עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Swed,

אני יודע שיש מדריך אבל לא הבנתי איזה קובץ להוריד בדיוק מהאתר הראשי ! אם אפשר בקשה הדרכה טיפה יותר ! זה הלוח שיש לי כיום Gigabyte GA-K8NF-9 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by GaTor120,

הורדתי קובץ עדכני מהאתר של ASUS לפי דגם של לוח P4S533VM זה קובץ AWD איך אני מפעיל אותו? תודה רבה רבה למי שיעזור

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש אפשרות כזאת ? להפעיל את המחשב על ידי מקש מקלדת ? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. באמת שלא הבנתי איך זה עובד, שמתי לב שאפשר ללחוץ בקצה שלהם והם יורדים עד למטה אבל אין שום דבר שאפשר לשלוף יש למישהו איזה מדריך למשתש של אחד הקירורים או משהו?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  5. שלום, קניתי זכרונות שמסתבר שאני אמור לפתוח אותם מ-1333 ל-1600 ולא הבנתי מאיפה בביוס אני אמור לעשות זאת. את מה שראיתי לא הצלחתי לערוך\לשנות. לוח האם הוא Gigabyte GA-B75-D3V. בתודה מראש (:

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  6. איך אני צריך לקבוע את מהירות הזכרון ב-BIOS יש לי PC2700 של KINGSTON ולוח GIGABYTE GA-7VAX מעבד ATHLON XP2000 הזכרון כרגע נמצא על AUTO והוא עובד ב-266 השאלה היא אם אני מעביר אותו ל-333 זה נחשב OC מחכה להמלצות תודה

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי בעיה .. אני לא מצליח לראות טמפרטורת מעבד במחשב .. ניסיתי בתוכנה EVERST אך רשום לי שם N\A בסנסור בטמפרטורה .. כשאני מעלה את המחשב ונכנס לביוס אני רואה את הטמפרטורה של המעבד . כך שהסנסור עובד .. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט P67UD4-B3 ומעבד i5 2500 3.3GHZ מערכת הפעלה WIN7 (אנטרפרייז) אני רואה בתוכנה של האברסט את כל הפרטים על המחשב פרט לטמפרטורת מעבד ... מופיע לי בלשונית של הסנסור גם הטמפרטורה של כרטיס גרפי ואותו אני רואה כמו שצריך . תודה לכולם מראש נ.ב ניסיתי גם בעזרת כל מיני גאדג'טים שמופיעים על השולחן עבודה והם נותנים לי את כל הנתונים חוץ מחום מעבד .......

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  8. אני מקווה שזה מתאים לפה אם לא אני מאוד מצטער. ככה יש לי לוח asus p5n-e מעבד e6300 קירור רגיל של אינטל. התקנתי את התוכנות של אסוס איפה שם אני שולט על המריות של המאורר אני רוצה להגיד אותו שיעבוד על 2000 RPM או שיש ערך יותר גבוהה שהמאורר הזה מסוגל אני רק רוצה לראות את כמות הרעש שזה מייצר זה הכל ואת ההשפעה על הטמפרטורה אז אם אפשר בבקשה הסבר על שליטה במאורר.

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  9. יש לי מעבד ישן ( P1133) עכשיו השאלה שלי איך אני מצמיד את ההיטסינק שלו למעבד בלי שהוא יברח? יענו לחבר ביניהם. אבל שהמעבד יהיה תפוס. תודה. הנה התמונות של ההיטסינק: מקדימה http://planet.nana.co.il/zvib3/Pics/Cpu/Heatsking%5FBack%2Ejpg מאחורה http://planet.nana.co.il/zvib3/Pics/Cpu/Heatink%5FCpu%2Ejpg

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי מעבד AMD 3800X2 DUAL CORE AM2 איך אני יכול לדעת שהוא צורך 65W.???

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by nw,

איפה זה רשום? או שצריך תוכנה שבודקת את זה?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  12. קניתי סטיק אחד של 4Gig למחשב ואני חושש שכשאני משחק בבאטלפילד אני מגיע למקסימום זיכרון והבצועים נחתכים יש תוכנה שמאפשרת לעשות מעקב לזמן מסויים על כמות הזיכרון RAM שמנוצלת?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  13. לאיזה לשוניות באוורסט להכנס כדי לראות אם הם פועלים בדואל צ'אנל ומה המהירות שלהם? תודה, שאולי

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  14. שלום לכולם קניתי לפני שבועיים מחשב חדש : amd 3500 asus a8n-sli deluxe geforce 6600gt a-data-2x512MB 400Mhz psu enermax 425w wd 200gb משום מה יש לי הרגשה שהמחשב חא עובד כמו שהוא יכול או צריך לעבוד,האם מישהו יודע איך אני יכול לבדוק את זה? תודה רבה לכולם

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  15. אני עומד לקנות לוח ASUS STRIKER EXTREME וקירור למעבד של SUNBEAM TUNIQ TOWER120 איך אני יכול לבדוק לפני הקניה אם הקירור יכנס שם? זה נראה כאילו די צפוף בלוח הזה סביב המעבד עם כל הצינורות והגופי קירור האלה... יש מישהו שיש לו את החלקים האלה ביחד??? תודה

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by Game5,

שלום , אני יודע שdxdiag דרך run נותן מפרט אבל הוא לא מספיק מדויק. אני רוצה לדעת איזה לוח אם יש לי ואיזה מעבד (לבדוק שקיבלתי את מה שקניתי). איך אפשר לבדוק את זה?

• 3 תגובות
    • 12.2k צפיות
  17. Started by Omerole,

השאלה בכותרת

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  18. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להריץ כמה בדיקות פשוטות בחנות לפני שאני לוקח את המחשב הביתה ומתקין את windows. אני רוצה לוודא שהזכרונות, לוח האם, המעבד והדיסקים הקשיחים תקינים. האם יש תוכנות שבודקות זאת ללא צורך במערכת הפעלה מותקנת? האם יש אפשרות לבדיקה מהירה בחנות?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by WebRIPPER,

הביאו לי כאן מחשב חדש. אני רוצה לבדוק את המהירות של הזכרון שלו (עדיף ללא מערכת הפעלה [אולי אפשר עם WINDOWS PE]) איך אפשר לעשות את זה? BIOS לא נותן לי את הנתונים האלו, גם תוכנות כמו SISANDRA מראים רק מהירות של BUS של לוח אם ולא של זכרון. אז איך אפשר לבדוק? תודה

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  20. אהלן אני יודע שיש לי זיכרון DDR 3 בנייד 2 GB איך אני מברר בידיוק איזה זיכרון זה מבחינת מהירות וכ'ו? יש תוכנה כשלהיא תודה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by 1,

זאת על מנת שאני אוכל להוריד עדכון לBIOS מכיוון ששמעתי שללוח אם הזה העדכון הוא חיוני מאוד.

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by dd7,

עשיתי פורמט למחשב של אחי הקטן עכשיו אין לי מוסג איזה לוח זה בשביל להתקין לו דרייברים (אין לי את הדיסקים של הדרייברים) תודה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  23. שלום אנשים למישהו יש מושג איך אפשר לברר את הדגם המדוייק של המעבד שקניתי מבלי לפתוח אותו (הוא יושב כבר על הלוח ומודבק למאוורר). מדובר על מעבד dual core 3800 64x2 עד כמה שידוע לי ישנן לפחות 3 גרסאות של המעבד הנ"ל והאחרונה היא גרסת ה- EE בעלת צריכה מופחתת 35W במקום 65W יש דרך לברר את זה מבלי לראות את המעבד?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היום כמעט כל הזכרונות הם עם גופי קירור מולבשים עלייהם, איך אפשר לדעת איזה צ'יפים יש מתחת בלי להוריד את גופי הקירור? יש איזו תוכנה שמזהה אותם? תודה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  25. האם הקיט הזה http://tms.co.il/product/10049 כולל צלעות קירור, לזה הכוונה ב"Blue Heatspreader"? אני מחפש את הזכרונות הכי זולים (צריך 4GB) מTMS שבאים עם צלעות קירור http://tms.co.il/cat/57/page:1.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים