מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
חשבתי שרוב הלוחות עובדים על dual-channel , קרי הזכרונות מותקנים תמיד בזוגות
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של asus p4p800 intel 865pe m(ht,fsb800,d( ויש לי 2 יחידות של זיכרון של סמסנוג כול אחד 256 3200Pc ddr-ram יש לי ביחד 512 מן הסתם.. וראיתי במיקרה זיכרון 512 של קינגסטון ב260 שקל 400Mhz (דרך אגב מה זה mhz ) טוב השאלה שלי אם עדיף ליקנות בנוסף למה שיש לי עוד יחידה של 512 או עדיף 2 יש לי 4 מקומות.. ואם זה כדאי ליקנות את זה או שיש משהו שיותר עדיף הנה הלניק: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={F97A8C9F-D244-4002-84B6-77F5DFEF9F47}&details_type=1&itemid={2C2CE40D-AF77-4266-B453-7CAD6DFDFD88} תודה רבה ..
-
- 12 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1300 שקל למעבד וללוח אם. מה אתם ממליצים לי AMD או P-4 אני רוצה אבל משהו טוב.. לטווח ארוך..... ותגידו לי איזה זכרונות תומכים בלוח אם. תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כנראה יקנה מחשב עם E6600 ואני מתלבט בין אסוס P5LD2 (הגרסה החדשה, שתומכת בקונרו) http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=185&model=515&modelmenu=1 לבין GIGABYTE GA-945GM-S2 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2331 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5928 1. רק כדי לוודא לשניהם יש: SATA 2 USB 2 PCI E x 16 כרטיס קול? (למרות שאני יקנה X-Fi Xtreme Music י) ?? 2. איזה לוח יותר טוב ולמה? 3. בתאכלס איזה חברה נחשבת ליותר טובה GIGABYTE או ASUS ?? (אם יש כזה דבר) 4. כשאני יקבל את אחד מהלוחות אז איך אני ידע איזה יציאה היא SATA 2 ואיזה SATA 1 ?? (כי אני ארצה לחבר את הכונן הקשיח לSATA 2 (כי הכונן …
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מחר/מחרתיים מעביר את המעבד פנטיום 4 שלי מהלוח של ECS הישן שלי ללוח ABIT is7 החדש. אני קצת מפחד מכל העניין הזה, אני מפחד שיקרה משהו למעבד... בכל מקרה עשיתי ניסוי של הוצעת מעבד על מעבד פנטיום 3 שלי (שלא עובד). וכשהרמתי את הידית שמעתי רעש של הפינים של המעבד (כמו מסרק שמעבירים עליו את האצבע). ולקראת הסוף הייתי צריך להשתמש בקצת כוח (וזה עשה קול "קליק" חזק). אבל בדקתי ואף פין לא נשבר. עכשיו מה שרציתי לדעת זה האם היה צורך להשתמש בקצת כוח בגלל שזה תושבת ישנה (PGA 370)? והאם בתושבת (478) גם יהיה את הרעש הזה של הפינים ויהיה צריך להשתמש בקצת כוח? ואחרי שאני מוציא את המעבד, מה אני צריך לבדוק כדי לוודא שהוא לא נפגע? אם תוכלו לתת לי קצת טיפים מתוך ניסיון, איך להוציא את המעבד בדרך …
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש וראיתי שללוח אם יש Hyper Transport Bus 2000 MTS. המעבד הוא AMD PHENOM II X4 945. הבנתי שלמעבדי AM3 צריך 5200 MTS. זה יגביל את המהירות של המחשב? אפשר להבחין בכך?
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
-
הי התחדשתי במחשב חדש עם מעבד E8400 . בדקתי את מהירות המעבד בתוכנה CPU-Z ושמתי לב שרוב הזמן הוא עובד על מכפלה X6 ומידי פעם קופץ למכפלה X9 .(כמובן שזה משפיעה על מהירות תדר המעבד) רציתי לדעת אם זה תקין. תודה מראש למגיבים.
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אם יש כמה אפשרויות אשמח לדעת על חשבון מה זה יבוא מבחינת כרטיסי מסך או אחרים . תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
KINGSTON 512MB HYPERXPC4000 2 X 256MB PC 4000 במחיר של 450 שקל חדשים לגמרי... ? חבר שלי רוצה למכור אותם כי הוא צריך כסף דחוף כמה הייתם משלמים הכי הרבה ?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
עכשיו זה רשמי: מיקרוסופט מבהירה שמעבדי Kaby Lake של אינטל, מעבדי ה-Bristol Ridge החדשים של AMD וכל מה שיגיע אחריהם ייתמך רשמית רק בידי מערכת ההפעלה העדכנית ביותר שלה לכתבה
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני קונה למחשב שלי שתי זיכרונות חדשים של 2GB DDR 2 2x2GB Corsair XMS2 TwinX CL5 Dual Channel יש ביקורות אליהם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
לא עידכנתי עדיין ביוס ויש לי בעיות עם האוברקלוקינג, המחשב נתקע ולא עושה ריסט להגדרות ביוס, אני צריך לשים את הג'מפר של clear cmos כדי שהמחשב יחזור לעצמו. לעדכן? ולאיזו גרסא? על איזו גרסה אתם עובדים?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אם אני זוכר נכון ומעודכן להיום, יש את ה-C2D של אינטל, ניקח לדוגמא את ה-E6600, ויש את הAMD Athlon 64 X2 4800+. אז בלי OC, עם 2 GB RAM, וכרטיס מסך 8800GTS 640, מי לוקח במשחקים ? ובאותה שאלה, איך ה-Q6600 לעומת ה-X2 6000 של AMD ? ו...... איך הפנרון העתידי של אינטל לעומת הK10 העתידי של AMD ? אני מעדיף שתענו לפי הסדר (קודם על מה שקיים כבר עכשיו ואחר כך על המעבדים העתידניים..)
-
- 85 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי לאחרונה מפרט מאילת ללא זכרונות. לוח האם שלי תומך ב2133MHz ונראה שהזכרונות היחידים שהיו הם פשוטים. האם תוכלו להמליץ לי על זכרונות טובים למפרט הזה: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6600 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus B150M-A/M.2 LGA1151, Intel B150, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 ספק: ספק כח אקטיבי SeaSonic 430W 80+ Bronze ECO-430זכרונות: טרם נקנודיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO M.2 MZ-N5E120BW 120GB SSD 1 ושאלה בעניין הזה - בעניין ואין בארץ 2133 - האם ניתן להזמין מחו"ל? …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בסיסי יחסית התומך במעבד היוצא בתקופה הקרובה ...(הכוונה ל intel prescott)
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ראיתי באינטרנט המון מקומות (בחו"ל) שאפשר להזמין מהם את סדרת המעבדים החדשה של אינטל, ה E6X50 אבל לא מצאתי חנות אחת בארץ שמוכרת אותם. מישהו מכיר חנות שמוכרת או יכול להסביר לי למה לא מציעים אותם כבר?
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
לי ולחבר שלי היה וויכוח קטן, אני אמרתי שעדיף כרטיסים של ASUS והוא אמר שGigabyte טובים יותר. מה לדעתכם יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
החברה מסאניווייל הביאה איתה את כל ההבטחות הטכנולוגיות המרכזיות שלה, ופינקה אותנו גם בהוכחת יכולת מעשית לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
לחבר שלי יש את הלוח ויש לו 3870 אחד, הוא יכול להוסיף עוד אחד בלי שיהיו בעיות ? יש לו איזה מעבד QUAD 2.2 של AMD..
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אני מאוד מקווה שזאת באמת לא בעיה אלה הגדרות היום בערב קניתי לבסוף אחרי חיפושים מעמקים את הלוח של p5q pro turbo---- ASUS ומעבד E8400, עכשיו לבעיה : יש לי ארדיסק של טרה ושם כל הדברים שגיביתי מהמחשב הישן ( עם חיבור SATA ) בנוסף יש לי עוד ארדיסק (בחיבור IDE 160GB) ועוד אחד של (120GB SATA שעליו אני רוצה לשים את מערכת ההפעלה ) כאשר אני ניכנס לביוס הוא לא מזהה שני ארדיסקים (ויותר) ביחד . ניסיתי לחפש ברשת והדברים היחידים שמצאתי היו בהקשר של ICH10R SATA ו- AHCI mode . ניסיתי לשנות בביוס את ה- IDE ל-AHCI אבל לא היה שום שינוי משהו אולי יודע מה לעשות !!!!!! עזרה בבקשה!!!!!!! אני שובר את הראש תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ביום חמישי הקרוב, 7/2/13, בשעה 21:00 תתקיים בדיון זה תחרות בזק בשם SpeedTest. אחת לכמה דקות תפורסם כאן שאלה כלשהי הקשורה לתחום המחשבים. זה שיענה את התשובה הנכונה במהירות הרבה ביותר יזכה בנקודות. זה שיצבור את מירב הנקודות יהיה גם בר המזל שיזכה בפרס. מה הפרס? קיט זיכרונות DDR3 של חברת Kingston מסדרת HyperX Beast המצויינת, בנפח של 16 ג'יגה בייט (2 קיטים של 8 ג'יגה כל אחד, כלומר 4x4GB סה"כ) הפועלים בתדר גבוה במיוחד של 1866Mhz וכוללים צלעות קירור כמובן. שימו לב: - ההשתתפות פתוחה לכל משתמשי הפורומים. - ברגע ששלחתם תשובה לשאלה- אין לערוך את ההודעה. הודעות שנערכו לא יקבלו שום התייחסות, גם אם הייתם ראשונים. - בין שאלה לשאלה יפרידו דקות בודדות, אז תהיו עם היד על הדופק שלא תפ…
-
- 193 תגובות
- 21.5k צפיות
-
-
שלום, הייתי צריך מכם המלצה ללוח אם בדרישות הבאות: א. מעבד אינטל עד 3Ghz, אני לא חושב שיש צורך בתמיכה במעבדים החדשים אבל תגידו לי אתם.. ב. Sound Blaster ג. כרטיס רשת (מהירות לא חשובה) ד. Chipset 865 אלא אם תמליצו לי על משהו אחר ה. SATA ? אלא אם תגידו לי ללכת על ATA 133 או משהו כזה.. ו. ניטור טמפרטורות (אני יודע כמה שזה מפתיע שלא בכל הלוחות זה קיים) ז. Dual DDR אשמח גם להמלצות כלליות על חברות טובות יותר וכאלו שצריך להתרחק מהן.. המחיר לא ממש משנה אבל מן הסתם עדיף לא לברוח איתו.. אני יודע שניתן למצוא לוחות בסדרי גודל הזה במחירים של 600-700 שקל. תודה חברה.
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-