מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין שני לוחות האם האלה כשההבדל במחירים הוא שהראשון יקר יותר במאה שקלים..?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי זיכרון 800 MHZ ולאחרונה שמתי לב בתוכנת CPU-Z הזיכרון עובד על 400 MHZ על גו'ק הזיכרון עצמו כתוב 800 MHZ ניסיתי איפוס לביוס שינוי הגדרות מאוטומטי לידני ולהפך ולא עזר האם זה משנה 400 או 800? יש רעיונות איך לאפס את הגדרות הזיכרון - CLEAR CMOS לא ניסיתי תודה שרון [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג לוח GIGABYTE P35-DS3? נשרף לי הלוח ואני רוצה לקנות אותו הדבר כדי להמנע משידרוג המחשב כולו
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם חברה תותחיםםםםםםםם אני הזוכה המאושר בלוח אם ביג באנג פיוז'ן של MSI בהגרלה שהיתה פה באתר בשיתוף עם אייבורי הלוח אצלי משהו מפלצתי אש רציתי להתיעץ איזה מעבד i5 להביא ואיזה זיכרונות DDR3 4 GB להביא?(זול וטוב לא בשמיים כמו הלוח אם חח) כרטיס מסך יש לי HD4870
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב HTPC עם מעבד P4 630 הוא סבבה והכל אבל הוא לא מספיק חזק למערכת הזאת,אז אני יתקין עליו תאפשרויות הבאות: מעבד E6300 הגירסה הישנה-היה לי כזה פעם והוא מעבד דיי חזק מה דעתכם ? מעבד E2140- גם אותו היה לי מעבד קריר מאוד שמספק תסחורה מה דעתכם ? מעבד E2180- יש לי כזה כרגע במחשב השלישי בבית והוא גם לא רע ביכלל מה דעתכם ? המעבד יותקן על לוח G31 אז אין בעיה בתמיכה, המחיר שאני מוכן לשלם הוא 150 שקל גג
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
-
היי רציתי לדעת אם המעבד Q9500 יתאים ללוח אם +הזיכרונות שלי 667 MZ והאם המעבד הזה יתן לי שיפור ניכר במישחקים יותר מהמעבד הנוכחי שלי , או שאני יכול גם להיסתפק במעבד Core 2 Duo E8400, 3.0GHz ? רוני
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום חברים קראתי את הFAQ אבל לא כל כך מצאתי(או הבנתי) את התשובה לשאלה שלי ולכן אני פותח דיון בנושא אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ולהפוך אותו ל HTPC. הבעיה היא שהמחשב נורא ישן, וכך גם הזכרונות שלו, השאלה שלי היא כזו: הזכרונות שנצאים כרגע במחשב הם 512DDR SDRAM 400MHZ (שני סטיקים של 256) ,הסתכלי קצת באינטרנט והבנתי שהזכרונות האלה של ה-400MHZ עולים יותר מהזכרונות המתקדמים יותר -אלה של ה 800MHZ. דבר ראשון רציתי לדעת האם אני בכלל יכול להתקין את הזכרונות של ה800MHZ במחשב בלי שיגרמו בעיות? ודבר שני- האם התקנה של עוד GB1 של זכרון יעזור למחשב ויאפשר לי להריץ תוכנת מדיה סנטר(XBMC) ולפעיל סרטי HDR כבדים(סגנון AVATAR) תודה רבה דביר
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
אני מדבר כרגע על המחשב הישן שלי . הוא מבוסס E2140 ו8600GT . השאלה שלי היא כזאת . אחרי התלבטות החלטתי להשאיר את המחשב הזה ולא למכור אותו בגלל שהוא עבד לי מצויין לצרכים רגילים ביום יום . הבעיה בו היא שהלך לי הלוח אם . אני רוצה להביא לוח אם חדש ויש לי כמה שאלות . 1.האם משתלם לי בכלל להשקיע בלוח אם בכלל במחשב כזה למרות שהוא עבד מצויין ? 2. כמה אמור לעלות דבר כזה ? 3. מה אני צריך לעשות בזמן שאני מחליף לוח משחות טרמיות נקיונות וכו' ? 4. יש התקנה מסויימת והאם כל הדבר שהיו על המחשב נמחקים אוטומטית ? 5. והשאלה המרכזית האם כל צ'יפסט של ליבה כפולה תומך במעבד הזה ? ואם כן אילו צ'יפסטים . תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לי שאלה אני צריך לקנות עכשיו זכרונות למחשב שלי עכשיו יש לי שתי אפשרויות: Patriot 2GB DDR3 1066MHz (פעמיים, סה"כ 4GB) במחיר של 219 או Transcend 2GB DDR 1333MHz (פעמיים, סה"כ 4GB) במחיר של 288 (סה"כ 70 ש"ח הפרש) יש לי באמת צורך לקחת את ה1333? המעבד שיהיה לי הוא i5 760 לוח אם GigaByte GA-H55M-S2 כרטיס מסך LeadTek GTX460
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הממ, שאלה כללית.. לאינטל יש מפעלים בישראל. האם המפעלים האלה מייצרים מעבדים? אם כן, מדוע מייבאים מעבדים מחו"ל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן ביוס בלוח intel desktop board D945GCCR הביוס שיש עכשו CR94510J.86A.0031.2006.1212.1648 הביוס שאני מנסה להתקין http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=16762&ProdId=2766〈=eng אני מתקין מקובץ BIO אל USB - אין לי אפשרות להתקין בדרך אחרת (שמחייבת להריץ EXE או BAT) אני מנסה להתקין לפי ההוראות http://download.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/f7biosflash המקש F7 לא עובד ואין בביוס אפשרות לתת לו לעבוד (האפשרויות בשלב 5 לא קיימות אצלי)
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני קונה למחשב שלי שתי זיכרונות חדשים של 2GB DDR 2 2x2GB Corsair XMS2 TwinX CL5 Dual Channel יש ביקורות אליהם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי איזה צירוף זיכרונות עדיף לי עבור מישחקים? או שאני יכול לחבר אותם ולקבל 6 גיגה זיכרון בDUAL
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כדאי לי להוסיף 160 ש"ח ולקנות מעבד i3-550 במקום i3-540? יש הבדל משמעותי ביניהם? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם אני יכול לשלב תחלקים הבאים ? ןלעשות גם OC עד 3.4GHZ עם זיכרונות רגילים של 4GB DDR3 1066MHZ ? Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪902 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2076 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1306 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, * כמובן שאפשר לענות על שאלה אחת או על מספר שאלות * מעבד ולוח 1- מעבד i3-5XX/i5-6XX עם לוח P55 (וכרטיס מסך נפרד כמובן) ? אפשרי ? 2- מעבד i3-5XX/i5-6XX עם לוח H55 וגם כרטיס מסך נפרד ? הגרפיקה המשולבת מתבטלת ? 3- מעבד i5-7XX עם לוח H55 (וכרטיס מסך נפרד כמובן) ? מה ההפסד ? זיכרון 4- אם באפשרותי לשלם את ההפרש (פי 1.5), והלוח תומך בכך ללא צורך באוברקלוק, האם ההבדל ניכר בין 1333MHz-CL9 לבין 1600MHz-CL6 .י.? 5- יצרני הלוחות מציינים תמיכה בתדר זיכרון מסוים ללא צורך באוברלוק אך עם מתח של 1.5V , מצד שני יצרני הזיכרונות מציינים תדר ותזמונים של זיכרון, אך עם מתח של 1.65V. אם אני לא מתכוון לעשות שום אוברקלוק, איזה תדר/תזמונים/מתח אקבל אז (ישר מהקופסה) ? 6- שתי ערכות של 2X2G…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התחדשתי היום בחומרה חדשה למחשב,הגיע הזמן אחרי 5 שנים מעבד I5 670 זיכרון 2X2GB של קינגסטון 1333 ולוח אם של ג'יגהבייט H55 UD3H במחשב שתורכב החומרה החדשה יש לי מעבד פנטיום 4 תושבת 775 עם ביגטייפון מורכב. התושבת של הלוח החדש הוא 1156 כמובן,האם יש מתאם שאמור להתאים ללוח החדש? תודה מראש וסופ"ש מצויין
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P35 תומך DDR2 (ב-4 סלוטים , עד 8GB זיכרון-2 ערוצים כפולים) וDDR3 (ב-2 סלוטים, עד 4 GB זיכרון-ערוץ כפול אחד). יש לי 4 סטיקים של 1GB זיכרון של OCZ כולל לוחות קירור(800 MHZ ו CL 5-5-5-15) והם בשני זוגות של קיטים (שני קיטים של שניים) כל המערכת שלי נקנת באייבורי לפני שנתיים.(בלי הערות על כמה שהם גרועים-זה לא רלוונטי לדיון ולא מעניין אותי) אחד מהסטיקים התקלקל. אייבורי הציעו לי(כדי לחסוך להם, לי או לא יודע מה) להחליף לי את הקיט שהחזרתי להם(הייתי מחוייב להחזיר להם את הקיט כולו, ולא רק את הסטיק היחיד) בקיט 4GB זיכרון (שני סטיקים של שתיים) של DDR 3 עם 1333MHZ של חברת GEIL או CEON (ה-CL היה סביר, אבל אני לא זוכר בידיוק) כל מה שהם הציעו היה מרמת value ולא יותר, כמובן ללא…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חיפשתי בזאפ זיכרון DDR3 בשביל לקנות וראיתי שיש את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733803 ורציתי לשאול אם זה נראה הגיוני כי זה 2G וזה במחיר מאוד נמוך שאר המחירים בזאפ של DDR3 הם הרבה הרבה יותר גבוהים אז רציתי לדעת אם זה נראה לכם הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום רב, אם אני מוסיף זיכרון DDR2 800MHZ לזיכרון DDR2 667, האם הם יעבדו יחד? בהנחה שהם יעבדו אז באיזה תדר מהירות הם יעבדו? ה800MHZ יישר קו ויפעל על תדר של 667? אם הזיכרונות לא מאותו יצרן זה בסדר? אם אני שם זיכרון DDR3 על לוח שתומך בDDR2 זה לא יעבוד או שיעבוד במהירות DDR2 (אני בונה על שדרוג עתידי) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זה אכן אפשרי ואם כן האם זה כרוך בסיכון מסויים?? אם משהו מוכן יהיה להביא לי מדריך זה יהיה מצויין והאם השיפור במשחקים ובכלל ביישומים ובהעמסת משימות עליו יהיה שיפור משמעותי ? תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מחשב חדש וקיבלתי המלצות למפרטים. ההיתי די סגור שאני הולך על שילוב של AMD Phenom™ II X4 BLACK EDITION 955 3.2GHZ 125W AM3 6MB ן Gigabyte GA-MA78LMT-US2H AMD 760G + SB710 AM3 יוצא בערך 1200 שקל כשהגעתי לחנות המוכר אמר לי שזה מעבד שמתחמם מאד וקירור הסטוק שבא איתו לא מספיק טוב ושאני יקח גם איזה קרור טוב ,תוספת של 150 ש"ח. פה אני מתחיל להתלבט במחיר הזה אני חושב שכבר אפשר לקנות מעבד CORE I5 + לוח אם(לא יודע איזה) אני מקבל מעבד קצת יותר חזק ש צורך פחות חשמל ושקירור הסטוק שלו אמור להספיק. איזה שילוב עדיף?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר למה בדיוק שום ממשלה לא מאפשרת לחברות גדולות כמו אינטל או AMD למכור לשוק האזרחי מעבדים בתדירות גבוהה כזאת אלא רק לצבאות ולממשלות? הרי ידוע שיש תדרים גבוהים כאלה ולא יכול להיות שמשך יותר מ 10 שנים לא הגיע למהירות כאת עם מעבד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-