עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. השמועות והמשאלות מסתמנות כנכונות - ומעבדי הדור התשיעי של אינטל אמורים להציע לצרכנים מאפיין שנראה בפעם האחרונה בשוק המיינסטרים אי שם בעידן ה-Sandy Bridge לכתבה

2. Started by Guy950,

היי, לחבר שלי יש לוח אם msi X58 pro-E משולב יחד עם המעבד I7 920 הוותיק. אני לא בטוח מה קרה בדיוק אבל לפני כמה חודשים הוא התחיל לחוות מסכים כחולים בקצב היסטרי וכשהצלחתי לראות את הקודים על המסך הבנתי שמדובר בכונן הקשיח שלו והוא שידרג לSSD חדש וקשיח חדש והמסכים הכחולים נעלמו כליל. בדרך התגלה ששניים מחריצי הזיכרון שלו נשרפו, כנראה מקצר, והם פשוט לא עובדים. אם שמים בהם סטיקים אז לא קורה כלום, המחשב פשוט לא קורא אותם. עכשיו לכבוד GTA הוא רוצה לשדרג את הזיכרון, ולא מוכרים יותר שלשות, אז אמרתי לו להעיף את הזיכרון שלו ולקנות שלושה סטיקים של 4GB ככה שיהיה לו 12GB וזה מעל ומעבר לשימושים שלו. כמובן שהוא לא הקשיב לי והלך וקנה 2 חבילות של של 2x4GB, כי נשארו לו ארבעה חריצים שעובדים. אז…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. הלוח הכי טוב בעולם למעבדי אינטל, בביקורת ווידאו. בינתיים, רק תמונות. http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?threadid=15244 - תהנו.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. איזה מעבד יותר חזק והאם ע"י הכרטיס hd4890 באחד מהמעבדים הנ"ל יהיה צוואר בקבוק?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום בקורב יגיע אלי 1800+ ואני מתלבט בין לוחות אם אני מתכוון לעשות אוברקלוק לFSB אבל לא רוצה לאבד את האחריות אז אני צריך לוח שפותח את המכפלה אוטומטית חשוב שלוח יהיה NFORCE 2 או KT400 ושמחירו לא יעלה על 700 ש"ח (כמה שפחות יותר טוב)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by SUPER300,

שלום, אני מחפש לוח אם שייאפשר לי OC רציני (4.8+) למעבד i5 3570k. הציעו לי כבר את הP67A-GD55, אבל אני לא בטוח אם הוא טוב לOC רציני. אני חייב לעשות OC כדי שהמעבד לא ייצור צוואר בקבוק לכרטיס מסך המפלצת שלי-GTX 580..! -שיהיה תושבת 1155, ושני חריצים לPCIE X16. תקציב בסביבות 700... מקווה שזה יהיה הדיון האחרון נ.ב. אני יודע שאין לכולם הרבה ידע על מעבדי IB, אבל בכל זאת יש קצת מידע... תודה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. https://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3729968,00.html זה מה יש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן, מקווה שזה הפורום הנכון - יש הקדמה קצת מייגעת לשאלה קניתי אתמול לוח אם חדש של gigabyte (ga-970xt-usb) ומעבד phenom x4 955. רציתי להרכיב במקום מאוורר סטוק את ה mugen 2 השמן שלי, אז הסרתי את הפלסטיק שאליו אמור להתחבר המאוורר (בצד הקידמי של הלוח). מהצד השני הוצאתי את ה backplate. אחרי שהבנתי שחסרים לי חלקים בשביל להרכיב את ה mugen, רציתי לחזור ולחבר את המאוורר שמגיע עם המעבד, אבל כשהברגתי את ה backplate חזרה, נשברו בו שני ברגים (אלה שאמורים לבלוט מהצד הקידמי של הלוח אם). אין לי מושג איך זה קרה, בהתחשב בזה שהם אמורים להיות חזקים מספיק כדי להתנגד בלחץ למאוורר שמוברג אליהם, אבל לא משנה. בכל מקרה, אחרי הסיפור הקצת טרחני הזה נתקעתי בלי אפשרות לחבר את המאוורר שהגיע עם …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by nisim_y,

שמעו אני מחפש לשדרג את המחשב משהוא חזק. עכשיו אני רוצה 2 GB זיכרון ואני רוצה שהם יהיו עם תזמונים טובים מאוד משהוא כמו 1.5 וכאלה . אני רוצה אותם לעשות אוברקלוק,לשחק איתם משחקים ושכל דבר יהיה מהר יותר במחשב . שהזיכרון יהיה DDR 1 תנו הצעות ... התקציב שלי הוא משהוא כמו 3000 אז תתפרעו! יש לוח מסוג : gigabyte -ga-8s655fx ultra אני רוצה לנצל את הלוח הזה עד הסוף עם מעבד חזק שיהיה כמובן לא 64 ביט כי זה לא תומך ב-64 ביט. אך אני רוצה עם 2 מגה קאש. תנו לי מעבד חייה ללוח הזה יענו הכי גבוה ללוח הזה (הלוח תומך במעבדי אינטל!) המחיר לא חשוב אתם יכולים להתפרע במחיר העיקר שזה יהיה תואם ללו האם הזה שהצגתי למעלה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by mushonk,

יש לי מחשב PII 266 MMX עם זיכרון 32MB ו HD של 4GB רציתי לדעת אם אפשרי להתקין עליו צורב שיעבוד כראוי ואם כן, אז איזה. שלא יתקע לי את המחשב ושלו ידפוק דיסקים במהירות המקסימום שלו. אני יודע שאני מבקש הרבה אבל בבקשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, אני מרכיב מפרט לחבר בעל תקציב מוגבל. חשבתי לשים לו לוח אם עם תושבת AM3 ותמיכה בזכרונות DDR3 (פוטנציאל לשדרוגים עתידיים), עם כרטיס מסך מובנה טוב. ייתכן ובעתיד הוא ירצה לחבר את המחשב לטלוויזיה. האם יש כיום לוחות אם עם כרטיס מסך מובנה שתומכים בהאצת חומרה, בתקציב של 300-400 ש"ח?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by smootskin,

הי חבר'ה, המחשב היום נכבה ולא נדלק, לאחר פירוק כל החלקים ההנחה היא שלוח האם כשל. אני רוצה המלצה ללוח אם חלופי לגיימינג, יש לי כרטיס מסך gtx1060 מיני (מאוורר אחד) של evga. מעבד i5 4460 3.2 2 זכרונות שכל אחד 4gb. (מפרט מדויק בפרופיל שלי) מעדיף שיהיו 4 חריצים לזיכרונות ראם, ככה אוכל להוסיף זכרונות בהדרגה כי התקציב שלי מוגבל. אם העדיפות היא ללוח אם בעל 2 חריצי זיכרון, אחיה עם זה. אני לא יודע מה המחירים הסטנדרטיים של לוחות אם לגיימינג וקשה לי לנקוב במחיר. בואו נגיד שעד 1500₪ וגם זה בהגזמה מטורפת, ממש הסחפות. תודה

13. אני בקרוב קונה מחשב חדש, בעיקר לשימוש בתוכנות גרפיות אבל גם למשחקים (לא גיימינג כבד) ותכני HD הציעו לי לקנות את ה Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ (שעולה 849 ש"ח) ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין גרסאת ה2500K Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ (שעולה 970 ש"ח) רציתי לדעת מה ההבדל בין המעבדים, והאם הוא משמעותי? ששווה להשקיעה עוד כסף? או שאני לא ארגיש בהבדל ואפשר לחסוך? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by asi9999,

שלום וחג שמח . האם לוחות האם החדשים אשר יגיעו עם תושבת LGA 2011 ייתמכו לאחור במעבד i7 2600K ? או שרק התושבת של LGA 1155 ? האם בנוסף אמורה לצאת ערכת שבבים חדשה עבור המעבד i7 2600K ? תודה .

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by lir24ul,

אני מרכיב מפרט למחשב נייח לצרכי עריכת וידאו ב-Premier. אני מתלבט בין intel Core i7-2600K Processor 3.4 Ghz 8MB Quad Core לבין AMD Phenom II x6 1090T Socket AM3 Box תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by efee123,

צריך המלצה למעבד אינטל ללוח הנל. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by idox,

שלום לכולם ! שמעתי ש: AMD מתחמם מאוד, אבל יותר מהיר ממעבד פנטיום מקביל. יותר אמין ( כל אחד אומר משהו אחר..) פחות מותאם לתוכנות ולמערכת הפעלה. בקיצור , מה דעתכם ? מה עדיף ? אני מתייחס רק ל 32 ביט. אם אפשר להתייחס גם למחיר תודה , עידו

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by infected-apple,

שלום חברים אתמול קניתי את הלוח הנ"ל מKSP כי טכנאי מטומטם טען שהלך הלוח אם מה שבסוף התברר כספק שהתקלקל. אני לא ממש יודע אבל באיזה מחיר ניתן למכור את הלוח? KSP טוענים שאין מדינייות החזרה. הלוח לא נפתח מעולם.. עברתי על חוקי הפורום ולא ראיתי בעיה לשאול שאלה כזו אם ישנה בעיה אז אנא עדכנו אותי ותנעלו. תודה בכל אופן.

19. Started by areli,

שלום, אני רוצה לקנות מעבד Athlon 64 3000 ואני ממש לא יודע איזה לוח אם כדאי לי לקנות. שמעתי שעדיף לי לקנות לוח עם צ'יפסט N-Force אבל במה הוא יותר טוב? ומה הלוחות הכי טובים עם N-Force ועם VIA? (אני ראיתי שמישהו כבר שאל את השאלה האת לפני, אבל הוא קונה בחו"ל ואני קונה בארץ) תודה מראש......

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Ameralis Zaiir,

אני שמח להודיע שכבר היום התחילו לשווק את הTBred של אמד בארץ!! בינתיים מייבאים אותו ג'יירו טק בלבד כי רק הם מוציאים מחירון פעם בשבוע...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by FlyHigh,

Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray - ₪1012 http://www.tms.co.il/product/12800 VS Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray - ₪904 http://www.tms.co.il/product/12799 האם שווה להשקיע עוד סכום בשביל מעבד 4670 ? שימו לב מן הסתם גם לGhz השוואה CPU-WORLD http://www.cpu-world.com/Compare/430/Intel_Core_i5_i5-4570_vs_Intel_Core_i5_i5-4670.html

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Yaniv.E,

שניהם בערך אותו מחיר, ובבדיקות ביצועים פעם אחד לוקח ופעם השני. איך אפשר לדעת את מי מהם כדאי לקנות? שימושים: פוטושופ HD אינטרנט מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by mic,

אז ככה יש לי 256 מגה בייט של זכרון וחשבתי להוסיף עוד 128... השאלה: האם כדאי לי מבחינת מחיר ומבחינת ביצועים ואיזה זכרון אני יצטרך לקנות? האם כל זכרון יתאים למחשב שלי?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי אני בונה /משדרג מערכת לגיימימג כרטיס המסך יהיה 1060 או 970 מתלבט בין שני מעבדים שעולים בערך אותו דבר I5 8400 או I5 7500 מה דעתכם? השימוש כאמור גיימינג

25. Started by Dmoney,

היי, יש לי 2 סלוטים על הלוח-אם לחיבור RAM. האחד ריק והשני תפוס עם 256MB מסוג DDR. אני רוצה להוסיף עוד זכרון למחשב. מה אני צריך לבדוק בזכרון שאני קונה כדי שתהיה תאימות עם המערכת הקיימת ? * מצורף קובץ hardwrae2.pdf עם המפרט המדויק הקיים (המידע החשוב לדעתי מודגש באדום). [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים