עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ofir667,

שלום, ייתכן ואקנה asus p8z68 v-pro, אמרו לי שיש לו שני חיבורי fire wire, העניין הוא שנכנסתי למפרט שלו באתר של asus ולא הצלחתי לראות שיש לו שני חיבורים כאלו, מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך רואים שבאמת יש לו שני חיבורים כאלו. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by pissdrunx,

ברשותי לוח אם שך gigabyte GA-7VRXP kt333 ויש לי כמה שאלות 1. בעתיד כשארצה להחליף מעבד האם זה יתאפשר לי בלי להחליף לוח? 2. איזה בעיות ידועות יש עם הלוח ואיך להתמודד איתן תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. הרבה משתמשים לא מנוסים לא מבצעים OC בגלל שהם הולכים לאיבוד באינספור הגדרות (שלא תמיד ברורות) ב BIOS . מנסיונכם, איזה חברה הכי ידועה בהנדסת האנוש של ה BIOS ,כך שמשתמש לא מנוסה יוכל לבצע OC בקלות?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם.. אני עומד לקנות מחשב חדש עכשיו רציתי לדעת איך הלוח אם הזה: MSI P67A-C45 B3 P67 Chipset http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2580 התקציב של המחשב הוא 4000 שקל האם זה לא יקר מידי? האם הוא טוב? ואם יש טובים יותר או כמוהו במחיר זול יותר? תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

הבאסים של הזכרונות עובדים באותו FSB כמו כל השילוש או שיש להם באס נפרד? אני שואל, מכיוון שאם זה עובד במהירות של השילוש, איך זה יכול להיות שאותו זכרון מציג את אותם ביצועים גם על אינטל בלי המהרה וגם על AMD, כשהאינטל עובד על 100FSB כרגיל והAMD על 133.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה ראיתי באתר של alienware מפרט אחד ורציתי לשאול כמה דברים 1) ראיתי שיש שם Dual Channel DDR2 SDRAM מזה אומר הSDRAM? 2) איזה לוח אם המחשב מגיע? 3) זה כדאי לקנות משם מחשב?

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by jackhammer,

מדובר בלוח הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131666 רשום בפירוט שהוא תומך ברייד האם אפשר להניח שזה תופס גם על 2 יציאות הSATA3?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Eliav Uzan,

הייי שאלה, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המעבד הזה: Intel Octa-Core i7-9700K 3.6Ghz-4.9Ghz Turbo Coffee Lake-R S1151 ויכול לתת חוות דעת מתלבט אם להוסיף כרטיס מסך או שמספיק לי רק המעבד, הרבה אנשים אומרים לי שאני לא צריך כרטיס מסך מישהו מכיר ויודע על המעבד הזה ומוכן לספר קצת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by eyalha,

לדעתכם במידה ואני אקנה היום את הE6600.. אני אצטער עוד שנה שנתיים שלא חיכיתי חודש (להורדת מחירים) וקניתי את הQ66000? עד כמה ההבדלים מהותיים? (לשימושים רגילים ומשחקים)

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. בפירסומים ראיתי שיש האם מישהו כבר הזמין וקיבל ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מה שהיה כך היה.. היה לי במחשב שלי מסוג אי אמ די 1900 זיכרון מסוג sumsung pc2100 266 ולפי מה שאתם תמיד כתבתם לי הוא הפריע לי באובר קלוק ולכן הלכתי לחנות שממנה קניתי את המחשב נראה בן אדם אמין למידי והחלפתי לזיכרון מסוג xtreme ddr 256 pc2700 הוא אמר שזה זיכרון נחמד מאוד והוא גם בא עם קרור.. נראה יפה כזה בצבע כחול בכל מקרה אני בא למחשב מנסה להעלות אותו וכל ההגדרות נשארו מלפני זה אותו הדבר. ואני מקבל מווידוס הודעה כחולה שאומרת משהו על החומרה ושחיבים לעשות ריסטרט ראוי לציין שהלוח שלי מסוג 7vrxp ver1f דיברתי עם המוכר והוא אמר לי שברור שהזיכרון לא יכול לעבוד ככה סתם כי המעבד לא תומך במהירות הזאת ולכן הוא מיועד רק לאובר קלוקינג.. בקיצור אני מבולבול אני לא יודע אם זה בעיה שעבדו ע…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם. במחשב הקודם של אשתי - אתלון 64 3000 ווניס שישב על לוח של ג'יגה בייט מבוסס NF3 הטמפ' של המעבד לא עברה את ה 35 מעלות, לעומת זאת המעבד שלי מאותה סדרה: ווניס 3500 שיושב על לוח מבוסס צ'יפסט VIA KT890 הטמפ' הממוצעת של המעבד היא בין 37 ל 40 מעלות. קפיצה לא גדולה אך גם לא קטנה, יש לציין שעל שני המעבדים יושב אותו קירור: ARCTIC COOLING ALPINE 64. האם הסיבה לעלייה בטמפ' היא הצ'יפסט השונה או שהמעבד החזק יותר אמור להיות באופן טבעי גם חם יותר?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by mavingadol,

שלום יש ברשותי מעבד i5 2400 מסוג TRAY. ולוח אם P67A-GD80 של MSI, בדקתי באתר של MSI והבנתי שאני יכול להכניס אל הלוח את המעבדים החדשים מסוג IB. אני מעוניין להתחיל לעשות אוברקלוג למעבד ולקבל ביצועיים גבוהים יותר. לאיזה מעבד הכי כדאי להחליף מהמעבדים החדשים מ ה IB ? דיברתי היום עם RSM והם אמרו שיש להם כרגע רק את המעבד 3570K שאיתו ניתן לעשות אוברקלוקינג , האם כדאי לי להמתין ל 3770K שיגיע להם ביום ראשון , או לקחת את ה 3570K ? אני בעיקר משחק עם המחשב ומתכוון להתחיל ללמוד תכנות של C# , מה אתם ממליצים ? עוד שאלה בכמה כסף אני יכול למכור את המעבד שיש לי כרגע ? הוא אצלי קצת פחות משנה ויש עליו מאוור שמקרר אותו מעולה מסוג V6 של קולר מסטר , אז הוא לא התחמם יותר מידי ועובד מעולה . תוד…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by mrBezos,

ראיתי עץ אחר על טמפ' של מעבד והמליצו לו להוריד את realTemp. הורדתי את זה כדי לראות מה הטמפ' של המעבד שלי וקיבלתי את התוצאות האלה: http://tinyurl.com/temperatureHW - siz במקום הצונזר אני לא מבין בדיוק מה אמור להיות אבל אני חושב שהמצב ממש לא טוב. אני לא יכול לפתוח את המחשב בגלל שיש את המדבקות האלה שאם אני פותח אז אני מאבד אחריות אז אני לא יכול לפתוח את המארז ולשאוב אבק ולנקות.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by blackx,

אז בחרתי הכל מסביב, ונשאר רק מה שבכותרת. המטרה של המחשב היא לעבודה בעיקר, עם קצת נטיה למשחקים אבל עם צפיה בסרטים ולפעמים הקלטה (כרטיס TV כבר קיים). מטרה נוספת היא שיהיה בסיס טוב לשידרוגים בעתיד, למשך כמה שיותר זמן. התקציב לחלק הזה הוא כ-1500 ש"ח, עם גלישה של 100 לכאן ולכאן. יש רעיונות?

• 30 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by FastJack,

שלום. יש לחבר שלי מחשב יחסית ישן (שנתיים), ואני מעוניין להתקין לו מערכת הפעלה חדשה (WIN 7). הבעיה היא שאני לא יודע איזה לוח אם יש לו וגם לו אין מושג, ואין לו שום חוברות, קופסאות או קבלות על המחשב. האם יש תוכנה שיודעת לזהות איזה לוח אם יש על המחשב? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by C991Now,

מהם היתרונות והחסרונות ב E7200 ו E7300 , איזה מהם עדיף לאחד שעושה OC אבל בינוני[לא משהו מטורף ורציני]. יש לי תכסף לקנות ת E7300 אבל האם כדאי ? או להישאר עם ה E7200?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. דיווחים חדשים ברשת מצביעים על כוונתה של אינטל להשיק דור מעבדים שולחניים עתירי ביצועים במסגרת כנס ה-Gamescom, בעוד פחות מחודשיים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם. רכשתי לפני מספר ימים מחשב נייד חדש של ACER דגם 5620 עם מעבד T5250 במהירות של 1.5, וגיגה זיכרון. המחשב עובד לי מאוד לאט - ועדיין לא הותקן עליו כלום, הוא מריץ WINDOWS ויסטה. אני מעוניין לשדרג את הזיכרון ל2 גיגה אך אינני יודע אם יש לי 2 זיכרונות של 512 או אחד של 1 גיגה. 1) איך אני יכול לבדוק את הזיכרון שלי (שתיים של 512 או 1 של גיגה)? 2) האם לאחר שהדרוג אני יוכל לעבוד עם המחשב בצורה חלקה ולא איטית? בתודה מראש. עשיתי חיפוש ולא מצאתי על הנושא.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מתלבט בין הדגמים האלו : 1.http://www.skypc.co.il/pl_product~C6G2000C8~15~0.htm 2.http://www.skypc.co.il/pl_product~C6G2000C8T~15~0.htm מה ההבדל בין שניהם ? עושה רושם שיש להם את אותם נתונים רק המחיר שונה. 3.http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4664 איזה זכרונות עדיפים ה 2000mhz 6gb או 1600mhz 8gb ה400mhz הפרש יהיו משמעותיים? או שעדיף ללכת על זכרון גדול יותר ומהירות מעט פחותה ? הלוח אם שלי הוא asus rampage iii extrem , יש לציין שהמחשב הוא לצורכי פרנסה הקשורים לעריכת וידאו. אשמח לתשובה מפורטת על כל אחד מהשאלות תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי, מבקש את דעתכם גם לגבי XP וגם לגבי VISTA. כרגע ניסיתי רק משחק אחד בשתי המערכות עם ה 1G זכרון שיש לי והתוצאות הן שב XP המשחק רץ בסדר וב VISTA מאוד מקרטע (ה HD עובד, משום מה, שעות נוספות). מדובר במשחק rainbow six vegas ולא ידוע לי אם זה בגלל המשחק (שדרך אגב הוא תובעני מאוד בדרישות מערכת אך למרות זאת הקונפיגורציה המומלצת שלו היא 1G זכרון, כך לפי היצרן הכל אופן) ובעיות תאימות ל VISTA או בגלל המערכת שלי ספציפית. תודה, אופיר

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מעבד: Intel Core2 Duo E6550 @ 2.33GHz לוח-אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זכרונות קיימים: KINGSTON 1GB DDR2 800MHz X2 (שימו לב 2 סטיקים = 2GB). חשבתי אולי להוסיף עוד 2 סטיקים זההים של 1GB ואז יהיה 4GB. רציתי לדעת מה ההשלכות לכך? האם ארגיש שינוי רציני במהירות המחשב בשימוש יומיומי איתו? הפעלת משחקים? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by woodk1d,

חברה יש לי בעיה במעלות של ה TMPIN2 ככה זה נקרא ב HWMONITOR ו TEMP3 זה נקרא ב SPEEDFAN אמרו לי שSPEEDFAN פחות אמין אבל מראה את אותן המעלות בקיצור הוא לוהט וחם רצחכרגע בלי לעשות כלום אני מקבל 80 מעלות במשחק זה מגיע ללפחות 100+ זה לא ורמאלי הלוח אם שלי זה GA-MA78LMT-S2, מה אני עושה בשביל לתקן את זה? ראיתי שיש קירורים מיוחדים ללוחות אם

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Liit2104,

שלום לכולם, ברשותי מעבד Phenom 965 ששירת אותי נאמנה אני אציין גם שיש לי לוח אם Gigabye GA-990FXA וספק כוח Antec 600W וכרטי מסך HD 7950 אני רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי לעשות בשביל להחיות טיפה המערכת לעבור לאינטל שזה כולל גם לוח אם או לקנות קירור אוויר חזק ולעשות OC למעבד? בוא נגיד שאם המעבר לאינטל יהיה עדיף יש לי תקציב של 1500 שקל+- תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by UV1,

אני מתכנן לקנות לוח Gigabyte GA-EP45-DS3R http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GEP45DS3R אני מתכנן קרור למארז ולמעבד שתומך בויסות סל"ד של המאווררים לפי הצורך - PWM האם הלוח הנ"ל תומך בזה? איך יודעים ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים