מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע זיכרון במחשב של חברת א-דאטא AData DDR2 2GB 800MHz CL4 אני רוצה להשתדרג ל6 גיגה זיכרון ולהוסיף עוד שתי כרטיסים השאלה אם אפשר לקנות חברה שונה של כרטיסי זיכרון עם נתונים שמתאימים לנוכח או שעדיף לקנות אותה חברה של הכרטיס שנוכח
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום . לפני כמה חודשים עשו לי OC למעבד והעלו לי את התדר מ 3.0 ל 4.0 והכל עבד מעולה .. לפני כמה ימים נדהמתי לראות שהתדר ירד ל 3.0 בחזרה , ואין לי מושג איך זה קרה . השאלה שלי אם יש אפשרות להחזיר את התדר ל 4.0 בלי לעשות O.C מחדש ?
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעשות OC וקודם כל רציתי לדעת מהי הטמפרטורה היציבה למעבד שיש לי: http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL66R.html המקסימום טמפרטורה ניתן לראות באתר שהוא: 68 מעלות צלזיוס אבל זה בטח לא הטמפרטורה היציבה תודה רבה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה ליבה כפולה E4500 2.20 GHZ GEFORCE 8600 GT 1GB לוח אם G31M-SL2 DDR 2 2 GB RAM המערכת הפעלה שלי היא ווינדוס XP PRO 32bit וקראתי ש 4 GB לא ינצלו במלואם ועכשיו אני רוצה לקנות 4 GB אולי עדיף 3GB אם אני יקנה 2GBX1 וישתמש ב1GBX1 זיכרון של עכשיו זה יהיה בסדר שהזיכרונות לא תואמים ולא אותו דגם ? אני באמת ירגיש הבדל או שאין טעם לקנות בכלל ? אני עורך סרטים ומרגיש שהמחשב קצת איטי ובמשחקים אני משחק ממש קצת
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, במחשב העבודה שלי יש 1GB זיכרון בלבד של חברת CEON. החלטתי להוסיף לו עוד 1GB, שבסך הכל יעבוד המחשב עם 2GB זיכרון. אני מחבר את הזיכרון הנוסף, וכשעולה המחשב הוא רושם לי שיש 1GB וכך כתוב גם בביוס וגם במאפיינים בווינדוס, לעומת זאת בתוכנה CPUZ הוא רושם שיש לי 2GB. איך פותרים את הבעיה הזאת. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם לתושבת AM2 במחיר של עד 350 ש''ח, אפשר לראות את המיפרט שלי בצד, המטרות העיקריות הם OC עד כמה שניתן בתקציב, יצא לי לראות את הלוח הזה: ASUS M4N68T-M שנראה נחמד, האם יש אלטרנטיבה טובה יותר בתקציב תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני צריך לדעת איזה צירוף ייתן לי את התמורה הכי טובה מבחינת ביצועים עומד לשמש לאינטרנט, office וקצת סרטים באיכות HD מבוסס intel Intel Core i3 540 Socket 1156 3.06Ghz 4MB BOX + Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET או מבוסס AMD AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX + Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET יעבוד עם Windows 7 64bit ו-4G זכרון בתודה מראש יוסי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבד שלי מתחמם סתם המחשב חדש במנוחה וחם לו אמרו לי עם אתה משחק משחקים תקנה קירור מעבד טוב אבל אני רק גולש באתרים שומע ומוריד מוזיקה אז נשארתי עם הקירור סטוק למה בכלל מייצרים אותו עם הוא כזה לא עוזר או שזה רק אצלי ככה אולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הקירור בתוכנה, בסמארט הכל על אוטומטי ובחלון של הHW MONITOR אני לא מבין אני רק מבין שזה לא טוב לפי האדום והקולות סכנה Uploaded with ImageShack.us
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
בוקר טוב, מעוניין לשדרג את המעבד שלי לצורך משחקים. המפרט שלי הוא: מעבד e6750 לוח אם אינטל dragontail ספק סיסוניק 500 וואט 3 ג'יגה זיכרון ddr2 800mhz כרטיס מסך 9800gt 512mb 256bit מסך 21.5 עם החלפת המעבד אני מביא 460gtx מה האופציות הכי טובות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בימים אילו אני מחפש מפרט למחשב חדש. שאלתי היא, עד כמה שווה (אם בכלל) להשקיע כסף בתמיכה של 3 ערוצי זיכרון ועד כמה זה משפר את הביצועים מול 2 ערוצים (נניח אותו נפח) אני מדבר כאן על שימוש מאוד מגוון במחשב: תכנות עריכת סרטים (לא בצורה רצינית מדי) צפייה בסרטי HD גלישה באינטרנט ובעצם מחשב-כל כזה. שאוכל לעשות בו פשוט מה שארצה ולפעמים גם במקביל. חוץ ממשחקים בעצם שימוש רב תכולתי מיותר לציין כי אני מאוד בעד תוכנות ומערכת הפעלה 64 ביט
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 460gtx 768mb ורציתי לדעת אם ישתלם לי להוסיף עוד כרטיס מסך ואיך הלוח שלי יתמוך במערך הזה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום חברים האם ניתן לעבוד עם המעבד הזה בתוספת של לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET ללא צורך בכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש לשדרג את המעבד כרגע יש לי e4500 core 2 dou! הלוח שלי ASUS P5K-VM תומך בC2DOU וגם QUAD קוואד ממש לא בא לי, אז השאלה שלי היא איזה מעבד טוב להרצת משחקים כבדים(יש כבר כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800GTS 512MB) כי מקרטע לי משחקים כמו MAFIA COD MEDAL OF HONOR ASSASIN2 LEFT FOR DEAD ועוד ועוד אני גם מוגבל בכסף מוכן להשקיע עד 800 שקל. איזה core 2 dou ישרת אותי לצרכים שלי??? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הלוח הזה צד את עיני, ולשמחתי אני משתדרג מI5 (שאפילו לא זכיתי להרכיב ), לI7. חריצי הPCIE נותנים מספיק אפשרויות משחק עם כרטיסי מסך ופיזיקה, 10 חיבורי SATA שמאוד יעזרו לי והוא נותן תוצאות מאוד טובות בOC. יש אלטרנטיבות אחרות? עריכה: ראו פוסט חדש למטה צריך את דעתכם בנוגע לשילוש הרשום מטה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנתי בעתיד יצאו מעבדים עם שבב גרפי מובנה ושיתמוך גם בדיירקטס 11 מזה אומר? שאם הכרטיס מסך שלי תומך דיירקטס 10 ויש לי ווינדוס 7 יהיה לי תמיכה מלאה בדיירקסט 11? משחקים יעבדו על דיירקטס 11? או 10?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מעבד יהיה יותר טוב למשחקים? בכללי מה יהיה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב , אני לא מוצא המון הבדלים בין שני הלוחות חוץ מהמחיר. האם תוכלו להסביר בקצרה מה ההבדלים ביניהם? האם הפרש המחירים שווה את זה?
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10588
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני כשנה וחצי לוח של ABIT ועכשיו התקלקל בחנות נאמר לי שהחברה פשטה את הרגל. האם זה נכון? אין מה לעשות חוץ מליקנות חדש? והאם יהיה צורך בפירמוט? (ווינדוס 7 אולטימייט) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי מעבד E5200 שאני מפעיל כמה תוכנות במקביל הוא מתאמץ קורס " 100 אחוז מאמץ " השאלה אם יש מעבד נורמלי שלא מתאמץ כל כך ? ה Q עדיף ? אם אני משתמש בריבוי משימות ? Q8200 או Q8300 ?
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הלוח אם, Gigabyte GA-P55-UD3L H55 CHIPSET Rev 2.0 הזכרון, Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 מתאים?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני קונה מערכת מחשב בקרוב ואני בהתלבטות על איזה לוח אם לרכוש עם Intel CI3 540. אני לא מתכוון לשדרג זכרונות בעתיד, כך ששני סלוטים הם די והותר. השימושים במחשב יהיו מאוד מינימליסטיים, שום דבר מיוחד, רק אופיס, משחקי דפדפן פשוטים לילדים קטנים, גלישה באינטרנט ולעתים רחוקות צפייה בוידאו. אם זה חשוב, הנה הרכיבים במפרט: Intel CI3 540 WD Green 500GB 2GB DDR3-1333 מארז "ATX סטנדרטי" עם ספק 400W של DELTA צורב DVD פשוט של Samsung הציעו לי לקחת Gigabyte GA-H55M-S2, אבל ראיתי שיש עוד גרסא "משופרת" של הדגם עם מספר רב יותר של חריצים למיניהם (אני לא ממש מבין בזה), ושניהם באותו המחיר, אז זה בלבל אותי קצת. מה לדעתכם יתאים לדרישות המינימליות הנ"ל, ואם אפשר הסבר קצרצר למה כדי שאבין תו…
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי. בחודשים האחרונים התעדכנתי טיפה פחות בכל הקשור לשבבים החדשים, במיוחד ה-Hydra, והייתי רוצה לדעת מספר דברים בבקשה. א) האם יש יצרנית שהוציאה לוח בעל שבב Hydra שתומך לסוקט X58? ב) הבנתי של GIGABYTE אין עדיין תשובה לHydra, האם יש מידע עתידי בעניין? תודה.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לוודא שלפני שאני רוכש את הזיכרון הנוסף אני יודע בוודאות שהוא יוכל לעבוד עם הזכרון הנוכחי שלי. הנוכחי: Crucial DDR2 2GB PC2-6400(400MHz) החדש: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211447 תודה מראש. נ.ב. - השתמשתי בCPU-Z כדי למצוא את פרטי הזכרון הנוכחי. וזה נראה קצת מוזר שהוא PC2-6400 וגם 400MHz. הPC2-6400 לא אומר שהוא צריך להיות 800MHz?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שישנם לוחות X58 עם התוספת המבורכת, האם ניתן להשיג לוחות P55 או H55 עם מספר החיבורים הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-