מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
יש לאחי מעבד E6320 ובעת הפעלת המחשב רשום שהוא רץ ב1.40 במקום ב1.86 שבו הוא אמור לפעול מה עושים כדי לתקן את הבעיה הזו
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין לוחות האם השונים.. האם לוח של הHD יותר רציני מהשאר ? תודה למגיבים. מצ״ב קישורים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10887 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10932 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10889
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול, האם שווה לשים במחשב חדש מעבד דו ליבתי מהסדרה החדש של אינטל כמו http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20632 או שעדיף ללכת על מרובע ליבות? מבחינת מחיר הם דומים, ההיתרון שאני רואה כרגע לכפול הליבה הוא בנושאים כמו SSE 4.1, FSB של 1333 וכו' וכמובן מהירות של 3.2 ג'גה הרץ בקירוב (ואפשרויות OVERCLOCKING רציניות) מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי זכרונות מסוג OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 בדיקה ב CPUZ מראה שהזיכרונות עובדים במהירויות הבאות: 400Mhz 5-5-5-15@ 333Mhz 4-5-5-13@ 266Mhz 3-4-4-10@ איך אני גורם להם לעבוד ב CL4 ולא CL5? הלוח אם שלי הוא Gigabyte P35DS3-L תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת (לידע כללי). תודה רבה מאוד מראש .
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ועוד שאלה... אני יכול לדרוש שיביאו לי את הקופסאות של כל הדברים? מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך, וספק?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כדי להגיע במעבד E6300 עם זיכרונות 677MHZ לבאס של 333MHZ איזה לוח עדיף 945P של MSI או 945G של גיגהבייט? אני לא הולך לשנות מתחים.. יש איזשהו סכנה למעבד או לזיכרון בגלל שהלוח אם הוא 945 ולא 965 (בבאס 333MHZ בלוחות המסוימות שאמרתי..)
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש זול (לשימוש ביתי- אינטרנט ואופיס ואולי צפייה בסרטים) ומתלבט בין אינטל ל-AMD. המעבד שאני מתכנן לקנות אמור להיות בסיסי, בסגנון ה-E6300 או המקביל לו ב-AMD. רציתי לדעת אם אפשרות שדרוג בעתיד צריכה להוות שיקול במקרה הזה. בכל מקרה אם יהיה שדרוג הוא יהיה עוד כשנתיים. האם עד אז שדרוג יהיה ריאלי בכלל או שהטכנולוגיה כבר תתיישן יותר מדי? איזה שילוב של מעבד ולוח אם יהיה הכי טוב לשימושים שלי מבחינת עלות/תועלת ומבחינת שדרוג עתידי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מרכיב מפרט למחשב נייח לצרכי עריכת וידאו ב-Premier. אני מתלבט בין intel Core i7-2600K Processor 3.4 Ghz 8MB Quad Core לבין AMD Phenom II x6 1090T Socket AM3 Box תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש ללוח GA-H97-D3H יציאה אופטית לפי האתר של גיגהבייט הם רושמים שהוא תומך ב S/PDIF אבל בפועל (בתמונות שלו) אין את היציאה האופטית
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתהליך בניית מפרט. מנסה לבנות מחשב שקט עבודה ככל הניתן. לוח שתומך עד 2666 מהץ , ללא אובר קלוקינג. מנסה למצוא את הקומבינציה של המהיר ביותר בתדר הסטוק המירבי לוח עם cl נמוך יחסית. יש ביניהם שעובדים עם המתח הבסיסי 1.2 וולט ואחרים, שכנראה הומהרו אל ידי היצרן, עם 1.35 וולט. ראיתי כאלו עם 1.35וולט עם cl נמוך יחסית ל 2666. ממה שקראתי ככל שהמתח גבוה זה מעלה במקצת את החום של הזיכרון. היות ואני מחפש מחשב שקט שזה גם אומר פחות חום בתוכו אני בדילמה סביב הנושא. כלומר האם ללכת על 1.2 וולט ולהפסיד קצת ב cl , או להיפך. אשמח להבהרות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חוץ מה 7VKML של ג'יגהבייט, איזה לוח בעל Form Factor של מיקרו ATX הוא הכי טוב לאת'לון 1700+? בלוח הנ"ל יש את ערכת השבבים PROSAVAGE של VIA ואני מטיל ספק בכך שביצועיה תואמים את אלה של ה KT266 המיושן גם ככה. בכל מקרה, אני יודע של BIO יש את הלוח, אז באמת אשמח אם יואיל בטובו לעשות בדיקות בSANDRA ולומר לנו איך ערכת השבבים הזו מתפקדת, *ללא* שימוש בכרטיס מסך אונבורד שלה, בהשוואה לKT266... ועוד דבר: חיפשתי איזכורים באתר של ג'יגהבייט, גם ב Bios section של הלוח הספציפי הזה, לכך שהלוח אכן מסוגל לזהות מעבד T-BRED A כמו ה 1700+ ה"נחשק" כל כך לאחרונה, ולא מצאתי ראייה לכך... אם הלוח מזהה כזה מעבד כ"פלומינו" ונותן לו VCORE כמו של פלומינו 1700+, האם הT-BRED A שצורך קצת פחות מתח, יסתדר ע…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 3 ווינדוס אקס פי כבד לי מדי על המחשב ורציתי להתקין לי וינדוס 98 ואין לי אפשרות להתקין את הלוח אם שלי עם הכרטיס רשת והכרטיס קול שמובנים עליו כי אין לי את דיסק ההתקנה ורציתי לשאול מאיפה אני יכול להוריד את ההתקנה של הלוח שלי תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! הצלחתי להבין שהאות A אחרי המעבד מסמלת שהוא עם ליבת נורתווד. מה פירוש האות B? (מופיע בטבלת השוואת המחירים באתר). בנוסף - מישהו יכול להסביר לי למה מחירי מעבד 2.4 גבוהים משמעותית ממחירי מעבד 2.53? (הגיון פשוט אומר יותר מהר=יותר כסף אבל כנראה שאני טועה בגדול...). ???
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי זכרון של GEIL 466 גולדן דרגון 256X2 ואני רוצה להוסיף זכרון ל 1 גיגה אני מתלבט אם לקנות את אותו זכרון ולהגיע לגיגה או להחליף לזכרון מהיר יותר בנפח של גיגה אז חשבתי לקנות את ADATA 512X2 במהירות של 500 מה אתם אומרים? יש לי תקציב של 1500 שקל בערך אני צריך עזרה והמלצות המערכת היא ל OC ומשחקים
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי 2 סלוטים על הלוח-אם לחיבור RAM. האחד ריק והשני תפוס עם 256MB מסוג DDR. אני רוצה להוסיף עוד זכרון למחשב. מה אני צריך לבדוק בזכרון שאני קונה כדי שתהיה תאימות עם המערכת הקיימת ? * מצורף קובץ hardwrae2.pdf עם המפרט המדויק הקיים (המידע החשוב לדעתי מודגש באדום). [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
במיפרט שלי ביקשתי מהמוכר סטיק אחד של 2GB אני לא יודע ממש אם זה כן או לא מדובר בזיכרון פטריוט תמונה מהCPU-Z אני חושש שהוא מזייף אולי גרסא ישנה במחשב עצמו אני רואה 2 סטיקים עם משהו לידו כנראה משהו שמקרר אותם לך תדע תמונה מCPU-Z רשום שמה שזה על S CHANAL ואני לא מבין מה הולך שמה בכלל אולי הגרסא של הCPU-Z הזה ישנה או משהו תמונה מה אתם אומרים? אני רואה שיש בעיה עם ההצגה של זה הנה מוקטן אה הלוח זה Abit I-N73V
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב PII 266 MMX עם זיכרון 32MB ו HD של 4GB רציתי לדעת אם אפשרי להתקין עליו צורב שיעבוד כראוי ואם כן, אז איזה. שלא יתקע לי את המחשב ושלו ידפוק דיסקים במהירות המקסימום שלו. אני יודע שאני מבקש הרבה אבל בבקשה תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, כרגע ברשותי 2GB זכרון של GSKILL , הזיכרון הוא מדגם NQ שתיזמוניו הם :5-5-5-15 - הזכרון נרכש בSKYPC ברצוני להרחיב בעוד 2GB ומשיטוט באתר של סקיי ראיתי שהזכרון מהדגם היותר טוב הPK עולה אפילו פחות ותיזמוניו הם 4-4-4-12. אני לא מבצע אוברקלוק . 1.האם אני חייב לרכוש זכרון באותם התזמונים כמו הזכרונות הקודמים ? במידה ולא האם "אהנה" מהתזמונים הטובים יותר של החדשים ?? 2.האם 2GB נוספים מספיקים או שאתם ממליצים לרכוש 4GB נוספים? 3.האם אתם ממליצים בכלל לרכוש זכרונות של חברה אחרת ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פתחתי את התארד הזה סתם מתוך סקרנות ואני מבקש מכל מי שקורא את התארד הזה להגיב ואם אפשר גם להביא לינקים עריכה: ציינו גם לאיזה שימוש אם אפשר
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי רוצה מעבד מתקדם יותר ושיתן יכולות גרפיות עדיפות על הקיים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי אפשרות לבחור4 סוגי זיכרונות אז מה כדאי המחיר לא משנה אני רוצה לדעת מה הכי טוב מה יתן לי ביצועים ואפשריות יותר גדולות ב O.C 1.Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 Model 996527 2.G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ 3. Corsair 2GB PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X2048-6400C4 4.GEIL 2GB 2*1GB PC2-6400 800MHz DDR2 Ultra Dual Channel
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הופה - עדכון מעניין. http://www.guru3d.com/news-story/amd-ryzen-r7r5-and-r3-processor-line-up-listed.html יש לציין שהמקור עצמו הוא אתר ידוע, אבל אין לזה אישור רישמי. ב Guru מניחים ש "X" שווה ערך למעבדי "K" של אינטל.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-