עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, יש לי זיכוי ב ivory של 220 שקל. הרבה זמן אני כבר רוצה לשדרג(כמובן ש220 זה רק חלק)ועכשיו אני מתלבט. יש לי לוח אם ישן לפני 4 שנים ככה שאני לא יכול לקנות i5\i7 וכאלה אז אני צריך AMD כנראה(תקנו אותי אם אני טועה). אז איזה מעבד כדי לי ? או שכדי כבר לקנות לוח אם ב220 ואז לקנות i5 ? צריך המלצות חברה. תקציב 220 + כמה שצריך למעבד בקנייה ב אייבורי. בשביל האופציה השניה (לוח אם באייבורי ומעבד במקום אחר) משו כמו 1200 כולל הזיכוי. תודה :} אגב הכרטיס מסך שלי זה nvidia 260GTX.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אמרו לי שב2006 יצא פנטיום חדש עם windwos viasta ואיתם יצאו מעבדים חדשים (דגמים) האם זה נכון? ואם תוכלו לתת לי עוד מידע על הפנטיום החדש שיצא .... [move]תודה לעוזרים [/move]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by mrwolf,

אהלן. אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב. סביבות ה 7500 עם מסך. ההתלבטות שלי לגבי לוח אם היא כזאת. אני צריך לוח אם שתומך ב SLI שיהיה בו SATA II בנוסף לאפשרות IDE אחת. בשביל לחבר את ההארד דיסק הישן שיש לי כרכע. אין תכנון ל OC. אם אתם מעוניינים לראות את המפרט שחשבתי עליו עד עכשיו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=226471.10 תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מה יהיה הבדל הביצועים בין 4GB ל8GB זיכרון?? יהיה משהו משמעותי? וכמובן נבוא בהנכה שאני משתמש בויסטה X64

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by nec_000,

המידע הכי אחרון: https://wccftech.com/amd-ryzen-4000-zen-3-vermeer-7nm-desktop-cpus-20-percent-ipc-rumor/ אנחנו מדברים כנראה על קפיצה משמעותית של כ- 20% בביצועים לליבה לעומת Zen2 (דור 3000 הנוכחי). השוואות "מחתרתיות" אצל יצרני המחשוב הגדולים, יצרני OEM, שלהם יש (גם) את אינטל דור 10 על השולחן סביבו מפתחים את המכונות הבאות שלהם, מראות על שינוי דרמטי בתמונת הכוחות העולמית. לשם שינוי, הפעם הזו, אינני אהיה מופתע אם השמוע תתברר כנכונה. אחרי הוכחות והצלחות חוזרות ונשנות של AMD מאז 2017 בנוגע למעבדים, אתנבא בזהירות הנדרשת שההדלפות נכונות לחלוטין. אני בכל אופן מחכה לדור 4000, כמועמד הראשון הרציני מבחינתי עד כה, לשדרג אחרי לא…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by avivboker,

האם יש ללוח GA-H97-D3H יציאה אופטית לפי האתר של גיגהבייט הם רושמים שהוא תומך ב S/PDIF אבל בפועל (בתמונות שלו) אין את היציאה האופטית

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Deron,

אני רוצה לקנות מעבד לגיימינג מ- amd. מה עדיף לי amd phenom 2 x4 955 black edition או את האלה של ה- 6 ליבות (אם אני לא טועה 10xx ) אני אעשה oc. בנוסף ארצה לדעת האם שווה לקחת 6 ליבות רק לגיימינג, ומתי עומדים לצאת משחקים שיתמכו ב -6???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. מה קורה? אני הולך לקנות מחשב ב 2000 ש"ח: דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Socket AM3 Box לוחות אם למעבדי ‏AMD: ASUS M4N68T-M AM3, nForce 630a, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDAudio, GBL זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך: Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E מארזים: CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח: SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) מחירון עבודות במעבדה: w/o Assembly Computer מחיר החבילה: 2059 המפרט הורכב באתר קיי.אס.פי. מחשבים http://www.ksp.co.il האם הלוח אם: לוחות אם למעבדי ‏AMD: ASUS M4N68T-M…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by adlanm,

זה משהו שאפשר לראות או לבדוק בלי לוח אם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by doreiny,

שלום לכולם רציתי לברר אם קיים מעבד כזה..: amd 3200+(2.2ghz) socket 939 1152k ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. בקרוב אני קונה מחשב חדש, הלוח יהיה Gigabyte GA-P55A UD3 INTEL P55 והמתח של הזכרונות צריך להיות 1.5V לפי מה שרשום באתר. חיפשתי מצאתי זכרונות של A-DATA דגם 4Gb KIT (2G X2) 2000X X Series CL-9-9-9-24, הבעיה שהם עובדים ב-1.6V-1.8V. לצערי הזכרונות היו מתאימים גם מבחינת המחיר.. יש למישהו המלצה לזכרונות אחרים במחיר של עד 700 שקל? מדובר על מחשב שמיועד למשחקים בעיקר.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. הי, האם ניתן להתקין שני יחידות M.2 NVMe SSD על לוח האם שברשותי? הדגם הוא B250-PC-MATE MSI , במפרט שלו רשום Storage • Intel® B250 Chipset • 6 x SATA 6Gb/s ports* • 2 x M.2 slots (Key M) - Support up to PCIe 3.0 x4 and SATA 6Gb/s - Support PCIe 3.0 x4 NVMe U.2 SSD with Turbo U.2 Host Card** - M2_1 slot supports 2242/ 2260 /2280/ 22110 storage devices - M2_2 slot supports 2242/ 2260 /2280 storage devices - Intel® Optane™ Memory Ready • Supports Intel® Smart Response Te chnology for Intel Core™ processors (optional) * M.2 and SATA ports maximum support 2x M.2 PCIe SSD…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש זול (לשימוש ביתי- אינטרנט ואופיס ואולי צפייה בסרטים) ומתלבט בין אינטל ל-AMD. המעבד שאני מתכנן לקנות אמור להיות בסיסי, בסגנון ה-E6300 או המקביל לו ב-AMD. רציתי לדעת אם אפשרות שדרוג בעתיד צריכה להוות שיקול במקרה הזה. בכל מקרה אם יהיה שדרוג הוא יהיה עוד כשנתיים. האם עד אז שדרוג יהיה ריאלי בכלל או שהטכנולוגיה כבר תתיישן יותר מדי? איזה שילוב של מעבד ולוח אם יהיה הכי טוב לשימושים שלי מבחינת עלות/תועלת ומבחינת שדרוג עתידי?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הכוונה באופן כללי לאו דווקא למשחקים.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, איזה לוח אם אתם ממליצים למעבד הזה? בהתחלה המליצו לי על GIGABYTE B450M DS3H אך אמרו לי שהוא לא מספיק טוב למעבד והמליצו לי על GIGABYTE B450 AORUS ELITE אשמח לעזרה בנושא.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by bck,

לא משנה מצאתי את זה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Danny_Malis,

מישהו יכול להביא לי קישור לחנות ברשת שמספקת חומרה גם לארץ ? תודה מראש !

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by hal,

היי, יש לי לוח אם אסוס p4sdx שתומך בדואל צאנל +2x512mb זיכרון.(400mhzx2) מעבד 2.4c של אינטל 533mhz fsb שלא עובד בדואל צאנל,האם הזכרונות מנצלים את הדואל צאנל או לא?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by roes,

הזיכרונות התייקרו בטרוף!! למה המחירים כל כך עלו? לדוגמא: (סתם איזה זיכרון בשביל להדגים) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 הזיכרון הזה עלה פעם 1,200 ועכשיו הוא עולה 1,750 !!!ו *בעיקרון, היום הזיכרון הזה היה אמור לעלות פחות מ 1200 כי עבר הרבה זמן והמחיר צריך לרדת וסיבה נוספת היא ששוק הזיכרונות מתפתח והחברות מפתחות זיכרונות יותר ויותר טובים (הרבה יותר מהירים) ובכלל בקרוב כנראה יצא DDR3 בקיצור, למה המחירים כל-כך עלו?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by malche,

אני קונה מחשב חדש מעבד-intel core 2 quad 2.4ghz Q6600 לוח-Asus P5B Deluxe LGA 775 intel 965 זכרון-samsung 2X1G המחשב מיועד לתלת מימד. רציתי לדעת האם יאפשר לי הלוח שדרוגים בעתיד ל-8G זיכרון? תודה

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Danny_Malis,

אני צריך המלצה ללוח ומעבד בסביבות 2500ש"ח לשתיהם (שידרוג לקיימים בחתימה). תודה מראש !!!

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. כמו בכל שנתיים אני מחליף את המחשב הנייח שלי הגדול בדרך כלל אני קונה לוחות אם מהיצרן הבלתי מנוצח ג'יגה בייט אני ממקם את המחשב שלי במקלט ושם הקירות בנויים מבטון מזויין למרות שיש מזגן לפעמים החום הוא אדיר וגם מזגן לא כזה תמיד עוזר אני יודע שיש פתרונות קירור שונים ומגוונים אבל קודם כל חשוב לי לבחור לוח אם איכותי שיכול לעמוד בחום מסיבי של חדר אטום ולא נושם מדובר בחדר שהוא למעשה חדר עבודה שחם בו ברמות כמו כן אני משתמש במחשב לשרטוטים ולתחום ההנדסה אודה לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום אני מעוניין לדעת איזה לוח אם לבחור מבין GA-EP45-DS3 או GA-EP45C-DS3R ההבדל הוא שהGA-EP45C-DS3R תומך בDDR3 בנוסף לDDR2, תומך ברייד מלא ומגיע עם פאנל סאטה שניתן להרכיב מאחור. הGA-EP45-DS3 מעניק תמיכה לזכרונות DDR2 בלבד, אינו תומך ברייד ולא מגיע עם שום חיבור סאטה אחורי. הבחירה נראת קלה לא? אמנם סופר לי כי לוחות אם שתומכים בDDR3+DDR2 נוטים לחוות תקלות רבות לכן אני שואל אתכם חברי הפורום, האם זה נכון? אני משלב את הלוח עם מעבד Q9300 וזכרונות DDR2. חבל לי לאבד את האופציה של הRAID (אלו הן 2 האופציות היחידות, ועלי לקבל את ההחלטה מהר)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by xgamer,

שלום לכם. אחרי חיפושים נואשים אחר לוח של ABIT או EPOX (הדגמים הטובים) שלא צלחו, החלטתי ללכת על לוח אם חדש. יש לציין שאני מתכוון לעשות לו OC. ראיתי את הלוח הבא של אסוס: ASUS A7N8X-E Deluxe http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7969 מה אתם אומרים? שווה להוציא 500 שקל (זה סוקט A ולא 64)? נ.ב יש מישהו שהיתנסה בהחלפת קבלים נפוחים בלוח כלשהו?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by roma,

שלום לכולם! היום התקשרו אלי מPCH בקשר להזמנה שלי ואמרו לי שהלוח הנ"ל יגיע אליהם רק בסוף החודש ולכן ההזמנה תתעקב. הם הציעו לי שאם ארצה להחליף את הלוח לABIT אבל סירבתי ואמרתי להם שאני אחכה. עכשיו יש לי שאלה: יש מצב שאני אקבל REV 2.1 או משהו? תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים