עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה ראיתי באתר של alienware מפרט אחד ורציתי לשאול כמה דברים 1) ראיתי שיש שם Dual Channel DDR2 SDRAM מזה אומר הSDRAM? 2) איזה לוח אם המחשב מגיע? 3) זה כדאי לקנות משם מחשב?

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש צפי להורדת מחירים של זכרונות DDR2 בינואר 2007?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by MUSHROOM2354,

איך המעבד הזה? הוא טוב למשחקים? הוא נחשב לHIGH END? היה גם סיפור על באג במעבדי אינטל. לא יהיו לי בעיות איתו? תודה מראש לתשובות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ido-nava,

שלום, אני עומד לרכוש לוח אם ומעבד חדש (i3 8100). ללוח אם יש יציאות HDMI,VGA ו-DVI, לא היה לי כלכך ברור מהאתר של Asus האם אפשר לחבר שני מסכים בו זמנית, ישירות ללוח אם, וזאת בניגוד ללוח אם Z270-I שבו רשום בבירור שזה ניתן. האם הלוח אם תומך בשני מסכים בו זמנית (HDMI && DVI) ? אם הוא לא תומך אשמח לקבל המלצה ללוח אם שתומך (ואם יש אפשרות לWIFI מובנה אז מעולה).

5. מה שהיה כך היה.. היה לי במחשב שלי מסוג אי אמ די 1900 זיכרון מסוג sumsung pc2100 266 ולפי מה שאתם תמיד כתבתם לי הוא הפריע לי באובר קלוק ולכן הלכתי לחנות שממנה קניתי את המחשב נראה בן אדם אמין למידי והחלפתי לזיכרון מסוג xtreme ddr 256 pc2700 הוא אמר שזה זיכרון נחמד מאוד והוא גם בא עם קרור.. נראה יפה כזה בצבע כחול בכל מקרה אני בא למחשב מנסה להעלות אותו וכל ההגדרות נשארו מלפני זה אותו הדבר. ואני מקבל מווידוס הודעה כחולה שאומרת משהו על החומרה ושחיבים לעשות ריסטרט ראוי לציין שהלוח שלי מסוג 7vrxp ver1f דיברתי עם המוכר והוא אמר לי שברור שהזיכרון לא יכול לעבוד ככה סתם כי המעבד לא תומך במהירות הזאת ולכן הוא מיועד רק לאובר קלוקינג.. בקיצור אני מבולבול אני לא יודע אם זה בעיה שעבדו ע…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by avivlevy,

מה אתם אומרים על הזכרון הזה ? PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4348 תזמונים טובים,DUAL CHANNEL , גוף קרור אז מה אתם אומרים על הזכרון הזה ? יש ייותר טוב (ב1500 שקל)?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. "סנדי גשר" נכנס למגרש המשחקים, ואני שמח. כי אולי AMD יילחצו ויורידו עוד את המחירים. אבל אינטל הפכו לישראלים, ודפקו מחיר גבוה לצעצוע החדש. מצאתי לי Phenom 965, ותהיתי האם לרכוש אותו עכשיו, או לחכות קצת ??? לשואלים: קצת = חודש. וזאת במיוחד ולאור התחזיות למשבר כלכלי קרוב, שיפגע בישראל יותר מבפעם האחרונה. תודה 8),

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ערב טוב לכולם! יש לי שאלה אני עומד לקנות לפטופ עם מעבד I5 האם המעבד I5 בנייד הוא מרובע ליבות כמו ב-I5 במחשב נייח? תודה רבה וסליחה על הבורות ליאור

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. האם זכרונות של ddr3, שנמכרים ל mac - כך שלפי הנתונים מדובר באותו מתח, מהירות, גודל וסוג כמו של לפטופ רגיל יעבדו בו? ולהיפך ? דוגמא: http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Wave-2GB-DDR3-PC1333-Sodimm-labtop-204-pin-Memory-MacBook-Pro-iMac-Wi-/351170672113?pt=US_Memory_RAM_&hash=item51c36735f1

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by puGs,

ישלי כאן כמה בעיות שצצו אחרי וגם לפני החלפת המארז,אשמח אם תענו על כמה שאלות שתדעו ^^ 1.כפתרור הריסט לא עובד. 2.חיבור המיקרופון העליון לא מזהה מיקרופונים. 3.כל כיבוי והדלקה של המחשב צריך לחבר את המיקרפוון מחדש כדי שיקלוט משהו(מיקרופונים הוחלפו ועדיין אותה בעיה) מארז CM690 גרסא בסיסית תודה מראש =]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Swed,

תשמעו יש לי אפשרות להביא מחול DDR3 הלוח אם שלי תומך הם כדי לקנות 1 גיגה של DDR3 או כדי להשאיר עם 2 גיגה DDR2 מה ההבדלים בינהם? מה יותר כדי? מי יותר טוב.. עוד פעם אני מזכיר זה רק 1 גיגה ראם DDR3

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. המפרט: antec 300 hec 600w לוח GA- P55 US3L גיגבטייט core I5 750 קירור למעבד 775/1156 COLD BIT זיכרון ראם 2 גיגה X2 1333 Mhz Gforce 470X 1280MB אני לא סגור על הלוח M, הוא שווה 500 ש"ח, אני צריך הצעה ללוח M עד 600 ש"ח של גיגבייט, כמה שיותר משתלם, תומך סטה 3, תומך יו אס בי 3 וכדומה. בגלל שאני לא מבין בדגמים ואני מפציץ את הפורומים בהשוואות לדגמים, החלטתי שהכי קל זה לקבל הצעה ללוח M וזהו, שייגמר הסיפור. אני צריך משהו משתלם למפרט. תנו הצעות. ואם אפשר, גם הסבר נלווה למה דווקא אותם.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by eyalha,

לדעתכם במידה ואני אקנה היום את הE6600.. אני אצטער עוד שנה שנתיים שלא חיכיתי חודש (להורדת מחירים) וקניתי את הQ66000? עד כמה ההבדלים מהותיים? (לשימושים רגילים ומשחקים)

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by NIR-T,

אני לא אעשה ש-ו-ם OC אפילו לא קטנצ'יק... אז מי מהם עדיף לי לקנות?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם. במחשב הקודם של אשתי - אתלון 64 3000 ווניס שישב על לוח של ג'יגה בייט מבוסס NF3 הטמפ' של המעבד לא עברה את ה 35 מעלות, לעומת זאת המעבד שלי מאותה סדרה: ווניס 3500 שיושב על לוח מבוסס צ'יפסט VIA KT890 הטמפ' הממוצעת של המעבד היא בין 37 ל 40 מעלות. קפיצה לא גדולה אך גם לא קטנה, יש לציין שעל שני המעבדים יושב אותו קירור: ARCTIC COOLING ALPINE 64. האם הסיבה לעלייה בטמפ' היא הצ'יפסט השונה או שהמעבד החזק יותר אמור להיות באופן טבעי גם חם יותר?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום , אני זקוק נואשות למחשב נייד נורמלי - שעובד קצת יותר מהר משלי . ולא נתקע כמוהו . (כעת אני עובד עם atom ) לפי הצרכים שלי יספיק לי intel i3 או i5 אבל הבנתי שמעבדי amd זולים הרבה יותר. האם יש מישהו מהמומחים כאן שיוכל לכתוב לי איזה מעבד ב AMD שווה ערך ל i3/i5 ? תודה מראש, חיים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by GuyG,

שלום, אז ככה, אני קונה מחשב בתקציב די דל. המחשב אמור לשמש אותה שנה - שנה וחצי ולאחר מכן יעבור לאבא שלי ואני אקנה חדש (מתגייס/ממשיך ללמוד). עריכה: מעבד שונה ל E5200 אני לא אעשה OC. קונה מאייבורי (למרות כל מה שאומרים..). בעקרון התקציב בין 1500-1800 שקל. (מסך אני אקנה LG 19 1953TR, לא נכלל בתקציב). שימושים עיקריים זה שימושים משרדיים, מולטי-טאסקינג (הורדות, טאבים באינטרנט ומוזיקה הכל ביחד). משחקים פעם ב.. לא צריך סופר גרפיקה. אז אני מתלבט בין שתי ההצעות האלה (ההבדל הוא במעבד+לוח אם): AMD http://ivory.co.il/product.asp?productid=1296&CatCode=3 INTEL http://ivory.co.il/product.asp?productid=1293&CatCode=1 זה או AMD AM2 5200X2 Dual Core 64BIT עם לוח Gigabyte GAM61PME-S…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לפני כמעט 8 חודשים התעניינתי בלשדרג את המחשב שלי לחדש בדיוק יצא הI5 שהBOX עלה 1040 והTRAY עלה 940 היום באתי לבדוק את המחירים אז אני רואה שלא מוכרים יותר את הBOX משום מה אבל הTRAY עולה 925 מה זה 8 חודשים ירד רק ב15 שקל מה הולך פה?!! שלא נדבר על זה שעדיין אנחנו עם טכנולוגיית הDDR3 בקיצור למבינים פה בשוק, האם כדאי לחכות עוד? מתי הכי כדאי וחכם לקנות מחשב?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by adi518,

;D מה שמיוחד בלוח הזה, זה שעושים לו בדיקת מאמץ ידנית עם אוברקלוק ל 4.6 + בטמפרטורות גבוהות באופן לא מציאותי (עם קירור מים מוכן). בנוסף, הוא בנוי מחלקים סופר איכותיים, אסטתית הלוח נראה מדהים לדעתי. השחור עם הצהוב והקבלים היפנים = WIN. בנוסף, הם מיקמו את השקע USB3 במקום נורמלי (סוף סוף!), לא מעל ה 24, לא מתחת אלא ליד חיבורי הסאטא. WIFI ובלוטות' מובנים. מחיר כנראה סביבות 250$ או 1000 ש"ח (הייתי בטוח שיותר). אנבוקסינג LinusTechTips (אחד הערוצים הטובים ביותר ביו-טיוב למחשבים וטכנולוגיה): קישורים: http://www.overclock.net/t/1296331/msi-z77-mpower/0_30 http://event.msi.com/mb/bigbang/p_001_z77.html http://www.overclockers.com/MSI-Z77-Mpower-review שימו לב לאיקס…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Dimebag Darrell,

היי אני בדיוק מנסה לבנות לעצמי מחשב כדי לקנות ואני מהסס בקטע של המעבד תיכננתי על INTEL CORE 2 DUE E 8400 BOX שעולה איזה 850 כך והמוכר בחנות שאני קונה ממנה הציע לי מעבד INTEL Q 6600 שהוא אצלו יותר זול מהמעבד של ה2 ליבות שבחרתי וגם זה 4 ליבות. ועוד משו אני שקלתי את הINTEL CORE 2 DUE E 8400 BOX יחד עם לוח של GIGABYTE EP43-D532 או על זה יותר בעצם: GA-EP43-DS3L שהרבה ממליצים על זה ודווקא על ג'יגבייט... אז המוכר אמר ש INTEL Q 6600 עם INTEL 35MB EVA COVE שזה יותר טוב מהלוח של ג'יגבייט איזה מעבד יותר טוב? (בהנחה שאני גם עושה בעתיד גם אובר קלוק) דעתכם על מה השמוכר מקשקש? דעות לשיפור/שינויי הלוח אם?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש סוגים שונים של I5 האם מספר שרשום אחרי זה הוא הדגם נגיד 750 איזה מעבד עדיף שמרוויח ב-SPEED ומפסיד ב-CATCH או הפוך? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by djee140,

צהריים טובים אחרי שה7970 מת בקרב וקניתי 1060 6GB אני מעוניין להחליף את הI5 750 שלי שעשה את שלו 8 שנים כמעט (עדין עובד) חשבתי על ryzen 1600 8X2 3000mhz הכי זול שיש ולוח b350 של אסוס \ גיגהבייט אופציה שניה אם ניראה לנכון מאחר ואני לא בן אדם של שדרוגים ואם זה שווה את זה אוסיף ל 1700x עם x370 OC לא יודע אם אעשה ואם כן אז לא משהו רציני (אשאר עם קירור סטוק) תקציב בעדיפות ל2500 עד 3000 לכל היותר עדין עם ספק enermax 625 תודה רבה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by March_31,

-|ההודעה נמחקה - ראה חוקי הפורום|- אתה יכול לפרסם ב TRADEZONE בסעיף כללי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by zeevlevi,

עד היום היה לי מעבד XP 2400 AMD ולוח אם של חברת GIGABTE GA-7VAXP עכשיו מכיוון שהמחשב כרגע מושבת והלוח אם נשרף בפעם השנייה אני רוצה להחליף לאינטל למעבד 2.4 עם ה-800 ואני רוצה את הלוח אם הבא : GA-8KNXP שגם הוא של GIGABYTE . כמה כסף אתם חושבים שכדאי לי להשקיע בשני הרכיבים האלה... חוץ מזה שריפת הלוח אם בפעם השנייה נעשתה ע"י המקום שבו קניתי את המחשב !! כמובן שמדובר בטרייד אין ...!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים