מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
עברתי כאן על כמה אשכולות וכבר בלבלתי את עצמי מרוב אופציות. המחשב ישמש למטרות משחקים, לא צפוי OC (בטח שלא מקצועי שדורש לוח אם מיוחד, אולי בעוד כמה שנים על מנת לסחוט עוד כמה אחוזי ביצועים בעתיד הרחוק) אני לא מתכנן crossfire/sli (אם יהיה שדרוג עתידי אני פשוט אקנה כ. מסך חדש נראה לי) אני לא חושב שאני צריך sata 3 אבל אשמח לשמוע דעות בנושא. USB 3 דווקא נראה לי סביר לעתיד הקרוב (למרות שכרגע אין לי שימוש בכונן חיצוני בעל חיבור USB) האם ישנה חשיבות ליציאת eSata? אני לא רואה כל שימוש עתידי בRAID אין לי מושג אם כדאי לי h55 או p55 וגם איזה דגם בדיוק לאחר שאבחר צ'יפסט האם יש מידע נוסף שאתם צריכים על מנת להמליץ לי על הלוח המתאים ביותר? כמו כן לאחר חיטוט קצר במפרטים של ג'יגהבייט ישנה הע…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב. סביבות ה 7500 עם מסך. ההתלבטות שלי לגבי לוח אם היא כזאת. אני צריך לוח אם שתומך ב SLI שיהיה בו SATA II בנוסף לאפשרות IDE אחת. בשביל לחבר את ההארד דיסק הישן שיש לי כרכע. אין תכנון ל OC. אם אתם מעוניינים לראות את המפרט שחשבתי עליו עד עכשיו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=226471.10 תודה מראש.
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת במה כרוך החלפת CPU במחשב ישן? האם צריך להתקין WINDOW מחדש? הגדרות וכו?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הערה : במילה "משמעותי"אני לא מתכוון לזריקת כסף על לוחות מיוחדים להמהרה שעולים עשרות אחוזים יותר אבל נותנים שיפור ביצועים של אחוזים בודדים. מלבד השילוש אני חושב לרכוש את ה-TRUE EXTREME 120 ,אלא אם כן ישנו קירור שעדיף עליו במחירו (כ-320 שקל ). זיכרון 4 גיגה. עדיף לוח שתומך ב-USB3 SATA3 . לא מתוכנן SLI ,crossfire . אגב,יש עוד חנויות שעושות המהרה ובודקות את היציבות ותאימות כל הרכיבים באמצעות הרצת PRIME95 במשך 48 שעות כפי ש TMS עושים ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם לוח האם שצויין בהמלצה למערכת GIGABYTE GA-MA785GMT עם מעבד AMD PHENOM II X4 965 יהיה מספיק טוב להחזיק את המשחק או בלי קשר אני חייב להפציץ בכרטיס מסך לדוגמא ATI HD5850 1GB GDDR5?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שזה, תודו, לא מעט, בלשון המעטה . נקווה שיחד עם זלילת הספק יש גם תפוקה ראויה .... https://www.extremetech.com/computing/309159-report-the-10th-gen-intel-core-family-draws-as-much-power-as-an-rtx-2080
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני כרגע מעוניין לקנות את שתי הרכיבים הנ"ל ויש לי כמה שאלות: 1.האם כדאי לקנות יד שנייה? 2.במידה ואני כבר קונה יד שנייה האם יש איזה תוכנות(חוץ מ SCANDISK) שאני יכול לבדוק את הזכרונות ואת הדיסק שהם בסדר ולא להסתמך רק על ה BIOS והWINDOWS? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע בתהליכים להרחיב את הזיכרון של המחשב כיום יש לי CORSAIR CMX512-3200C2 512MB 400MHZ PC3200, CAS Latency : 2-3-3-6-T1 מעבד A64 3000+ s.754 newcastle לוח epox 8kda3j רציתי להרחיב את הזיכרון לג'יגה, אבל להוסיף סטיק זהה במחיר שהוא עולה פשוט לא יתאפשר לי כלכלית ... חשבתי פשוט להחליף את הזיכרון שיש לי בשני סטיקים של 512MB TwinMos Speed Premium DDR PC3500/433 BH-5 ששניהם עולים כמו סטיק אחד של קורסאייר , ולמכור את מה שיש לי כרגע, כדי לרכך את המכה... יש לי מספר שאלות : האם המהלך שאני יוזם כדאי ? עדיין לא התחלתי להתעסק באוברקלוק, כי אני פחדן, אבל התחלתי לחשוב על הנושא לפני שנים ... בביוס של הלוח ראיתי שניתן לשנות מתחים DIMM voltage 2.5-2.8v, האם זה יספיק כדי להביא את הטווינמ…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דור העדכון לשבבי ה-Kaveri של AMD מגיע עם דגם אחד בלבד נכון לעכשיו - כשגם הוא לא מצליח לשנות את מצבה העגום משהו של המפתחת האמריקאית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%94%d7%92%d7%91%d7%a8%d7%aa-%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%a9%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%99-%d7%90%d7%93%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלוח הוא Asus A7N8X Deluxe nVidia nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) 1 האם יש ללוח אם כרטיס רשת או שאני צריך לשים 2 איך הכרטיס קול שלו כי אני יודע שיש שני סוגים אחד הוא AC97 ועוד אחד ששמעתי שהוא ממש טוב. 3 האם אפשר לחבר לו את המעבדים החדשים של AMD (בנתיים אני מתכוון לקנות AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU))) 4 איך הלוח אם הזה נחשב?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי את האיימק החדש ואני רוצה להוסיף לו זכרון. יש לו 4 סלוטים, וכרגע 2 מהם תפוסים (4gbx2). השאלה אם להוסיף עוד שניים של 4 בשביל הdual channel או להוסיף אחד של 8, כדי שבעתיד אוכל להוסיף עוד אם אצטרך. מה אומרים? תודה! דרך אגב - אני לא עורך וידאו וכאלה (לפחות כרגע). המחשב לצורך שימוש כללי, כתיבה ומעט גיימינג.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין צורך בשום פיצ'רים מיוחדים. לא צריך כרטיס רשת לא צריך כרטיס קול לא צריך כרטיס מסך לא צריך רייד ובקיצור הבנתם... כן צריך לוח זול ואמין, שיסתדר עם 256 מגה של זכרונות 133 כן צריך לוח שיאפשר להמהיר את המעבד (פנטיום 4 במהירות 2.0A) וזהו. לסיכום: זול + אמין + אוברקלוקר בסיסי. תודה HF
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביצועים באובר קלוק משחקים תוכנות ואינטרנט וכמובן ווידנוס אותו דבר מה יותר טוב? ולמה האיי אם די 2000 שנכסים לפרטים שלו רואים שהוא פחות מ2000
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני בונה /משדרג מערכת לגיימימג כרטיס המסך יהיה 1060 או 970 מתלבט בין שני מעבדים שעולים בערך אותו דבר I5 8400 או I5 7500 מה דעתכם? השימוש כאמור גיימינג
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן, יש לי 128 MB של זכרון RAM, אין לי מושג מאיזה חברה הוא, ובאיזה מהירות הוא עובד (נראה לי שהוא SDRAM) פתחתי את המחשב, ועל הזכרון לא מצויין כלום.. (אין לי את המסמכים של המחשב, קיבלתי אותו בזמנו מהעבודה, ואין לנו שם רפרנס בקשר לזה..) האם יש דרך לדעת איזה זכרון יש לי ? מכיוון שאני רוצה להרחיב ל 512 MB, ואני לא רוצה לקנות סתם זכרון שלא יתאים למחשב שלי ויתקע אותו. מידע נוסף : פנטיום 3, 550 לוח אם Aopen ax63 pro. בתודה, אריק.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי את המעיבד הנ"ל אתמול בחו"ל במחיר שניראה לי סביר בקישור: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=9494388&sku=UMD-102759617 בכל מיקרה אני רוצה לרכוש לו לוח אם מתאים והאמת אני לא עוקב אחרי AMD כבר שנים. אשמח לעזרה בנושא. את הלוח ארצה לירכוש בארץ אם אמצא. אז תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כל הזמן פאנבויז כאלה של AMD טוענים שהתמיכה של האתלון ב64 ביט הרבה יותר טובה משל מעבדי אינטל כולל קונרו האם זה נכון?
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש מעבד-intel core 2 quad 2.4ghz Q6600 לוח-Asus P5B Deluxe LGA 775 intel 965 זכרון-samsung 2X1G המחשב מיועד לתלת מימד. רציתי לדעת האם יאפשר לי הלוח שדרוגים בעתיד ל-8G זיכרון? תודה
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאיפה אני משיג Giga-byte GA-K8NF-9? אני יודע ש"מור לוי" הוא היבואן הרשמי, אבל השירות שלו לא משהו. אני כעיקרון לא מוכר AMD (אין קליינטורה, מעדיפים אינטל) אבל לעצמי אני רוצה מחשב טוב. אם יש מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג? עדיף יבואן ולא חנות. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לוח אם של אסוס דגם ASUS RAMPAGE FORMULA X48 LGA 775 עכשיו ברצוני לעשות מערך של 8ג"ב זיכרון רכשתי 2 קיטים של זכרון 4ג"ב דגם KINGSTONE KHX8500D2K2/4G שיוצר ביחד 8ג"ב זכרון עכשיו כאשר שמתי את ארבעת הזכרונות בסלוטים בלוח האם ואני מדליק את המחשב ,המחשב נשאר על מסך שחור ולא מגיע למצב של ביוס כלום מסך שחור וזהוא. המחשב נידלק וגם המסך אבל אין ביוס וגם לא תהליך הבדיקה של הביוס עים הציפצופים ,אבל כאשר אני שם רק 4ג"ב זה מסתדר והמחשב נידלק ומזוהה עים 4ג"ב זכרון מה הסיבה למצב זה? מה עלי לעשות למה המחשב לא עולה ולא מגיע אפילו לביוס במצב של 8ג"ב זכרון. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
דיברנו קצת על מעבדים וזה ואז אמרתי שחבל שלפני 4 שנים המליצו על מעבד פנטיום 4 במקום המעבד של AMD. אז מה אתם אומרים, לפני 4 שנים, מה היה יותר טוב, AMD או אינטל ? האם סוג המעבד יכול לגרום להרצה אי הרצה תוכנית או האטה מוגזמת של התוכנית. (זה הניסוח שלו) הכוונה האם מעבד של אינטל היה מחשב תוכנית טוב יותר, או אפילו אם אינטל היה מריץ משהו ש AMD לא. הגיוני ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על המעבד הזה: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-103-492&depa=1 בעקרון אני מחפש את המעבד עם הביצועים הכי טובים שיש היום!! (יש תקציב) אני צריך את המחשב בעיקר לעריכת מוזיקה ובשביל משחקים כמו קאונטר סטרייק פיפ"א וכאלה..
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-