מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה התלבטויות בין לוחות אם שונים צרכים: לפחות 5-6 יציאות usb תמיכה בכרטיסי pci ex רצוי כרטיס קול טוב מובנה. זכרונות שיעבדו בדואל צאנל שני סטיקים של גיגה ופשרויות להרחבה אני יצטרך כרטיס רשת יש לי שני מחשבים בבית וצריך אנטרנט בחיבור אלחוי (לא יודע איך זה הולך)\ מה אתם מציעים הנה הדגמים שחשבתי: GA-965P-DS3 1100 P5W DH 1690 GA-965P-DS4 1200 P5B Deluxe 1400 GA-945P-S3 685 זה הטווח מחירים בין 700 ל 1300-1400 לא כל כך חשוב אוברקלוק אה ושחכתי לציין שהמעבד יתאים למעבדי הקונרו.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ECS, חברת לוחות הLOW-END המוכרת לכולנו, החליטה ללכת בגדול הפעם ולכלו קצת אפשרויות O\C בלוח מבוסס KT400 החדש שלה, שינוי מתחים, תזמוני זיכרון, FSB (עד 166), Command Rate וכדומה (אגב, האפשרוית דומות באופן מפתיע לאלו של הKD7 מבית אביט..אהמ..אהמ...)..כמובן שבשינוי מתחים הכניסו אפשרות שינוי מתח למעבד ולזיכרונות. מסתבר שהחבר'ה בECS לא עד כדי כך חכמים..שימו לב לאפשרות שלינוי המתח..V-coure- זה בסדר, הם יכולים לבוא להתלמד כאן במשוגים הבסיסיים ;D התמנוה לקוחה מהביקורות של ANANDTECH על הלוח, ניתן לקרוא בלינק הבא: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=1712 לסיכום- Crap. עריכה- כולכם מוזמנים להעיף מבט במתח ה12V :-\
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. שמעתי איפשהו , אולי אפילו פה באתר שללוחות האם של Gigabyte לאחרונה יש אילו בעיות עם מערכת החשמל שלהם , שהיא לא יציבה או משהו כזה , אז רציתי לדעת האם זה נכון או שלא קיים דבר כזה , וגם רציתי לדעת האם אין שום בעיות בולטות גם בלוחות האחרונים של ASrock ו-Asus , האם אצליהם הלוחות בסדר ? לי יותר חשוב לדעת על ה-ASrock מכיוון שאני השבוע כנראה קונה אחד . תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מעבד יותר מהיר I7-2630 או I7-2675 מבחינת הנתונים היבשים ה I7 2675 אמור להיות יותר מהיר אבל ראיתי טבלה שנראה משם לא כך ולא נראה לי הגיוני http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i7-2675QM+%40+2.20GHz
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מיתלבת בין MSI דגם X58 PRO-E לבין לוח אם תוצרת Intel דגם DX58SO לבין לוח אם תוצרת Asus דגם P6T לבין Gigabyte דגם GAEX58UD5 הלוח עם תומך בחלקים שלי פשוט לא יודע איזה מהם הכי שווה ליקנות
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם המעבד יספק אותי למשחקים? עד שנהלם יגיע ואז אני ישדרג את המעבד? רעיון טוב? P45 יתמוך בנהלם? המפרט 4870 ep45 ds3r 4gb
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני כבר כמה זמן מתכנן לקנות מחשב חדש , אבל החלטתי לחכות לכרטיסים החדשים של אנוידיה . יש לי אפשרות לקנות מארה"ב בלי מע"מ ומשלוח(חבר חוזר) - אז חשבתי אולי להביא מעבד , זכרונות ואולי לוח אם . על המעבד - חשבתי להביא את ה8700k - כמובן שאבצע בו אוברקלוק - מה לדעתכם oc למעבד הזה על מנת להנות מיותר ביצועים אך בלי לשחוק אותו יותר מדי. על הזכרונות - חשבתי על אלה - אני מעדיף מהירות גבוהה - כי ראיתי שיש השפעה על משחקים כמו PUBG . לדעתכם 3600 מספיק? על לוח אם - לדעתכם זה ריאלי לקנות לוח אם ולהביא במזוודה? חושבים שכדאי או כבר להביא בארץ? אם כן , חשבתי על זה Rog Maximus Formula . אם לא , אשמח להצעות מחנויות בארץ Ivory בעיקר - לוח אם שי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם וזכרונות [8GB] למעבד I5 3570K למטרת OC קל/בינוני בתקציב של 1000 שקל . תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לאשתי מחשב המבוסס על מעבד I3 4160, אני יכול להחליף את המחשב לאחד כזה שמבוסס על I5 2400, כל החומרה (למעט הלוח והמעבד כמובן) תועבר ל מחשב I5. האם כדאי? היא עובדת הרבה עם פוטושופ ושאר יישומים משרדיים רגילים - אופיס, אינטרנט וכו. מה עדיף לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משפחת המעבדים העתידית של AMD, שאמורה להיות זולה עוד יותר מכל מה שראינו, מתחילה לקבל צורה ברורה יותר עם פרטים טכניים אודות ה-Ryzen 3 1200 לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אם משווים ביצועים אז לאיזה דגמים של מעבדי אינטל ה BARTON 2500 וה BARTON 2800 מקבילים? ועוד שאלה קצרה: איזה MHZ יש למעבדים והאם זה קובע משהו? תודה לכל העונים.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לוח אם של אסוס דגם ASUS RAMPAGE FORMULA X48 LGA 775 עכשיו ברצוני לעשות מערך של 8ג"ב זיכרון רכשתי 2 קיטים של זכרון 4ג"ב דגם KINGSTONE KHX8500D2K2/4G שיוצר ביחד 8ג"ב זכרון עכשיו כאשר שמתי את ארבעת הזכרונות בסלוטים בלוח האם ואני מדליק את המחשב ,המחשב נשאר על מסך שחור ולא מגיע למצב של ביוס כלום מסך שחור וזהוא. המחשב נידלק וגם המסך אבל אין ביוס וגם לא תהליך הבדיקה של הביוס עים הציפצופים ,אבל כאשר אני שם רק 4ג"ב זה מסתדר והמחשב נידלק ומזוהה עים 4ג"ב זכרון מה הסיבה למצב זה? מה עלי לעשות למה המחשב לא עולה ולא מגיע אפילו לביוס במצב של 8ג"ב זכרון. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מעבד יותר חזק והאם ע"י הכרטיס hd4890 באחד מהמעבדים הנ"ל יהיה צוואר בקבוק?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף לקנות ? 256MB PC133 Infineon CL2 256MB PC133 Viking שניהם עולים 250 שקל. ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב שתהיה לו אופציה לראות בטלויזיה הבנתי שהלוח M2NPV-VM מוציא אות TV מכמה סוגים - http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1138&modelmenu=1 לפי התמונה יציאות הטלויזיה נפרדות מכרטיס המסך המובנה, האם זה הגיוני? במידה ואני הוסיף ללוח כרטיס מסך נפרד האם הוא יבטל את היציאות לטלויזיה? תודה המפרט מעבד ?AMD? Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 585 לוחות אם M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 480 זכרונות-? DDR II 667 1GB Kingston- 405 דיסקים קשיחים? Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 300 צורבים? Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA 220 מארזים? HEC Compucase CI-6A21 Black 210 …
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! השתחרר לי סכום כסף סביר לשדרוג המחשב. ורציתי לקבל חוות דעת איפוא כדי להשקיע את הכסף, שיתנו דחיפה טובה למערכת. השימוש העיקרי הוא פוטושופ. ועיבוד תמונה. לוח אם ASUS P5WD2 הרגיל, לא תומך קונרו. מעבד D930 עובד כרגע על 4.2 יציב כסלע כבר חצי שנה. זכרונות 667 "פושטים" עובדים עד 720-740. 2* SCSI 10K RPM 72GB בRAID לקבלת מהירות. אני עוד לא יישמתי את הרייד אבל זה בתכנון קרוב. ואני הולך על הרייד לקבלת ביצועים, כי אני לא מפחד מאיבוד מידע כל כך. מסך 22'' HP P1230 עכשיו מה הייתם ממליצים בהשקעה של 2000 - 2500? אופציה א' להחליף לוח ומעבד, ולהישאר עם הזכרונות הקיימים. שזה אומר לוח P5B DELUXE ומעבד E6400 שיגיעו בבאס 360 לתדר 2900 +-. מחיר בערך 2300. אופציה ב', להשקיע בהרחבת הזכרון ל4…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל תכל'ס ביניהם שאינטל הרבה יותר יקר ? והשאלה אם יש אחרים ברמה גבוהה או אפילו יותר במחיר של אינטל ? אם יש הצעות למחשב ממוצע של חברות אחרות רק שאני יבין או איזה השווהה בין אינטל לאחרים או מאמר אשמח לקבל ולקרוא . תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף לקנות ? לוח אם של MSI http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3097 או לוח אם של Gigabyte ? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2767&catcode=162 למעבד AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor הנטייה שלי כרגע היא ל - MSI כי יש להם יותר יציאות USB וגם 3 שנות אחריות, מה אתם אומרים ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לאחרונה מחפש זכרונות (בארצנו) למעבדי AMD וממש מתקשה למצוא סט סטיקים שמתאים ל-B550 (לוחות Aorus/Rog - גם דרך רשימות QVL). אשמח להמלצה על סט של 32 (עדיפות ל-2X16) במהירות של לפחות 3200, מעדיף חברות כמו GSKILL / Team / Corsair תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הזיכרונות התייקרו בטרוף!! למה המחירים כל כך עלו? לדוגמא: (סתם איזה זיכרון בשביל להדגים) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 הזיכרון הזה עלה פעם 1,200 ועכשיו הוא עולה 1,750 !!!ו *בעיקרון, היום הזיכרון הזה היה אמור לעלות פחות מ 1200 כי עבר הרבה זמן והמחיר צריך לרדת וסיבה נוספת היא ששוק הזיכרונות מתפתח והחברות מפתחות זיכרונות יותר ויותר טובים (הרבה יותר מהירים) ובכלל בקרוב כנראה יצא DDR3 בקיצור, למה המחירים כל-כך עלו?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ומהי השערת המחירים שיהיו להם?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נישארו ברשותי מיספר רכיבים יקרים למדי אחרי שלוח האם הלך לעולמו. תקנו אותי אם אני טועה ולא מעודכן , אבל עד כמה שהצלחתי להבין , עבור השימוש העיקרי שלי במחשב בתור gamer , מעבד 2500 שמורץ בהצלחה ל-3200 מספיק בהחלט , היות וממילא העומס העיקרי מוטל על המעבד הגרפי וההבדל בביצועים זניח לעומת שימוש במעבד חזק יותר . בהיתחשב בעובדה שלוח אם nf2 עולה כ- 300 שח ואילו שידרוג ללוח עם agp כמו nf3 754 ומעבד 64 bit יעלה יותר מ-1500 , נראה לי שעדיף עבורי ללכת על לוח nf2, מפני שנכון לעכשיו ובעתיד הקרוב - אין וגם לא יהיה windows 64 bit ומשחקים תומכים ב-64bit במהלך לפחות 12 החודשים ה…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שרוב ההמלצות למפרטים דלי-תקציב יחסית, מבוססות על Athlon 2500. מהם ההבדלים בין השלושה, ומדוע דווקא ה2500 הינו חביב הקהל כאן? האם יש לו אלושהם יתרונות בולטים על פני 2 אחיו (בהנחה שהפרשי המחיר מגלמים את הבדלי המהירויות)? תודה מראש.
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שמח להודיע שכבר היום התחילו לשווק את הTBred של אמד בארץ!! בינתיים מייבאים אותו ג'יירו טק בלבד כי רק הם מוציאים מחירון פעם בשבוע...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מתעניין במחשב מחודש שיש לו את המעבד כמו בכותרת. ממה שראיתי וקראתי, אין מהירות כזאת בדגם זה. נניח והיא קימת, האם זה הבדל משמעותי מהדגם הרגיל שמגיע עד ל3.4GHZ? מחשב נייד, שימושים סטנדרטיים לגמרי תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-