עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by idang,

שלום, Number Lock לא פעיל באופן אוטומטי גם לאחר שניגשתי לביוס והורתי לו לפעול באופן קבוע. האם עדכון לביוס אמור לפתור בעיה כזו ? ? מדובר במחשב שולחני: Dell Optilex 755 גרסת ביוס: A04 11/5/2007

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by alias,

abit av8 gigabyte k8ns ultra msi k8t fir neo2 כל הלוחות הם לסוקט 939 מה דעתכם ?? איזה מומלץ??

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי 3000 ש"ח, אני מקדיש מחצית לכרטיס מסך, ואת השאר למעבד+לוח אם+זכרונות זה מה שהצלחתי לבנות I5 760 P55-USB3 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel 1600mhz ולגבי הכרטיס למרות שזה לא המקום אבל תרגישו חופשי להמליץ, לקחתי בחשבון את ה6950 שיש בKSP במחיר של 1590, והספק שלי יכול להחזיק אותו אז בכלל הוא מטורף לדעתי. חוץ מזה, לגבי השילוש אמרו לי לחכות לSANDY BRIDGE, בנתיים אקנה רק את הכרטיס מסך כנראה, עד כמה גדול יהיה הצוואר בקבוק עם E8400?

4. קודם כל שלום יש לי בעיה קטנה, קניתי GTA V והוא עובד קצת איטי יש לי הרגשה שזאת בעיה במעבד החלש או/ו בכרטיס מסך, רציתי לשאול איזה מעבד ואיזה כרטיס מסך כדי לקנות עם הלוח אם שיש לי כדי להריץ את המשחק חלק הנה המפרט שלי: כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7850 Series 2GB לוח אם: מעבד: זכרון:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by mandarin,

ראיתי שברשת מתחילים לצוץ יותר ויותר פרטים (כמו ה X58) וכו' לקראת ההשקה של המחליף של הקור 2 דואו, הלא הוא הנחלים... רק רציתי לדעת בגדול א. מתי צפוי לצאת לשוק הרחב הלוחות / מעבדים ? ב. האם יש צפי למחירים שלהם ? ג. כמה גידול בביצועים +- צפוי לקבל לעומת הדור הנוכחי ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by XcLChen,

יש לי מחשב פנטיום 4 2 ghz גיפרוס 4 TI 4200 128 MB 128 BIT AGP X 4 256 R.DRAM 256 800 MHZ המחשב מספיק חזק עם המעבד והכרטיס מסך בשביל FAR CRY למשל אבל בשביל DOOM 3 ועוד כמה משחקים עתדיים אני אצתרך בטווח הקצר 512 זיכרון. אני כמעט בטוח שה256 אצלי מחולק ל-2 זכרונות של 128. אני מעוניין בתוספת של עוד 256 זיכרון מאותו סוג R.DRAM 800 MHZ השאלה שלי האם שווה להשיקע בזה או לקנות עוד שנה וחצי שנתיים מחשב חדש ? אם כן ממולץ לקנות פעמיים 128 X 2? או יחידה אחת של 256 ? איזו חברה ממולץ ? וכמובן מחיר סביר... ביחס לזכרונות מסוג זה (מתחרים) לפי דעתי SAMSUNG לא?

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני צריך עצה לגבי כרטיס זכרון עבור לוח אם של: Abit - NF7-S v2.0 nForce2. עד כמה שידוע לי הלוח תומך ב DUAL CHANNEL ולכן השאלה שלי האם כרטיס הזכרון צריך להיות DUAL או שזה לא ממש משמעותי. אני אשמח לקבל הצעות לגבי סוגי הזכרונות והיתרונות שלהם. נ.ב - לא בטוח שהמידע רלוונטי אבל השימוש של המחשב הוא בעיקר למשחקים....

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by idoshk,

המפרט שלי הוא: e4300 intel 965SS kingstone 1gb X2 a-data 512mb X2 hd4670 512mb ezcool 500w מארז מיד אני רוצה להחליף את הלוח אם שלי למטרות OC בינוני, חשוב שיתמוך בPCI-E2.0, ארבע חריצי זכרון, ושיתמוך עד\לפחות 800MHZ בזכרונות.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. בתקציב גבוה, שידרוג המערכת שרשומה במפרט שלי בעקבות פיצול המחשב לשניים את הלוח אם זיכרון ומעבד חשבתי להחליף ל: Intel Core i7 930 Processor 2.8Ghz 8MB Cache BOX LGA 1366 1,515 ASUS P6X58D-E Intel X58 Chipset LGA 1366 Model 18487 1,460 G.Skill 6GB Kit (3x2GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ 9-9-9-24 F3-12800CL9T-6GBNQ 35052 920 המטרה היא מחשב חזק למשחקים ועריכת וידאו. סה"כ 3,895 ש"ח מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ofir38,

שלום.. אני עומד לקנות בימים הקרובים מחשב.. וההתלבטות שלי היא בבחירת הלוח אם.. התקציב שלי ללוח אם הוא עד 700 ש''ח וראיתי שתי לוחות אם... מה מהם יותר טוב? http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=331&model=1311&modelmenu=1 או... DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E intel שתיהם בסביבות ה650 ש''ח.. מה יותר עדיף ויעבוד יותר טוב עם מעבד intel e6300 conroe?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. עם כל הרעש שעושה ה-BD ברחבי הרשת בימים האחרונים, אני מתחיל להרהר מחדש בבחירה שלי ב-SB. אני יכול לקנות לוח אם AM3+ כלשהו עם מעבד זול ולהחליף ב-BD 8 ליבות לכשיצא. לחילופין, אני יכול להשאר עם ה-CORE I7 ולוח Z68 כמו בתכנון המקורי. *אין אופציות אחרות מבחינתי. אם אינטל אזי רק המעבד שציינתי למעלה, אותו אשיג במחיר מאוד זול. SB-E אוכל לקנות רק במחיר מלא ולכן הוא לא אופציה (בנוסף כנראה יצא אחרי ה-BD). נקודה נוספת היא מערכת קירור המים שכבר הוזמנה ובדרכה לארץ. הבלוק לדעתי לא מתאים ל-AM3+ (למרות שבטח אפשר לקנות מתאם) Swiftech Apogee XT (R2) revision 2

12. אני מחפש לוח אם למחשב גיימינג שאני עתיד לקנות. מעבד intel i7 6700k כרטיס מסך gtx 1070 דרישות מיוחדות: גודל ATX אין הגבלת תקציב כפי שציינתי בכותרת

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ulayze,

הי אני עומד לקנות מחשב פשוט לשימוש ביתי אלנטרי (גלישה ברשת ואופיס) נתקלתי בהצעה מסויימת במחיר זול שכוללת לוח אם ECS H61H2-M2 אני יודע שהלוח אם הזה אינו מהטובים ביותר אבל מכוון שהתקציב פה הוא חשוב אשמח לדעת אם הלוח אם הזה הוא בסדר יחסית.. קישור לעמוד היצרן: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=1228&CategoryID=1&MenuID=103& LanID=0 תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי זיכרון 256 עם מהירות של 333MHZ, באחת ההודעות בפורום מישהו פירסם תוכנה בשם wcpuid שבודקת מהירות מעבד. הורדתי את התוכנה והיא מראה שהמהירות זיכרון שלי היא 267MHZ יכול להיות שעבדו עלי בקנית הזיכרון?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by jungle-man,

היי לוח MSI p6ngm ציפסט nforce630, לאחר כיבוי המחשב מאורר המעבד והספק עדיין עובדים. אני מניח הגדרה בביוס. כיוונים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. סתם לידע כללי, רציתי לדעת איזה מן שני הדגמים שציינתי בכותרת מתאים לשוק הנמוך? איזה מהם יותר חזק ומתאים למשחקים? (רק למשחקים, לא לעריכת ווידאו וכו'). וראיתי שדגם Sempron יש מ-2200 ועד 3100. רציתי לדעת אם אפשר להפוך את דגם 2200 ב-OC לדגם 3100? או איזה דגם אפשר להפוך בדיוק לדגם 3100? כי 3100 קצת יותר מדי יקר. וגם איזה לוח אם מתאים למעבדי ה- Sempron? יש להם לוחות אם מיוחדים?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by KL-xXx,

שלום לכולם אני מחפש לוח M טוב למפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-8IPE1000 Pro-G כ. מסך: Gigabyte Radeon 9800 PRO זכרון: OCZ 2GB ספק: FSP 4000W PN בכלל איזה סוכט מתאים (אצלי בלוח זה 478), האם אני חייב לוח עם אותו סוכט? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Titan777,

יש לי כרגע P5N-D חדש בן כמה ימים הסלוטים של הPCIe קרובים מידי והSLI שלי נוגעים אחד בשני וכתוצאה מכך יש הבדלי טמפ' של 10 מעלות מהכרטיס בסלוט 1 לכרטיס בסלוט 2 חשבתי אולי להחליף לאחד מלוחות האם הנ"ל כי יש להם הרבה יותר מקום וככה לא יווצר מצב שיש לי כרטיס שנוגע בכרטיס השני ואז אני מפספס פה 10 מעלות על כלום וזה בא על חשבון OC וביצועים לדעתי אני ינסה להביא את הלוח מארה"ב, הT עולה כ250$ והפורמולה כ299$ מה אתם אומרים? פתרונות אחרים יתקבלו בברכה, הרי הלוח אם מספיק טוב - רק בעיה של המקום לSLI יום טוב!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by PiniShv,

שלום לכולם, מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון. אחד המחשבים שיש לי בבית הוא מחשב ישן שאני משתמש בו לטובת צפייה בסרטים \ יוטיוב \ משחקים ישנים. לאחרונה המחשב התחיל לקרטע בעיקר בצפייה בסרטונים יוטיוב (720P+) ובזמן משחקים (AOE לדוגמה). האיטיות מורגשת גם בגרפיקה וגם בסאונד והעכבר זז באיטיות באותו הזמן. לוח אם - EP35C-DS3R זיכרון - 2X2GB כרטיס מסך - GeForce 9600GT השאלה שלי מה מהרכיבים מאט את המחשב ומה ניתן לשדרג כדי למנוע את האיטיות הנ"ל? תודה רבה, פיני.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by nimrod1,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי(בן כמה שנים) על מנת להפוך אותו למחשב מדיה ביתי. לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-7S748 המעבד : AMD Athlon XP, 2083 MHz (12.5 x 167) 2600+ זכרון : ג'יגה וחצי DDR כרטיס מסך: GFORCE4 MX440 ברור לי שאני צריך כרטיס מסך חדש, אני מתלבט גם בקשר למעבד. יש עיצות מאין להתחיל? אני די חדש בזה ואני לא ממש יודע איך לוודא שלוח האם שלי ידע להתמודד עם חומרה חדשה יותר.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ירדן משה,

למישהו יש מושג מה שם הרכיב הזה, סוג או איפה אני יכול להשיג אותו ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. קניתי את המחשב עם 2 סטיקים של GEIL כל אחד 512 במהירות 800 מגה"ץ, עכשיו הם עם קירור עליהם והם בתיזמונים של 5-5-5-15. עכשיו מאז שקניתי אותם תמיד היה לי איתם בעיה שכל התוכונות מזהות אותם בטור 667 מגה"ץ. עכשיו לא מזמן אבא שלי חזר מארה"ב עם גיגה של KINGSTON ללא קירור במהירות 800 והמחשב גם מזהה אותו בטור 800, לאחר הסברים פה, שיניתי הגדרה כולשהי בביוס ועכשיו כל הזכרונות עובדים על 800, אבל עדיין רשום שהGEIL הם 667. בקרוב אנחנו קונים עוד מחשב לבית, פשוט יותר- עכשיו אני מתכנן לקנות לו גיגה של DDR2 667 (המחשב מיועד לאדם מבוגר- לא הולך להיות שימוש רציני בכלל) , אז חשבתי אולי לנצל את ההזדמנות בשביל לקדם את שלי גם צעד אחד או שתיים. אז שתי שאלות- 1. איך הזכרונות האלה? http://www.iqpc.…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לאחרונה הוספתי זיכרון למחשב ועכשיו בזמן משחק או שימוש בישומים דורשי זיכרון לאחר זמן מה המחשב פשוט מפסיק להגיב ונתקע בשימוש יומיומי כמו אינטרנט, אופיס המחשב עובד בסדר גמור ואין בעיות הזכרונות שהיו לי: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum הזיכרונות שהוספתי: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=260 לוח האם: msi p35 neo בלוח האם תזמון הזיכרון מוגדר על auto מעבד: e6550 המחשב לא נמצאה ב - OC הרצתי בדיקה עם memtest והבדיקה עברה בהצלחה מישהו יודע מה הבעיה? אולי צריך להגדיר את תזמון הזיכרונות באופן ידני (לאיזה ערכים???) עריכה: מערכת ההפעלה win xp home 32bit תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Tzion,

האם הזכרונות האלה פועלים במהירות שלהם (333MHZ) כם על מערכת AMD עם 266 באס??? זה בכלל קשור לבאס של המעבד?? והאם זכרונות 266MHZ, יכולים לפעול במעבד עם באס 333MHZ (המעבדים החדשים של AMD..)??? ??? ??? ??? תדוה לעוזרים ולילה טוב :asthanos:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים