עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by captaincaveman,

קניתי 8K3A+ (מקבל היום). כרגע המחשב עובד עם ה-A7M266, יש סיכוי ש-WINDOWS XP יצליח להתגבר על ההחלפה או שכדאי לוותר על הנסיון ולהתקין מחדש? (לא יודע אם זה מתאים לפה או למערכות הפעלה)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. החלטתי לקנות לוח אם חדש בשביל שאני יוכל לעשות SLI של שני כרטיסי GTX570 (כבר יש לי אחד), המליצו לי על שתי הלוחות האלה: Gigabyte Z68X-UD4-B3 Asus Sabertooth P67 B3 האסוס יקר יותר במאה שקל, אבל בלי קשר לזה רציתי לדעת איזה לוח אם כדאי לי לבחור מבינהם, או שאתם ממליצים על לוח אחר בתקציב (עד 950 ש"ח) *אין לי כוונה לבצע OC (למרות שהבנתי ששני הלוחות תומכים מעולה בזה) הנה המפרט שלי: Intel Core I7 2600K 8GB 1333MHz 2x4GB Gigabyte GTX570 Thermaltake Element S Thermaltake 600W (אני יחליף ספק באותה קניה עם הלוח, כנראה זה יהיה 900W של Antech)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. איזה מעבד כדאי יותר לרכוש E7500 או ATHLON II X4 620 ? יש חסרונות ויתרונות בשניהם אבל מה כדאי יותר ? המחיר אותו דבר תודה רבה והמשך יום נעים לכולם

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. מקווה שזה מתאים לפורום הזה אחרת השמח אם יעבור לפורום כללי או מה שלא יהיה.. בכל מקרה כאחד שכבר לא יכול להפעיל משחק בצורה נורמלית כבר כמה חודשים טובים ואני מחכה ומחכה שכבר יכנס לשוק כמו שצריך הI7 או I5 וDDR3 ואני ממשיך לחכות וממשיך לחכות ושום דבר לא באמת קורה. אני לא רוצה לקנות כרגע מחשב חדש עם מעבד פנטיום כפול ליבה או מרובע ליבה ולגלות עוד חודשיים שאפשרויות השדרוג נגמרות. מה אתם ממליצים לעשות בתקופה הזאת? ( שמשום מה היא נורא נורא ארוכה כבר).

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  5. שלום וברכה ברשותי מחשב נייד acer aspire 5738dzg עם 3 גיגה זיכרון DDR2 האם אוכל לשלב עם הזיכרון הקיום אחד מהזיכרונות האלו http://ksp.co.il/?select=.268..316..99..786.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם כן.. אז מה הכי מומלץ לקחת? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 995 צפיות
  6. יש לי P4 2.4. רוצה לקנות לוח Abit IC7 Intel 875P Motherboard ו- A-DATA DDR400 512MB X2. א. האם כדאי (מבחינת מחיר/ביצועים)? ב. האם יתאים ל- OC (אני לא ממש מבין בזה)? תודה.

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  7. שלום (: אחרי סריקות, ובדיקות של כל מיני לוחות הגעתי למסקנה שמה שמתאים לי זה מעבד Intel® Core 2 Quad Q6600 לוח אם מדגם ASUS P5K LGA 775 Intel P35 Intel http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1637&modelmenu=1 לפי האתר של אסוס הלוח הזה תומך בזכרונות DDR2 1066MHz ולא רק זה, יש לו תמיכה שמאיצה את הזכרונות ב 75% לפי טענת אסוס הם קוראים לזה Native DDR2 1066 Support ו ASUS Super Memspeed Technology עד כאן בטוח שלא חידשתי לאף אחד. הספין מגיע מחנות המחשבים איבורי, שמתיימרת למכור את הלוח הספציפי הזה, לא מקוצר, ולא משודרג P5K בפני עצמו ושוב לא PRO ולא SE ולא שום גירסה אחרת של הלוח הזה. אמרתי למוכר טלפוני של איבורי "שעם הלוח הזה אני רוצה זכר…

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  8. שלום לכולם.. היה לי לוח P35C-DS3R אך הוא נשרף לי עם המעבד..(יש בו נזק פיזי לא יודע אם יחליפו) ולפי מה שהבנתי שבוע הבא מגיע P45.. האם כדי לקנות P45 במידה ולא יחליפו לי ? ובמידה יחליפו לי האם אני יוכל לבקש מהחנות לקנות לוח אם אחר במקום מה שהיה לי.. כאילו לעשות טרייד אין..אם אני יקבל זה יהיה חדש... :s05: :s05: :s05: וכמובן מה יהיו טווח המחירים של הלוחות החדשים !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. צריך לוח אם חדש, וזכרונות 4GB זכרונות חשבתי על אלה http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1407 לוח אם אני לא יודע. יש לי מעבד CORE2DUO E6750 אני רוצה להחליף לוח אם בגלל שיש לי לוח אם ישן ומעפן, ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש1GBDDR5 ATI HD4870 שאיאפשר לחבר אצלי בלוח אם. תודה.

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  10. דגמי ה-Ryzen 2000 מוצגים בחנות המקוונת של אמאזון שבועיים לפני ההשקה, בעלויות שמצליחות להפתיע לכתבה

11. Started by itaysk,

(כן... עשיתי חיפוש) ??? ואיזה מהם ידוע בבעיות ויצאה לו גרסא 2? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בקרוב אני אקנה מארה"ב מעבד חדש של אינטל. השאלה שלי היא כזאת: אני מתכנן OC, ולכן אני צריך מעבד טוב. אומרים שהE4300 יותר טוב לOC, אבל התדר שלו הוא רק 800MHZ בניגוד לE6300 שהתדר שלו הוא 1066MHZ. 1)האם זה משמעותי? אני פשוט מאוד לחוץ בתקציב, ואין לי בעיה לחכות לירידת מחירים. בירידת מחירים, אינטל תוציא מעבדים "חדשים" באותו שם רק עם 20 בסוף [דוגמא : E6320] 2)מה יהיו ההבדלים בין המעבדים הרגילים לחדשים? 3) מה יהיה ההבדל בין E4300 לE4400 והאם כדאי בכלל לקנות אותם? 4)מה לקנות? E6300 או E4300\\E4400 תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  13. Started by yuvalri1,

לא יודע איזו רוח שטות נכנסה בי ועידכנתי במחשב החדש שלי את הביוס מגירסה 9F ל- 11F על לוח 8945-PG.... עשיתי את זה דרך WINDOWS, ז"א התוכנה @BIOS... טעווווות!! זה נתקע..... בקיצר... עשיתי RESET - אחרי שכבר רציתי לקבור את עצמי (וחיכיתי בהיתייסרות איזה חצי שעה בWINDOWS התקוע... "אולי" זה ימשיך... ממש), ותודה לאל נכנסה לפעולה מערכת ה RECOVERY. אבל עכשיו בBOOT זה נותן לי הודעה שהCMOS לא בסדר, יתענו הDEFAULTS.... ואז אני יכול להמשיך או להיכנס לSETUP... אם ממשיכים - זה מגיע להודעה חדשה - של GIGARAID, זה אומר שלא מזוהה אף IDE ואם להיכנס לתוכנה כדי להגדיר... יש שם כל מיני ARRAYS, MIRROR ודברים לא מובנים לי, הAUTO שם לא עושה כלום, וניסיתי להגדיר משהו ואז הוא כתב "אזהרה! כל המידע על הכ…

• 11 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by ZenMaster,

מתכוון לרכוש: Intel Core 2 Due E6600 FSB1066Mhz 4MB Cashe Asus P5B Deluxe 2X1GB G.Skill DDR2 PC6400 800Mhz 4-4-4-12 קיים: Maxtor Maxline Plus ll 250GB Sata/150 HDD Plextor CD-RW Premium Nec CD/DVD-RW ND-3551A TEAC 1.44 Termaltake Silent PurePower 560W Logitech MX-1000 Wireless Laser Microsoft Windows XP compatiable Samsung SyncMaster 172T האם הזכרונות האלו טובים או שיש משהו יותר טוב במחיר (אולי OCZ למרות נסיון מר איתם ?) האם באמת יש חשיבות לCL בין 4-4-4-12 ל 5-5-5-15 אם אני לא אוברקלוקר ? (כי יש הבדל לא קטן במחיר)

• 11 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by AVI.S.T,

אפשר מדריך איך לחבר חלקים ללוח אם כמו : זיקרון דיסק קשיח וכרטיס מסך...

• 11 תגובות
    • 601 צפיות
  16. אני רוצה לנקות את המעבד אך המאוורר שלו לא רוצה לצאת.- איך מוציאים אותו? יש לי מעבד Pentium 4 socket 478 אם אני לא טועה. המאוורר פשוט לא רוצה לצאת ואני רוצה לנקות אותו. מה עושים? תודה מראש. .swg

• 11 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by pMor,

איזה מבין הזכרונות עדיפים? מי מספק יותר ביצועים? ועוד שאלה - יש HYNIX ORIGINAL ויש SAMSUNG ORIGINAL תחת הקטגוריה של SAMSUNG & HYNIX , כשהHYNIX יותר זול ב20 שקל. מה מבין כל הזכרונות הנ"ל עדיף?

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  18. השאלה בכותרת

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by adamginz,

אני מאוד מתלבט בין כמה זכרונות: 1. Twinmos 512mb pc3200 tmd-50b 2. Geil 512mb 3200 value 3. OCZ 512MB 3200 PREMIER SIREIS התקציב הוא 530 שקל , החנות הממולצת היא pch מכיוון שאין לי צורך בדמי משלוח. יש עוד הצעות?

• 11 תגובות
    • 861 צפיות
  20. אני מבולבל: דיברתי (התווכחתי) עם אנשים שאומרים לי שלליבה של נורת'ווד *תמיד* יהיה 512kb זכרון מטמון בגלל שזה בעצם ההבדל בין הנורת'ווד לבין הווילמייט. אז איך ייתכן שיש לי חבר שיש לו P4 1.7 עם 256kb cache וכן, ליבת המעבד היא NorthWood!! ואני יודע את זה כי אני הרכבתי לו את המחשב ואני גם הזמנתי לו את המעבד הזה (לפני שנה ומשהו) ויש למעבד רק 256kb Cache. יש לו לוח אם: Matsonic MS9317E אני גם ראיתי מעבד 2.0GHz עם 256kb cache אצל מישהי שהייתי אצלה שהוא גם היה NorthWood!! היה לה לוח אם: ECS P4VXASD2+ שני הלוחות אם הלסוקט 478, שזה סוקט לNorthWood בלבד. אז אני רק רוצה שמישהו יגיד לי למה אנשים תמיד אומרים ש: תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by jean-paul,

האם כדאי לשדרג מעבד מ E7300 שעבר OC למהירות של 3.2 ל E8500 ? או שזה לא יתן לי הרבה. או שפשוט עדיף לשדרג את כרטיס המסך?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אני צריך עזרה בלבחור מעבד ולוח אם למחשב חדש. אני כנראה אקח: כרטיס מסך HD4770 4GB RAM ואני לא יודעאיזה לוח אם ומעבד לקחת. אני מתלבט האם לקחת את הדגם המשולש ליבות של AMD 710 פנום 2 VS מעבד 4 ליבות של AMD 9550 פנום 1 אני גם צריך לוח אם תואם למעבדים האלה בסביבות ה-400 שקל. אני רוצה מחשב למשחקים (אני לא גיימר רציני) שהמשחקים יעבדו בצורה חלקה וטובה בעיקר לטווח הארוך (שנתיים בערך). אני לא מתכנן לעשות OC לשום רכיב במפרט שלי. בערון התקציב שלי ללוח אם ומעבד הם בסביבות ה 1000-1100 שקל אז אם יש לכם הצעות אחרות (גם מעבד INTEL יהיו בסדר) הם ייתקבלו בברכה. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  23. הספק גנרי של פנטיום 4

• 11 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by ori444,

מדובר בזיכרון 3200 DDR 256 PC ה TWINMOS מעט יותר יקר ( כ- 30 ש"ח) האם הוא גם שווה יותר ?

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  25. פרסמתי כאן ת'רד שבו אמרתי שנתנו לי זכרונות CEON במקום MUSHKIN שביקשתי. אני אבקש את ההפרש בחזרה (כי הזכרונות האלה דווקא עובדים לו רע). אבל אין לי מושג כמה לבקש - כלומר, מה ההפרש (פחות או יותר)? מישהו?

• 11 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.