מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אתמול ניסיתי לשנמך את הBIOS של המחשב הראשי שלי (לוח של GIGABYTE - GA-p35-DS3L) מF8 לF5 בעזרת הכלי הוינדואוזי של GIGABYTE. העדכון בתוכנה עבר ללא שגיאות, אך לאחר הריסטרט הראשון המחשב לא עלה. המסך אפילו לא נדלק, כנ"ל לגבי נורות המקלדת והעכבר. פתחתי את המחשב, איפסתי את הביוס (אני חושב, לא יכול להיות בטוח) ע"י מיקום הג'אמפר האיפוס והסרת הסוללה, ופעם בכל 15 הפעלות מחדש בערך על מסך של AWARD עם הכיתוב: "Scanning BIOS Image in Hard Drive" ולא זז לשום מקום. מפורומים אחרים באינטרנט ומהאתר של ג'יגהבייט הבנתי שאני יכול לשחזר את הביוס דרך כונן USB או FLOPPY, אך מאז שהעברתי את התמונת הביוס לכונן הנייד וחיברתי אותו למחשב אני לא מצליח לחזור למסך השחזור. למישהו יש רעיונות איך א…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין במחשב שלי serial port connector שמחובר ללוח אם, ויש לי 2 אפשרויות, הראשונה היא לגשת עם המחשב לחנות שיתקינו לי את המחבר האמור, והשניה היא להשתמש בממיר serial port / usb. יצא לכם להיתקל בבעיות בממיר הזה? והאם התקנת המחבר מעמיסה במעט על הלוח אם? לצורך העניין, מדובר ב- ASUS P5Q.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לברר מה המחיר הכי זול שאפשר למצוא באינטרנט של המעבד INTEL D-830 אודה לכם על עזרתכם... המון תודה
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קראתי איפשהו באינטרנט על האפשרות: WAKE ON RING דבר ראשון, מפרט מערכת רלוונטי: Win xp, Intel Pentium III 550Mhz overclock to 600Mhz עכשיו, נכנסתי לביוס, וחיפשתי וחיפשתי אפשרות כזאת. בסוף, ראיתי משהו כזה: Resume on ring ניסיתי להפעיל, אבל גם זה לא עבד. היה שם אפשרות כמו: Wake on Alarm ברגע שאתה מפעיל את זה יש אפשרות לרשום תאריך, שעה, דקה, ושנייה. כיוונתי את זה בדיוק דקה פלוס לשעון של הביוס, כיביתי את המחשב וזה לא פעל. נסיתי שוב, ושוב לא פעל. כמה שאלות: יש אפשרות להפעיל את האפשרות שהמחשב שלי ידלק ברגע שאתקשר לקו, אם יש לי ISDN? (הקו השני מחובר רק למחשב) האם עדכון לביוס יעזור? תודה, דן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, איזה לוח אם אתם ממליצים למעבד AMD XP 1600+ ושיתמוך גם בכרטיס מסך HERCULES RADEON 8500 LE והכי חשוב שלא יעשה בעיות ושיהיה אמין! אתם מכירים משהו ? ;D
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש P3 500MHz עם 128 מ"ב זיכרון פנימי (PC100). הכרטיס מסך שלו הוא GF2 MX400, שאליו הוא שידרוג לא מזמן... היה שיפור בביצועים מהכרטיס הקודם (V3), אבל אני חושב שהמעבד שלו מונע ניצול מלא של הכרטיס, למרות שגם הוא די Outdated... הוא מעוניין לשדרג מעבד+לוח במינימום כסף. ההצעה שלי היא Asus A7V-E (קראתי עליו ביקורות ובזמנו אף שקלתי לרכוש אותו!), עם Duron 1200MHz. הזיכרון הפנימי נשאר, ומאחר שהוא PC100, וגם הדורון עובד על 200MHz, אז זה בסדר. הלוח לא תומך "רישמית" ב 133, אבל זה ה KT133E, שהוכח כמוצלח ל O/C. השאלה שלי היא האם הדורון הזה יתאים ללוח? הוא עושה שימוש במכפלה של x12, והלוח מאפשר עד x12.5, כך שמבחינה זו זה בסדר. עכשיו, רק נותר לי לברר האם זה Duron "Morgan" . אם כן,…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלוח אם שעליו מובנה כרטיס מסך כלשהו ובנוסף יש עליו תושבת AGP X4, האם ניתן לקנות כרטיס מסך אחר ולעקוף את כרטיס המסך המובנה ? או שזו "חתונה" לכל החיים ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! קניתי היום מחשב חדש ובחרתי לחבר ולהתקין אותו בעצמי! יש לי בעיה בחוטים של המארז (ON,OFF,RESET...) ואת חלקם חיברתי ועכשיו נשארו לי 8 חוטים. 4 עם מספר 1 ליד כל חוט. 4 עם מספר 2 ליד כל חוט. בכל אחד מהסטים האלו של הארבעה חוטים רשום מינוס D פלוס D .. גראונד (אדמה) והאחרון פלוס 5 V. זת'ומרת שיש פעמיים מכל חוט שאמרתי כאן! **אני רוצה להזכיר שלא חיברתי את החוטים האלו עדיין ללוח כי אני לא יודע לאיפה לחבר. חיברתי את המחשב לחשמל והוא נדלק אוטומטית איך שמחברים לחשמל אבל הנורה הירוקה שאומרת שהמחשב דולק לא פועלת וגם בספר של הלוח רשום שצריך לחבר את הכבל של הנורה הזו אבל אני לא מוצא את הכבל הזה, מלבד אותם חוטים שהזכרתי שנותרו לא מחוברים, ואם לוחצים על כיבוי המחשב (דרך הלחצן ש…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה קיבלתי את ה-1800+ החדש שלי(1.5V JIUHB שבוע11),ופה הבעיה מתחילה. כשהמעבד משולב עם Asus A7V266-E,הלוח תמיד מזהה את המעבד כ-2000+,גם כשהמעבד בתדר של 2300(עם מתח 1.55 ) וגם כשהוא ב-1300 הוא מזוהה כ-2000+. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך ניתן לתקנה? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב (עם AMD כפול ליבה 3800+) ואני מתלבט בין 2 לוחות: ASUS A8N-E ושל DFI LANPARTY UT nF4 Ultra D. לא קבלתי עד כה תשובה טובה לנושא. קראתי ושמעתי שעם DFI מבצעים את מרבית הבדיקות למחשבים כי הם לוחות יציבים מאוד ונוחים לעשות O.C. בנוסף ללוח הזה יש יציאת firewire שיכולה להיות שימושית בשבילי. בנוסף, ראיתי שהמעבד יושב במרכז הלוח שמאפשר אוורור טוב יותר לחלקים החמים. ASUS ידוע באיכותו, ראיתי במספר בדיקות שהוא מהיר יותר ואף יותר זול ב 140 ש"ח מ DFI. אני לא מתכנן לשחק עם O.C. אולי בעתיד משהו קל (אני בטוח ש ASUS יוכל גם לבצע זאת). אז מה אתם אומרים, מי טוב יותר ? שאלה נוספת, האם בלוחות הללו (של AMD) יש הבדל משמעותי בין רכיב זיכרון אחד לשני רכיבי זיכרון תואמים ? קראתי בפ…
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מעבד לוח אם וזיכרון בתקצים של 1000 ש"ח. אסור לי לחרוג מתקציב זה. אני צריך שבלוח אם יהייה גם כרטיס מסך ורשת. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, מישהו יכול לגרום לי להחליט על לוח אם למפרט הנ"ל? שניהם כמעט אותו מחיר, ערכת שבבים שונה Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray Noctua NH-D14 CPU Cooler Fractal Design Define R4 Black Corsair RM750 750W Gold Active PFC 12cm Fan GIGABYTE G1.Sniper Z5S LGA 1150 Intel Z87 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard http://www.amazon.com/Gigabyte-GA-G1-Sniper--LGA1150-Chipset-Motherboard/dp/B00JOC9BC8/ref=sr_1_6?s=electronics&ie=UTF8&qid=1404439281&sr=1-6&keywords=GIGABYTE+G1.Sniper+Z5S ASUS Z97-A LGA 1150 Intel Z97 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard http://www.amazon.com/ASUS-Z97--DDR3-2600-Motherboards/dp/B00K2MAU5Q/ref=s…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. בדיקות שיבטיחו קנייה בטוחה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מאחורה חיבור USB 2 ובינתיים מצאתי שני USB 1.1\1.0 וניסיתי לחבר את הנגן אליהם וזה רשם שהוא מסוגל ליותר..וניסיתי לחבר את הכבל בחיבור אחר אבל לא נראה לי שזה USB 2... סליחה על הבורות, הUSB 2 נראה שונה מהUSB 1.1? רשום בתיאור של הלוח שיש 2 חיבורי USB 2 על הלוח
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חיפשתי הרבה זמן זיכרונות טובים לoc וניאה לי שמצאתי משהו טוב אחרי כל החיפוש הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3255 איך הם??עד איפה אני אוכל להגיע איתם על מתח של 2.9?? (אל תגידו לי שיש זכרונות אחרים בתקציב הזה כי אני לא מחפש משהו אחר ,אני משיג אותם במחיר טוב חדשים...)
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי כזה של TwinMos קניתי אותו ב250... 512mb 400mhz (2.5-3-3-8) o רציתי לדעת האם התזמון שלו טוב? והאם אפשר להשיג תזמון יותר טוב באותו כסף או קצת יותר\פחות... ועד כמה זה חושב באוברקלוק... בבקשה, אני מבקש תגובות ממבינים בלבד. תודה, דן.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD PHENOM 2 X4 QUAD940 או INTAL QUAD9550 להסביר למה בבקשה ....
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני הייתי רוצה לקבל המלצה על איזה חלקים לקנות בשביל מחשב למשחקים? ברשותי תקציב של משהו כמו 2500 ש"ח פחות או יותר. מה כדאי לקנות? ומה ההבדלים בין מעבדי AMD ל-INTEL? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.מתלבט בין מעבד Athlon II x4 Quad Core 630 לבין PHENOM 2 555 או אפילו Athlon II x3 Triple Core 440 למרות שבביצועים אין הבדל משמעותי השאלה היא איך במשחקים בעתיד תהיה תמיכה הה 4 ליבות במשחקים? 2.אני מעוניין לקנות MA785GMT-UD2H אני רוצה לשים לו GTX 460 הבעיה היא שבעתיד אני לא יוכול לשים באותו מערך עוד כרטיס מסך שלNVIDIA בגלל שזו ערכת שבבים של AMD אז אני שוכל אולי לקנות לוח עם HDRA 200 כדאי? שימושים הם למישחקים ומולטי טסקינג וצפיית סרטים בFULL HD מתוכנן גם אוברקלוק תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש שמועות על השקת FX-64 באוגוסט שיעלה 999$ http://www.hexus.net/content/item.php?item=5990
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה יתכן ש AMD מפגרת מאחורי אינטל מבחינת הבאס מאד מאד? הרי הבאס שמעבדי AMD עובדים עליו הוא 266/333/400 לעומת 400/533/800 של אינטל. ידוע לכולם שמגהרצים זה לא שם המשחק ואת תדר המעבד של AMD יש להכפיל ב 1.28 (אם אני לא טועה...) אבל כאן אנחנו מדברים על רוחב הפס שמגיע למעבד. האין זו נחיתות משמעותית מבחינת ביצועי מעבדי AMD? (רק כדי לחדד את העניין, מעבדי AMD לא ינצלו כמעט בכלל את ה Dual channel DDR לעומת מעבדי אינטל P4C שינצלו את כל רוחב הפס) אשמח לתשובות, אמיתי.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מתלבט בין 2 מעבדים 1.AMD 3700 ליבת סאן דייגו-1 קאש 3.AMD3800 כפול ליבה (3 מעבדי 3200) מבקש לקבל המצלצה ,נא להתייחס לכל הפרמטרים (טווח ארוך,יכולת עבודה ביישום אחד/2 ישמוים וכל מה שאתם יכולים) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אולי תוכלו לעזור לי אני מרכיב מחשב ללעבודה בתחום עיצוב גרפי מולטימדיה ואנימציה(פוסט פרודקשן) ואני לא סגור לגבי כ.מסך מפרט המחשב : p-4 3.6 ghz (bus:800mhz'h-t,1mb s775) 1 לוח אם asus p4p800se ,sata ,lan זכרון ddr2 533 512mb a-data *2 ד.קשיח 200gb sata היציעו לי matrox או iti אבל אני לא יודע באיזה לבחור אני צריך מחשב חזק +כ.מסך חזק אם תוכלו לעזור לי אני אעריך את זה גם אם יש לכם הצעות לגבי המחשב אולי עדיף amd64? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בZ77 D3H, יש 2 כניסות של SATA3 ו4 של SATA2, ההגיון הפשוט שלי אומר שלא יכול להיות רווח מלחבר לSATA3 כי ההארדיסק לא תומך, אבל בכל אופן אולי מישהו יודע משהו שאני לא יודע ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אינטל ממשיכה להרוויח ערימות של כסף, אך קצת פחות מבעבר, וגם מאשרת כי שבבי 10 ננומטר ראשונים יגיעו אלינו רק בעוד כשנתיים לכתבה: http://hwzone.co.il/אינטל-מתעכבת-מעבדי-kaby-lake-בדרך-ייצור-ב-10-ננו/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-