עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SpiritKnight,

יש לי כמה שאלות בקשר אליו: לפי מה שאני הבנתי, ללוחות ג'יגה יש שני ביוסים- ביוס ראשי וביוס משני. הביוס הראשי הוא הביוס שאיתו המחשב עולה. עכשיו, אם הביוס הראשי נפגע מוירוס, או באמצע תהליך עדכון ביוס יש בעיה, או(זה קטע חשוב, תקנו אותי אם אני טועה) אם שמרתי הגדרות OC או הגדרות כלשהן והמחשב לא מסוגל לעלות, הביוס המשני מופעל ומשחזר את ההגדרות המקוריות. האם זה כך? ובמקרה שהדואל ביוס מופעל, מה קורה לביוס הראשי שהוחלף ע"י המשני??? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by K0b1,

המוכר ב לוגיק אמר שאינטל טבעה את אסוס בגלל שהלוחות החדשים שלה פותחים את המכפלה אז הוא אומר ש ה P5B DLX לא יצא לפועל או יפסיסיקו את יצורו זה נכון ?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by smootskin,

הי חבר'ה, המחשב היום נכבה ולא נדלק, לאחר פירוק כל החלקים ההנחה היא שלוח האם כשל. אני רוצה המלצה ללוח אם חלופי לגיימינג, יש לי כרטיס מסך gtx1060 מיני (מאוורר אחד) של evga. מעבד i5 4460 3.2 2 זכרונות שכל אחד 4gb. (מפרט מדויק בפרופיל שלי) מעדיף שיהיו 4 חריצים לזיכרונות ראם, ככה אוכל להוסיף זכרונות בהדרגה כי התקציב שלי מוגבל. אם העדיפות היא ללוח אם בעל 2 חריצי זיכרון, אחיה עם זה. אני לא יודע מה המחירים הסטנדרטיים של לוחות אם לגיימינג וקשה לי לנקוב במחיר. בואו נגיד שעד 1500₪ וגם זה בהגזמה מטורפת, ממש הסחפות. תודה

4. Started by blackcoma,

מה עדיף לקנות ? לוח אם של MSI http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3097 או לוח אם של Gigabyte ? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2767&catcode=162 למעבד AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor הנטייה שלי כרגע היא ל - MSI כי יש להם יותר יציאות USB וגם 3 שנות אחריות, מה אתם אומרים ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by nisim_y,

שמעו אני מחפש לשדרג את המחשב משהוא חזק. עכשיו אני רוצה 2 GB זיכרון ואני רוצה שהם יהיו עם תזמונים טובים מאוד משהוא כמו 1.5 וכאלה . אני רוצה אותם לעשות אוברקלוק,לשחק איתם משחקים ושכל דבר יהיה מהר יותר במחשב . שהזיכרון יהיה DDR 1 תנו הצעות ... התקציב שלי הוא משהוא כמו 3000 אז תתפרעו! יש לוח מסוג : gigabyte -ga-8s655fx ultra אני רוצה לנצל את הלוח הזה עד הסוף עם מעבד חזק שיהיה כמובן לא 64 ביט כי זה לא תומך ב-64 ביט. אך אני רוצה עם 2 מגה קאש. תנו לי מעבד חייה ללוח הזה יענו הכי גבוה ללוח הזה (הלוח תומך במעבדי אינטל!) המחיר לא חשוב אתם יכולים להתפרע במחיר העיקר שזה יהיה תואם ללו האם הזה שהצגתי למעלה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Fenomeno,

ECS, חברת לוחות הLOW-END המוכרת לכולנו, החליטה ללכת בגדול הפעם ולכלו קצת אפשרויות O\C בלוח מבוסס KT400 החדש שלה, שינוי מתחים, תזמוני זיכרון, FSB (עד 166), Command Rate וכדומה (אגב, האפשרוית דומות באופן מפתיע לאלו של הKD7 מבית אביט..אהמ..אהמ...)..כמובן שבשינוי מתחים הכניסו אפשרות שינוי מתח למעבד ולזיכרונות. מסתבר שהחבר'ה בECS לא עד כדי כך חכמים..שימו לב לאפשרות שלינוי המתח..V-coure- זה בסדר, הם יכולים לבוא להתלמד כאן במשוגים הבסיסיים ;D התמנוה לקוחה מהביקורות של ANANDTECH על הלוח, ניתן לקרוא בלינק הבא: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=1712 לסיכום- Crap. עריכה- כולכם מוזמנים להעיף מבט במתח ה12V :-\

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי, השאלה בכותרת (לידע כללי). תודה רבה מאוד מראש .

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by mic,

אז ככה יש לי 256 מגה בייט של זכרון וחשבתי להוסיף עוד 128... השאלה: האם כדאי לי מבחינת מחיר ומבחינת ביצועים ואיזה זכרון אני יצטרך לקנות? האם כל זכרון יתאים למחשב שלי?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by HuGeBeAsT,

חברים שלום, המעבד שלי מתחמם גם לאחר ניקוי יסודי של המערכות. הוא מגיע ל99 מעלות ואולי אפילו יותר.. כמו שרואים בתמונה בקובץ המצורף המאוורר מסתובב באותה רמה קבועה אבל המעבד קופץ לרמות גבוהות אם תוך כדי הפעלת משחקים או הפעלת תוכנות. ברגיל המעבד נמצא על 60 מעלות. איך אני יכול להוריד את החום של המעבד בעצמי ללא קניית מערכת קרור ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, התקלקל לי הלוח אם והחלטתי להחליף על הדרך גם את המעבד. אני צריך לוח אם למעבדי AMD עם ארבע חרצי זיכרון של DDR2 ושתי חריצי sata2 לכוננים קשיחים (לפחות). אלו הלוחות שמצאתי: http://www.skypc.co.il/pl_product~950755~10~0.htm http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 מעבד AMD תואם. מה עדיף Athlon II x4 או Phenom II x2 ? התקציב הוא כ- 850 ש"ח לשניהם. מעדיף מ RSM כי הם דיי זולים. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by IceBurn,

שלום לאחרונה אני שוקל לשדרג את המחשב. יש לי כרגע : AMD ATHLON 850 ALOT A ואני רוצה לקנות: AMD DURON 1.1 והייתי רוצה לדעת (או לראות ביקורת השוואתית) מהם הבדלי המהירות בינהם (וכמובן לטובת מי), בכמה בערך האחד טוב מהשני והאם כדאי לי לשדרג (אני אוכל למכור את המעבד והלוח הישן במחיר טוב). כל מי שיש לו ניסיון אישי או קרא/ראה השוואה כלשהי בנושא מוזמן לענות לי תודה מראש על ההעינות (אני מקווה).

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אז ככה אני קונה A64 3000+ ליבת ה-Venice וזיכרון TwinMOS PC3200.. נעשה את זה מסודר, 1-2-3.. 1) יש לי כבר GeForce 3Ti200 ונבעה שאלה מאחד הת'רדים שבמקרה קראתי קודם לכן, השאלה היא האם בInfinity NF4 ULTRA של DFI יש כניסה של AGP או דווקא PCI-E? כי בת'רד הקודם דובר על לוח מבוסס הצ'יפסט המדובר של nVidia. 2) העניין הוא שמחיר SATA-II כלומר 300Mbps (אגב זה MBps או Mbps?) זהה ובמקרים מסוימים אפילו זול יותר מכוננים קשיחים בתקן SATA150.. זה פאקין מוזר כי אני מניח שזה יותר מהיר, ועוד יותר מוזר לי הוא היעדר של לוחות אם התומכים בזה.. לפחות באתרים של חנויות, PCH וכאלו. הסבר כלשהו? 3) אני תוהה לגבי משהו שראיתי באחד האתרים לגבי המעבד. ראיתי אותו עם סטפינג ספציפי שכנראה טוב יותר לאוברקלוק…

13. Started by yotmail,

ברשותי מחשב נייד בנוסף למחשב השולחני. האם קנייה של לוח אם התומך ב WIFI כדוגמאת P5B Deluxe/WiFi-AP תחסוך ממני את הצורך בקניית מרכזייה אלחוטית ע"מ לחבר את הנייד לאינטרנט? (כמובן בהנחה שהמחשב השולחני מחובר...) תודה מראש לכל המגיבים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by darkrule88,

לא מזמן רכשתי מחשב עם לוח אם Gigabyte H170-Gaming 3 S1151 וזכרון 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 רציתי לדעת אם כדאי להוסיף זכרון מהמחשב הישן, G.SKILL Ripjaws F3-12800CL7D-4GBRM 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory kit תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן. הדבר הזה ממש לא מובן. בוא נקח לדוגמה את המעבד Athlon 64 3800 Venice ונשווה אותו ל- Athlon 64 FX-55 ההבדלים היחידים ביניהם הם: 1) הפרש של 200MHz. 2) ליבה שונה, מה שאומר סה"כ זיכרון מטמון כפול ה-3800 עולה 2100 שקל, וה- FX-55 עולה 5300 שקל. האם התוספות המזעריות האלו באמת שוות תוספת של 3200 שקל?? בכל מקרה, יש דרך להצדיק את התמחור המאוד מאוד גבוה של AMD למעבדי ה-FX?

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום אני צריך לקנות מעבד של אינטל המחשב יהיה מיועד למשחקים חדשים(עם גרפיקה גבוהה) אפשר לומר שאני מעוניין במעבד לטווח של כשנתים בלי צורך להחליף חשבתי על Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray אשמח לקבל ביקורת או המלצה על מעבד אחר עד מחיר 900 ש"ח כמו כן אני גם מתכוון לקנות 4g זיכרון ולוח אם שיתמוך בכל זה אבקש המלצה למפרט (אני מעוניין במעבד אינטל ולא AMD) איני יודע באיזה רזולוציה אני אשחק (עוד לא נכנסתי לזה) גם מסך אני מכוון לקנות - "24 (עוד לא החלטתי איזה) התקציב 800 ש"ח בערך * כרטיס מסך יש לי של Geforce 9800GT 1G תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Deron,

קניתי היום עוד 2GB של קינגסטון היום http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&cat=3378 של ddr2 800mhz בנוסף לעוד 2GB 800mhz של ceon שהיו לי. משום מה, אחרי שהתקנתי אותם התדר של הזיכרון הנוסף התדר שלהם השתנה ל- 667 mhz. יש לי 333 fsb והיחס תמיד היה על auto (ראיתי דרך cpu-z ש-Auto אומר יחס 5:6 מה שאומר של- 333fsb הזיכרונות יהיו ב- 800mhz). עכשיו שהיסתכלי ב- cpu-z כתוב לי שהיחס הוא 1:1. כיצד זה הגיוני שהיחס הישתנה אם הוא עדיין על auto, איך אני משנה את הזיכרונות ל- 800 mhz ??? יש לי לוח אם msi ms-7379. כמו-כן צירפתי תמונות מה- cpu-z [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by psycho59,

שלום. חבר שלי רוצה לקנות מעבד מסוג AMD 3000 s-939 venice core והציעו לו לקנות מעבד מחנות וראינו שיש TRY וBOX עכשיו לפי מה שהבנתי שאתה קונה מעבד TRY הוא מגיע ללא קירור בכלל. זה נכון? נשמע קצת הזוהי שמעבד יגיע ללא קירור ובכלל מה ההבדל בין ה TRY ל BOX ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. עד 2000 שקל - ברור שעדיף פחות - איזה יצרן ודגם נחשב טוב ? יש כל כך הרבה אפשרויות....... PDP PDC2G3200LLK 2GB (2*1024MB) DDR 400MHz Patriot Dual Memory ? Corsair TWINX2048-3200 2048MB (2x1024 ? CORSAIR XMS 2GB (2 x 1GB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) ? Twinmos 1024Mb DDR 3200 *2 ? זול בהרבה מהאחרים..... ועוד הרבה אופציות..... GEIL PQI OCZ וכו' וכו' OC מתוכנן - כן אבל לא רציני. אשמח לשמוע.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by idox,

שלום לכולם ! שמעתי ש: AMD מתחמם מאוד, אבל יותר מהיר ממעבד פנטיום מקביל. יותר אמין ( כל אחד אומר משהו אחר..) פחות מותאם לתוכנות ולמערכת הפעלה. בקיצור , מה דעתכם ? מה עדיף ? אני מתייחס רק ל 32 ביט. אם אפשר להתייחס גם למחיר תודה , עידו

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. כבר צוין שנצטרך ספק של 480W.. מה עוד חוץ מזה? איזה מעבד וזכרון?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by netanel1234,

שלום, מעוניין לרכוש מחשב עברתי על הזיכרונות וראיתי את אלה: http://ksp.co.il/?uin=14965 http://ksp.co.il/?uin=16722 לפי מה שאני רואה שניהם זהים אולי יש הבדל ואני לא יודע מה ההבדל ומה הייתם לוקחים? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום על איזה זכרונות אתם ממליצים 2GX2 עם תזמונים טובים, אני לא הולך לעשות OC לזכרונות. איך G.SKILL נחשבים?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. לשם השוואה לפני כשנתיים היו על כ 8%. מפתיע מישהו?

25. היי אני בונה /משדרג מערכת לגיימימג כרטיס המסך יהיה 1060 או 970 מתלבט בין שני מעבדים שעולים בערך אותו דבר I5 8400 או I5 7500 מה דעתכם? השימוש כאמור גיימינג

דיונים חדשים בפורומים