מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
להלן הקישור לעמוד באינטל: http://processormatch.intel.com/CompDB/SearchResult.aspx?Boardname=d945gcnl המעבד הרצוי הוא E6600 או E6300 שלגבי שניהם רשום may be compatible ולא full compatible כמו לדוגמא ב E6700 מה אני צריך לבדוק ? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם מסוג ga-ma780g שנראה ככה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3004#ov השאלה שלי האם הכרטיס usb 3 הזה יתאים אליו http://www.ebay.com/itm/New-2-Port-Express-USB-3-0-PCI-Expx1-Adapter-Internal-Port-Expansion-Cards-/310810411946?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item485dbe83aa והאם באמת זה מה שיאפשר לי להעביר קבצים מזיכרון נייד שתומך ב usb 3 במהירות גבוהה יותר ממה שאני מעביר כיום? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כחלק מאמציי למצוא את הלוח אם הכי טוב שיתאים לי באתי אל הלוח הזה. יש לו את כל הפיצ'רים שצריך ללוח אם KT333 וגם הוא לדעתי יציב מאד ואמין מאד. יש למישהו הערות לגבי ההחלטה שלי? מישהו חולק על דעתי? להזכירכם לא להמליץ לי על אביט או אפוקס כי אני לא עושה OC לכן אין לי ממש טעם לחשוב על אף אחד מהלוחות הנ"ל. כל תגובה תתקבל בברכה .
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מזה בכלל? ושמעתי שבמעבדים של amd הם קצרים יותר אז זה יותר טוב ?? הקיצר משהו יכול להרחיב קצת?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שאומרת הכותרת אני מטלבת בין שני הלוחות האלו אני לא יודע אם אני יעשה SLI סביר להניח שאם אני יקח את הP5N-D אני יעשה SLI אבל יש מצב שאני יעשה גם SLI אם ה NSE אבל לא בטוח (כי אני גם לא סגור על כרטיס) אם אני לוקח את הP5N-D אז אני יקח שני 9800GTX אם אני לוקח STRIKE NSE אז אני לוקח שני גם שני 9800GTX אבל אני מקריב איכות מסך (ASUS VW222U במקום ה24 אינץ' שלהם ASUS MK241H) מה אתם אומרים שכדאי לי? נ.ב. זה מחשב לגיימינג והמעבד הוא Q9300 עריכה: שכחתי לציין שאני רוצה את ה NSE בגלל יכולת הOC הטובה ששמעתי שיש לו +CPU/MEMORY LVL UP וגם כי יש לי מערכת קירור מים אהה והמחשב נקנה מחר!!! אז תענו לי מהר ככל האפשר בבקשה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי את הלוח ASUS A7V133 . המאוורר על ה- chipset עושה רעשים וברצוני להחליפו . ניקיתי אותו ושימנתי אותו אבל זה מחזיק לתקופה מוגבלת . אם אינני טועה הוא בגודל של 40 מ"מ ומתחבר לצלעות הקירור עם שני ברגים ממש קטנים ושחורים . האם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג מאוורר שכזה ....אם זה חדש או אפילו משומש ..... העיקר שיעבוד ולא יטמטם לי את השכל !!! תודה מראש .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אני עומד לקנות מחשב חדש,חשבתי על המעבד הזה ב KSP הוא עולה 15 ש"ח יותר מ E8400 שווה? שימושים:משחקים,ועבודה יומיומית על המחשב (אינטרנט,תוכנות,אופיס וכו'). הקטע הוא שאני מפעיל הרבה תוכנות במקביל אז חשבתי לקחת כבר מעבד 4 ליבות.. מה דעתכם?,טוב לא טוב? וכו'. תודה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות Core I5 6600 ויש לי זיכרונות של 1333 על 1.5V. הבעיה היא שבפירוט של המעבד רשום שהוא עובד עם 1333 על 1.35V. אז אני רוצה לשאול, האם זה באמת משנה? ובמידה וכן, האם לשנות את הוולטאג' בביוס יעזור?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט האם לקנות את ה EPOX 8RDA או הABIT NF7 אני פשוט רוצה לוח אם טוב שיאפשר לי אוברקלוק קטן ל 1800 שלי בטווח מחיר של עד 450 שקל אם יש לכם משהו יותר טוב להציע כל הצעה תתקבל בשמחה תודה !!!
-
- 12 תגובות
- 848 צפיות
-
-
דגם ה-Core i7 הייחודי שיציין יום הולדת ארבעים ל-8086 האגדי ממשיך לקרום עור וגידים במהירות, לקראת ההכרזה המיועדת לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל ביניהם או שהמיקרו עובד כמו הP45 הרגיל אני הולך להביא אותו היום בערב מאיזה בנאדם שמוכר הולך לעבוד עם Q9550 4G800 4870X2 הדגם הוא gigabyte ga-p45gcm-s2l מישהו מכיר?
-
- 12 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי, איזה מעבד משתלם יותר למשחקים: 8400 i5 או Ryzen r5 1600? האם יש פגיעה משמעותית בביצועים של אחד מהם לעומת השני, לאור הבאגים של meltdown וספקטר? ושאלת המשך: בהנחה שלא מתוכנן OC, האם יש יתרון גדול ב-i5 8600 על פני 8400? תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
איזה זכרונות של 1024 mb כדי לי לקנות? שלא יהיו יותר מדי יקרים שיתאימו ל p4 2.6 לוח אם- Albatron PX865PE תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בגלל דזה קשור לביוס ואיך שהוא ללחות אם אז אני שואל פה איך אני עושה CLEAR לCMOS ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ddr2 עם מהירות 1200 יהיה יותר מהיר מDDR3 עם מהירות 800?
-
- 12 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אם אני קונה מחשב לא מורכב (כל חלק ארוז בקופסה שלו) אז אחרי שאני מרכיב את כל החלקים במארז אז צריך איזה תיכנות מיוחד (ב-BIOS או משהו כזה)??? או שישר מפעילים את המחשב אם דיסקט כלשהו ומתקינים מערכת הפעלה??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם GTA IV יכול לרוץ חלק על 2GB זיכרון 8800GT כרטיס מסך ומעבד E2160 800FSB 1.8Ghz חבר שלי התערב איתי שמעבד לא קשור בכלל למשחקים ואמר שבמצב כזה IV יזוז בלי בעיות. מה אתם המומחים אומרים?
-
- 12 תגובות
- 900 צפיות
-
-
OCZ נגמר לפנדה.. בינתיים.. כדאי לקנות את XTREME DDR CL2?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע 768 MB של זכרון 2100. הם די איטיים יחסית למחשב (מעבד: 2.4GHZ כרטיס מסך: 9800 פרו). רציתי על איזה זכרונות אתם ממליצים לשדרוג, שלא יעלה יותר מידי (עד 1000 ש"ח). לא אכפת לי להוריד את כמות הזכרון ל-512, אם זה יהיה זול יותר ומהיר יותר... הלוח אם שלי הוא: ASUS P4S533. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר שאינטל הוציאה מעבדים כל-כך חזקים (Core 2 Duo) שמשאירים את AMD בפה פעור, וסביר להניח שזה התקופה שאינטל הולכת לשגשג....לא הבנתי דבר אחד, למה אינטל הולכת לפטר כל כך הרבה עובדים שלה? במיוחד עכשיו היא לא צריכה לפטר אחרי שהיא הוציאה את מעבדי ה-Core 2 Duo רק תסתכלו על הכתבה ותגידו לי למה? http://finance.walla.co.il/?w=//967601
-
- 12 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד E6420, המחשב בא עם הלוח MSI P4M890, שהבנתי שהוא לא ממש איכותי. איזה לוח איכותי יכול להתאים למעבד הזה במחיר סביר יחסית? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לא ידעתי לאיזה פורום להפנות את השאלה אז בחרתי בזה .. אני מתכנן מלא זמן לקנות מחשב הגעתי למחיר שאני בערך תיכננתי 6K + מסך 22 אינץ הבעיה שלי היא המחשב עולה 6K עם כרטיס מסך Club3D ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ומעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray זה בהתחלה מה שחשבתי אבל רציתי דעה מאנשים אחרים האם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך ל HD4850 ואת המעבד ל Q9550 ? המחיר יוצא זהה גם באפשרות הזו ובאחרות ככה שזה קשה להחליט ... המחשב מיועד למשחקים כבדים כמו כל המשחקים שיצאו ויוצאים עכשיו ... + שימוש בסרטים ובתוכנות ( בגלל זה QUAD ) אם אתם יכולים להאיר את פני סעו ...
-
- 12 תגובות
- 981 צפיות
-
-
כמובן שיש הבדל של בערך 200 ש"ח במחיר.... והתקציב שלי מאוד מאוד מוגבל......אבל אם זה משפיע כל כך הרבה אני ישיג עוד 200 שקל ולא "יבזבז" את השאר... ככה : AMD Athlon XP 1700+ 0.13m Epox 8RDA+ NFORCE2 MB512 Winbond (או 2X256 , עוד שאלה מה עדיף - ומתוכנן OC כמה שיותר גדול כמובן!!!) אז השאלות למעשה : 1)מה עדיף 1X512 ל-OC או 2X256 בשביל ה-DUAL ? 2)מה עדיך 333 או 400 ? האם ה-400 ינוצל ? ואל תגידו לי לחשוב על הבארטון כי דבר כזה לא בתכנון....... תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני עושה בדיקה למעבד שלי מסוג - AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800 ע"י התוכנה סנדרה ,בסוף הרשימה אני מקבל מין הודעה מוזרה - Warning W235 - Processor core voltage (Vcore) is less than rated minimum. Unless the reported value is incorrect or the processor is a different type that is not correctly detected, the voltage is lower than it should be. If youre under-clocking the processor you may have pushed too far. לא עשיתי OC ,המעבד שלי מזוהה נכון , למה הכוונה שהמתח נמוך מדי (ממה שהבנתי) וכיצד ניתן לפתור את הבעיה :s05:
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
קניתי את הלוח הזה ?A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra? איך הוא טוב? וקניתי איתו גם את ה3800+ של amd dual core ובנוסף קניתי גם את ה 7800gt של GIL אה ועוד שאלה בקשר לכרטיס הזה מה ההבדל בינו לבין אותו דגם של ג'יגה בייט? יש הבדל בביצועים?
-
- 12 תגובות
- 643 צפיות
-