מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
כשאני מדליק תמחשב אני מנסה להכנס לביוס על ידי לחיצה של DEL של TAB שכל משכתוב שם שאיפה שצריך ללחוץ שום פעולה לא נכנסת הוא ממשיך למערכת ההפעלה ... מה עושים ? יש לי לוח של גיגאבייט P67A UD3-B3
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי את הזיכרונות האלה בדיוק: http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2P800R22GK~15~0.htm והיום אני בודק בלשונית Memory ב CPU-Z והנה מה שאני רואה: http://rotter.name/User_files/nor/4753eff641a27420.jpg רשום שם 5-5-5-15 בתיזמונים. האם זה אומר שעבדו עלי או שהתוכנה לא נכונה ? מה עושים במקרה כזה ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כנראה אני משדרג את לוח-האם שלי כדי שיתמוך ב-PCI-E. עכשיו... אין שום מושג בלוחות-אם. אז אם מישהו יכול לכתוב לי מה חשוב, מה מומלץ, אם זה צריך להתאים לרכיב אחר במחשב וכו'... כדי שאני אבין מה לחפש. ואין לי תקציב כי אני לא יודע מה טוב. מה מחיר של לוח-אם טוב? ואם מישהו יכול להביא לי לוח-אם טוב במחיר סביר זה יהיה נחמד. הבנתי שלוח אם צריך להתאים למעבד ול-RAM אז יש לי פנטיום 4 (2.4 GHz) ו-512 זיכון ראם (מפוצל לשניים) של DDR SDRAM. אגב, מה יותר טוב? DDR SDRAM, DDRI, DDRII (לפי הסדר... אה... ויש גם DDRIII?) טוב, בזאת אני ממצא את כל השאלות... אשמח אם תענו לי על כולן. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מעבד E2200 מתאים ללוח אם MSI G41-M P33 ? ניסיתי לקרוא על זה אך לא הצלחתי להבין , רשום במעבד ובלוח אם G41 אבל רק בלוח אם רשום ICH71. מצטער על הבורות אין לי מושג מה זה אומר. קישור למפרט המעבד E2200 קישור למפרט לוח אם G411-M אשמח לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש צפי להורדת מחירים של זכרונות DDR2 בינואר 2007?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פרק א': לראשונה בהיסטוריה AMD מעבירה שעור לתלמידה אינטל. The New Athlon Processor: AMD Is Finally Overtaking Intel http://www.tomshardware.com/reviews/athlon-processor,121.html אני זוכר את התקופה הזו כאילו זה היה אתמול - כולנו יושבים מרותקים למסכים ולומדים את השחקן החדש בשוק בהשתאות ואדיקות, תוך פליאה, הכיצד הם הצליחו לעשות את הבלתי אפשרי. **זו היתה הפעם הראשונה עבורי, שלאחריה עברתי ממחשב מבוסס מעבד אינטל (Celeron 300A מומהר ל- 450mhz) אל מחשב מבוסס מעבד (AMD duron 800mhz) בשנת 2000. ציטוט מאמצע הכתבה שמספר את התמונה המעניינת אז, על הניסיון החפוז משהו מצידה של אינטל, לצמצם פערים כדי שלא לעשות…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב חדש- בחנות של הדובים ראיתי שמדגישים AMD 1700+ 0.13M לעומת 1800 0.18M האם קיים גם 1700 0.13M- כי בחנויות אחרות שבהן לא מצוין 0.13 או 0.18 המחיר ל 1700 הוא יותר זול.-אבל אולי זה 0.18 ? ועוד משהו- לא מתוכנן OC רציני- אבל נאי רוצתה שתהיה לי את האופציה הזאת. במידה וקניתי אחד מהמעבדים שמיוצר ב 0.13M- האם הקירור המקורי שלו יספיק (ARCTIC SILVER עליו) או צריך קירור נוסף כמו וולקנו? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי המפרט הבא : i7 2600k Asus p8z68-v le 4x4 corsair 1600 DDR 3 Gtx 470 hawk Seasonic x-750 gold We 1 terra black Corsair h100 Cooler master cm690 II תאמינו אבל לוח האם הצליח להביא אותי לoc 4.9 יציב לחלוטין במתח 1.48. אני מאוד רוצה להחליף את לוח האם למקסימוס או משהו ברמתו כך שאוכל להגיע בoc ל5.2 וצפונה. הסיבה לכך שהמחשב הוא כולו לסימולטור fsx שמי שמכיר יודע שגם ב5ghz הוא לא ירוץ חלק.. כרטיס המסך מוחלף בgtx660 ti השאלה היא האם לחכות ליציאת המעבדים החדשים ואז לרכוש לוח 1155 במחיר נמוך או שאולי מעבד חדש (אם הם יהיו טובים בoc), או שאין במקרה שלי מה לחכות בכלל? אשמח לעזרה...תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים אחרי שה7970 מת בקרב וקניתי 1060 6GB אני מעוניין להחליף את הI5 750 שלי שעשה את שלו 8 שנים כמעט (עדין עובד) חשבתי על ryzen 1600 8X2 3000mhz הכי זול שיש ולוח b350 של אסוס \ גיגהבייט אופציה שניה אם ניראה לנכון מאחר ואני לא בן אדם של שדרוגים ואם זה שווה את זה אוסיף ל 1700x עם x370 OC לא יודע אם אעשה ואם כן אז לא משהו רציני (אשאר עם קירור סטוק) תקציב בעדיפות ל2500 עד 3000 לכל היותר עדין עם ספק enermax 625 תודה רבה ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Intel D865GKD יש לי 2 זכרונות 256 ddr קניתי זכרון giga כמו בקשור http://www.trg.co.il/sg_product~246~7~0.htm המחשב לא עלה שלחו לי זכרון אחר המחשב עולה אבל לא מזהה תזכרון מישהו אמר לי שיכול להיות שצריך להגדיר משהו תודה מראש מוסיף את מפרט המחשב [br]פורסם בתאריך: 5.07.2009 בשעה 01:41:11 הנה המפרט[attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ל AMD 64 Bit ויש לי כמה שאלות: 1.האם כדאי לשדרג את מה שיש לי כבר (ראו חתימה) 2.מה דעתכם על הלוח שבחרתי? MSI K8N Neo-FSR ומה דעתכם על DFI LANParty UT nF3 250Gb תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לחבר מחשב עם לוח אם של אסוס Cusle 2 c יש אפשרות לשים בו יותר מ512 זיכרון ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אפשרות ליקנות את הAMD סאן דיאגו + לוח DFI NF4 + קירור של זלמן ב1300 (יד שניה נימצא הצלו כמה חודשים בודדים עם אחריות והכול) או ליקנות חדש 805 + ASUS P5LD2 + קירור של זלמן ב1500-1600 בערך מה יותר שווה לי? כאילו מי יותר טוב ה805 אחרי OC ל4.0 או 3.5-3.9GHZ או הסאן דיאגו + OC נחמד? תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מפרט עכשיו יש חלקים שאני מלבט לגבייהם 1400 ש"ח - מעבד - Intel Pentium D 930 Dual Core 3.0Ghz 2x2Mb 800fsb 775 BOX 2200 ש"ח - כרטיס מסך - ?Sapphire Radeon X1800XT 512MB Dual DVI-I + TV+AVIVO ? 0520 ש"ח - מארז - Thermaltake Soprano VB1000SWS 0500 ש"ח - ספק כח - ENERMAX LIBERTY 400W 0260 ש"ח - צורב - LG GSA- 4167B Dual Layer DVD זה הדברים שאני נעול עלייהם עם מחיריהם עכשיו לוח אם וזכרונות אין לי מושג מה לקחת יש לי תקציב של 2000 ש"ח לשניהם תנו לי הצעות בבקשה
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לשדרג את ה MB,CPU והזיכרון. הוא לא מבין במחשבים כל-כך, הוא רק רוצה זול. הוא פשוט הלך לחנות ליד הבית שלו והציעו לו מעבד AMD 3100+ עם MB של elite וזיכרון 256MB. הוא שאל אותי מה דעתי על זה ואחרי קצת חיפוש לא מצאתי חוות דעת, אבל מצאתי דף איביי עם הMB והCPU: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3474508578&category=44935 אשמח אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על זה. אם אתם חושבים שזה לא טוב אז אולי תוכלו להמליץ על MB+CPU+זיכרון (צריך גם להחליף מארז?) ב1500 שקל בערך? הוא רק עובד על המחשב הוא לא צריך ביצועים למשחקים. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות בוט CD לדוס? אני רוצה לעדכן ביוס ולא מצליח... ניסיתי לעשות דרך נרו אבל כשאני מפעיל את התכונה כדי לעשות פלאש הוא כותב שאין לי מספיק זיכרון.. גם אם אני עושה tiny/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! יש לי שאלה אני עומד לקנות לפטופ עם מעבד I5 האם המעבד I5 בנייד הוא מרובע ליבות כמו ב-I5 במחשב נייח? תודה רבה וסליחה על הבורות ליאור
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש שמועות על השקת FX-64 באוגוסט שיעלה 999$ http://www.hexus.net/content/item.php?item=5990
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מאחר ולא מגיבים למפרט שאני מחפש http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=551444.msg4701504#msg4701504 אז אני רוצה לשמוע חוות דעת. ראיתי במפרטים של אחרים שממליצים להם רק Core i5 מאחר ו7 עוד לא הגיע לשיא הפוטנציאל (מבחינת נצילות מצד התוכנות). אם אני קונה Core i7 האם באמת זה יהיה בזבוז של כסף? אני לא מתכנן לשדרג את המחשב לעיתים קרובות (במיוחד לא לשנות לוח-אם ומעבד) ומתכנן שהוא כן יחזיק מעמד הרבה זמן (מניסיון אני יכול לסחוב על המחשב עד 7 שנים), אז זו לא השקעה טובה יותר לזמן ארוך? מעולם לא עשיתי OC אבל בהחלט לא שולל להתחיל. המחשב הולך לשמש לגיימינג ופיתוח תוכנה. יש סיבה לא לקנות i7? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני בדיוק מנסה לבנות לעצמי מחשב כדי לקנות ואני מהסס בקטע של המעבד תיכננתי על INTEL CORE 2 DUE E 8400 BOX שעולה איזה 850 כך והמוכר בחנות שאני קונה ממנה הציע לי מעבד INTEL Q 6600 שהוא אצלו יותר זול מהמעבד של ה2 ליבות שבחרתי וגם זה 4 ליבות. ועוד משו אני שקלתי את הINTEL CORE 2 DUE E 8400 BOX יחד עם לוח של GIGABYTE EP43-D532 או על זה יותר בעצם: GA-EP43-DS3L שהרבה ממליצים על זה ודווקא על ג'יגבייט... אז המוכר אמר ש INTEL Q 6600 עם INTEL 35MB EVA COVE שזה יותר טוב מהלוח של ג'יגבייט איזה מעבד יותר טוב? (בהנחה שאני גם עושה בעתיד גם אובר קלוק) דעתכם על מה השמוכר מקשקש? דעות לשיפור/שינויי הלוח אם?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתלבט בין לוח אם כזה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2818 של DFI לבין לוחות עם אותו צ'יפסט של GIGABYTE, מה אתם אומרים? *אני לא עושה OC ,בסה"כ אני לא מכיר את הלוחות של DFI אבל מצפיה במערכות רציניות בחו"ל אני מבין שהחברה אמינה. מה אתם חושבים? תודה לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הזיכרון חייב להגיע בזוגות או שאפשר גם אי זוגי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם Gigabyte MA78GM-S2H rev.1.0, עליו יש מעבד AMD Athlon 64 X2 5200. הלוח סובל מבעיה ידועה של התחממות הNorthBridge, המובילה לכיבוי המחשב. יתר החלקים בטמפ' נורמלית ויש אוורור נאות במארז (דנתי בזה בהודעה ישנה בפורומים של HWzone). אני מתלבט בין שתי אופציות - רכישת קירור איכותי לצ'יפסט (צלעות+משחה+מאוורר 80) בסכום של בערך 200 ש"ח, או רכישת לוח אם חדש בסכום של בערך 450 ש"ח. המחשב במקור שמש לHTPC, אולם כעת הוא משמש כמחשב משפחתי רגיל, בלי שימושים מיוחדים. בהתחשב בהיצע הלוחות היום שמתאימים למעבד הזה, האם יש טעם לשדרג את הלוח, או שעדיף לקנות קירור הולם וזהו?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם למעבד intel dual core G620 1155 אני לא מתכנן אוברלוק מעוניין ביציאות רגילות יש לי שאלה בין שני מעבדים איזה יותר טוב ? GIGABYTE GAG41MTS2 בין INTEL DG43RK
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש לוח אם ומעבד חדש (i3 8100). ללוח אם יש יציאות HDMI,VGA ו-DVI, לא היה לי כלכך ברור מהאתר של Asus האם אפשר לחבר שני מסכים בו זמנית, ישירות ללוח אם, וזאת בניגוד ללוח אם Z270-I שבו רשום בבירור שזה ניתן. האם הלוח אם תומך בשני מסכים בו זמנית (HDMI && DVI) ? אם הוא לא תומך אשמח לקבל המלצה ללוח אם שתומך (ואם יש אפשרות לWIFI מובנה אז מעולה).
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-