מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
על הכרטיס זיכרון שלי רשום במדבקה ACON 256MB ועוד מדבקה של אחריות ורשום עליה GYROTECH מה היא החברה שיצרה את הזכרונות ואיך היא
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לקראת בניית מחשב חדש לגיימינג הבעיה שנתקלתי בה היא איזה לוח אם לקנות מערכת עם ערכת השבבים Z790 .מנסיוני הרבה שנים אני הולך לכיוון חברת ASUS הוותיקה שאני רגיל אליה וההתלבטות שלי היא בין הלוחות הבאים Asus ROG Strix Z790-E Gaming WIFI II DDR5 , Asus ROG Maximus Z790 Dark Hero DDR5 ATX , Asus ROG MAXIMUS Z790 HERO DDR5 על תושבת 1700 תוך כדי הבירור לקראת הקנייה ברשת אני נתקל בהמון אנשים ביוטיוב ובפורומים שיש לאנשים בעיות עם הלוחות הללו בעיות בביוס,בעיות יציבות בזכרון ,מסכים כחולים,חוסר זיהוי של ציוד הקפי קיפאון של המסך וכו... מה עלי לעשות? האים אני לוקח סיכון בקנייה של אחד הלוחות הללו?האים הבעיות האלה למרות הבעיות שמציגים אנשים לא כאלה נפוצות?הכיוון שלי הוא הלוח Asus…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
ערב טוב, אני כבר הרבה זמן מחפש באינטרנט תשובה לשאלה מאוד פשוטה. יש לי לוח Z68 ואני רוצה להתקין את ה inf driver הכי חדש ללוח מן הסתם.. כשאני עושה בדיקה אוטומטית דרך האתר של INTEL פה הוא טוען שהדרייבר שלי שמותקן הוא הכי חדש, גרסתו היא INF driver 9.2.0.1021 שהתקנתי לפני חצי שנה. אבל, תכלס הדרייבר הכי חדש הוא INF driver 9.2.3.1022 שניתן להוריד מפה. רק שימו לב שכתוב שם לאיזה ציפסטים זה מיועד וZ68 שלי לא מופיע ברשימה. השאלה מה אני אמור להתקין ??? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הזיכרון הקודם היה של PQI והנוכחי של סופרטאלנט.שניהם 667MHZ האם הסיבה היא ששתי החברות שונות? אולי אני צריך לעדכן משהו במחשב? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע איזה מהם עדיף לי לקנות אם אפשר בבקשה עצה msi x48c platinum או gigabyte ga ep45 ds5
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
והאם עדים 1 של 512 או 2 של 256 מגה
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
חברים שלום, קודם כל אני חדש בפורום אז מה המצב חבר'ה הסתובבתי פה קצת ודי התרשמתי מהידע והרצון לעזור... במידה והשאלה לא קשורה לפורום הזה אז בבקשה מהמנהלים להעביר וסליחה מראש.. קצת פרטים על המחשב: ברשותי מחשב ישן פנטיום 2 300 לוח די בסיסי לדעתי, תוכנת CPU-Z לא מצאה אותו (נרשם sensor - ffffffffff ) מאיץ גרפי nvidia geforce 2 mx 400 זיכרון 128 מ"ב. המחשב משמש לגלישה באינטרנט, הורדות באימיול, משחקים ישנים, צריבה רגילה, ותוכנות כמו photoshop, acdsee גרסאות ישנות כמובן... ועכשיו לשאלה: האם אפשר ומומלץ להוסיף זכרון (אני לא מעוניין להחליף את המחשב אין לי צורך בזה) אני מעוניין שהוא ירוץ קצת יותר מהר ..במידה ואפשר להחליף אז איזה מומלץ 256 אולי אפילו 512 ואיזה סוג יתאים למ…
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
PC PARTNER VIA PM800PRO DDR II CORE 2 DUO + LAN
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרון של קרוסאייר במהירות 1066 אבל בתוכנה ZCPU AND EVEST הוא מראה לי 400 ? איפה הבעיה פה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לדוגמא:http://www.msi.com/product/mb/Z97G43.html#hero-specification תומך מעבד i5? שואל כי רשום (לרוב) i7 ועוד שאלה קטנה:איך msi בתור לוחות אם?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך לבחור לוח אם ומעבד עבור HTPC כאשר עקב אלוצי גודל הלוח צריך להיות MICRO ATX אני צריך שילוב שיוכל להריץ תכני HD 1080P שיהיה קריר (המערכת צריכה להיות שקטה) וכמה שיותר זול. לא משנה לי אם זה AMD או אינטל הכי חשוב שהשילוב יעשה את העבודה (הרצת סרטים בלבד!!!) והיה כמה שיותר זול.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
האם הלוח שיש לו חיבור של AGP ושל PCI-E ללא תמיכה בדיואל קור של AMD?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע אני עם Phenom II 920 וראיתי שכבר מוכרים את ה6 ליבות של AMD, והלוח שלי הוא AM2+ שתומך בAM3,יש אפשרות שהמעבד יעבוד על הלוח?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/12855 שח 386 או http://www.tms.co.il/product/12633 שח 340 אחד מהלוחות האלה לבניית מחשב חדש מה הייתם לוקחים?
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כיום יש לי מעבד שאין לי מושג איזה לוח אם הוא יושב, אני רק יודע שזה של חברת ASUS והמעבד שלי זה AMD 1200, ואני רוצה לשדרג למשהו יותר מתקדם, בסביבות ה - 1200- 1500 שח, מה כדאי?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום רב!, אבקש דעת מומחים לגבי הלוח אם הזה: Gigabyte GA-M61VME-S2 nForce 400 AM2 תראו כאן את כל הפרטים: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11219 אני משלב אותו עם מעבד: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3600 BOX AM2 Energy efficient 65Watt ועם זכרון: G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-1GBNQ ועם הרדיסק: Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600AAJS מה אתם אומרים? קניה טובה? מישהו יכול קצת לספר לי על הלוח אם הזה? כל מיני פרטים שכדאי לי לדעת? תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם בדגם:GA-Z68P-DS3 אז אני זקוק לעזרה בבחירת זכרונות 2x4GB מחנות ksp תקציב עד 400 ש''ח תודה
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שתי הלוחות מבוססים על הציפסט של Nvidia nForce 2 ... אני מתלבט לקנות לוח חדש ורציתי לשאול האם יש הבדל בין שתי הלוחות במובן של OC ? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשבי HTPC התחילו להיות נפוצים יותר משידורים חוזרים של סיינפלד, אז החלטתי שגם לי צריך להיות כזה (למה מי מת?) לקח לי בדיוק 10 שניות לשכנע את אבא לתקצב לי ת'חרא הזה, שהוא פריק של Home cinema :] אז בעיקרון, יש לי כמה שאלות (לאו דווקא על לוחות אם ומעבדים, אבל הרוב נוגע בנושא הזה, אז בחרתי לתת פה את הפוסט הנ"ל.) -מה יותר כדאי? לוח של VIA עם מעבד מובנה שלהם, או לוח Micro -ATX אחר, בלי מעבד מובנה? (יש לזכור ששקט וחימום הם בעיה עיקרית פה \=) -איזה מעבד הוא הכי (זול) קריר ואולטימטיבי למחשבי סלון שכאלה? -בקשר לשאר הרכיבים זה פחות או יותר סגור, את המארז אני אבנה לבד, או שאקנה את ה antec minuet (אם אינני טועה) מארז קטן ומדהים, הדבר היחיד שעומד בפני הוא איזה לוח ואיזה מעבד יתנו ל…
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
יש לי שני פורטים של USB על המארז שיוצאים לחיבור USB 1 על הלוח אם הנ"ל. ומשום מה הפורטים הללו מסרבים לעבוד. בביוס מוגדר שכם הפורטים יעבדו. איפה יכולה להיות הבעיה? - על הלוח הנל יש גם שתי יציאות ל4 פורטים של USB 2 שיוצאים לחלק האחורי של המארז. האם אני יכול להחליפ בשקעים על הלוח אם ולתקוע את החיבורים שעל המארז בפנל הקידמי לשקע של USB2 על המארז? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האים המעבד הזה יריץ מישחקים כבדים כגון crysis cod4 bioshock ?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, רציתי כמה חיבורים של מאווררים יש בלוח אם Abit IB9... תודה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-