מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי הצעת מחיר למחשב בחנות שכונתית. המפרט כולל זיכרונות מבית קינגסטון. ידוע לי שישנה בארץ מכה של זיכרונות מזויפים . איך אני בתור לקוח סופי יכול לוודא לפני העברת הכסף שאכן מדובר בזיכרונות אוטנטיים וכיצד לעגן את הנושא טוב טוב בהסכם \טופס הזמנת הרכישה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לדעת כי לי יש מעבד icore 5 650 ואמרו לי שזה מעבד 4 ליבות אז אני שואל מה ההבדל בין המעבד שלי לבין מעבד של 4 ליבות רגיל ומה המשמעות של המילה icore 7 ו icore 7 תודה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכם. לאחרונה (בערך חודש) המחשב שלי התחיל להתקע קצת. החלפתי ספק כח, כרטיס מסך ודיסק קשיח והם לא הבעיה. (גם לא מערכת ההפעלה כי התקנתי מחדש מדיסק מקורי על שני כוננים קשיחים שונים) עכשיו לגבי הזיכרון - דיי חשדתי שהזכרון הוא הבעייתי והרצתי במשך לילה שלם את תוכנת ה Memtest בגירסת ה BOOT מהדוס (הגירסה החדשה ביותר מהאתר שלהם) לאחר לילה שלם התוכנית השלימה 9 סיבובים ( 9 PASS ) ולא מצאה שום תקלה. האם על סמך התוכנה הזו אני יכול להיות בטוח ב 100% שהזכרונות תקינים ושהבעיה היא במקום אחר...? או שעלול להיות מצב שהתוכנה אומרת שהכל תקין ובכל זאת הזכרונות פגומים? תודה רבה לכם ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מעבד i5-750, כשאני רואה את אופציות הזיכרון אני לא מבין מה ההבדל למשל: OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 9-9-9-20 Platinum או OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-24 Platinum ברור לי שההבדל הוא בסוף (latency ?) ושפחות אמור להיות יותר טוב או שזה לא באמת משנה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
לוח סטנדרטי של 4 דימים , קיבולת מקסימלית 16G, ב- DDR3 ז"א שאני צריך 4x4G אבל לא ראיתי עדיין שקיימים דימים של 4G
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
שלום רב עם גל החום הזה שמתי לב להאטה במחשב שלי, כל מני תוכנות נתקעות , מתכבות והמחשב לא רוצה לעשות ריסט. כאלה . לא ניקיתי את המשחב מבפנים כשנתיים וחצי, ורציתי לדעת האם הטמפרטורות הבאות הן תקינות, או שאולי הן יכולות לגרום לבעיות: CPU Name String: Intel® Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz CPU Name: Intel Core 2 Duo E7200 (Wolfdale-3M) CPU Speed: 2266.70MHz (266.67 x 8.50) הטמפרטורות: TI MAXl: 105 core#o: 75 core#1: 57 נמדד באמצעות CORE TEMP , כאשר העומס על המעבד היה נמוך. נורמאלי או לא ? ומה ה TI MAX?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש וזה המעבד,הלוח והזכרונות שאני מעוניין לשים בו: INTEL I5 750 האם יש הבדל בינו לבין ה 760 מבחינת ביצועים? מבחינת מהירות שעון ההבדל זניח. זכרונות - KVR1333D3N9/2G קינגסטון 2*2GB האם הזכרונות הללו נחשבים לטובים? אין כמובן שום מטרה ל OC או משהו דומה רק עבודה משרדית כבדה,אינטרנט,אופיס ומשחקים פה ושם. שאלה נוספת , האם CEON וקינגסטון זה אותו יצרן? לוח אם - Gigabyte דגם GA-P55A-UD3 או Gigabyte דגם GA-P55-USB3 מי מביניהם עדיף? האם ששניהם יתנו ביצועים מספיק טובים לשימושים הנ"ל? תודה
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
(גם M4A87TD EVO היה בין האפשרויות אבל לא מצאתי אותו בשום חנות ישראלית בחיפוש בגוגל.) בחרתי ללכת על המעבד Athlon II X4 640 (כל הבחירות פתוחות ^^) הדרישות הם מחשב שיוכל לעבוד עם ווינדוס 7 במיטבה, שיריץ מספר רב של תוכנות בו זמנית באופן מהיר וחלק, שיריץ פוטושופ ופריהנד טוב, ודרישות די בסיסיות מבחינת משחקים (GTA, NFS..) דרישות די ממוצעות האמת ^^ התקציב למחשב הוא עד 3000 ש' (ללוח אם, מעבד, זכרונות, כרטיס מסך, דיסק/ים קשיח/ים ומארז). אני לא כ"כ מתמצאת בכל זה ולקח לי הרבה זמן עד שהחלטתי לגבי האופציות האלו, ועכשיו אני צריכה את העזרה שלכם מה דעתכם לגבי לוחות האם, המעבד, ומה השיקולים? והאם לדעתכם אני הולכת לשלם מחיר מיותר? תודה
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי, אני משתמש עם מחשב טיפה מיושן (מפרט מימין), ולאחרונה התחלתי לקודד הרבה בHD, והקידוד מאוד מאוד איטי אני מניח בגלל המעבד המיושן, E6600 בסטוק (לא בOC), במשך כל הקידוד המעבד על 100%, והחלטתי שאני רוצה לשדרג בשביל להנות מקידוד מהיר יותר, (משחקים אני לא משחק במחשב). חשבתי על מעבד מרובע ליבה שיעזור יותר בקידוד, אבל מה אני מבין, אני ממש לא מעודכן, אז אני צריך שתעזרו לי לבחור דגם מרובע ליבה עד 800 ש"ח בערך שיטיס לי את הקידודים האלו, ובסוקט 775 כי אין סיכוי שאני משדרג עכשיו גם לוח אם. בנוסף עוד שתי שאלות, בכמה אני יכול היום למכור את הE6600? והאם יש תוכנה שיכולה לקודד וגם להשתמש בכרטיס מסך וככה להוריד מהעומס של המעבד ובתקווה להאיץ את הקידוד (הכרטיס מסך הוא 9800GT). נ.ב. שמתי עין…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום רב למחשב שבבעלותי יש שני סטיקים של 2GB זכרונות של OCZ על פי המדבקה הם נקראים: PC26400 2GB DUAL CH Reaper X edition והוספתי היום עוד שני סטיקים של זכרון הפעם של קינסגטון הנקראים: 4GB PC2 8500 CL5 240 ברגע שכל הארבע סטיקים פןעלים המחשב נדלק ונכבה עוד לפני שהמסך עולה. ברגע שאני שם 2 סטיקים של או סי זי או של קינגסטון המחשב עולה רגיל. ניסיתי לשלב גם סטיק אחד מכל חברה גם המחשב לא עולה מישהו יכול לעזור לי בעניין? תודה מראש, דימה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ לגבי המחשב שלי... יש לי מחשב עם לוח אם של ג'יגה בייט ga-g31m-es2l עם כרטיס מסך (sapphire radeon x1950 512MB) ג'יגה זיכרון פנימי ומעבד intel pentium 4 630 3GH אני יודע שזה נחמד היום דיי אשפה אבל הלוח הוא דיי חדש וכל המפרט הזה אצלי דיי חדש...(כי לפני חודש היה לי המחשב יותר חלש...פשוט מישהו זרק חלקים אז שידרגתי...ככה אני דיי רגיל וחיי הפנטיום 4..) אבל בכל זאת כבר הגיע לי לוח כזה שאפשר לשים לו כרטיס יותר טוב (היה לי לפני זה radeon 9250 וגם מה ששמתי נחשב ישן אבל פשוט זה הרכטיס האחרון שמצאתי עם יציאה לטלויזיה רגיל הולא HD כי יכלתי לעביא משהו יותר חדש ואבל בנתיים נסתפק בו כולה עלה 40 שקל חחח ) וזיכרון אני ישדרג בהמשך אבל במעבד אני ממש בדילמה עבדת…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם MSI P45-8D המאפשר שימוש בזיכרון DDR2 או DDR3 כרגע מותקן 2GB DDR2-800 CL5 המעבד המותקן INTEL E8400 מע' הפעלה LINUX UBUNTU 10.4 32BIT השימוש העיקרי במחשב הוא עיבוד תמונה באמצעות GIMP בעיקר אך גם באמצעות תכנות גרפיות אחרות. כמו כן אני מפעיל מעת לעת SUN VIRTUAL BOX ואז ביצועי המחשב יורדים ביישומים הגרפיים (המופעלים במקביל לפעולת ה VB ) היות ובכוונתי לעבור למע' הפעלה 64BIT ולהרחיב את הזיכרון ל 4GB אני מבקש סיוע בהחלטה איזה זיכרון לרכוש. הרחבה ל DDR2 4GB או החלפה ל 4GB DDR3 בחיפוש ב ZAP מצאתי את ההצעות הבאות המתאימות להוצאה הכספית שאני מוכן להשקיע בעניין: KINGSTON DDR3 KVR1333D3N9/2G 2GB X1 1333MHZ CL9 PATRIOT PSD32G13332 DDR3 2GB Single Channel 1333MHZ CL9 יש ג…
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
המערכת שלי היא XP SP3 על AMD ATHLON XP 2500+ (1.83GHZ), 1.5GB RAM עם GeForce6600 LE 128MB. לאחרונה אני משתמש בתוכנה דיי כבדה (תוכנת פוקר מבוססת פלאש..) וכשאני משתמש בה בצורה אנטנסיבית (מספר שולחנות משחק במקביל), יחד עם תוכנות אחרות ברקע, המחשב מתחיל לקרטע מאוד. בזמן השימוש אני רואה שהתוכנה משתמשת בבין %30 ל%90 מה-CPU RESOURCES, בנוסף לעיתים נדירות יותר אני מקבל הודעת מערכת שהזכרון הוירטואלי שלי נמוך. התקנתי MEMINFO ובבדיקה חפוזה במהלך שימוש בתוכנה השימוש של הזכרון הפיזי היה 1000/1600 וקובץ הפייג 1300/2170 (עיגלתי את הערכים כמובן). עוד מחשבה שיש לי זה שלמחשב שלי יש בעיה אישית עם פלאש (או עם פוקר) כי גם לדוגמא שאני משחק פוקר בפייסבוק, הפיירפוקס מקרטע. אני תוהה האם תוספת זכר…
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות לוח אם Intel DH57DD שאין לו יציאת S/PDIF coaxial שאני צריך, אבל ראיתי שיש תמיכה בלוח, רק צריך חיבור ל-Bracket עם יציאת coax. ראיתי שיש להשיג דרך ebay, אבל אני מחפש בארץ (לא רוצה לחכות למשלוח..), מישהו מכיר בארץ איפה אפשר למצוא S/PDIF Bracket? תודה
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב ומבורך יש לי כרגע ברוך השם מערכת כזאת : מעבד: amd 4400+ ספק: 350w לוח אם :ישן תומך זכרונות ddr2 זכרונות: 4gb ddr2 ושככתי לצין כרטיס מסך: hd 4670 רציתי אם אפשר בבקשה המלצה להחלפת המעבד הזיכרון והלוח אם בתקציב של 1200 שקל. לצורך משחקים ושימושים כמו אינטרנט וסרטים וחנות מעודפת כרגע היא ksp ורזולוצית משחק לא הכי גבוה בנתים לפחות של מסך 19 אינץ אבל גם אם לוח אם שיתן לי אפשרות להחלפת חלקים אם אני ירצה בעזרת השם בלי נדר מתי שהוא תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב ומבורך
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה להוסיף זיכרון 256RAM בחריץ השני, או שיש ציפצוף או שהמסך לא עולה בכלל [אני על 256 עכשיו ואני רוצה 512]
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
http://img576.imageshack.us/i/44387730.jpg/ יש לי מעבד שאני עושה לו המהרה עד 4 GH ווינדוס לא מראה את המהירות של המעבד האמיתית 3.9 GH CPUZ מראה רק 3.7 GH ווינדוס מראה רק 2.8 GH ( לפעמים 2.6 ) למה זה קורה ?
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי, מתלבט בין 2 אופציות של לוח+מעבד+זיכרון למחשב HTPC שאני מתכוון לבנות. המחשב ישמש לצפייה בסרטים (גם 1080p), ללא משחקים. תודה מראש לכל העוזרים איזה מבין ה-2 עדיף? מבוסס AMD: ======== מעבד AMD Athlon II X4 635 Box ₪543 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX635WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H ₪459 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950800 זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪251 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 מבוסס אינטל: ======== מעבד Intel Core i3-540 Tray ₪551 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i3-540ay לוח אם Asus P7H55-M Pro ₪569 כמות:1 http://www.skypc.co.il/prod…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין בחירה בדיסק קשיח פנימי של WD 1TB SATA3 לבין WD 1TB SATA2 ,ההתלבטות היא בהבדלים ביניהם והמחיר ביניהם,מה עדיף יותר,יש הבדלים בביצועים,במהירות ובכללי מה ההבדלים בין S2 ל וS3 והאם הם מורגשים. ובנוגע ללוח אם: אם אני ייקח sata2 האם GA-P55A-UD3 של Gigabyte יספק אותי,לקחת אחר זול יותר או שעדיף להשאר עם Sata3 ולקחת לוח אם Gigabyte GA890XA-UD3 מה ההבדלים ביניהם ומי יותר כדאי? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני הייתי רוצה לקבל המלצה על איזה חלקים לקנות בשביל מחשב למשחקים? ברשותי תקציב של משהו כמו 2500 ש"ח פחות או יותר. מה כדאי לקנות? ומה ההבדלים בין מעבדי AMD ל-INTEL? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול באמת, איזה חברה עדיפה יותר, איזה לוח איכותי יותר ואיזה אמין יותר? האם אינטל או GIGABYTE? אני לא מדבר על OVERCLOCKING ועוד דברים אחרים, אלא בכלל מבחינת איכות החומרים ואמינות הלוח, מה יותר אמין INTEL או GIGABYTE? אני שואל למרות שכאן ממליצים הרבה על GIGABYTE, כי אני מאמין שתתנו לי תשובה אמיתי וכנה. תודה רבה רבה מראש לכולם.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על לוחות תוצרת ZOTAC בברכה, דוד
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.אני מתלבט בין 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel ל 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channe 2.האם יש הבדל גדול בין תזמון 9-9-9-24 לבין 7-8-7-24? 3.יש הבדל משמעותי בין זכרון שעובד על 1.5V לבין 1.65V? 4.לגבי 555 PHENOM 2 מה ההבדל בין הגירסא הרגילה לBE? 5.מה זה תמיכת זכרונות XMP? 6.מה ההבדל בין 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel לבין 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel יש להם אותו תזמון ואותו מחיר רק הם עובדים בוולט אחר? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-