מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אני חושב שיש לי בעיה במעבד ישל י core to duo וכשאני מריץ את הדבר הכי קטן חצי מהמעבד עובד ב100% והחצי השני עובד על כ-5% ואחרי כשעה שהוא עובד קשה הוא פתאום נכבה. לפי דעתי זה כיבוי מבוקר למניעת נזק למעבד מה דעתכם? האם הבעיה במאוורר? יש אפשרות לבדוק את ביצועי המעבד או המאווררים שלו? חוץ מזה גם כשאין תוכנה אחרת מהמחשב עובד מאוד לאט. עומס על הזיכרון הוא לא הבעיה.. (עומד על 40%)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Athlon 64 X2 4200 שרץ על לוח Asus M2N-SLI DELUXE ביוס הכי עדכני. בבדיקה שערכתי בעזרת תוכנה שהורדתי כקובץ ISO הנקראת VT ובודקת אם הליבות תומכות בוירטואליזציה. התוצאות היו מאכזבות כי התוכנה גילתה ששתי הליבות אינן תומכות ??? . כשבדקתי פרטים על המעבד שלי גיליתי שהוא בהחלט תומך ולמיטב ידיעתי גם הלוח תומך וגם יש בו אפשרות הפעלה וכיבוי פיצ'ר של וירטואליזציה, אצלי זה כמובן מופעל. מכאן קבלתי את המידע על תמיכת המעבד בוירטואליזציה, ציטוט: להלן תמונה מCPU-Z על נתוני המעבד: Uploaded with ImageShack.us אני מנסה להריץ התקנה של VMWARE WORKSTATION וזה לא ממש נותן לי להתקין על חלונות 7 64Bit האם יש לכם פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי בדיקה במחשב עם התוכנה הזאת משנת 2006 שיש להורדה כאן והתוצאות היו כך. ניקוד כללי 6909 SM 2.0 2685 SM 3.0 2432 CPU - 5059 רזולוציה 1280X1024 ללא AA פילטר אופטימלי! המפרט הוא כדלהלן מעבד I7 860 2.8 8600 GTS 256 מגה 4G RAM האם הניקוד נראה לכם טוב? ואם לא מה לדעתכם גרם לניקוד הזה ( כרטיס מסך יוחלף בזמן הקרוב).
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מחר אני הולך לרכוש לוח אם חדש למעבד I930 או I920 בהתחלה הייתי סגור על X58A-UD3R של גיגה בייט. אתמול ראיתי לוח שלא שמתי לב אליו לפני P6T SE של ASUS מבחינת מחיר שנייהם אותו מחיר. יש לי נטייה לאסוס, מה יותר מומלץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אין לי כרגע לוח אז אמרו לי לשים בינתיים את המעבד בתוך נייר מקופל, זה לא יפגע במעבד נכון?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לפי שאני רואה שאין הפרש עצום בין DDR2 ל- DDR3 במחירים האם אפשר להתקין בלוח אם כזה זכרונות DDR3
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד Core i7-860 ורציתי לקנות לו לוח אם. נכנסתי לזאפ וראיתי שישנם כמה סוגי chipset , ורציתי לדעת מה ההבדל בין P55, X58, H55 ו H57 ? תודה לכולם מראש, Z
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הספיקר הקטן הזה לצפצופים כי איבדתי אותו .
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישנו כאן קונצנזוס (שאני מקווה שהוא אכן מבוסס) שלצורך גיימינג שני המעבדים מספקים ביצועים זהים. מבחינת OC ה-I7 920 נותן ביצועים של 30 אחוז יותר מ- I5 750 , אולם עד כמה שהבנתי מדובר בשיפור במבחנים סינתטיים שהקשר שלהם לשיפור ב-"עולם האמיתי" לוטה בערפל. הדעה הרווחת שלצרכי עריכת וידיאו ה-920 נותן שיפור משמעותי למדי. אבל מה קורה כאשר מדובר בעריכת וידיאו בינונית, האם ה-920 יקצר משמעותית את הזמן הנחוץ להשלמת התהליך ? הכוונה ל-TRANSCODING שבה ממירים וידיאו בפורמט מסוים לפורמט אחר (לדוגמא מ-BR או מ-DVD ל- DIVX ) וגם הסרת קטעי וידיאו מיותרים או חיבור בין קטעי וידיאו. כמובן שישנם שיקולים נוספים לכאן או לכאן. בנהיים : 1.תקציבית מערכת ל-750 זולה יותר ב-500 שקל. זה לא סכום גדול אבל גם ל…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי c2d 6750 ובזמן האחרון אני מרגיש שהמשחקים מתחילים להיות כבדים על המעבד (יש לי כרטיס מסך טוב 260GTX216core ואני משחק ברזולוציה של 1280*1024 ) אני מדבר על משחקים כמו GTA4,battle filed bc2,farcry2 השאלה שלי היא האם מספיק לשדרג לC2Q או שכדאי לעבור לCore i7/5?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו מוכן לסביר לי מזה מכפלה במעבד? האם המכפלה משפיעה על הביצועים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מבית ג'יגהבייט. MA785GMT-UD2H - כרטיס גרפי 4200, תומך בhybreed, ועם תמיכת סראונד טובה מאוד. 440 שקל. MA78LMT-US2H - כרטיס גרפי 3000 (או 3200) ללא תמיכה בהייבריד. כרטיס קול סביר+. 350 שקל. אני כרגע עם 9600GT, אבל מתכוון לשדרג בעתיד הלא רחוק ל5830 או אפילו 5850 (תלוי במחירים העתידיים). האם התמיכה בהייבריד והכרטיס קול הטוב יותר שווה את ה100 שקל האלו? עצתכם בבקשה...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם - אני מנסה ליצור מערך RAID0 של שתי קשיחים מסוג HD502HJ של SAMSUNG על לוח-אם מסוג GA-965P-S3 -REV 1.0: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2321#ov גירסת BIOS F14. מערכת הפעלה - Windows 7 Ultimate x64 ניסיתי כל שיטה אפשרית לעלות את ה RAID BIOS של GIGABYTE (הקונטרולר האחראי בלוח על RAID שייך ל- JMICRON). ניסיתי כל דבר רשמי שכתוב באתר כולל ספר המדריך של הלוח וכולל כל מיני מדריכים של JMICRON. ניסיתי CTRL-J , ניסיתי CTRL-G, ניסיתי CTRL-T, ניסיתי TAB. ברגע שאני מגדיר בBIOS את ה Onboard SATA/IDE Ctrl Mode למצב RAID ועושה RESTART , אחרי ה POST מופיע תפריט שנקרא GIGABYTE TECHNOLOGY CORP. PCIE-TO-SATAII/IDE RAID CONTROLLER BIOS V 1.06.XX ואז מתחיל תה…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מסתבר שהלוח הזה עושה רעשים כנראה אלקטורונים. הרעשים קורים בהתאם למה שעושים במחשב. כלומר- כאשר אני באקספלורר וגולל עם העכבר הרעש מפסיק, או כאשר אני מרנדר משהו באפטר אפקטס גם אז הרעש מפסיק. הרעש הוא יחסית חלש אבל מעצבן ובתדר גבוה, הוא יותר חזק מהמאוררים שיש במחשב. ובדוק שזה לא המאווררים או הספק! הבנתי שהבעיה הזו נפוצה בכלל לא רק בחברה של ג'יגבייט אלא בכלליות בציפסט של ה- x58. בפורומים שקארתי הבנתי שיש דרך לפתור את זה, אך שזה לא תמיד עובד. לשנות כמה הגדרות בביוס כמו ביטול ה- c1 ועוד כמה דברים שם... קודם כל רציתי לדעת אם משהו נתקל בבעיה הזו ואם יש לו פתרון אז מה טוב. הבנתי שגם הבעיה יכולה להשתנות מקומבינציות שונות של לוח וספק. לי יש ספק של SeaSonic 600W . הנה לינק לפורם באתר …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש לוח למחשב סלוני, ראיתי שהלוח של asus ה p7 מתאים, לי כרגע יש לוח ישן p5w dh שיש לו הרבה פיצ'רים, האם ה p7 נחשב לטוב יותר, עשיר יותר, או אולי כדאי לרכוש לוח אחר למחשב הביתי ולהעביר את הלוח הישן לסלון
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לחבר לוח אם חדש שקניתי למארז שהוא דיי ישן את כול החיבורים ואני נתקע בשמות שונים מישהו יכול בבקשה לעזור לי מה לחבר לאן? בחיבור של ה AAFP יש לי 2 חיבורי GND אחד מהם הבנתי שאני מחבר לפין 2 אבל לא הבנתי לאן אני מחבר את ה GND השני? ומשום מה יש לי רק 8 חיבורים בסך הכול ל AAFP ובלוח אם יש 10 חיבורים האם זה בסדר שצריכים להישאר 2 ריקים? לפי הלוח רשום לי pin1 MIC2 pin2 AGND pin3 MICPWR pin4 NC pin5 Line out_ R pin6 NC pin7 NC pin8 empty pin9 Line out_L pin10 NC
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה הזיכרון (מהירות?,עד איזה נפח? וסוג..DDR 2/3 )האופטימלי למעבד core 2 quad (q8300 ? תודה רבה מראש נ.ב סחטיין למנהלי וחברי הפורום על הידע והכל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם תוכנת AVID תומכת בכרטיס הקול המובנה בGA-X58A-UD3R X58 CHIPSET ? מזמין יום ראשון את המפרט, ורק עכשיו שמתי לב שהכרטיס קול בלוח אם הזה הוא REALTEK! לא הצלחתי למצוא מידע בשון מקום לגבי הכרטיסים שAVID תומכת בהם, אשמח לעזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הלוח אם שלי הוא gigabyte 945gzm s2 socket 775 המעבד שלי הוא intel pentium d 925 3.0ghz dual core socket 775 ספק כוח ג'נרי זכרון 1 של 2gb ועוד חריץ אחד פנוי וכרטיס מסך nvidia 9500 דיסק קשיח sumsung 500gb בעקרון המטרה שלי היא לשדרג את הכרטיס מסך ולאחר שהבנתי שזה לא אפשרי מכיוון שהמעבד אצלי חלש מאוד והוא יחנק אז יש לי שתי אפשרויות או לשדרג את המעבד ואז גם את הכרטיס מסך ומן הסתם גם את הספק כוח. או שכדי בכלל לרכוש מחשב חדש לגמרי. אשמח את תתנו המלצה לשדרוג המעבד באם זה מתאפשר. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני עם E5200 שאני רוצה לתת בו אוברקלוק חביב, אולי בעתיד אני "אשדרג" לאיזה Q6600 G0. האם לוחות הG41 של GIGABYTE עדיפים על הלוח הזה על ASUS? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10622 נראה לא רע בכלל במיוחד למחיר. בבקשה לא להגיד לי שזה לא משתלם או לא חכם לקנות רכיבים לתושבת מתה. NECROSOCKET IS FULL OF WINRAR. כשאחליט לעבור לתושבת יותר עדכנית זה בטח יהיה שילוב של AM3 ומעבד AMD עם 4-6 ליבות, אבל זה בעתיד.
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
חבריה יש ברשותי לוח אם GB-CA-965P-DS4 כנראה שקרה משהו והתחיל בזיופים כולל בסלוטים שלא מעברים נתונים למעבד(כנראה)כי החלפתי מיקום ואז שונה המצב ובכן אני חייב להתארגן ללוחM חדש אבל זהה לקיים שאוכל להשתמש בשאר התכולה המורכבת אשמח לקבל סיוע כאן בברכה :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם הייתי קורא באתר ומתעניין די הרבה בענייני חומרה אך מאז שהתגייסתי אני כבר לא מבין יותר מדי. לפני שלוש שנים בערך קניתי מחשב: intel core 2 duo e4400 4GB ram 800 mhz gigabyte p-35-ds3l ati x1950gt בזמן האחרון אני מתחיל להרגיש קצת איטיות והחלטתי לשדרג את המעבד כל עוד עדיין מוכרים מעבדים לסוקט 775 . אני לא גיימר רציני ועיקר השימוש שלי במחשב הוא לאינטרנט, סרטים וגם לשחק wow . אני זוכר שכשרק קניתי את המחשב הצלחתי לעשות OC למעבד כך שהוא עבד בצורה יציבה על 3000 , אבל ניראה לי שאני מעדיף לא להסתכן בזה עכשיו. התקציב שלי די גמיש כי אני רוצה מעבד שיחזיק לי ליותר זמן אבל גם לא משתלם מבחינת עלות\ביצועים ודי צריך את המומחיות שלכם בעניין הזה. ושאלה אחרונה, האם כדאי לי לחכו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה אני או ש i7 870 ירד ב 1500 שקל?!?.... אני זוכר שהמחיר שלו עמד על 3K בערך...[br]פורסם בתאריך: 20.07.2010 בשעה 14:02:30 אני אוהב לענות לעצמי.... אולי אני יפתח פורום פרטי.... ;Dhttp://www.techpowerup.com/126876/Intel_Cuts_Prices_of_Various_Desktop_Processors.html
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב חדש שאמור להגיע שבוע הבא, בנתיים יש לי זמן להחליף את הזיכרונות שהזמנתי. הלוח אם הוא Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H AM2/AM3 הזיכרונות הם Kingston נפח 2048MB DDR3 תדר x2 1333MHz http://ivory.co.il/product.asp?productid=3731&CatCode=619 המוכר אמר שבגלל שהזיכרון הוא CL9 והלוח יעבוד ב1333M רק אחרי OC, שאני לא מתכוון לעשות, כדאי לרדת לזיכרון של 1066M עם CL7 (הבדל של 35 ש"ח לסטיק). המחשב הוא לעבודה משרדית ומטלאב. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-