מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. יש לי מעבד xp 2500 mobile .. רציתי לוח שיתאים אליו.. גם מבחינת אוברקלוק... מה הכי מומלץ ? יש את האביט nf7 ב 380 שח בנעה... זה שווה ?
-
- 6 תגובות
- 470 צפיות
-
-
השאלה שבכותרת. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
התקציב הוא בסביבות 2500 ש"ח ללוח עם כ. מסך משולב, מעבד וזיכרון (גיג'ה) ומארז. (את השאר יש לי) מעבד Intel Core 2 Duo BOX (מה זה אומר אגב BOX? כדאי?) תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת.. אני רוצה לוח אם טוב ל-OC, כולל USB 3, שיתמוך ב-SLI בתקציב של בערך עד 700 שקל (מ-TMS) האם זה הלוח הכי משתלם שאני יכול להשיג: http://www.tms.co.il/product/11284 ? אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם למשחקים ואני לא יודע איזה כדאי GA-965P-DS4 או GA-965P-DS3 תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 471 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע האפוקס לוקח את הגיגהבייט בביצועים, זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
איזה לוח כדי יותר לקנות? 1. if I choose NF3 ultra chipset then ill buy the Epox EP-9NDA3+ NVidia NForce3 Ultra AGPset 939 2. if ill choose the VIA KT800 then ill choose Abit AV8-3rd Eye VIA K8T800 Pro Socket 939
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
ביחד עם כרטיס מסך 8800gt GA-M6S-S3 http://skypc.co.il/pl_product~38485~83~0.htm או GA-MA69G-S3H http://skypc.co.il/pl_product~38476~83~0.htm
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
למעבד XP-2000 עם DDR מבחינת ביצועים אבל לא פחות חשוב האמינות אשמח לקבל המלצות
-
אני מחפש לוח אמין, קריר, כולל אפשרות ל OC בסיסי שתומך ב-E8400 שלושה סלוטים PCI לא חובה CF לפחות 6 USB. FIREWIRE לא חובה עדיף עם DOLBY DIGITAL LIVE או DTS CONNECT מספיק HEADERS ושליטה על מאווררים חשבתי על GA-EP35-DS3R עד שקראתי על בעיות איתו עם E8400, בייחוד בעיות של יציאת ממצב שינה S3 תודה
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הבנתי שמרובעי הליבות של AMD ינצלו את הDDR2 ואם היה לי לוח אם תושבת של AM2 אני רק היה צריך לעשות עדכון השאלה שלי אם כדי לקנות את הלוח זכרון מעבד ובסוף מתי שהיו מרובעי ליבה לקניה בארץ אני יקנה מעבד זה שווה לעשות לעשות דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
בדקתי בחיפוש בקשר לשני הלוחות אשר מבוססים כל אחד מהם על צ'יפסט אחר (G וE) 8IGX מבוסס על הG שאמור להיות חדש יותר אבל אני לא צריך את הכרטיס מסך, גם כרטיס קול לא מעבר להכי פשוט כי אני מתכוון להחליף אותו. אבל קראתי כל מיני אנשים שכותבים שללוחות ה845G יש יכולות אוברקלוקינג טובות פחות או ובעיות מסויימות דברים קטנים: אני לא צריך RAID ודברים דומים לכן אני לא דיברתי על 8IEXP או P דומה אני כן מתכוון לעשות אוברקלוקינג. לא מיידי אבל מתישהו לכן צריך לקחת את זה בחשבון (אם יש) בין 2 הלוחות (ואני לא מעוניין באיזה EPOX ABIT במחירים מופרזים) ;D נ.ב - אפשר לנעול את מכפלת הAGP בלוחות הללו ?
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
בקרוב אני אשדרג אל המעבד שלי למעבד חדש מדגם: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM בעקבות השדרוג אני צריך גם להחליף לוח אם. כרגע אני מתלבט בין 3 לוחות אם שונים. מה מהם יודע עדיף ? יותר טוב ? בעל ביצועים הכי טובים ? וכמובן הכי מלא בתוספות... 1. ASUS A8N-E 2. MSI K8N Neo4 Platinum 3. DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D אם יש כמובן הצעה אחרת בטווחי המחירים של הלוחות הנ"ל אשמח לשמוע תודה לעונים !
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אלא שתי הלוחות 1. http://skypc.co.il/pl_product~39213~10~0.htm 2. http://skypc.co.il/pl_product~31100~10~0.htm אני מרכיב על זה כרגע E6600 ובעתיד PENRYN , קצת OC וזכרונות 2GBX2 Cruscial Ballistics 1066 איזה לוח עדיף מבחינת ביצועים ? או האם יש הצעה יותר טובה מהלוחות הללו בסביבות התקציב הנ"ל תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הלוח שעובד כרגע-asrock h71m-dgs עם מעבד I7 3770...הלוח הנוסף שברשותי הוא של Intel dh61cr ממה שבדקתי מצאתי שהאינטל פחות מהיר מהאסרוק אבל יותר יקר בשוק.... מה השילוב הכי מתאים לדעתכם..? תודה
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
אחרי שנגמר לחנות המלאי של הלוח שלי אז הציעו לי להחליף באחת הלוחות הללו: ABIT KX7 333 GIGABYTE GA-7VRXP REV 2.0 Chaintech 7VJL APOGEE KT333 AMD מה כדאי? ובבקשה אפשר נימוקים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה לוח הכי טוב כרגע לסוקט 939 ? כרגע יש רק את אלה : ABIT AV8 ASUS A8V Gigabyte GA-K8NSNXP שמבוסס על ה nForce3 . אני לא רוצה לחכות , אז תגידו לי איזה לוח לקחת מהם .(או שיוצא ממש בקרוב איזה משהו מיוחד שבאמת שווה לחכות לו) אני חושב ללכת על ה Gigabyte הוא נראה לי הכי טוב , אבל עדיין רוצה להיות יותר בטוח .
-
- 10 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני צריך אותו בשביל משחקים ואוברקלוקינג. אני יודע שהמעבד הזה לא הכי טוב למשחקים אבל זה מה שהתקציב מאפשר.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הלוחות בגירסת הP35!!! האם לקנות את הDS3R בגלל התמיכה בDDR3 בעתיד או שאין הבדל ואפשר לקנות את הDQ6 עם DDR2?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר התייעצתי בפורום מפרטי מחשב על מפרט שאני רוצה לקנות והכל היה בסדר. עכשיו, את המחשב הרכבתי מ PCH אבל הבעיה היא שאני גר בצפון ותהיה לי בעיה רצינת במקרה של תקלה כי אין לי לאן לפנו... :-\ אין לי איזה מישהו במשפחה שיכול לסוע עד לחנות במקרה של תקלה... אז בגלל זה אבא שלי מברר עם איזה חבר שלו שיש לו קשרים טובים בכל מני חנויות, הוא אמר שהכל בסדר אבל אין להם את הלוח של ABIT שאני בחרתי שהוא IS7. אז רציתי לשאול אותכם לתחליף אפשרי לאותו לוח שיהיה אמין ובאותה רמה חשבתי בתור התחלה על ה ASUS P4P800 DELUXE מה אתם אומרים. הנה המפרט אם יש צורך בלדעת מה המרכיבים האחרים: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1290.94 ] 1 Motherboards for Intel …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לבחור לוח למעבד שהוא Q6600 או E6850 (לא הוחלט עדין), הזכרון יהיה DDR2 800MHZ/1000MHZ 2GB והכרטיס מסך יהיה 8800GTX כנראה. כרגע אני בהתלבטות של איזה ציפסט כדאי לקחת, האם כדאי P35 או NF680I? (אני צריך שיהיה כמה שיותר חיבורי SATA2, לפחות 5-6). הדרישות הם משחקים, OC יציב וטוב וביצועים טובים. אין הגבלת תקציב. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 1.6 די ישן הלוח אם שלי נשרף אני צריך לוח אם חדש ועל הדרך חשבתי אולי גם לקנות מעבד חדש (אבל יותר חשוב לי הלוח) בהתחלה חשבתי על 7N400 של גיגהבייט אבל אחרי כל כך הרבה קטילות שאנשים פרסמו פה על גיגה בייט אני נראה לי ירד מזה אולי מישהו יכול להמליץ לי על לוח איכותי (לאוברקלוק לא רציני במיוחד) בעיקר למשחקים!!! עדיין לא החלטתי עם אני רוצה מעבד אינטל או AMD אז כל הצעה תתקבל בברכה!! תודה לכל העוזרים טל
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סיבת ההחלפה : היי היו לי המוני מסכים כחולים ואחרי שבירת ראש של כמה ימים החלטתי לפרמט ההתקנה של הXP מריצה את כל הקבצים וברגע שמגיע המסך של בחירת הכונן להתקנה או תיקון (המסך הראשון שבו יש אפשרות INPUT) המחשב נכבה לא ריסט רק נכבה וזהו החלפתי דיסקים קשיחים SATA וגם IDE הרצתי בדיקות זיכרון MEMTEST ואפילו את של מיקרוסופט נתקתי כל חלק מיותר ואפילו חיברתי את המסך ישירות ללוח בדקתי לו חום ניסיתי גירסאות שונות של XP כולן נבדקו על מחשבים אחרים ועובדים מצויין לקחתי את הSATA למחשב אחר והתקנתי עם הדיסק שלי- זה דווקא עבד אבל לא עשיתי SYSPREP אז לא יכלתי לנסות אצלי בדקתי לייב CD של UNIX ועובד מצויין מרוב ייאוש וכמובן צורך עמוק להיות אונ-ליין התקנתי 98 פעם אחת הוא נכבה באמ…
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
נראה לי שיש לי בעיה בלוח.. ואני חושב אולי לקנות אחד חדש.. כי כרגע אין לי ממש כסף לקנות מחקש שלם חדש... אז נקנה עכשיו לו.. בעתיד זכרונות ומעבד ואחרי זה כרטיס מסך והלאה.. שאר המפרט שלי הוא מעבד" DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz זכורונות: Hexon 1GB DDR2-667(333) x2 כ.מסך NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB) כוננים קשיחים: WDC WD3200AAKS-00VYA0 (298 GB, IDE) WDC WD800JD-00MSA1 (74 GB, IDE ) כוננים אופטיים:LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10A (16x DVD-RW) SONY DVD-ROM DDU1615 (16x/48x DVD-ROM) מסך: 19" NEC MultiSync 90GX2 חשוב שמן הסתם הלוח יעבוד טוב עם המחשב הקיים וגם יהיה בעל אופציות טובות לשדרוג עתידי כרגע הכי נראה לי ה GA-EP43-DS3L יכול לקרוא עד 8 G זכרון מתאים ל PCI-E 2.0 …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אקבל שני לוחות אם משומשים מחו"ל. שניהם די חדשים. ga - h 97 gaming 3 חדש לגמרי ga - z 87 x - ud3 מתצוגה. כמעט ולא עבד. בטח לא במאמץ. השימוש שלי במחשבים הוא בעיקר משרדי. לא משחק במשחקים. אבל אני כן רואה סרטים ולעיתים גם מקודד וידאו, מכין כתוביות וצורב אותן ועורך. אני רוצה לבנות מחשב עם אחד מהם ולמכור את השני. שאלות: א. מי מהם יימכר ביותר כסף בישראל ? ב. מי מהם צפוי להחזיק יותר שנים מעמד ? ג. מי מהם יתמוך במעבדים עתידיים ? אני יודע שה Z 87 מאוד מתאים לOC ותואם גם SLI וגם CROSSFIRE. אני לא בטוח אם הוא יתמוך בדור הבא של מעבדי אינטל. אומרים שעדכון BIOS אמור לטפל בזה, אני אני לא יודע בוודאות.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-