עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה ההבדל בין ה 7VRXP הראשון ל7VRXP השני אבל אל תגידו לי משפר באגים ומוסיף דברים שלא היו אני רוצה לדעת בדיוק מה ההבדל

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by crik,

אהלן יש לי את הE6300 אני רוצה לבדוק בוודאות שהמעבדים עובדים כמו שצריך מכוון שיש לי הרגשה שלא.. איך אני חושב שלא? הפעלתי את ה TASK MANGER ויש את הגרף של כל מעבד וכשאני מדליק לדוגמה WINAMP שניהם קופצים ביחד פשוט אני רוצה שהם עובדים כמו שצריך עם הווינדוס... בתודה משה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. AMD הוציאו מעבד חדש ומצויין, הטרינטי עם טכנולוגיית פיוז'ן A10-5800K. על פי המחירים היחד הוא להתחרות במעבדי i3 של אינטל ועל פי השיקלול מחיר + ביצועים הטריניטי החדש כן מצליח להתעלות על ה-i3 כמעט בכל פרמטר למעט ביצועי ליבה בודדת. אלא מה, במחלקת החדשות של HWZONE לא כ"כ אוהבים שהתמונה כ"כ ברורה לטובת מעבדי הטריניטי אז הם נתפסים לעניין ליבות העיבוד ומציגים השוואות (לא שלהם) בין הטריניטי החדש ובין i5-3470 שעולה בין פעם וחצי ופי 2. מיותר לציין שכל ההשוואות הן סיטטיות וכמובן שיש לAMD עצמה מעבדים שיפגינו פער כזה לעומת הפיוז'ן. הם מגדילים ועושים ומהללים את anandech כאתר מקצועי וידוע..... כן שמענו, אנאנד רחוק מלהיות מקצועי, אף אתר מקצועי לא משתמש במבחן הבית של אינטל sysmark שכל התעשי…

4. Started by Yehudaa,

מי יותר חזק ? כמה ה E2200 עושה סופר פאי 1M ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. חברת Colorful חושפת לוח אם קומפקטי אשר כולל ליבה גראפית מתקדמת שמולחמת אליו ישירות ועשוי לאפשר גיימינג אמיתי באריזות קומפקטיות מאוד תערוכת Computex 2016 הייתה עמוסה לעייפה במוצרים וקונספטים ייחודיים ומתקדמים, ואנחנו נעשה את מירב המאמצים בכדי להכיר ולהציג לכם כמה שיותר מהם. אחד מאלו שבלטו במיוחד עבורנו היה אב-טיפוס של לוח אם מחברת Colorful הסינית, שעדיין לא ממש מוכרת בשוק המקומי אך שואפת להפוך לשם מרכזי בעולם חומרת הגיימינג הצומח. לוח האם המדובר כלל תושבת LGA1151 עבור מעבדי דור ה-Skylake (וה-Kaby Lake), בשילוב עם ערכת שבבי ה-B150 לשוק הביניים – וגם ליבת GP104-200, כמו זו שנמצאת בדגמי ה-GeForce GTX 1070, אשר מאכלסת את המקום שבו בדרך כלל הייתם מצפים למצוא את חריצי …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3302#sp ושני כרטיסי זיכרון שכל אחד: G.SKILL DDR2 2GB הם עכשיו על 800MHz ובHDM כתוב על הDDR שהוא צורך 1.94v הלוח תומך רק בDDR2 ורציתי להרחיב ל8GB RAM. אז ככה: 1) מה עדיף? לקנות שני סטיקים של 2GB או אחד של 4GB ואז לא יהיה דואל אבל אני אוכל להוסיף עוד בעתיד? 2) לפני כמה זמן ניסיתי להוסיף כרטיס של קינגסטון וזה לא עלה אז הוצאתי אותו ואני לא יודע אם הכרטיס שאני אקנה יעשה אותו דבר או שהוא יפעל. ד"א, אני מתכנן לקנות מחו"ל כי בארץ המחירים של DDR2 בשמיים, אז הנה האופציות: http://www.ebay.com/sch/i.html?LH_BIN=1&rt=nc&LH_ItemCondition=11&_nkw=4GB%20DDR2%20800&_clu=2&_fcid=10…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי, אני מחפש לוח אם בתקציב של 500-700, עבור המעבד של Intel Core i7 2600, שימו לב הרגיל בלי ה-K. לוח אם מעודף אצלי הוא מחברת Gigabyte, תודה לכל העוזרים. את המחשב עדיין לא קניתי, אבל אני סגור על כך שאני רוצה לקנות מעבד מסדרת ה-I7, מבחינת זיכרון אני חושב שאני יקח Dual של 2GB או של 4G כל אחד. לא מתוכנן OC למעבד.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by thebenjamin,

קראתי פה משהו על השילוב עם הלוח אם ומשהו על ליבה חסומה וACC מה זה?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by MaozRoy,

היי! הלוח אם שלי התפגר לאחר שנים של שירות נאמן (Abit IP35-E) ותהיתי האם כדאי לי לשדרג את המחשב הנידון או שמא לקנות את אותו לוח..? כרטיס המסך GeForce 8800 GTS, את הדגם המדויק של המעבד אני לצערי לא זוכר אבל מדובר ב2quad של אינטל... חוץ מזה 2 כרטיסים של 2 ג'יגה ועוד 2 של ג'יגה אחד (DDR2) לא הרבה חוץ מזה... מה אתם אומרים? משהו באיזור ה 700 שקל..

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. האם עדיף מערכת מבוססת מעבדי XEON על מערכת מבוססת מעבדי i7 לעבודה על תלת מימד? ( הדמיות, אנימציות ממוחשבות וכו' מודלים כבדים) ובמעבד המועדף איזו סדרה עדיפה מבחינת חוזק מעבד ותמורה למחיר? והאם מערכת 64 ביט עם 24GB זיכרון תהיה מהירה בהרבה ממערכת 32 ביט עם 4GB זיכרון? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by eli_a2006,

שלום אני צריך מעבד amd 64 bit עדיף סטפינג e6 ואני רוצה גם לוח הכי זול שאפשר וגם שהיו לו תכונות אובר קלוק תודה הסכום זה 1200 ש"ח תודה אלי

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. לוח של ABIT NF7 ומארז COMPUCASE Midi Tower אין לי מושג איך אני מחבר אותו ללוח יש שתי כבלים אפורים שיוצאים מהמארז איך אני מחבר? יש איפה שהוא הוראות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by lmlm,

אם אתם מתכוונים לקנות מחשב ומצפים שלוח האם שקניתם יתמוך גם DDR3 . תצפו שוב. אינטל וAMD יצטרכו להוציא לוחות מיוחדים שיתמכו בו. ואם תרצו DDR3 תצרכו גם לוח אם חדש וזה גם מעבד :-X http://www.theinquirer.net/?article=32360

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by maimon_y,

יש לי מעבד I5 760 קצת יותר משנתיים על לוח אם ASUS P7P55-M השאלה שלי היא האם המעבד הזה מספיק חזק גם למשחקים הכי כבדים כי הוא 2.8GHZ האם יכול להיות שיש צוואר בקבוק עם הכרטיס מסך שלי(במפרט). ועוד משהו שמעתי שמעבד שמתחמם יכולים להיות בו נזק שיפגע בביצועים בעתיד.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by hen1235,

יש לי שני סטיקים של זכרונות (512X2). אחד עם צ'יפ TCCC והשני UCCC. לפי מה שהבנתי ה-UCCC קיימים רק בסטיקים של ה-1 גי'גה לא? איך ה-UCCC ב-OC טובים מה-TCCC?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ZXY1,

רציתי לדעת כמה יציאות יש בלוח GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624 של SATA2 ו -IDE ? כמה כוננים / צורבים / דיסקים קשיחים אפשר לשים על הלוח מקסימום ? כמה סימים יש על הלוח של זכרון ? אני רוצה לקנות 2 GB כמה מקום תופס זכרון כזה ? ואם יש מקום לתוספת זכרון בעתיד ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני כבר המון זמן מתחבט בנושא - עזרו לי סופסוף ,בקשה... טכנאי המחשב שלנו מתעקש למכור לנו את לוח האם של ג'יגהבייט GA965PDS4 הוא טוען שזה הלוח האופטימלי למעבד E6300 קונרו... (לדעתי, הלוח הזה הוא "יותר מדי", והוא יותר מתאים למעבדים היותר חזקים) ואני כל הזמן טוען נגדו שזה לא נכון וגם הלוח של אסוס (הלוח שאני רוצה) P5NSLI , ולוחות אחרים, טובים לא פחות למעבד זה ויבטא במלואום את יכולות המעבד. מה שמוזר הוא שבאתר של אסוס http://www.asus.com/products2.aspx?l1=3&l2=11מופיעים לוחות שבמפרט שלהם מצוין שהם תומכים ב- CORE2 אבל לצידם לא מופיע הלוגו מה זה אומר...? אילו לוחות אם מתאימים לקונרו...? אם כתוב במפרט שהם מתאימים לקונרו זה בהכרח אומר שביצועיו יבואו לידי ביטויים...? תו…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. תמונה ראשונה של מערכת NUC עם השבב הגרפי המובנה של AMD דלפה לרשת. https://www.techpowerup.com/238654/intel-nuc-based-on-intel-vega-mcm-leaked#g238654 הליבה הגראפית ענקית ! בערך פי 2 מליבת המעבד משמע סדר גודל של RX580, גם שבב HBM יחיד יכול לספק רוחב פס דומה למה שיש לRX580. מה שיש שם זה +- חצי *RX VEGA 64, לא ברור לי איך הם חושבים לקרר את זה ולמרות מערכת מתח מכובדת מאוד ע"פ התמונה אני לא בטוח בכלל שהיא תספיק. *גם ע"פ הגדלים וגם פרורצינלית בין גודל הHBM לליבה http://www.pcgameshardware.de/screenshots/970x546/2017/08/AMD-RX-Vega-64-und-Vega-56-Unboxed_-18--pcgh.jpg נראה סופר מעניין הכיוון הזה...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by GunBlade,

חבר'ה, אני צריך תשובה ברורה, כי אני על סף קנייה מה ההבדל במהירות השעון של מעבד Centrino לעומת Mobile Pentium רגיל? חבר שלי, שלא מבין יותר מדי, אמר לי ש Centrino 1.5 למשל, שקול ל Mobile Pentium 2.4. האם זה נכון? מה היחס המדוייק? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם אני רוצה להוסיף את הזכרונות הנ"ל בנוסף לזכרונות 2X2 XMS3 1333MHZ DDR3. האם הזכרונות האלה טובים? (הם יחסית ממש זולים ביחס לכל שאר הזכרונות), לא מתוכנן OC.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Ac-Boy,

יש ברשותי E6300 קונרו, לפחות כך אני מאמין. אני לא סומך על המוכר שמכר לי את המחשב, כבר תפסתי אותו בזכרונות משומשים ותקציב גורד שחקים. איך אני בודק אם יש לי את המעבד שבאמת רשום לי לפחות כך זה נראה במאפיינים על המחשב שלי ובאוורסט CPU-Z וכו'.. שמעתי שיש דרך לעשות שהמחשב יזהה את הרכיב כמוצר שונה.. איך אני בודק שיש ברשותי רכיב מקורי?

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by tazmany37,

חיפשתי בגוגל את סדר קדימות למעבד, ולא מצאתי לדוגמה: com, ps/2, USB, pcie... אם תוכלו לעזור לי למצוא?

23. חשבתי על השידרוג הזה מעבד 4300 לוח P5B DELUX וזכרונות G.SKILL HZ מארז רייד מקס אלומניום עריכה:תקציב עד 3200 OC מתוכנן! מה אתם אומרם?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש כל כך הרבה בלאגן בכל הדגמים החדשים של AMD ואני לא מצליח לעשות סדר בראש. תקנו אותי אם אני טועה. * יהיו שתי תושבות חדשות FM1 ו-AM3+. מעבד FM1 לא יעבוד על AM3+ והפוך. * מעבדי Llano יתחרו במעבדי i3 ו-i5 ויציעו אלטרנטיבה משתלמת מאוד למי שלא רוצה להוציא הרבה כסף על מעבד ועדיין רוצה לקבל ביצועים טובים. * מעבדי Bulldozer יהיו מעבדי הדגל של החברה ויתחרו במעבדי i7 ו-i5 היקרים יותר. * הליבה הגרפית ב-Llano תוכל לעשות מעין מערך CF עם כרטיס מסך של AMD

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. ? נ.ב - כמה קאש יש יש למעבד אינטל הזה ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים