עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Moon-Mage,

אשמח אם תעזרו לי למצוא שילוש עם כרטיס מסך מובנה במחיר הכי זול שאפשר לסטודנט בלי יותר מדי דרישות. אשמח גם להמלצות על חנות טובה באיזור חיפה(כמו נועה למשל). תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום , אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני מעוניין לדעת אם יותרמ4 ג'יגה של זכרון ישפרו לי את הביצועים במישחקים ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם! בהקשר לדיון הנ"ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=460782.new#new הבעיה היא: גם לאחר הביטול של בכרטיס המובנה(שזה בעצם העובדה שאני מכניס כרטיס גרפי ליציאה PCI_x4) עדין הוא מראה לי במערכת שניתנים לשימוש 3.87 GB בלבד מתוך 4GB האם ניתן לעשות משהוא לגבי הזכרונות.. :s05: תודה....

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by House M.D.,

אני בונה מחשב לסלון שיחובר לטלויזיה, מחלקים ישנים שיש לי. מה שחסר לי כרגע זה הזיכרונות, ורציתי לקנות זיכרונות מ EBAY. מצאתי זיכרונות DDR2 מאוד זולים אך כתוב שם במפורש שהזיכרונות הם לשרתים בלבד, עם ECC מופעל. האם הזיכרונות האלו יפעלו בלוח אם רגיל, לא של שרתים? יש שם זיכרונות רגילים במחיר קצת יותר גבוה אבל עדיין מחיר מצוין, פשוט חשבתי אולי אם הזיכרונות לשרתים יפעלו הם יעבדו בצורה יותר חלקה בגלל ה ECC? לוח האם של המחשב בסלון הוא Gigabyte GA-945GCM-S2L

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by Shlompy,

שלום אנשים. תראו, אני לא מתכוון לקנות כרגע את אחד מהשניים, אבל סתם צצה לי שאלה. ה 965 עובד בתדר 3.4 ה 955 עובד בתדר 3.2 האם יש הבדלים אחרים בין המעבדים? ואם לא, אז למה שמישהו יקנה את ה 965, אם הוא יכול פשוט לקנות את ה 955 ולעשתות לו אוברקלוק קל של 200 מגה הרץ ולהגיע לאותן תוצאות?? כביכול הם יעבדו באותה טמפרטורה לא? כי זאת אותה שיטת ייצור שניהם? או במילים אחרות, האם ה 955 הוא פשוט גרסא מונמכת (מבחינת תדר בלבד) של 965? אני יודע שיש המון מעבדים כאלה, אבל אותי מעניין רק לגבי שני הדגמים לעיל. מה הייתם ממליצים? לקנות מעבד חלש יותר ולעשות לו OVERCLOCK? כולה 200 MHZ, זה שווה עוד 90 שקל במחיר?... סתם שאלה, בבקשה אל תביאו לי פה עצות לרכוש מעבד אחר או לא יודע מה. לא מעוניין לרכוש כר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כבר כמה שנים טובות שאני קונה מחשבים לפי ההמלצות בפורום ובמדור המפרטים המומלצים. תמיד יצא שלצרכי הומלץ כאן לוח של גיגבייט. אני אומר באופן גורף: אין פעם אחת שלא היו בעיות איתו. אם בבקר GSATA שלהם, שתמיד נדרשתי לכבותו, אם בעיות ב AHCI שגם תמיד בסוף נאלצתי לבטלו מהביוס, וכעת במפרט הנוכחי, ריסטרטים עצמאיים (בעיה ידוע בכל העולם עם הלוח הזה), שגם נפתרת רק אם אני מכבה לא מעט דברים בביוס. בקיצור, נמאס. אני חושב שנתתי מספיק צ'אנס (לפחות 6 לוחות ברצף). אודה להמלצה שתתאים למפרט שלי ללוח שאינו גיגבייט. אסוס יהיה נחמד, אך ממש לא חייב. משהו מקביל לשימושי מולטיטסקינג כבדים, מעט משחקים (CS) וזהו.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Gigabyte GA-H55M-USB3 Gigabyte GA-H57M-USB3 Gigabyte GA-H55M-USB3 Gigabyte GA-P55-USB3 מה אומר ה-M, מה ה-H, מה ה-P ומה ההבדל בין 55 ל-57?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by teknoboy,

מצאתי לוח אם עם תושבת AM3 שתומך ב-DDR3 במחיר שמתאים ללוח עם DDR2. http://www.gigabyte.eu/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3156&ProductName=GA-MA785GMT-UD2H האם זה הגיוני או שיש פה איזו מכשלה נסתרת?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by psu,

כמו שרשמתי בכותרת, בהנחה שמדברים על שימוש במשחקים, איזה זיכרון יהיה יותר מהיר? הרי שהתדר אותו הדבר, הlatency של הddr2 יותר נמוך, יש סיבה שהddr3 יהיה יותר מהיר? ואם הוא אכן יותר מהר, אז למה אנשים בכלל מתקדמים בינתיים ל3 אם הם לא עושים OC?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  10. שלום, כרגע מותקנים לי 2 כרטיסי זכרון זהים DDR2 800MHz, בנפח כולל של 4GB. הזדמן לידי כרטיס נוסף של 1GB, גם הוא ב 800MHz. אם נשים לרגע בצד את ענין מערכת ההפעלה (32bit או 64bit), האם בהוספת הזכרון הנוסף, שלושת הכרטיסים יעבדו ב- Single Mode (כלומר לא ינצלו את ענין ה DDR), או שהזוג התואם יעבוד ב-Double והשלישי יעבוד ב-Single? תודה!

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by teknoboy,

מי עדיף? ואם אפשר גם למה הוא עדיף. תודה!

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  12. http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5817031

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  13. Started by ashbit_q,

קניתי מחשב חדש וכשהפעלתי אותו לראשונה היה כתוב ממש איפה שנכנסים לביוס רק שלא נכנסים שהמחשב עושה משהוא בגלל אוברקלוק (דבר שלא עשיתי בכלל) לאחר מכן הוא מראה שהמעבד עובד במהירות 2.92 משהוא מכיר מה התופעה? בדקתי גם באוורסט את המהירות וזה אותו דבר כמו בהפעלת המחשב אם זה לא שייך לכאן אנא להעביר מצטער

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  14. שלום לכולם, ברצוני לשדרג את המחשב הנייח הנוכחי שלי בגלל העובדה שהוא כבר לא סוחב את כמות המולטיטסקינג שאני זורק עליו. את המפרט הנוכחי ניתן לראות מצד ימין. כרגע המעבד שלי לא מצלייח לעלות עם האוברקלוק שהוא היה בו כבר כמעט שנה. וכבר שבוע שהמעבד לא מצלייח לעשות פוסט עם אוברקלוק זניח, מדובר על אוברקלוק של יותר מ 200MHZ והמערכת לא עולה ואני מקבל BSOD בעלייה של הוונדווס. אני בדקתי את האפשרות שהזכרונות פגומים אך המחשב עולה מצויין בסטוק למעבד ואנדרקלוק לזכרונות עם בדיקת MEMTEST. אני בדקתי את האפשרות שהספק לא מספק את ההספק הדרוש (CAPACITOR AIGING) אך עם ספק חדש של 550W HEC היה אותו מצב לכן הכול מצביע על המעבד. התקציב הנוכחי שלי הוא בסביבות ה500שח. ברצוני להעלות את יכולת העיבוד של המ…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, בעקבות התקלה הנ"ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461628.0 אני רוצה לרכוש לוח אם חדש הלוח הקודם הוא Gigabyte GA-P31-S3G המעבד הוא E7200 ויש לי 4 GB זכרונות DDR2 וכרטיס מסך בתקן PCI-E על איזה לוח אתם ממליצים בין 300 ל 400 ש"ח? תודה

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  16. הייתי אצל חבר שלי וראיתי באחת התכנות (CPU Hardware Monitor) טמפרטורות ממש גבוהות ומסוכנות תמונה- תמונה נוספת של לשונית configure : עכשיו יש לי מספר שאלות- 1)באיזה רכיבים מדובר בטמפרטורות כה גבוהות? 2)מה ניתן לעשות במצב הזה?אם ובאמת הטמפרטורות ככה? 3)אם אין שום בעיה(בעיית חיישנים כמו שקרה לי) אז לא לגעת בכלום ולא להתייחס? תודה, ערן

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by lspmaster,

היי יש לי לוח אם P5VD2-VM SE ואיבדתי את דיסק הדרייברים שלו יש אפשרות להוריד את הדיסק כמו שהוא היה שוב? לא כל דריבבר בנפרד? יש באתר ההורדות של הלוח אם משהו שנקרא chipset driver package מישהו מוכן להסביר לי מה זה? תודה

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  18. שחקתי קצת באורסט ופיתום אני שם לב שהוינדוס מנצל רק 3.5 גיגה ממה שזכור לי עם משתמשים בגירסה של ה64 ביט הוינדוס אמור לזהות את כל ה4 לא?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, מישהו יודע אם קיים לוח אם בעל תושבת כפולה למעבדי i5? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ראיתי באי ביי את המעבד הזה CPU Type: Core i7 (SUPERCHARGED 990) CPU Socket Type: LGA1366 (X58) Certified Speed: 4.4GHz @ Just 1.499v @ Up To MAX-T! Cooling Used: 100% Air Cooled / Noctua NH-D14 BONUS Performance: 4.5 - 4.55GHz! (Gaming & Similar Applications) Warranty: FULL Intel 3 Year Manufacturer Warranty QPI Bus Speed: 7.5+GT/s! הנה הלינק http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190400263811&ssPageName=ADME:B:WNA:US:1123 מישהו שמע או מכיר את זה?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  21. אהלן... ברשותי מחשב עם לוח ga-k8nf-9 בעל מעבד AMD Athlon 64 3000+ אני מעוניין לשדרג למעבד AMD Athlon 64 4400+ x2 על פי חיפוש קצר באינטרנט, הלוח תומך... אבל כשאר ניסיתי להרכיב את המעבד החדש ראיתי שצורת הפינים שונה (הפינים החסומים בלוח לא תואמים לשטחים הריקים על המעבד) אז... תומך? לא תומך? המעבד הספיציפי לא תואם? או שכל מעבד בעל שני מעבדים? תודה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  22. המחשב מיועד לסבא שלי לגלישה ועריכת מסמכים. כמו כן, כל מעבד יהיה שיפור משמעותי ביחס לסלרון 2.4 שיש לו עכשיו.. חיפשתי באינטרנט השוואות בין המעבדים, אך לא קיבלתי תשובה ברורה.. כמו כן, יש אופציה לשידרוג של המעבד ל250 ב30 ש"ח, שווה את ההפרש? או שידרוג לE6500 ב55 ש"ח התעלמו ממרכיב האופציה לשדרוג של AMD על פני אינטל. תודה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  23. Started by zwex35,

היי, בקרוב אני מקבל מהספונסר של הקבוצה שלי כונן קשיח חדש.. רציתי לדעת אם הוא תומך בלוח אם שלי כי אמרו לי שהוא לא ואני לא סגור על זה.. מדובר בכונן הזה: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=821 ובלוח אם הזה: http://www.bernard.co.il/product.asp?productid=597 לא אכפת לי עם הוא לא ינצל את כולו , העיקר שאני יוכל להשתמש ב600 ג'יגה הללו. תגובות!

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  24. Started by Snirs69,

שלום לכולם, אני כנראה אקבל בקרוב את כרטיס המסך Radeon HD5850, ורציתי לדעת האם המעבד/לוח אם/זכרונות יהוו צוור בקבוק. CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz @ 3Ghz. MotherBoard: Gigabyte GA-P35-DS3R. Memory: 2x2GB DDR2 800MHz.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  25. Started by LalA09,

אהלן , מתכנן בקרוב לקנות מחשב חדש . לכן , רציתי לקבל חוות דעת על שילוב של מעבד + לוח M , שאני צפוי לקנות . השילוב : מעבד AMD Athlon II X4 635 Box ₪543 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX635WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪450 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E האם יש לכם הצעות לשינוי ? במקומות רבים , וגם אצלכם במפרטים המומלצים , הכנסתם שילוב של מעבד + לוח M של ASUS , שעולה בסביבות 290 ש"ח . הכולל תמיכה בזיכרונות DDR3 / AM3 . עכשיו , שאלה נוספת שרציתי לשאול היא מה ההבדלים בין לוחות האם ( ASUS , וה GB שהבאתי ) ? והאם ההפרש במחיר מצדיק את קניית הלוח של חברת GB ? תודה רבה על העזרה .

• 3 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.