מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
-
מעבדי ה-Rome לשוק השרתים הושקו רשמית - ומציעים רעידת אדמה אמיתית עם מחירים תחרותיים באופן חסר תקדים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי את המעיבד הנ"ל אתמול בחו"ל במחיר שניראה לי סביר בקישור: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=9494388&sku=UMD-102759617 בכל מיקרה אני רוצה לרכוש לו לוח אם מתאים והאמת אני לא עוקב אחרי AMD כבר שנים. אשמח לעזרה בנושא. את הלוח ארצה לירכוש בארץ אם אמצא. אז תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר שבועיים סגור על המפרט שלי מלבד הלוח אם וצריך את עזרתכם ההתלבטות היא בין MSI z97 gaming 5 Gigabyte z97x gaming 5 Asrock z97 extreme 4 מיועד להמהרת i5 4690k הבנתי שבmsi אין sata express, האם זה קריטי ואצטרך זאת?? המפרט המלא: Intel i5 4690k Noctua nh-d15 G.skill sniper 2*4gb ram Seagate barracuda 3tb Radeon r9 280x vapor-x Nzxt 410/530
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מצרף תמונת מסך של בדיקת טמפרטורה בשתי תוכנות (HWinfo, HWmonitor). כמו שרואים בתמונה יש הבדל של עשר מעלות בין שתי המדידות. איך אני יודע מה מהן הנכונה? זה משנה לי כי בזמן מאמץ כמה חודשים אחרי ניקיון של הגוף קירור של המעבד הוא מתחיל לצפצף כי לפי הסנסור של הלוח אם הוא מגיע ל60 מעלות ולפי ההגדרות בביוס הוא מצפצף כשהוא מגיע לחום הזה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני כרגע עם 16gb ( 2x8) ורוצה לשדרג ולרכוש עוד זוג כרטיסי זכרון של 16 שיהיה סהכ 32 מותקנים אצלי הזיכרונות מהדגם הבא: Corsair Vengeance RGB 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16 Memory Kit מקט יצרן : CMR16GX4M2C3200C16 איני מוצא בחנויות את אותם הזכרונות , מה עושים ? יש אפשרות להוסיף זכרונות שונים ? יש זכרונות מסויימים שמתאימים בהתאם לדגם הנ"ל? ראיתי זכרונות דומים שההתחלה של מקט יצרן זה CMK... זה משנה לי ?
-
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
SIS 655 תומכת בדואל ממורי 2 ערוצים SIS 661 לא ! רק ערוץ אחד השאלה איך ? http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8S655FX-L.htm 661FX http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8S661FXM.htm
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על "המחשב" שאני הולך לקנות לאחי אני רוצה להתיעץ איתכם לפני הקניה!!!! החלטתי שאני קונה מחשב לאח שלי קבלו מפרט מעבד http://www.../product_info.php?cPath=609_269_75&products_id=526 לוח אם http://www.../product_info.php?cPath=609_270_86_322&products_id=2435 זיכרון http://www.../product_info.php?cPath=609_271_92_377&products_id=1413 הכל אם לעגל עולה 1200
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי המעבד שלי (p4 2.8 533fsb) מגיע במאמץ לסביבות 61-62 מעלות. האם זה משפיע על אורך חייו\ על התפקוד שלו? * אל תגידו לי לקנות היטסינק או למרוח משחה טרמית כי כבר יש לי היטסינק, הבעיה היא שמרחו על המעבד החדש בחנות משחה טרמית לא טובה כנראה ולא בא לי לפתוח את זה ולהתחיל למרוח silver בקיצור- בלי עיצות כאלה, רק תענו אם זה משפיע או שאני יכול להיות רגוע.
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי הגה ודוושות, להגה יש חיבור כזה מיוחד שאין לו חיבור מתאים ללוח אם מאחורה, אז חבר שלי אמר לי שקיבלתי מתאם כזה שמחברים אליו את ההגה מצד אחד ואת הצד השני מחברים ללוח אם. יש לי מתאם כזה אבל אני לא מוצא את המקום בלוח שאני צריך לחבר אותו לשם הוא אמר לי שקוראים לזה GAME PORT אבל זה לא עזר לי, חיפשתי בכל החוברות שקיבלתי עם הלוח ולא מצאתי שום דבר, אז יש לכם אולי מושג איפה החיבור נמצא? (בבקשה תעזרו לי אני מת לשחק אנדרגראונד עם הגה!!!).
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
Msi K7N420 PRO NFORCE או ECS K7VTA V3 KT 333 או ELITEGROUP K7S5A v3.0c או Gigabyte GA-7VTX-H PLUS 266A AMD אני רוצה בבקשה שתביאו את דעתכם על שלושת הלוחות הראשונים אני לא מתכנן אובר קלוק לכן אני חושב שלוחות של אביט ואפוקס יהיו די ביזבוז של כסף תודה מראש לעונים :biggthumpup:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
משפחת המעבדים העתידית של AMD, שאמורה להיות זולה עוד יותר מכל מה שראינו, מתחילה לקבל צורה ברורה יותר עם פרטים טכניים אודות ה-Ryzen 3 1200 לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
בהמשך לכותרת התקציב הוא בסביבות 2000 כולל מארז וספק לא כולל HD וכונן DVD המטרה בסופו של דבר שיהיה מחשב שמחובר לטלוויזיה - לסרטים ומשחקים (fifa)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם,אני עומד לרכוש מעבד רייזן 5 2600X , עם לוח אם gigabyte ax 370 gaming 3 הבנתי שעדיף לי לרכוש זכרונות ראם עם צ"יפ b-die של סמסונג שהוא הכי מתאים למעבד אני לא מוצא איך לאתר את הצ"יפ בחנויות ה PC,מצאתי כמה דברים ברשת כמו זה את המחשב כנראה ארכיב ב TMS אך אני אל מוצא זיכרון מתאים במחיר שפוי עם הצ"יפ B-DIE מישהו אולי יכול לייעץ לי איזה זכרון של איזה חברה יתאים למעבד ככה שינצל את כל המהירות,אני מחפש 2933 MHZ או 3200 MHZ ,תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, האם ניתן להתקין שני יחידות M.2 NVMe SSD על לוח האם שברשותי? הדגם הוא B250-PC-MATE MSI , במפרט שלו רשום Storage • Intel® B250 Chipset • 6 x SATA 6Gb/s ports* • 2 x M.2 slots (Key M) - Support up to PCIe 3.0 x4 and SATA 6Gb/s - Support PCIe 3.0 x4 NVMe U.2 SSD with Turbo U.2 Host Card** - M2_1 slot supports 2242/ 2260 /2280/ 22110 storage devices - M2_2 slot supports 2242/ 2260 /2280 storage devices - Intel® Optane™ Memory Ready • Supports Intel® Smart Response Te chnology for Intel Core™ processors (optional) * M.2 and SATA ports maximum support 2x M.2 PCIe SSD…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב חדש מבוסס על מעבד i5 750 המחשב אמור לשמש לפוטושופ ושימושים כלליים האם כדאי לי ללכת על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה או להוסיף כרטיס מסך בנפרד. אשמח להמלצות ללוח אם מתאים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4, 1.8GHz, זיכרון: 256 DDR-SDRAM אני רוצה להרחיב את הזיכרון הפנימי ורציתי לדעת לכמה כדי לי להרחיב, ועם איזה זיכרון להרחיב... תודה מראש!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר יקר ביקש ממני לעזור לו בבחירת מעבד + לוח עד 800ש"ח ללא חריגות דרישה מסויימת שלו היא שבלוח תהיה יציאת AGP וIEEE1394 או איך שזה נקרא... פרט נוסף שהביא לפני הוא שיש לו זיכרון מסוג 512 מגה DDR שעובד במהירות 266 בגלל מכירם הנמוך הייתי שוקל להכניס את AMD לתמונה מאשר את Intel התוכלו לעזור לי למלא את בקשתו?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה התלבטויות בין לוחות אם שונים צרכים: לפחות 5-6 יציאות usb תמיכה בכרטיסי pci ex רצוי כרטיס קול טוב מובנה. זכרונות שיעבדו בדואל צאנל שני סטיקים של גיגה ופשרויות להרחבה אני יצטרך כרטיס רשת יש לי שני מחשבים בבית וצריך אנטרנט בחיבור אלחוי (לא יודע איך זה הולך)\ מה אתם מציעים הנה הדגמים שחשבתי: GA-965P-DS3 1100 P5W DH 1690 GA-965P-DS4 1200 P5B Deluxe 1400 GA-945P-S3 685 זה הטווח מחירים בין 700 ל 1300-1400 לא כל כך חשוב אוברקלוק אה ושחכתי לציין שהמעבד יתאים למעבדי הקונרו.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני יספר לכם אולי זה יענין אותכם טוב אני לתומי אוהב שכל דבר יהיה חדש ומעודכן אז ככה, הביוס שלי הוא מ2003 תוכלו ליראות תפרט בצד אז אמרתי בוא נעדכן אותו קצת, כדי שיהיה יותר נוח לoc שאני מתכוון, אז ככה בחרתי לעדכן אותו מהתוכנה של אסוס רציתי ליראות איך היא עובדת אז התחלתי להריץ אותה, פתאום זה עושה לי eror הלב שלי ירד לתחתונים לא הבנתי מה היה כתוב לנסות שוב ניסיתי שוב אותו דבר היה כתוב שהיה אפשר לצאת יצאתי , עשיתי הפעלה מחדש כדי ליראות שהכל בסדר פיתאום אני רואה אין ביווווווווסססססססססססססס אני לא נשמתי חחחחחחח אחר כך אמרתי גיל יהיה בסדר מה עשיתי? הוצאתי תבטריה ועשתי clear cmos זה לא עזר כלום לא עזר ואז היה לי רעיון לעדכן תביוס שוב דרך floppy אז הלכתי לחדר של אחותי הכנסתי ד…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את הלוח קירור מקורי dell ושמתי לב שיש כמו משחה מקורית כזו כמו דבק כזה בדיוק במקום של המעבד האם זו משחה מקורית ולא צריך להוסיף? או שמומלץ להוסיף משחה איכותית שיש לי תודה מראש כך נראה החדש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ליתר דיוק: Crucial Ballistix 512mb PC3200 (ddr400) 2-3-2-6 2.8v מחיר בארה"ב 138 דולר, אני מאמין שבארץ מקסימום אמור לעלות 660 שקל.. תודה (:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לברר משהו נגיד יש איזשהו לוח אם עם 2 כניסות USB (כמו שלי) ז"א אמפשר לחבר 2 התקנים שעובדים דרך USB. נגיד סורק ועכבר. עכשיו מהירות ה USB 1.1 היא 12 MBIT אבל אם נגיד אני מחבר 2 דברים אז המהירות תתחלק? אני מתכוון נגיד חיברתי מודם כבלים ומדום ADSL שעובדים דרך USB. אז אף אחד מהם "לא יקבל" את ה12 MBIT של הUSB כי זה מתחלק ?