מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי לוודא שלפני שאני רוכש את הזיכרון הנוסף אני יודע בוודאות שהוא יוכל לעבוד עם הזכרון הנוכחי שלי. הנוכחי: Crucial DDR2 2GB PC2-6400(400MHz) החדש: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211447 תודה מראש. נ.ב. - השתמשתי בCPU-Z כדי למצוא את פרטי הזכרון הנוכחי. וזה נראה קצת מוזר שהוא PC2-6400 וגם 400MHz. הPC2-6400 לא אומר שהוא צריך להיות 800MHz?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מעבד יהיה יותר טוב למשחקים? בכללי מה יהיה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב , אני לא מוצא המון הבדלים בין שני הלוחות חוץ מהמחיר. האם תוכלו להסביר בקצרה מה ההבדלים ביניהם? האם הפרש המחירים שווה את זה?
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10588
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני כשנה וחצי לוח של ABIT ועכשיו התקלקל בחנות נאמר לי שהחברה פשטה את הרגל. האם זה נכון? אין מה לעשות חוץ מליקנות חדש? והאם יהיה צורך בפירמוט? (ווינדוס 7 אולטימייט) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני קונה מערכת מחשב בקרוב ואני בהתלבטות על איזה לוח אם לרכוש עם Intel CI3 540. אני לא מתכוון לשדרג זכרונות בעתיד, כך ששני סלוטים הם די והותר. השימושים במחשב יהיו מאוד מינימליסטיים, שום דבר מיוחד, רק אופיס, משחקי דפדפן פשוטים לילדים קטנים, גלישה באינטרנט ולעתים רחוקות צפייה בוידאו. אם זה חשוב, הנה הרכיבים במפרט: Intel CI3 540 WD Green 500GB 2GB DDR3-1333 מארז "ATX סטנדרטי" עם ספק 400W של DELTA צורב DVD פשוט של Samsung הציעו לי לקחת Gigabyte GA-H55M-S2, אבל ראיתי שיש עוד גרסא "משופרת" של הדגם עם מספר רב יותר של חריצים למיניהם (אני לא ממש מבין בזה), ושניהם באותו המחיר, אז זה בלבל אותי קצת. מה לדעתכם יתאים לדרישות המינימליות הנ"ל, ואם אפשר הסבר קצרצר למה כדי שאבין תו…
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני יודע שישנם לוחות X58 עם התוספת המבורכת, האם ניתן להשיג לוחות P55 או H55 עם מספר החיבורים הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. בחודשים האחרונים התעדכנתי טיפה פחות בכל הקשור לשבבים החדשים, במיוחד ה-Hydra, והייתי רוצה לדעת מספר דברים בבקשה. א) האם יש יצרנית שהוציאה לוח בעל שבב Hydra שתומך לסוקט X58? ב) הבנתי של GIGABYTE אין עדיין תשובה לHydra, האם יש מידע עתידי בעניין? תודה.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
הלוח אם, Gigabyte GA-P55-UD3L H55 CHIPSET Rev 2.0 הזכרון, Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 מתאים?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש זיכרונות Corsair Dominator CMP6GX3M3A1600C7 ולוח אם GA-X58A-UD3R שתומך ב2200/1333/1066/800. השאלה: איך לקנפג את הזיכרונות האלה שיעבדו בצורה אופטימלית עם הלוח הזה? האם עדיף להוריד אותם ל1333 או להעלות ל2200? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני עובד על win7,64bit יש לי כרגע 4 GB http://mushkin.com/Memory/Silverline/996760.aspx האם שידרוג ל 8 GB לצורך עבודה במולטי טסקינג כגון פלאש,פוטושופ,VM,משחקים כבדים וכיוצא בזה יגרום לשינוי ? המפרט שלי : gigabyte EP43 e8400 9800gtx+ אשמח לקבל תשובה תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
החלטתי להשיב לתחייה את המחשב השרוף שלי (במפרט בצד)... (המחשב אמור ליהיות מחשב למשחקים, כרטיס מסך אני ישדרג גם בקרוב - חשבתי על HD4850, אבל אם יש לכם משהו יותר טוב במחיר זול אני אשמח להמלצות...) אני צריך לקנות לו לוח אם חדש, ואני צריך את העזרה שלכם לבחור את הלוח המתאים. אם אפשר שיהיה מוכן לשדרוג עתידי של המעבד (אם אפשרי בכלל) התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח, כמובן שעדיף את הלוח הכי טוב שאפשר למצוא במחיר נמוך ככל הניתן הסתכלתי קצת על לוחות אם בזאפ והגעתי ללוח הבא: GA-MA770-UD3 המחיר סביר, אבל איך הלוח?
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
אז ככה.. אני קונה 2 מחשבים.. 1 מהם למשחקים ו1 מהם לגלישה בלבד ואולי גם קצת צפיה בסרטים שתי המחשבים אותו מפרט פשוט אחד מהם הוא ללא הכרטיס מסך Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA זה המפרט בגדול.. על איזה זכרונות אתם ממליצים? כמובן שאני אצטרך זיכרון שונה לכל מחשב כי אחד מהם משמש בסך הכל לגלישה לא? אני מנסה ללכת על משהו זול ושייתן תמורה רבה יש הצעות? עדיך מהאתר של KSP מכיוון שאני קונה מהם..
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי קובץ מסוים שאמור להיות bootable אם אני לא טועה, בעבר הצלחתי רק להעלות דיסקים כאלה מהצורב הרגיל מכיוון שיש לי צורב dvd והדיסק הוא dvd ניסיתי להעלות אותו דרך הצורב ניסיתי קצת לשנות דברים בביוס, אבל זה לא הולך (העם יש אפשרות לחזור לדיפולט של הביוס והאם מומלץ לחזור לדיפולט?) בכל אופן, אשמח לעזרתם איך אני מגדיר את הצורב dvd בתור הכונן שממנו יקרא הדיסק דרך אגב, אולי אני טועה והוא בכלל לא bootable יש לי אפשרות לבדוק את זה? והאם יש כוננים מסוימים שלא יכולים לעלות דיסקים שהם bootable? תודה מראש על עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
הזכרון, Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 יתאים ללוח אם שתומך במעבדי AMD? שימו לב לI3 I5 I7 ... הלוח Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד ביוס מעודכן ונתקלתי בגרסאות שונות של ביוס כמו שאפשר לראות בלינק תגררו למטה קצת ,אני לא יודע איזה גרסה להוריד מה שידוע לי על הלוח אם שלי זה GA-MA770-UD3 (rev. 2.0) וזהו בספר של הלוח אם קראתי על הביוס ולא מצאתי זכר לגרסאות FKB FJ FI FG וכו' שמופיעות לי פה בלינק של האתר הרשמי מה להוריד??יש לכם מושג אולי לאחד מכם יש אותו לוח כמו לי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3097&dl=1#bios
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי פה את הלוח הישן שלי ויש שם פנטיום 4 2.8GH אז חשבתי לנסות לחפש לו מעבד pentium d משומש שאולי קצת יחזק אותו אפשרי? או שכדאי לחפש פשוט מעבד פנטיום 4 עם תדר יותר גבוה?
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול אם יש בעיה להרכיב 2 כרטיסי זיכרון מחברות שונות והאם יש הבדל בין דגם אחד למשנהו (שני הכרטיסים הם DDR) יש לי מחשב ישן יחסים עם 512MB RAM ורציתי לעשות לו שדרוג קל, קניתי את כרטיס הזכרון הבא: Kingston KVR400X64C3A/512 DDR, 512MB, 400MHz PC 3200 64bit וכשאני מרכיב את השניים ביחד המחשב לא מזהה אותם כלל או שהוא מזהה רק אחד מהם.. יכול להיות שיש איזו אי תאימות בין השניים ? הכרטיס השני הוא: Memory DRAM Description: ADBGB1916, 512, 64MX64, 4B/SSTL2, 8K/64ms, 184, (32MX8)*16 Company: A-Data Technology אולי הוא לא PC3200 ? או שזה לא משנה ממש ? הלוח אם הוא: Gigabyte GA-K8NS Bus Type AMD Hammer Real Clock 200 MHz Effective Clock 200 MHz Memory Bus Propert…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה המפרט של המעבד שלי: intel core 2 quad q9400 2.66ghz 6mb cache s775 1333mhz השאלה שלי האים בגלל שהמעבד בעל 4 ליבות זה 2.66 כפול 4? בנוסף הלוח אם שלי זה: gigabyte ga - ep45-ud3l (775 c2q 1600mhz' intel p 45; ddr2 1066' pci-e 2.0 הסבר קטן על הלוח תודה :
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
לכל חברי הפורום שלום לאחרונה קיבלתי לוח אם מדגם gigabyt GA-M61PME-S2P לינק לדגם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3009#sp חשוב לציין שהדגם הנ"ל מגיע בשני גירסאות גירסה 1.0 וגירסה 1.3 מה שלי יש זה את גירסה 1.0 השאלה שלי היא איזה סוגי מעבדים אני יכול לשים בלוח הנ"ל? לפי מה שראיתי אפשר להרחיב את סוגי המעבדים עם משדרגים גירסת bios אבל אני לא בטוח ואשמח לקבל את עזרתכם. נוסף לזה לא מובן לי עם אפשר לשים בסוקט הנ"ל מעבד מגירסא am3 זאת מיכוון שעל הלוח מצויין במפורש שהסוקט הוא AM2+ ועם כן העם יהיה בעיה בביצועים בתודה רבה לכל המשיבים.
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המאווררים שיש לי (מה שאפשר כמובן, אם יש חיבור) ללוח אם כדי לבדוק את המהירות (האם בהכרח אם מחברים אז אפשר גם לשלוט על המהירות ?) יש לי פה כמה סלוטים על הלוח... יש cpu fan כמובן הוא מחובר למעבד. ויש עוד שניים cpu fan1 ו cpu fan2 ויש עוד אחד בשם pwr fan אני מניח שהשניים הראשונים הם למאווררים או אולי אני טועה ואם כן אז למה השלישי ? אולי בשביל הספק ?! (למרות שיש לו חיבור אחד שמראה על טמפרטורה) בחוברת של הלוח שלושתם בנויים בדיוק אותו דבר (ועדיין שניים נקראים אותו דבר ועוד אחד שלא) : GND +12V Rotation שאלה אחרונה, כשאני מחבר את הכאבל 3 פינים לסלוט הספציפי שלו איך אני יודע על איזה צד כי בעבר ניסיתי לחבר וחיברתי הפוך ונשרף הכאבל אז חבל לנסות סתם ושיקרה משהו. תודה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לוח אם ga-ma78lmt אבל אין במלאי, אז הציעו לי 770T. איך הוא? מה יותר טוב? מה ההבדל בניהם? אני חייב תשובה דחוף כי אני זז לקנות עוד כמה דקות =/ המפרט: amd phenom 2 x4 955 gtx460 1gb 500gb 16mb sata2 hd502hj spinpoint f3 transcend 4gb kit (2gbx2) ddr3 1333mhz
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני יוצר מוזיקה אלקטרונית ומתעסק עם קיובייס 5, לרוב כלולים הרבה דגימות אודיו וסימפולים שלי, ולפעמים אני מגיע לכ- 10 פלאגים פתוחים, תלוי בפרוייקט לא ייצא לי לעבוד על פרוייקטים שלמים (טראקים שלמים עדיין) ולכן אני לא יודע איך המעבד הזה יודע להתמודד עם הסיפור, רציתי עקרונית לשאול אם יש למישהו נסיון איתו ועם התחום, ואם יש צורך בלשדרג למעבד חזק יותר, לדוגמא 4 ליבות (האמת שה- E8400 די חדש אצלי). במערכת יש גם 4 ג'יגה זיכרון ו2 הארדיסקים שמסתכמים בכ-750 ג'יגה תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות קטנה בקשר ללוח האם למערכת החדשה שאני קונה - מערכת מבוססת i5 760. אני לא ממש מבין בזה, אז הדרישה היחידה שיכולתי לחשוב עליה מלוח האם היא שהוא יאפשר הוספת זכרונות נוספים בהמשך (כלומר לוח עם 4 חריצי זיכרון, ולא 2), וכמובן שיתמוך במספר דיסקים קשיחים (נניח שלושה). מכיוון שאין לי ממש דרישות מלוח האם, הכיוון היה ללכת על משהו זול: GIGABYTE GA-P55-US3L (עולה 472 ש"ח). קיבלתי המלצה ללכת על משהו קצת פחות בסיסי, שיאפשר חיבורים נוספים (eSATA ו-FW) למרות שכרגע אני לא מוצא להם שימוש: GIGABYTE GA-P55M-UD2 (עולה 541 ש"ח). אני רוצה לוודא שהוא אכן טוב יותר מהראשון שציינתי, ושהוא לא נופל ממנו בכלום. בנוסף, ראיתי שהוא מיועד ל-Micro ATX - האם זה אמור לשנות? אפשרות נוספת היא…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-