מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
קניתי למישהו מחשב חדש משרדי ואני לא בטוח לחלוטין שהוא מסוגל להתמודד עם HD וידאו (דרישות בעליו), עוד לא קיבלתי אותו ואני שוקל (אם יהיה צורך) לשנות את החומרה. החומרה הבסיסית היא: לוח אם: Asus M2A-VM מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB זיכרון: Corsair 1GB Kit Value Select DDR2-667 (2x512MB) C1GG667KB מסך: Samsung 206BW ללא כרטיס מסך יעודי. האם הבסיס הזה מספיק כדי לנגן HD וידאו (דחוס) ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוספתי למחשב העגלה שלי עוד 2GB על ה1GB שהיה, וכרגע יש לי 3GB של DDR400 בתזמונים של 3-3-3-5-2T אחריי OC למעבד התדר של הזכרונות הוא 450 (אפקטיבי) השאלה שלי היא האם הכמות הזו לא מוגזמת מידי.....? השימוש המרכזי שלי במחשב הוא משחקים...
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תצוגה מקדימה Intel Core i7-4960X: Ivy Bridge-E, השוואה http://www.tomshardware.com/reviews/core-i7-4960x-ivy-bridge-e-benchmark,3557.html 4960 מוערך ב- 10% מהיר יותר ממקבילו ב-2011 3960 ( מקסימום , במבחנים מסוימים ) הדבר ששמתי לב שהם מציינים : [TABLE=class: editorTblTablecenter editorTblSize100 editorTblStyleStyle3, width: 628] [TR=class: tblEven, bgcolor: #E9E9E9] [TH=bgcolor: #777777]PCI Express Link Speed[/TH] [TD]8 GT/s[/TD] [/TR] [/TABLE] ל- 3970+4960 חשבתי רק 5 GT/s לאחר בדיקה מצאתי 8 GT/s QPI 4000 MHz 5 GT/s DMI נשאר Bus speed
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
זה לוח M דיי ישן, בן 3 עוד מעט. אני מעוניין לשדרג את המחשב בכרטיס מסך חדש + ספק שיתמוך בו + 4 גיגה ראם חדשים. אני רוצה לדעת אם הוא בכלל יכול לתמוך בכטיס מסך מסוג רדון סדרה 5XXX, ואם הוא מסוגל לתמוך בהתקנים חדשים היום? כמו ראם DD3 שרץ על 1333 הרצ לדוגמא וכאלה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול ניסיתי לשנמך את הBIOS של המחשב הראשי שלי (לוח של GIGABYTE - GA-p35-DS3L) מF8 לF5 בעזרת הכלי הוינדואוזי של GIGABYTE. העדכון בתוכנה עבר ללא שגיאות, אך לאחר הריסטרט הראשון המחשב לא עלה. המסך אפילו לא נדלק, כנ"ל לגבי נורות המקלדת והעכבר. פתחתי את המחשב, איפסתי את הביוס (אני חושב, לא יכול להיות בטוח) ע"י מיקום הג'אמפר האיפוס והסרת הסוללה, ופעם בכל 15 הפעלות מחדש בערך על מסך של AWARD עם הכיתוב: "Scanning BIOS Image in Hard Drive" ולא זז לשום מקום. מפורומים אחרים באינטרנט ומהאתר של ג'יגהבייט הבנתי שאני יכול לשחזר את הביוס דרך כונן USB או FLOPPY, אך מאז שהעברתי את התמונת הביוס לכונן הנייד וחיברתי אותו למחשב אני לא מצליח לחזור למסך השחזור. למישהו יש רעיונות איך א…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם שתומך במעבד הזה: http://www.amazon.com/AMD-FX-8320-Eight-Core-Processor-FD8320FRHKBOX/dp/B009O7YU56/ref=sr_sp-btf_title_1_8?s=electronics&ie=UTF8&qid=1367040399&sr=1-8&keywords=AMD+FX-8320 חשוב לי שיתמוך במהירות של 2133MHZ השאלה שלי היא כזאת,האם הלוח הזה: http://www.amazon.com/AMD-FX-8320-Eight-Core-Processor-FD8320FRHKBOX/dp/B009O7YU56/ref=sr_sp-btf_title_1_8?s=electronics&ie=UTF8&qid=1367040399&sr=1-8&keywords=AMD+FX-8320 א. אם אני שם עליו זכרונות במהירות של 2133MHZ האם הוא תומך בזה בוודאות? ב. אני יכול להשיג אותו ב436 ש"ח,האם קיים לוח במחיר דומה פלוס מינוס שייתן לי תמורה טובה יותר לכסף? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום.. לפני כמה חודשים העלתי פוסט ובו רציתי לדעת איך עושים o.c למחשב שלי.. לאחר דיון הוחלט לשדרג את החומרה... נוסף דיסק קשיח מסוג ssd וזיכרון שודרג מ-4 גיגה ל-8 גיגה. קניתי דיסק קשיח מסוג ssd samsung evo 840 וזיכרונות מחברת gskill ripjaws. לאחר חודשיים בערך התחילו לי בעיות במחשב כל שנייה המחשב נתקע ולפעמים פתאום עושה ריסט לבד.. בהתחלה חשבתי שמדובר בכונן ssd לא תקין לאחר כמה פעמים שהרצתי בדיקות סטרס על המערכת (pc check,memtest) גיליתי שהבעיה באה מהזיכרון.. הוחלף הזיכרון למה שהיה לי בעבר וראיתי שהתקלה לא חוזרת על עצמה.. עם הזיכרונות הגעתי לחנות ksp שמשם נרכש ומסרתי אותם אליהם במסגרת האחריות.. לפני יום קיבלתי הודעה שהמוצר נבדק ויצא תקין... יש למישהו מושג אולי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני עומד לקנות מחשב פשוט לשימוש ביתי אלנטרי (גלישה ברשת ואופיס) נתקלתי בהצעה מסויימת במחיר זול שכוללת לוח אם ECS H61H2-M2 אני יודע שהלוח אם הזה אינו מהטובים ביותר אבל מכוון שהתקציב פה הוא חשוב אשמח לדעת אם הלוח אם הזה הוא בסדר יחסית.. קישור לעמוד היצרן: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=1228&CategoryID=1&MenuID=103& LanID=0 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם השאלה הזאת מתאימה לפה או לפורום אוברקלוקינג, אבל בכל מקרה אם אני רוצה מעבד Tbred 1700 ל OC. קראתי גם פה ושם שזכרונות WINBOND טובים במיוחד לצורך העניין. עכשיו, האם יש חנות בארץ שמוכנה למכור מעבדים לפי STEPPING ? כלומר שהסטפינג יהיה לפי מה שאני מבקש ולא רק לפי המזל (אם יש להם במלאי, כמובן) ? שנית, באף חנות בארץ לא ראיתי זכרונות WINBOND. יש מישהו שמייבא אותם או שחייבים לקנות בחו"ל ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלוח שלי מגיע לטמפרטורות הבאות: 36-43 למארז, ו43-52 למעבד. המאוורר מסתובב במהירות של 4100 RPM בערך. רציתי לדעת איך מתפקדים שלכם, ואם אני נמצא בתחום הנורמלי. (בגלל בעיות יציבות שחוויתי) תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין שני המחשבים שמבוססים על המעבדים האלו המחשב הוא לשימוש פשוט (אינטרנט+HD + תיכנות ,משחקים ) ההבדל בין המחירים הוא -300 ש"ח לטובת ה AMD
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי לשקיע היום בלוח שמשלב תמיכה בDDR3 יחד עם DDR2, או שהוא יהיה פחות טוב מלוח שיתמוך רק בDDR3? חשבתי שאם אני קונה מחשב לכמה שנים אז שדרוג הזכרון בעוד שנתיים לDDR3 יוכל אולי להקפיץ את ביצועי המחשב ולתת לו עוד קצת חיים, מה גם שהיום אני לוקח 2GB של DDR2, ואילו שדרוג בעתיד לGB שלDDR2 יכול להיות יקר יותר מDDR3, בגלל בעיות זמינות כמו שקורה היום עם RDRAM וDDR400 למיניהם. האם נככון לחשוב לכיוון הזה, או שלוח עם צ'יפסט 965 יכול לעשות עבודה טובה מאוד גם בעוד שנתיים שלוש, עם זכרונות DDR2? לא מתוכנן OC לשנתיים הראשונות לפחות. רק עבודה נקיה בפוטושופ, סרטים פה ושם, ומשחקים מידי פעם. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נו, מה אתם אומרים? מה יותר טוב ? לא מתכנן לעשות OC לאף אחד מהם ככה שאני רוצה לדעת ביצועי מחשב נטו תודה לעונים.....
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, למה אני שואל זאת,נתקלתי באתר של יבואן מסויים תחת הכותרת "לוחות אם" כתוב ATi Sapphire הלוח הזה ATI DUAL CORE 775 + X300128MB DDR2 667MHZ+LAN כן יצרנית או לא? אם לא אז מי יצרנית הלוח? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.forbes.com/sites/antonyleather/2014/03/19/intel-unveils-2014-roadmap-4-fantastic-new-processors-for-pc-enthusiasts/ אני מתכוון לרכוש מעבד i7 בקרוב, האם המעבדים ו/או זכרונות DDR4 המוזכרים בכתבה רלוונטים לתקופה הקרובה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
OCZ 3200 Performance Series הוא הזיכרון של SAMSUNG 3200? הוא שייש זיכרון אחר ......... אמרו לי שOCZ הרבה יותר טובים.... תמיד נותנים זיכרון אחר פעם OCZ SAMSUNG GIL...... אני לא יודע מה ליקנות :-[
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי לוח מסוג אסוס p5ad2 delux הלוח עם קורוזייה עליו... רציתי לדעת אם ניתן להשיג היום לוח שיחליף את הקיים או שאני אצטרך לשדרג גם את המעבד והזכרונות ..... תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתלבט בין לוח אם כזה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2818 של DFI לבין לוחות עם אותו צ'יפסט של GIGABYTE, מה אתם אומרים? *אני לא עושה OC ,בסה"כ אני לא מכיר את הלוחות של DFI אבל מצפיה במערכות רציניות בחו"ל אני מבין שהחברה אמינה. מה אתם חושבים? תודה לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התדרים בסיס של אינטל מאוד נמוכים 2.5GHZ והתדרים בסיס של AMD גבוהים משמעותית 3.5GHZ R5 וכו' השאלה אם זה לא פוגע בביצועים משחקים שהתדרים של אינטל הבסיס כל כך נמוכים ? יש מלא משחקים שאוהבים תדר גבוה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין לשדרג כמה חלקים במחשב שלי. החלטתי ללכת על מעבד i5 6600k שארצה לעשות לו oc בעתיד. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם מתאים. בקשר לתקציב- אני אעדיף לוח שיהיה כמה שיותר זול אבל שיעמוד בצרכים שלי - יתמוך בDDR4 ו-OC למעבד, שיהיה מיקרו ATX. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב עריכה שלי בנוי על הלוח אם הזה שהלך לעולמו (בגלל קצר שעשיתי בספק כוח!!!) נכון שזה לוח ענתיקה אבל אולי יש למישהו במחסן מחשב ישן ויכול לבדוק לוח אם של אסוס מדגם p4 t533-c תודהההההההההה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם החנות הזאת טובה ואמינה לקניית רכיבי חומרה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מצאתי דיל טוב באמזון על זכרונות 8GB. שניים יחד יהיו 16 GB. כדי להמנע ממיסים אני אזמין את שני הזכורונת בנפרד ולא כקיט. אמזון מאפשרת להזמין רק זיכרון אחד מכל צבע לכל אחד. השאלה, האם 2 זכרונות זהים בצבע שונה שלא באים כקיט יעבדו יחד כ Dual Channel? אשמח לתגובה מהירה, הדיל עומד להסתיים. תודה! עריכה: מדובר על הזיכרון הזה: https://www.amazon.com/gp/product/B00J8E91UO/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 בצבעים שחור וכחול.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם הייתי קורא באתר ומתעניין די הרבה בענייני חומרה אך מאז שהתגייסתי אני כבר לא מבין יותר מדי. לפני שלוש שנים בערך קניתי מחשב: intel core 2 duo e4400 4GB ram 800 mhz gigabyte p-35-ds3l ati x1950gt בזמן האחרון אני מתחיל להרגיש קצת איטיות והחלטתי לשדרג את המעבד כל עוד עדיין מוכרים מעבדים לסוקט 775 . אני לא גיימר רציני ועיקר השימוש שלי במחשב הוא לאינטרנט, סרטים וגם לשחק wow . אני זוכר שכשרק קניתי את המחשב הצלחתי לעשות OC למעבד כך שהוא עבד בצורה יציבה על 3000 , אבל ניראה לי שאני מעדיף לא להסתכן בזה עכשיו. התקציב שלי די גמיש כי אני רוצה מעבד שיחזיק לי ליותר זמן אבל גם לא משתלם מבחינת עלות\ביצועים ודי צריך את המומחיות שלכם בעניין הזה. ושאלה אחרונה, האם כדאי לי לחכו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות למעבד טוב עבור משחקים מה הכי טוב? מעבד מאחת מהסדרות האלו Core i3 ,core i5 ,Core i7, Core I9 רצוי מעבד שיצא בשנה האחרונה(2020) ושיהיה מתאים לתשובת LGA1200
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-