עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אורח Si-Nom

למשל יש לי סמפרון 3300 754 והוא יושב על לוח עם חיבור AGP ואני רוצה ליקנות כרטיס PCI-E,האם אני יכול ליקנות לוח חדש וזהו? [ולשים בו את ה סמפרון הזיכרון הקודם.]

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אהלן, יש לי 128 MB של זכרון RAM, אין לי מושג מאיזה חברה הוא, ובאיזה מהירות הוא עובד (נראה לי שהוא SDRAM) פתחתי את המחשב, ועל הזכרון לא מצויין כלום.. (אין לי את המסמכים של המחשב, קיבלתי אותו בזמנו מהעבודה, ואין לנו שם רפרנס בקשר לזה..) האם יש דרך לדעת איזה זכרון יש לי ? מכיוון שאני רוצה להרחיב ל 512 MB, ואני לא רוצה לקנות סתם זכרון שלא יתאים למחשב שלי ויתקע אותו. מידע נוסף : פנטיום 3, 550 לוח אם Aopen ax63 pro. בתודה, אריק.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by lipa,

http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=456

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by sxs,

מה יותר טוב? ה-KT333 של ASUS או של Gygabyte ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ExploiT,

האם המעבד שלי תומך ב 3dnow mmx sse sse2 המעבד הוא atlon 64 +3200 s754 clowhummer תודה !

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Ashand,

שלום רציתי לדעת במה כרוך החלפת CPU במחשב ישן? האם צריך להתקין WINDOW מחדש? הגדרות וכו?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אם יש לי לוח אם ישן ללא HDMI האם אני יכול להעביר דרך כרטיס המסך HDMI? או שאני חייב שגם לוח האם יהיה עם HDMI?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Ev,

שלום, יש לי ויסטה, 32 ביט. אני מעוניין לקנות זכרון DDR2 4 ג'יגה, 1066 MHZ המחשב משמש גם למשחקים אך לא בקנה מידה רחב. 1. האם זאת הבחירה האופטימאלית או שיש פרמטר כלשהו שכדאי לשקול מחדש ? 2. אני אשמח מאוד לקבל המלצה לדגם מסויים. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, ברצוני לדעת אם הלוח אם במחשב שלי תומך גם בזכרונות מסוג DDR2? אני יודע שהיום כמעט כל מחשב תומך בזה ואף יותר אבל המחשב שלי לא הכי חדש בעולם ולכן אני זקוק לעזרתכם. אני מצרף תמוונת מתוכנה שיודעת לנתח את החומרה על גבי המחשב ובתקווה שתוכלו לדלות משם את הפרטים הנכונים ולומר לי את דעתכם. תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by עידן פ.,

אז שמענו הרבה, ראינו הרבה מצגות יפות מAMD ועכשיו מגיע המבחן האמתי... https://hothardware.com/reviews/ryzen-mobile-benchmarks-and-performance-analysis?page=3 המעבד הנבחן הוא צעבד החלש מבין השניים שכולל מעבד עם טורבו נמוך יותר וGPU עם 8CU במקום 10. מעבד: המבחן לקוני ביותר וכולל רק שני מבדקי מעבד סינטטיים ונראה שמעבד ה AMD עומד בכבוד במשימה להתחרות ב8250U. GPU: ממבחן ה GPU יצאתי ברגשות מעורבים, איפה הביצועים של ה 950M שAMD דיברה עליהם ? המעבד הזה קרוב מדיי לרמה של 940MX ומושפל ע"י ה MX150. אז למה רגשות מעורבים ? כי הוא עדיין מכפיל את ה UHD620 שיש במעבד המתחרה עם אותו TDP... תהנו מהמעט שיש שם ופרסמו עו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. היי חברה עבור משחקים מה כדאי יותר מהירות הזיכרון או כמות הזיכרון . (לוח msi-z87-g55 מעבד i5 4440 ). לדוגמא: G.Skill F3-2400C11D-8GAB. 8GB או 16GB G.Skill F3-1600C9D-16GXM תודה מראש. המשך יום נעים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. השימושים שלי בלוח יהיו לאוברקולינג בינוני. האם הלוח הזה ישתלם בשבילי במחיר הזה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ma4351,

אני מתלבט בין הלוחות הבאים : ga-ep45-ds3r ga-ep45-ds4 p5q deluxe p5q pro p5q e למפרט הבא : מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB כרטיסי מסך‏ GTX 280 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E‎ דיסקים קשיחים‏ Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II x2 צורבים‏ LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מאווררים וגופי קירור‏ Zalman CNPS9300 AT מארזים‏ Thermaltake Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Black ספקי כוח‏ Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin)- 3 Year Warranty מקלדות‏ Logitech Natural Ergonomic Keyboard 4000 - Retail לא מתוכנן oc וכמובן לא cf (שהרי אני משתמש בכרטיס מסך של nvidia . 1. אני יודע שבתקציב שלי נכנסים הלוחות הכי יקרים מהרשימה אך אני רוצה לדעת אם יש לי…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by nec5e,

שלום לכולם אשמח לקבל המלצה לנ"ל. המחשב משמש 40% לתיכנות, 40% לסרטים ו-20% למשחקים. לגבי משחקים אני לא משחק ברזולוציות גבוהות. בד"כ 1366X768 מספיק לי ורמת פירוט בינונית. יש י כרטיס מסך gtx660 ואפילו נכון להיום זה מספק אותי. יש לי צורך אפשרויות חיבור להרבה דיסקים. גם חיצוניים וגם פנימיים נכון להיום מחוברים אצלי דיסקים ואני אצטרך לפחות אפשרויות חיבור (פנימי וחיצוני) ל-12 דיסקים חשבתי על לוח אם שמבוסס על chipset h97 או chipset z97 (ראיתי לוחות במחירים די דומים עבור כל אחד מסוגי ה-chipset האלה). תודה לכל העונים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אם הלוח אם היה מחובר למחשב הייתי יודע... אבל הלוח אם לא מחובר... איפה כתוב על הלוח אם את הדגם שלו? אני כבר למעלה מ20 דק' מחפש ואני לא מוצא... מצאתי רק משו ליד איפה ששמים את המעבד כתוב 370 אני משער שזה הSOCKET

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by aquarius,

מישהו יכול להביא לי קישור אליה תודה רב הערה: אם זה לא קשור אז אני מבקש מהמערכת להעביר זאת להפורום הנכון תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by MW,

שלום אני רוצה לקנות עוד סטיק של 256 DDR כרגע יש לי אחד של 256 עכשיו אני לא יודע מה לקנות יש הרבה סוגים איזה טוב? מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה לכל העוזרים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by roma,

אני רוצה לוח זול בתצורת מיקרו atx עם כרטיס מסך מובנה חזק יחסית, כמו כן שיאפשר לי לנסות לפתוח את הליבה הרביעית וגם שיהיו לו יכולות oc טובות. יש חיה כזאת?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yousux,

שאלה כללית לכל מי שקנה מעבד מרובע ליבות. האם אתם מרגישים שזה היה שווה את ההשקעה, קיבלתם מה שציפיתם, או שמעבד דו-ליבתי זול יותר ומהיר יותר היה מספק את הסחורה יותר טוב אם לא באופן זהה ? (ברור לי שזה שאלה שקשה לענות כי בכל זאת יש לכם מעבד X ולא Y, אבל בכל זאת).

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום. אני רוצה לשדרג את המחשב וצריך לדעת לאיזה מעבד אני יכול לשדרג..? זה המפרט : Field Value Computer Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Motherboard CPU Type Intel Celeron D 325, 2533 MHz (19 x 133) Motherboard Name Asus P4U800-X (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset ULi/ALi M1683 System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award (11/10/04) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Printer Port (LPT1) Display Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5200 Monitor Plug and Play Monitor…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. בהמשך לכותרת התקציב הוא בסביבות 2000 כולל מארז וספק לא כולל HD וכונן DVD המטרה בסופו של דבר שיהיה מחשב שמחובר לטלוויזיה - לסרטים ומשחקים (fifa)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by iveco,

אני רוצה לקנות מעבד קצת יותר חזק מ 12400F חשבתי ללכת על ה i5 14600 ויש לי אפשרות להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקחת את ה I7 14700 אבל לפי ה PASSMARK ההבדל לא כזה גדול בביצועים לא חושב שזה שווה אולי ללכת על AMD ?

23. Started by adis50,

מה היתרון של 7 על 5 ?? כי מבחינת תדרי שעון הוא אותו דבר 2.66 (שזה הרבה פחות משל הAMD 965 אבל עדיין הם פחות חזקים- תקנו אותי אם אני טועה) ובעזרת הטורבו הוא פחות (לפי התמונה שבקובץ שניק פרסם) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Cha0stAlker,

מה המעבד הכי טוב לOC עד 900 ש"ח? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים