עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המחשב שלי דיי ישן כבר אבל הוא בהחלט עומד בגבורה בכל המשימות שאני מציב בפניו, וזה כולל משחקים (רוב הזמן עם הקרבה מוחלטת של האיכות לטובת ביצועים מינימאליים). אין לי יותר מדיי נסיון עם מעבדים כנגד כרטיסי מסך אבל אני דיי בטוח שהמעבד שלי חלש *משמעותית* בהשוואה לכרטיס המסך (X1600pro, במשחקים מסויימים אני מקבל מקסימום FPS אבל לפעמים כשיש המון טקסטורות, זה יורד ל20% מהמקסימום, כמעט ואין ירידה בביצועים במעבר בין רזולוציות, רק בגבוהות ביותר). ניתן עדיין למצוא מעבד בתצורה הזאת (AMD 754) במחיר סביר? * חיפוש קצר בזאפ העלה מעבד פוטנציאלי מעניין במחיר חשוד מעט - Athlon 64 3200+ (2.2ghz, 512 cache) במחיר 280 ש"ח, האם זה יהווה שיפור משמעותי לעומת המעבד הנוכחי שלי (Sempron 2600+, 1.6ghz, …

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by abarbotel,

מה ההבדל בין ערכת שבבים p55 לבין h55

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by mrsmith,

בכוונתי לקנות לוח אם לקונרו 6600 (ללא OC). מה יהיה ההבדל בין 965 ל 945 ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by BUNG,

היי אנשים, ראיתי שלמעבדים החדשים של אינטל תהיה תמיכה במשהו שנקרא Virtualization Technology ולא ממש הבנתי מזה. :s05: אני אשמח לכמה תגובות עם הסברים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Booooome,

שלום לכולם, יש לי לוח ASUS P4S533-VM ואני מעוניין להרחיב זיכרון מ- 512MB (שני סלוטים של 256MB) ל- 768MB, כלומר להוציא 256MB ולהוסיף במקומו 512MB. הבעיה שלוח האם תומך בזכרונות של עד 333MHZ ואני לא כל כך מוצא זכרונות כאלו, כך שהאופציה שעומדת בפני היא להרחיב בעזרת 512MB 400MHZ. שאלתי היא, האם מישהו שברשותו לוח אם כזה, ניסה להרחיב תוך שימוש בזיכרון מהיר יותר ומה הייתה התוצאה. טכנאי ב- KSP אמר לי שאין סיכוי שזה יעבוד, וחבל לי על הזמן. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by D.r Bit,

שלום אני צריך לדעת את סדר הפינים של הFRONT PANEL בלוח של IBM איני יודע תדגם אני רק יכול להגיד שזה לוח 478 כול הקטע שההדלקה לא סטנדרטית יש 4 מגעים שהם+--+ עזרתכם תעזור כאן תודה ... מצאתית את ההסבר של היציאות אבל איך זה מתחבר לסויץ של ההדלקה זה מה שאני לא מבין http://www.duxcw.com/yabbse/index.php?action=display;board=12;threadid=15003;start=0#msg81114

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by jungle-man,

היי לוח MSI p6ngm ציפסט nforce630, לאחר כיבוי המחשב מאורר המעבד והספק עדיין עובדים. אני מניח הגדרה בביוס. כיוונים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by nizans,

מתכוון לקנות לוח אם חדש ואני מתלבט בין P7P55D של ASUS וGA-P55A-UD3 של GIGABYTE ללוח יתחבר 285GTX ומעבד I5 760 אני מתכננן לעשות OC בינוני מה ההבדלים בין הלוחות ואיזה יותר טוב ל OC? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. החברה של הזיכרון היא ceon או xeon אני לא ממש יודע איך רושמים את זה אבל אני חושב שזה הראשון (ceon). הזיכרון הוא 512MB DDR400 PC3200 אם מישהו יכול להביא לי פרטים על הזיכרון זה מאוד יעזור לי(כל פרט יתקבל:תזמונים ואיך הוא?)!!! ד"א זה דחוף!!!!!!! תודה מראש לכל העוזרים!! נ.ב בבקשה מכם אל תגיבו תגובות בסגנון הזה : "אני לא מכיר את הזיכרון הזה" או משהו כזה. ושוב תודה Ratzabi עריכה:---------------------------- אם הכותרת נראת לכם לא עניינית או משהו כזה אז תגידו לי ואני אשנה זאת בהקדם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Doron404,

האם המהירות הכפולה מושגת גם כאשר משתמשים ב3 סלוטים, שאחד מהם שונה? הסידור אצלי כרגע: 256MB == 256MB == 512MB הוא יקרא את 2 הראשונים במהירות כפולה? וכמה שיפור בתכלס נותן הDual Channel DDR הזה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. MSI G41TM-P33 VS ASUS P5QPL-AM מה יותר טוב?? אמרו לי ליבחור בין שתי אלו

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. בעל חנות מחשבים ידועה אמר לי שכל המעבדים בסידרה 2XXX ו 5XXX של אינטל זה לא שתי ליבות זה ליבה אמיתית ואחת וירטואלית כמו HT . זה נכון ? E5200 זה ליבה אחת אמיתית ? והשניה וירטואלית ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by H.I.V,

היום הוספתי עוד 512 זיכרון למחשב ויש לי ג'יגה זיכרון עכשיו שפועל בדואל איפה אני אראה את השיפור והאם זה היה שווה את זה ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Yotam.B,

היי, אני לפני קניית מחשב נייד ואני עומד על כך שבנייד שלי יהיה מעבד i7. ראיתי שישנם כל מיני סיומות למעבדים. הסתכלתי בשאלות נפוצות ולא הצלחתי למצוא שם תשובה מלאה. מזה הU? M? Q? בטח יש עוד שלא יצא לי להיתקל בהם. מה המשמעות של האותיות האלה ואם אפשר פירוט בבקשה. תודה רבה !

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לדום 3 מומלץ בין 786-1024 RAM אז זה לא נכון!!!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. האם זה יתכן ש AMD מפגרת מאחורי אינטל מבחינת הבאס מאד מאד? הרי הבאס שמעבדי AMD עובדים עליו הוא 266/333/400 לעומת 400/533/800 של אינטל. ידוע לכולם שמגהרצים זה לא שם המשחק ואת תדר המעבד של AMD יש להכפיל ב 1.28 (אם אני לא טועה...) אבל כאן אנחנו מדברים על רוחב הפס שמגיע למעבד. האין זו נחיתות משמעותית מבחינת ביצועי מעבדי AMD? (רק כדי לחדד את העניין, מעבדי AMD לא ינצלו כמעט בכלל את ה Dual channel DDR לעומת מעבדי אינטל P4C שינצלו את כל רוחב הפס) אשמח לתשובות, אמיתי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by idoshk,

המפרט שלי הוא: e4300 intel 965SS kingstone 1gb X2 a-data 512mb X2 hd4670 512mb ezcool 500w מארז מיד אני רוצה להחליף את הלוח אם שלי למטרות OC בינוני, חשוב שיתמוך בPCI-E2.0, ארבע חריצי זכרון, ושיתמוך עד\לפחות 800MHZ בזכרונות.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מחפש לוח אם למחשב גיימינג שאני עתיד לקנות. מעבד intel i7 6700k כרטיס מסך gtx 1070 דרישות מיוחדות: גודל ATX אין הגבלת תקציב כפי שציינתי בכותרת

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. בקרוב אני רוכש דות'ן 533 (ברשותי מתאם) ולוח P4GD1. כרטיס מסך אני שומר ומחכה לדור החדש. נשארה סוגיית הזכרון.. יש לי כ600 שקל להוציא על זכרונות.. אני יכול לרכוש 256*2 של A-DATA DDR500 אלה הBT-D43/50. מצד שני אני יכול לרכוש 512*2 של A-DATA DDR400, ששמעתי כבר שהם לא רעים ובמזל אפילו טובים. המטרות שלי הם OC ובנצ'מארקים.. עבודה בווינדוס וכו' לא מעניינת אותי כרגע. אז מה אתם חושבים?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by wiz,

יש כל כך הרבה לוחות אם טובים היום, והאפשרויות כל כך רחבות שזה מבלבלב. בהתחלה חשבתי על ה- Ic7max3 אבל ראיתי עוד ועוד אנשים שמתלוננים על כל מני בעיות בכל מני סוגים. אז החלטתי שאני לא ילך על ה- 875 של Abit. אחר כך, חשבתי על ה- Asus p4p800 Deluxe ונראה שזאת הייתה בחירה טובה, אבל אז חשבתי אולי כבר לקחת את ה- P4C800 למרות שהוא טיפה יקר יותר. את - P4cdeluxe פשוט יקר מדי. ואז חשבתי אולי ללכת על Gigabyte, ה-GA-8KNXP הוא יקר אבל יש לו המון המון תוספות והוא יפה יש לו תמיכה ב-6 כרטיסי זכרונות והוא יציב מאוד ואחלה לא שמעתי עליו שום תלונות. אין בו בעיות לייאוט כמעט והכל. אבל הוא יקר.. אז יש גם את ה- GIGABYE GA-8IPE1000 Pro3 שהוא גם יש לו Dual bios והמון פיצרים נחמדים.. והו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by compile007,

שלום לכולם, אני עובד במעבדה המכילה ~60 מחשבים שונים (רובם ישנים ו/או לא מתפקדים). ברצוני לשדרג את המחשבים ולקנות מספר מחשבים נוסף - רק ש אין כבר מקום. הציעו לי את ההצעה הבאה: לקנות מחשב המכיל בתוכו מספר מחשבים אישיים וכך לחסוך בנפח. אני מנסה להתעניין בתחום, אבל האינטרנט לא ממש עזר עד כה. אני רוצה שכל מחשב יעמוד בפני עצמו (עם מערכת הפעלה משלו וכרטיס רשת משלו) ובנוסף שהכל יהיה בנוי מודולרית (כלומר, שאם מחשב אחד מתקלקל בתוך המארז, לא אצטרך להחליף את כל המחשבים). אם מישהו יודע על פיתרון שכזה, או שיודע על לינק שמסביר על התחום (עם הסברים על הג'רגון הטכני הקשור לקניית מחשב שכזה) - אני אשמח לקבל מענה. תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by srolik,

איך הלוח החדש של EPOX EP-9NPA+SLI AMD Socket-939 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7179 במחיר של 880 ש"ח יש גם דגם ב 710 (ראיתי שההבדל רק בכבלים ) אם יש למישהו המלצות , אני אשמח לקבל אני מחפש לוח SLI (טוב) למעבד AMD 3800 DUAL CORE שקניתי וחשוב שתיהיה בו יציאת COM לכן ה DFI נשלל) - בשביל ה אל פסק . תודה , אשמח לתגובה מהירה מעוניין לקנות עד סוף השבוע .

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. AMD PHENOM 2 X4 QUAD940 או INTAL QUAD9550 להסביר למה בבקשה ....

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום וערב טוב. יש לי מחשב ישן יחסית והייתי מעוניין לשדרג אותו. איזה מעבד + לוח + זיכרון אתם ממליצים לי? המחשב מיועד למשחקים יש לי מסך FULL HD 144Hz תומך FreeSync חשבתי לקנות כרטיס מסך RX580 יש לי כרגע זיכרון G.SKIL F3-12800CL7D-4GBRH X2 אפשר להשתמש בזיכרון הזה? יש לי ספק 650W של SEASONUC מעבד( I5 750 (1156

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Lanzar,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש שכולל לוח ג'יגה בייט דגם: 7NNXP ומעבד AMD 2800+ וגוף קירור של AERO COOL מסדרת DEEP IMPACT ןהייתה לי בעיית חום רצינית ביותר בסביבות ה 90 95 מעלות!!! והמחשב היה נתקע לעיתים קרובות... ואתמול החלפתי את הלוח לחדש והבעיה הסתדרה והטמפרטורה לא עברה את ה 50 מעלות... ואז בדקתי וראיתי באתר של ג'יגה בייט שיש עדכון לביוס של הלוח ואחרי העדכון הטמפרטורה מראה לי פתאום בסביבות ה 65 מעלות. מה יכולה להיות הסיבה מתי הלוח הראה את הטמפרטורה הנכונה עכשיו או לפני העדכון והאם הטמפרטורה הזאת סבירה ?? נ.ב עשיתי OC למעבד ובמקום +2800 הוא עובד עכשיו על +3200.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים