עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nore0,

האם אפשרי להשאיר את החלקים הבאים ולקנות לוח אם התומך בחיבור AGP ומעבד Core 2 Duo ספק : Enermax Noisetaker 370W לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M מעבד: AMD SEMPRON 64 2800+ Thermaltake BigTyphoon כרטיס מסך: PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP זיכרון: Samsung M3 81L2923BTM-CCC 1GB X2 צורב: LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B דיסק קשיח: WD 80GB IDE X2 WD 250GB SATA מסך : LG LCD L194WT חשבתי על ‏4CoreDual-VSTA http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4757 http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=4CoreDual-VSTA&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=311&aff=Zap ו-Core 2 Duo E4300

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by almog333,

שלום רב, ברשותי לוח אם z68 pro3-m. כשהמחשב עולה אני לוחץ על F2 והמסך נשאר חשוך עד שאני נאלץ לעשות ריסטרט. כמו כן בנורמלי אני לא רואה את הווינדוס עולה עד לשלב שאני בדסקטופ. מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by jhracham,

קניתי בחנות מסוימת שמרכיבה בשבילך עכשיו בעיקרון הם אומרים שיש עם זה בעיות יש חוסר התאמה שאתם יודעים עליו עם החלקים האלה? או שהקירור הזה צריך להיות בסדר עם הלוח אם והמעבד הנ"ל?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Venom_IL,

אני קצת מתלבט בנושא לאחרונה... הכי חשובים לי ביצועים ומהירות. עדיף אם יהיה גם RAID ו- USB 2. בכלללללללללל לא מעניין אותי OC. הבנתי ש Sis 645 זה צ'יפסט מעולה עם ביצועים יותר טובים מ 845 בפחות כסף, אז חשבתי על MSI 645 Ultra, אבל אז הלכתי ל motherboards.org ונתנו לו 4/15 בביצועים, שלא נדבר על שאר הציונים... מצד שני זה נראה לי אתר מעפן, לדוגמא הם לא כותבים ליד כל לוח לאיזה מעבד הוא, הם ממליצים על חנות ספציפית לקנות בה (משוחדים?) והם גם כתבו על איזה לוח שהוא "Lightening fast"... דבילים ;D בכל אופן, אם תוכלו להמליץ לי על לוח טוב (שניתן להשיג בארץ לדוגמא בפנדה/זיגזג/למיר), ולהגיד לי מה לדעתכם הצ'יפסט העדיף בכלל, אודה לכם מאד ואני די נעול בקטע של לא לקנות AMD, מה גם ש…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. המחשב שאני (אח ששלי ליתר דיוק) קונה מיועד למוזיקה, יש לו גם כרטיס קול מקצועי. תמליצו לי על לוח אם אמין וחזק בתקציב של עוד 800 שקל

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. כל הזמן כותבים יתרונות שהמעבדים האלה יעילים יותר אבל XP מנצל רק ליבה אחת והשנייה לא פעילה זה באמת ככה?

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by offirg8,

שלום, קניתי מחשב חדש עם מעבד Q8200 QUAD , כשהסתכלתי ב- TASK MANAGER ב- PERFORMANCE ראיתי רק שני חלונות של עבודת המעבד, האם ככה זה צריך להיות ? או שאני אמור לראות 4 חלונות? תודה מראש אופיר :s05:

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי תקציב של 2000ש"ח (אפשר לחרוג קצת), לשילוש הנ"ל. השיקול העיקרי הוא הזכרון. מבחינתי רצוי 2GB, ועל פי זה לקבוע את המעבד והלוח. כל שאר הרכיבים קיימים כבר. מה אתם ממליצים?

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by matanya,

קשה לי להכריע בין המעבד E5504 2GH 4MB CACH 4.8GT לבין E5520 2.2GH 8MB CACHE 5.8GT שניהם מהסדרה החדשה. (על השרת יהיה 16G זכרון. אמנם שכמדומה לי, מהירות GT מתייחסת לקטע זכרון קטן המשתייך לליבה אחת, אליה המעבד יכול לפנות ללא תלות במעבדים האחרים. איני יודע מה גודל הזכרון הזה וכיצד זה נקבע) השאלה האם לשרת SQL יש משמעות להבדלים האלו, או שזה חשוב בעיקר לשרתי עיבוד מדיה? מעניין כי במעבדי I7 אינטל סיפקה 6.4GT וקאש של 8MB , מה ההגיון לתת ל XEON פחות.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מחפשים את מלך העלות-תועלת של עולם המעבדים השולחניים? רוצו לאמאזון לקטוף את הדיל הזה לפני שהוא ייעלם לכתבה

11. Started by QuickSilver,

היי ... מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הלוח הנ"ל , לגבי הפיצ'רים שלו , ומה שאפשר לעשות איתו ??

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by DJPOWER,

יש לי כרגע אצל אבא שלי מחשב 2.4 סלרון לוח של אסוס שאי אפשר לעשות לו אובר... מה יתן לי תוצאות יותר טובות באובר!(אחוזי שיפור במגה הרץ) לקנות סוקט 775 לוח + מעבד באיזה 2000 או לקנות ל478 לוח אם עד 1100 1000 הזכרונות זה כרגע אל משנה ואני חייב שאני יוכל דרך הלוח להביא תזכרונות לככה 700 מגה הרץ כלומר שהמכפלה תהיה פתוחה האם בסלרון היא פתוחה? אה והקירור הוא סוניק טוואר או משה וכזה... תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הכוונה היא לביצועים כמובן ולא למחיר תודה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by edi,

זה לא בזבוז של תזמון לקנות מפרט כזה אם לא מתכוונים לשדרג בעתיד? AMD Athlon XP1700+ 1.47Ghz , 0.13m , 266mhz 404 לוח אם Gigabyte GA-7VAX - KT400 511 זיכרון פנימי Generic 256mb - DDR - PC2700 - 333Mhz כלומר, ממילא כולם יעבדו ב-266mhz לא?!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Drazick,

שלום. יש לי התייעצות אתכם. מאחר ולא מצאתי מישהו שמוכר יד שנייה 4 מודולים של 2GB זכרון DDR2 800MHZ או מישהו שמוכר 2 מודולים של 4GB אני חייב למצוא 2 מודולים של 2GB הזהים לאלו שכבר יש לי במחשב. מצאתי אותם למכירה ב- New Egg: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820208344 בארץ לא מצאתי חנות שמוכרת את הזכרונות הללו במחיר נורמלי או בכלל. שאלתי היא, האם יש מישהו שיודע כיצד ניתן להשיגם בארץ במחיר דומה ל- New Egg (גם משומש), או לחילופין יודע איך אני יכול לגרום ל- New Egg לשלוח בארץ או אפילו מכיר חנות אחרת בחו"ל שכן מוכרת לארץ ותחרותית עם המחירים הללו. לא אכפת לי גם לרכוש מחנות שמוכרת יד שנייה או משהו... אם למישהו יש רעיון יצירתי וזול אחר כיצד לעבור כרגע משני מודולי…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, אני לא כל כך יודע לאיזה פורום זה שייך וזה נראה לי הכי מתאים לפה אני מתכנן לקנות מחשב חדש (כנראה לוח אם Gigabyte GA-Z68XP-UD3) וכרטיס מסך GTX570. אני מתכנן לחבר אליו שני מסכים אחד להרצת משחקים (24") והשני לדסקטופ (23"). הייתי רוצה לדעת האם אפשר לחבר את המסך של הדסקטופ ליציאה של הלוח-אם כדי להוריד את העומס מהכרטיס מסך? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ashkenazone,

מה יותר כדאי לי? מעבד ב1000 ולוח אם ב620 או: מעבד ב810 ולוח אם ב800 ??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Mister-G,

תיראו: http://www.theinquirer.net/?article=10536 הכתבה טיפה ישנה (לפני 4 ימים) אבל רק עכשיו קראתי אותה ואני לא מוצא ממש מידע עליה בפורומים מסוימים שאני מחפש (כמו HWZONE גם). לפי מה שאני הבנתי (כן האנגלית שלי גרועה אז אני רוצה לאמת את הדברים) IBM יקנו את איי אמ די? ולמה זה בדיוק? ומה הקשר בדיוק שהיה כתוב שם שאיי אמ די בבעלות אינטל? O_o תודה מראש, ג'י :-X

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by gtx980sli,

מה המעבד הכי חזק של amd ( בדגש על gaming). ומה המקביל שלו באינטל? אני רוצה לראות מי עדיף ביחסי כסף לביצועים ( זה בשביל חבר ששוקל לקנות מהאדומים) יש לamd תמיכה טובה של דריברים למעבדים? משחקים אוהבים אותם? כמה עולה לוח אם איכותי לכרטיס אחד ו4 מקומות לראם.? החבר שוקל לקנות כרטיס גם מהאדומים. מה עדיף ה300 או 200 ( הןא רוצה משהו עוצמתי שיריץ חלק אז ההתלבטות היא בין העוצמתיים של שני הסדרות.) גם ירוק תופס אבל התקציב של הכרטיס הוא עד 2000 גג . עדיף משהו יותר זול הוא משחק ב1080 אבל רוצה משהו שיחזיק לאורך ימים ושנים .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by zombie,

מדובר בלוח Asus ROG X570 Crosshair VIII Hero אשר נקנה דרך NEWEGG לפני מספר חודשים, עד כה הלוח עבד כמצופה בלי שום בעיה, בימים האחרונים התפתחה בעיה של ניתוקי USB בציוד המשתמש ב USB 2.0 ללא שום סיבה נראית לעין. אז לאחר שניסיתי כל מה שניתן וביצעתי את כל הצעדים שהוצעו ע"י התמיכה הטכנית של אסוס אני פונה אליכם, הצעדים שניסיתי נעים החל מהמובן מאליו כמו עדכון דרייברים של USB והתקנתם מחדש דרך device manager, עדכון דרייברים של הצ'יפסט לעדכון ביוס הכולל עדכון AGESA 1.2.0.2 חדש האמור כביכול לפתור את הבעיה המדוברת ולהתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, הגדרות ביוס שונות כגון מעבר לPCIe 3.0 במקום 4.0, הורדת פרופיל XMP של הזכרונות ועד למשחק עם הגדרות אנרגיה וכו' הבעיה קורת עם כל הציוד ש…

21. Started by Ac-Boy,

יש ברשותי E6300 קונרו, לפחות כך אני מאמין. אני לא סומך על המוכר שמכר לי את המחשב, כבר תפסתי אותו בזכרונות משומשים ותקציב גורד שחקים. איך אני בודק אם יש לי את המעבד שבאמת רשום לי לפחות כך זה נראה במאפיינים על המחשב שלי ובאוורסט CPU-Z וכו'.. שמעתי שיש דרך לעשות שהמחשב יזהה את הרכיב כמוצר שונה.. איך אני בודק שיש ברשותי רכיב מקורי?

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Haflo,

שלום לכולם! אני חפש אתרים או מקומות שיתנו לי הסבר על זיכרונות SDRAM DDR RDRAM,מעבדים (Intel and AMD) והתושבות שלהם....מהפנטיום הזכור לטוב ועד היום! יש למישהו קישורים מעניינים? ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם. אני מתכוון לקנות מחשב חדש,לוח אם: Asus P5K/EPU, מעבד: Intel® Core2 Duo E8500 3.16Ghz 6M. רציתי לדעת איזה זכרונות כדאי לקנות OCZ 1GBX2 1066Mhz CL5 או לקנות 4 גיגה של DDR2 4GB 800Mhz Kingston השאלה היא האם עדיף 2 גיגה עם 1066MHZ או 4 גיגה עם 800Mhz אשמח לקבל תשובה בהקדם.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by qt1h00,

hello , i have a problam writing in hebrew, but you can respond in hebrew. i want to puy a pentium 1.8A with 256 ddr3000 and SUMA GF4 TI4200 SE 64 MB do you think that i need to pay 200 nis to take the 2.0A instead of the 1.8A? or it's a waste of 200 nis?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by mtao21,

שלום ממש מוזר בטמפ למעבד ותראו תמונה http://jpg.co.il/view/558a6c2fb0af9.png/ זה מנוחה...וגם מאמץ אותו טמפ אני מתכוון לגרף העליון שנשאר קבוע מעלה מע שלי 3930K לוח אסוס P979X ספק 1250W כ.מסך טיטאן GTX 12GB

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים