עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי, מבקש את דעתכם גם לגבי XP וגם לגבי VISTA. כרגע ניסיתי רק משחק אחד בשתי המערכות עם ה 1G זכרון שיש לי והתוצאות הן שב XP המשחק רץ בסדר וב VISTA מאוד מקרטע (ה HD עובד, משום מה, שעות נוספות). מדובר במשחק rainbow six vegas ולא ידוע לי אם זה בגלל המשחק (שדרך אגב הוא תובעני מאוד בדרישות מערכת אך למרות זאת הקונפיגורציה המומלצת שלו היא 1G זכרון, כך לפי היצרן הכל אופן) ובעיות תאימות ל VISTA או בגלל המערכת שלי ספציפית. תודה, אופיר

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Kazur,

אהלן חבר'ה, צריך את עזרתכם בבקשה! יש לי כרגע מעבד E2160 שרץ על OC ב- 3.2GHz אבל הוא כבר חלש למשחקים של הדור הקיים (למשל CoD BO). אני מחפש מעבד שיחליף אותו, אבל צריך שיהיה בעל פוטנציאל OC רציני (כמו ה- E2160). צריך להיות לתושבת 775 בלבד. תקציב: עד 450 ש"ח ~. שאר המפרט שעלול להשפיע: לוח אם: Abit IP35-e זכרון: 4GB Crucial Ballistix 800MHz - עמידים לוולט גבוהה, גם למטרות OC. כ. מסך: Leadtek 8800GT 512MB + ZL Cooling תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום. שאלה למומחים בפורומים. שידרגתי היום ללקוח מחשב נייח, החלקים החדשים: לוח אם,זכרון,מעבד. הבעיה היא פשוטה הפתרון לא. כאשר אני מתקין כרטיס מסך על הלוח אין תצוגה במסך. כאשר המסך מחובר ל on board הכל עובד יפה. ניסיתי 3 כרטיסי מסך חדשים,כרטיס מסך ישן,החלפתי ספק,זכרון שום דבר לא עוזר. שיחקתי בביוס שום דבר לא עוזר. אין סיגנל בין המסך למחשב כאשר יש כרטיס מסך חיצוני. במעבדים החדשים ידוע שיש זכרון מובנה בשביל גרפיקה,אני חושד שיש התנגשות בין הזכרון הגרפי במעבד לזכרון בכרטיס מסך החיצוני. אבל בביוס כל האפשרויות שניסיתי לא עזרו. לוח אם : AS ROCK H61 מעבד: G620 תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ofir667,

שלום, ייתכן ואקנה asus p8z68 v-pro, אמרו לי שיש לו שני חיבורי fire wire, העניין הוא שנכנסתי למפרט שלו באתר של asus ולא הצלחתי לראות שיש לו שני חיבורים כאלו, מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך רואים שבאמת יש לו שני חיבורים כאלו. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by gameplan,

יש כבר משחקים שרשמית מנצלים/ינצלו כפולי ליבה? וכמה אתם חושבים שזה ישפיע/משפיע על המשחקים? בכמה אחוזים?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי אפשרות ליקנות את הAMD סאן דיאגו + לוח DFI NF4 + קירור של זלמן ב1300 (יד שניה נימצא הצלו כמה חודשים בודדים עם אחריות והכול) או ליקנות חדש 805 + ASUS P5LD2 + קירור של זלמן ב1500-1600 בערך מה יותר שווה לי? כאילו מי יותר טוב ה805 אחרי OC ל4.0 או 3.5-3.9GHZ או הסאן דיאגו + OC נחמד? תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by שמנואל,

אהלן. התעורר אצלי חשד שמשהו לא תקין בזיכרון (המון הודעות שגיאה - בעיקר 0X000000E8 ). ראיתי המלצות לתוכנת MEMTEST אבל ניסיתי בעיון רב להבין כיצד לתפעל ולנתח את התוצאות וממש לא הלך לי. מלבד יצירת פלופי והפעלת המחשב איתו - אני ממש הלכתי לאיבוד. האם מישהו יוכל אפילו באופן כללי להדריך אותי ע"מ שאוכל לבדוק את הזיכרון. אגב, אם ישנה תוכנה פשוטה יותר - אשמח !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by DDB,

OCZ 3200 Performance Series הוא הזיכרון של SAMSUNG 3200? הוא שייש זיכרון אחר ......... אמרו לי שOCZ הרבה יותר טובים.... תמיד נותנים זיכרון אחר פעם OCZ SAMSUNG GIL...... אני לא יודע מה ליקנות :-[

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by SubX,

הלוח שלי הוא A7V266-E והוא אמור לתמוך עד 3GB זיכרון פנימי ואמור להיות לו גודל ביוס של 2MB אך הלוח האם הזה תומך עד 1.5GB זכרון פנימי וגודל הביוס שלו הוא 256K. התקשרתי לחנות (אקסלנט) שממנה קניתי את הלוח והם אמרו לי שבעדכון ביוס כמות תמיכת הזכרון תגדל ל3GB (הם מדברים שטויות אתה לא חושבים כך) ובקשר לגודל הביוס הם אמרו לי שאני מדבר על גודל הקובץ של העדכון שהוא 256K. ד"א הלוח שלי תומך בATA100 והדיסק הקשיח שלי תומך בATA133 קבלתי כבל של ATA66 לא הייתי צריך לקבל לפחות כבל של ATA100 ? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Itaysab,

שלום חברים, ברשותי המפרט הבא : i7 2600k Asus p8z68-v le 4x4 corsair 1600 DDR 3 Gtx 470 hawk Seasonic x-750 gold We 1 terra black Corsair h100 Cooler master cm690 II תאמינו אבל לוח האם הצליח להביא אותי לoc 4.9 יציב לחלוטין במתח 1.48. אני מאוד רוצה להחליף את לוח האם למקסימוס או משהו ברמתו כך שאוכל להגיע בoc ל5.2 וצפונה. הסיבה לכך שהמחשב הוא כולו לסימולטור fsx שמי שמכיר יודע שגם ב5ghz הוא לא ירוץ חלק.. כרטיס המסך מוחלף בgtx660 ti השאלה היא האם לחכות ליציאת המעבדים החדשים ואז לרכוש לוח 1155 במחיר נמוך או שאולי מעבד חדש (אם הם יהיו טובים בoc), או שאין במקרה שלי מה לחכות בכלל? אשמח לעזרה...תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by nimrodh,

האם הדגם החלש ביותר בסידרת כפולי הליבה יהיה ה4200 או נפלה טעות בידיעה?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by BUNG,

היי אנשים, ראיתי שלמעבדים החדשים של אינטל תהיה תמיכה במשהו שנקרא Virtualization Technology ולא ממש הבנתי מזה. :s05: אני אשמח לכמה תגובות עם הסברים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by 12131,

היי, אני רוצה לשדרג את הזיכרונות ולקנות עוד שמונה giga RAM. הבעיה היא שהלוח אם שלי ישן ותומך רק עד 8 ורק DDR2. לכן חשבתי באותה ההזדמנות לקנות לוח אם חדש וכרטיס אחד של 8 כדי שבעתיד אקנה 8 נוספים. כרגע המפרט שלי הוא: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3L זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Special Ops Ed שאלות: 1. איזה לוח אם כדאי לקנות? האם כל לוח אם חדש יתמוך גם במעבד הישן? 2. האם השיפור בביצועים של ה DUAL CHANNEL יהיו מורגשים ועדיף לקנות 2 כרטיסים של 4 ובעתיד לקנות 2 של 8 וכו'? 3. איזה זיכרונות כדאי לקנות? תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. המתנה ארוכה סוף כל סוף מגיעה לסיומה: הכירו את מעבדי ה-Ryzen 5 2400G וה-Ryzen 3 2200G המבטיחים לכתבה

15. שלום. אני מנסה בדיוק להרכיב את לוח האם, ומהמארז נמצאים הכבלים של ה POWER, RESET, HDD LED, וכן הלאה. אבל ממש לא ברור לי מיהו המינוס ומיהו הפלוס :s05: כל כך הרבה צבעים (: הייתי מנחש אבל אני לא בטוח מה יקרה אם אטעה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לחבר מחשב עם לוח אם של אסוס Cusle 2 c יש אפשרות לשים בו יותר מ512 זיכרון ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. האמת שהנושא הזה מציק לי המון בכמה ימים אחרונים.. למישהו יש מידע אם יהיה הורדת מחירים בארץ? אם המעבדים החדשים בכלל יגיעו לארץ בחודש הקרוב?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by GaTor120,

הורדתי קובץ עדכני מהאתר של ASUS לפי דגם של לוח P4S533VM זה קובץ AWD איך אני מפעיל אותו? תודה רבה רבה למי שיעזור

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום רב, אני מעוניין לדעת האם כדאי לשדרג את הלוח,מעבד וזכרונות. המטרה זה משחקים רצוי בהגדרות כמה שיותר גבוהות.. אני משחק על מסך 27". המפרט הקיים: לוח Z68P-DS3 מעבד - Intel Core i5 2500K זכרונות - 2X4GB 667Mhz כרטיס מסך - 980ti Gigabyte נקנה לא מזמן. ברור לי שמאז הרכישה עברו 3-4 שנים והכל נהיה יותר מהיר.. השאלה מה העלות המינימלית להשיג תוספת של נניח 20%. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by jackhammer,

מדובר בלוח הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131666 רשום בפירוט שהוא תומך ברייד האם אפשר להניח שזה תופס גם על 2 יציאות הSATA3?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. כמו בכותרת בנוסף חייב בקר IDE אחד לפחות כרטיס רשת על הלוח בעצם נראה לי שכולם תומכים בזה לא מתוכנן OC

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by vToMy,

כנראה אני משדרג את לוח-האם שלי כדי שיתמוך ב-PCI-E. עכשיו... אין שום מושג בלוחות-אם. אז אם מישהו יכול לכתוב לי מה חשוב, מה מומלץ, אם זה צריך להתאים לרכיב אחר במחשב וכו'... כדי שאני אבין מה לחפש. ואין לי תקציב כי אני לא יודע מה טוב. מה מחיר של לוח-אם טוב? ואם מישהו יכול להביא לי לוח-אם טוב במחיר סביר זה יהיה נחמד. הבנתי שלוח אם צריך להתאים למעבד ול-RAM אז יש לי פנטיום 4 (2.4 GHz) ו-512 זיכון ראם (מפוצל לשניים) של DDR SDRAM. אגב, מה יותר טוב? DDR SDRAM, DDRI, DDRII (לפי הסדר... אה... ויש גם DDRIII?) טוב, בזאת אני ממצא את כל השאלות... אשמח אם תענו לי על כולן. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני מחפש לקנות מחשב חדש- בחנות של הדובים ראיתי שמדגישים AMD 1700+ 0.13M לעומת 1800 0.18M האם קיים גם 1700 0.13M- כי בחנויות אחרות שבהן לא מצוין 0.13 או 0.18 המחיר ל 1700 הוא יותר זול.-אבל אולי זה 0.18 ? ועוד משהו- לא מתוכנן OC רציני- אבל נאי רוצתה שתהיה לי את האופציה הזאת. במידה וקניתי אחד מהמעבדים שמיוצר ב 0.13M- האם הקירור המקורי שלו יספיק (ARCTIC SILVER עליו) או צריך קירור נוסף כמו וולקנו? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. כבר פתחתי פה דיון לפני זמן קצר.. והיום כשבררתי גליתי שמה שאני מחפש לא נמצא ב SKYPC ... שם אני קונה את המחשב, המערכת להיה מורכבת מ Q9450 ולוח Asus P3E5 Primium wifi עד עכשיו התלבתתי אילו זכרונות ובסוף החלטתי ... OCZ Reaper 2x2048 1600 Mhz CL 7-7-7-24 ואם לא OCZ Platinum 2x2048 1600 Mhz CL 7-7-7-24 עכשיו בסקיפיסי אמרו לי שהם לא מחזיקים אותם ושהם לא יציבים ויש להם בעיית תאימות קשה.. ואמרו לי ללכת על Mushkin 2x2048 1600 Mhz CL 7-7-6-18 שעולים 250 ש"ח יותר ... האם כדי ...ואהם זה בכלל נכון?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Doron404,

האם המהירות הכפולה מושגת גם כאשר משתמשים ב3 סלוטים, שאחד מהם שונה? הסידור אצלי כרגע: 256MB == 256MB == 512MB הוא יקרא את 2 הראשונים במהירות כפולה? וכמה שיפור בתכלס נותן הDual Channel DDR הזה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים