מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
ש: 4G זיכרון על מערכת הפעלה 32BIT, האם זה אפשרי? ת: אפשרי עם מגבלה אחת - המערכת תדע לזהות רק 3 עד 3.5 ג'יגבייט כי מערכות 32BIT מוגבלות בכמות הכתובות שיש להן. ש: במידה ויש לי 4G זיכרון על מערכת 32BIT האם המערכת תוכל להשתמש בכל מה שמזוהה? ת: כן. למי שתוהה זה לקוח מפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=148745.0 בסוף העמוד ממש בתחתית
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש, הלוח יהיה Gigabyte GA-P55A UD3 INTEL P55 והמתח של הזכרונות צריך להיות 1.5V לפי מה שרשום באתר. חיפשתי מצאתי זכרונות של A-DATA דגם 4Gb KIT (2G X2) 2000X X Series CL-9-9-9-24, הבעיה שהם עובדים ב-1.6V-1.8V. לצערי הזכרונות היו מתאימים גם מבחינת המחיר.. יש למישהו המלצה לזכרונות אחרים במחיר של עד 700 שקל? מדובר על מחשב שמיועד למשחקים בעיקר.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בקרוב ברצוני לרכוש מחשב חדש. אחד מהשימושים העיקריים שלו יהיה הרצת ESXI עם מספר מכונות וירטואליות (הוא בכלל יכול לרוץ על מעבדים כאלו?) . רציתי לדעת מה לעזאזל אומר שמעבד תומך בויטואליזציה? האם תמיכה בHYPERV יותר טובה? איזה דגמים תומכים מאינטל וAMD? כמה זכרון רצוי? הולך לרוץ על הESX מכונת לינוקס מכונת לינוקס סימולטור נטאפ WIN2008 DC+EXCHANGE WIN2008 DC+EXCHANGE (פעמיים). MSSQL2008 WIN XP בנוסף אני הולך לייצר דואל בוט, כך שגם תיהיה מערכת הפעלה WIN7 נפרדת מESX.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי 2 סלוטים על הלוח-אם לחיבור RAM. האחד ריק והשני תפוס עם 256MB מסוג DDR. אני רוצה להוסיף עוד זכרון למחשב. מה אני צריך לבדוק בזכרון שאני קונה כדי שתהיה תאימות עם המערכת הקיימת ? * מצורף קובץ hardwrae2.pdf עם המפרט המדויק הקיים (המידע החשוב לדעתי מודגש באדום). [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם שייאפשר לי OC רציני (4.8+) למעבד i5 3570k. הציעו לי כבר את הP67A-GD55, אבל אני לא בטוח אם הוא טוב לOC רציני. אני חייב לעשות OC כדי שהמעבד לא ייצור צוואר בקבוק לכרטיס מסך המפלצת שלי-GTX 580..! -שיהיה תושבת 1155, ושני חריצים לPCIE X16. תקציב בסביבות 700... מקווה שזה יהיה הדיון האחרון נ.ב. אני יודע שאין לכולם הרבה ידע על מעבדי IB, אבל בכל זאת יש קצת מידע... תודה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי זיכוי ב ivory של 220 שקל. הרבה זמן אני כבר רוצה לשדרג(כמובן ש220 זה רק חלק)ועכשיו אני מתלבט. יש לי לוח אם ישן לפני 4 שנים ככה שאני לא יכול לקנות i5\i7 וכאלה אז אני צריך AMD כנראה(תקנו אותי אם אני טועה). אז איזה מעבד כדי לי ? או שכדי כבר לקנות לוח אם ב220 ואז לקנות i5 ? צריך המלצות חברה. תקציב 220 + כמה שצריך למעבד בקנייה ב אייבורי. בשביל האופציה השניה (לוח אם באייבורי ומעבד במקום אחר) משו כמו 1200 כולל הזיכוי. תודה :} אגב הכרטיס מסך שלי זה nvidia 260GTX.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אילו זכרונות יהיו עדיפים? 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4954 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2088&products_id=13430 או שעדיף להוסיף עוד 250 ש"ח ולקחת את אלה - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4163 האם זה ישתלם לי? במידה ויש עוד אפשרויות טובות אז תציעו.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תיראו: http://www.theinquirer.net/?article=10536 הכתבה טיפה ישנה (לפני 4 ימים) אבל רק עכשיו קראתי אותה ואני לא מוצא ממש מידע עליה בפורומים מסוימים שאני מחפש (כמו HWZONE גם). לפי מה שאני הבנתי (כן האנגלית שלי גרועה אז אני רוצה לאמת את הדברים) IBM יקנו את איי אמ די? ולמה זה בדיוק? ומה הקשר בדיוק שהיה כתוב שם שאיי אמ די בבעלות אינטל? O_o תודה מראש, ג'י :-X
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מרכיב מפרט למחשב נייח לצרכי עריכת וידאו ב-Premier. אני מתלבט בין intel Core i7-2600K Processor 3.4 Ghz 8MB Quad Core לבין AMD Phenom II x6 1090T Socket AM3 Box תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר לשים עליו פנטיום 4 סוקט 478 עם באס 400 ליבת ווילמט?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל זה לאחי הקטן שכמעט כל משחק אצלו עובד לאט(גנרלס, ועוד) עכשיו יש לו p4 1400mhz 128 RDRAM geforce 2 64mg ולוח אינטל מאוד ישן (עם 2 usb ) הוא מעוניין להחליף רק מעבד ולהוסיף זכרון ולהחליף לוח...(שיהיה מעבד אינטל כמובן) זאו מחכה להצעות ...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז קיבלתי את המחשב.. ;D ורציתי לישאול כמה דברים על הלוח כי אני יודע שיש כל מיני דברים קטנים... למשל באיזה חריצי זיכרון כדי להישתמש (2ו4 אני חושב נכון ?) מה זה חיבורים של ה S-ATA הרגיל כי כולם ניראים אותו דבר... ובאיזה עדיף להישתמש... **הנושא שונה ** עכשיו יש בעיה עם הלוח :'( :'(
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שכתבתי, הייעוד: א. גיימינג ב. עיבוד ווידאו (סוני ווגס) ג. עיבוד תמונה (פוטושופ) אין כוונה לעשות OC. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשונה מתוצאות הביקורות: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106685 [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, רציתי לשאול לגביי מעבד ה-אתלון 64 של AMD... האם (מדובר באריזת ריטייל) - הוא (המעבד) מגיע עם משחה טרמית? האם גוף הקירור שמגיע עם האריזה הוא יעיל? (אני לא מעוניין לבצע OC) בתודה רבה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד Core i7 3770K, לא O.C עם גוף קירור הכולל מאוורר (לא המקורי שמגיע עם המעבד). אני מחפש קירור שקט למעבד, בלי מאוורר (קירור פסיבי), האם קיים בכלל דבר כזה? טמפרטורות העבודה שלו הם בסביבות 40 מעלות ובעבודה גרפית קופצות ל - 60, והמאוורר עובד מהר יותר. האם יש גוף קירור מומלץ שקט שאתם מכירים ללא מאוורר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
והאם לוח שתומך ב venice תומך גם ב san diego ו=או שצריך לוח מיוחד?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר להאיץ שני דיסקים מכניים עם הSSD וה-SMART האם כל הדיסק SSD מוקצה לקש של הSMART או שאפשר להתקין על חלק את מערכת ההפעלה ? מה מומלץ (לפני שנכנסים לשיקולים תקציביים )
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
2x512MB Mushkin BLUE 2-3-3 על איזה צ'יפים מבוססים? ועל איזה pcb הם יושבים? תודות לעוזרים (משיג אותם במחיר נמוך במיוחד- למעוניינים)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה למעבד אינטל ללוח הנל. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שהבנתי שלא יהיו חידושים גדולים בתחום המעבדים בזמן הקרוב (והחדשות באתר גם חיזקו זאת) אולי למעט מעבדי ה64 ביט יש לי התלבטות - לקנות עכשיו 2500+ Abit NF7 + Twinmos 512MB pc3200 R9700 NON PRO \ R9100 128MB (עדיין לא החלטתי אם R9700 משתלם לי) או לחכות עד שמעבדי ה64 ביט ישווקו? כרגע יש לי 400MHZ FSB P4 2GHZ, לא יודע איזה לוח אם (איך בודקים?), זכרונות ג'נריים PC2700 256MB וכרטיס מסך ONBOARD. נ.ב אני יעשה גם OC והמטרות שלי הם בעיקר משחקים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב חדש וכמו שהוא מגדיר את זה הוא רוצה שהוא יהיה חדיש ולמשך כמה שנים שיריץ הכל טוב... התקציב שלו גמיש אבל אני רוצה להתמקד במעבד! קודם כל אני המלצתי לו על AMD64 כי הוא הכי טוב כרגע אבל יש מספר אנשים שמנסים לשכנע אותו לקחת אינטל אז אולי מישהו יכול להגיד לי בעובדות את היתרון של AMD על אינטל? דבר שני אני מתלבט האם ללכת על סוקט 754 או ה 939 החדש כאשר שמתי לב שב 754 יש יותר מגהרצים מאשר בדגמים של 939 אבל ב 939 יש CACHE של 1 מגה וב 754 יש 512KB. אז מה עדיף? והאם עדיף ללכת על PCI-E או AGP? אני מניח שאם על PCI-E אז חייבים 939 כי ה 754 לא תומך בו.. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נוטה יותר לכיוןן של ג'יגה בייט אבל אני לא מתמצא בדגמים של אינטל. אז תמליצו לי על לוח טוב (שאם אפשר בבקשה יתמוך ב-AGP8) ושלא יעבור את ה-700 שקל !. ד"א זה לP4. ואם אפשר תפרטו עם מה הלוח בא אונבורד. תודה לכולכם.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מעבד P4 1.4 לוח אם: D850GB (קצת מיושן... מצטער) הסיפור הוא שיש לי זיכרון DDR 512MB חדש והוא לא מתאים ללוח אם הנ"ל. כיון שהתקציב שלי מוגבל, אני לא מתכוון להחליף מעבד כרגע. האם יש לוח אם שמתאים למעבד ולזיכרון הנ"ל???? במחיר סביר??? כרגע יש לי 256MB ב- 4 סימים של 64 RDRAM תודה על העזרה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת (לידע כללי). תודה רבה מאוד מראש .
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-