עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מחפשים את מלך העלות-תועלת של עולם המעבדים השולחניים? רוצו לאמאזון לקטוף את הדיל הזה לפני שהוא ייעלם לכתבה

2. קודם כל על האריזה של המעבד 38000 כפול ליבה אני לא מוצא את המדבקה שרשום עליה את הסטפינג, ונראה לי שהורידו אותה, חוץ מזה המוצר סגור הרמטי. בקשר ללוחם אם הוא הגיע פתוח וכשפתחתי את הקופסא הלוח אם עצמו היה מעל השקית כאשר מתחתיו שכבה דקה של מן ריפוד להגנת המוצר..המוצרים לא הגיעו במשלוח מארה"ב אלא על ידי קרובי משפחה שלי אז יכול להיות שעצרו אותם בשדה תעופה לבדיקות..... עכשיו איך אני יכול לברר את הסטפינג של הלוח אם ואיך אני יכול על ידי הסתכלות לראות ששום דבר לא נפגע בו..... תודה לכל מי שיעזור..

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by YARONGT,

זה נראה לכם הגיוני? http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&RecordID=33ae5737c0115333c697d5e72adffa99c26&SalesCatID=6&Code=3f27d03618d86a9fa6b42201179c4a55 הייתי אומר שירד לכיוון ה 500 600 שקל חח הסרוטים של היום!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. חבר יקר ביקש ממני לעזור לו בבחירת מעבד + לוח עד 800ש"ח ללא חריגות דרישה מסויימת שלו היא שבלוח תהיה יציאת AGP וIEEE1394 או איך שזה נקרא... פרט נוסף שהביא לפני הוא שיש לו זיכרון מסוג 512 מגה DDR שעובד במהירות 266 בגלל מכירם הנמוך הייתי שוקל להכניס את AMD לתמונה מאשר את Intel התוכלו לעזור לי למלא את בקשתו?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. http://www.anandtech.com/show/11551/amds-future-in-servers-new-7000-series-cpus-launched-and-epyc-analysis

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

הבנתי שיש בין לוח ללוח הבדל בבניה שלו למשל ECS ו ASUS הבניה של המעבד הדימים וכו'... למשל קירבה בין שבב לשבב כמו כרטיס מסך וקול יוצרת התחממות קבלים קרובים לדימים קבלים קרובים ל CPU יש למישהו פה תמונה שאפשר לראות בניה "מושלמת" של לוח ? לראות מעשי איך אמור להיראות לוח מושקע ? לא מבחינת פיצ'רים אלא איכות בניה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. עכשיו זה או שאני לוקח תפנטים 4 3.0 או 3.2 או שאני הולך על הסדרה של אטלון3000 או 3200 זה בעיקר למשחקים מה יותר חזק ותפרטו לי גם מה יותר טוב לאיזה מטרות וגםם חשוב המחייר תודה מראשש לכל העוזרים...

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shanibh,

שאלה קטנטונת... יש לי כרגע 256MB DDR 333 אני מעוניין להרחיב קצת את הזיכרון (הגיע הזמן לא?) אם אני רק רוצה להוסיף כרטיסים ולא להחליף, יצא לי משהו אם אני אקנה DDR 400 או 500 ? או שאני מקובע ל-333 ועוד שאלה, אם אני פותח עיניים וכבר קונה שני סטיקים, זה בסדר אם המספר יהיה איזוגי כלומר 768MB? תודה...

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by curdi1,

למשל בין - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3810 לבין - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3696 לשניהם פחות או יותר אותם יציאות/חיבורים וההפרש במחיר הוא מעל 100 ש"ח ? מדוע ? תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by matanya,

קשה לי להכריע בין המעבד E5504 2GH 4MB CACH 4.8GT לבין E5520 2.2GH 8MB CACHE 5.8GT שניהם מהסדרה החדשה. (על השרת יהיה 16G זכרון. אמנם שכמדומה לי, מהירות GT מתייחסת לקטע זכרון קטן המשתייך לליבה אחת, אליה המעבד יכול לפנות ללא תלות במעבדים האחרים. איני יודע מה גודל הזכרון הזה וכיצד זה נקבע) השאלה האם לשרת SQL יש משמעות להבדלים האלו, או שזה חשוב בעיקר לשרתי עיבוד מדיה? מעניין כי במעבדי I7 אינטל סיפקה 6.4GT וקאש של 8MB , מה ההגיון לתת ל XEON פחות.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by QuickSilver,

היי ... מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הלוח הנ"ל , לגבי הפיצ'רים שלו , ומה שאפשר לעשות איתו ??

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by MaozRoy,

היי! הלוח אם שלי התפגר לאחר שנים של שירות נאמן (Abit IP35-E) ותהיתי האם כדאי לי לשדרג את המחשב הנידון או שמא לקנות את אותו לוח..? כרטיס המסך GeForce 8800 GTS, את הדגם המדויק של המעבד אני לצערי לא זוכר אבל מדובר ב2quad של אינטל... חוץ מזה 2 כרטיסים של 2 ג'יגה ועוד 2 של ג'יגה אחד (DDR2) לא הרבה חוץ מזה... מה אתם אומרים? משהו באיזור ה 700 שקל..

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ישלי כרגע p4 3ghz ובפורום LCD אמרו לי שאני חייב לשדרג את המעבד כדי להריץ סרטי HD בלי קירטועים.. ואני אקנה בתחילת 2008 מחשב חדש אז בינתיים רציתי לקנות מעבד שיתאים לי ללוח ושיריץ סרטי HD.. אז מה כדאי לי: D915/925/935??? (מבחינת יחס מחיר/ביצועים/OC)

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Pro_2004,

שלום אנשים אני לקראת קניית מחשב חדש ורציתי לדעת אם באמת אני צריך לשלם כל-כך הרבה על זיכרונות כאלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2037 או שמספיקים לי זיכרונות כאלו שהם בחצי מחיר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3270 צורכי העבודה שלי הם גרפיקה ותלת מימד כאשר נעשה שימוש בHT . תודה ומקווה שהנושא הזה לא נטחן כבר (ואז תכעסו עלי) :s05:

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום. אני מחפש לוח שתומך גם ב- AGP וגם ב PCI-E. יש לי מחשב ואני רוצה לקחת ממנו כמה חלקים, כמו הארד דיסק 80, ואת הכרטיס מסך שלי 9600XT, ולהרכיב על מחשב חדש, ובעתיד לקנות כרטיס מתקדם יותר של PCI-E. השאלה היא האם הלוחות האלה טובים? איזה חברות מייצרות לוחות כאלה? (אני יודע על ASROCK ,יש עוד חברות? כי אני לא בטוח שהחברה הזו טובה...). תודה ושבת שלום לכולם.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by אליהו פלג,

היי. איזה ram. אני צריך לקנות עבור המחשב שלי? יש לי 8, מעוניין לשדרג ל16.. המחשב: ASUS VivoBook 15 X510UA-BR519 תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by p-o-i,

זה איזה חברת יצור זיכרונות מוזרה שסקיי-פיסי מוכרים...מה אתם אומרים עליהם?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אהלן לכולם. האם עדיין מייצרים לוחות אם עם חיבור 34-פין לכונן פלופי (דיסקטים)??? יש לי חיבה מטורפת לכונני פלופי. כרגע יש לי מחשב נייח מחברה עם כונן דיסקטים פעיל ואני הייתי רוצה שגם במחש הבא יהיה לי כונן כזה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by nemesisx2,

??? אהלן חברה, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש עם לוח אם GIGABYTE K8NF SOCKET 939, עם מעבד ATHLON 64 3200 גם SOCKET 939. עכשיו לשאלה, לפני יומיים הורדתי את 3DMARK05 ושם הוא אומר שהSOCKET של המעבד הוא 754 וששם לוח האם שלי הוא NF-CK804. איך אני חכול לבדוק שמה שבאמת יש לי במחשב זה הלוח אם שאני הזמנתי ועם SOCKET 939? בדקתי בWINDOWS ולא ראיתי שם, איפה אני יכול לבדוק נתונים של הלוח אם והמעבד? תודה לכל העונים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by GHOST,

טוב בזכות העצות שלכם החללתי ללכת על המעבד הנ"ל צריך המלצה ללוח אם טוב בשבילו הדרישות: אוברקלוקר טוב לא צריך SLI תקציב הוא סביבות 700 אבל גמיש במיקרה הצורך אז תנו המלצות לדגמים מובילים..... תודה מראש על העזרה!!!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. החברה הטאיוואנית משיקה קו מעודכן של דגמי Brix אשר מבוססים על דור ה-Kaby Lake לכתבה

22. Started by thebenjamin,

קראתי פה משהו על השילוב עם הלוח אם ומשהו על ליבה חסומה וACC מה זה?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by marvje,

יש לי זיכרון של MB 128 של RD RAM האם אני יכול להוסיף עוד 64 MB ???

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום ברשותי המפרט שנמצא בצד, אני מודד טמפ' עם CoreTemp 0.99.5 בד"כ, לאחר כשעה של משחק התוכנה מציינת טמפ' מקסימלית של 254 מעלות..ברור לי שזה לא אמיתי Everest מציג 5 חיישנים, כאשר ב-IDLE, ה-CPU על 79 ועוד 4 חיישנים על 27(כמו מה שה-CoreTemp מציג) השאלה היא האם התוכנה לא מתאימה או החיישן פשוט דפוק ? ובכללי, מה הטמפ' המקסימלית המומלצת למעבד הזה ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by eli_a2006,

שלום אני צריך מעבד amd 64 bit עדיף סטפינג e6 ואני רוצה גם לוח הכי זול שאפשר וגם שהיו לו תכונות אובר קלוק תודה הסכום זה 1200 ש"ח תודה אלי

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים