מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי. כבר מעל שנה שאני לא עוכב אחרי התפתחויות של חומרה וזה יתווכח בשאלה הבאה; אני מתכנן לקנות בקרוב לוח אם חדש. שמתי עיין על ה-GA-MA785GM-US2H של ג'יגבייט. בצד שמאל של הסוקט קיים חיבור של 8 פין. החיבור לא קיים בספק הנוכחי שלי לכן אני חייב לשאול - מה מטרת החיבור והאם נחוץ לחבר אליו את הספק? עיינתי בסטיקי הסברים על חיבורים אבל זה לא עזר לי. אשמח לתשובה בהקדם.
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בשביל משחקים כבדים ארה"ב אמרו לי עדיף אמד. אירופה אמרו לי עדיף אינטל.. אין לי מושג איזו מעבד מעולה ??? תודה
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם 50C מעלות זה מסוכן למעבד? ומה הטמפ' הנורמלית למעבד במאמץ ובמנוחה? יש לי מאוורר של ZALMAN מ"מ120 ( אם זה עוזר)
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת אני מחפש לוח אם ל-CF עם חיבורי USB3 ו-SATA3. כמו כן ייתכן ויהיה OC אבל ממש לא קיצוני. המחשב ישמש לגיימינג על מסך ברזולוציה של 1680X1050 או FULL HD עדיין לא בחרתי מסך. כמו כן עריכת סרטים באופן חובבני למדי, מולטי טסקינג, סרטים וכו'... שאר החלקים נכון לעכשיו יהיו: i5 750 / i5 760 לגבי זכרון לא הוחלט עדיין. אשמח לקבל ביחד עם ההמלצה ללוח האם המלצה לזכרונות תואמים. HD5770 1GB Samsung spinpoint F3 1TB כמו כן האם יש הבדל משמעותי בין CF על לוח של x16/x8 ו- x16/x4. בנוגע לתקציב אני מחפש משהו שעונה על הדרישות הללו וכמה שפחות יקר. עריכה: הבנתי שזה קצת בעייתי בלוחות P55 אז אשמח לקבל המלצה ללוחות אחרים גם. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן 5 שנים שיש לו מעבד AMD 64 ולוח אם תואם עם זכרון DDR אם אני קונה מעבד ATHLON 64X2 שמתאים לאותו סוקט (939) הוא יעבוד כמו שצריך? יש לי 3 גיגה זכרון DDR1 לא DDR2 ובנוסף מה עוד צריך לקנות ע"מ לעשות את ההחלפה כמו שצריך (משחה טרמית או משהו כזה לא?) תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אתכם, מתי צפויה להיות הורדת המחירים בארץ? הבנתי שהורדת המחירים תיהיה ב 29 ל-8 אך בארה''ב למישהו יש מושג מתי זה יקרה בארץ? תודה!
-
- 29 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה הזאת כבר בטח נשאלה פה לא מעט, וראיתי אותה בשאלות הנפוצות, אבל הבנתי שיש דרך, משהו עם PAE שאפשר לסדר את זה ככה שמערכת 32 ביט הוא ידע להשתמש בכל ה- 4 ג'יגה? האם ידוע לכם על דבר כזה? כמובן שבשביל יותר מ-4 ג'יגה צריך 64 ביט אבל שמעתי שיש איזשהו סידור ל-32 כדי שזה יראה שהוא משתמש בכל ה-4... http://sites.google.com/site/cmonacom/Home/hardware/4gb-limits-32bit אם אני ימצא את הקובץ boot.ini הזה שיש ב- windows 7 ואני יוסיף את ה- /pae זה יוכל לעבוד? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד נורא חלש ואני מעוניין לשדרג אותו ולא להחליף את הלוח אם. הלוח אם שלי הוא Abit ip35-e off limits. אין לי כל כך הגבלה של מחיר אז תמליצו על מעבדים אבל לא במחירים מוגזמים. זה המעבד שיש לי כרגע You Have: Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן שהמחשבים היו מנותקים מהחשמל הם עבדו ואחרי יום החליטו להדלק אבל לא לא הציג כלום על המסך, הלכתי למעבדה ובשני המחשבים הפתרון היה זהה, הוציאו את הזכרונות, לקחו חתיכת נייר ריססו איזה ספריי על הנייר ואיתו נגבו את החיבורים של הזכרונות, הרכיבו את הזכרונות מחדש והכל הסתדר. יש לי מחשב נוסף ישן יותר שגם הרבה זמן לא חובר לחשמל וכבר כמה פעמים ניסיתי להפעיל אותו וגם הוא נדלק ולא מראה כלום, ניסיתי לנקות את הזכרונות עם טישו בלבד אבל זה לא עבד. מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני בקרוב מזמין מחשב חדש ולאחר התייעצות באתר החלטתי ללכת על הלוח הזה, אני מתכוון להזמין מ-IQPC ואני רואה שם שיש כל מיני דגמים של הלוח הזה. לא הצלחתי להבין ממש את ההבדלים בינהם, גם באתר של ג'יגבייט לא ממש הצלחתי להבין מה ההבדלים בדיוק... מישהו במקרה יודע מה אומר כל סיומת? דוגמא לדגמים שיש: GIGABYTE GA-P55-USB3 GIGABYTE GA-H57M-USB3 GIGABYTE GA-P55M-UD4 GIGABYTE GA-P55A-UD3R GIGABYTE GA-P55A-UD4 GIGABYTE GA-P55A-UD5 וכו' האם יש משמעות בכלל לי, שאני לא מתכוון לעשות OC?
-
- 25 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות זכרונות למערכת שאני מרכיב, אשמח לעזרה בבחירה. ההמפרט: מעבד- I7 875K *קירור אוויר איכותי למעבד. לוח אם- DP55KG כ.מסך- GTX260 216SP לבינתיים (שדרוג לא בזמן הקרוב, אולי תוספת אחד ל-SLI) ספק כוח- NEXUS 600W המערכת תעבוד על מסך 24" FULL HD -T240 *מארז מאוורר היטב. שימושים: אינטרט, סרטים, מוסיקה, משחקים. כנראה שיהיה OC קל. מערכת ההפעלה- ווינדוס 7. לדעתי יספיקו זכרונות של 4GB, מה דעתכם? התקציב- 500-600, אפשר לחרוג אם התוספת מוצדקת. מה דעתכם על אלה?: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6468 600 ש"ח ויש במלאי. בנוסף, כתוב שהם פועלים על 1.35V. מה זה אומר? שבלי לגעת בביוס הם פועלים ב-1.35V 1600MHZ וב-CL 7? או שצריך לגעת במשהו כדי שזה יהיה ככה? באתר ש…
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
תקציב בסביבות ה 3000 שקל מטרת השידרוג מהירות וזיכרון מפרט נוכחי יש לי מחשב ככה Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz 2.20 GHz זיכרון : 2 GB ולוח M אני חושב של ASUS ( אני לא יודע איך לבדוק ) . מערכת הפעלה מה שתמליצו לי שימושים מיוחדים לא עושה OVERCLOCK קונה הכל ב KSP הערות אז מה שאני רוצה להגיד פה . זה אם אני רוצה להחליף זיכרון ל 8 GB ומעבד Core i7 860, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray או Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray אז צריך להחליף עוד משהו במחשב כמו לוח M או אין לי מושג מה ? לא ידעתי בדיוק איפה לשים את האשכול אז אם זה לא במקום הנכון תעבירו תודה ענקייייתתתתתתת לעוזרים :yelclap: :yelclap: :yelclap:
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש להורי שני מחשבים שולחניים (לא לצחוק בבקשה...): אחד: מעבד Pentium 4 3 GHz שני זכרונות256MB DDR-DIM PC3200 (cl2.5 (יש מקום לארבעה בלוח האם) המחשב השני: pentium DUAL CPU E2160 1.8 GHz שני זכרונות 512MB 2DDR2 DIMM והשאלה שלי: מה אפשר לעשות כדי לשפר את המהירות של מחשביהם? להוסיף זכרונות או להחליף? השימוש העיקרי שלהם זה אינטרנט ומעבד תמלילים... תודה
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני צריך BENCH לRAID 5 ללוח אם שלי ונוסף של eVGA - X58 SLI LE. מישהו מכיר ?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מצאתי מחשב זרוק Athlon xp 1800+ 256KB L2 עם לוח אם של ECS K7SOM+ VER 5.2 עם זיכרון 512MB החלפתי לו את המאוורר CPU של המעבד שהיה גנריק ברמה מזעזעת ושמתי DEEPCOOL חדש שהיה לי במלאי מרחתי משחה טרמית AC . שאלה 1 . למה מקביל המעבד פנטיום 4 ? 1.8 ? המעבד על 1.53 MHZ תושבת 462 . שאלה 2 . כמה שווה מחשב כזה ? יש לו 40GB כונן קשיח וצורב רגיל . שאלה 3 . על כמה מעלות אמור להיות המעבד ? הוא רותח 40 מעלות בביוס / מנוחה זה טבעי ? מעבד חם עם המאוורר הפשוט הוא היה 43 . שאלה 4. למה הוא טוב ? רק אינטרנט ? יש בו WIN XP PRO SP3 . הוא עובד מצויין באינטרנט עשיתי לו עידכון ביוס מ 2001 ל 2003 .
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה , אני צריך המלצה ללוח אם הכי טוב שיש בשביל מעבד AMD Phenom II X4 955 , התקציב הוא עד 500 - 550 . תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש,בשעה טובה,עם מעבד corei3. יש לי 2 ג'יגה זיכרון,וכרטיס מסך מובנה. כמה שאלות: 1.הצלחתי להפעיל אימולטור של Playstation 2,והוא עובד חלק,להפתעתי הרבה. האם יש צורך בשדרוג זיכרון,או לא? פשוט כי אני משתמש ברגיל בגלישה,שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים,לא מעבר לזה.(הכל תחת Windows 7,וברגיל המחשב עובד פיצוץ) אני חושב פשוט למכור את זיכרונות ה-DDR הישנים שלי-2 ג'יגה,ובכסף הזה לשדרג זיכרון. אם לשדרג,לקנות ישר עוד 2 גי'גה,או שמספיק 3 ג'יגה זיכרון?(מערכת 32bit) כי אני גם צריך לקנות שלט לאימולטור,והוא לבד עולה 139 ש"ח. 2.האם כבל HDMI יביא תוצאות משמעותית יותר טובות מכבל DVI?(העלות זניחה,כ-35 ש"ח) ואם כן,איזה כבל לקנות?(מוזהב/פשוט/Whatever?) מקווה שזה הפורום הנכון. תוד…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שליח נתן לי כרטיס 2gb בכרטיס אחד של של ceon והכרטיס מזוהה אבל המחשב קורס בעלייה של הוינדוס הכטיס עובד אצת חבר שלי במחשב מצויין ואצלי לא וגם אצל חבר אחר לא עובד מה יכולה להיות הבעייה ? ניסיתי כבר איפוס ביוס
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעבד Intel P4 prescott 3.0 GHz 478 SL7E3 לוחות EPOX EP-4SGM8I Abit IS7-V2 ב 2 הלוחות המעבד עובד באותם מהירות ובאס ומתח ו HT מופעל. כולם לפי הברירת מחדל של המעבד ללא אוברקלוק והברירות מחדל זהות ב 2 הלוחות בלוח EPOX המעבד עובד ב 40 מעלות ב IDLE ומגיע גג ל 60 במאמץ - כל זה אם קירור סטוק בלוח ABIT המעבד מגיע ל 80 ב IDLE אם קירור סטוק (אותו גוף קירור ומאוורר שאני מנסה איתם בלוח השני). אם גוף קירור הרבה יותר חזק יכול להוריד אותו ל 65 בכל התקנה מחדש של המעבד ניקיתי אותו ושמתי חומר קירור מחדש. הבדיקות נעשו באותו מארז (קירור מארז טוב) ואותו ספק (איכותי) ואותו כונן קשיח אם מערכת הפעלה הטמפרטורות נמדדו בתוכנה + טמפרטורות דומות נמדדו אם חיישן טמפ' שהכנסתי לתוך הגוף קירור כלומר התוכנה…
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/show/3871/the-sandy-bridge-preview-three-wins-in-a-row
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לא ראיתי שהיזכרו את הנושא. בכל מיקרה כל מי שחשב שיוכל להכניס מעבד בולדוזר ללוח AM3 - הקומבינציה הזאת לא תעבוד. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20100826225852_Desktop_Bulldozer_Processors_Will_Require_New_Platforms_AMD.html :-\
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאחר יש לי בנייד(dell n3010) חריץ לSD שאני אף פעם לא מנצל, חשבתי לשים שם זכרון SD במקום החתיכת פלסטיק שחוסמת אבק... השאלה היא עד כמה מהיר הכרטיס צריך להיות בשביל שבאמת יהיה שיפור בביצועים (ולפי זה אני גם אדע אם זה בכלל משתלם) ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במקום לפתוח נושא חדש אשתמש בזה, בעקבות כמה רעיונות חדשים עלתה עוד אפשרות. האם כדאי לקחת I3 עם קירור ולעשות לו OC רציני או שעדיף לקחת 955 או בכלל את המעבד 6 ליבות החדש של AMD? (הפשוט יותר). החסרון של הI3 הוא שהוא 2 ליבות, האם באמת יש השפעה רצינית? אשמח לעזרה, תודה מראש. שלום לכולם אני רוצה להחליף במחשב שלי את הלוח, מעבד וזכרונות (הם ילכו למחשב אחר). אני בודק אפשרויות לקניה, הדבר היחיד שאני חייב זה שהלוח יתמוך במערך raid. שיהיה לו מעל 4 חיבורי SATA, וpci-e. אין צורך בOC. האפשרויות שבדקתי הן: Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core והלוח P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E שניהם במחיר של 1425 + זכרונות DDR3 שעולים מינימום 295 ל2 ג'יגה. או AMD Athlon …
-
- 67 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
האם עדיףDDr2 800mh cl5. או ddr3 1333mh cl9?? (זה למערכת של שרת קבצים..)
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
6.9 זיכרון 800MHz מזוהה כ-400MHz (חצי מהמהירות). מה קורה פה? ש: הזכרונות שלי הם DDR 400MHz אבל כתוב לי ב CPU-Z / Sandra / Everest / AIDA שהם רק 200MHz. מה קורה פה? (תופס לגבי כל זכרון DDR/DDR2 שמופיע בחצי מהמהירות שלו בתוכנות הנ"ל) ת:משפחת הזכרונות של ה DDR (ראשי תיבות של Dual Data Rate), בניגוד לזכרונות ה SDRAM שולחים מידע פעמיים בכל סיבוב שעון המהירות הבסיסית שלהם נשארה אותו דבר (133MHz, 166MHz, 200MHz, 266MHz, 333MHz) אבל המהירות האפקטיבית שלהם הוכפלה (266MHz, 333MHz, 400MHz, 533MHz, 667MHz) אז בסופו של עיניין יש לי את הזיכרון הבא : (אז איזו מהירות אני מקבל בפועל 800 או 400 ) תודה על העזרה RAM חריצי זיכרון זיכרון סוג DDR2 גודל 4096 MB ערוצים # כפול DRAM…
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-