עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by alias,

יש איזו תוכנה או משהו???

• 14 תגובות
    • 823 צפיות
  2. שלום לכולם, שדרגתי כרגע את הוינדוס שלי מXP ל7 אני רוצה להוריד DRIVER עדכני של לוח האם שלי אבל אני לא יודע איזה להוריד יש לי לוח אם של GIGABYTE ושאני נכנס לאתר שלהם הוא שואל אותי מה אני רוצה להוריד אני בוחר לוח אם, ואז הוא שואל אותי על סוקט וצ'יפסט, אין לי מושג איך לגלות את זה כל מה שאני יודע ומה שרואה שרשום על לוח האם זה gigabyte ga-ep45-ds3l מודה לכל מי שיכול לעזור לי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי לכולם רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק האם 2 הזכרונות שקניתי פועלים? לא חלילה שהם יד 2 או מחודשים אלא האם 2 הזכרונות פועלים או רק 1 מהם? למה אני שואל? כי שמעתי מחבר שקנה גם מחשב עם 2 זכרונות ואחרי שנה התברר לו שרק אחד מהם עובד. בתודה מראש לכל העונים. נ.ב-הזכרונות הם: TWINMOS 512MBx2 667mhz .

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  4. שלום, לפני חודש בערך ששדרגתי את המחשב מהפנטיום 4 שהיה לי ל-AXP1800 בקשתי מ-K.S.P שיתנו לי את המעבד בגירסת ה-AXP1800, הם אמרו שהם יתנו לי 0.13 וכל המעבדים שלהם זה 0.13 אז אין לי מה לדאוג. עכשיו שאני נכנס לביוס אני לא רואה שום קטע שיש אפשרות לשנות את המכפלה, גם באפשרויות מתקדמות שלוחצים בביוס CTRL + F1, לא מוזכרת שום אפשרות כזאת, אני אפילו לא רואה איפה מופיעה המכפלה, אם היה חלק שמופיעה המכפלה בלי אפשרות לשינוי הייתי יודע שזה 0.18 אבל לא מופיע ממש כלום, מה לעשות? אני לא רוצה להוריד את ההיטסינק מהמעבד ולבדוק, למישהו יש דרך אולי דרך תוכנה? {הביוס הוא בגירסה האחרונה F10, המפרט בצד} תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  5. איך אני יכול לדעתי מה הוא ה clock generator של לוח אם מסוים ? אם זה יעזור הלוחות שאני צריך בישבילם הם : LANPARTY DK P45-T2RS GA-K8VT890-9 gigabyte GA-965P-DQ6 rev 2.0 תודה

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  6. יש לי בעיה בזיכרון בMEMTEST מציג שגאות במחשב הזה יש 256 MB של SAMSUNG אבל לא רשום אליו איזה DDR זה הלוח זה של GIGABITY GA_8SRX http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1338 המעבד intel 1.6 ghz CPU Alias Northwood, A80532 באתר של GIGA רשום שלוח תומך בddr200/266/333 בCPUZ לא מזהה את מהירות של זיכרון וגם לא בEVERST רק את התיזמונים הם 2.5-3-3-6 איזה כדאי לקנות והאם כדאי לקנות 1 של 500 או 2של 256? [br]פורסם בתאריך: 9.04.2007 בשעה 13:52:44 או קיי הצלחתי למצוא באתר של SAMSUNGזה DDR266 אז השאלה האם כדאי לקנות 333DDR או גם 266 ו2X256 או 1X512? תודה

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  7. אני צריך תפרטים של החומרה שלי במחשב כולל הכל טמפ וכו יש איזה תוכנה או משהו?? ואם אפשר גם קישור!!! נ.ב. יש לי כ.מסך של xfx 6600gt ושמעתי שהם החליפו היסנק משהו כזה איך אני יכול לדעת אם לי יש תישן או תחדש??

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. תודה לעזורים ! איך אני יכול לראות כמה טמפ' המעבד שלי?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  9. איך אני יכל לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיסי זכרון? יש דרך לבדוק את הטמפרטורה של הזכרונות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  10. היום קיבלתי את המעבד 4600x2 הבעיה שהם לא רשמו בקופסה 65w אז המוכר הראה לי שזה ado אבל אני לא מסתמך על זה ב100% כי זה במדבקה יש איזו שהי תוכנה שאני יכל להיות בטוח שזה 65w ו ado

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. צדובר על מעבד 2.6C ולוח MSI865PE NEO2 בווינדוס XP כשאינ לוחץ על ALT+CTRL+DELETE אני לא רואה ש הCPU USGE מחולק ל2 כאילו יש לי שניי מעבדים וראיתי את זה בביקורת פעם אז איך אני מאפשר את ה HYPER THREADING? מדובר על XPSP1. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  12. עם לא רשום באתר הבית איפה אני מוצא (דוגמא :TCCD ,BH5 וכו') יש אתר שמציג את הציפים?

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by or,

חבר שלי עשה יותר מדי oc ועכשיו הוא לא נותן לו להבנס אפילו לביוס והמסך אומר שהוא לא מקבל סימן (זה כ.מסך ob(

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  14. קניתי כרטיס מסך x1950p והוא פועל .אמרו לי שצריך לבטל את הכרטיס מסך המשולב של הלוח שהשתמשתי בו עד עכשיו כדי שלא יהרוס לי את ביצועי המעבד . כשאני נכנס לוינדווס בהפעלה הראשונה הוא כותב לי זהותה חומרה חדשה וכתוב gf6150 של הלוח איך אני מבטל אותו? לוח albetron. km51pv. nforce 4 הערה :מצטער אם הנושא לא קשור לפה .פשוט אני לא יודע איפה מתאים לכתוב את זה אני מקווה שזה המקום המתאים כי אם לא שהמנהלים יעבירו למקום המתאים .תודה.

• 11 תגובות
    • 779 צפיות
  15. בגלל בעיות איטיות עם הארד דיסק נראה לי שמין הראוי שאני יעדכן את גירסאת הביוס (אין לי את אופציית ה S.M.A.R.T) אז ככה יש לי לוח אם של VIA... שאני מפעיל את המחשב יש את הלוגו הזה של Energy Star ועוד שאלה האם הגדרות הנוכחיות של הביוס ישמרו או שאני יצטרך להגידר הכל מההתחלה?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by Imtheman,

אני צריך להחליף לוח אם אבל בשיל זה אני חייב לדעת מה הסוקט של המעבד שלי איך ני מברר את זה?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  17. צריך בשביל להעביר בביוס את cpu speed לmanualובחוברת נתונה טבלה עם מהיריות של הג'אמפר במצבים שונים,אבל לא מוסבר איך אני משנה לjumperfree mode.די דחוף... תושה מראש

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  18. כמו בכותרת.... יש איזה תוכנה או משהו?

• 3 תגובות
    • 436 צפיות
  19. Started by oa_18,

פרימטתי מחשב שלי חבר ואין לו דרייברים ללוח אם איך אני מוצא את השם של הלוח אם ? הלוח אם של ASUS

20. אז ככה אני יודע שניתן למצוא את המידע הזה באתר היצרן או בספר לוח האם. אבל הבעייה היא שבמחשבים של IBM זה קצת יותר מסובך עברתי על החוברת (הPDF) ובאתר... ולא מצאתי בשום מקום הסבר למה המהירות המקסימלית של המעבד (אני יתקן: עד איזה מהירות מעבד אני יכול לקנות ולהתקין על לוח האם שלי). הדגם של המחשב הוא 8189-MUB. ומשום מה אני לא מצליח למצוא את המידע הזה... אשמח לעזרה ואשמח אם מישהו יגיד לי אם הלוח הזה תומך HT

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by Green,

היי אני רוצה לפרמט את המחשב היום. יש לי לוח אם של גיגבייט אבל אני לא יודע איזה. אני צריך כמובן להוריד דרייברים חדשים. איך אני מגלה איזה דגם זה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  22. היי חברים יש לי בפאנל הקידמי יציאה של AUX וכניסה של מיקרופון שאני רוצה לחבר אותה ללוח אם שלי ואין לי מושג איך אני עושה את זה הלוח אם שלי הוא M2N-MX SE הכבלים שיוצאים מהמארז הם: כחול L_IN שחור GND סגול R_IN שחור עם פס לבן קטן GND ירוק MIC_IN צהוב R_OUT אדום L_OUT בדקתי בביוס שהכל מוגדר כמו באתר היצרנית. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  23. אני רוצה להוסיף זיכרון לסלוט ולנתק את הישן - יש איזה אתר עם הוראות מדריכים או משהו זיכרון קינגסטון אם זה משנה!

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  24. Started by mrbig,

שלום אני מחזיק בלוח 775 DUAL של אסטרוק עם מעבד 6300 הלוח הישן שלי הוא ABIT ציפסט 865 אני רוצה להחליף בין הלוחות והמעבד בלי לפרמט את ההרד דיסק שלי אני קראתי פה בפורום שאפשר לנסות יחסית בקלות ע"י הסרת דריוורים כיבוי והפעלה עם הלוח החדש. יש מישהו שיכול להראות לי איזה דריוורים אני צריך להסיר ? אני נשאר עם כל החלקים שלי (כרטיס מסך AGP וכל שאר הדברים). תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. יש לי מעבד AMD AXP 2500 לפני 8 חודשים קניתי וולקנו 12 ומרחתי על המעבד את המחשה התרמית הג'נרית שהגיעה עם גוף הקירור. היום קניתי משחה ARCTIC SILVER כדי לשים מחדש, אבל אני רוצה לדעת קודם איך להסיר את המשחה הקודמת? יש לי בבית מין "ג'" כזה, שרשום על הרכיבים שלו מאחור: Ingredients: alcohol 70%, water, glycerin, thickners & fragrabce אני יכול להשתמש בו?

• 9 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים