מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
האם קיימים כבר לוחות אם עם ביוס מסוג uefi ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש בנרות לוח אם שתומך ב: Socket 775 DDR1 RAID PCIe intel® Graphics Media Accelerator 900 - זה אומר VGA מובנה בלוח. רצוי FIREWIRE הלוח המתאים היחיד שמצאתי בינתיים הוא: Gigabyte GA-8I915G Pro Rev 2.x (ה Rev2 חשוב - כי ב 1 אין RAID) הבעיה שאני לא יודע אם מוכרים אותו בכלל בארץ. חוץ מזה, בטח יש לוחות נוספים, אולי של חברות אחרות. אם מישהו יודע איפה מוצאים כזה דבר, או יכול להמליץ על לוחות נוספים, בבקשה שיגיב אני מזהיר אתכם - אם אני לא מוצא, אני עובר ל AMD תודה רבה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוספתי למחשב העגלה שלי עוד 2GB על ה1GB שהיה, וכרגע יש לי 3GB של DDR400 בתזמונים של 3-3-3-5-2T אחריי OC למעבד התדר של הזכרונות הוא 450 (אפקטיבי) השאלה שלי היא האם הכמות הזו לא מוגזמת מידי.....? השימוש המרכזי שלי במחשב הוא משחקים...
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. ברשותי לוח אם מסוג Asus K8V-SE Deluxe http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=14&l3=67&l4=0&model=235&modelmenu=1 רכשתי מערכת הפעלה חדשה Windows Vista ואני מעוניין להוסיף זיכרון חדש למחשב ואינני יודע איזה זיכרון מתאים ללוח האם שלי, כרגע מותקן עליו 512mb Twinmos DDR400MHZ השאלה שלי האם אני יכול לרכוש זיכרון יותר חזק כמו למשל DDR3 1375MHZ ? ואם לא, האם יהיה ניתן לקנות 2 סטיקים של 1GB ולהוסיף אותם למחשב בלי שיהיו התנגשויות וטכנולוגיית ההאצה שכרגע שכחתי את שמה(כמו הDual בלוחות של intel) תפעל? עריכה: באתר של Asus רשום שהלוח תומך בזכרונות הללו: 3x 184-pin DIMM Sockets support max. 3GB un-buffered ECC and non-ECC PC3200/PC2700 / PC2100 DDR SDRAM m…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המחשב כמעט 4 שנים : Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHZ LGA775 Intel DG33FB 1333MHz Nvidia 8800 GT 2Gb - RAM ועובד עם Windows XP אני מעוניין לשדרג את המעבד, אולי להוסיף קצת זיכרון, אין לי כסף כרגע למחשב חדש. האם אני יכול לרכוש כל מעבד אשר יש לו תושבת 775 ? עיקר השימוש שלי הוא אינטרנט, אופיס ומשחק Call Of Duty! כיוון שהזמנתי כבר את המשחק החדש שאמור להגיע בשבוע הקרוב, ממה שראיתי ברשת לא בטוח שהמעבד שלי יספיק ולכן אני בודק את האפשרות לשדרג אותו. התקציב שיש לי הוא באיזור 700 ש"ח, כמובן שאני מעדיף לחסוך כמה שאפשר. אודה לכם על עזרתכם בנושא, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אטוטו מגיע חופש פסח ויהיה לי זמן להתעסק במחשב החדש ;D אבל אני עדיין לא סגור על לוח שיהיה חזק ב-OC :s05: הייתי כמעט בטוח שאני ילך על P5Q PRO של אסוס אבל אחרי שנברתי בפורום עוד קצת הבנתי שייש גם לוח מצויין ל-DFI (שהמחיר שלו קפץ פתאום ) ושגם לג'יגבייט יש מה להציע..., אשמח אם תאירו את עיניי שאר המפרט: e8400 OCZ Reaper HPC Edition 1066 קירור מים Enemarx MUDU82+ 425w תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך לוח אם לאוברקלוק ברמה גבוהה שלא יגביל אותי.. ושגם הלוח עצמו יהיה יחסית חדש ובין הטובים... תקציב לא מוגבל.. פשוט תראו לי אופציות טובות
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם חיבורי USB\PS2 של הלוח אם ולכן אני רוצה להחליף אותו התקציב הוא 300 שח אבל אני מוכן להסתפק במשהו זול יותר אם אין הבדלים קריטיים בכלליות, יש לוחות מומצלים יותר או לוחות שכדאי להימנע מהם ? (מפרט נוכחי בפרופיל) תודה נתי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תעזרו לי אנשים אני חייב לוח אם הכי זול שאפשר .למעבד i7 4790k ושיתמוך במערך של 2 כרטיסי מסך יעני sli cf.הכרטיס שלי r9 290 . יש לי 8 גיגה ראם.של סלוט אחד. תודה רבה חברה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי במחשב זכרון של 1 GB. כתוב עליו: pc 2 6400 ולפי מה שבדקתי באינטרנט זה מהירות 800. אני רוצה להגדיל את הזכרון יש לי עוד סלוט פנוי. האם אפשר להוסיף יחד עם הקיים זכרון נוסף והאם הוא חייב להיות בדיוק מאותו סוג? האם צריך לקנות כרטיסים חדשים? הבנתי שוינדוס xp מנצל רק 3GB גם אם שמים 4GB. ומה אם אשים 3GB, זה גם ישתמש בפחות? בקיצור מה אתם ממליצים לי? לוח האם תומך ב-4GB. מעבד E4500. [table][tr][td] [/t][/td][/tr][/table]
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המעבד הנמוך ביותר לליבה החדשה של AMD
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלוח שלי מגיע לטמפרטורות הבאות: 36-43 למארז, ו43-52 למעבד. המאוורר מסתובב במהירות של 4100 RPM בערך. רציתי לדעת איך מתפקדים שלכם, ואם אני נמצא בתחום הנורמלי. (בגלל בעיות יציבות שחוויתי) תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גיליתי שללוח האם שלי יש 1MB L2 CACHE(בעזרת התוכנה סנדרה) הרצתי אתCPU&BIOS INFORMATION וזה כתב לי את זה Warning W2501 : Lack of L2 cache greatly reduces performance. Install some וכשהרצתי את M.BOARD INFORNATION הוא כתב לי תוצאה מעניינת L2 External Cache : 1024kB pipeline-burst write-thru ובתוכנה CPUID לא מוצא לי את הזכרון הזה, לדעתי או שהוא לא פועל או שהCPUID(והרבה תוכנות בסגנון) לא מזהה זכרון מטמון על הלוח אם, אז מה דעתכם ואם זה לא פועל, איך מפעילים אותו? לוח אם: AX59PRO(ישן :-\) מעבד:AMD K6-2 500(ללא 128K L2)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שאלתי בעוד פורום ולא הגעתי לתשובה חד משמעית אולי כאן תעזרו לי. אני מתכוון לקנות את הלוח NF7 של ABIT (עולה 450 שח) יחד עם בארטון 2500. הזכרונות שיש לי כיום הם 2*256 במהירות 266. א. האם אפשרי לנעול את הזכרונות ל266 ועדיין להריץ את המעבד על 333. ב. האם עדיף במקרה שלי לקנות אטלון 2400 שפועל על 266?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נו, מה אתם אומרים? מה יותר טוב ? לא מתכנן לעשות OC לאף אחד מהם ככה שאני רוצה לדעת ביצועי מחשב נטו תודה לעונים.....
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי את הכתבה וזו תהיה ליבה של בארטון אבל עם 256K של זיכרון מטמון אז מה ההבד בינו לבין מעבדי XP שיש עכשיו?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד במעבדה המכילה ~60 מחשבים שונים (רובם ישנים ו/או לא מתפקדים). ברצוני לשדרג את המחשבים ולקנות מספר מחשבים נוסף - רק ש אין כבר מקום. הציעו לי את ההצעה הבאה: לקנות מחשב המכיל בתוכו מספר מחשבים אישיים וכך לחסוך בנפח. אני מנסה להתעניין בתחום, אבל האינטרנט לא ממש עזר עד כה. אני רוצה שכל מחשב יעמוד בפני עצמו (עם מערכת הפעלה משלו וכרטיס רשת משלו) ובנוסף שהכל יהיה בנוי מודולרית (כלומר, שאם מחשב אחד מתקלקל בתוך המארז, לא אצטרך להחליף את כל המחשבים). אם מישהו יודע על פיתרון שכזה, או שיודע על לינק שמסביר על התחום (עם הסברים על הג'רגון הטכני הקשור לקניית מחשב שכזה) - אני אשמח לקבל מענה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לוח אם ASUS או GIGABYTE או INTEL למעבד E6300 במחיר נורמאלי, יש למישהו מושג? האם P5LD2SE תומך? תודה על העזרה ;D
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/news_story/amd_teases_new_fx_processor_with_liquid_cooling.html הראו תמונה בלי שום הסבר , מה זה בכלל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד : Intel Core i7-4790K. כרטיס מסך :: GIGABYTE GTX970G1 זכרון: 16G 1600MHZ אני מתלבט בין : 1. ASUS Z97 1150 -PRO GIGABYTE GA-Z97X-UD5H 2 asus maximus vii hero 3 המטרות הן: תכנות ומשחקים!!!!!! תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הראשון הוא: Gigabyte GA-B75-D3V והשני הוא: Gigabyte GA-H77-DS3H ראיתי שיש להם את אותם החיבורים, אבל מה שונה חוץ מזה? יש ביניהם הפרש של כ-100 שח
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם יש לוחות אם עם תושבת כפולה בשביל שני מעבדי 2600K - בעלי תושבת LGA1155 ? ומה לגבי שני מעבדי 870 עם תושבת LGA1156 ? תקציב - עד 2000 (אפשר לחרוג אם חייב). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב מאוד חזק (לזמנו) מלפני 3 שנים, שנשרף בו המעבד. הלוח הוא אסוס P5WD2-PREMIUM מעבד פנטיום D 920 , מהירות 2.8 (אז בזמנו המעבד עלה כ"כ יקר, ש 3.0 לא היה בא בחשבון) איזה מעבד יד שנייה (משומש) ניתן לשים ללוח הזה, שיהיה "הכי חזק" ושימתאים ללוח? (חיפוש של "920" בלוחות יד שנייה נותן לי רק את ה I7 920......) ואם יש למישהו- אשמח לקנות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-