עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by crazydiamond,

יש לאשתי מחשב המבוסס על מעבד I3 4160, אני יכול להחליף את המחשב לאחד כזה שמבוסס על I5 2400, כל החומרה (למעט הלוח והמעבד כמובן) תועבר ל מחשב I5. האם כדאי? היא עובדת הרבה עם פוטושופ ושאר יישומים משרדיים רגילים - אופיס, אינטרנט וכו. מה עדיף לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by XCG120,

שלום, יש ברשותי לוח אם של אסוס דגם ASUS RAMPAGE FORMULA X48 LGA 775 עכשיו ברצוני לעשות מערך של 8ג"ב זיכרון רכשתי 2 קיטים של זכרון 4ג"ב דגם KINGSTONE KHX8500D2K2/4G שיוצר ביחד 8ג"ב זכרון עכשיו כאשר שמתי את ארבעת הזכרונות בסלוטים בלוח האם ואני מדליק את המחשב ,המחשב נשאר על מסך שחור ולא מגיע למצב של ביוס כלום מסך שחור וזהוא. המחשב נידלק וגם המסך אבל אין ביוס וגם לא תהליך הבדיקה של הביוס עים הציפצופים ,אבל כאשר אני שם רק 4ג"ב זה מסתדר והמחשב נידלק ומזוהה עים 4ג"ב זכרון מה הסיבה למצב זה? מה עלי לעשות למה המחשב לא עולה ולא מגיע אפילו לביוס במצב של 8ג"ב זכרון. תודה מראש.

3. Started by force1711,

שלום וברכה. ראשית, רציתי להודות לכם על האתר הנפלא. נעזרתי בו רבות. 2. שנים רבות אני עובד עם זיכרון קינגסטון ומאד מרוצה. כעת, ראיתי והמליצו לי על CRUCIAL. רציתי לדעת מה אתם אומרים על החברה הנ"ל? טובה, או לא מומלצת או לא? והאם היא יותר טובה והמוצרים יותר אמינים, או קינגסטון יותר? האם יש הבדל ביניהם, ומה יותר טוב. בתודה ובברכה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

יש לי כמה שאלות בקשר אליו: לפי מה שאני הבנתי, ללוחות ג'יגה יש שני ביוסים- ביוס ראשי וביוס משני. הביוס הראשי הוא הביוס שאיתו המחשב עולה. עכשיו, אם הביוס הראשי נפגע מוירוס, או באמצע תהליך עדכון ביוס יש בעיה, או(זה קטע חשוב, תקנו אותי אם אני טועה) אם שמרתי הגדרות OC או הגדרות כלשהן והמחשב לא מסוגל לעלות, הביוס המשני מופעל ומשחזר את ההגדרות המקוריות. האם זה כך? ובמקרה שהדואל ביוס מופעל, מה קורה לביוס הראשי שהוחלף ע"י המשני??? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מה קובע כמה יציאות USB יהיו לי מאחורי המחשב? הלוח אם?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Kfir,

איך אני יכול לדעת בWINDOWS באיזה רוחב פס AGP אני עובד ? (עם כפול 4 או 2 או 1). תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by King_J,

שלום , האם הגיוני שה3700x בזמן שאני נמצא על דסקטופ או גולש באינטרנט הוא נמצא על 50-57 מעלות ? יש לו קירור של amd ועוד מאוורר אחד במארז , במאמץ במשחקים הוא מגיע ל 62-67 , זה בסדר או שהקירור לא טוב

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Tzion,

שלום לכולם אז ככה: מה ההבדל בין ערכת השבבים KT266 לKT333 חוץ מאשר שה266 תומך בזכרון 266MHZ וה333 תומך בזכרון 333MHZ (<-אני לא טועה בקשר לזה נכון? :-\) off-topic: למה הלוח Gigabye GA-7ZXR VIA KT133M AMD שמבוסס על KT133 כל כך יקר?? לעומת הלוחות האחרים של גיגהבייט?? off-topic2: האם הלוח GA-7vrxp תמיד עושה בעיות עם gf4 ti ומה הסיבה ואיך אפשר לפתור אותם? ;D

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, איזשהוא חלק שמהדק את חלק הקירור, אל המעבד, נשבר, ומאז המחשב נדלק רק אם אני משכיב אותו ושם עליו שני אבני שיש מאוד כבדים. (ככה אני עובד כבר עם המחשב חודשיים). כמובן שזה לא עסק, וכבר נשבר לי הכרטיס מסך החדש שלי כי האבן נפל עליו. הבעייה היא שאין לי כרגע כסף להחליף את המעבד, לכן אודה מאוד למי שיכול להפנות אותי לחנות שמוכרת חלקים כאלו, (באיזור ירושלים עדיף..) או לאיזשהוא פיתרון אחר. המעבד שלי הוא ATHLON 64 3000 והבנתי שקשה להשיג את החלקים שלו?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. דור ה-Core השישי של אינטל עוד לא נחת, ואנחנו כבר מקבלים פרטים ראשונים על מה שיגיע אחריו. קפיצה ל-10 ננומטר? כנראה תתעכב פעם נוספת לכתבה: http://hwzone.co.il/14-%d7%a0%d7%a0%d7%95%d7%9e%d7%98%d7%a8-%d7%92%d7%9d-%d7%9e%d7%97%d7%a8-kaby-lake-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%a9-%d7%90/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by nec_000,

המידע הכי אחרון: https://wccftech.com/amd-ryzen-4000-zen-3-vermeer-7nm-desktop-cpus-20-percent-ipc-rumor/ אנחנו מדברים כנראה על קפיצה משמעותית של כ- 20% בביצועים לליבה לעומת Zen2 (דור 3000 הנוכחי). השוואות "מחתרתיות" אצל יצרני המחשוב הגדולים, יצרני OEM, שלהם יש (גם) את אינטל דור 10 על השולחן סביבו מפתחים את המכונות הבאות שלהם, מראות על שינוי דרמטי בתמונת הכוחות העולמית. לשם שינוי, הפעם הזו, אינני אהיה מופתע אם השמוע תתברר כנכונה. אחרי הוכחות והצלחות חוזרות ונשנות של AMD מאז 2017 בנוגע למעבדים, אתנבא בזהירות הנדרשת שההדלפות נכונות לחלוטין. אני בכל אופן מחכה לדור 4000, כמועמד הראשון הרציני מבחינתי עד כה, לשדרג אחרי לא…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Skatman,

שלום לכולם. יש לי את הלוח אם abit an7 הוא לוח אם די ישן. לכן אני מסתבך במציאת מעבד המתאים לו. אין לי דרישות מיוחדות, רק שיתאים ללוח אם. שיהיה לו את הסוקט 462. המחשב אמור רק להריץ סרטים. לא שום דבר יותר מזה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבחירת מעבד ולוח אם בתקציב של 1000 ש"ח, אם אפשרות לחריגה קטנה במידת הצורך. לוח האם צריך לכלול תמיכה בזכרונות 400mhz ויותר (אפשרות לקניית זכרונות מהירים יותר בעתיד), ובנוסף תמיכה באפיק agpx8. ועוד שאלה, בעקבות השקת הויסטה והתמיכה שאמורה להיות למעבדים כפולי ליבה, האם בתקציב יהיה אפשרי, ועדיף לכלול מעבד כפול ליבה (pentium d למשל)? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by EliranB,

בCPUZ הוא מראה pentium D אבל בתמונה למעלה HT 531 ויש לי pentium D 830 מה זה ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by roma,

שלום לכולם! היום התקשרו אלי מPCH בקשר להזמנה שלי ואמרו לי שהלוח הנ"ל יגיע אליהם רק בסוף החודש ולכן ההזמנה תתעקב. הם הציעו לי שאם ארצה להחליף את הלוח לABIT אבל סירבתי ואמרתי להם שאני אחכה. עכשיו יש לי שאלה: יש מצב שאני אקבל REV 2.1 או משהו? תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by navk2,

דיברנו קצת על מעבדים וזה ואז אמרתי שחבל שלפני 4 שנים המליצו על מעבד פנטיום 4 במקום המעבד של AMD. אז מה אתם אומרים, לפני 4 שנים, מה היה יותר טוב, AMD או אינטל ? האם סוג המעבד יכול לגרום להרצה אי הרצה תוכנית או האטה מוגזמת של התוכנית. (זה הניסוח שלו) הכוונה האם מעבד של אינטל היה מחשב תוכנית טוב יותר, או אפילו אם אינטל היה מריץ משהו ש AMD לא. הגיוני ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

שתי שאלות: א. הלוח הזה הוא של אפוקס והוא תומך בPC2700-איך הוא? ב. למה אי אפשר לחבר לוחות AMD למעבדי אינטל? אני יודע שאי אפשר, מעניין אותי למה... :smoke:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם! אני מעוניין להחליף את הלוח אם שלי וראיתי את זה במחיר משתלם:http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3885 האם הלוח תומך באוברקלוק? ורציתי לדעת איזה שיפור יהיה מSLI של שני evga 8800gt 1gb

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי לכל העוזרים יש לי לוח אם Gigabyte P35-DS3P ואני רוצה להוריד את הדרייברים המעודכנים, הבעיה היא שיש כמה גרסאות באתר ואין לי מושג מה מהם מתאים (מצורפת תמונה כדי שההסבר שלי יהיה יותר מובן ) איך אוכל לדעת מה הגרסה שלי? תודה!! מורן [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by daniel86,

יותר מדי זכרון ראם יכול לגרום לצוואר בקבוק או שאין קשר בין השניים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by hal,

היי, יש לי לוח אם אסוס p4sdx שתומך בדואל צאנל +2x512mb זיכרון.(400mhzx2) מעבד 2.4c של אינטל 533mhz fsb שלא עובד בדואל צאנל,האם הזכרונות מנצלים את הדואל צאנל או לא?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by neo690,

יש לי אותו, אני מרוצה ממנו והוא עובד ממש אחלה בחזית המארז יש לי 2 יציאות USB והכנה לעוד כל מיני דברים כמו FIREWIRE ונקודה למיקרופון ואוזניות.. רציתי לדעת איך מפעיל את היציאה של המיקרופון והאוניות? מה צריך לעשות? לקנות? צריך להחליף לוח אם בכלל? הלכתי ל KSP (שיש להם את המארז שלי) שאלתי לגבי זה, והם אמרו לי שהם לא מתעסקים בזה..

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. לא הייתי בטוח אם לפתוח thread פה או במפרטי מחשב, אז פתחתי בשניהם אני מתכנן לקנות מחשב חדש לאחי. התוכנית כרגע היא לקנות AMD X2 3800 והחליף עם ה-athlon64 3200 שלי. בנוסף לשים לעצמי זכרונות טובים יותר ולתת לו את שלי. בקיצור - לשדרג את שלי על הדרך... בניתי מפרט ב-5k. אני לא זקוק להמלצות לגבי החלקים עצמם, למעט זכרון 2x512 עם תזמונים נמוכים (בסביבות 800 ש"ח) השאלות העיקריות שלי הן: האם לרכוש את המחשב כבר עכשיו, או לחכות לתושבת AM2 ... (מבחינת ביצועים) אם אני מחכה ל-AM2, יהיה לי קצת יותר קשה לעשות את ההחלפות (כמובן שה-AM2 יבוא למחשב שלי - לוח+מעבד+זכרון. וחבל כי יש לי אחלה לוח SLI כרגע) * אז מתי בעצם נראה בישראל את הצ'יפסט החדש? * האם תוספת הביצועים שווה את הזמן שצריך לח…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Mr.positive,

טוב אז יש לי אפשרות לקנות כל חודש חלקים מארצות הברית כי אבא של חבר שלי כל הזמן בעבודה שם אז השאלות הם: -מה יהיו המחירים של הbulldozer האם זה מעבד שמיועד לשוק הבינוני נגיד בסביבות ה250-350$ ? -אם אני יקנה את המעבד לפני שהוא יהיה בארץ אני יצטרך לחכות ללוחות אם החדשים זמן רב או שהם ימכרו לפני? -תוך כמה זמן הוא יהיה בארץ לאחר ההשקה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by xgamer,

שלום לכם. אחרי חיפושים נואשים אחר לוח של ABIT או EPOX (הדגמים הטובים) שלא צלחו, החלטתי ללכת על לוח אם חדש. יש לציין שאני מתכוון לעשות לו OC. ראיתי את הלוח הבא של אסוס: ASUS A7N8X-E Deluxe http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7969 מה אתם אומרים? שווה להוציא 500 שקל (זה סוקט A ולא 64)? נ.ב יש מישהו שהיתנסה בהחלפת קבלים נפוחים בלוח כלשהו?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים