מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני צריך קצת עזרה בזיהוי החיבורים שיש בלוח אחר (סוג תושבת, מספר חיבורי PCI ,מספר חיבורים לזיכרון, סוג זיכרון שיכול להתחבר) ובעצם כל דבר אחר שאתם יכולים להגיד לי על הלוח. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המעבד הכי טוב לOC עד 900 ש"ח? תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! קניתי היום מחשב חדש ובחרתי לחבר ולהתקין אותו בעצמי! יש לי בעיה בחוטים של המארז (ON,OFF,RESET...) ואת חלקם חיברתי ועכשיו נשארו לי 8 חוטים. 4 עם מספר 1 ליד כל חוט. 4 עם מספר 2 ליד כל חוט. בכל אחד מהסטים האלו של הארבעה חוטים רשום מינוס D פלוס D .. גראונד (אדמה) והאחרון פלוס 5 V. זת'ומרת שיש פעמיים מכל חוט שאמרתי כאן! **אני רוצה להזכיר שלא חיברתי את החוטים האלו עדיין ללוח כי אני לא יודע לאיפה לחבר. חיברתי את המחשב לחשמל והוא נדלק אוטומטית איך שמחברים לחשמל אבל הנורה הירוקה שאומרת שהמחשב דולק לא פועלת וגם בספר של הלוח רשום שצריך לחבר את הכבל של הנורה הזו אבל אני לא מוצא את הכבל הזה, מלבד אותם חוטים שהזכרתי שנותרו לא מחוברים, ואם לוחצים על כיבוי המחשב (דרך הלחצן ש…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלוח הוא למתרת OC ל 805 ולשידרוג עתידי אבל אני מתלבט בינו לבין 8AENXP-D שנהם במחיר זהה וניראה כאילו ש ל 8AENXP-D יש יותר אופציות... לא יודע מה להחלוט... אן שיש לוח של GIGABYTE באותו המחיר יותר טוב.. ד'א: אני ממש אןהב את GIGABYTE ביגלל שיש לי נסיון איתם של שלוש שנים. אבל ניראה לי ש ה GA-8AENXP-D לא תומך ב 805 בכלל..
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חיפשתי הרבה זמן זיכרונות טובים לoc וניאה לי שמצאתי משהו טוב אחרי כל החיפוש הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3255 איך הם??עד איפה אני אוכל להגיע איתם על מתח של 2.9?? (אל תגידו לי שיש זכרונות אחרים בתקציב הזה כי אני לא מחפש משהו אחר ,אני משיג אותם במחיר טוב חדשים...)
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש צפי להורדת מחירים של זכרונות DDR2 בינואר 2007?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב אני מעונין להעמיד מחשב סלוני, ולשם כך אני מחפש את המעבד הנדון. את המעבד אני מתכוון להתקין בלוח M2N-E של חברת אסוס, שיש לי כבר, וכרגע איני מעוניין להשקיע גם בלוח, אלא לשדרג בעתיד. דרישותי ממחשב זה, הן: צפייה בתכני היי דפינישיין הכבדים ביותר, ואולי גם למשחקי מחשב בסלון. כמו כן, הקלטות תכני טלויזיה, במקביל לצפייה ועוד. קראתי ביקורת שמראה שהמעבד הזה "קריר" מאוד, ובשל כך גם מערכת הקירור שלו לא תרעיש, מה שחשבתי שעושה אותו טוב למטרה שלי. מה דעתכם על כך? דבר נוסף, ניסיתי לברר את מחירו בארץ, אך לא מצאתי אותו באף מקום מוצע למכירה? הוא מעבד חדש? אם ניתן לרכישה בארץ, אתם יודעים היכן? לסיום, איזה לוח הייתם ממליצים למעבד זה ? גילוי נאות: אני חסיד מערכות AMD, וזה למרות שאני יו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי מפרט רק בלי זכרונות, אני רוצה לדעת איזה זכרון יתאים לי פה למערכת : (אני צריך 2X512 עד600-650 אם אין ברירה אז 700 ש"ח, מהירות 667-אם אפשר). כרטיס מסך 1164 ש"ח. PX7600GT-TD256 - Geforce 7600GT-TDV256 ,PCI-E , TVO/DVI, w/256 DDR3 (1.4ns 128 bit) SLI Support - bundled game מעבד 1399 ש"ח. INTEL P4 DUAL CORE 3.0GHZ 800MHZ 2X2MB 64BIT (930) LGA775 BOX קירור למעבד 150 ש"ח. Arctic Cooling Freezer 7 Pro סט זכרונות 586 ש"ח. MUSHKIN DDR2 1GB EM2-5300 667Mhz DUAL PACK 2x512MB מארז+ספק 488 ש"ח. Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK צורב DVD ש227 ש"ח. NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk DVD כונן קשיח 421 ש"ח. WD 160…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לרכוש מחשב חדש וחשבתי על i3 או i5. משהו אחד שלא הבנתי מה המשמעות של המושג haswell אני מבין שזו ארכיטקטורה חדשה רק לא ברור לי אם זה נגזרת פחות טובה של מעבדי i3 המקוריים או פשוט שכלול שלהם (במילים אחרות אם haswell טוב או רע ליהודים) . בנוסף, האם כשאני רוכש מעבד אני צריך שיהיה רשום בדגם שלו שהוא haswell או שפשוט כולם כבר היום haswell (נגיד ב"זיגזג 2000 " ראיתי שעל אף מעבד לא רשום שהוא haswell בעוד באייבורי כולם haswell)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד הטיוריון של AMD יהיה מעבד ה 64 ביט היחיד לניידם עד לחצי הראשון של 2006, רק אז לאינטל יהיה מעבד לניידים שיתמוך ב AMD64. מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20050415A2005.html הערה: אותו סיפור כמו עם המעבד לשרתים, רק ל AMD יש מעבד AMD64 ו/או כפול ליבות שראוי להיכנס לשרתים.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/news/Intel-Ivy-Bridge-LGA-1155-CPU-maho-bay,14012.html#xtor=RSS-1811
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב עם המעבד i7-2600K , אני לא משחק משחקי מחשב כבר ואני רק צופה בסרטונים או בתכני HD פה ושם(וגם זה לא הרבה כי יש לי סטרימר) השאלה שלי האם אני יכול להרכיב מערך מחשב עם הCPU הזה וללא כרטיס מסך נפרד על מנת שיתאפשר לי שימוש טוב לדוגמא במסך 23" full HD .. אם מישהו יכול לתת לי כרטיס מסך שהליבה הגרפית משתווה לו אז זה יהיה מצויין תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי כזה של TwinMos קניתי אותו ב250... 512mb 400mhz (2.5-3-3-8) o רציתי לדעת האם התזמון שלו טוב? והאם אפשר להשיג תזמון יותר טוב באותו כסף או קצת יותר\פחות... ועד כמה זה חושב באוברקלוק... בבקשה, אני מבקש תגובות ממבינים בלבד. תודה, דן.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבאסים של הזכרונות עובדים באותו FSB כמו כל השילוש או שיש להם באס נפרד? אני שואל, מכיוון שאם זה עובד במהירות של השילוש, איך זה יכול להיות שאותו זכרון מציג את אותם ביצועים גם על אינטל בלי המהרה וגם על AMD, כשהאינטל עובד על 100FSB כרגיל והAMD על 133.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי שהלוח תומך DD4 וקניתי 16GB 3200 עכשיו אני רואה שיש לי את הדגם של DDR3. (לא ידעתי שזה מחבר שונה בכלל) אני יכול להחליף את הזכרון לDD3 1600. מניח שיהיה שיפור לעומת ה8GB 800 שיש לי. או להוסיף עוד ולשדרג את הלוח אם כבר. מה הייתם עושים? אם לוח יעלה 250-300 ש"ח אני יכול ללכת בכיוון הזה, אבל מה מתאים לציוד שיש לי כבר? I5 7500 gigabyte Z170-D3H Kingston ddr3 8GB 800MHz GTX 1050 Ti OC 4G Intel 128GB SSD Antec 600W
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
מעבד : CORE 2 DOU E6400 לוח אם : ASUS P5B DELUXE אני מחפש תחלופה לזכרונות מהדגם הזה : G.SKILL 800MHZ 2GB DUAL CHANNEL KIT PC-6400 PK 4-4-4-12 , ידוע לי שהזכרנות האלה יתנו אוברקלוק טוב במחיר יחסית שפוי , ידוע לי גם שבארץ יש עכשיו מחסור רציני בזכרונות DDR II , וכנראה גם בדגם שציינתי קודם , עכשיו אני צריך דגם מאותו טווח מחיר +- 100 שקל , קיט DUAL CHANNEL של שניי G , שמבוסס על שבבי PK או שבבים אחרים טובים לאוברקלוק , של חברה אחרת מG.SKILL אבל עדיין חברה טובה , מומלץ לציין שם דגם מדויק ... יש הצעול למישהו ?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישלי כאן כמה בעיות שצצו אחרי וגם לפני החלפת המארז,אשמח אם תענו על כמה שאלות שתדעו ^^ 1.כפתרור הריסט לא עובד. 2.חיבור המיקרופון העליון לא מזהה מיקרופונים. 3.כל כיבוי והדלקה של המחשב צריך לחבר את המיקרפוון מחדש כדי שיקלוט משהו(מיקרופונים הוחלפו ועדיין אותה בעיה) מארז CM690 גרסא בסיסית תודה מראש =]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לפני מספר ימים מחשב נייד חדש של ACER דגם 5620 עם מעבד T5250 במהירות של 1.5, וגיגה זיכרון. המחשב עובד לי מאוד לאט - ועדיין לא הותקן עליו כלום, הוא מריץ WINDOWS ויסטה. אני מעוניין לשדרג את הזיכרון ל2 גיגה אך אינני יודע אם יש לי 2 זיכרונות של 512 או אחד של 1 גיגה. 1) איך אני יכול לבדוק את הזיכרון שלי (שתיים של 512 או 1 של גיגה)? 2) האם לאחר שהדרוג אני יוכל לעבוד עם המחשב בצורה חלקה ולא איטית? בתודה מראש. עשיתי חיפוש ולא מצאתי על הנושא.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש לפי מפרט אישי ולא סלט מורכב מראש, בגלל האיכות אני מעדיף בשלב זה לא לרכוש כרטיס מסך אלה להעביר את הכרטיס הישן ( 6 חודשים) שלי שבנתיים רואים בו בסדר . ( Geforce FX 5200 128MB DDR - TV OUT - Retail המפרט : INTEL Pentium 4 - 3.0 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original X2 לוח אם : התלבטות כל אחד ממליץ על משהו אחר כמה אופציות) Gigabyte GA-8IK1100 (875P) - ATX ASUS P4P800 Deluxe (865PE) - ATX EPOX EP-4PDA2+ (865PE) - ATX ABIT IC7 (875P) - ATX Maxtor 120GB-8MB - 7200RPM S-ATA תוכנות: (נמאס מלא מקורי שקורס כל הזמן) Windows XP home HEB - OEM Norton Internet Security 2004 - OEM (עלות המערכת כ 5000 ש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בגלל שכבר עשיתי טעות בהרכבת מחשב בעצמי פעם אחת בעבר, אני למדתי לקח והפעם החלטתי שאיעזר באנשים שמבינים. יש לי בינתיים את המפרט הבא: מארז - Zalman Z11 ספק כוח - FSP AURUM PRO 1200W 80+GOLD זכרונות - G.Skil 2x8 GB 2133 MHz כ. מסך - AMD Radeon 7990 HD 6GB דיסק קשיח - אחד SSD, ועוד אחד רגיל. אני מחפש לוח אם ומעבד שיתאימו למפרט הנ"ל בצורה טובה, ואני אשמח לכמה אופציות - כאלה זולות יותר וכאלה יקרות ואופטימליות יותר. תודה רבה, אליסף
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשהלכתי לקנות מחשב חדש וביקשתי זכרונות במהירות 1600 המוכר טען שהמהירות הטבעית של הזיכרון היא 1333 וכדי שהם יעבדו במהירות 1600 אני צריך לעשות להם OC. האם זה נכון ? אם אני קונה זיכרון במהירות 1600 אני צריך לעשות לו OC? או שהוא כבר בא מומהר מהמפעל?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. ברשותי לוח אם מסוג Asus K8V-SE Deluxe http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=14&l3=67&l4=0&model=235&modelmenu=1 רכשתי מערכת הפעלה חדשה Windows Vista ואני מעוניין להוסיף זיכרון חדש למחשב ואינני יודע איזה זיכרון מתאים ללוח האם שלי, כרגע מותקן עליו 512mb Twinmos DDR400MHZ השאלה שלי האם אני יכול לרכוש זיכרון יותר חזק כמו למשל DDR3 1375MHZ ? ואם לא, האם יהיה ניתן לקנות 2 סטיקים של 1GB ולהוסיף אותם למחשב בלי שיהיו התנגשויות וטכנולוגיית ההאצה שכרגע שכחתי את שמה(כמו הDual בלוחות של intel) תפעל? עריכה: באתר של Asus רשום שהלוח תומך בזכרונות הללו: 3x 184-pin DIMM Sockets support max. 3GB un-buffered ECC and non-ECC PC3200/PC2700 / PC2100 DDR SDRAM m…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ויום טוב, אני מגיע מרקע כלכלי שלא יכול להרשות לעצמו קנייה של מחשב כל שנה אז ההשקעה שלי היא לטווח רחוק ככל הניתן ולכן אני שואף לקבל הצעות על רכיבים איכותיים ומתקדמים אודה לכם אם תקחו זאת בחשבון ותעזרו לי "לתפור" לעצמי את החלקים המתאימים ביותר ברצוני לשאול כמה שאלות על לוחות אם: 1) קראתי ביקורות על מארזים מסויימים (NZXT H2 , FRACTAL DESIGN DIFINE R3) ובשלב של הבדיקות שביצעו שם ראיתי שהטמפרטורה של לוחות האם הגיעה הרבה פעמים ל60 מעלות וקצת יותר- האם טמפרטורות כאלה מזיקות ללוחות האם? אם כן איך ניתן להימנע או לטפל בעלית הטמפרטורות המדוברת בלוחות האם ובאותו הזמן לשמור על שקט מירבי? האם יש לוחות אם עם טכנולוגית קירור פסיבית יעילה כלשהיא או שיטה אחרת? 2) אם כן, תוכלו להמליץ ל…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש לוח אם ומעבד חדש (i3 8100). ללוח אם יש יציאות HDMI,VGA ו-DVI, לא היה לי כלכך ברור מהאתר של Asus האם אפשר לחבר שני מסכים בו זמנית, ישירות ללוח אם, וזאת בניגוד ללוח אם Z270-I שבו רשום בבירור שזה ניתן. האם הלוח אם תומך בשני מסכים בו זמנית (HDMI && DVI) ? אם הוא לא תומך אשמח לקבל המלצה ללוח אם שתומך (ואם יש אפשרות לWIFI מובנה אז מעולה).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-