עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם! אני כרגע נמצא בהתלבטויות לגי לוח אם אשר יותאם למעבד E7400. אני לא מתכנן OC והמחשב אמור להחזיק עד שI5 יכנס לשוק בצורה יציבה והמחירים יתייצבו. הציעו לי 2 לוחות הבאים (על מנת לחסוך בהוצאות) GA-EP31-DS3L ו - JETWAY BI-100 אשר מבוסס על P35. הלוח האחרון תומך רק בזכרונות שך 667 ו 800 MHZ . והלוח של GIGABYTE תומך בקצת יותר. המחירים שהציעו לי הם בערך 400 ש"ח לכל אחד מהם. אזי השאלה היא איזה מהם עדיף? לשניהם יש אחריות של 3 שנים. אך את JETWAY אני לא מכיר תכלס. או אולי יש משהו אחר. - הכי חשוב שהלוח לא יהיה MATX. אלה ATX מלא. מודה לכם מראש על תשובתכם.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך משומש ברשת, ועל הדף מידע של הלוח שלי מצויין: Ultimate graphics performance with PCI-E x16 interface וברצוני לדעת האם ניתן להתאים לחיבור זה כרטיס בעל חיבור PCI Express 3.0 x16 או PCI Express 2.0 x16, האם החיבור שיש לי רק יאט את התפוקה של הכרטיס או שתהה אי תאימות פיזית. תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום ותודה רבה לכל העוזרים אני בשלב התחלתי של הרכבה וקנייה של מחשב רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 המעבדים? Intel® Core™ i7 920 2.66GHz ו Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz תודה מראש יונתן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by SubX,

ספק מאושר INTEL יפעל טוב על AMD ? זוכרים את הנושא "מה נשרף" לא נשרף כלום חוץ מהספק (איזה מזל) אקסלנט טיפלה בבעיה הם באו ולקחו את המחשב ויום לאחר מכן הודיעה לי שהבעיה טופלה אני שאלתי מה הייתה הבעיה והם אמרו לי בספק אז אני אמרתי להם (מתוך סקרנות) על ידי מי מאושר הספק והם אמרו לי INTEL PENTIUM 4 אני אמרתי להם שיש לי AMD ולא INTEL והם אמרו לי שזה לא חשוב ! ספק זה רק חשמל... אני שואל אותכם שאם ספק מאושר INTEL יפעל טוב על AMD ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by JhonSmith,

שלום. רציתי לדעת מי מבין הלוחות אם האלו יותר טוב. האם שני הלוחות תומכים בCrossFire? האם שווה להשקיע עוד כסף ללוח אם משתלם יותר? (עד 100 שקל בבקשה.) ורציתי לדעת כמה סלוטים של RAM יש בכל אחד מהם. תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by GHOST,

טוב בזכות העצות שלכם החללתי ללכת על המעבד הנ"ל צריך המלצה ללוח אם טוב בשבילו הדרישות: אוברקלוקר טוב לא צריך SLI תקציב הוא סביבות 700 אבל גמיש במיקרה הצורך אז תנו המלצות לדגמים מובילים..... תודה מראש על העזרה!!!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אהלן יש לי חבר די טחון וכנראה יתנו לי 10K לקנות מחשב! אני ועוד כמה מתווכחים על אם כדאי לו לקנות 2 6800U ומעבד 3500+ (939) אווווווווו 6800U ומעבד 4000+ מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by xtineR,

הלוח GIGABYTE MA770OT-UDE כרגע יש לי 4G RAM אני רוצה להוסיף עוד 4G אבל הלוח הוא DUEL CHANNEL האם זה אפשרי?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. AMD הוציאו מעבד חדש ומצויין, הטרינטי עם טכנולוגיית פיוז'ן A10-5800K. על פי המחירים היחד הוא להתחרות במעבדי i3 של אינטל ועל פי השיקלול מחיר + ביצועים הטריניטי החדש כן מצליח להתעלות על ה-i3 כמעט בכל פרמטר למעט ביצועי ליבה בודדת. אלא מה, במחלקת החדשות של HWZONE לא כ"כ אוהבים שהתמונה כ"כ ברורה לטובת מעבדי הטריניטי אז הם נתפסים לעניין ליבות העיבוד ומציגים השוואות (לא שלהם) בין הטריניטי החדש ובין i5-3470 שעולה בין פעם וחצי ופי 2. מיותר לציין שכל ההשוואות הן סיטטיות וכמובן שיש לAMD עצמה מעבדים שיפגינו פער כזה לעומת הפיוז'ן. הם מגדילים ועושים ומהללים את anandech כאתר מקצועי וידוע..... כן שמענו, אנאנד רחוק מלהיות מקצועי, אף אתר מקצועי לא משתמש במבחן הבית של אינטל sysmark שכל התעשי…

10. Started by mazinya,

יש לי לוח אם GA-B75M-D3V. הלוח הגיע עם גרסה F6. הבנתי שאני אמור לעדכן את הביוס ל F10 כדי לקבל תמיכה בכל מה שהלוח מציע. אז קודם כל, מי שיש לו היכרות עם הלוח, האם העידכון באמת נחוץ? אף פעם לא עשיתי עידכון ביוס אז מה הדרך הכי טובה ופשוטה שאפשר לעדכן?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מה עדיף: Athlon 64 4600+ או Core 2 Duo E6420

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by nik55,

הי אציתי לקבל חוות דעת על הלוח Asus M4N68T-M אמין ? יעיל? הולך לשמש במחשב ביתי לא אובר קלוקינג לא משחקים אלא שימוש בייתי רגיל מוסיקה וסרטים..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. איזה מעבדים אינטל תוציא בזמן הקרוב גראנטסדייל או פרסקוט או שניהם? שניהם לשוק הביתי? ואיזה AMD רק את הAMD64? אני מתעניין בזה כי אני רוצה לדעת מתי לקנות שילוש קדוש חדש (כרגע יש לי P4 2000MHZ ו256 RAM). בנוסף, גם ראיתי בנצ'ים בבאתר הבא שאני כבר לא יודע אם שווה לקנות בכלל AMD למטרת משחקים: http://www6.tomshardware.com/cpu/20030623/p4_3200-07.html http://www6.tomshardware.com/cpu/20030623/p4_3200-08.html

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אתמול החברה פרסמה שהיא הולכת לשחרר זיכרונות DDR2 חדשים במהירות 1150Mhz ו-1200Mhz ב-.CL5 הזכרונות,KHX9200 ו-KHX9600,בתאמה הולכים להגיע בסטיקים של 512 או 1024 מ"ב. הזכרונות הללו נבדקו ע"י ASUS ונמצאו מתאימים לכל צ'יפסט תוצרת ATI/NVIDIA/INTEL. הזכרונות,כך נמסר,זמינים מיידית והולכים לעלות 137$ לסטיק של 512 במהירות 1150 ועד ל-525$ לקיט של 2GB במהירות 1200. http://dailytech.com/article.aspx?newsid=5250

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. החברה הטאיוואנית משיקה קו מעודכן של דגמי Brix אשר מבוססים על דור ה-Kaby Lake לכתבה

16. האם עדיף מערכת מבוססת מעבדי XEON על מערכת מבוססת מעבדי i7 לעבודה על תלת מימד? ( הדמיות, אנימציות ממוחשבות וכו' מודלים כבדים) ובמעבד המועדף איזו סדרה עדיפה מבחינת חוזק מעבד ותמורה למחיר? והאם מערכת 64 ביט עם 24GB זיכרון תהיה מהירה בהרבה ממערכת 32 ביט עם 4GB זיכרון? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by eli_a2006,

שלום אני צריך מעבד amd 64 bit עדיף סטפינג e6 ואני רוצה גם לוח הכי זול שאפשר וגם שהיו לו תכונות אובר קלוק תודה הסכום זה 1200 ש"ח תודה אלי

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

הבנתי שיש בין לוח ללוח הבדל בבניה שלו למשל ECS ו ASUS הבניה של המעבד הדימים וכו'... למשל קירבה בין שבב לשבב כמו כרטיס מסך וקול יוצרת התחממות קבלים קרובים לדימים קבלים קרובים ל CPU יש למישהו פה תמונה שאפשר לראות בניה "מושלמת" של לוח ? לראות מעשי איך אמור להיראות לוח מושקע ? לא מבחינת פיצ'רים אלא איכות בניה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום ראיתי עכשיו באתר סקאי פיסי שהם מציעים למכירה את ה i7 האם באמת זה כבר הגיעה או שהם מבצעים מכירה מוקדמת ? ואני בונה מחשב למשחקים אז מה מומלץ ? אין לי שום בעיה עם המחירים אני מוכן להשקיעה יותר על ביצועים תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by amni2,

שלום לכולם, יש לי מחשב שבניתי בעצמי לפני 4 שנים. יש לי לוח אם P4P800 של Asus ומעבד Pentium 4 2.4 Mhz מתאים. בזמן האחרון יש לי כל מיני בעיות, ואני בטוח שהבעיה היא בלוח-אם. אני חושב לקנות מארז ולוח אם חדש, ולהעביר את כל שאר הרכיבים (כוננים, זכרונות, מעבד) ללוח אם החדש. השאלה שלי - האם זה מסוכן להוציא מעבד מלוח אם אחד ולהעביר אותו ללוח אם אחר? למשל, האם יש סכנה שהקירור של המעבד לא יעבוד כמו שצריך אחרי המעבר? שמעתי משהו על דבק תרמי - זה קשור? האם יש דברים מיוחדים שצריך לעשות כשמעבירים מעבד ללוח אם חדש? תודה רבה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי כמה דגמי לוחות אם רציתי לדעת איזה יותר טוב הראשון של ASUS HP IPIBL-LB V1.01 שני GIGABYTE GA-945GCM-S2L MSI P6NGM MS-7366 V1.0 , MSI 915G COMBO MS-7058 V1.0, תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. התקנתי את המשחק האמור. ב requirments tool המעבד אינו מספיק טוב היתכן? מצורף תמונה. ראו מפרט...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by arbily,

יש לי את הלוח אם - GA-EP45-DS5 ואני צריך דרייבר ל Windows7

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הייי המעבד שלי (p4 2.8 533fsb) מגיע במאמץ לסביבות 61-62 מעלות. האם זה משפיע על אורך חייו\ על התפקוד שלו? * אל תגידו לי לקנות היטסינק או למרוח משחה טרמית כי כבר יש לי היטסינק, הבעיה היא שמרחו על המעבד החדש בחנות משחה טרמית לא טובה כנראה ולא בא לי לפתוח את זה ולהתחיל למרוח silver בקיצור- בלי עיצות כאלה, רק תענו אם זה משפיע או שאני יכול להיות רגוע.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני חושב ללכת על זה .. דעתכם? http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_22_31_120&products_id=1673&osCsid=5ec7c6fe3c517b39b2e9c320705148ba דרך אגב זה המפרט העיקרי.. p4 2.4 512 ddr radeon 9550

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים