עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eddy,

מה עדיף עם מעבד AMD ו-SDRAM? ECS k7s5a +שנה אחריות או Gigabyte GA-7ZXE + שלוש שנות אחריות המחיר בדיוק אותו דבר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, יש לי 3GB זכרון של KINGSTONE DDR31333MHZ מדגם:KVR1333D3N9/1G - TRIPLE לא ידוע למה יש לי הרגשה כאילו הלוח אם לא מנצל את המהירות הזאת ואולי זה מכוון על פחות מ 1333MHZ יש אפשרות לבדוק את זה? ואם כן איך אני יכול לשנות בכדי שמהערכת שלי תעבוד במקסימום.. ד"א. המפרט רשום בצד.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by NIR-T,

אני לא אעשה ש-ו-ם OC אפילו לא קטנצ'יק... אז מי מהם עדיף לי לקנות?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, אני מחפש לוח אם ASUS או GIGABYTE או INTEL למעבד E6300 במחיר נורמאלי, יש למישהו מושג? האם P5LD2SE תומך? תודה על העזרה ;D

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by electrokid,

שלום, חדש כאן וצריך קצת הדרכה ברכישת מעבד ללוח אם 915P MSI או ידוע כ- (7058 combo) מיד שנייה. לצערי המעבד הנוכחי כנראה בסוף חייו (מתחמם מהר מאד ומכבה את המחשב לאחר 10 שניות). כנראה המשחה התייבשה וגם אחד הקליפסים של גוף הקירור (775 אינטל העגול) לא ישב טוב... המעבד הנוכחי הוא 3.00GHZ/1M/800. הצלחתי להיכנס ל-PC Health ב-BIOS ולראות שהטמפ' מתחילה ב-75 ואף מגיעה ל-90 מעלות! ~ בספר של הלוח כתוב שהוא תומך במעבדי Prescott : Supports Intel® Pentium 4 Prescott LGA775 processors in LGA775 package. Supports up to Pentium 4 3XX, 5XX & 7XX sequence processor or higher speed. Supports Intel Hyper-Threading Technology. לינק PDF: http://premioinc.com/pc/manuals/mb/915P/915P.pdf על …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by LorienElite,

AMD ATHLON X2 DUAL CORE 7750 BLACK EDITION AM2+ (2.7GHz) - 95W - BOX האם זה מעבד שווה? כלומר הוא דיי זול ונראה לי הוא לא כזה גרוע. האם הוא כדאי לקנייה היום ? לעומת מעבדים בטווח המחירים שלו...איך הוא בOC ? עריכה : סליחה ושחכתי. מה זה בעצם הBLACK EDITION ? מה זה אומר בעצם מה שונה בו מהמעבדים הרגילים של הדואלקור של AMD ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by roeesnir,

ראיתי מישהו שעשה לוגו משלו, כשמדליקים את המחשב. (במקום הלוגו של ה-BIOS) איך עושים את זה? מישהו יודע?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי ישנו ילד שקיבל מחשב מחברת HP עם מפרט די עלוב CELERON D 1.6GHZ 512MB RAM DDR 2 250GB HD O\B GPU ויש לי כמה חלקים להרכיב לו. יש לו לוח של חברת HP עם חיבור PCI-E עליו הבעיה התחילה כששמתי לו כרטיס מסך GF6200,המחשב לא עלה כאשר שמתי אותו. הכרטיס תקין לחלוטין. בהגדרות BIOS שמתי את חריץ הPCI-E ראשון (שיזהה אותו קודם ללוח אם מחובר כרטיס) הבעיה המשיכה. כעת אני רוצה להרכיב לו חלקים נוספים כגון PENTIUM D 3GHZ וקיט זכרונות שיש לי רק שאינני יודע מה הבעיה שגרמה לכרטיס לא לעלות והאם בכלל הלוח יקבל את שאר החלקים. האם HP "חסמו" את האפשרות להרכיב רכיבים חיצוניים בBIOS ולכן הוא לא מקבל את הרכיב? אשמח לעזרתכם,רק רוצה לשמח את הילד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, האם המעבדים נמצאים על מעגל מודפס או לא? Core ix למיניהם תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי אפשרות ליקנות את הAMD סאן דיאגו + לוח DFI NF4 + קירור של זלמן ב1300 (יד שניה נימצא הצלו כמה חודשים בודדים עם אחריות והכול) או ליקנות חדש 805 + ASUS P5LD2 + קירור של זלמן ב1500-1600 בערך מה יותר שווה לי? כאילו מי יותר טוב ה805 אחרי OC ל4.0 או 3.5-3.9GHZ או הסאן דיאגו + OC נחמד? תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by adis50,

מה היתרון של 7 על 5 ?? כי מבחינת תדרי שעון הוא אותו דבר 2.66 (שזה הרבה פחות משל הAMD 965 אבל עדיין הם פחות חזקים- תקנו אותי אם אני טועה) ובעזרת הטורבו הוא פחות (לפי התמונה שבקובץ שניק פרסם) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by moonzbang,

שלום אני ניוב בדברים האלו אשמח למידע איזה לוח אם לקנות כנראה למעבד q9550 (אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע) אני מעוניין שיחזיק מעמד כמה שנים יפות. חשבתי לוח אם תוצרת Gigabyte דגם GA-EP43DS3L או שווה להשקיע קצת יותר ולקחת לוח אם תוצרת Asus דגם P5QL או אם זה מצדיק להוציא קצת יותר ולקחת אחד מאלה *GA EP45UD3L *P5Q SE או כל לוח אם אחר עד לתקציב 550שקל אם זה מצדיק את הקנייה אם לא אז 500 שקל אשמח למידע יום טוב כנראה בעתיד יעשה O.C לא יהיה רוצה להיות מוגבל

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה ראיתי באתר של alienware מפרט אחד ורציתי לשאול כמה דברים 1) ראיתי שיש שם Dual Channel DDR2 SDRAM מזה אומר הSDRAM? 2) איזה לוח אם המחשב מגיע? 3) זה כדאי לקנות משם מחשב?

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לדוגמה : KINGSTON 2048MB DDR3 CL9 או KINGSTON 2048MB DDR3 CL3 ואותו זיכרון, ללא סימון CL. מה זה בכלל הסימן הזה? עד כמה שהבנתי מקריאה, ככל שהסיפרה הנלווית לסימון CL נמוכה יותר, כך ייטב. מה קורה במצב בו לא מופיע כלל הסימון כמו KINGSTON 2048MB DDR3 בקיצור, מה עדיף עם הסימון או ללא ולמה ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by roiv11,

אני מעוניין לרכוש סטיק בודד של 8GB RAM ואני רוצה לדעת האם ניתן לשלב אותו עם הזיכרונות שקיימים אצלי במחשב כיום. נתונים: מעבד- i5 2500k לוח אם - Gigabyte P67A-UD3-B3 זכרון G.skill Ripjaws 2x2GB DDR3 1600Mhz אז רציתי לדעת: א. האם הדבר אפשרי ב. אם כן, איזה סטיק של 8GB מומלץ לקנות תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת עם יש זכרון בשוק שיותר טוב מהOCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel בטווח מחירים דומה. המחשב הוא למטרות OC וכולל AMD64 +3200 DFI Ultra -D.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by acid-boy,

יש לי מחשב נייח עם 4 ג'יגה זזיכרון אני רוצה להוסיף לפחות עוד 8 ג'יגה נשארו לי שתי סלוטים פנויים עכשיו הבנתי שהלוח שלי הוא אחד הטובים אבל גם בעייתי להוספת זיכרון לא כל דבר מתאים לו אז רציתי לדעת כמה מקסימום שאני יכול להוסיף וכמה וולט מתאים זה הלוח GigaByte GA-P55A-UD3 תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. תמיד מדברים על התקנת הדרייברים החדשים ביותר ללוח אם, אך מה להתקין בדיוק? מהאתר של יצרנית הלוח אם או של הצ'יפ סט? והאם הדרייבר הזה כולל תמיכה בכרטיס רשת מובנה, כרטיס קול מובנה ודרייבר לבקר sata לעבודה ב-ahci? אשמח להכוונה , תודה..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני מחפש לוח אם שיתמוך ב I5 אבל שיהיה לו חיבור LPT , ואני לא מצליח למצוא .. אין לוחות אם כאלה או שאני לא מצליח למצוא ?? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by bluemail,

מה כול הפיצרים שהוא מכיל ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by KoDkOd,

שלום, איזה לוח אם אתם ממליצים למעבד AMD XP 1600+ ושיתמוך גם בכרטיס מסך HERCULES RADEON 8500 LE והכי חשוב שלא יעשה בעיות ושיהיה אמין! אתם מכירים משהו ? ;D

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ILobeIL,

היי איך אני יודע אם ללוח האם שלי אני אוכל להוסיף כרטיס מסך (לשים לו שניים). יש לכם מומלצים? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. כבר פתחתי פה דיון לפני זמן קצר.. והיום כשבררתי גליתי שמה שאני מחפש לא נמצא ב SKYPC ... שם אני קונה את המחשב, המערכת להיה מורכבת מ Q9450 ולוח Asus P3E5 Primium wifi עד עכשיו התלבתתי אילו זכרונות ובסוף החלטתי ... OCZ Reaper 2x2048 1600 Mhz CL 7-7-7-24 ואם לא OCZ Platinum 2x2048 1600 Mhz CL 7-7-7-24 עכשיו בסקיפיסי אמרו לי שהם לא מחזיקים אותם ושהם לא יציבים ויש להם בעיית תאימות קשה.. ואמרו לי ללכת על Mushkin 2x2048 1600 Mhz CL 7-7-6-18 שעולים 250 ש"ח יותר ... האם כדי ...ואהם זה בכלל נכון?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם, מחר בבוקר אני מתכנן לרכוש מעבד E6600, ואני מחפש חנות באזור המרכז (חולון, ראשל"צ, ת"א והסביבה הקרובה) שמוכרת את המעבד הנ"ל ביבוא של איסטרוניקס או חיון בלבד (ולא יבוא "אישי") - מישהו מכיר חנות שכזאת ? הנושא דחוף כי אני חייב קניה של המעבד מחר בבוקר! ב-KSP יש את המעבד במלאי, אבל כשהתקשרתי לברר בקשר ליבואן, הנציגה לא כל כך ידעה מה לענות לי. יש מישהו שרכש מעבד אינטל חדש מ-KSP לאחרונה ויודע מי היבואן של המעבדים שהם מוכרים ? תודה רבה רבה!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by RayZ,

הציון שקיבלתי עם המחשב ב Super pi הוא: 51 זה בסדר?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים