עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by דין.,

שלום חברים, במידה והייתם צריכים להחליט, מבלי תלות במחיר,איזה מעבד עדיף לשימוש All-around במחשב שהיעוד העיקרי שלו הוא להיות מהיר אמין ושקט (לא מתוכנן אוברקלוקינג), במה הייתם בוחרים? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני צריך דריוורים ללוח הישן הזה. האתר של Epox אומנם פעיל אבל לא ניתן להוריד ממנו את הדריוורים(הלינק שבור, כנראה שרת הFTP לא פעיל). אני מניח שהסיבה לכך היא שהחברה כבר לא פעילה. אני לא מוצא את הקופסא של הלוח, ניסיתי להתקין כמה דריוורים מהאתר של Nvidia, שמתאימים לNforce ללא הצלחה, כרטיס הקול לא עובד, ואני מניח שהדריוורים לא מתאימים. אם למישהו יש את הדריוורים האלה בבית והוא יכול להעלות אותם אלפי תודות. אם למישהו יש לינק רלוונטי אחר גם אשמח מאוד. החיפוש שביצת. בגוגל לא הניב תוצאות, נשאלו שאלות דומות בפורומים אחרים שהפתרון שנתנו שם לא עבד. בנוסף אשמח ללינק לעידכון ביוס אחרון ללוח הזה, וכן הוראות איך לבצע את העדכון. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by TheHungryOne,

לפי המפרט באתר היצרן הלוח תומך ב CF בלבד ולא תומך ב SLI. האם זה באמת אומר שלא ניתן להתקין עליו מערך SLI? או שזה סתם סוג של שת"פ שיווקי בין Gigabyte ל- ATI?

4. שלום רב 1) כרגע בנייח שלי (שנשרף לו הלוח) נח לו מעבד Q9550S ו8GB זיכרון האם ניתן לעבוד עם שילוב שכזה עם 4 מכונות וירטואליות בו זמנית מבלי לפגוע בעבודה בדסקטופ במקביל? 2) לאיזה מעבד הQ9550 משתווה מסדרת הCORE\AMD? אשמח

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  5. הבנתי שזה מקטין את הרוחב פס בין המעבד לשאר החלקים. השאלה היא אם הירידה בביצעיום היא משמעותית. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  6. Started by daniel_18,

שלום, קראתי שלוח אם עם CHIPSET 785G משודך הכי טוב עם המעבד הנ"ל, האם זה נכון? תכננתי לקנות את הMA785GT-UD3H או MA785GMT-UD2H ואני מתלבט בינם לבין הMA-770T-UD3P AMD770 שהרבה פה המליצו עליו ביחד עם המעבד הזה. האם יש יתרונות ל785G על פני ה770? ראיתי של770 יש חלוקת כוח יותר טובה (8+2) מאשר ל785G י (1+4) ועוד כמה יתרונות. קראתי ביקורות טובות על שלושת הלוחות, מה הכי כדאי לקנות, שיעבוד הכי טוב עם המעבד? (הלוח והמעבד יעבדו עם 4GB DDR3 1333) מה ההבדלים בין ה770 ל785G? תודה לעוזרים! הנה הלינק: http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2489&page=1

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by sPoiled,

אני רוצה לדעת, סתם לידע כללי שאולי יבוא לידי מימוש בעתיד, את הדרכים לעידכון ביוס. או בקיצור איך מעדכנים ביוס? תודה.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  8. בהנחה ונתעלם מהכדאיות של רכישת מעבד I5/I7/X6 וכו' (ושימושי המערכת)... איזה מעבד יתן את יכולות ה- OC הטובות ביותר (וכמובן בסופו של דבר החזק ביותר) ?

9. שלום. כאשר מדברים על רכישת מעבד, האם יש מקום שבו אוכל ללמוד על המינוח שבו משתמשות Intel ו- AMD, וזאת כדי להבין טוב יותר איזה עדיף על השני. מלבד מהירות שעון (Ghz), אין לי ממש מושג מה שאר המלל אומר. תודה [למשל - Intel® Core™ i7-860 Processor (8M Cache, 2.80 GHz)]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם, עקב איבוד הלוח אם שלי אני נאלץ להחליף את כל ה לוחאם+מעבד+זכרון (למה לעזאזל אף אחד לא מוכר לוח אם סוקט 939 יד שנייה.. ). אני לא מעוניין להוציא כרגע הרבה כסף אבל חשוב לי מאוד האופציה לשדרג בעתיד לכן אני מניח שלבחור את הסוקט הנכון זה הדבר הכי חשוב. לא משנה לי AMD/INTEL לא מעוניין ב OC בשום שלב הציוד יחובר לספק ENERMAX 450W וכרטיס מסך 9800GT, האם מעבד חזק יעמיס על הספק כוח יותר מדי? השימוש הכבד ביותר במחשב יהיה משחק RTS ברזולוציה 1680X1050 . אז בקצרה אני מחפש המלצה לשילוב בין לוח אם + מעבד + זכרון (4גיגה) עד 2000 שקל(בערך) אבל כמה שיותר זול יותר טוב והכי חשוב זה היכולת לשדרג בעתיד.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. נכנסתי לאתר של gigabyte ושמתי לב שבמפרט של לוחות האם בצ'יפסט x58 רשום לגבי הזכרונות "memory - Dual/3 channel memory architecture" לפי מה שאני יודע מעבדי הx58 מחייבים זכרון משולש אבל עכשיו אני רואה שהמפרט בלוח אם סותר את זה. השאלה בנושא למעלה תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Aviv C,

לוח האם שלי הוא ASUS P5S800-VM. יש בו שתי תושבות של זיכרון RAM והזיכרון המירבי האפשרי הוא 2GB. כרגע יש לי צ'יפ אחד של 512MB DDR 400MHz, ואני רוצה להשאיר אותו. אני מעוניין לקנות עוד צ'יפ זיכרון של 1GB (זה המקסימום שאני יכול להוסיף). שמעתי שזה גם צריך להיות באותם זמנים או משהו כזה אז מצאתי צ'יפ בדיוק עם אותם זמנים כמו שלי 3-3-3-8. רציתי רק לדעת אם אני צריך לדעת דברים מיוחדים בשביל שהצ'יפ יעבוד. הכוונה שלי היא שאני יודע פיזית איך ואיפה לשים את הצ'יפ, אבל האם צריך לעשות דברים נוספים חוץ מההרכבה הפיזית או שאני פשוט מרכיב את הצ'יפ וזהו?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. ga-ex58-ud3r ga-x58a-ud3r P6TSE מה ההבדל בין אלה?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  14. שלום אני מעוניין להחליף את המעבד במחשב, וכיוון שלוח האם הנוכחי בעל סוקט ארכאי אצטרך להחליף גם את לוח האם והזכרונות. כיוון שיש הרבה אפשרויות ואני לא עוקב אחרי כל החידושים אשמח אם אתם תוכלו לעזור לי. התקציב הוא סביבות ה1000 ש"ח, עם חריגות של 100-200 ש"ח. כרטיס המסך במחשב הוא Radeon 4670. כמו כן, ישנה אפשרות שאקבל ממישהו מעבד Intel Core 2 Duo E6300 ואז אצטרך רק לקנות לוח אם וזכרונות. מה עדיף? האם בתקציב למעלה אוכל לקנות מעבד שניתן להבחין שהוא יותר טוב מאשר מעבד זה? עופר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Bori4ka,

שלום חברים אני צריך יציאה של RS232 .. ניסיתי כבר כמה מתאמים של USB ל RS232 אבל הם לא עובדים בוינדוס 7 אז חשבתי לקנות את החיבור הנ"ל: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250593900014&ssPageName=STRK:MESINDXX:IT ולחבר אותו לכאן: http://img706.imageshack.us/img706/8118/77471308.jpg אז רציתי לשאול האם זה יעבוד לי?? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by rony1880,

היי יש לי 2 לוחות אם אחד G31 שבו הקירור של השיפ לא כל כך חם, אבל של הG41 ממש לוהט,כך זה אמור להיות? רוני

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  17. יש לי מחשב מעבד 4 ליבות של אינטל לוח אם של gygabyte ep35c-ds3r ghipset p35/g33/g31 וזכרון של 2ג'יגה DDR3 533MHZ ורציתי לדעת איזה סוג זכרון לקנות במחיר סביר ובאיזה גודל כדי שלוח האם יתמוך בו? ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור!

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  18. Started by shay820,

שלום לכולם האם ניתן בלוח זה להתקין כרטיס מסך חיצוני שיעבוד ביחד עם הכרטיס שנמצא בלוח? תודה רבה שי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by rsx,

לפי מה שאני יודע התדר של המעבד הוא 2.93 או משהו כזה מכיוון שיש את הטכנולוגיה הזו של אינטל של חסכון בכוח של המעבד ללא צורך אז אני רואה במדד החוויה של windows 7 שהוא עובד קבוע בלי מאמץ על תדר של 2.1. אבל כשאני נכנס לביוס וגם בפתיחה של המסך כשאני מדליק את המחשב אני שם לב שרשום שהוא עובד בתדר של 1.2 לא נראה לי שכל מערכת ההפעלה לוקחת משהו כמו כמעט 1mhz (ההפרש בין 2.1 ל1.2)הגיוני מה שאני אומר או שאני אידיוט מושלם?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by ROTCOR,

מעוניין לשמוע הסבר מה זה fsb במעבדי אינטל אני רואה למשל במעבדים מוסימים fsb של 1066, 1333 , 1600 ושמתי לב שככל שהמעבד חזק יותר הfsb נמוך. האם יש קשר ? לדוגמא i7 980x fsb 1066 וה i7 920 fsb 1333

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by oriki9999,

שלום לכולם! אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב ורציתי לשאול על ההבדלים במעבדים בין היצרניות Intel וAMD. במידה ונקח שני מעבדים מאותה רמה פחות או יותר, יש סיבה להעדיף אחד מהחברות?, במה ההבדלים באים לידי ביטוי? תודה מראש!

22. Started by pohn2000,

שלום רציתי לדעת כמה ליבות יש למעבד הנ"ל ??

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by Cha,

קודם כל רציתי להגיד לפורום הזה תודה על התגובה המהירה שקיבלתי לשאלתי הקודמת.. אני רשום בעוד כמה פורמים, וזה המקום היחידי שקיבלתי מענה אמיתי.. אז שוב תודה! ויש לי שאלה חדש.. עקב חברה לאמקצועית שקניתי ממנה רכיבים למחשב הביאו לי מעבד שלא תואם ללוח אם.. בעת ניסיון ההרכבה ניראה לי שנגעתי ממש קלות בכרטיס של המעבד (עקב תיסכול כי לא הבנתי למה הוא לא מתאים) אגה לא בטוח שממש נגעתי רק חשש .. מה לעשות? לרסס עם ספריי חמצן? הלוח אם החדש של גיגה בייט GA-X57A-UD7 יגיע רק בעוד מספר ימים ואני חרד למעבד שלי.. תודה ענקית למי שיענה...

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  24. Started by ami-365,

מדובר בנסיון להעביר את ה-P4-530 ..האם לוח ה-MSI יקלוט אותו..?כי מבחינת ביצועים הוא מראה נתונים גבוהים יותר... מצורפים תצלומים של שניהם...תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by royboy,

התקינו לי את המחשב ובגלל מאוורר לא ניתן להתקין זכרון בצד שמאל ( צד שנאמר ע"י היצרן הלוח שיש להתקין 2 סטיקים ) האם זה פוגע בביצועים ? אני מרגיש שמעל 2 GB זכרון בפועל יש בעיה במערכת לא זורם חלק

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.