מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
היי, משרד של חברים להדמיית תלת מימד של דירות צריך מעבד 6 ליבות חזק. המחיר של האינטל קצת מטורף, יש צפי כבר לגרסאות מוזלות יותר? לא מצאתי מפת דרכים מעודכנת בגוגל. ואיך האלטרנטיבה של AMD בתחום, האם הם מצליחים להשתוות לאינטל עם ה-HT שלו? הרינדור ב-Maxwell עובד בעיקר על כח עיבוד.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, המפרט הנוכחי שלי הוא המעבד והלוח שבכותרת + 2GB DDR2 של MUSHKIN העובדים בקצב 1066MHZ. לפני מספר ימים הלך לעולמו אחד הסטיקים. כעת אני ניצב בפני דילמה - האם לקנות זכרון חדש (זכרונות 1066 יחסית יקרים, בעיקר אם אני רוצה ללכת על 4GB. האם ההבדל בין 1066 ל-800 מורגש באופן ניכר, או ששווה לי לרכוש 4GB עם CL טוב בקצב 800 על פני 1066?) ולהשאר עם הלוח הנוכחי, או לרכוש לוח טיפה יותר טוב התומך בDDR3 ולשדרג גם את הזכרונות (עד כמה מורגש יהיה השיפור בביצועים?) אני מעט לחוץ בכסף (700 ש"ח גג), אך גם רוצה לראות שיפור ניכר בביצועים. אשמח מאוד לשמוע תגובות, תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני צריך תעזרה שלכם בהתאמה של זכרונות ללוח האם הבא: לוח אם MSI P35 NEO 7.1 1GLAN P35 עכשיו מותקן זיכרון: 2G DDR2 800 MUSHKIN צ.ק M2GDDR2800 ויש ברשותי זיכרון של קינגסטון: KVR800D2N6/2G האם הם יכולים לעבוד ביחד?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וחשבתי כמה חשוב שיהיה לי קירור לזכרונות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד נורא חלש ואני מעוניין לשדרג אותו ולא להחליף את הלוח אם. הלוח אם שלי הוא Abit ip35-e off limits. אין לי כל כך הגבלה של מחיר אז תמליצו על מעבדים אבל לא במחירים מוגזמים. זה המעבד שיש לי כרגע You Have: Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים לשימוש משרדים בעלי המעבדים הבאים: Pentium D 1.78GHz E2160 (זכרונות סוג DDR2) ו Pintium 4 3GHz זכרונות סוג DDR. אני צריך רק אחד - איזה עדיף לשמור מבחינת ביצועים? (זכרונות אני יכול להוסיף בכל אחד...) תודה
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קניתי את הזכרונות הבאים של gskill: 2x2G ddr3-2000 pc-16000 דגם F3-16000CL8D-4GBPIS יש לי לוח אם ga-890fxa-ud5. אני מנסה לבדוק את הזכרונות ב- memtest86+ אך הזכרונות מזוהים כ- ddr3-1333. ערכתי את ההגדרות הבאות ב- bios כך שהם יתאימו למפרט הטכני של הזכרונות: בתפריט mb intelligent tweaker (m.i.t.) ערכתי 2 שינויים: שינוי 1: הגדרת התזמונים של הזכרונות תחת תת התפריט dram configuration. הגדרתי את ddr3 timing items ל- manual (כדי שאוכל להגדיר תזמונים) והגדרתי את התזמונים הבאים: cas#l latency - 8t ras to cas r/w delay - 9t row precharge time - 8t minimum ras active time - 24t 1t/2t command timing - 2t שינוי 2: הגדרת המתח שמוקצה לזכרונות הגדרתי את system voltage control ל- manual והג…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את הפריטים הבאים: מעבד AMD athlon 64 3700+ 2.2GHz socket 939 זכרונות Corsair value select DDR 400Mhz CL2.5 4x512MB מאוד אשמח לדעת מהו ערכם של הפריטים כדי לדעת בכמה למכור. תודה !
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
במקום לפתוח נושא חדש אשתמש בזה, בעקבות כמה רעיונות חדשים עלתה עוד אפשרות. האם כדאי לקחת I3 עם קירור ולעשות לו OC רציני או שעדיף לקחת 955 או בכלל את המעבד 6 ליבות החדש של AMD? (הפשוט יותר). החסרון של הI3 הוא שהוא 2 ליבות, האם באמת יש השפעה רצינית? אשמח לעזרה, תודה מראש. שלום לכולם אני רוצה להחליף במחשב שלי את הלוח, מעבד וזכרונות (הם ילכו למחשב אחר). אני בודק אפשרויות לקניה, הדבר היחיד שאני חייב זה שהלוח יתמוך במערך raid. שיהיה לו מעל 4 חיבורי SATA, וpci-e. אין צורך בOC. האפשרויות שבדקתי הן: Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core והלוח P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E שניהם במחיר של 1425 + זכרונות DDR3 שעולים מינימום 295 ל2 ג'יגה. או AMD Athlon …
-
- 67 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שנה טובה לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מעבד i5 760, ועם שני כרטיסי מסך gtx460 768mb. יש לציין שאני משקיע במחשב משהו כמו 8500 ש"ח ככה שחשוב לי מאוד שכל שקל יושקע כראוי, ולא אבזבז סתם על חומרה לא מתאימה. לכן אני מחפש לוח אם שתומך ב-SLI, הוצעו לי שלושת הלוחות הבאים ואני מבקש עזרה קצת לבחור ביניהם, הבדלי המחירים לא רציניים ככה שזה לא השיקול החשוב ביותר. למרות זאת, כרטיס המסך הראשון עולה כ140 ש"ח פחות משני הכרטיסים האחרים (שהם נבדלים אחד מהשני בשקלים בודדים). 1. Gigabyte GA-p55M-UD4: הוא נראה בסדר, בדיוק מה שאני צריך, אבל אז שמתי לב שבאתר הרשמי עבור Multi Graphics Technology, רשום הדבר הבא: Support for ATI CrossFireX™/NVIDIA SLI technology (The PCIEX16 and PCIEX8 slots o…
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, מאוד אשמח לדעת מה הגרסה האחרונה של המעבד AMD Phenom II x4 955 תודה !
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום... יש לי את המפרט הבא : Intel Core 2 Duo E8400 3Ghz + Zalman 9500 Cooling for CPU | Corsair DDR2 800Mhz 4-4-4-12 XMS 4X 1GB | sapphire ATI Radeon HD4870 DDR5 512Mb QP Black| Gigabyte GA-P35-S3G Socket 775 | Thermaltake 600Watt עכשיו יש לי עוד כרטיס מסך של אותה חברה ואותו סוג עם אותה כמות זיכרון בידיוק : Sapphire HD4870 512M רק גרסה רגילה בלי קירור משופר וכל זה... מה שאני רוצה לעשות זה CF... בישביל זה אני צריך לוח אם שתומך בCF... אני צריך המלצות ממכם על לוחות אם בתקציבים כמה שיותר משתלמים ונוחים... והאם הביצועים באמת ישתפרו והאם הספק יסחוב... שימו לב לשאר המפרט גם.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי, חיפשתי בטופיקים "הנעוצים" וגם בכמה של, את התשובה לשאלה שלי: מה הם ההבדלים, בכלליות, בין המעבדים: I3 I5 I7 האם ההבדלים קריטיים כל כך? האם ככל שהמעבד חזק יותר, הוא מאבד יותר זמן סוללה? השאלה בהקשר למעבד של מחשב נייד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אתכם, מתי צפויה להיות הורדת המחירים בארץ? הבנתי שהורדת המחירים תיהיה ב 29 ל-8 אך בארה''ב למישהו יש מושג מתי זה יקרה בארץ? תודה!
-
- 29 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות אליכם - אני ידוע שהביוס(BIOS) נמצא על הלוח אם, מישהו יודע איפה הוא נמצא על הלוח אם ? למה הוא נמצא שם ? ומה המטרה של הביוס ? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, קונה מחשב בימים הקרובים אשר ישמש בעיקר לגיימינג, הרצת מכונות וירטואליות וכמחשב בייתי. התוכנית המקורית שלי הייתה לקחת את ה-640 ב-544 ש"ח. היום ראיתי ש-RSM קיבלו סטוק של 720BE במחיר של 559 ש"ח. השאלה היא האם כדאי לקחת את הסיכון עם ה-720BE בתקווה שאצליח לפתוח את הליבה הרביעית? או שעדיף ללכת עם ראש שקט על ה-640? האם הפרש הביצועים בינהם (במידה ובכלל קיים) עבור השימושים שלי מצדיק את הסיכון בירידה ל-X3? במידה ואכן מומלץ לקחת את הסיכון עם ה-720BE, האם הלוח GA-MA78LMT-US2H יאפשר את פתיחת הליבה הרביעית וביצוע OC? תודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
החליפו לי את הזיכרונות בסקייפיסי, שאלתי אותם אם זה אותם זיכרונות אמרו כן, בסוף יצא שהם שיקרו ושמו לי זיכרונות של בכלל חברה אחרת . בעזרת איזה תוכנה אני יכול לבדוק מה הדגם המדויק ששמו לי?
-
- 14 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי windows7 32bit ויש לי לוח GA-965P-S3 ושני זכרונות של 1G. אני רוצה להוסיף זכרון נוסף של 1G, זה אפשרי? והאם זה משנה שהזכרון יהיה 800 או 667 (הזכרונות הנוכחים הם 667)? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
1..מתלבט בין מעבד Athlon II x4 Quad Core 630 לבין PHENOM 2 555 או אפילו Athlon II x3 Triple Core 440 למרות שבביצועים אין הבדל משמעותי השאלה היא איך במשחקים בעתיד תהיה תמיכה הה 4 ליבות במשחקים? 2.אני מעוניין לקנות MA785GMT-UD2H אני רוצה לשים לו GTX 460 הבעיה היא שבעתיד אני לא יוכול לשים באותו מערך עוד כרטיס מסך שלNVIDIA בגלל שזו ערכת שבבים של AMD אז אני שוקל אולי לקנות לוח עם HDRA 200 כדאי? שימושים הם למישחקים ומולטי טסקינג וצפיית סרטים בFULL HD מתוכנן גם אוברקלוק תודה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום.... ברצוני לרכוש מעבד I3 540 וניסיתי למצוא לוח אם מתאים ואז ראיתי במדריך של הפורום שמסביר שהמעבד צריך להתאים ללוח לא רק בסוקט אלא גם ב-Chipset הבנתי שיש H55, P55 , H57 ו-Q57 ואני מבובל אני לא רוצה לקנות ואז להבין שאין בכלל תאימות.. אנא עיזרו לי
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברצוני להרכיב מחשב עם מעבד intel Core i3, שישמש בין השאר גם למישחקים ברמה בינונית. כחסיד של לוחות GIGABYTE, חיפשתי לוח מתאים ולא הכי יקר. הוצע לי לוח GA-P55-US3L, שעולה 520 ש"ח. קיים גם לוח GA-P55-UD3L, שעולה בערך אותו דבר נראה כי ההבדל היחידי בין 2 הלוחות הוא שבלוח עם האות D כל הקבלים הם SOLID STATE, ואילו בלוח עם האות S רק הקבלים שסביב תושבת ה-CPU הם כאלה (כלומר שלוח ה-D עדיף) אבל... הפתעה! כשנכנסים למיפרט של 2 הלוחות האלה מתברר שה-CHIPSET הוא H55, ולא P55 כפי שעשוי להשתמע מן השם של הלוחות (וידוע ש-GIGABYTE, חוץ מלבלבל אותנו עם כל מיני סיומות, תמיד מקפידים שהשם של ה-CHIPSET בשם של הלוח יהיה מדוייק) ובעצם העניין של הסיומות קיים בכל הלוחות, גם ASUS ו-MSI ושאר יצרנים משחקי…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתרים אמינים שנותנים ציון למעבדים על פי מבחן מחיר מול ביצועים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
איך המעבד הנ"ל ומה מחירו ? האם שילובו עם לוח האם : Gigabyte EP45-UD3L עם הזכרונות : OCZ 2G ו 2GB Corsair ועם כרטיס מסך : Geforce 7600GS 250GB , יצליח בהפעלת Win7 וסרטים באיכות HD ? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/show/3871/the-sandy-bridge-preview-three-wins-in-a-row
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני צריך להתקין בו 3 כרטיסים כאלה: