מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
לא מבין חוץ מזה שיהיה בהם מעבד GPU מה עוד חדש בדור הזה לעומת הקודם? הרי גם ככה גיימרים יקנו עוד כרטיס מסך.... מה יעשה מעבד הGPU במשחקים?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא חשוב לי שיהיה עם SLI.. OC אולי עוד שנה.. חשוב שיתמוך ב USB3 בהתחלה חשבתי על asus p7p55d e lx,אבל בסוף הקניה בחו"ל לא הסתדרה,והרשת היחידה שמוכרת את הלוח זה אייבורי ב 830 ש"ח !!! מחר אני רוצה כבר לקנות (קר ל I5 שיושב אצלי..) הצעות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. התקנתי קירור Freezer7 pro rev2 על לוחם אם Asus M2N-E, זאת הפעם הראשונה שאני מתקין גוף קירור נפרד, וארצה לשאול מספר שאלות נוביות: 1. גוף הקירור שעליו נמצאת משחה טרמית קטן יותר מהCPU עצמו, כלומר, הקצוות של הCPU בולטים מבחוץ. זה בסדר? 2. עד כמה תהיה לי אפשרות לעשות OC למעבד 5600+ ADM עם הקירור הנל? האם חוץ מהטמפרטורה (שלא אמורה לעבור 65-70 מעלות (כרגע על 28) אני צריך לבדוק עוד משהו כדי להיות בטוח שהOC תקין? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
המחירים של לוחות אם עשויים לעלות ב 10% בשלושת החודשים הקרובים, בעוד שהמחירים של כמה דגמים עשויים לעלות בכ-25%. http://www.digitimes.com/news/a20101216PD220.html
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 3000 ש"ח, אני מקדיש מחצית לכרטיס מסך, ואת השאר למעבד+לוח אם+זכרונות זה מה שהצלחתי לבנות I5 760 P55-USB3 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel 1600mhz ולגבי הכרטיס למרות שזה לא המקום אבל תרגישו חופשי להמליץ, לקחתי בחשבון את ה6950 שיש בKSP במחיר של 1590, והספק שלי יכול להחזיק אותו אז בכלל הוא מטורף לדעתי. חוץ מזה, לגבי השילוש אמרו לי לחכות לSANDY BRIDGE, בנתיים אקנה רק את הכרטיס מסך כנראה, עד כמה גדול יהיה הצוואר בקבוק עם E8400?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך בלוח כרטיס מסך מובנה לראות סדרות וסרטים HD 1080P. שיהיה ניתן לחבר בלוח בעתיד שדרוג הכוונה לחבר כרטיס מסך חדש וטוב. כרגע אני לא משחק משחקים במחשב אז זה לא משנה. שיהיה בלוח כרטיס קול איכותי לשמיעת מוזיקה 2 אופציות 1.סאב ו 2 רמקולים. 2.מגבר+קדם מגבר ו 2 רמקולים גדולים.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה ללוח אם למחשב שאני רוצה להרכיב יש לי מעבד Q6600 סוקט 775 כרטיס מסך 4770 הארד דיסק SAMSUNG 1T HD103SJ זיכרונות יש לי 2 סטיקים אחד של DDR2 800 והשני DDR3 1333 כל אחד מהם הוא 2מגה לכן אני מבקש המלצה לשני לוחות אם כי עוד לא החלטתי באיזה זיכרון אני אשתמש הלוח אם צריך להיות ללא כטיס מסך מובנה וכן עם כרטיס קול מובנה (בעצם לא חייב כי אפשר להוציא קול מהכרטיס מסך) תקנו אותי עם אני טועה מארז עדיין אין לי עוד לא החלטתי עם זה יהיה במארז יעודי ל HTPC או רגיל ספק ישן גנרי של סאנשיין קומה 450 כרטיס טלויזיה כנראה יבוא בהמשך המחשב יהיה בסלון וישמש לצפיה בסרטים דרך המחשב וגיימינג קל התקציב הוא עד 500 ש"ח תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך לוח אם הכי טוב שיש לAMD. זאת אומרת שיהיה כרטיס מסך מובנה מספיק טוב בשביל הצרכים שלי והם: סדרות וסרטים איכות HDMI 1080P. קצת משחקים אבל לא חדשים משחקי רשת. שיעבוד באיכות טובה. אולי בעוד שנתיים אני ירצה לקנות כרטיס חדש הכי טוב שיהיה אז אני יוכל לקנות ולהכניס ללוח שתמליצו לי. וכרטיס קול גם שיהיה מצוין כי אני אוהב איכות בסאונד. מחבר סאב ושני רמקולים כרגע אבל אולי יחבר למגבר עם 2 רמקולים גדולים. זהו רק מי שמבין בלוחות אם למעבדים AMD. חשבתי על הלוח הזה אבל לא סגור מה אומרים: http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3475#ov [br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 08:59:27 הלינק לא פועל של הלוח יש 2 שאני מתלבט:422 ש"ח - Gigabyte MA-790GPT-UD3H AMD790FX+SB750 CHIPSE…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום איזה מעבד טוב לגימינג שני ליבות E8400 או 4 ליבות Q8400 ואיזה לוח אם טוב מומלץ לרכוש עבורם 1000 ש"ח (+ 100 ש"ח חריגה) * כרטיס מסך יש לי של GeForce 9800 GT Super+ 1GB Video Card מאוחר יותר מתכוון לשדרג ל 4890 תודה
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
[ צונזר: ראה התגובה של שי (about:blank) ]
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
להלן מפרט מחשב שלי: לוח אם : ASUS M2N –E מעבד: AMD ATHLON 64X2 DUAL CORE PROCESSOR 4600 2.41 MHZ זכרון: 2 GB 800MHZ כ. מסך: NVIDIA GEFORCE 900 GT דיסק: WD 250 GB מסך: DELL 2209WA DIGITAL ספק: ENERMAX LIBERTY ELT400AWT 400W ACTIVE PFC מ. הפעלה : WIN 7 ULTIMATE 32 BIT אני מבקש לקבל הצעות לשידרוג : איזה רכיבים לשדרג על מנת להשיג ביצועים גבוהים במשחקים כבדים כמו BLACK OPS
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אבקש עזרה בבחירת מעבד בין השניים הבאים מה יותר מומלץ וטוב: INTEL DUAL CORE E6500 או Intel Core 2 Duo E7500 ??? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
זה הלוח אם שיש לי : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128085 קניתי מערכת רמקולים 5.1 X-530 logitech ופועלים לי רק שני רמקולים ראשיים והסאבוופר. קראתי במדריך שהיה בקופסה ומה שכתוב שם זה שמי שיש לו כרטיס קול 2.1 ישמע רק עם שני הרמקולים והסאב . עכשיו השאלה שלי : במפרט של הלוח אם כתוב במפורש :Audio Channels : 6 Channels כרגע הרמקולים מחוברים למחשב רק בחיבור ירוק . ונשארו לי שני כבלים כתום ושחור - והחיבורים שנשארו הם : כחול וורוד. האם אני צריך לשדרג את הכרטיס קול כי אולי הוא לא באמת תומך ב5.1? או שאני צריך לחבר בצורה שונה למחשב? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הציפסטיםםם? H55 וP55 והאם הוא ממש קריטי כי הזמנתי H55 והתבאסתי מאוד כי הבנתי שהP55 טוב יותר והם אותו מחיר פחות וא יותר
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום חברים תמיד נשאלת השאלה איזה לוח אם עדיף ורצוי לקנות אני מתלבט בכל פעם מחדש בשתי החברות הנ"ל ישנה בעיה עילאית אצלי בחדר הביטחון של חום החדר בקיץ חם מאוד ואני צריך להוסיף המון מאוורירים מסיבים על המעבד ובכלל במחשב במארז לעומת זאת בגלל החום אני בוחר לוח אם שהוא לוח אם מסיבי מבחינת עמידה בחום מסיבי מבחינת הטכנולוגיה לעומסים ומסיבי מבחינת הקבלים שלו - כדי להבטיח שלא יפגעו בעת חום אני ישמח לקבל שני דגמים מכל יצרן שנחשבים למסיבים אשמח לשמוע ולדעת מה יותר טוב מה כדאי איזה דגם נחשב עמיד מבחינת עומסים וחום רואי לציין שכל המחשבים שלי סבלו מחום יתר היות ומזג האוויר השורר אצלי בחדר מכה במחשב עד כדי התכה של המעבד כמו כן הקיץ שעבר התקנתי מזגן שעזר לי המון בהורדת הטמפ' בחדר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשרי לשים שתי כרטיסי מסך על הלוח אם הזה? H55M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד, בוקר טוב לכולם, יש לי מחשב פצצה ואני יכול לקבל או לוח אם H55M-usb 3 או P55-USB 3 מתנה. Intel core i5 760 2.80Ghz GTX 470 4G RAM 500GB x2 אז מה עדיף לי לקחת ?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב זיכרון מסוג OCZ 1*3giga יש לי עוד חריץ אחד פנוי הזכרונות הם 800 קניתי אותם בערך לפני שנתיים וחצי עכשיו אני רוצה להוסיף עוד איזה סטיק של 2 גיגה שיהיה לי 5 השאלה אם לא יהיה לי בעיות והאם אני יכול בכלל דרך אגב זה מה שהCPUZ מראה לי Picasa Web Albums - oren - Untitled Album הלוח אם זה : dq-6 ציפסט nforce 680i
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף יותר לשימוש במשחקים (לא כבדים), intel Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray או Core 2 Duo E7500, 2.93GHz, 1066Mhz, s775, 3MB Tray או Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray. המליצו לי פה על מעבדים של AMD שאין לי בכלל ניסיון איתם ואני מעדיף את אינטל על פניהם. השאלה שלי לגבי זכרונות היא איזה חברה טובה יותר מבין אלה: kingston, mushkin, patriot? (מעוניין ב2G) ושאלה אחרונה זה ההארד דיסקים שכבר ממש מבלבלים אותי אני זוכר שלפני כמה שנים WD היו הכי טובים אבל היום יש גם את hitachi בשוק וsegate וכל מיני דגמים.. אני מעוניין שיהיה בו 500GB ושיהיה כמה שפחות רועש. אני נאלץ לבחור בכל הרכיבים הפשוטים האלה בגלל תקציב נמוך.. תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב חדש וקראתי כאן באתר שיש לוחות אם עם bios חדש בשם uefi איזה לוח אם עם ביוס כזה יש ל מעבד amd עם 4 או 6 ליבות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש שילוב של מעבד-לוח אם-זכרונות המסוגלים לנגן 1080P , גם את הסצנות הכבדות ביותר. תמיכה בכל פורמטי האודיו הקיימים. המחשב לא למשחקים. דרישות מלוח אם: יציאת HDMI - כרטיס מובנה המריץ 1080P בצורה חלקה. USB3 יציאה אופטית רשת גיגה SATA3 הזול ביותר שימלא את הדרישות שלי... דרישות המעבד: אינטל צריכת חשמל נמוכה ומחיר זול ככל האפשר כמובן, בלי לגרוע מיכולת מילוי הדרישות שלי מהמחשב. דרישות הזיכרון: אמינות תמיכה בדרישות שלי. מקווה שזה הכל
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי יש 2 מעבדים : P4 630 HT (3.0 ghz, 800fsb, 2 mb Cache, 90 NM) CELERON D 352 (3.2 ghz, 533fsb, 512 kb Cache, 65 NM) אני הולך להתקין אחד מהם ב-Asus maximus Formula X38. האם הCACHE משפיע? איזה מהם הייתם מעדיפים להתקין? (כולל OC). ומי יהיה יותר חזק במשחקים? Celeron Pentium 4 בתודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני חושב לרכוש את השילוש הבא המיועד להריץ סרטי HD ותוכנות לא כבדות יותר מדי (PHOTOSHOP, ECLIPSE): לוח אם: GA-880GA-UD3H מעבד: AMD 640 זיכרון: 2Gb VALUE SELECT (1333 ) CORSAIR האם את הזיכרון כדאי לשדרג למהירות 1600? ירגיש משהו? או שרק בOC? איך הלוח? והאם כדאי לשנות משהו? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות 2 קיטים של 4GB DDR3 1333Mhz קיט של kingston עולה 290 קיט של transcend עולה 243 אני קונה 2 קיטים ככה שיש הבדל של 100 שח כמעט אני רוצה לדעת מה ההבדלים ואם משתלם ללכת על הקינגסטון ולהוסיף כמה שקלים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הלוח אם abit an7 הוא לוח אם די ישן. לכן אני מסתבך במציאת מעבד המתאים לו. אין לי דרישות מיוחדות, רק שיתאים ללוח אם. שיהיה לו את הסוקט 462. המחשב אמור רק להריץ סרטים. לא שום דבר יותר מזה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-