עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום הייתי רוצה לוח אם שיתאים למעבד הזה , לא צריך יכולות OC ופיצרים מיותרים משהו פשוט העיקר שיעבוד ויתמוך מה אתם מציעים ? הצעות מKSP בבקשה אם אפשר

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ProRules,

מה יותר טוב למשחקים ותוכנות ובמה? core 2 quad Q6600 l2 cache 8mb core 2 dou E8400 l2 cache 6MB

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by MDK,

אני מחפש מאחורה חיבור USB 2 ובינתיים מצאתי שני USB 1.1\1.0 וניסיתי לחבר את הנגן אליהם וזה רשם שהוא מסוגל ליותר..וניסיתי לחבר את הכבל בחיבור אחר אבל לא נראה לי שזה USB 2... סליחה על הבורות, הUSB 2 נראה שונה מהUSB 1.1? רשום בתיאור של הלוח שיש 2 חיבורי USB 2 על הלוח

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום. אני ממשיך לנסות ולהבין את צווארי הבקבוק במערכת. בעת קריאת התוכן באתר מסוים (כתבה בכלכליסט), אני נוהג לפתוח בטאב חדש כתבה נוספת (מאותו אתר). אני שם לב שבזמן שהטאב החדש נפתח, הטאב הקיים בעצם הופך להיות מושבת. ממש כך. הדבר מתרחש עד לסוף טעינת הטאב החדש, ואז היכולת לגלול מעלה ומטה (בדף שכבר נטען - זה הקיים אותו אני קורא) חוזרת לה. מכיוון שאני תמיד מנסה להבין למה הדברים מתרחשים, אני מעלה את השאלה לכאן. אציין שאני משתמש בגוגל-כרום (שאמור להיות המהיר ביותר), בכונן SSD, ובמעבד ה 1090T. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. http://www.tomshardware.com/news/Intel-Ivy-Bridge-LGA-1155-CPU-maho-bay,14012.html#xtor=RSS-1811

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. W7 Utimate קולט רק 2560MB של ראם וקיים 3GB של ראם... מערכת הפעלה 32BIT לפי הידע שלי ווינדוס 7 אמור לקלוט ללא בעיה 3 ג'יגה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by sector5,

שלום לכל חברי הפורום, ראיתי בסרטון ביקורת של gamers nexus על מעבד i7 דור 11 שהוא השתמש בלוח אם עם 4 סטייקים של ram. באתר של אינטל המעבד מופיע עם Max # of Memory Channels ששוה ל-2. רציתי לדעת האם חייב להיות התאמה בין מספר הסטטיקים של ram שמופיע באתר של אינטל לבין כמה סטייקים שאפשר לחבר להם בפועל. ומה מדיוק "Max # of Memory Channels" אומר. לינק לביקורת https://www.youtube.com/watch?v=3n0_UcBxnpk&ab_channel=GamersNexus

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. AMD Athlon XP 1900+ Gigabyte 7VRX KT333 Samsung 256MB PC2700 Maxtor 60GB 7200rpm ATA133 נו, מה אתם חושבים? ניסיתי לבחור את דה בסט אוף דה בסט והכל ביחד עולה לי כ- 2600 שקל, לא רע נכון? זה משתי חנויות שונות באינטרנט. אבל אני כנראה אעשה שידרוג רק בעוד איזה חודש בערך ואז כנראה יהיה משהו יותר טוב ויותר זול בשוק...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by aquarius,

מישהוניודע מתי ייצאו סאן דייגו והווניס ועוד משהו האם הם יהיו יותר טובים מהפנטיום M עם מתאם אסוס?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by SilentBob,

מפתחת השבבים הכריזה רשמית על מעבדים ניידים חסכוניים חדשים שמסמנים חזון שאפתני - אולטרבוקים שיעלו לכם 400 או 500 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/carrizo-%d7%aa%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%94-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9%d7%aa-%d7%9c-amd/

11. שלום איזה מבין 2 הלוחות האלה עדיף? מטרות עיקריות זה OC בסיסי בתקציב של 350-400 ש''ח Gigabyte GA-MA78GM-UD2H - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270&products_id=25480 או Gigabyte GA-MA770-US3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270&products_id=30216 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Screw_Master,

אני קונה ממש בקרוב מחשב חדש, ותהיתי, איזה דגם של זכרונות יתאים לי גם למשחקים וגם לאוברקלוק למטרת ביצועים (כלומר, לא שיאים ) , קיבלתי פה כמה הצעות לזכרונות (סטים של שניי ג'יגה עם תזמונים של 4-4-4-12 ומהירות של 800MHZ) והנה הן: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel KIT CL 4 F2-6400CL4D-2GBPK G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz אלה הצעות מעולות אני יודע אבל בחנות קשה להשיג אותן, בהשוואה אלייהן, איך ההצעה הזאת? : Geil 2X1GB DDR2 800MHz CL4 תודה מראש לכל העוזרים

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אינטל חושפת מצגת עם הארכיטקטורות עד שנת 2012 שכבר נראה בטכנולוגיה 22 נ"מ בלבד ! חצי מהליבות של היום אז מה יש לנו פה ? Sandy Bridge (SNB) ארכיטקטורה שבמקור נקראה גשר אך הוחלפה לסאנדי בריג' מתאמים משפטים (חברי המפלגה לשעבר "גשר" תבעו את אינטל כנראה) שתופיע בשנת 2010 אחריי חידוש הארכיטקוטרה נהלם ע"י Westmere .(מי שזוכר, שיטת הטיק טוק ). מה תציג סאנדי בריג'? 8 ליבות במעבד אחד, קאש של 512 ק"ב L2 וקאש של 16MB ב L3 אחד מהחידוש שיציג הוא AVX (Advanced Vectors Extensions אתם מוזמנים לקרוא עליה כאן הארכיטקטורה הבאה אחריי סאנדי ברידג' -> הסוול (Haswell) מה שידוע בנתיים על Haswell . *ייצור של 22 נ"מ *8 ליבות כברירת מחדל * עיצוב חדש לגמרי של שיטת הקאש * צריכת כוח …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אם הלוח אם היה מחובר למחשב הייתי יודע... אבל הלוח אם לא מחובר... איפה כתוב על הלוח אם את הדגם שלו? אני כבר למעלה מ20 דק' מחפש ואני לא מוצא... מצאתי רק משו ליד איפה ששמים את המעבד כתוב 370 אני משער שזה הSOCKET

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי את המחשב שבחתימה עם מעבד פרסקוט 3.0 מהדורה REV E0 ואני יכול להחליף אותו בנורטווד 3.0 - PENTIUM 4C מה אתם אומרים כדאי? מהדורה E של הפרסקוט היא הכי חדישה לתושבת 478 והנורטווד אני לא יודע עדיין איזה REV הוא. נא דיעותיכם.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם. ברשימת הזכרונות הנתמכים ע''י הלוח אם שלי יש עמודה וכתוב בה DIMM Socket Support ומתחתיה סימונים של DIMM 1 , DIMM 2 , DIMM 4 לזכרונות השונים. תוכלו בבקשה להסביר לי מה זה בדיוק אומר כדי שאני אדע. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ryan_b,

אני צריך קצת עזרה בזיהוי החיבורים שיש בלוח אחר (סוג תושבת, מספר חיבורי PCI ,מספר חיבורים לזיכרון, סוג זיכרון שיכול להתחבר) ובעצם כל דבר אחר שאתם יכולים להגיד לי על הלוח. תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Overshot,

שלום לכולם. ברשותי יש 2 מעבדים : P4 630 HT (3.0 ghz, 800fsb, 2 mb Cache, 90 NM) CELERON D 352 (3.2 ghz, 533fsb, 512 kb Cache, 65 NM) אני הולך להתקין אחד מהם ב-Asus maximus Formula X38. האם הCACHE משפיע? איזה מהם הייתם מעדיפים להתקין? (כולל OC). ומי יהיה יותר חזק במשחקים? Celeron Pentium 4 בתודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by tood,

היי לכולם, למה אני שואל זאת,נתקלתי באתר של יבואן מסויים תחת הכותרת "לוחות אם" כתוב ATi Sapphire הלוח הזה ATI DUAL CORE 775 + X300128MB DDR2 667MHZ+LAN כן יצרנית או לא? אם לא אז מי יצרנית הלוח? תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש פה איזה דיון מפלצתי על האם כדאי לחכות או לקנות עכשיו, על הבאגים, ביוסים וכו' והשיחה גלשה גם למכוניות הברידיות. אבל היום זה כבר ברור שלא כדאי כי בקרוב .... ZEN 5 (וגם 3 ו 4) https://www.tweaktown.com/news/66611/amds-next-gen-zen-5-teased-again-expect-2022/index.html אבל בעולם שבו יש פחות פולמוס של יהודים שכבר משחר הדורות היו מסובים וחופרים ... המצב כבר נראה ככה: מעל 50% ל AMD https://www.tweaktown.com/news/66613/amd-beating-intel-cpu-market-share-japan-south-korea/index.html והאמת שאצלנו זה יותר קרוב ל 85% ל AMD מול אינטל. אבל כבר מתחילת השנה עמדנו על 60-70% אז השיפור נחמד זהו. מוזמנים להתפלמסות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. לפני כמעט 8 חודשים התעניינתי בלשדרג את המחשב שלי לחדש בדיוק יצא הI5 שהBOX עלה 1040 והTRAY עלה 940 היום באתי לבדוק את המחירים אז אני רואה שלא מוכרים יותר את הBOX משום מה אבל הTRAY עולה 925 מה זה 8 חודשים ירד רק ב15 שקל מה הולך פה?!! שלא נדבר על זה שעדיין אנחנו עם טכנולוגיית הDDR3 בקיצור למבינים פה בשוק, האם כדאי לחכות עוד? מתי הכי כדאי וחכם לקנות מחשב?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מעבד : CORE 2 DOU E6400 לוח אם : ASUS P5B DELUXE אני מחפש תחלופה לזכרונות מהדגם הזה : G.SKILL 800MHZ 2GB DUAL CHANNEL KIT PC-6400 PK 4-4-4-12 , ידוע לי שהזכרנות האלה יתנו אוברקלוק טוב במחיר יחסית שפוי , ידוע לי גם שבארץ יש עכשיו מחסור רציני בזכרונות DDR II , וכנראה גם בדגם שציינתי קודם , עכשיו אני צריך דגם מאותו טווח מחיר +- 100 שקל , קיט DUAL CHANNEL של שניי G , שמבוסס על שבבי PK או שבבים אחרים טובים לאוברקלוק , של חברה אחרת מG.SKILL אבל עדיין חברה טובה , מומלץ לציין שם דגם מדויק ... יש הצעול למישהו ?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by QQQ,

כשהייתי אצל חבר שלי, שיש לו מעבד אינטל P4 3.0GHZ, כשנכנסים לתיקייה, או פותחים חלון אקספלורר, הזמן תגובה הוא כמעט מיידי(מאז שאתה לוחץ על התיקייה ועד שהיא נפתחת טעונה). ראיתי פה באיזהשהוא דיון שמעבד AMD 3200+ הוא זהה למעבד 3GHZ, זה נכון גם לגבי הזמן תגובה שציינתי קודם לכן?

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום. ברשותי לוח אם של חברת Gigabyte ועליו שני רכיבי זיכרון 2X1Gb של חברת corsair מסוג DDR 2 במהירות של 667Mz, ואיתו אני מריץ Vista. אני רוצה לשדרג קצת את המחשב ולהגדיל לו את הזיכרון וכן לעבור ל Windows 7. הלוח תומך בזיכרון מיסוג DDR3 במהירות 800 & 1066 ובגודל של עד 2X2Gb בלבד. השאלות: 1) האם כדאי להוסיף עוד 2X1Gb או 2X2Gb מסוג DDR2 למחשב במהירות של 667MHz (זה התדר המינימאלי של הזיכרון שלי בשלב זה) או להוציא את הזיכרון הקיים (הלוח אינו תומך בשני סוגי הזיכרונות DDR2 & 3 יחד על הלוח ולנסות למכור אותם) ולהכניס DDR3 חדש ? 2) מהירות זיכרון DDR3 אצלי מוגבלת ל 1066MHz. האם ניתן לחבר ללוח האם זיכרון מהיר יותר (נניח 1600MHz) ובעתיד כשאחליף לוח אוכל להשתמש בו, או שחייבים לה…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים