מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם ללוח הזה יש כרטיס מסך מובנה עליו.. gigabyte H55M-D2H
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש עם זיכרון של 4G והשוותי מחירים של כמה חנויות. נתקלתי במשהו מוזר, Kingston HyperX Blu 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9D3B1K2/4G Kin-1215 שנמכר ב500 ש"ח (http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=31075) לעומת 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 DDR III 1600Mhz שנמכר ב670 ש"ח בKSP http://ksp.co.il/gourl.php?uin=9214 . האם זה אותו מוצר? אם לא, מה ההבדלים ביניהם ובמה כדאי לי לבחור? האם הפרש המחירים הזה הגיוני נוכח זה שKSP אמורה להיות אחת החנויות הזולות ביותר וזה שpandas יקרה מKSP בכל שאר רכיבי המחשב? ובכלל, האם קנייה של המוצר הנ"ל משתלמת וטובה למחשב חדש?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום . רק אתמול החלפתי כרטיס מסך ( 8600 - GTS 450 ) , וכאמור לא היה אמור להיות שם צוואר בקבוק עם המעבד . הביצועי מערכת + משחקים נוראיים , וכמובן שהתייעצתי עם רבים ב"פורום כרטיסי מסך " בנוגע לבעיה .. והגענו למסקנה שצריך לחכות לDRIVER עדכני . אך כשהרצתי 3DMARK 06 ֹ( מספר פעמים ) , שמתי לב שהמעבד מוציא פשוט תוצאות נוראיות . במקרה הכי גרוע 200 + ובמקרה הכי טוב 1800 . בהתחלה חשבתי אולי על בעיית התחממות יתר , וישבתי שעה על סידור חוטים במארז + החלפת משחה טרמית למעבד . שיפור במעלות אבל כלום בפועל . ברצוני לדעת אילו תוכנות קיימות עדכניות ישנן לבדיקת ביצועי מעבד . תודה .
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבאתי מחבר את המעבד E6300 יש לי בעיה שהמעבד מוריד את המכפלה נגיד עכשיו זה על 200X6 או 200X7 אבל המכפלה המקורית שלו אמורה ליהיות 9.. (1.86GHZ) איך אני עושה שהמכפלה לא תירד? שהיא תישאר קבוע על 9? אני יודע שבזמן מאמץ המכפלה אמורה לעלות אבל נכנסתי למשחק והמכפלה לא עלתה.. אם אני לא טועה יש איזה אפשרות בביוס לבטל את זה זה שמכפלה יורדת ואני לא זוכר איך.. איך אפשר שהמכפלה תמיד תישאר על 9 ולא תירד? תודה סהר!
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הלוחות הבאים: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3251#ov או http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=jy0uafxYBCrJwksC&templete=2 אשמח לקבל המלצות ממי שמכיר או משתמש בהם איזה יותר טוב וכדאי אני אישית רגיל ללוחות אם של אסוס אף פעם לא איכזבו אותי (אבל זו רק דעתי) שימושים שיהיו במחשב: OC (לא משהו רציני) עבודה עם תוכנות עריכה כגון פוטושופ ואוטוקאד ועוד תוכנות חישוביות של בלימודים שלי לגבי המעבד אני קונה את I7 950 זיכרונות יהיו כנראה של קורסאייר DDR3 1600
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח g41m-es2l ניסיתי לשים עליו מעבד pentium d 930 WINDOWS 7 64BIT לא עולה WINDOWS XP כן עולה *הניחוש שלי שזה קורה כי לא קיים למעבד E.I.S.T והלוח ללא אפשרות ה E.I.S.T במעבד לא יכול להעלות את WINDOWS 7 ---------------------------------------------------------------------- *במעבד הקודם שכן תומך באפשרות ה E.I.S.T רציתי לעשות אוברקלוק, אז ביטלתי כמובן את אפשרות ה E.I.S.T בשביל יציבות ואז שמתי לב ש WINDOWS 7 לא עולה, אז החזרתי את ה E.I.S.T למצבו הטבעי (עובד) ככה גיליתי שלמעבד חייב להיות E.I.S.T כדי ש WINDOWS 7 יעלה ---------------------------------------------------------- אני יודע שזה נשמע הזוי אבל, אם למישהו יש פיתרון, אני אשמח לשמוע
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי פנטיום 4 3.0 שאיתי כבר המון זמן ,הוא מצויין ואני מרוצה אך צריך להתחדש כבר יש ברשותי לוח אם מסוג: CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (14 x 214) CPU Alias Prescott-2M Instruction Set x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3 Motherboard ID 11/04/2009-G41-ICH7-7A69PG0QC-00 רציתי לדעת במידה ואני רוכש מעבד בנפרד של CORE2QUAD או ליבה כפולה האם אני אוכל להתקין אותו על הלוח שלי? מעוניין גם לשדרג זכרונות,יש לי כרגע 3 ג'יגה זכרון. האם הלוח יתמוך גם בDDR3? תודה מראש
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברצוני לקבל סיכום של כ 5 שורות על היסטוריית מעבדים מ8080 ועד i7 של אינטל וכן כל המקבילים של חברת amd
-
- 2 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
טוב אז כמו שכתוב בכותרת יש לי שני סטיקים של 2GB KINGSTON הרכבתי את שניהם כמו שצריך ובביוס רשום שיש לי 4GB אבל כשאני נכנס לווינדוס ובודק ( קליק ימני על המחשב שלי ואפשרויות) הוא רושם לי רק 2 גיגה. גם כשאני בודק בTASK MANAGER הוא רושם 2. אני עובד עם ווינדוס 7 32 ביט [attachment deleted by admin]
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי ראיתי שהמעבד יכול להגיע למהירות 2.93 GHZ מ 2.4 GHZ , איך אני מגדיר זאת?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
או אם היא כבר קרתה?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
התוכנה מחזירה לי רק ציון אבסולוטי שלא אומר לי כלום. האם יש איזשהו אתר עם דירוג הציונים באופן יחסי ?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לבצע RAID 0 במחשב שלי הבעיה שמשום מה לא מופיע לי אופציה של RAID בביוס למישהו יש מושג איך אפשר לפתור את זה? דגם הלוח אם שלי הוא BIOSTAR G31-M7 TE Ver. 6.4/6.5
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
באתר של אינטל כתוב כי המעבד הוא מסוג C2D http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27250 לעומת זאת בכל מיני אתרים כולל ZAP נכתב שהמעבד הוא dual core http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=768849 אז מה נכון לעזאזל ? תודה מראש לפותר החידה
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום רב. ברצוני לדעת האם לוח האם Gigabyte דגם GA-X58A-UD3R צ'יפסט X58 והמעבד Intel® Core™ i7 930 2.80GHz תומכים בוירטואליזציה? אני מעוניין להתקין את מצב XP בחלונות 7. אשמח לקבל תגובה מהיר כיוון שרכשתי מחשב עם מפרט זה במידה ואין תמיכה אני אשנה את המפרט. תודה מראש. איציק.
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
חבר שלי נמצא פה הוא רק היום פה לזמן מוגבל ??? לא הצלחתי להרשים אותו פה הוא רוצה לשאול אם הלוח אם הזה מתאים לI3 Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2076 המלצתי לו על הפורום[br]פורסם בתאריך: 3.10.2010 בשעה 21:29:05 אפשר מענה מהר הוא נמצא אצלי לזמן מוגבל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אם אני עושה OC ואני מקפיד שהטמפ' לא תהייה גבוהה אז אני מוריד את החיים למעבד או לא? אני שואל כי המעבד ב-OC עובד תמיד על תדר גבוה ממה שניתן לו במפעל. כל עוד הטמפ' לא גבוהה והמעבד ב-OC אז אורך החיים שלו יורד? כלומר לא משנה אם אני אעשה OC כל עוד הטמפ' בגבול הסביר זה לא משנה את האורך החיים שלו ממעבד שלא עשו עליו OC? ועוד שאלה, האם זה השתנה בין מעבדים ישנים וחדשים?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, אני אנסה לנסח את השאלה הזאת בדרך הקצרה ביותר. יש לי כרגע 2GB RAM 667Mhz ואני רוצה לשדרג ל4GB. שלוש אופציות: 1. לקנות 2GB (כרטיס אחד) במהירות 800Mhz - במחיר של 196 ש"ח. 2. לקנות 2GB (כרטיס אחד) במהירות 667Mhz - במחיר של 224 ש"ח. 3. לקנות 1GB + 1GB (שני כרטיסים) במהירות 667Mhz - כל אחד במחיר של 122 ש"ח, סה"כ 244 ש"ח. (וכך לאפשר Dual Channel ולא Triple Channel)
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן אני יודע שהכותרת קצת כללית, אבל... השאלה היא כללית, ולא הצלחתי למצוא את המידע הזה. השאלה, כמו בכותרת היא מה הקריטריונים להתאמה בין לוח אם למעבד מתוצרת AMD, (סוג ה-SOCKET זה ברור) עם דגש על מהירות הFSB. אני אנסה להבהיר את השאלה למקרה שצריך. כשקניתי את המחשב הנוכחי שלי, קניתי לוח אם עם צ'יפסט שתמך במעבדים עד הQuad-Core של אינטל (באותו זמן בדיוק יצאו הC2D אבל ידעו שהוא יתמוך גם בQC) אבל עם מהירות חיבור FSB למעבד של עד 1066MHz, מה שאומר שהוא אמנם תומך ב-Q6600 אבל בערך רק בו. כשאני מסתכל היום על מפרטים של לוחות האם אני בכלל לא רואה את נתון הFSB של החיבור עצמו, וכמה שהצלחתי לראות גם הלוחות הזולים יותר (~300 שח) תומכים בכל המעבדים שיצאו עד עכשיו. האם יכול להיות שהנתון הזה כ…
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן. יש לי שתי מערכות מחשב, אחת מבוססת על AMD ואחת על Intel: 1. מעבד AMD Athlon XP (מס' רכיב AXDC3100DKV3E). 2. מעבד Intel Pentium 4 2.66Ghz (Prescott) בהנחה ששתי המערכות בעלות כמות זהה של זיכרון, איזה מעבד עדיף למערכת שרת (הרצת Apache, MySql, SRCDS וכו')? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הרכיבים הבאים בכמה אני יכול למכור אותם? E8400 GIGABYTE ga-ep43-ud3l kingston valueram 2gb dd2 800X2 והכל עדיין עם אחריות
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי את המחשב הישן שלו, בעל מעבד e2220 @ 2.4Ghz, כאשר הוא קנה חדש בגלל שזה הפסיק לעבוד. בכל מקרה, קצת ניסוי וטעייה העלה שככל הנראה, הלוח אם אינו תקין ולכן אני מעוניין להחליף אותו. הדרישות שלי אינן בדיוק בשמיים, אני פשוט מעוניין בלוח אם עבור סוקט 775 שמתאים לו זכרון DDR2 (האם יש בכלל DDR3 לסוקט הזה? לא משנה...) אין לי צורך בהרבה סלוטים של זכרונות, אפילו שניים יספיקו לי ככל הנראה. מבחינת יציאות - FW יהיה נחמד, אבל לא חייב שיהיה. יש צורך ל-4 חיבורי SATA אין צורך ב-USB3, SATA3 או ESATA. כרטיס מסך מובנה - אם יש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה חזק יחסית (לא למשחקים, אבל המחשב ישמש אותי בתור HTPC ב-FullHD) אז זה יהיה טוב, כאשר חייב שתהיה לו יציאת HDMI ועוד יציאה אחת (או DVI…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, הסיפור מתחיל לפני 4 שנים כשקניתי את המחשב. קניתי אותו עם מעבד E6300 ולוח אם D946GZIS של INTEL. נאמר לי בזמנו ע"י אדם זר (לא המוכר בחנות) שהבאס של הלוח אם יגביל את פעולת המחשב, אם אינני טועה, את המעבד. לצערי כבר קניתי את המחשב ולא הייתה ברירה אלא לקבל את זה. בכל מקרה, כיום יש לי מעבד E5500 עם אותו לוח אם. כרטיס מסך ATI 5670 2 גיגה זיכרון. האם אכן לוח האם הוא זה שמגביל את את פעולת המחשב? האם מומלץ להחליף לוח אם? חשוב לציין שהשימוש במחשב הוא לצורכי גיימינג, כאשר חבר עם מחשב כמעט זהה, עם כרטיס מסך פחות טוב מקבל ביצועים טובים יותר. תודה מראש,
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש את המעבד שייתן לי את הביצועים הכי טובים במשחקים שדורשים גרפיקה גבוהה כגון "2 Call of Duty Modern Warfare" וכו.. הרזולוציה היא 1920X1080 איזה מעבד מבין שניהם הוא יותר חזק(למשחקים)?? Intel Core i3-540 או AMD Athlon II X4 640 ???
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-