מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי 256 מגה בייט של זכרון וחשבתי להוסיף עוד 128... השאלה: האם כדאי לי מבחינת מחיר ומבחינת ביצועים ואיזה זכרון אני יצטרך לקנות? האם כל זכרון יתאים למחשב שלי?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם צריכה זכרון גדול ומהיר ל- HTPC שאני בונה על בסיס אינטל דואל קור האם 2 ג'גבייט יספיקו? ואז, האם ללכת על : Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 או שאולי משהו אחר? ותודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 לבין Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 ואם אפשר המלצה ללוח אם אחר בטווח מחירים של 700-999 - לא מתכוון לעשות OC... תודה
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד I5 760 קצת יותר משנתיים על לוח אם ASUS P7P55-M השאלה שלי היא האם המעבד הזה מספיק חזק גם למשחקים הכי כבדים כי הוא 2.8GHZ האם יכול להיות שיש צוואר בקבוק עם הכרטיס מסך שלי(במפרט). ועוד משהו שמעתי שמעבד שמתחמם יכולים להיות בו נזק שיפגע בביצועים בעתיד.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מעדבד עדיף עדייף ךמשחקים ולשימוש ביתי עם הרבה תוכן HD כשהדגש הוא על מס' ישומים פועלים יחד i5 750 i7 920 או i7 930
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחה''צ טובים זה המפרט שכרגע רץ : Intel i3-4130 3.4 GIGABYTE h81m-s2pv 8GB ddr3 memory R9-280x 3GB seasonic 520 המחשב מיועד לשימושי יוםיום ולימודים (ניהול מערכות מידע - תכנות ברמה בסיסית יחסית לכן אין השפעה גדולה בבחירה) משחקים- BF1 בעיקר, שבו הסינגל רץ מעולה בהגדרות גבוהות, אבל במולטי במצב של 64 שחקנים המשחק מקרטע גם על הגדרות נמוכות מאוד- ולדעתי הבעיה אולי נעוצה במעבד החלש. התקציב דיי לחוץ ( חייו של סטודנט אלא מה) לכן השאלה שלי האם כדאי להשקיע במעבד יד שנייה כגון I5-4460/4570 והבעיה תיפטר או שמא נדרש שדרוג של כל השילוש? תודה, אור.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המחשב שלי ואני מתלבט בין שני הלוחות הנ"ל. המחשב הולך להיות לשימוש כללי (אינטרנט, אופיס, הורדות וכדומה) וצפייה בסרטי HD לאחת מהלוחות הנ"ל אני הולך לחבר מעבד i5 2500k ורציתי לדעת מה עדיף. אני קונה מפנדה וההפרש מחירים ביניהם הוא קטן (35 ש"ח יותר לGB). תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע מה ההבדל בין הלוחות: LANPARTY UT NF4 SLI-DR Venus LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert (?) תודה, אופיר.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר 6 שנים עם אותו מחשב שבזמנו 4 ג'יגה ראם היה הרבה, היום אני מבין שזה מתחת למינימום אפילו. המחשב התחיל לעשות לי לפעמים מסכים כחולים, 'לקרטע' וכו' רק מגלישה בכרום, יוטיוב ושימוש בפלאש במקביל. אני די בטוח שזה נובע מחוסר בזכרון כי בתיאור של המסכים הכחולים רשום memory cache. בקיצור, הגיע הזמן להוסיף. מה גם שיש לי Win 7 64bit שזה המינימום 4 ג'יגה זיכרון ל64 ביט. בנוסף, שמתי לב שכאשר אני גולש בכרום והרבה חלונות פתוחים, במקביל אני משתמש בפייסבוק, יוטיוב וכל מיני אתרים שפועלים במקביל, כשאני נכנס למנהל המשימות ולביצועים אזי יש ניצול באופן רציף של 65-80% מהזיכרון ואפילו מדי פעם יש קפיצות ל90% מהזיכרון הפיזי. ברשותי המחשב הבא: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חבר'ה, המחשב היום נכבה ולא נדלק, לאחר פירוק כל החלקים ההנחה היא שלוח האם כשל. אני רוצה המלצה ללוח אם חלופי לגיימינג, יש לי כרטיס מסך gtx1060 מיני (מאוורר אחד) של evga. מעבד i5 4460 3.2 2 זכרונות שכל אחד 4gb. (מפרט מדויק בפרופיל שלי) מעדיף שיהיו 4 חריצים לזיכרונות ראם, ככה אוכל להוסיף זכרונות בהדרגה כי התקציב שלי מוגבל. אם העדיפות היא ללוח אם בעל 2 חריצי זיכרון, אחיה עם זה. אני לא יודע מה המחירים הסטנדרטיים של לוחות אם לגיימינג וקשה לי לנקוב במחיר. בואו נגיד שעד 1500₪ וגם זה בהגזמה מטורפת, ממש הסחפות. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי בשעה טובה מחשב חדש בחלקים כיצד ניתן להסיר את המדבקה הצמודה למעבד בלי לגרום לו נזק תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עברתי כאן על כמה אשכולות וכבר בלבלתי את עצמי מרוב אופציות. המחשב ישמש למטרות משחקים, לא צפוי OC (בטח שלא מקצועי שדורש לוח אם מיוחד, אולי בעוד כמה שנים על מנת לסחוט עוד כמה אחוזי ביצועים בעתיד הרחוק) אני לא מתכנן crossfire/sli (אם יהיה שדרוג עתידי אני פשוט אקנה כ. מסך חדש נראה לי) אני לא חושב שאני צריך sata 3 אבל אשמח לשמוע דעות בנושא. USB 3 דווקא נראה לי סביר לעתיד הקרוב (למרות שכרגע אין לי שימוש בכונן חיצוני בעל חיבור USB) האם ישנה חשיבות ליציאת eSata? אני לא רואה כל שימוש עתידי בRAID אין לי מושג אם כדאי לי h55 או p55 וגם איזה דגם בדיוק לאחר שאבחר צ'יפסט האם יש מידע נוסף שאתם צריכים על מנת להמליץ לי על הלוח המתאים ביותר? כמו כן לאחר חיטוט קצר במפרטים של ג'יגהבייט ישנה הע…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בביוס יש אפשרות שנקראת Central Processing Unit Intelligent Accelerator 2 יש לאפשרות הזאת כמה מצבים בינם ספורט, טורבו וביצעים מלאים, מתרגום החיפוש בגוגל על הערך Central Processing Unit Intelligent Accelerator 2 האפשרות אמורה להתאים את תדירות זרם חילופין (שנמדדת ב Hertz כמו שהספק נמדד ב Watt) של Central Processing Unit לדרישות התוכנה על המחשב (כמו משחקים ותוכנות לעריכת סרטים) אבל CPUIA2 לא חכמה כמו השם שלה היא לא מגבירה את מתח של CPU בהתאם לדרישות הצריכה בהגברת תדירות זרם חילופין וצריך להגדיר את המתח ידנית (תקנו אותי אם אני טועה או שהתרגום הטעה אותי). יש לי ספק בהספק של 600 Watt וחומרה תואמת : (Serial American Thyroid Association Power Connector 3.3Voltatge 15+15+15+15pin ,…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הזיכרונות התייקרו בטרוף!! למה המחירים כל כך עלו? לדוגמא: (סתם איזה זיכרון בשביל להדגים) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 הזיכרון הזה עלה פעם 1,200 ועכשיו הוא עולה 1,750 !!!ו *בעיקרון, היום הזיכרון הזה היה אמור לעלות פחות מ 1200 כי עבר הרבה זמן והמחיר צריך לרדת וסיבה נוספת היא ששוק הזיכרונות מתפתח והחברות מפתחות זיכרונות יותר ויותר טובים (הרבה יותר מהירים) ובכלל בקרוב כנראה יצא DDR3 בקיצור, למה המחירים כל-כך עלו?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI עם DDR2 שתומך עד תדר 667MHZ ועד 2GB בכללי. הזיכרון הישן שלי היה 512MB DDR2 533MHZ הזיכרון החדש שקניתי הוא GEIL DDR2 1GBX2 800MHZ עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את המחשב ששני הזכרונות בפנים (2GB) או אפילו רק אם אני שם אחד מהם.. המחשב עובד רק שאני שם בסלוט הראשון (השמאלי ליד המעבד) את הזכרון הישן, ובסלוט השני את הזכרון החדש (1GB) - ככה שיש לי 1.5GB .. אז עכשיו למה שניי הזכרונות לא פועלים לי ביחד? ולמה אף אחד מהם לא פועל לחוד?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לבחור4 סוגי זיכרונות אז מה כדאי המחיר לא משנה אני רוצה לדעת מה הכי טוב מה יתן לי ביצועים ואפשריות יותר גדולות ב O.C 1.Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 Model 996527 2.G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ 3. Corsair 2GB PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X2048-6400C4 4.GEIL 2GB 2*1GB PC2-6400 800MHz DDR2 Ultra Dual Channel
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם לוח האם שצויין בהמלצה למערכת GIGABYTE GA-MA785GMT עם מעבד AMD PHENOM II X4 965 יהיה מספיק טוב להחזיק את המשחק או בלי קשר אני חייב להפציץ בכרטיס מסך לדוגמא ATI HD5850 1GB GDDR5?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שנצפה, הAthlon X2 3800+ מוצע למכירה בפחות מ370$ (150$ פחות מהX2 4200+ שהיה הכי זול), חצי מגה קאש לכל ליבה ל1MB כולל, כנראה ליבת מאנצ'סטר. מקור: http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=3442 החנות שנמכר בה: http://newsite.pagecomputers.com/store/Product_accessoriesx.asp?catalog%5Fname=Unclassified&category%5Fname=32g32c302s1287&product%5Fid=840249&cookie%5Ftest=1
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הזכרונות הללו נחשבים טובים? G.Skill 1GB One Stick DDR2 PC6400 800 MHz 4-4-4-13 F2-6400CL4S-GBPK ובמה הם שונים מאלו: F2-6400CL4D-2GBPK תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
להזכירכם AMD נמצאת ב 7NM כבר משנה שעברה: https://hothardware.com/news/intel-7nm-cpus-late-2021-90-percent-market-share-days-over
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. פשוט אני סקרן לדעת , לדוגמא אם אני קונה היום לוח אם כלשהו Z68 , ובעתיד , כאשר כבר מעבדי Ivy Bridge יהיו בשפע בכל החנויות בארץ ואני ארצה לשדרג לאחד המעבדים האלו , האם תיהיה תאימות בין ה-Ivy Bridge ללוחות אם בעלי צ'יפסט Z68 של היום ? , או שהמעבדים האלו יהיו בעלי תושבת שונה ולא יתאימו ללוחות האלו שציינתי ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התקלקל לי הלוח אם והחלטתי להחליף על הדרך גם את המעבד. אני צריך לוח אם למעבדי AMD עם ארבע חרצי זיכרון של DDR2 ושתי חריצי sata2 לכוננים קשיחים (לפחות). אלו הלוחות שמצאתי: http://www.skypc.co.il/pl_product~950755~10~0.htm http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 מעבד AMD תואם. מה עדיף Athlon II x4 או Phenom II x2 ? התקציב הוא כ- 850 ש"ח לשניהם. מעדיף מ RSM כי הם דיי זולים. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי שני HD (לחריצים הכתומים) אחד מלא והשני ריק (ריק כי משהו קרה נמחק לבד בהקשר לזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294178.new#new) הדלקתי את המחשב ומופיע לי המסך הכחול(בדיקת דיסק) כיביתי את המחשב (לא היה כח לחכות) חיברתי את הריק לחריץ אחר (השחור ליד האדום) והפעלתי ואז שנכנסתי לכוננים ראיתי כאילו שהוא עשה לי רייד והעתיק גם לכונן השני זה הגיוני ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-