מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
היי, השאלה בכותרת + מתכוון לזיהוי,שלא ע"פ מראה חיצוני + מבקש הסבר קצר לגבי שאלה זו,כמו האם לכל לוח אם מ"ס סיריאלי ו/או פריט אחר,שמזהה אותו - איך אפשר לראות את המזהה של הלוח אם? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים מה שלומכם? ברשותי מחשב DUAL CPU INTEL 2.6GHZ XEON ונישרף לי הלוח,האם אתם יודעים איפה אני יכול להשיג לוח כזה? וכמה בערך כזה דבר עולה? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
p4v533-mx p4s533-mx לראשון ציפ של VIA לשני ציפ של SIS אני מבין ששניהם עושים בעיות עם הציפים והתאימות לכרטיס מסך.. כעיקרון איזה לוח אם יותר טוב לאוברקלוק ולהרצת כרטיס מסך 6600GT AGP על המחשב למה נראה לי שהציפ של הSIS שלי התעייף כבר והכרטיס מקרטע.. (הכול אני צריך להריץ על הכי נמוך) המפרט של המחשב בצד.. [מפרט מחשב]
-
- 12 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שההבדל בינהם זה תדר גבוה יותר וזה שהם מעבירים מידע מהר יותר מה 533 אבל על מה זה ישפיע בפועל? אני רוצה להרכיב לבת משפחה מחשב חדש מבוסס E6300 ואני מתלבט אם שווה לה להשקיע את התוספת כסף בשביל זכרון של 667MHZ או שיפיסק גם533.. המחשב מיועד לעבודה על תוכנות כמו SOLIDWORKS וכו'.. כששני סטיקים של גיגה הם כרגע על הכוונת..
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי בצד יש לי512 HYPER-X 256 A-DATA
-
- 12 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מתלבט בן 2 מעבדים,איזה מהם עדיף למשחקי מחשב,ואגב אני לא מתכנן OC ואין בעיה מבחינה תקציבית . מה המומלץ: AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 3.0GHz 1MB CACHE - ADX6000CZBOX - BOX או INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ?
-
- 12 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מה אתם מציעים לי: 1 GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory או 2 GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit עזבו את המחיר ואל תזכירו OC כי אני לא עושה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אחרי שחלק מאיתנו יודעים, נפחה נשמתו של הלוח שלי (P5ND2-SLI), ההלוויה תתקים במארז המנוח שכרגע מושבת :'( בעזרת השם אני קונה לוח חדש, אשמח להמלצות (צריכים להסתכל על חצי הכוס המלאה, עדיין יש זכרונות כרטיס מסך HD ומעבד ) אבקש רק לוחות שתומכים ב C2D, בשביל אפשרות שדרוג עתידי. אשמח גם כן להצעות ל AMD (לוח + מעבד) אבל בלי קירור. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי כעיקרון: AMD Athlon XP 2600+ 1.9GHz לא מזמן הוספתי למחשב כרטיס מסך: 6600GT - AGP ושמתי 2 סטיקים של 512 ראם (בעבר היה לי שני סטיקים של 256)... - DDR400 עכשיו, אני שוקל להחליף גם את המעבד - יש לי תקציב של 800 ש"ח. מה המעבד הכי טוב למשחקים(!!!) בתקציב הזה, והאם באמת יהיה הבדל משמעותי בביצוע ששוה את הכסף?.. נ.ב - עלתה עוד דילמה... יש לי לוח אם די ישן עם סוקט כנראה ישן (Socket A)... אז האם כדאי לי בתקציב הזה לקנות פשוט לוח אם + מעבד? או שמא להשקיע הכל במעבד (השאלה היא אם יש אחד טוב לסוקט הזה)..? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 4GB של זיכרון - 2X2. לאור המחירים הנמוכים חשבתי לשדרג ל2X4 סה"כ 8GB של זיכרון. האם השדרוג הזה יתן לי משהו? http://www.ebay.com/itm/AMD-8GB-4GB-X-2-DDR3-1333MHz-PC3-10600-PC-Memory-RAM-for-Desktop-/140729808041?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item20c42674a9 http://www.ebay.com/itm/AMD-4GB-DDR3-1333-CL9-Entertainment-Edition-Memory-RAM-/360489215938?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item53eed4e7c2 חשבתי אולי להזמין את אחד מהסטיקים הבאים למעלה. מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה לפני שאני אגיד את הבעיה, לא הייתי בטוח לאיזה פורום הייתי צריך לשלוח את זה אבל חשבתי לפורום ללוחות אם וזכרונות כי זה נראה לי בעיה בזיכרון או בלוח אם אוקיי אז ככה. יש לי לוח אם k8ns gigabyte זיכרון של adata 512 ושאני מפעיל את המחשב או עושה ריסט למחשב במסך הראשון במסך הפתיחה (איפה שרשום memory testing וכזה הרבה מספרים...) מסך השחור הזה לפעמים בחלק שהוא צריך לעשות "detecting ide drivers...." משהו כזה הוא פשוט לא עושה את זה וכנראה הוא לא מעלה את הארד דיסק וככה זה נטקע במסך השחור. בבקשה עזרה כי זה קורה פעם ל5 ריסטים וזה מעצבן מאוד!
-
- 12 תגובות
- 869 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לקנות AMD 3400 או 3200.. מה ההבדל ביניהם? יש הבדל בMHZ? אם יש אז אני אקח את הטוב יותר.. כי המהירות שעון של AMD 64Bit לא משהו...אבל יש להם מהירות 1600FSB.. אבל תראו האם בwindows שאני באינטרנט ובתיקיות המחשב יעלה במהירות כמו של אינטל 2.4 ורק במשחקים יורגשו הבדלים?? תודה! ועל מה אתם ממליצים AMD או Intel? תודה ואיזה לוח אם הכי טוב למעבדי AMD איזה חברה??? EPOX GYGABYTE MSI או מה שיש תודהההההשש
-
- 12 תגובות
- 655 צפיות
-
-
1. אך אני יודע שהוא עובד אצלי ב DUAL ? 2. באיזה בנקים על לוח האם אני צריך להשם אותם כדי שיעבדו ב DUAL ? 3. על הזכרונות יש לד אדום שדלוק רק על זכרון אחד מבין השנים - האם זה אומר שיש איזה שהיא בעיה? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
לפי ההשוואה של אביט פה http://www.abit-usa.com/products/mb/comparison.php ההבדל בין הלוחות הוא ב RAID FIREWIRE בכמות הSATA/ATA ובSPECIAL FEATURES עכשיו כל הראשונים לא מפריעים לי במיוחד, אבל מציק לי שדווקא ללוח הזה(IB9) אין שום דבר מהSPECIAL FEATURES... למה זה? עדיף לקחת בגלל זה את הAB9?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חיבור של 8 פינים ל 12V על הלוח ובספק יש חיבור רק של 4 ל 12V וזה לא טוב כי המחשב לא "מתניע" איזה ספק יתאים לי ללוח הזה עם חיבור של 8???? מישהו נתקבל בבעיה הזאת??
-
- 12 תגובות
- 775 צפיות
-
-
האם GOLDEN DRAGON 2X256 400MHZ יעבדו עם GOLDEN DRAGON 2X256 500MHZ כמובן כל זוג בסלוטים המתאימים? והאם זה יפריע שהלוח תומך רק עד 400MHZ?
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מהו הלוח הכי משתלם מבחינת OC ל E8400 לאזור של בערך 4Ghz מסדרת ה P35 או P45 ושל איזו חברה? (בלי RAID או יותר מדי FW ודברים כאלה. לא צריך PCI-E 2 ). התקציב הוא עד 600 שקל.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, איזה לוח אם מומלץ למעבד Q9550, תכנון עתידי בעוד כחצי שנה/שנה ל CF עם OC. הבנתי שיש איזה לוח של DFI שמאוד מומלץ? או שכדאי לדבוק באיזה לוח אם של GIGABYTE? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין מעבד אינטרל רגיל למעבד Centorino?
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שאלה דחופהההההההה... האם ללוח אם..K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II של גיגבייט אפשר לשים את הזיכרונות? ??512Mb 400MHz Samsung? ואיך הכרטיס?7800GT 256MB, 2xDVI, DDR3, PCI-E, VIVO תודה..:]]
-
- 12 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הכל התחיל בזה שרציתי לפרמט את המחשב. אז קודם כל לא הצלחתי להגדיר בוט בביוס כי אי אפשר היה להיכנס , המקלדת הייתה מגיבה רק אחרי הוינדוס (מקלדת USB) בחיבור ה PS2 הוא לא פעיל במחשב הנ"ל כך יצא שגם לא יכלתי להיכנס עם מקלדת רגילה. חשבתי להוציא את הסוללה,לאפס,ובמקרה הכי גרוע לפרמט את המחשב ע"י חיבור של ההארד דיסק למחשב אחר , אבל אחרי שאיפסתי לא רק שזה לא עזר בנוגע למקלדת USB , הגדרות ה BOOTABLE השתנו וגם ההארד דיסק לא מוגדר כפירסט בוט כנראה.. והמחשב פשוט תקוע לא יכולת עבודה , מה לעשות?! תודה ושבוע טוב , אבי.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע 512 זכרון ואני משתמש רק ב 300 בערך ככה שכל הזמן יש לי RAM פנוי, אם אני אוסיף עוד 512 אני ארגיש שינוי ? אם כן למה ?
-
- 12 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי לאחרונה נשבר לי המעבד.... :-\ :'(. ביום חמישי אני קונה מעבד חדש. יש שתי אפשרויות- או לקנות מעבד פנטיום 4 2.8 בבאס 533 (שזה מה שיכול להחזיק הלוח שלי) או לקנות לוח אם חדש ומעבד חדש (HT). הבעיה היא שיש לי בערך רק 1200~1500 ש"ח. מה אתם חושבים??? עדיף לי להסתפק רק במעבד?
-
- 12 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות AMD64 3000+, מה עדיף S754 או S939. אני יודע ש 939 תומך בדואל אבל מה בדבר יכולות הOC? והאם בכלל שווה להשקיע עכשיו ב AMD64 או לחכות לגרסאות לוח האם החדשות? NF4.
-
- 12 תגובות
- 834 צפיות
-