עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מצרף תמונת מסך של בדיקת טמפרטורה בשתי תוכנות (HWinfo, HWmonitor). כמו שרואים בתמונה יש הבדל של עשר מעלות בין שתי המדידות. איך אני יודע מה מהן הנכונה? זה משנה לי כי בזמן מאמץ כמה חודשים אחרי ניקיון של הגוף קירור של המעבד הוא מתחיל לצפצף כי לפי הסנסור של הלוח אם הוא מגיע ל60 מעלות ולפי ההגדרות בביוס הוא מצפצף כשהוא מגיע לחום הזה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום. אני מבקש להימנע מהתקלה המשפיעה על לוחות SB. ברשותי כונן SSD, כונן קשיח "רגיל", וכמובן כונן DVD. למיטב הבנתי, עלי לחבר את כונן ה DVD לחיבור התקול. אבל לא ברור לי מי מבין החיבורים הללו הוא ה"בעייתי" - האם זה ה SATA 2 או ה SATA 3?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by coolspot,

Msi K7N420 PRO NFORCE או ECS K7VTA V3 KT 333 או ELITEGROUP K7S5A v3.0c או Gigabyte GA-7VTX-H PLUS 266A AMD אני רוצה בבקשה שתביאו את דעתכם על שלושת הלוחות הראשונים אני לא מתכנן אובר קלוק לכן אני חושב שלוחות של אביט ואפוקס יהיו די ביזבוז של כסף תודה מראש לעונים :biggthumpup:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. בהמשך לכותרת התקציב הוא בסביבות 2000 כולל מארז וספק לא כולל HD וכונן DVD המטרה בסופו של דבר שיהיה מחשב שמחובר לטלוויזיה - לסרטים ומשחקים (fifa)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by spider272,

יש לי אחריות לכל החיים על המעבד..השאלה אם אני עושה אוברקלוק ואחרי כמה זמן יהרס לי המעבד פיתאום האםאני יוכל לממש תאחריות??האם הם יזהו שעשיתי אוברקלוק?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by omerdvd,

היי, אני עומד לקנות מחשב חדש. יש לי דילמה בין AMD Athlon 3200 64BIT לבין פנטיום 4 3.0GHz 64BIT אני צריך המלצות דחוף!!! אני הולך להריץ עליו XP+FEDORA 4 בעיקר לעבודה (ולא למשחקים). תודה מראש!!

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. על אחריותכם! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. ומהי השערת המחירים שיהיו להם?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by chric,

היי לכולם,אני עומד לרכוש מעבד רייזן 5 2600X , עם לוח אם gigabyte ax 370 gaming 3 הבנתי שעדיף לי לרכוש זכרונות ראם עם צ"יפ b-die של סמסונג שהוא הכי מתאים למעבד אני לא מוצא איך לאתר את הצ"יפ בחנויות ה PC,מצאתי כמה דברים ברשת כמו זה את המחשב כנראה ארכיב ב TMS אך אני אל מוצא זיכרון מתאים במחיר שפוי עם הצ"יפ B-DIE מישהו אולי יכול לייעץ לי איזה זכרון של איזה חברה יתאים למעבד ככה שינצל את כל המהירות,אני מחפש 2933 MHZ או 3200 MHZ ,תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by leyaniv,

קניתי היום e6600 וכשפתחתי אותו בבית גיליתי שיש מדבקת ברקוד על המעבד. זה נראה כמו משהו שהחנות (נעה מחשבים) הוסיפה, כנראה בשביל לעקוב אחרי האחריות. השאלה היא האם כדאי להשאיר את המדבקה ולסבול מירידה אפשרית בביצועים של הקירור, או להוריד את המדבקה ולוותר על האחריות? אני אתיעץ עם החנות יום ראשון, אבל עד אז הייתי רוצה לדעת מה אחרים חושבים על זה. תודה, יניב

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. כבר צוין שנצטרך ספק של 480W.. מה עוד חוץ מזה? איזה מעבד וזכרון?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by naki,

כיום אני עם 5800x בשילוב עם 3080 ברזולוציה של 2k ונהנה מאוד! (ללא rt) משחק משחקים כבדים כמו Cyberpunk 2077, ac, spiderman, וכו... גם אני שפשפתי עיניים בהשקת 4090 ותוהה אם אני כבר על צוואר בקבוק על המעבד . החזקתי עם i74770 שלושה דורות של כרטיסי מסך... בכל מקרה מעוניין להמתין לפחות עוד דור אחד לפני שמחליף gpu השאלה היא אם החלפת שילוש בדורות האחרונים תכופה יותר? כמה אפשר להחזיק בכבוד עם ה5800x שלי? תודה

13. היי אני בונה /משדרג מערכת לגיימימג כרטיס המסך יהיה 1060 או 970 מתלבט בין שני מעבדים שעולים בערך אותו דבר I5 8400 או I5 7500 מה דעתכם? השימוש כאמור גיימינג

14. Started by ori24,

מה הטמפרטורות המומלצות של מעבד ה4570 במנוחה ובזמן משחקים כבדים? העלתי תמונה של הטמפ' בזמן מנוחה בתנאי חדר ממוזג,איפה אני אמור להסתכל שם? יש כמה ערכים של טמפרטורה שקשורות למעבד,מה הכי נכון? תודה לעונים. http://www.interload.co.il/upload/3529358.jpg

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Nitro Viper,

המעבד שאני רוצה לשים על הלוח הוא AMD 2500 או 2600. אני לא יודע איזה לוח הכי כדאי לי לקחת הנה הלוחות: epox 8rda http://www.pch.co.il/docs/pd854726940.htm msi K7N2 Delta-L http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=436&MODEL=MS-6570 gigabyte 7N400L http://www.pch.co.il/docs/pd1540237954.htm המחירים של כולם שווים (בערך)

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by EviL.Dexter,

השאלה שלי.. לאיזה מעבד פנטיום 4 אינטל משתווה המעבד הזה: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU תודה לעוזר

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. כל הזמן פאנבויז כאלה של AMD טוענים שהתמיכה של האתלון ב64 ביט הרבה יותר טובה משל מעבדי אינטל כולל קונרו האם זה נכון?

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ASTR4L,

נכנסתי לאתר של ASUS לעשות עידכון לביוס ותראו מה מצאתי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by corvus,

אני מעוניין להרכיב מחשב חדש מבוסס על מעבד i5 750 המחשב אמור לשמש לפוטושופ ושימושים כלליים האם כדאי לי ללכת על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה או להוסיף כרטיס מסך בנפרד. אשמח להמלצות ללוח אם מתאים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני ממש לא יודע מה לבחור פה או E8400 שממש מהיר ונותן ביצועים טובים במשחקים או Q6600 שיותר איטי אבל עובד יותר טוב עם תוכנות ויותר בטוח לעתיד ואם אני הולך על מרובע-ליבה, אז עדיף כבר להשקיע בQ9300? תודה רבה לעוזרים בבלבלה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yaniv20,

שלום, אני מחפש לרכוש בתקופה הקרובה זיכרון בנפח 16 ג'יגה. החלטתי ללכת על זכרונות של Corasir בתצורה של 4x4 ובמהירות 1600 מסדרת Dominator Platinum. רק שיש משהו שלא ברור לי. Corsair לא מוכרים בסדרה זו ערכות של 4x4 במהירות 1600, אך לעומת זאת הם כן מוכרים 2x4, כך שאם אני רוכש את זה פעמיים אני מגיע לנפח של 16GB. אני בטוח שאפשר לרכוש 2 ערכות של 2x4 והעניין יעבוד, אך האם אני מפספס פה משהו ותיהיה פה איכשהו פגיעה בביצועים ? כמה יתרון יש בכלל לערכול של 4x4 ? ואם אין, למה CORSAIR לא נותנים מראש את האפשרות של 4x4 במהירות הזאת אם ניתן לרכוש פעמיים 2x4 ?

22. מחפשים את מלך העלות-תועלת של עולם המעבדים השולחניים? רוצו לאמאזון לקטוף את הדיל הזה לפני שהוא ייעלם לכתבה

23. יש סוגים שונים של I5 האם מספר שרשום אחרי זה הוא הדגם נגיד 750 איזה מעבד עדיף שמרוויח ב-SPEED ומפסיד ב-CATCH או הפוך? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הממ, טוב, כבר הרבה זמן שלא ביקרתי באתר... אז ככה, יש לי כל מיני בעיות במחשב, למשל שאם אני שומע מוסיקה, או רואה סרט, ובאותו זמן (ניקח לדוגמה) אני מתקין משהו, אז הסרט/מוסיקה מתחיל לעשות קולות מוזרים או שהסרט קצת נתקע עד שההתקנה מסתיימת. וגם במשחקים, בהרבה סירטונים הקול קצת משתבש, או שאם יש cutscene במשחק ויש מישהו שמדבר באותו זמן, אז הקול משתמש וכו'. וזו לא בעייה ברמקולים, כי אם אין משהו שמכביד על המחשב, אז אין שום בעיות, ושומעים בסדר גמור. אני לא יודע בדיוק מה הבעיה, אבל אני מנחש שאולי אין מספיק זיכרון. כרגע יש לי 256 זיכרון, ופרח לי מהראש של איזו חברה הוא, אבל הוא צריך להיות דיי טוב, כי בזמנו המליצו לי עליו כאן. בכל מקרה, חשבתי על לקנות עוד כרטיס של 256 זיכרון, אבל למען ה…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by boludo,

שלום לכולם אני קונה מחשב שתהיה לו אופציה לראות בטלויזיה הבנתי שהלוח M2NPV-VM מוציא אות TV מכמה סוגים - http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1138&modelmenu=1 לפי התמונה יציאות הטלויזיה נפרדות מכרטיס המסך המובנה, האם זה הגיוני? במידה ואני הוסיף ללוח כרטיס מסך נפרד האם הוא יבטל את היציאות לטלויזיה? תודה המפרט מעבד ?AMD? Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 585 לוחות אם M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 480 זכרונות-? DDR II 667 1GB Kingston- 405 דיסקים קשיחים? Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 300 צורבים? Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA 220 מארזים? HEC Compucase CI-6A21 Black 210 …

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.