מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מחר אני קונה מחשב ואני לוקח AXP 2000+ 256MB 333DDR ואני עוד לא סגור על הלוח... תגידו לי מה עדיף: ASUS NFORCE2 \ GA-7AX ?????? מבחינת המחיר לא אכפת לי להוסיף קצת בשביל האסוס אבל האם זה שווה את זה? תתחשבו בכל הרוחב פס והזכרונות והמעבד ובכל הדברים תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שאני לא מתכנן לבצע לו OC אבל חשבתי בערך עוד 3 שנים שהמחשב יהיה חלש להתנסות בOC אז השאלה שלי היא אם זה ממש בלתי אפשרי לעשות OC למעבד ללא סיומתK וערכת שבבים H61 (אני מתכוון לOC קטן מאוד משהו בסביבות 300MHZ) אפשרי ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב חברי הפורום. בהמשך להתפתחויות בנושא הרצת מעבדי Coffe Lake על לוחות Z170/Z270, הערב אני מביא לכם ידיעה על כך שמשתמש בשם Splave באתר HWBOT הצליח להריץ את מעבד הI7 8700K על לוח הZ170 שברשותו באמצעות צריבת ביוס שעבר שינוי על ידו (מישהו אמר LGA 771>LGA 775? )וחיבור 2 פינים על המעבד ביחד (אין צורך לכסות פינים מעבר לכך). התוצאות מוצגות לפניכם: https://community.hwbot.org/topic/175489-asrock-z170-mocf-lives-on-coffee-lake-mods/ יש לציין שמדובר בלוח אסרוק (כאשר ידוע שלוחות אסרוק ידידותיים למודים כאלה) ובעתיד מתכננים להריץ מעבד זה גם על לוחות אחרים (כפי שעשו כבר עם הI3 8100) כשימאס לי מה6700K, בכיף אחליף ל8700K (או אולי ל9700K? מי יודע? …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
i5 2310 - vs - i5 2400 ? מה עדיף מבחינת עלות תועלת? ההבדלים במעבדים, לפי עניות דעתי, קטנים. והפרש המחירים הוא (בRSM) של 130 ש"ח. האם זה שווה את התוספת הזאת? המחשב הוא בעיקר לשימושים ביתיים קלים ומשחקים (יש כרטיס מסך חזק יחסיתhis HD6870 ).
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב ... חבר שלי מתכונן לקנות מחשב וביקש שאני ימליץ לו על מה לקנות.. הוא כבר היה מוכן לפני איזה חדשיים אבל אני אמרתי לו שיחכה עוד איזה חודש עד ליציאתו של Ti 4200 ... טוב הזמן הגיעה וגם ה Ti4200 . אז עוד הייתי נעול על AMD אבל היום המצב השתנה לגמרי , כלומר מבחינת מחיר כבר עדיף לקחת P4 1.6A וזכרונות RDRAM לא כאלו יקרים היום ... אני גם לא כל כך רוצה לקחת בשבילו AMD כי הוא לא כל כך מבין בכל העניין הזה :-/ כי אחרי זה יבוא עלי בטענות ,מה בחרת לי ,כל פעם ניתקע לי במשחקים ... יש לי בעיות . ואני לא צריך את זה . אני לעצמי אולי הייתי לוקח AMD .. אבל כמו שהסברתי כבר שווה יותר P4 . בקיצור הוא לוקח בלי מסך ואני התחלתי להיסתכל כבר איזה חלקים לקחת ... הוא אמר שרוצה להיכנס במסגרת של 4,00…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר אליו: לפי מה שאני הבנתי, ללוחות ג'יגה יש שני ביוסים- ביוס ראשי וביוס משני. הביוס הראשי הוא הביוס שאיתו המחשב עולה. עכשיו, אם הביוס הראשי נפגע מוירוס, או באמצע תהליך עדכון ביוס יש בעיה, או(זה קטע חשוב, תקנו אותי אם אני טועה) אם שמרתי הגדרות OC או הגדרות כלשהן והמחשב לא מסוגל לעלות, הביוס המשני מופעל ומשחזר את ההגדרות המקוריות. האם זה כך? ובמקרה שהדואל ביוס מופעל, מה קורה לביוס הראשי שהוחלף ע"י המשני??? תודה.
-
שלום איזה מבין 2 הלוחות האלה עדיף? מטרות עיקריות זה OC בסיסי בתקציב של 350-400 ש''ח Gigabyte GA-MA78GM-UD2H - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270&products_id=25480 או Gigabyte GA-MA770-US3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270&products_id=30216 תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש סוגים שונים של I5 האם מספר שרשום אחרי זה הוא הדגם נגיד 750 איזה מעבד עדיף שמרוויח ב-SPEED ומפסיד ב-CATCH או הפוך? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגיעה המחשב החדש אבל אני לא יודע איך מתקינים ביוס?, בהתחלה אחרי שהתקנתי וינדוס ודריברים 19XT... הכנסתי את הדיסק של הדריבר של הלוח והתקנתי את : -AMD COOL'N...... (יש גם את הדריברים לערכות של הNF4 אבל לא התקנתי). בקיצור אחרי זה הפעלתי את המחשב מחדש ואז בעליה איפה שאפשר להתקין את הדריברים (לפני שהמחשב עולה ) ניסיתי ואז הוא רושם לי איזה בעיה מס' 500 (אני ירשום עוד כמה דקות ) בקיצור מה לעשות???
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקור: http://www.digit-life.com/news.html?117676#117676
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלופ אנשים אני צריך עזרה ובדחיפות האמת.. ברשותי מעבד amd athlonxp 2000 + gigabyte ga7 dxe אני רוצה לקנות מעבד חדש ולוח אם חדש. אני רוצה לשאול קודם כל אם לוח PCI E תומך באטלון 64 אבל מסוקט 754 משהו כזה.. דבר שני אני רוצה המלצה פה ללוח אם הבעיה שאני לא יודע מה עדיף PCI E OR AGP.. הטכנאי שלי אומר שעדיף את ה-PCI E.. המעבד שאני רוצה זה ATHLON 64 2800 הבעיה ששוב לא יודע מה ההבדל בין S939 ל- S754, מה לקחת וכו'. אפשר עזרה, המלצות וכו'?
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, צריך את עזרתכם בבקשה! יש לי כרגע מעבד E2160 שרץ על OC ב- 3.2GHz אבל הוא כבר חלש למשחקים של הדור הקיים (למשל CoD BO). אני מחפש מעבד שיחליף אותו, אבל צריך שיהיה בעל פוטנציאל OC רציני (כמו ה- E2160). צריך להיות לתושבת 775 בלבד. תקציב: עד 450 ש"ח ~. שאר המפרט שעלול להשפיע: לוח אם: Abit IP35-e זכרון: 4GB Crucial Ballistix 800MHz - עמידים לוולט גבוהה, גם למטרות OC. כ. מסך: Leadtek 8800GT 512MB + ZL Cooling תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה פשוטה יש לי זיכרון G.SKILL F3-1600C9D -8GAO ואני רוצה להוסיף עוד זיכרון היום מוכרים F3-1600C9D-8GAB יש בעיה את הזיכרון הזה לזיכרון הקיים או לקנות זיכרון אחר ??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם הלוח אם היה מחובר למחשב הייתי יודע... אבל הלוח אם לא מחובר... איפה כתוב על הלוח אם את הדגם שלו? אני כבר למעלה מ20 דק' מחפש ואני לא מוצא... מצאתי רק משו ליד איפה ששמים את המעבד כתוב 370 אני משער שזה הSOCKET
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט חזק בן שני המעבדים. כשאני מסתכל בזאפ על פרטי המעבדים, מבחינת FSB וכו' ה AMD עובר את ה INTEL אז איך בכול זאת כולם ממליצים על ה AMD האם זה הבדל משמעותי? מי יותר חזק? תודה..
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי קינגסטון ואיך אני יודע איזה CL הזיכרון שלי ?! Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 זה התיזמונים לפי אוורסט ! איך אני יכול לשנות אותם ולמה הכי כדיי ?!!?! Memory Timings @ 266 MHz 5.0-4-4-11 (CL-RCD-RP-RAS) @ 266 MHz 4.0-4-4-11 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 3.0-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבחינה תקציבית הוא מתאים לי , השאלה האם יש איזה שהם מיגבלות שיכולות להופיע , חלק מחבריי הפורום מדברים על חימום יתר הבנתי שההבדל היחידי היא העובדה שאין לו תמיכה בזיכרון של 800MHZ תקנו אותי אם אני טועה אני מודה לכם מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה בדיוק להרכיב את לוח האם, ומהמארז נמצאים הכבלים של ה POWER, RESET, HDD LED, וכן הלאה. אבל ממש לא ברור לי מיהו המינוס ומיהו הפלוס :s05: כל כך הרבה צבעים (: הייתי מנחש אבל אני לא בטוח מה יקרה אם אטעה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי מאמריקה AMD 64 3400+ NEWCASTEL ורציתי לדעת אם עשיתי טעות בזה שלא בחרתי בקלוהאמר? בעיקרון אמרו לי שהוא מתחמם יותר אז בגלל זה לקחתי את הניוקסל... תודה לעוזרים
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני בערך כשבוע חיברתי ללוח האם שלי מאורר 90מ"מ שקיצר והשבית את כל יציאות החשמל בלוח למאוררים, אפילו של המעבד. בדקתי את הספק והכל בסדר, הלוח גם כן עובד ואני לא מצליח למצוא את הבעיה. אני חושש שאחד הפיוזים המובנים בלוח נשרף. מה דעתכם? המערכת מפורטת במפרט. (אוף, אין לי כח להחליף לוח! :-\)
-
יש לי את שאר הרכיבים החלקים אמורים (נכון לעכשיו לא משתדרג) להתחבר ל9600GT של ג'יגביט, אמור להריץ משחקים בצורה טובה (לא מעולה לא משתלם לי להשקיע הרבה כי אני לא משחק בכמויות) מה כדאי לי לקנות והאם כדאי לי לחכות לסוף החודש הבנתי שתהיה ירידת מחירים, הבעיה שמצאתי קונה לחלקים של המחשב הקיים והוא רוצה שמחר אני אשלח לו אותם לכן אני צריך לקנות חלקים בימים הקרובים כדי לא להתקע בלי מחשב, חשוב 4 ג'יגה זיכרון (או סטיק אחד של 2 אם התקציב לא יעמוד), רצוי DDR2 800.. אין לי בעיה לקנות גם חלקים יד שניה במצב טוב אם זה יתן לי ביצועים טובים יותר אחרי 2 מחשבים של AMD אני מעדיף הפעם לעבור לאינטל תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לערוך למחשב שלי מבחן מאמץ לראות למה הוא מסוגל משהו מכיר תוכנה כזו? אגב יש לי את הPCMARK04 שם קיבלתי 3340 נקודות זה טוב?? בכל אופן אם אתם מכירים תוכנת מאמץ למחשב אנה תרמו את ידעתכם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל את סדר קדימות למעבד, ולא מצאתי לדוגמה: com, ps/2, USB, pcie... אם תוכלו לעזור לי למצוא?
-
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף את המעבד שלי השבוע 3200+ אני מעוניין להחליף אותו או ב 3800+ או ב opteron 165 הקטע הוא שאת ה 165 אני יכול להביא ב 1700 שקל ואת ה 3800+ אני יכול להביא ב2000 השאלה הנשאלת היא מה שווה יותר להביא? ואיזה מהם יתן ביצועים עדיפים (המעבד הולך לעבור oc כשמעליו zalman 7700cu) עוד בקשה קטנה: במידה וציינתם אחד מהשניים, ציינו בבקשה סטפינג מומלץ תודה רבה לכל העונים והעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-