עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המטרה העיקרית היא משחקים. מחיר סביב 800 שקל יהיה נהדר. חשוב לי שיהיה אפשר לבצע OC בקלות. זהו פחות או יותר אם אפשר יהיה לקבל הסבר גם מדוע כדאי לבחור לוח אם כזה או אחר זה יהיה נהדר. או ... ודבר אחרון אני מעוניין גם בזכרונות של 2X2 גי'גה של DDR3 אני מניח ש-1600 יספיק הבנתי שכדאי לקחת בעלי מתח קטן מ-1.65V אז אם יש המלצה גם פה אודה לכם מאוד.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  2. לוח אם: Asus P7P55D http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4125&CatCode=601 או האם להעדיף :MSI P55-GD65 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4254&CatCode=601 האם יש הבדל משמועתי בשימוש בזיכרון במהירות 1600 לעומת 2000?

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  3. שלום אני לא בטוח אם השאלה מיעדת לפה או לפורום מפרטים (כי אני לא מבקש מפרט מלא ומסודר) אז שאלתי פה. אני מעוניין לבנות מחשב שמצד אחד יריץ כמה VM's במקביל (המקסימום יהיה 3 במקביל) ויוכל לסחוב אותם בכבוד, ומצד שני ישמש אותי לשימושים משרדיים יום יומיים ומדי פעם גם למשחקים מזדמנים (אני לא ממש גיימר - אם יוצא לי לשחק פעם בשבוע זה יפה. בעיקר FPS ומשחקי ספורט. אבל בכל זאת שיוכל להריץ בצורה סבירה). לא מתוכנן אוברקלוק. אז קודם כל הזיכרון: אני אקנה 8GB של חברה מוכרת, אבל השאלה היא האם כדאי להתעקש על זכרון במהירות שעות גבוהה ועם תיזמונים נמוכים (ועם heatsync צבעוני - ומחיר בהתאם) או שניתן להסתפק בזיכרון VALUE פחות נוצץ ועם מחיר יותר הגיוני ? האם אני ארגיש הבדל משמעותי ? שנית, המעבד: …

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  4. Started by zipdrive,

במחשב שלי היום יש לוח אם gygabyte GA-P35-DS3 שעובד עם FSB 1333. חבר שלי קיבל מאינטל (כעובד) מעבד QX9770 שלא עובד אצלו וחשב לתת לי אותו. לפי האתר של ג'יגהבייט, הלוח יכול לתמוך במעבד הנ"ע עם שדרוג ביוס + המהרה. אני מניח שזה בגלל שה- QX9770 אמור לעבוד עם FSB 1600. השאלה שלי היא- מה הדיוק צריך לשנות בהגדרות ה- BIOS. תדר FSB? מכפיל כלשהו? להעלות מתח? והאם יהיה צריך קירור נוסף כלשהו, לדעתכם (הלוח עצמו בא עם צלעות קירור ללא מאוורר).

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  5. שלום, לפני כחודש קניתי מחשב חדש עם לוח אם Giga-Byte GA-P55-UD3L וזיכרונות OCZ Gold 1066mhz (2GBx2) CL 7. לאחר כחודש של עבודה (ללא אובר קלוקינג\בעיות התחממות\הפסקות חשמל), המחשב קרס (כשאני בכלל לא עבדתי עליו) ומבדיקה שעשיתי עם memtest ראיתי ש- 100% מהזיכרונות נדפקו (נסיתי להשתמש רק בסטיק אחד או בשני בסלוטים שונים וזה לא עזר). מהחנות נאמר לי שהזיכרונות הנ"ל ידועים בחוסר תאימות שלהם. האם זה נכון? האם כל ה- OCZ הם ככה? תודה.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  6. שלום, כמו שהכותרת אומרת יש לי לוח אם asus p5kc יש לי עכשיו 2gb זיכרון של corsair xms2 אני רוצה להרחיב את הזיכרון אז רציתי לדעת, מה המהירות המקסימלית שהלוח הז תומך? האם שווה לשים עליו DDR3? אני יודע שבלוח הזה יש 4 סלוטים ל וDDR2 ועוד 2 סלוטים ל DDR3 לא הבנתי בדיוק איך זה עובד, אני יכול למשל להוסיף ל2 ג'יגה האלה שני סטיקים של DDR3 ? זה מבלבל אותי לגמרי, אני רוצה שיהיה סך הכל 4 GB מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  7. שלום אנשים.. אני סטודנט לעיצוב גרפי שנה שניה ואני מתעסק הרבה עם תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ אילוסטרייטור וכד'.. ככה שאני צריך מעבד חזק. אני עובד תחת מערכת הפעלה win7. המחשב הנוכחי נקנה לפני כארבע שנים והוא מתחיל לתת איתותים שהוא עשה את שלו והוא רוצה להשתדרג. חשבתי להחליף כרגע רק את המעבד אבל אני לא כ"כ מבין בדברים האלה, אני יודע שיש לוחות אם שתומכים במעבדים מסויימים ובמהירויות מסויימות ואני לא רוצה לקנות מעבד שלוח האם לא תומך בו או שחלק המפרט יצור התנגשויות איתו(מהירות זיכרון יכולה להתנגש עם מהירות מעבד?) -תקציב הוא עד 1000 ש"ח, ושוב רק למעבד, בעדיפות לאינטל. לא מעוניין להחליף לוח אם או כל דבר אחר.. אז תודה מראש לכל העוזרים ולמבינים בתחום.. כרגע המפרט שלי הוא כזה: מעבד : אי…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by ashbit_q,

אמרו לי כשקניתי אית המחשב והוא עבד לי על 3.4 גיגהרטז שזה טבעי שאם תוכנה או משחק לא פועלים על מרוע ליבות שמהירות אחת הליבות עולה TOORBO BOOST השאלה שלי האם ווינדוס יודע לנצל את ארבעת הליבות של המעבד I7? לדוגמה אם אני מתקין משחק למעשה זה נחשב פעולה של הווינדוס והוא ישתמש בכל הכוח של המעבד אבל, הבעיה שכשהתקנתי משחק המעבד מתאמץ בין 10-20 אחוז (נגיד שההתקנה לא תומכת במרובע ליבות) והמחשב זז לאט בזמן הזה במקום לעבוד על 30% ובלי להיתקע, אם משהוא יכול להסביר איך הווידוס 7 64 ביט עובד עם מעבד I7 תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. ברצוני לרכוש- http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=779 (קונה מKSP) לי יש לוח אם של ABIT IP35-E,רציתי לדעת אם הוא יתאים? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  10. Started by srolik,

רכשתי לא מזמן מחשב חדש I7 עם 12GB זיכרון אני עובד הרבה עם תוכנות גרפיות ותלת מימד - אך המחשב מנצל רק ליבה אחת ( אני ראואה שהוא מגיע מקסימום ל25 אחוז ניצול) ובמצב כזה המחשב ניהיה איטי בריבוי משימות ברינדור ב 3DMAX זה כן משתמש בכל הליבות מה ניתן לעשות על מנת שהמחשב ישתמש בכל הליבות תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם יש לי במחשב ישן עם לוח ASRock P4VM8 כרגע המעבד שנמצא במחשב הוא סלרון 2.4GHZ . רציתי לדעת עם מעבד פנטיום 4 בתדר 3.2 יתאים ללוח הזה תודה מראש YOXO

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  12. שלום רב, באיזה שנה המציאו לוחות אם התומכים בהפעלת BOOT USB? ואיזה חברה זו הייתה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by irina20,

ערב טוב הזמנתי את לוח האם GA-P55-UD3L עם צ'פסט P55 ובטעות הביאו לי GA-P55-UD3L עם לצ'יפסט H55 המעבד שרכשתי הוא INTEL I5 750 השמוש העיקרי שלי זה אינטרנט שרתים וירטואליים ואולי קצת משחקים אשמח לשמוע מה ההבדל בינהם והאם שווה ללכת להחליף תודה רבה על העזרה http://www.gigabyte.com.tw/search/search.aspx?kw=UD3L

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  14. Started by ofirterev,

אני רוצה לדעת ממה מורכב המעבד הזה כולם אמרו לי שהמעבד הזה הוא 4 ליבות וחלק אמרו לי שלא כמה ליבות המעבד הזה איפה כתוב במפרט שלו כמה ליבות הוא ראיתי בזאפ שכתוב שהוא 2 ליבות נראה לי הגיוני אשמח לקצת סדר בבלגן תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן, שאלה קצת טפשית אבל עדיף לדעת מאשר להיות בספק. במידה ויש X לוח שתומך בDDR3 הוא יוכל לעבוד גם עם DDR2 וDDR1 או שזה לא אפשרי? תודה!

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  16. Started by ido5sh,

יש לי לוח אם asus maximus extream ואני רוצה לבדוק אם הוא עובד, יש לי הכל מלבד מעבד אפשרי לבדוק אם לוח אם עובד ללא מעבד?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by reviZor,

שלום לכולם יש לי בעיה במעבד החדש שקיבלתי לפני כמה ימים ואני לא מצליח להבין איך זה קורא!? הבעיה היא שהמחשב מזהה רק 2 ליבות לפי CPUZ הנה תמונה: מה יכוטל לגרום לבעיה? המפרט החדש שלי הוא: Intel I7 930 Gigabyte x58a-UD3R Patriot Extreme 6GB ddr3 1.6Ghz כל השאר נשאר אותו דבר.. מה יכול לגרום לבעיה הנ"ל?

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  18. השאלה בכותרת... תודה!

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  19. Started by BlackLight,

מאז ומתמיד קניתי מחשבים עם מעבדי אינטל. לאחרונה לאחר מחקר וייעוץ מאנשים שונים לחלוטין שיעזרו לי לבנות מפרט, כולם או רובם במפתיע אמרו לי לקנות את המעבד הבא AMD Athlon II x4 630 AM3 Box יכול להיות שיש לזה קשר לתקציב שלי [3200~ ש"ח] ויכול להיות שלא. אין לי מושג איך הביצועים של מעבדי AMD מאחר ואף פעם לא השתמשתי באחד. המעבר קצת "מפחיד" אותי, ואני לא סגור על עצמי. מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא.... האם יש סיבה לחשוש? איך מעבדי AMD בניגוד לאינטל? איך המעבד הנ"ל שהמליצו לי עליו? או שעדיף להישאר עם אינטל? תודה רבה לעוזרים, קצת דחוף כי זה קשור למחשב שאני הולך לקנות עוד בימים הקרובים. הנה לינק לדיון עם המפרט שאני כנראה אקנה בקרוב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463…

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  20. Started by ilansnet,

אז ככה הזכארונות שלי הם 12 גיגה של - ‏3x2GB Mushkin Frostbyte Series Triple Channel - 1866 ככה שיש 6 יחידות סה"כ כשאני מעלה את המכפלה מ10- ל- 14 כלומר 1333 ל 1866 במבט ראשון הכל נראה תקין אבל הוינדוס7- 64BIT מזהה 8 פעילים מתוך 12 כלומר רק 8 גיגה יש למישהו מושג למה זה קורה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by wArezm0n,

היי, קצת רקע:: לאחר שלוח האם שלי DFI nF4 Ultra-D התקלקל והדרישות שמעמידים הפרוייקטים שאני מבצע עלו אני מחפש לי שילוש חדש ככל הנראה מבוסס Core i7. השימושים שלי הם רבים לגבי מחשב זה,לכן במחשב זה יותקנו 3 כוננים קשיחים שכבר קיימים אצלי,כונן אחד ישמש לתוכנות של יצירת,והפקת מוזיקה (עם הרבה פלאג-אינים פילטרים ועיבודים) ויש מצב שאף יתבסס על OSX86 ,בתוכנות אלו אני לא משתמש באופן רציף ביום יום ולכן אין לי צורך לקנות מחשב נוסף לשימוש זה(ולא לדאוג יש לי עותק חוקי מהמק בוק של אחי),הכונן השני יהיה מבוסס Windows ויהיו עליו פוטושופ (עם הרבה פילטרים עקב עבודות עיצוב שונות) ותוכנות לתכנות אתרים כגון Dreamweaver וסירטוט בתלת מימד AutoCAD,והכונן השלישי יכיל תוכן משותף כגון,מוזיקה,סרטים,ת…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Old Cat,

שאלה מוזרה. חבר שלי ביקש בחנות לקנות TRAY ולבחור פתרון קירור אחר קצת טוב מזה של אינטל. אמרו לו בזו הלשון (ציטוט מהמייל שקיבל מהחנות): לא מומלץ לרכוש מעבד מסוג TRAY מאחר ומעבדים אלו מגיעים במגש ולא בקופסא סגורה ומעבד כזה עבר את מינימום הבדיקות שאינטל מבצעת למעבדים לעומת מעבדי ה BOX אשר עוברים את כל הבדיקות והביקורות של אינטל. מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 10.7k צפיות
  23. שלום לכולם, לאחרונה קניתי זיכרון Kingston DDR מחנות לא ממש מוכרת באינטרנט. וקיבלתי את: http://www.freeimagehosting.net/image.php?7c4d398409.jpg שמתי לב שהלוגו של הזיכרונות זה "K" בסגול, שעשיתי חיפוש של תמונות של הזיכרון הזה בשום מקום לא ראיתי כזה לוגו, באף זיכרון של KINGSTON, וגם הזיכרונות הקודמים שלי לא נראים ככה, האם זה אומר שזה מזויף ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Orenb98,

אני צריך עזרה לגבי קנייה של מעבד AMD מדגמי PHENOM II החלטתי שאני קונה את ה-550 BE מ-RSM ...עכשיו אני רוצה לפתוח לו ליבות ל-4 ליבות... עכשיו יש לי לוח אם GIGABYTE GA-790X-UD3P...מה הסיכויי שלי לפתוח איתו ליבות? (בדקתי יש לי אפשרות של פתיחה בלוח השאלה אם יש סיכוי כזה...כיום)

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by dennis14,

קניתי אתמול את הלוח הנ"ל מהמציאון של נועה שם הוא נמכר ללא הבאנדל. איפה אני יכול להשיג פאנל I/O אחורי בשבילו ?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים