין הלוח של Gigabyte הדגם הוא Gigabyte GA-8IPE1000 Pro2 Intel 865PE מה עדיף לו ? הוא מתלבט מכיוון שהם בערך באותו המחיר אבל הג'יגהבייט כולל הרבה יותר צ'ופרים ..... תודה ...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by xgtx,

היי, ברשותי מחשב שנרכש לפני כחמש שנים ויועד בעיקר להפקה מוזיקלית ביתית בתוכנה - Cubase. כרגע עובד עם Cubase 12 וחווה קריסות אקראיות בזמן עבודה על פרוייקטים כבדים המשלבים הקלטות אודיו, פלאגינים(VST)/MIDI. אני מעוניין לשדרג את ה-RAM ולדעת איזה זיכרון יתאים לחומרה במפרט המצורף. בנוסף אשמח להמלצות שדרוג נוספות אם רלוונטי. תודה מראש! מפרט המחשב: מעבד Core i7 4790 3.6GHz Quad Core 8MB קירור מעבד Noctua NHU-14S Silent CPU Cooler זיכרון (RAM) 16GB DDR3 1600 התקן תצוגה HD4600 מערך שבבים ואפשרויות הרחבה Intel H97 Express Chipset: - Up To 6x USB3 - Up To 8x USB2 - 1x PCIeX16, 1x PCIeX4 - 2x PCIeX1, 2x PCI - Gigabit LAN 10/100/1000 RJ4…

20. אהלן יש לי 2GB זיכרון על המחשב ואני רוצה לקנות עוד 2GB אני לא יודע איזה זיכרון יש לי אבל זה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3004#ov אם מישהו יכול לשלוח לי קישור לקנות זיכרון שמתאים בזאפ או משהו אני אשמח תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. לדוגמה : KINGSTON 2048MB DDR3 CL9 או KINGSTON 2048MB DDR3 CL3 ואותו זיכרון, ללא סימון CL. מה זה בכלל הסימן הזה? עד כמה שהבנתי מקריאה, ככל שהסיפרה הנלווית לסימון CL נמוכה יותר, כך ייטב. מה קורה במצב בו לא מופיע כלל הסימון כמו KINGSTON 2048MB DDR3 בקיצור, מה עדיף עם הסימון או ללא ולמה ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Dragon Lord,

איזה זיכרון מהיר יותר? מי שמדבר לא מתוך ידע/נסיון שיציין את זה בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום רב, אני הייתי רוצה לקבל המלצה על איזה חלקים לקנות בשביל מחשב למשחקים? ברשותי תקציב של משהו כמו 2500 ש"ח פחות או יותר. מה כדאי לקנות? ומה ההבדלים בין מעבדי AMD ל-INTEL? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם יש לי מעבד : Intel Core i7-4790K. כרטיס מסך :: GIGABYTE GTX970G1 זכרון: 16G 1600MHZ אני מתלבט בין : 1. ASUS Z97 1150 -PRO GIGABYTE GA-Z97X-UD5H 2 asus maximus vii hero 3 המטרות הן: תכנות ומשחקים!!!!!! תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. המחירים די דומים חברים, מה עדיף לי לבחור לעריכת וידאו בפרימייר? Intel Core i5 8600K או intel core i7 8700.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים