עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, כפי שהבנתי יש אחד ווינצ'סטר ואני יודע שיש עוד אחד רק אני לא זוכר את שמו לפי מירב הבנתי ידוע שמעבדי AMD 64 ה-939 נחשבים לקרים יותר ולטובים יותר מאחיהם ה-XP הייתי מעוניין לדעת קצת יותר לגביי המודלים הקיימים וההבדלים ביניהם ... *(האם המודל קשור בשנתון שבו הוא יוצר או בארץ שבו ייצרו אותו ) *(לאיזה יש את הזכרון המטמון הגדול ביותר מבין דגמי ה3000 ) *(מהו התדר האמיתי של הליבה בה הוא פועם ) *(טווחי מחירים יעזרו מאוד ) בכל אופן אני מודה מראש לכל אלו שיכולים להוסיף ....

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  2. well... אני מבין במחשבים עד מבין מאוד אבל רק כדי להיות בטוח בעצמי (אחרי הכל מחשב לא קונים כל יום) איזה מחשב הייתם קונים באוקטובר,בסביבות ה7000 ש"ח לא כולל מסך (תתחשבו בירידות מחירים וביציאות של מוצרים חדשים) אשמח לקבל תשובה... (נ.ב: חייב להיות בעל radeon 9700)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. איזה מחשב הכי חזק לקידודים? מעבד, זיכרונות, כ.מסך ועוד כל מה שחשוב... יש לי DVD מקליט, ואני מעביר את החומר למחשב בקידודים, אז אני מקליט בערך... כל יום וזה הרבה מאד קידודים. אז מה הוא המעבד הכי חזק לקידודים, הזכרונות הכי טובים, הכרטיס מסך הכי טוב והכי מהיר לקידודים? ועוד כל מיני מרכיבים שאני לא חושב עליהם כרגע, כי אני לא יודע מה הם(אם יש בכלל כאלה). מצדי תמליצו על מעבד כפול ליבה , אבל העיקר תיתנו לי את המעבד הכי חזק כיום לקידוד סרטים. חשוב להדגיש שהצרכים שלי הם גם תוכנות עריכה עם סרטים וצפיה בסרטים. תודה מראש. .swg

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by benisty2,

אני רוצה המלצה על מחשבים.

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  5. Started by hacker2003,

משהו שיתאים ל-AMD3000 ושיהיה מקום ל-2 כוננים "5.x, וכמובן מספיק POWER

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by ndori,

שלום, אני עומד לקנות מחשב ורציתי לדעת מה עדיף לי לקחת: מעבד: 2.6Ghz pentium 4 prossecor with HT technology and 800Mhz FSB (northwood) וזיכרון: 512mb dual channel DDR 400Mhz או: מעבד: 3.06Ghz pentium 4 prossecor with 512 cache (northwood צודק התבלבלתי) וזיכרון: 512mb dual channel DDR 333Mhz כמובן שהלוח אם של הראשון הוא חדיש יותר.... אם לא הבנתם אז המעבד של הראשון הוא מהסוג החדש יותר ולכן גם תומך בזיכרון מהיר יותר אבל לשני מהירות המעבד גבוהה יותר שניהם עולים לי בערך אותו הדבר אז מה עדיף? בנוסף רציתי לדעת בקשר לכוננים קשיחים....אני יכול לקחת כונן קשיח 120 גיגה עם 8 מגה בית בפר אבל יש שני סוגים אחד IDE והשני serial ATA ואני לא יודע מה ההבדל ....הם עולים אותו הדב…

• 15 תגובות
    • 985 צפיות
  7. Started by Holy,

אני צריך לבחור בין 2 מחשבים, אין אפשרות למחשבים אחרים ככה שאין טעם להציע. מחשב ראשון - שרת Dual Xeon 2.0Ghz 4GB DDR בן כמה שנים מחשב שני - Core 2 Duo E6320 2GB DDRII חדש חוץ מזה המפרטים די דומים, בשניהם דיסקים סטנדרטיים (אולי ישודרג לרפטור). השימוש העיקרי של המחשב הוא פיתוח ב-Visual Studio .Net והמטרה העיקרית היא לצמצם עד כמה שניתן את זמני הקומפלציה. המחשב יריץ Windows XP 32Bit על מה הייתם הולכים?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by amit22,

המחשב שלי פנטיום 4 1.8 @ 2.4 512 ddr 333 asus p4533-e geforce 4 mx

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by bluz,

רציתי לדעת, על איזה מטלות מפקד המעבד. לדוגמא, אני יודע איזה חלק יש לכרטיס מסך, אבל מה בעצם עושה המעבד? איזה חלק יש לו בעיבוד גראפי? חבר שלי מתעקש שאני אברר אם למעבד יש השפעה על כמות הFPS במשחק CS:S (בתנאים כבדים של AA*4, AF*16 ואיכויות אחרות במשחק). אז באמת, אם אני משדרג מעבד אני רוצה להשקיע מינימום כסף ולקבל מקסימום תפוקה לצרכים שלי.. מה הוא עושה?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

שלום לכולם. אני קונה לוח למחשב של אבא שלי: המחשב שלו- פנטיום 3 800מה"צ 256מ"ב ראם SDR והלוח נשרף. ואין כבר אחריות... עכשיו יש לי אופציה לקחת את זה: ASUS CUSL2-C-INTEAL 815EP ב-300 ש"ח או TUSL2-C שעובד גם עם טואלטין ב-480 ש"ח! מה אתם אומרים שווה קניה?!?! :-\

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  11. Started by motorishta,

ערב טוב. ברצוני לדעת איזה משני הדגמים הנ"ל יותר טוב. שניהם של קינגסטון 1G 800 הרץ הדגמים הם: הראשון KVR800D2N6/1G-SP 1G PC2-6400 CL6 240-PIN DIMM השני: KVR800D2N5/1G 1GB PC2-6400 CL5 240-PIN DIMM העניין הוא שנשרף לי זיכרון אחד, יש לי 2 זיכרונות של 1G*2, הלכתי לקייאספי והחליפו לי אותו אבל הביאו לי את הדגם הראשון שכתבתי (KVR800D2N6/1G-SP 1G PC2-6400 CL6 240-PIN DIMM) התקשרתי ואמרו לי שאני אבוא ואחליף אותו השאלה היא לאיזה מהם? מה מהם יותר טוב? את הדגם השני בכלל לא ניראה לי שנשאר להם. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  12. E6300 מומהר ל3.0 GHZ מול ה +6000 X2 שראיתי שמוכרים ב1315

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by ggeell,

שלום לכולם , אני עומד ללמוד מקצועית עריכת סאונד עם CUBASE וקונה מחשב חדש רק לשימוש עם התוכנה (עבדתי עם גירסא ישנה יותר באופן חובבני על פנטיום 4 3 ג'יגה ולוח 478 ישן וזיכרון 1 ג'יגה..ללא בעיות . יש אולי למישהו ניסיון עם מחשב תקציבי והתוכנה הזאת ...סדר גודל של סמפרון 3500 או משהו אחר ..אני חפש מעבד+לוח ב -800 שקל +- תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  14. Started by morangal555,

?Celeron 3.06 Ghz 533FSB S-775 64 Bit? או ?Sempron 3000+ (Socket AM2) ואם אפשר עד כמה ההבדלים בינהם גדולים ושאלה נוספת האם הSempron בתושבת החדשה תומך בDDR2 וDUAL CHANNEL? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  15. Started by Nirro,

לכל מי שמתלבט בבחירת מעבד, הגרף הבא אולי יעזור להחליט. מתוך השוואת מעבדים ב-xbitlabs מקור : http://xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-shootout_13.html

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אני מתכנן לקנות מחשב נייד ולהשתמש בו לקימפול, autocad (דו מימד) ומכונה וירטואלית בעיקר. אין צורך ביכולת להריץ משחקי מחשב אז הדגש העיקרי הוא המעבד של הנייד. על איזה מעבד כדאי לי להתמקד מבחינת ביצועים ומחיר? אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף אבל כן רוצה מחשב שיעבוד חלק. מדוע אין benchmark למעבד החדש 8550U כאן https://www.cpubenchmark.net/laptop.html? תודה וחגי תשרי שמחים לכם

17. למחשב שכל מטרתו היא: א. גלישה באינטרנט. ב. עריכת מסמכים וגליונות ומצגות. ג. לראות סתם סרטים / DVD על המחשב. ד. לשחק מקסימום ב THE SIMS 2 / FIFA / משחקי ילדים. ה. להתמודד עם כמות בסיסית של רוגלה וחרא או בקיצור לעשות את כל הדברים הרגלים שלא דורשים יותר מדי מחשב. האם בשביל XP צריך משהו יותר מהבסיס של הבסיס שנמכר כיום בשוק ? (איזה מעבד / ערכה הם הכי נמוכים שיש היום) ? ואיזו המלצה בשביל VISTA ?

• 10 תגובות
    • 578 צפיות
  18. איזה מעבד AMD אתם ממליצים בתקציב של עד 1600 שקל? ולמי שיש את המעבדים כפולי הליבה של AMD אני רוצה לדעת האם הם מעידים על ביצועים משמעותיים?

• 45 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by coolmeen,

אני רוצה לקנות מחשב חדש,אני רוצה מעבד amd בביצועים של intel 4 2.8 ht , 800 fsb ,איזה מעבד מתאים לביצועים של intel

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  20. כרגע יש לי Mobile Athlon XP 2500 באוברקלוק ל- 2305 מגה הרץ בבאס 200 עם מכפיל 11.5 (זה שווה ערך ל- אתלון 3400+). איזה מעבד מסדרת ה- AMD 64bit הוא כרגע **בממוצע** שווה ערך לקונפיגורציה של המעבד שלי, בהנחה שמה שאני עושה איתו בעיקר זה לשחק משחקים - והרבה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dani86,

שלום בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב חדש וכמו שהוא מגדיר את זה הוא רוצה שהוא יהיה חדיש ולמשך כמה שנים שיריץ הכל טוב... התקציב שלו גמיש אבל אני רוצה להתמקד במעבד! קודם כל אני המלצתי לו על AMD64 כי הוא הכי טוב כרגע אבל יש מספר אנשים שמנסים לשכנע אותו לקחת אינטל אז אולי מישהו יכול להגיד לי בעובדות את היתרון של AMD על אינטל? דבר שני אני מתלבט האם ללכת על סוקט 754 או ה 939 החדש כאשר שמתי לב שב 754 יש יותר מגהרצים מאשר בדגמים של 939 אבל ב 939 יש CACHE של 1 מגה וב 754 יש 512KB. אז מה עדיף? והאם עדיף ללכת על PCI-E או AGP? אני מניח שאם על PCI-E אז חייבים 939 כי ה 754 לא תומך בו.. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by zzroni,

הכוונה אם אני קונה xp2000 , יש לו יתרון ברור או גדול על ה- 1800 ? אם אפשר לפרט קצת. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום , איזה מעבד AMD יצא השנה שיחליף את 8350 ? לא מצאתי שום מיידע בגוגל האם AMD תשחרר מעבד שיתחרה מול 4790 ?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by lior46,

?Athlon64 3200+ (s939) Venice Core? או ?Athlon64 3000+ (Socket AM2)?

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  25. Started by Hyena,

אצל האינטל המהירות BUS היא 800 מגה הרץ, איך זה הולך ב AMD? אני רוצה להלביש מעבד AMD על לוח אם של אסוס: ASUS A7N8X nForce2 FSB333/DDR400/AGP 8X/Audio/Lan/UDMA133/USB2.0 אני פשוט לא מבין את כל הענין הזה של המהירות BUS אצל AMD לעומת INTEL ועוד שאלה, למה כולכם ממליצים על זכרון אחד של 512 במקום על 2 של 256 ולנצל את DUAL CHANNEL ????

• 2 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים