מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שלום. כבר שאלתי פעם אחת לגבי זכרונות אבל לאחר שהחלטתי ללכת על קיט של 3x2gb אבקש עזרה. ככה 3 דברים חושבים לי שיהיו 1. שהמהירות תהיה מעל 1333 הייתי מעדיף 1600 אם אין הבדל משמעותי במחיר 2. שהתזמונים יהיו נמוכים 3. הכי חשוב שהזכרונות יתמכו בתקן( xmp(extreme memory profile של intel אני מבקש להתייחס לשלוש הדברים שרשמתי התקציב הוא בין 900 ל1000 ללא אפשרות חריגה. ברור שאם יש משהו שיענה על מה שביקשתי ויהיה במחיר נמוך יותר אז עדיף. תודה
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן בזמן הקרוב פיצות המערכת שלי ( קניית מעבד+כרטיס מסך+לוח אם+ זכרונות חדשים) ואת החלקים הישנים ארכיב במערכת חדשה שלה אקנה מארז+ספק המערכת הישנה חדשה תיהיה E8400 X48-DQ6 8 GB RAM KINGSTON & GSKILL 4870 מארז שחשבתי עליו כרגע הוא הCM690 וקשיח 320/500 ג'יגה כלשהו המטרה של האשכול היא בעצם שני שאלות/בקשות אשמח לשילוש מומלץ (S1156/ S1336 ) המטרות שלי הם משחקים בעיקר, אין הגבלה לתקציב, אבל אני לא רוצה להגזים ואני רוצה רק מהדגמים היותר פשוטים, I7 860/I5 760/I7 930 חשוב לי שיהיה 2X3GB ולא 3X1GB והשאלה השניה שלי היא, במידה ולא ארכיב מערכת שניה בכמה אפשר למכור E8400 2X2GB Kingston 800MHZ בסיסיים ללא צלעות קירור G.Skill 2X2GB 1066Mhz PI P43-DS3L X48-DQ6 4870 אין אחרי…
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
קניתי את המחשב שלמטה לפני כחצי שנה-וחשבתי לקחת לוח עם SLI או קרוספייר לשני כרטיסי מסך-פשוט בזמנו הלוחות היו אחת עם פיסי אי אקפרס 16 והשני 8 ולא היה גם יואס בי 3 וסאטה 3 ואם כן היה מחיר מופקע..היום כבר יש לוח ב איזה 800 עם הכל יחד.. האם לא הייתה טעות?? כי אני מניח עוד שנה לא אוכל לשחק על פול גרפיקה...האם לדעתכם עדיף להחליף לגמריי כ.מסך או קרוס פייר עדיף??
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הי כולם, אני בונה עכשיו מפרט למחשב, ואני רק מתלבט לגבי מעבדים. השימוש הוא אינטרנט, ויז'ואל סטודיו, וקצת משחקים - אני רחוק מלהיות גיימר. התקציב שלי הוא עד 2500, מה שמשאיר למעבד פחות מ-1000 שקל. השאלה היא האם כדאי לי לקחת QUAD מהדור הישן, לעומת מעבד דור חדש - i5 (אני מאמין ש-i7 מחוץ לתקציב). מה אני מפסיד בעצם אם אני לוקח איזה Q8300/8400 עם 2.5-2.6 GHz, או אפילו E8400 dual core כזה של 3GHz, ולא i5? האם ה-i5 שמתחת לאלף שקל הם למעשה שני cores פיזיים או שיש ארבעה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה האוברקלוק האידיאלי אם קירור AC FREEZER EXTREME למעבד וללוח אם הנ"ל ספק - קורסאייר 550 אם אתם צריכים מפרט מלא תרשמו בהודעה ואני יוסיף כי כרגע זה בגדר שאלה בלבד ?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שרת א': שני מעבדי AMD Opteron 250 2.3GHz ; 1MB Cache שרת ב': מעבד בודד Intel Xeon 3065 2.3GHz ; 4MB Cache מחשב ג': מעבד בודד Intel Core2 6420 2.1GHz ; 4MB Cache אני הולך לעשות ניסוי קומפילציה כדי לדעת תכל'ס מי הכי מהיר אבל אני גם רוצה לשמוע את דעתכם\הסבר שלכם אני מתקשה למצוא בנצ'מרקינג שכזה באינטרנט... אשמח גם להסבר קצת מה ההבדל בין הCore2 לXeon שבתאוריה דומים ?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
טוב, לאחר הרבה בלאגן סימים האחרונים, מה שנותר לי הוא לקנות לוח מחנות נורמלית ולא מאחת שעובדת על הלקוחות שלה והורסת מוצרים (הסבר בפעם אחרת). אני צריך לוח שאני אוכל לשים בו רייד, זכרונות 4GB 1600 עם אפשרות הרחבה, שהכרטיס מסך לא יחסום לי את כל ה-PCI האחרים (אני מודע לזה שהוא אמור להוריד אחד או שתיים אבל לא את כולם), שיתאים למעבד i7 870 וכו'. בגדול, מצאתי לוח כפי שמצוין בכותרת, המחיר שלו בחנות סקאי פי סי הוא 500 ש"ח. הוא עושה רושם שהוא הרבה יותר טוב מהלוח הקודם שקניתי ב-KSP שהוא H55M UD2H אך עם זאת קצת יותר זול ממנו ב-20 ש"ח. אני מתפתה לקנות אותו אבל אני מפחד שיש איזה משהו שאני לא רואה ואני אשמח אם תוכלו להסתכל על המפרט שלו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=950205&C…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש רייד בלוח הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9518 H55M-UD2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI, DP אני לא מוצא את הרייס בביוס וזה משגע אותי. בהנחה שאני רוצה לחבר 3 כוננים ברייד, מה הן האפשרויות שלי במקרה שאין את זה? להחליף לוח? לקנות בקר?
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום חברים, במידה והייתם צריכים להחליט, מבלי תלות במחיר,איזה מעבד עדיף לשימוש All-around במחשב שהיעוד העיקרי שלו הוא להיות מהיר אמין ושקט (לא מתוכנן אוברקלוקינג), במה הייתם בוחרים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך דריוורים ללוח הישן הזה. האתר של Epox אומנם פעיל אבל לא ניתן להוריד ממנו את הדריוורים(הלינק שבור, כנראה שרת הFTP לא פעיל). אני מניח שהסיבה לכך היא שהחברה כבר לא פעילה. אני לא מוצא את הקופסא של הלוח, ניסיתי להתקין כמה דריוורים מהאתר של Nvidia, שמתאימים לNforce ללא הצלחה, כרטיס הקול לא עובד, ואני מניח שהדריוורים לא מתאימים. אם למישהו יש את הדריוורים האלה בבית והוא יכול להעלות אותם אלפי תודות. אם למישהו יש לינק רלוונטי אחר גם אשמח מאוד. החיפוש שביצת. בגוגל לא הניב תוצאות, נשאלו שאלות דומות בפורומים אחרים שהפתרון שנתנו שם לא עבד. בנוסף אשמח ללינק לעידכון ביוס אחרון ללוח הזה, וכן הוראות איך לבצע את העדכון. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי המפרט באתר היצרן הלוח תומך ב CF בלבד ולא תומך ב SLI. האם זה באמת אומר שלא ניתן להתקין עליו מערך SLI? או שזה סתם סוג של שת"פ שיווקי בין Gigabyte ל- ATI?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב 1) כרגע בנייח שלי (שנשרף לו הלוח) נח לו מעבד Q9550S ו8GB זיכרון האם ניתן לעבוד עם שילוב שכזה עם 4 מכונות וירטואליות בו זמנית מבלי לפגוע בעבודה בדסקטופ במקביל? 2) לאיזה מעבד הQ9550 משתווה מסדרת הCORE\AMD? אשמח
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
הבנתי שזה מקטין את הרוחב פס בין המעבד לשאר החלקים. השאלה היא אם הירידה בביצעיום היא משמעותית. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, קראתי שלוח אם עם CHIPSET 785G משודך הכי טוב עם המעבד הנ"ל, האם זה נכון? תכננתי לקנות את הMA785GT-UD3H או MA785GMT-UD2H ואני מתלבט בינם לבין הMA-770T-UD3P AMD770 שהרבה פה המליצו עליו ביחד עם המעבד הזה. האם יש יתרונות ל785G על פני ה770? ראיתי של770 יש חלוקת כוח יותר טובה (8+2) מאשר ל785G י (1+4) ועוד כמה יתרונות. קראתי ביקורות טובות על שלושת הלוחות, מה הכי כדאי לקנות, שיעבוד הכי טוב עם המעבד? (הלוח והמעבד יעבדו עם 4GB DDR3 1333) מה ההבדלים בין ה770 ל785G? תודה לעוזרים! הנה הלינק: http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2489&page=1
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת, סתם לידע כללי שאולי יבוא לידי מימוש בעתיד, את הדרכים לעידכון ביוס. או בקיצור איך מעדכנים ביוס? תודה.
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
בהנחה ונתעלם מהכדאיות של רכישת מעבד I5/I7/X6 וכו' (ושימושי המערכת)... איזה מעבד יתן את יכולות ה- OC הטובות ביותר (וכמובן בסופו של דבר החזק ביותר) ?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. כאשר מדברים על רכישת מעבד, האם יש מקום שבו אוכל ללמוד על המינוח שבו משתמשות Intel ו- AMD, וזאת כדי להבין טוב יותר איזה עדיף על השני. מלבד מהירות שעון (Ghz), אין לי ממש מושג מה שאר המלל אומר. תודה [למשל - Intel® Core™ i7-860 Processor (8M Cache, 2.80 GHz)]
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב איבוד הלוח אם שלי אני נאלץ להחליף את כל ה לוחאם+מעבד+זכרון (למה לעזאזל אף אחד לא מוכר לוח אם סוקט 939 יד שנייה.. ). אני לא מעוניין להוציא כרגע הרבה כסף אבל חשוב לי מאוד האופציה לשדרג בעתיד לכן אני מניח שלבחור את הסוקט הנכון זה הדבר הכי חשוב. לא משנה לי AMD/INTEL לא מעוניין ב OC בשום שלב הציוד יחובר לספק ENERMAX 450W וכרטיס מסך 9800GT, האם מעבד חזק יעמיס על הספק כוח יותר מדי? השימוש הכבד ביותר במחשב יהיה משחק RTS ברזולוציה 1680X1050 . אז בקצרה אני מחפש המלצה לשילוב בין לוח אם + מעבד + זכרון (4גיגה) עד 2000 שקל(בערך) אבל כמה שיותר זול יותר טוב והכי חשוב זה היכולת לשדרג בעתיד.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של gigabyte ושמתי לב שבמפרט של לוחות האם בצ'יפסט x58 רשום לגבי הזכרונות "memory - Dual/3 channel memory architecture" לפי מה שאני יודע מעבדי הx58 מחייבים זכרון משולש אבל עכשיו אני רואה שהמפרט בלוח אם סותר את זה. השאלה בנושא למעלה תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא ASUS P5S800-VM. יש בו שתי תושבות של זיכרון RAM והזיכרון המירבי האפשרי הוא 2GB. כרגע יש לי צ'יפ אחד של 512MB DDR 400MHz, ואני רוצה להשאיר אותו. אני מעוניין לקנות עוד צ'יפ זיכרון של 1GB (זה המקסימום שאני יכול להוסיף). שמעתי שזה גם צריך להיות באותם זמנים או משהו כזה אז מצאתי צ'יפ בדיוק עם אותם זמנים כמו שלי 3-3-3-8. רציתי רק לדעת אם אני צריך לדעת דברים מיוחדים בשביל שהצ'יפ יעבוד. הכוונה שלי היא שאני יודע פיזית איך ואיפה לשים את הצ'יפ, אבל האם צריך לעשות דברים נוספים חוץ מההרכבה הפיזית או שאני פשוט מרכיב את הצ'יפ וזהו?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ga-ex58-ud3r ga-x58a-ud3r P6TSE מה ההבדל בין אלה?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להחליף את המעבד במחשב, וכיוון שלוח האם הנוכחי בעל סוקט ארכאי אצטרך להחליף גם את לוח האם והזכרונות. כיוון שיש הרבה אפשרויות ואני לא עוקב אחרי כל החידושים אשמח אם אתם תוכלו לעזור לי. התקציב הוא סביבות ה1000 ש"ח, עם חריגות של 100-200 ש"ח. כרטיס המסך במחשב הוא Radeon 4670. כמו כן, ישנה אפשרות שאקבל ממישהו מעבד Intel Core 2 Duo E6300 ואז אצטרך רק לקנות לוח אם וזכרונות. מה עדיף? האם בתקציב למעלה אוכל לקנות מעבד שניתן להבחין שהוא יותר טוב מאשר מעבד זה? עופר
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך יציאה של RS232 .. ניסיתי כבר כמה מתאמים של USB ל RS232 אבל הם לא עובדים בוינדוס 7 אז חשבתי לקנות את החיבור הנ"ל: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250593900014&ssPageName=STRK:MESINDXX:IT ולחבר אותו לכאן: http://img706.imageshack.us/img706/8118/77471308.jpg אז רציתי לשאול האם זה יעבוד לי?? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי 2 לוחות אם אחד G31 שבו הקירור של השיפ לא כל כך חם, אבל של הG41 ממש לוהט,כך זה אמור להיות? רוני
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי מחשב מעבד 4 ליבות של אינטל לוח אם של gygabyte ep35c-ds3r ghipset p35/g33/g31 וזכרון של 2ג'יגה DDR3 533MHZ ורציתי לדעת איזה סוג זכרון לקנות במחיר סביר ובאיזה גודל כדי שלוח האם יתמוך בו? ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור!
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-