עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mokisho,

איזה זיכרון הייתם בוחרים?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by nadav275,

?M55Plus-S3G AM2 + ?Athlon64 3500 או 8I945GZME-RH + ?Pentium D 2.66Ghz שני הצמדים- בסביבות 1100 ש"ח... מה עדיף?! מבחינת לוח, פיצ'רים וכו' ומבחינת כוח עיבוד

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by AzurA,

שתי שאלות ברשותכם קודם כל לא מצאתי בשום חנות פה באילת בדקו עם המון ספקים את הלוח הזה ואין לאף אחד , לא יודע מה הקטע הוא נדיר או משהו ? המקום היחיד שמצאתי שברשת שלהם יש במלאי זה KSP , שמתי מקדמה 175 ש"ח ונאמר לי שביום שני-שלישי זה יגיע יש מה לדאוג מלקנות אצלם ? שמעתי כמו כולם את השמועות על חלקים משומשים וכו' שזה בעצם ההסבר למחירים הזולים האלה אני יכול לבטל בכל רגע, כשיגיע הלוח אני הולך להסתכל עליו ב70 עיניים כדי לראות שאין נזק פיזי או משהו דומה לזה בכלל ויש באפשרותי לבטל ללא דמי ביטול מה דעתכם ? אני יכול להיות רגוע ? או שיש משהו ספציפי לבדוק בו? לגבי הזכרונות שאני הולך להתאים לו, איזה לקחת אני רוצה 16GB של CORSAIR, על איזה ללכת 1600 או 1866 ? ואם 1600 אז יש דגם עם 1.35V , …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by TNAfan,

והאם כדאי להחליף את ה- E6600 שברשותי ל-E6850 ??

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. המטרה העיקרית שלו היא OC. לא צריך RAID, עדיף שיהיה USB 2.0 אם לא אז לא נורא. אני לא צריך תמיכה במעבדי 533 ועדיף שהלוח לא יעבור את ה900, 1000ש"ח מקסימום. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by michmoch,

שלום רב. אני לפני רכישת מחשב חדש ומתלבט ??? בין מעבד 4 ליבות Q9300 למעבד 2 ליבות E8400. הבנתי כי 4 ליבות מתאים לריבוי ישומים. מה הכוונה המעשית ב"ריבוי ישומים" ? פתיחת מס' רב של דפי אקספלורר ? עבודה אקסל, ווורד , אינטרנט וסריקה בתוכנת אנטי וירוס במקביל ?? מה ההבדלים המעשיים בין 2 ל- 4 ליבות ? והאם זה נכון ש- "עדיף לקנות 4 ליבות במחשבה לטווח הרחוק" ?? ( כדי "למשוך" עוד שנה שנתים עד להחלפת המחשב או שדרוגו) לא מתוכנן OC , לכן אין צורך להתייחס לנתון זה בדגמי המעבדים הנ"ל. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לביצועים בסטיק אחד, לאוברקלוקינג.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ssib,

היי לכולם צריכה זכרון גדול ומהיר ל- HTPC שאני בונה על בסיס אינטל דואל קור האם 2 ג'גבייט יספיקו? ואז, האם ללכת על : Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 או שאולי משהו אחר? ותודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by אחד- למליון,

שלום יש לי מחשב פנטיום 3 ווינדוס אקס פי כבד לי מדי על המחשב ורציתי להתקין לי וינדוס 98 ואין לי אפשרות להתקין את הלוח אם שלי עם הכרטיס רשת והכרטיס קול שמובנים עליו כי אין לי את דיסק ההתקנה ורציתי לשאול מאיפה אני יכול להוריד את ההתקנה של הלוח שלי תודה רבה

10. Started by מנחם ק,

שמעתי מטכנאי שטען לי שבניגוד לצ'יפסטים של אינטל שהם הטובים, לוחות אם מלאים שמייצרת אינטל הם באיכות נמוכה, האם הדבר נכון? (מדובר על קניית לוח למחשב שישמש כשרת קבצים). מה דעתכם?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by omrit,

שלום, סביר להניח ששאלו כבר את השאלה הזו, אבל לא מצאתי שום דבר בנושא, אז אני מתנצל מראש.... :-[ בכל מקרה, אני מתלבט בקניית מעבד, מה עדיף? p4-540-3.2-1MB או p4-630-3.0-2MB ??? (שניהם באותו מחיר) תודה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tuvia,

שלום. יש לי שני סטיקים של 512*2 ואתמול קבלתי שניים של 256 אם אותה מהירות שניהם גגר 400 mhz. אני יכול להוסיף אותם בלי שיהיו בעיות? והאם זה בכלל מומלץ? תודה מראש טוביה.

• 35 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by UV1,

מסוג gigabyte EP43-DS3 חיפשתי במנואל שלו, אני לא מצליח להבין עד הסוף. היום יש עליו DDR2 1066MHZ 2GB*2

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. דור ה-Core השישי של אינטל עוד לא נחת, ואנחנו כבר מקבלים פרטים ראשונים על מה שיגיע אחריו. קפיצה ל-10 ננומטר? כנראה תתעכב פעם נוספת לכתבה: http://hwzone.co.il/14-%d7%a0%d7%a0%d7%95%d7%9e%d7%98%d7%a8-%d7%92%d7%9d-%d7%9e%d7%97%d7%a8-kaby-lake-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%a9-%d7%90/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by VortexD,

יש לאחי מעבד E6320 ובעת הפעלת המחשב רשום שהוא רץ ב1.40 במקום ב1.86 שבו הוא אמור לפעול מה עושים כדי לתקן את הבעיה הזו

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני הייתי מעוניין לשדרג את המחשב שלי בכרטיס מסך חדש מדגם HD6870 הייתי רוצה לדעת אם המעבד הנוכחי שיש לי QUAD6600 יגרום לאיזשהו מחסום מבחינת ביצועים לכרטיס מסך, bottle neck כאילו ... תודה רבה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Dvich,

כפי שנצפה, הAthlon X2 3800+ מוצע למכירה בפחות מ370$ (150$ פחות מהX2 4200+ שהיה הכי זול), חצי מגה קאש לכל ליבה ל1MB כולל, כנראה ליבת מאנצ'סטר. מקור: http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=3442 החנות שנמכר בה: http://newsite.pagecomputers.com/store/Product_accessoriesx.asp?catalog%5Fname=Unclassified&category%5Fname=32g32c302s1287&product%5Fid=840249&cookie%5Ftest=1

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יחד עם הepox 8rda3+ קיבלתי כמה היט-סינקס קטנים, הם סתם מסופקים ליופי או שיש איזה משהו שניתן לעשות איתם?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by King_J,

שלום , האם הגיוני שה3700x בזמן שאני נמצא על דסקטופ או גולש באינטרנט הוא נמצא על 50-57 מעלות ? יש לו קירור של amd ועוד מאוורר אחד במארז , במאמץ במשחקים הוא מגיע ל 62-67 , זה בסדר או שהקירור לא טוב

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by hz707,

האם אפשר להאיץ שני דיסקים מכניים עם הSSD וה-SMART האם כל הדיסק SSD מוקצה לקש של הSMART או שאפשר להתקין על חלק את מערכת ההפעלה ? מה מומלץ (לפני שנכנסים לשיקולים תקציביים )

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Nitro Viper,

1.אם כן איזה? 2.שמעתי גם משהו על Memory Leak , זה משהו חומרתי או שקשור לתוכנה? 3.אם זה חומרתי, הבדיקה תמצא את זה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by udicol,

לאחרונה הודירו מחירים בצורה דרסטית ... מישהוא מכיר את המעבד העתידי (אני מתכוון ל- 0.13 מיקרון )? שווה לחכות לו ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום , אני כבר כמה זמן מתכנן לקנות מחשב חדש , אבל החלטתי לחכות לכרטיסים החדשים של אנוידיה . יש לי אפשרות לקנות מארה"ב בלי מע"מ ומשלוח(חבר חוזר) - אז חשבתי אולי להביא מעבד , זכרונות ואולי לוח אם . על המעבד - חשבתי להביא את ה8700k - כמובן שאבצע בו אוברקלוק - מה לדעתכם oc למעבד הזה על מנת להנות מיותר ביצועים אך בלי לשחוק אותו יותר מדי. על הזכרונות - חשבתי על אלה - אני מעדיף מהירות גבוהה - כי ראיתי שיש השפעה על משחקים כמו PUBG . לדעתכם 3600 מספיק? על לוח אם - לדעתכם זה ריאלי לקנות לוח אם ולהביא במזוודה? חושבים שכדאי או כבר להביא בארץ? אם כן , חשבתי על זה Rog Maximus Formula . אם לא , אשמח להצעות מחנויות בארץ Ivory בעיקר - לוח אם שי…

24. Started by ritzpaz,

שלום רב. קיבלתי מחשב חדש וקיבלתי איתו את הפריטים הבאים: את המוח, המחשב. בעל המעבד והחיבור הפרללי) עכבר מחשב ג'נריקי. פריט זה משמש להזזת הסמן על המסך. כלי חיוני לכל הדעות. טלויזיה 17", או בלשון הציונים -- מוניטור. בעזרת כלי זה אפשר לראות את הויזואליות המופקת דרך המוח. לוח מקשים. כלי זה משמש לכתיבה, כמו שאני עושה ברגעים אלו ממחשבי הכביר חוטים. למה הם משמשים? אינני יודע איך להרכיב את הכל , חלק חלק, כדי שהכל יתחבר בהרמוניה למערכת משוכללת. כמו שאתם רואים, הקלתי עליכם ופרטתי מה כל מכשיר עושה, אז בבקשה תנסו למצוא לי תשובה בהקדם. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אז ככ יש לי לוח אם מדגם MSI P4N Diamond NF4 SLI DDR2 Socket 775 NVIDIA® nForce4 SLI Intel Edition Chipset http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_287&products_id=10071 ואני רוצה לקנות לו את המעבד הזה: Intel P4 3.2ghz lga775 2mb cach 64bit 65NM http://www.ksp.co.il/hmain.php עכשיו דיברתי עם פנדה מחשבים ועם עוד הרבה אנשים והם אמרו לי פשוט ללכת לפורומים ולשאול לעזרה שלכם האם המעבד הזה בכלל יכול לעלות על הלוח הזה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים