מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי היום...(מפרט בחתימה) עכשיו יש לי כמה בעיות!! יש לי מעבד שתי ליבות ויש לי בCPUZ רק ליבה אחת :nixweiss: יש לי IPOD עם כל ההתקנות וכל השירים שלי(10GB) ואני ממש לא רוצה להוריד הכל מהתחלה וזה כותב לי שיש לי USB ישן וזה מעביר פי 2 יותר לאט מבקודם ובעיה אחרונה אני מקווה... שאני בביוס של הלוח אני רואה את הוולטים של הזכרונות וזה רק עד 3.2 זה אמור להיות עד 4.0 אז לאן זה נעלם!?!?! אין לי פלופי והביוס מבקש פלופי עכשיו גם שמתי לב שאין שמה אפשרות לשנות את התזמונים של הזכרונות... אז איך אני עושה את זה? אני יודע שזה הרבה עזרה אבל פליזזזז אפילו שכל אחד יענה על מה שהוא יודע..... בבבבקקקקששההההה
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה. ברור לי שהמחשב שלי כבר לא יעמוד בעומסים שאני מציב לו. אני משתמש בו לעריכת סרטים בתוכנות פרמייר ואפטק-אפקטס ועכשיו גם מנסה להפעיל את avid media composer. סה"כ תוכנות מאוד כבדות בנוסף אני רוצה להפעיל משחקים כמו Last Remnant וEmpire עריכת סרטים היא בעדיפות עליונה מבחינתי. האם כדאי לי לשדרג את מהירות הזיכרון והעיף את הסטיק הזה של ה1GB או שכדאי לי פשוט להרחיב את הזיכרון ולהישאר אם אותו מהירות. מאוחר יותר אני רוצה לשדרג כ. מסך. חשבתי כל הGforce 9600 512MB, ראיתי מלא ביקורות שאומרות שהוא שווה את המחיר. התקציב הוא בערך 500 ש"ח. חשבתי על לשדרג ל4GB ואז כבר לשדרג את מערכת ההפעלה.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אני משתמש חדש ולא מצאתי בארכיון הפורומים שלכם תשובה לשאלות שלי. קודם כל שלום לכולם קראתי הרבה בפורומים שלכם ובעקבות התרשמותי החלטתי שאני בשל לבחור במחשב חדש AMD . אני צריך מחשב סטנדרטי לגמרי- קצת משחקים , קצת אינטרנט , קצת סרטים . הבעיה היא שבכל חנות שאני הולך אליה אומרים לי : "מ קרה לך ??? amd ?? אל תתעסק !!! " "הבעיה שהמעבד מתחמם - ואין שום בקרה שתמנע ממנו להישרף " " המחשב יעבוד יותר מעשר שעות - בטוח נשרף המעבד " "ה- Bus של ה-AMD יותר צר " ואני אומר : "אבל קראתי ב-HWzone שאין שום בעיה לעבוד עם AMD והוא תומך בהכל ויש פונקציות שעובדות אפילו יותר טוב מאינטל" "בחיים לא יכול להיות" בקיצור - אני קצת מפחד מהקטע של ההתחממות - קראתי גם כל מיני דברים על משחות קירור ?! ומשהו …
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום ראיתי פתאום בפרט של הלוח שכתוב שהסאונד הוא של Realtek ALC850 8CH audio CODEC אולם הדרייברים שקיבלתי וגם במה שהאוורסט מזהה כמובן כתוב nVIDIA MCP2-S - Audio Codec Interface PCI מה הקטע?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אשמח אם מישהו יעזור לי קצת במבחני ביצועים של השניים אחד כנגד השני . בכמה הבדל מדובר והאם כדאי?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל יש לי כמה שאלות: 1. מה ההבדל בין Dual core ל Core 2 Duo 2. האם ליבה כבולה משמע כפול במהירות כלומר אם יש לי 2.5GHZ זה בעצם 5GHZ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
זה המפרט שלי לוח אם p8p67-m מעבד i5 2500k 3.3GHz מאוורר מעבד Noctua NH-U12S (בטוח שזה זה ב 99% לפי תמונות מגוגל) כרטיס מסך GTX 970 זכרון דינמי (אני לא בטוח איך לרשום את השם שלו אז אפרט כמה שאפשר) samsung 2gb 2Rx8 PC3 10600U - 09 - 10 - B0 (ארבע יחידות כאלו, ז"א 8GB) ספק כוח: cougar cmx 850w אני משחק CSGO (צריך להגיע ל 289 FPS יציב ואני לא מגיע לזה) , משחק COD, BF1 ועוד משחקים כבדים. האם הגיע זמני להתקדם במעבד(בהנחה שלא יווצר צוואר בקבוק בגלל הכרטיס מסך)? אציין שהמעבד והלוח אם אצלי כבר שש שנים חוץ מזה, האם לדעתכם הזכרון הדימני שלי איטי מידיי? לדעתי זה 1600MH. אני יודע שהיום הסטאנדארד זה 2100-2300 (אציין שיש לי SSD והרב…
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
מפרט המחשב שלי בצד ימין מה המשמעות מבחינת שיפור ביצועים בעבודה על מחשב במחלק 1:1 עיזרו לי להחליט בבקשה מה האופציה הטובה ביותר מבחינת ניצול המעבד ושיפור הביצועים כדי שאוכל להגדיר בBIOS את בחירתחם 1 האם כדאי לי להוריד את הזכרונות מ667 ל533 כדי שיעבדו במחלק 1:1 עם תדר הסטוק 266 של המעבד וכמובן הם יהיו גם בתזמונים יותר הדוקים בעקבות זה 2 האם כדאי לי להעלות את הבאס ל300 המקסימלי שלו (מגבלת לוח) ובכך תדר המעבד יהיה 2100 ותדר הזכרונות יהיה 600 ביחס 1:1 3 האם בכלל לא משמעותי לעבוד במחלק 1:1 אלא יותר כדאי יחס של 4:5 וכך כשאעלה את הבאס ל300 בתוספת לשיפור במהירות המעבד הזכרונות יעבדו על תדר של 745 אבל בתזמונים יותר נמוכים איזה אופציה היא הטובה ביותר מבחינת ביצועים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח מבית גיגבייט (ga-k8n51pvm9) , ויש לו בעיות בתמיכה בכרטיסי מסך. הורדתי את הביוס שאמור לתקן את הבעיות, אבל אין לי מושג איך להתקין אותו. שאני נכנס אליו דרך הווינדוס...זה מראה לי מעיין תוכנה עם הרבה אפשרויות.... יש לי אפשרות load של הביוס החדש...ואפשרות save, אבל אני צריך להכניס את המיקום של הקבצים, ואין לי שמץ של מושג במה לבחור. תודה לעוזרים. עדכון: השתמשתי בתוכנה של גיגבייט לעידכון הביוס, ולמרות זאת עדיין כתוב שהביוס מ 06 ( למרות שהתקנתי ביוס חדש מ09) השם של הביוס התעדכן, התאריך לא- והכרטיס מסך שלי לא פועל! שאני שם את הכרטיס pci-e, המחשב עולה, אבל יש מסך שחור. אובד עצות. ?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
לפני כמה ימים INTEL הגיבה לתביעה/טענות שחברת AMD הציגה לפני מספר שבועות שכללו בין היתר האשמות לגבי התנהגות מונופוליסטית ומניעת תחרות, וגם בתחום התוכנה יצירת קומפיילרים שבכוונה לא יעבדו טוב על מחשבי AMD... http://www.nytimes.com/2005/09/02/technology/02chip.html?ex=1283313600&en=f4ed18cb1c83f46b&ei=5088&partner=rssnyt&emc=rss כמובן ש INTEL דוחה מכל וכל את ההאשמות ואומרת שכל הבעיות של AMD, זה בגלל הצעדים שהחברה עצמה נקטה... בכל מקרה, התיק צפוי לקחת מספר שנים כדי להגיע לפתרון..
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי זכרון שאלו הפרטים שלו: Module Name Samsung M3 68L3313CT1-CB0 Module Size 256 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC2100 (133 MHz) אני רוצה להוסיף עוד 256. קודם כל האם לוח האם שלי תומך בדואל? יש לי לוח אם Intel Brownsville D845GBV אם אתם לא יודעים אז איך אני יכול לבדוק אם הוא תומך בדואל? אם הוא תומך אז איזה זיכרון הייתם ממליצים לי להוסיף? אם הוא לא תומך אז אתם חושבים שעדיף לי לוותר על הזכרון הקיים ולהחליף אותו ב-512?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין ?512MB 400MHz V-DATA? ל?512Mb 400MHz AData /VT? ??? הבדל משמעותי?
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלו יש לי לוח אם intel d850gb. יש לי 2 סטיקים של 128 מגה כל אחד במהירות 800. אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של 256 כל אחד. מצאתי זכרונות אבל במהירות של 1066. האם אני יכול להוסיף אותם? גם ככה אני כמעט בטוח שהמהירות שלהם היא רק 400, כי זאת המהירות של הלוח אם..
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
במידה וכרגע קיים במחשב הזיכרון הבא: http://www.tms.co.il/product/12189, רצוי לרכוש סטיק זהה בנוסף, או שהזיכרון הבא במחיר זהה גם הוא יהיה בסדר? http://www.tms.co.il/product/10392? רצוי שהיצרנית תהיה זהה?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מחפש אחר מפרט מתאים למחשב הבא שלי, במסגרת המפרט הכנסתי מערך Crossfire של כרטיסי ATI HD 6850. הספק שודרג לספק Seasonic 620W 80+, הבעיה הנוכחית היא לוח האם, האם לוח האם הבא מתאים למערך Crossfire ויוציא מהכרטיסים את מלא התועלת: Gigabyte 880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a? כפי שראיתי במפרט שלו הוא מתאים לעבודה עם מערך CF אך יש לו סלוט אחד של PCI-E שעובד על 16x וסלוט אחד שעובד על 1x, מה זה אומר? במידה ולא מתאים, אשמח לקבל הצעות ללוח אם אחר העונה לדרישות ובסביבות המחיר 400 ש"ח (במידה וקיים, במידה ולא אשמח להצעות נוספות). י יש לציין שהמעבד הוא AMD Phenom II x4 955, כך שצריך להתאים לוח של AMD. תודה רבה רבה! אביעד.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איזה שילוש מבוסס amd יש ב 1000 ש"ח (לא כולל זכרונות) שיתנו לי אוברקלוק יחסית גבוה משהו מעל 2000mhz אחרי אובר אם אתם יכולים לתת ביותר נמוך אז בבקשה תודה, אוריאל
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם לוח אם Gigabyte EP35-DS4 ועם כרטיס מסך ATI Radeon HD 4850 (512mb DDR3). האם הלוח אם ינצל את הכרטיס מסך באופן מלא. הבנתי שהלוח אם תומך רק ב-PCIe1.1 ולא ב-PCIe2.0. משמעותי??? אם כן, יש לכם הצעות לוח אם זול (סביבות ה-500 ש"ח) שתומך PCIe2.0? תודה..........
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי AMD 2.4GHZ ושני סטיקים של TWINMOS DDR400 512MB, ז"א יש לי ג'יגה של זכרון במחשב. אני מעוניין להוסיף עוד ג'יגה, אך פה מסתעפת העלילה. האם כדאי לרכוש שני סטיקים של 512MB או סטיק אחד של ג'יגה? לפי הבנתי הדלה, כדי שהדואל צ'אנל יעבוד (יותר מהר/יותר טוב הלא כך?) צריך שני סטיקים דומים. עכשיו השאלה היא כזו. אם אקנה סטיק של ג'יגה אחד, האם השניים האחרים ימשיכו לעבוד כדואל צ'אנל? אם אקנה שני סטיקים של ג'יגה כל אחד, האם הם יעבדו בדואל צ'אנל בנוסף לשניים האחרים של ה512MB? בקיצור, תעשו לי קצת סדר בראש. עוד שאלה, הזכרונות שלי עובדים ככה 2.5-3-3-8. קראתי קצת בנעוץ, הבנתי ממש בכלליות וממש בערפול מה כל דבר אומר, אבל לשאלתי: האם אני יכול להמהיר את הזכרונות? איך עליי לשנות את ה…
-
- 12 תגובות
- 972 צפיות
-
-
בתקציב של 700-800 שקל, שיהיו איכותיים, מספקי ביצועים ועם יכולות OC. על מה אתם הכי ממליצים? אני חשבתי על ה-OCZ 256MB DDR PC3200 400Mhz Premier Series X 2 מה אתם אומרים? יש לך הצעות אחרות? ולמה?
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד ולא רוצה להשקיע בכרטיס מסך, אני רוצה לשחק במשחקים ממוצעים פלוס מינוס. איזה מבין המעבדים ודור המעבדים של אינטל נותן ביצועי גרפיקה מובנת בצורה הכי טובה? לא משנה לי אם המעבד יהיה I3 I5 או I7
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אינטל הבטיחה לנו מעבדים ביתיים עם 28 ליבות בעיתוי המתאים ביותר - משום שהיום אנחנו כבר מקבלים הבטחה ל-32 ליבות עיבוד, באדיבותה של AMD לכתבה
-
- 90 תגובות
- 45.2k צפיות
- 8 followers
-
-
מפתחת מעבדי ה-Threadripper יצאה בהצעה בלתי צפויה לצרכנים שזכו בהגרלה הגדולה מבית אינטל - וזו האחרונה לא נותרה חייבת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
- 1 follower
-
-
כמה שאלות: מהו המחשב הזה ? עלות מוערכת של מחשב כזה (המחשב כולל כרטיס תקשורת 8 פורט)? האם יש "בעיה" כל שהיא להשיג לוח אם למחשב P-1 ? איזה הבדלים ישנם בין P-1 לP-350?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-