עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BommBoomOn,

שבוע טוב לכולם שאלה לגבי תאימות לוח אם למעבד הנ"ל לאחר שהלוח הקודם של חבר נשרף. האם לוחות כדוגמת ‏EP41-UD3L או ‏G41M-ES2L יוכלו להוות פתרון כלוחות למעבד? ממה שנאמר לו הוא צריך לוח עם צי'פסט 965 על מנת שתיהיה תאימות בין הרכיבים.. האם הדבר נכון או שכל לוח עם סוקט 775 (כדוגמת הנ"ל) יכולים להתאים כיום? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  2. התחדשתי בכרטיס מסך GTX470, הפעלתי כמה משחקים ושמתי לב שהFPS נמוך מביקורות כאלה ואחרות ידעתי מלכתחילה שהמעבד כנראה יהיה צוואר בקבוק אבל לא חשבתי שזה יהיה משמעותי כלכך.. בכל מקרה השאלה שלי אם שווה לי לשדרג למשל למעבד Q9XXX אפילו יד שניה עם המערכת הנוכחית או שזה לא משתלם ושווה לי כבר לקנות מעבד,לוח וזכרונות חדשים? ודבר שני,האם הזכרונות גם מגבילים אותי או שזה רק המעבד? (מפרט בצד) על מעבד אני אולי אוכל לקנות משהו בזמן הקרוב ומערכת חדשה זה רק עוד כמה חודשים (אין כרגע תקציב) תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  3. שלום אני קונה מחשב חדש אני הולכת לקנות מעבד I5 750 של INTEL ואני מתלבטת איזה לוח יותר מתאימה איני משחקת במשחקים ככה שלא הולך להיות כרטיס מסך משוכלל ההתלבטות היא בין : לוח אם Gigabyte דגם GA-P55M-UD2 -מחיר 535 באייבורי לוח אם Gigabyte דגם GA-P55-UD3L - מחיר 540 באייבורי לוח אם Gigabyte דגם GA-H55M-UD2H - מחיר 545 באייבורי מה אתם אומרים איזה מהן יותר איכותית או שאולי תמליצו על לוח אם אחרת איני רוצה להשקיעה סכומים מאוד גבוהים אם ההבדל אינו משמעותי התקציב עד 650 ש"ח על לוח אם אלא אם כן תחליטו כי יש צורך משמעותי למעבר השמוש של המחשב הוא אינטרנט סרטים ושרתים וירטואליים הזכרון הוא 2 סלוטים של 2GB 1333 של קינגסטון וכרטיס המסך Gigabyte דגם GeForce 210 512MB GV-N210OC-512I אם נ…

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  4. שלום יש לי מחשב די ישן שמותקנים בו שני סטיקים של 1GB. לאחרונה התעורר אצלי צורך ביותר זיכרון אבל אני רוצה להשקיע בזה כמה שפחות כסף (התחלתי לשחק עם VM's בצורה יותר אינטנסיבית). ראיתי שיש אנשים שמוכרים שני סטיקים משומשים של 2GB באותו תדר ואותה ארכיטקטורה של הזכרונות הקיימים שלי (ddr2 pc6400). אם אני אקנה אותם, האם אני אוכל לצרף אותם לזכרון שכבר יש לי (ואז יהיו לי 6GB, שניים של 1GB ושניים של 2GB) ? האם זה יעבוד, או שאני אצטרך להוציא את הזכרונות הישנים שלי ? תודה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  5. Started by shaikap,

אני בונה מחשב למשחקים עם כרטיס מסך 4890, אני מתלבט אם לבסס אותו על Q8300 או i3 530, המחיר עם לוח אם וזכרון יוצא דומה. באתר של אינטל רשום של-i3 יש יכולות גרפיות, הם קוראים לזה Integrated Graphics ,Intel® HD Graphics, וכל מיני דברים כאלה. שאלתי היא איזה מעבד עדיף למשחקים. תודה!

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  6. אני מחפש זיכרון של 2X4Gb במהירות 1600Mhz בתזמונים של 9-9-9-24 CL9 . כרגע יש לי Corsair 2x2Gb xms3 1600mhz 9-9-9-24 CL9. אני פשוט לא מוצא - מעוניין לקנות בארץ ואני לא מוצא. אשמח לעזרה. תודה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  7. Started by roeesnir,

הגיוני??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. להפקה ועריכת סאונד, עם גיימינג כמטרה משנית. האם כדאי 4 סטיקים של 2GB? או 2 של 4GB. ואם כן איזה דגם? עד 1500 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי מחשב חדש יחסית (i5) ומאז שקניתי אותו קיבלתי מסכים כחולים. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 ולאחר שעשיתי עדכונים המצב כמעט נעלם לגמרי, אבל אני עדיין חוטף מסכים כחולים כל שבועיים בערך. הרצתי MEMTEST על ידי פתיחת האפליקציה שלוש פעמים: 1500 מגה 1500 מגה ו- ALL UNUSED MEMORY (שזה יוצא 100-200 מגה אני חושב), פה הוא מצא לי ERROR אחרי סריקה של 7000 אחוז אז אני לא בטוח שזאת באמת תקלה, אחרת הוא היה מוצא אותה מספר רב של פעמים. לא כך? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by davokado,

אהלן! יש ברשותי זיכרונות OCZ REAPER 2GB 800MHZ שכל אחד 2GB וסה"כ 4GB... רציתי לשאול: אם אני יוסיף עוד 4 GB זה ישנה לי את הביצועים? אם כן משמעותית? ומה עדיף? 8GB DDR2 800MHZ או 4GB DDR3 1333GHZ?

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  11. שלום לכולם, נכנסתי לכמה אתרים לבדוק זכרונות ואני רואה שהמחירים ממש קפצו לעומת שנה שעברה. אני מניח שזה ייצור מופחת עקב המעבר ל DDR3. יש בזה משהו? בכל מקרה, התקציב שלי הוא 600 שקל אם כי אשמח לשלם כמה שפחות. אשמח אם ההצעה תהיה מחנות IQPC כרגע יש ברשותי 6 גיגה אבל שניים יעברו למחשב אחר כך שבסופו של דבר לאחר הקניה יהיו לי 8. הזכרונות הנוכחיים שלי פשוטים מאוד ואני בכלל לא זוכר את הפרטים שלהם. זוכר שהם 800MHZ אבל לא זוכר תזמונים וכאלה. אני מניח שעקב כך שהם ממש פשוטים אין מה לקנות זכרונות "איכותיים" שכן בכל מקרה הזכרונות החלשים יקבעו את הטון. תקנו אותי אם אני טועה אני עובד המון עם תוכנות תלת מימד כמו מאיה וגם לא מעט עם פוטושופ. (כרגע למשל אני עובד בפוטושופ על קובץ 8K). …

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  12. ברשותי הנייד הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2368181 אני רוצה להוציא את הסטיק של ה 512 ולהכניס במקומו 2GB וכאן באות השאלות: האם ללכת על סטיק אחד של 2GB או שני סטיקים של 1GB ? האם להישאר במהירות הקיימת 667 או לקחת של 800MHZ ? יש סיכוי גם שבשלב כלשהוא מערכת הפעלה תשודרג מ XP HOME ל WIN7 תודה

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by matant13,

אני בונה מחשב למטרת משחקים. המעבד: AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪505 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 זכרונות: OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Value PC3-8500 CL7 , יחידות 1 ₪476 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1842 איך הם? יש זכרונות אחרים שעדיפים? אין איתם שום בעיות? יש הבדל בין 2x2gb לבין 1x4gb? או Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7, יחידות 2 ₪534 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1437 לוח אם: Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1156 או Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪459 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 מי מהם עדיף ולמה? תודה …

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  14. Started by shimi 1,

שלום לכולם! סליחה מראש אם אני עובר על חוקי הפורום, אני חדש כאן יש לי מעבד Q9300 עם 2 GB של RAM מסוג DDR2 במהירות של 400 MHz, הלוח אם שלי הוא: gigabyte EP45-DS3 בעקבות התקנת ווינדוס 7 החלטתי שאני רוצה להרחיב את הRAM, אז השאלה שלי היא ככה: אני רוצה לקנות 2 GB של RAM DDR2 אבל במהירות גבוהה יותר (1066 MHz לצורך העניין) האם זה אפשרי? המחשב לא יקרוס? והאם הRAMים ישתפו פעולה (הכוונה שבמאפיינים אני אראה שיש לי 4 GB RAM ) ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. מעניין אותי לדעת, לשרתים יש שני ספקי כח בכדי למנוע מצב שאם אחד הקורס שהשרת לא יקרוס. במחש ביתי זה קצת פחות פרקטי כי בד"כ אין שני מקורות מתח שונים (אלא אם כן משתמשים בשני אל-פסק), אבל כן יש שימוש במידה ורוצים שכל ספק כח יחובר לרכיבים אחרים. בקיצור, לא פרקטי, אבל, האם יש לוחות האם לשוק הביתי שכן תומכים ב2 ספקים? אשמח לקבל לינקים :-) תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  16. אהלן , תודה רבה על העזרה . בקרוב מתכנן לקנות מחשב חדש . לכן , אני בוחן כל מיני אופציות וכד' . התקציב שלי למחשב הוא בסביבות ה 3000 ש"ח גג . השימושים , הם : גיימינג - בינוני , ברזולוציה גבוהה ( FULL HD ) , ושימושים יומ - יומיים . אינטרנט , וכד' . עריכה תיהיה ברמה חובבנית . AMD Athlon II x4 Quad Core 635 VS Intel Core I3 530 חשבתי על אחד מהמעבדים + לוח M בסיבות ה 500 ש"ח + HD5750/5770 . אשמח לעזרה , תודה .

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by ROTCOR,

למישהו יש מושג אם מוכרים את לוח האם asus rampage iii extreme החדש בארץ ואם כן אז באיזו חנות . ואם לא איך ניתן לרכוש אותו ולא מחו"ל (אולי דרך היבואן)

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by irina20,

שלום אני מעוניינת להרכיב מפרט של מחשב אני מתחילה ללמוד קורס של ניהול רשתות לכן יהיה צורך בהקמת שרתים וירטואליים אני מאוד מתלבטת בעיקר בין 3 מעבידים 1.AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition Tray 2.AMD PHENOM II X6 1055T (2.8GHz) 125W 3.Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz אשמח אם תעזרו להבין מה ההבדלים העיקריים בין 3 המעבדים והאם כדאי INTEL או AMD ומה מהם יהיה יותר רלוונטי בשבילי אשמח אם גם תוכלי להמליץ על לוח אם שתתאים למעבד שתבחרו כרגע אני מעוניינת בלו אם עם כרטיס מסך מובנה אבל עם אופציה לשדרוג לכרטיס מסך בהמשך אם יש הצעות יותר מתאימות אשמח לשמוע תודה רבה לכולם

19. Started by RomanKr,

ניסיתי למצוא את הפירוט של סוג הזכרונות הזה g.skill 2X2gb ddr3 1333mhz pc3-10333 kit f3-10666 cld9-4gbnq ואני לא מוצא בדיוק את הדגם הזה. אם אפשר לינק לפירוט של הזכרונות האלו, וגם על איזה מתח הם עובדים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by Gil80,

שלום רב, יש לי שתי שאלות. 1. יש ברשותי מחשב נייד של DELL VOSTRO A860 ואני רוצה להרחיב לו את הזיכרון ל-4GB. איזה סוג מומלץ ובאיזה מעבדה באיזור המרכז כדאי? 2. יש לי מחשב נייח עם 2X2GB זכרונות של OCZ Titanium DDR2 ב-OC ל-1150MHZ. לא מוצא את הזכרונות באתר שלהם יותר או שאני מתבלבל עם PLATINUM. בכל מקרה, אני רוצה להרחיב לעוד 2X2GB וידוע לי שאני אצטרך לוותר על ה-OC. השאלה אם אני חייב להוסיף בדיוק את אותו סוג זיכרון או שאפשר גם סוג אחר DDR2 800MHZ? תודה.

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by hq4ever,

שלום למראית עין אין בינהם הבדל (אפילו נראה כאילו ה 750 קצת יותר טוב) ועדיין ה 750S עולה יותר. מה הסיבה לכך? http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=42915,42917, תודה, מקסים.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by L1ron,

הורדתי MEMTEST מהאתר שלהם וקיבלתי קובץ ISO..איך אני אמור להשתמש איתו?לצרוב אותו ולעשות שיקרא בBOOTABLE?

23. Started by curdi1,

שלום לכולם, מתוך הנתונים על הלוח באתר החברה - "(Note 4) The PCI Express x16 slot share the PCI Express x16 bus with the HDMI and the DVI-D ports. When the PCI Express x16 slot is in use, the HDMI and the DVI-D ports become unavailable." האם זה אומר שכל כרטיס שאני אחבר על הסלוט pci_eX16 תתנתק לי התצוגה ? או רק עבור כרטיס מסך ? דבר נוסף - לאיזה עוד שימושים אפשר להשתמש בסלוט pci_eX16 מלבד לכרטיס מסך ? תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  24. שלום, אני בונה מערכת מחשב (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=462889.0) לסביבה משולבת של פיתוח ומשחקים. אני מתלבט בין תושבת 1156 לבין 1366. אשמח להמלצה ללוח אם שמתאים לכל אחת מהתושבות הנ"ל. אני מחפש לוח אםשיש לו raid1 בחומרה (כלומר שמערכת ההפעלה אינה מודעת לקיומו של הרייד). תודה על העזרה, מקסים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Powellz,

שלום, איזה מעבד יותר טוב? למשחקים בעיקר וגם לעריכה בפוטושופ (יש לי מערכת הפעלה win 7 64bit אם זה משנה) ועוד שאלה אני צריך גם המלצה ללוח אם מתאים ושלא יהיה יקר מדי ד"א יש לי ספק PRO82+ 525W האם הוא מספיק בשביל להפעיל מעבד כזה וכרטיס מסך Gainward GTX260 896MB ? תודה,

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים