עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. החלטתי לשדרג את המחשב שלי ואני מתלבט בין שני הלוחות הנ"ל. המחשב הולך להיות לשימוש כללי (אינטרנט, אופיס, הורדות וכדומה) וצפייה בסרטי HD לאחת מהלוחות הנ"ל אני הולך לחבר מעבד i5 2500k ורציתי לדעת מה עדיף. אני קונה מפנדה וההפרש מחירים ביניהם הוא קטן (35 ש"ח יותר לGB). תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by roma,

שלום לכולם! היום התקשרו אלי מPCH בקשר להזמנה שלי ואמרו לי שהלוח הנ"ל יגיע אליהם רק בסוף החודש ולכן ההזמנה תתעקב. הם הציעו לי שאם ארצה להחליף את הלוח לABIT אבל סירבתי ואמרתי להם שאני אחכה. עכשיו יש לי שאלה: יש מצב שאני אקבל REV 2.1 או משהו? תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by the_big,

קניתי זכרונות של רינג סטון וב CPUZ מראה לי שהתיזמונים שלו הם 4-4-4 לא הצלחתי להבין ככול שהמספר עולה יותר טוב או הפוך?

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. קניתי למחשב הקטן שלי לוח gigabyte eg45m-ds2h מפרט הלוח:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2877&ProductName=GA-EG45M-DS2H השימושים הם רב גוונים אבל בעיקר סרטי HD ומוזיקה. המפרט : Q9550 קירור TT ORBII 2 דיסקים 1 TB של WD בRAID 0 כרטיס מסך שהולך להשתרג בקרוב מאוד GTS8800 כרטיס קול ASUS XONAR DELUXE החדש יותר 8 GB RAM של GSKILL 1066 בכל אופן רק אחרי הרבה זמן אני פתאום שם לב שהלוח הזה הוא עם PCIE *4 ולא כפול 16. מה זה?????????ימי הביניים?????? המחיר שלו לא היה זול יחסית וחשבתי שאני מקבל תמורה אבל נראה לי שפשוט מישהו פיקשש בתכנון שלו... האם הדבר הזה קריטי כל כך?במה זה בא לידי ביטוי?האם שדרוג כרטיס המסך ל4…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yaniv20,

שלום, אני מחפש לרכוש בתקופה הקרובה זיכרון בנפח 16 ג'יגה. החלטתי ללכת על זכרונות של Corasir בתצורה של 4x4 ובמהירות 1600 מסדרת Dominator Platinum. רק שיש משהו שלא ברור לי. Corsair לא מוכרים בסדרה זו ערכות של 4x4 במהירות 1600, אך לעומת זאת הם כן מוכרים 2x4, כך שאם אני רוכש את זה פעמיים אני מגיע לנפח של 16GB. אני בטוח שאפשר לרכוש 2 ערכות של 2x4 והעניין יעבוד, אך האם אני מפספס פה משהו ותיהיה פה איכשהו פגיעה בביצועים ? כמה יתרון יש בכלל לערכול של 4x4 ? ואם אין, למה CORSAIR לא נותנים מראש את האפשרות של 4x4 במהירות הזאת אם ניתן לרכוש פעמיים 2x4 ?

6. Started by Crapy,

יש לי תקציב של 1700 שקל למעבד ולוח אם אשמח אם תציעו לי.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by omrit,

שלום, סביר להניח ששאלו כבר את השאלה הזו, אבל לא מצאתי שום דבר בנושא, אז אני מתנצל מראש.... :-[ בכל מקרה, אני מתלבט בקניית מעבד, מה עדיף? p4-540-3.2-1MB או p4-630-3.0-2MB ??? (שניהם באותו מחיר) תודה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, התקלקל לי הלוח אם והחלטתי להחליף על הדרך גם את המעבד. אני צריך לוח אם למעבדי AMD עם ארבע חרצי זיכרון של DDR2 ושתי חריצי sata2 לכוננים קשיחים (לפחות). אלו הלוחות שמצאתי: http://www.skypc.co.il/pl_product~950755~10~0.htm http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 מעבד AMD תואם. מה עדיף Athlon II x4 או Phenom II x2 ? התקציב הוא כ- 850 ש"ח לשניהם. מעדיף מ RSM כי הם דיי זולים. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני כרגע בתהליכים להרחיב את הזיכרון של המחשב כיום יש לי CORSAIR CMX512-3200C2 512MB 400MHZ PC3200, CAS Latency : 2-3-3-6-T1 מעבד A64 3000+ s.754 newcastle לוח epox 8kda3j רציתי להרחיב את הזיכרון לג'יגה, אבל להוסיף סטיק זהה במחיר שהוא עולה פשוט לא יתאפשר לי כלכלית ... חשבתי פשוט להחליף את הזיכרון שיש לי בשני סטיקים של 512MB TwinMos Speed Premium DDR PC3500/433 BH-5 ששניהם עולים כמו סטיק אחד של קורסאייר , ולמכור את מה שיש לי כרגע, כדי לרכך את המכה... יש לי מספר שאלות : האם המהלך שאני יוזם כדאי ? עדיין לא התחלתי להתעסק באוברקלוק, כי אני פחדן, אבל התחלתי לחשוב על הנושא לפני שנים ... בביוס של הלוח ראיתי שניתן לשנות מתחים DIMM voltage 2.5-2.8v, האם זה יספיק כדי להביא את הטווינמ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by omerdvd,

היי, אני עומד לקנות מחשב חדש. יש לי דילמה בין AMD Athlon 3200 64BIT לבין פנטיום 4 3.0GHz 64BIT אני צריך המלצות דחוף!!! אני הולך להריץ עליו XP+FEDORA 4 בעיקר לעבודה (ולא למשחקים). תודה מראש!!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by nisim_y,

שמעו אני מחפש לשדרג את המחשב משהוא חזק. עכשיו אני רוצה 2 GB זיכרון ואני רוצה שהם יהיו עם תזמונים טובים מאוד משהוא כמו 1.5 וכאלה . אני רוצה אותם לעשות אוברקלוק,לשחק איתם משחקים ושכל דבר יהיה מהר יותר במחשב . שהזיכרון יהיה DDR 1 תנו הצעות ... התקציב שלי הוא משהוא כמו 3000 אז תתפרעו! יש לוח מסוג : gigabyte -ga-8s655fx ultra אני רוצה לנצל את הלוח הזה עד הסוף עם מעבד חזק שיהיה כמובן לא 64 ביט כי זה לא תומך ב-64 ביט. אך אני רוצה עם 2 מגה קאש. תנו לי מעבד חייה ללוח הזה יענו הכי גבוה ללוח הזה (הלוח תומך במעבדי אינטל!) המחיר לא חשוב אתם יכולים להתפרע במחיר העיקר שזה יהיה תואם ללו האם הזה שהצגתי למעלה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי רציתי לדעת איזה נותן בוסט יותר למישחקים , הQ8300 או הQ8400 ? כרגע יש לי E6500 שלא ממש חזק , האם Q8300 ישפר לי משמעותי? לא חושב על הQ9500 ,Q9400 . רוני

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני עכשיו בתהליך של רכישת מחשב "כפול ליבה" 3.4 MHz מציעים לי לוח של צ'יפסט 945 ו 946 מתוצרת MSI ההבדל ביניהם 300 שקל, כמובן שה 946 הוא היקר יותר. השאלה היא מה ההבדל ביניהם, ואם יש הבדל משעמעותי ששווה את ה 300 שקל. בנתיים התשובה היחידה שקיבלתי היא שה 946 הוא חדש יותר :-X מוכר לא מקצועי תודה מראש, מיכאל

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Ashand,

שלום רציתי לדעת במה כרוך החלפת CPU במחשב ישן? האם צריך להתקין WINDOW מחדש? הגדרות וכו?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ASTR4L,

נכנסתי לאתר של ASUS לעשות עידכון לביוס ותראו מה מצאתי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by malche,

אני קונה מחשב חדש מעבד-intel core 2 quad 2.4ghz Q6600 לוח-Asus P5B Deluxe LGA 775 intel 965 זכרון-samsung 2X1G המחשב מיועד לתלת מימד. רציתי לדעת האם יאפשר לי הלוח שדרוגים בעתיד ל-8G זיכרון? תודה

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. MUSHKIN נחשב לזיכרון טוב ?

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. ב cpu רשום לי לוח אם 694x-698b version v2.x והיצרן לא ידוע ובהמשך בcpu נאמר בקטגוריה של הזכרון מקסימום 2g זכרון(ואני רוצה לדעת אם אוכל להתקין ddr2) ושיש 4 חריצים לזכרון. אם משהו יוכל לברר ולצרף קשור עם מידע על הלוח אם שלי עם גבולות הזכרון אשמח תודה יהודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הערה : במילה "משמעותי"אני לא מתכוון לזריקת כסף על לוחות מיוחדים להמהרה שעולים עשרות אחוזים יותר אבל נותנים שיפור ביצועים של אחוזים בודדים. מלבד השילוש אני חושב לרכוש את ה-TRUE EXTREME 120 ,אלא אם כן ישנו קירור שעדיף עליו במחירו (כ-320 שקל ). זיכרון 4 גיגה. עדיף לוח שתומך ב-USB3 SATA3 . לא מתוכנן SLI ,crossfire . אגב,יש עוד חנויות שעושות המהרה ובודקות את היציבות ותאימות כל הרכיבים באמצעות הרצת PRIME95 במשך 48 שעות כפי ש TMS עושים ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כבר צוין שנצטרך ספק של 480W.. מה עוד חוץ מזה? איזה מעבד וזכרון?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכווווווווווווולם ! השאלה העיקרית שנשאלת פה היא האם באמת איי אמ די מציגה ביצועים טובים יותר והמעבדים שלה עמידים יותר ובכל זאת זולים יותר מפנטיום או שזה פשוט שהעם רוצה שינוי !!! ועובד לאיי אמ די.... האם פנטיום עיבדה את כוחה ?!@ אם כן מתי זה קרה !? שלכם lir@n האיש שלא הכי מאמין באיי אמ די :-[

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by galpilas,

איזה מעבד יותר טוב??

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ccc,

מה ההבדל בין הדלוקס לרגיל? כי אני יכול להשיג ב 750 שקל את הרגיל ובאותו מחיר את האי פוקס הזהה.. אז מה ההבדל ומה עדיף בין שני הדגמיים של אסוס..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by coch,

https://www.guru3d.com/news-story/review-amd-ryzen-threadripper-2950x-and-2990wx.html אם זה מתישהו* בעתיד הרחוק\קרוב ימומש בגיימינג.. זה פשוט מטורף. ב Workloads שמנצלים את זה, מפלצת ביצועים. AMD לא נחים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים