עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shlomom,

יש שמועות על השקת FX-64 באוגוסט שיעלה 999$ http://www.hexus.net/content/item.php?item=5990

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by davidpo,

הדגם הזה "CORSAIR TRIPLE CHANNEL 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 XMS3 CL 8-8-8-24 : TR3X6G1600C8" מומלץ? , והחברה אמינה ומוכרת? (המעבד הוא:I7 intel 920")

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי, מבקש את דעתכם גם לגבי XP וגם לגבי VISTA. כרגע ניסיתי רק משחק אחד בשתי המערכות עם ה 1G זכרון שיש לי והתוצאות הן שב XP המשחק רץ בסדר וב VISTA מאוד מקרטע (ה HD עובד, משום מה, שעות נוספות). מדובר במשחק rainbow six vegas ולא ידוע לי אם זה בגלל המשחק (שדרך אגב הוא תובעני מאוד בדרישות מערכת אך למרות זאת הקונפיגורציה המומלצת שלו היא 1G זכרון, כך לפי היצרן הכל אופן) ובעיות תאימות ל VISTA או בגלל המערכת שלי ספציפית. תודה, אופיר

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ofir667,

שלום, ייתכן ואקנה asus p8z68 v-pro, אמרו לי שיש לו שני חיבורי fire wire, העניין הוא שנכנסתי למפרט שלו באתר של asus ולא הצלחתי לראות שיש לו שני חיבורים כאלו, מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך רואים שבאמת יש לו שני חיבורים כאלו. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Nullity,

אני זקוק לזיכרון חדש ומתלבט מה לקחת - מצד אחד קיים ה-ADATA 4000, שאני מניח שיתן לי להריץ בסינכרון עד סביבות 270 ב- 2.5-4-4-8, משהו באזור, וגם יחסוך לי די הרבה כסף (2 סטיקים = 1500). מצד שני קיים המושקין ספיישל 2-2-2 החדש, שאני מניח יאפשר משהו בסביבות 215, 2-2-2-5/6, 5:4, והוא היקר יותר (2000 לשני סטיקים). די בטוח שבמבחן הביצועים יקח המושקין, השאלה היא ההפרש שווה את המחיר ד"א המעבד הוא 2.6 והלוח ic7

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני עומד לקנות מחשב (עם AMD כפול ליבה 3800+) ואני מתלבט בין 2 לוחות: ASUS A8N-E ושל DFI LANPARTY UT nF4 Ultra D. לא קבלתי עד כה תשובה טובה לנושא. קראתי ושמעתי שעם DFI מבצעים את מרבית הבדיקות למחשבים כי הם לוחות יציבים מאוד ונוחים לעשות O.C. בנוסף ללוח הזה יש יציאת firewire שיכולה להיות שימושית בשבילי. בנוסף, ראיתי שהמעבד יושב במרכז הלוח שמאפשר אוורור טוב יותר לחלקים החמים. ASUS ידוע באיכותו, ראיתי במספר בדיקות שהוא מהיר יותר ואף יותר זול ב 140 ש"ח מ DFI. אני לא מתכנן לשחק עם O.C. אולי בעתיד משהו קל (אני בטוח ש ASUS יוכל גם לבצע זאת). אז מה אתם אומרים, מי טוב יותר ? שאלה נוספת, האם בלוחות הללו (של AMD) יש הבדל משמעותי בין רכיב זיכרון אחד לשני רכיבי זיכרון תואמים ? קראתי בפ…

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Liit2104,

שלום לכולם, ברשותי מעבד Phenom 965 ששירת אותי נאמנה אני אציין גם שיש לי לוח אם Gigabye GA-990FXA וספק כוח Antec 600W וכרטי מסך HD 7950 אני רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי לעשות בשביל להחיות טיפה המערכת לעבור לאינטל שזה כולל גם לוח אם או לקנות קירור אוויר חזק ולעשות OC למעבד? בוא נגיד שאם המעבר לאינטל יהיה עדיף יש לי תקציב של 1500 שקל+- תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לחבר מחשב עם לוח אם של אסוס Cusle 2 c יש אפשרות לשים בו יותר מ512 זיכרון ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני לא יודע אם השאלה הזאת מתאימה לפה או לפורום אוברקלוקינג, אבל בכל מקרה אם אני רוצה מעבד Tbred 1700 ל OC. קראתי גם פה ושם שזכרונות WINBOND טובים במיוחד לצורך העניין. עכשיו, האם יש חנות בארץ שמוכנה למכור מעבדים לפי STEPPING ? כלומר שהסטפינג יהיה לפי מה שאני מבקש ולא רק לפי המזל (אם יש להם במלאי, כמובן) ? שנית, באף חנות בארץ לא ראיתי זכרונות WINBOND. יש מישהו שמייבא אותם או שחייבים לקנות בחו"ל ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי יש לי לוח מסוג אסוס p5ad2 delux הלוח עם קורוזייה עליו... רציתי לדעת אם ניתן להשיג היום לוח שיחליף את הקיים או שאני אצטרך לשדרג גם את המעבד והזכרונות ..... תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ehh,

אני מעוניין לשדרג כמה חלקים במחשב שלי. החלטתי ללכת על מעבד i5 6600k שארצה לעשות לו oc בעתיד. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם מתאים. בקשר לתקציב- אני אעדיף לוח שיהיה כמה שיותר זול אבל שיעמוד בצרכים שלי - יתמוך בDDR4 ו-OC למעבד, שיהיה מיקרו ATX. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by predator_008,

הוספתי למחשב העגלה שלי עוד 2GB על ה1GB שהיה, וכרגע יש לי 3GB של DDR400 בתזמונים של 3-3-3-5-2T אחריי OC למעבד התדר של הזכרונות הוא 450 (אפקטיבי) השאלה שלי היא האם הכמות הזו לא מוגזמת מידי.....? השימוש המרכזי שלי במחשב הוא משחקים...

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by zeevlevi,

עד היום היה לי מעבד XP 2400 AMD ולוח אם של חברת GIGABTE GA-7VAXP עכשיו מכיוון שהמחשב כרגע מושבת והלוח אם נשרף בפעם השנייה אני רוצה להחליף לאינטל למעבד 2.4 עם ה-800 ואני רוצה את הלוח אם הבא : GA-8KNXP שגם הוא של GIGABYTE . כמה כסף אתם חושבים שכדאי לי להשקיע בשני הרכיבים האלה... חוץ מזה שריפת הלוח אם בפעם השנייה נעשתה ע"י המקום שבו קניתי את המחשב !! כמובן שמדובר בטרייד אין ...!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by 12131,

היי, אני רוצה לשדרג את הזיכרונות ולקנות עוד שמונה giga RAM. הבעיה היא שהלוח אם שלי ישן ותומך רק עד 8 ורק DDR2. לכן חשבתי באותה ההזדמנות לקנות לוח אם חדש וכרטיס אחד של 8 כדי שבעתיד אקנה 8 נוספים. כרגע המפרט שלי הוא: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3L זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Special Ops Ed שאלות: 1. איזה לוח אם כדאי לקנות? האם כל לוח אם חדש יתמוך גם במעבד הישן? 2. האם השיפור בביצועים של ה DUAL CHANNEL יהיו מורגשים ועדיף לקנות 2 כרטיסים של 4 ובעתיד לקנות 2 של 8 וכו'? 3. איזה זיכרונות כדאי לקנות? תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by LorienElite,

AMD ATHLON X2 DUAL CORE 7750 BLACK EDITION AM2+ (2.7GHz) - 95W - BOX האם זה מעבד שווה? כלומר הוא דיי זול ונראה לי הוא לא כזה גרוע. האם הוא כדאי לקנייה היום ? לעומת מעבדים בטווח המחירים שלו...איך הוא בOC ? עריכה : סליחה ושחכתי. מה זה בעצם הBLACK EDITION ? מה זה אומר בעצם מה שונה בו מהמעבדים הרגילים של הדואלקור של AMD ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מעבדי ה-Skylake המבטיחים של אינטל, שהיו צפויים להגיע אלינו כבר בסוף הרבעון השני של השנה לפי התוכניות המקוריות, יגיעו כנראה רק כחודשיים לאחר מכן בכנס ה-IDF של החברה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94-skylake-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%91/

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני מתלבט בין2 הלוחות האלה ASUS P5Q3 DELUXE WIFI P45 DDR3 ASUS P5E3 Premium/WiFi-AP X48 DDR3 היתרון המשמעותי שמבחינתי עושה את ה-X48 לעדיף זה שאפשר להריץ מערךCF על X16 כפול ולא X8 ב-P45 מה דעתכם? איזה מעבד הייתם ממליצים לשדך ללוח הזה?... אין לי כל כך מגבלות תקציב אבל חשוב לי גם לא לזרוק סתם כסף...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by israelnba,

כאמור, המעבד הנ"ל התווסף לרשימה, ניתן לראות בלינק הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~IQ8200~3~0.htm התמחור שלו ממש לא מובן לי כאשר הQ8200 נמכר במחיר של 1100 ש"ח, עובד בתדר של 2.33GHz עם זכרון של 4MB. זאת כאשר ניתן להשיג את הQ6600 במחיר של 837 ש"ח(עבור גרסת Tray), עובד בתדר של 2.4GHz עם זכרון של 8MB. בנוסף, לQ6600 מכפלה של 9 לעומת 7 בQ8200, דבר אשר יקל על מלאכת הOC. אני לא חושב שההבדל בליתוגרפיה מצדיק את ההבדל במחיר.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. האמת שהנושא הזה מציק לי המון בכמה ימים אחרונים.. למישהו יש מידע אם יהיה הורדת מחירים בארץ? אם המעבדים החדשים בכלל יגיעו לארץ בחודש הקרוב?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Ronll,

ill use english cus i just got vista and dont have hebrew yet i got the corsair's dominators and i have memory dump , i got theme in the us , does some one know what should i do? cus maby i can go some where over here in isreal i will get theme replaced ,right?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ronoz,

שלום, אני מרכיב מחשב לשימוש משרדי כבד. כלומר אין צורך ביכולות גרפיות בכלל אך יש צורך בכח עיבוד חזק. אני מעונין במעבד 4 ליבות. הבנתי שיש מעבד של אינטל שהוא 4 ליבות ובעל יכולת לשנות את העוצמה של כל ליבה בנפרד לפי הצורך שזה מתאים לתוכנות שאינן תומכות בריבוי ליבות. אז כזה מעבד אני צריך... וגם לוח שיתאים למעבד הנ"ל התומך ב SLI או בטכנולוגיה המקבילה של ATI שאני לא זוכר את שמה, כך שאני אוכל לחבר 4 מסכים למחשב. אם יש פתרון אחר לחבר 4 מסכים שיכול להיות עדיף אשמח לשמוע. אנא המלצתכם. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by mulderfox,

הלוח שלי מגיע לטמפרטורות הבאות: 36-43 למארז, ו43-52 למעבד. המאוורר מסתובב במהירות של 4100 RPM בערך. רציתי לדעת איך מתפקדים שלכם, ואם אני נמצא בתחום הנורמלי. (בגלל בעיות יציבות שחוויתי) תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום רב, אני מעוניין לדעת האם כדאי לשדרג את הלוח,מעבד וזכרונות. המטרה זה משחקים רצוי בהגדרות כמה שיותר גבוהות.. אני משחק על מסך 27". המפרט הקיים: לוח Z68P-DS3 מעבד - Intel Core i5 2500K זכרונות - 2X4GB 667Mhz כרטיס מסך - 980ti Gigabyte נקנה לא מזמן. ברור לי שמאז הרכישה עברו 3-4 שנים והכל נהיה יותר מהיר.. השאלה מה העלות המינימלית להשיג תוספת של נניח 20%. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by itaiprz,

אני קניתי מחשב חדש ואני קיבלתי אותו תמעבד core 2 duo 2140 1.8 אז אני רוצה לשדרג אותו ל4400 אבל אמרו לי שזה חרא מעבד ושאני צריך לקחת תסידרה של ה6 השאלה היא עם יש הבדל גדול אם אני יקח 4400 או 6230

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, יש לי 3GB זכרון של KINGSTONE DDR31333MHZ מדגם:KVR1333D3N9/1G - TRIPLE לא ידוע למה יש לי הרגשה כאילו הלוח אם לא מנצל את המהירות הזאת ואולי זה מכוון על פחות מ 1333MHZ יש אפשרות לבדוק את זה? ואם כן איך אני יכול לשנות בכדי שמהערכת שלי תעבוד במקסימום.. ד"א. המפרט רשום בצד.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים