עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by vini,

קניתי שלושה דברים asus a8v deluxe via k8t800 amd athlon 64 3000+ cpu box\tray + tt venus 12 a-data 512ddr 4000 נו מה אתם אומרים? ???

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  2. האם כדאי לקנות עכשיו מחשב? אני לא יודע מה לקנות, האם להתחשב באופציה לשידרוג (k8l) ? האם לחכות ל-am2 65nm, אולי לקחת C2D עם 680i ולסגור סיפור (בהוצאה כספית מופרזת ), האם לוחות עם 3 חריצי PCI-E (שלישי לפיזיקה) אמורים לתמוך ב-AMD בקרוב? אני בדילמה... אני רוצה את הכי טוב שאפשר במחיר שפוי (בעייה, אני יודע). אבל אני לא רוצה להתבאס שפתאום תוך חודשיים תהיה התפתחות רצינית שאני אפספס. אני לא מבקש מפרט, ועדיין אין לי תקציב סופי (אני מניח שלפחות ל-6-7k ). אם אני הולך על אינטל זה יבוא על חשבון איכותם של חלקים אחרים אני מניח... יש רעיונות ?

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  3. הזמנתי פטאלטי של Abit ב 1100 ש"ח, הכרטיס כנראה יתעכב,ומאחר שאמרו לי שהוא לא שווה את זה ביטלתי אותו ואני צריך לחזור אליהם עם כרטיס אחר, שגם יהייה חייתי אני לא חושב שאני אשתמש ב SLI לא עושה OC מיועד לכפול ליבה שמיועד למחשב משחקים אחרי כל הבדיקות מכל שאר השירשורים האחרים שפתחתי הנושא הגעתי ללוחות הבאים DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D MSI K8N Neo4-FI nVIDIA nForce 4 MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra (קצת יקר מהאחרים) ABIT AN8 Ultra אם יש לכם משהו יותר טוב אז יופי תודה

• 11 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by Kukishin,

האם זה נכון שזו הערכה המתאימה ביותר למעבדי קונרו? ששאר הערכות תוכננו לPENTIUM ושודגו עקב יציאת הקונרו ורק ה680 תוכננה מראש לקונרו?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  5. ההתלבטות היא בין שני דגמים intel Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray או AMD Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz איזה מעבד יותר טוב? השימושים הם למשחקים, אינטרנט והורדות סרטים ושירים. אם יש מעבד יותר טוב משני אלה במחיר הזה אשמח לקבל המלצות. תודה...

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  6. Started by hagay21,

יש לי לוח של אביט ai7 הבאס המקורי היה עומד על 200 עם שני צמדים של זכרונות במהירות 400 הרץ זוג של סמסונג וזוג של וינבונד 3200 שניהם מעבד 2.4 800 הרץ בהתחלה הלוח היה עומד על באס בסיסי של 200 פתאום הוא ננעל על 204 בגלל שהזכרונות הם לא מאותה חברה אפילו שינוי של 1 יוצר אי תאימות ומקריס את המערכת מה שמאלץ אותי להחזיר את הלוח ידנית ל 200 אבל יש עדיין בעיות מוזרות כמו איטיות האינטרנט פתאום מודיע שאין תקשורת ב local connection ( יש סימן של שני מחשבים עם איקס לידם) סימן שאין חיבור לאינטרנט שאני מכבה ומדליק את המודם הבעייה ניפתרת זמנית ניסיתי עם מודם אחר והבעייה חוזרת עכשיו שטרחתי להסביר את הבעייה איך לעזזל אני מחזיר את הבאז ל 200? האם זה קשור לצריבת ביוס (כי צרבתי אבל הכל הלך בס…

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  7. Started by יקירn95,

המעבד צריך להיות למשחקים כמו crysis far cry 2 gta iv המפרט של המחשב hd4850 vapor x לוח אם g41 4 giga 320 gb enrmax 500w תודה רבה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 16.10.2009 בשעה 09:12:07 מקפיץ..בבקשה תעזרו לי

8. עשיתי מחקר לא קטן על ה Twimos כל מחשב ששמתי את הזיכרון הזה גרם לבעיות שזה כולל איטיות אי תאימות עם חומרה - תוכנה וכו' שמתי זיכרון אחר והמחשב עבד יותר מהר אבל עשה ריבוט ( ריסטרט ) .. אני רוצה ללכת היום לקנות זיכרון חדש ! השאלה מה לקנות במקום ה TWIMOS ? A-DATA ? KINGMAX ? KINGSTON ? תמליצו על הכרטיס ( יצרן ) ועל השבבים שלו ( יצרן ) תודה ..

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. רכשתי את הלוח הנ"ל למחשב HTPC שאני בונה לשם הרצת סרטי FULL HD בתלת מימד. כידוע, תלת מימד מלא, מועבר אך ורק בחיבור HDMI 1.4 החדש יחסית לעומת חיבור HDMI 1.3 שלא תומך בזה. עכשיו, לא מצאתי בשום מקום האם הלוח אם הנ"ל תומך בHDMI1.4, האם מישהו פה יכול להגיד לי מה שלא הצלחתי למצוא ? תודה.

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  10. נתקלתי בזה ב iqpc אחד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX והשני INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - TRAY ההבדל שיחיד שמצאתי זה במילים "TRAY" ו "BOX" .... אה, וה-TRAY עולה גם 30 שקלים פחות. (מילה בימינו עולה 30 שקלים?) אז מה בעצם ההבדל ביניהם? נ.ב. - רשום אצלם שדווקא ה-TRAY הוא "מוצר נבחר" אצלם.. מדוע?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by catsmonster,

קניתי חצי מחשב, כרטיס מסך HD5850, מארז COOLER MASTER 690, ספק חזק (650W), ומאווררים (השאר אני משתמש מהמחשב הקודם שלי). אני אולי יעשה OC למעבד ולכרטיס אבל אני עדיין לא סגור על זה. אז ככה, יש לי שתי אפשרויות (ואחת שלא בטוח שהיא אפשרית, אבל בשביל זה יש לי אתכם). 1. לחכות חודשיים שלושה, ולקנות CORE I5 כשמחירי הלוחות אם P55 ירדו, ואז אני גם צריך להוסיף עוד זכרונות- בערך 2000 ש"ח אחרי שירדו המחירים. 2. לקנות לוח אם לתושבת AM3 במחיר סביר, ולקנות את PHENOM II (כרגע לא משנה איזה דגם, יהיה משנה רק אחרי התשובה) ואז אני גם (לפי מה שהבנתי) לא צריך לקנות זכרונות חדשים, ואני סוגר מחיר בסיביבות ה- 1200 ש"ח. 3. לקנות Phenom II x4 Quad-Core 940 שתומך בתושבת AM2 (שיש לי כרגע בלוח אם)- יעלה …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ForresT,

אני מעוניין להעיף את הזכרונות שלי(2 סטיקים של 256),ולקנות גיגה. סטיק אחד כזה: DDR II 667Mhz 1 GB SAMSUNG זה יתאים ללוח האם שלי? Device Description North Bridge: nVIDIA nForce4 (CK8-04) תודה..

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by zy2000,

שלום אני מעוניין לרכוש לוח אם asus p5kpl-cm 800/1066mhz יש לי ספק לגבי ההתאמה למעבד שיש לי שהוא 533mhz P4 2.66GHZ 1M 506. באתר של asus במאפייני הלוח של תמיכה במעבדים המעבד הזה לא ברשימה . האם יתכן שהלוח בכל זאת יתמוך במעבד ואז הלוח יעבוד כ 533mhz במקום 800mhz ?

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  14. Started by דבהלה,

שלום. אני רוכש מחשב מבוסס amd athelon 64 2X3800 .מבקש חוות דעת לגבי שלושת הלוחות הר"מ(oc,SLI, אינם חשובים): א. ABIT AN8 ULTRA ב.DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA D ג.GIGABYTE GA-K8N ULTRA-9 NVIDIA NFORCE4 ULTRA המחשב מיועד לגרפיקה,אינטרנט ,MULTITASKING ומעט משחקים. תודה.

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  15. Started by barak19876,

דבר ראשון האם יש הבדל בין athalon 64 3000 לבין athalon 64 3200 הכוונה הבדל משמעותי או שסתם השני יותר יקר ודבר שני שמעתי שהולכים לשנות את כל המעבדים ממהריות של 32 bit ל 64 bit האם זה בכלל נכון? והאם athalon 64 זהוא באמת 64 bit או שזה סתם שם של דגם או משהו אחר תודה מראש על עזרתכם :)

• 28 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by BMWE,

שלום, יש לי מחשב עם לוח אם מדגם GA-EG43M-S2H עם שני זכרונות של 1G כ"א. אני מעוניין להוסיף זכרון (ע"מ שניתן יהיה להריץ virtual machine על המכונה). אשמח להמלצה על זכרון שיוכל להתאים. תודה רבה ושבת שלום

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by -OmeR-,

שלום.. יש לוח אם ABIT IS7 ויש לי את היציאה הזאת. מה היא עושה ואיך אני יכול לנצל אותה? תודה

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  18. Started by miim17,

שלום. יש לי לוח אם של אסוס ואיכשהוא במעבר דירה נשברה לי התושבת שמצמידה את הגוף קירור ללוח אם. שאלות: 1. האם זו תושבת סטנדרטית ? או שלכל לוח ויצרן יש מחברים שונים ? 2. מישהוא מכיר חנות (ממשית שמוכרת דברים כאלה ? בזאפ מצאתי רק חנות בכ"ס שזה לא בדיוק האזור שלי (במידה ומישהוא מכיר חנות בחיפה או בבאר שבע אני אשמח!) תודה..

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by Prophecy,

שלום. יש לי P4 2.0GHz, באס 400, סוקט 478, ליבת Northwood. אני רוצה לשדרג לוח אם וזכרונות. כרגע לוח אם של אינטל כלשהו וזכרונות Samsung PC2100 DDR266 256MB. ייתכן שאני ארצה לעשות OC, אבל לא חייב משהו במיוחד לOC. חשבתי לקחת Abit IC7, לגבי הזכרונות אני לא יודע. אשמח להמלצות! תודה

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by none,

INTEL 1.6 A + לוח של ABIT של DDR 266 עולה כ2000 ש"ח AMD XP 2000+ שהוא 1.67 +לוח של ABIT של DDR 266 יוצא כ 2200 ש"ח עכשיו הAMD מתחמם בהרבה אז לא נשכח גם מאוורר טוב שמייקר ב30 דולר לפחות, אז מישהו מוכן להסביר לי למה AMD ?!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. -בתוך משפחת כפולי הליבה של אינטל מה ההבדל בין המעבדים חוץ מהתדר הבסיסי? -מה ההבדל בין Q6600 לבין QX6700 או QX6850 חוץ מזה שלמעבדי האקסטרים יש מכפלה פתוח ותדר בסיסי גבוה יותר? -מה ההבדל בין QX6700 לבין QX6850 חוץ מתדר בסיסי גבוה יותר? -ראיתי הרבה פעמים שכותבים Q6700, האם הוא מעבד מרובע ליבה רגיל או שבעצם מתכוונים ל-QX6700? תודה וסליחה על הבילבול שכל.

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by 6kwar,

מישהו יכול לתת לי לינק לסרטון באתר של טום בקשר להורדת הלוח קירור של הKT333 תודה!

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  23. אהלן, אני מתכוון להחליף לוח אם, מעבד וסביר להניח שגם זיכרונות, ורציתי לשאול האם ישנו הכרח להתקין את מערכת ההפעלה מחדש לצורך הפעלה של הרכיבים ועבודה תקינה שלהם? בנוסף - האם יש להתקין את מערכת ההפעלה טרם המעבר או רק לאחר שכל החלקים החדשים חוברו? תודה.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  24. איך אדע בדיוק?? תוכנה משהו? ואיזה סוג הוא הכי טוב והכי "קר" ?! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  25. Started by dorosen,

מה הלוח הכי טוב לP4 (לOC) מבוסס RDRAM פשוט אני רוצה להחליף את הלוח, ויש לי זכורונות ומעבד

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.