מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
יש מיליון לוחות וכל אחד אומר עליהם משהו אחר..... התחרפנתי (כבר יש שקע בקיר.... ) אני רוצה לנסות OC בפעם הראשונה בחיי ורציתי לדעת איזה זכרונות יותר עדיפים: 2X512 של CORSAIR XMS2 כמו שמופיעים למטה בפרסומת או 2X1024 של SUPER TALENT http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1998 אני רוצה OC לא בשביל נקודות ב 3DMARK אלא בשביל לשפר ביצועים (לא סותר אה?) אגב לזכרונות יש לי תקציב של סביבות ה1000 כמובן שאפשר גם בפחות נ.ב. אני מת כבר לקנות מחשב מאז שיצא FAR CRY אני מחכה למחשב שיריץ לי אותו נו שוין אני מחכה כבר מ 2004 תודה לכל מי שעוזר ומציץ בפוסט
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המוכר בRSM אמר לי שעדיף לקחת לוח אם PH67 ולא H67 כי PH67 הוא בלי כרטיס מסך מובנה והוא ינצל יותר טוב את המערכת.המעבד הוא 2500.האם זה נכון? האם עדיף לקנות GIGABYTE PH67 A UD3 על פני ASUS P8H67?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ישרף? משהו ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי את הE6300 אני רוצה לבדוק בוודאות שהמעבדים עובדים כמו שצריך מכוון שיש לי הרגשה שלא.. איך אני חושב שלא? הפעלתי את ה TASK MANGER ויש את הגרף של כל מעבד וכשאני מדליק לדוגמה WINAMP שניהם קופצים ביחד פשוט אני רוצה שהם עובדים כמו שצריך עם הווינדוס... בתודה משה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי theinquirer, http://www.theinquirer.net/?article=11785 המעבד יצא שנה הבאה עם 64 ביט ובמהירות 5 ל 7 גיגה הרץ ( :). וכאמור חיבור אחר: LGA 775 pin socket יש התרשמות?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-B75M-D3V. הלוח הגיע עם גרסה F6. הבנתי שאני אמור לעדכן את הביוס ל F10 כדי לקבל תמיכה בכל מה שהלוח מציע. אז קודם כל, מי שיש לו היכרות עם הלוח, האם העידכון באמת נחוץ? אף פעם לא עשיתי עידכון ביוס אז מה הדרך הכי טובה ופשוטה שאפשר לעדכן?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בשלבים לקנות מחשב אמנם זה עוד שבועיים אחרי שיוצאים הכרטיסי מסך החדשים אני רציתי לקחת מעבד QOUD של INTEL מהחדשים {לא זוכר בדיוק ת'שם} ומי שעוזר לי בזה אמר שאולי כדאי לקחת את המעבדים המשולשים של AMD ביגלל שהמהירות של INTEL במרובע הוא-2.6 ו-{לפי טענתו} מגיע רק למהירות של 1.2 או משו כזה ושל AMD מנצל את כל היכולת ועוד שאלה -ביחס של עלות תועלת ה-AMD עדיף {בערך 700 שקל}? או שאם אני יקח את המרובע הכי חדש {יעלה "לי" 1500 שקל}-{עוד שאלה איך קוראים להכי חדש?} תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחכה למעבד החדש I3 עם כרטיס גרפי 4000 ששמעתי שזה מספיק ל - HTPC וגם קצת משחקים בינוניים מתי תכלס היה אותו בחנויות? ומה המחיר שלו? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! אני מעוניין בזמן הקרוב לשדרג קצת את רכיבי המחשב שלי. כבר מצאתי הארד-דיסק חדש וכעת אני בוחן אפשרות לקניית מעבד חדש. כרגע ברשותי מעבד פנטיום D 2.8Ghz ולוח אם של גיגהבייט 945p-s3 (ICH7 סוקט LGA775. ראיתי, שלצערי, את מעבדי סדרת ה-i של אינטל הם סוקט אחר ולא יתאימו ללוח שלי. ואילו לעומת זאת, מעבדי core2duo/core2quad כן יתאימו לסוקט. עכשיו נשאלת השאלה האם שווה בכלל להחליף למעבדים האלה או שהלוח שלי והסוקט שלי ישנים וחבל לזרוק סתם כסף על מעבד בסוקט ישן שקצת יותר טוב. ברמה העקרונית, הדעה שלי לפנטיום D היא שהוא סוג של פח. אומנם הוא רץ יפה מאוד ומחזיק את המחשב כמו גדול אבל יש הרגשה של פח, של נחיתות, של איטיות לפעמים בהרצות מסויימות. הcore2quad נשמע לי מעניין. האם מדובר בשתי ליבו…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי asus p8h61-m lx והיה לי מעבד g620 pentium קניתי מעבד חדש i5 3470 אחרי שהחלפתי ביניהם המחשב לא עובד הוא פועל לשנייה נכבה פועל לשנייה נכבה ככה עד שמכבים אותו החזרתי לpentium ועבד זה קשור לספק או למעבד? כי יש ג'נרי 450W ואני קונה חדש אחרי שאצליח להחליף מעבד
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר'ה, אני צריך תשובה ברורה, כי אני על סף קנייה מה ההבדל במהירות השעון של מעבד Centrino לעומת Mobile Pentium רגיל? חבר שלי, שלא מבין יותר מדי, אמר לי ש Centrino 1.5 למשל, שקול ל Mobile Pentium 2.4. האם זה נכון? מה היחס המדוייק? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בלוח Asus ROG X570 Crosshair VIII Hero אשר נקנה דרך NEWEGG לפני מספר חודשים, עד כה הלוח עבד כמצופה בלי שום בעיה, בימים האחרונים התפתחה בעיה של ניתוקי USB בציוד המשתמש ב USB 2.0 ללא שום סיבה נראית לעין. אז לאחר שניסיתי כל מה שניתן וביצעתי את כל הצעדים שהוצעו ע"י התמיכה הטכנית של אסוס אני פונה אליכם, הצעדים שניסיתי נעים החל מהמובן מאליו כמו עדכון דרייברים של USB והתקנתם מחדש דרך device manager, עדכון דרייברים של הצ'יפסט לעדכון ביוס הכולל עדכון AGESA 1.2.0.2 חדש האמור כביכול לפתור את הבעיה המדוברת ולהתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, הגדרות ביוס שונות כגון מעבר לPCIe 3.0 במקום 4.0, הורדת פרופיל XMP של הזכרונות ועד למשחק עם הגדרות אנרגיה וכו' הבעיה קורת עם כל הציוד ש…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי E6300 קונרו, לפחות כך אני מאמין. אני לא סומך על המוכר שמכר לי את המחשב, כבר תפסתי אותו בזכרונות משומשים ותקציב גורד שחקים. איך אני בודק אם יש לי את המעבד שבאמת רשום לי לפחות כך זה נראה במאפיינים על המחשב שלי ובאוורסט CPU-Z וכו'.. שמעתי שיש דרך לעשות שהמחשב יזהה את הרכיב כמוצר שונה.. איך אני בודק שיש ברשותי רכיב מקורי?
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD הוציאו מעבד חדש ומצויין, הטרינטי עם טכנולוגיית פיוז'ן A10-5800K. על פי המחירים היחד הוא להתחרות במעבדי i3 של אינטל ועל פי השיקלול מחיר + ביצועים הטריניטי החדש כן מצליח להתעלות על ה-i3 כמעט בכל פרמטר למעט ביצועי ליבה בודדת. אלא מה, במחלקת החדשות של HWZONE לא כ"כ אוהבים שהתמונה כ"כ ברורה לטובת מעבדי הטריניטי אז הם נתפסים לעניין ליבות העיבוד ומציגים השוואות (לא שלהם) בין הטריניטי החדש ובין i5-3470 שעולה בין פעם וחצי ופי 2. מיותר לציין שכל ההשוואות הן סיטטיות וכמובן שיש לAMD עצמה מעבדים שיפגינו פער כזה לעומת הפיוז'ן. הם מגדילים ועושים ומהללים את anandech כאתר מקצועי וידוע..... כן שמענו, אנאנד רחוק מלהיות מקצועי, אף אתר מקצועי לא משתמש במבחן הבית של אינטל sysmark שכל התעשי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פתחתי את התארד הזה סתם מתוך סקרנות ואני מבקש מכל מי שקורא את התארד הזה להגיב ואם אפשר גם להביא לינקים עריכה: ציינו גם לאיזה שימוש אם אפשר
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים רציתי לדעת את ההבדלים בין הלוחות הבאים והאם הם משמעותיים הלוחות הם GIGABYTE EX58-Extreme ו Asus P6T DELUXE V2 האם הם נחשבים לאיכותיים איך הם מבחינת OC וכו תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
https://www.techradar.com/news/amd-zen-2-could-be-five-times-better-than-ryzen-2nd-generation-cpus
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי זיכרון של 256 sdram ואני רוצה לקנות 2 סטיקים של 256 ddr במהירות 400 מגה הרץ לוח האם שלי הוא ecs p4vmm2 האם אני אוכל לשים על הלוח הזה זכרונות די דיאר?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברת Colorful חושפת לוח אם קומפקטי אשר כולל ליבה גראפית מתקדמת שמולחמת אליו ישירות ועשוי לאפשר גיימינג אמיתי באריזות קומפקטיות מאוד תערוכת Computex 2016 הייתה עמוסה לעייפה במוצרים וקונספטים ייחודיים ומתקדמים, ואנחנו נעשה את מירב המאמצים בכדי להכיר ולהציג לכם כמה שיותר מהם. אחד מאלו שבלטו במיוחד עבורנו היה אב-טיפוס של לוח אם מחברת Colorful הסינית, שעדיין לא ממש מוכרת בשוק המקומי אך שואפת להפוך לשם מרכזי בעולם חומרת הגיימינג הצומח. לוח האם המדובר כלל תושבת LGA1151 עבור מעבדי דור ה-Skylake (וה-Kaby Lake), בשילוב עם ערכת שבבי ה-B150 לשוק הביניים – וגם ליבת GP104-200, כמו זו שנמצאת בדגמי ה-GeForce GTX 1070, אשר מאכלסת את המקום שבו בדרך כלל הייתם מצפים למצוא את חריצי …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על המעבד הזה: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-103-492&depa=1 בעקרון אני מחפש את המעבד עם הביצועים הכי טובים שיש היום!! (יש תקציב) אני צריך את המחשב בעיקר לעריכת מוזיקה ובשביל משחקים כמו קאונטר סטרייק פיפ"א וכאלה..
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ההשואה הראשונה: Intel® Core™ i7-870 Processor (8M Cache, 2.93 GHz) Intel® Core™ i7-875K Processor (8M Cache, 2.93 GHz) l לא הצלחתי למצוא מה ההבדל ביניהם חוץ מאשר במחיר, וזה הבדל של 50$, זה אומר שיש משהו שונה - אבל מה? ההשואה הבניה: Intel® Core™ i7-950 Processor (8M Cache, 3.06 GHz, 4.80 GT/s Intel® QPI) Intel® Core™ i7-960 Processor (8M Cache, 3.20 GHz, 4.80 GT/s Intel® QPI) l פה המקרה הפוך, אני רואה הבדל לטובת ה 960 - 3.20 לעומת 3.06 אבל המחיר הוא בדיוק אותו דבר, איך זה יכול להיות? או שההבדל לא משמעותי (ואז למה עושים אותו?) או שיש עוד משהו שאני מחמיץ ב950 שמאזן אותו לעומת אחיו. המקור הוא http://ark.intel.com/compare/48499,41315,37150,37151 ואם אני כבר פה, אז …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עיתונאי שנוי במחלוקת יצא בהכרזה מרעישה - ובאינטל נאלצו להגיב שלא כהרגלם ולהבטיח לעולם כי תהליך הייצור שעליו הם עובדים מעל לחצי עשור מתקדם ליעדיו ללא שינוי לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
-
איזה מפרט הייתם ממליצים לי כי אני כל הזמן משנה החלטה קיצר איזה מפרט הכי חזק ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שיתמוך ב-SATA II וב-800MHz DDR2. של חברה טובה. לא ל-OC! עם כ.קול 7.1 HD ו-1G LAN. תקציב 400-500.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-