עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רכשיתי אתמול 2 סטיקים של OCZ 6400 2*1G 800 בתזמון של 4-4-4-15 אצלי במחשב היה כבר את אותם הסטיקים רק בתזמון של 4-5-4-15 אחרי שהתקנתי את 2 הסטיקים החדשים על מ"ע שהיא ויסטה ביזנס היא לא מזהה את כל ה4 ומראה רק 2.93 וכמו כן אותו דבר בביוס מיותר לציין שעדכנתי את הביוס זה עדין לא עזר כמו כן חברתי את הסטיקים האלה בנפרד והם שניהם עבדו גם חברתי סטיק ישן יחד עם סטיק חדש באותו ערוץ ועדין המחשב מזהה רק 3 השאלה שלי היא האם התזמונים השונים יכולים לגרום לבעיה או שיש בעיה בלוח המפרט הוא C2D 6400 ASUS P5B DELUXE ספק HEC 450 GTS8800 640 EVGA תודה מקווה שלא שכחתי כלום

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by psybrain,

כשאני מדליק תמחשב אני מנסה להכנס לביוס על ידי לחיצה של DEL של TAB שכל משכתוב שם שאיפה שצריך ללחוץ שום פעולה לא נכנסת הוא ממשיך למערכת ההפעלה ... מה עושים ? יש לי לוח של גיגאבייט P67A UD3-B3

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הייתי רוצה מאוד לדעת איזה מהם עדיף למשחקים כבדים ובכללי לעתיד מכיוון שאני מתכנן לקנות את המחשב החדש שלי שבוע הבא, המחשב המיועד הוא בעל כ. מסך HD4850 של ג'יגבייט ומסך 20 אינץ' של סמסונג. המשחק העיקרי שאני מעוניין לשחק בו הוא GTA IV. האם עדיף לא להשקיע כל כך במעבד בכלל וללכת על C2D E7500 או AMD Athlon II x2 245/250 או משהו בסגנון? גם רציתי לדעת אם הלוח-אם יכול להשפיע על מהירות המחשב? בנוסף רציתי לדעת אם אפשר לשים כ. מסך HD4850 על כל לוחות האם בשוק למרות שלא רשום שהם PCI Express 2.0? אם יש תמיכה או אין יש הבדל במהירות?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. יש לי את המעבד הנ"ל עם לוח P7P55D LE קירור זלמן 7700ALCU כשקניתי אותו ניסיתי לעשות OC למעבד והבנתי שהקירור הזה לא בשביל זה.... עכשיו יש לי הזדמנות למחור לחבר את כל הסט הזה. ולקנות I5 2500K עם לוח מתאים? כדאי? המחשב בעיקר למשחקים....אבל אני עורך מדי פעם ווידאו.. הכרטיס מסך שלי כרגע GTX 275 בקיץ אני אחליף אותו ח GTX 570... איזו לוח כדאי ??? Gigabyte GA-P67A-UD3 MSI P67A-GD53 Gigabyte GA-P67A-UD3P ASRock P67 Extreme4 Asus P8P67 MSI P67A-GD55 ASRock P67 Extreme6 Asus P8P67 Pro MSI P67A-GD65 מבין כל אלה ;D

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכולם היום שמעתי ממשהו שהולך לצאת בקרוב מעבד חדש q9650 מה אתם אומרים עליו איזה נתונים יש לו?? כעיקרון אני יכול להשיג מעבדים בזול קצת בערך חצי מחיר אז רציתי לדעת מה הוא שווה?

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  6. היי. בן דוד שלי קיבל תקציב והוא רוצה לשדרג. הכרטיס שנמצא כרגע הוא 9600 GT (כן, אני יודע, לא חדש במיוחד). חשוב שהלוח יתמוך בזכרונות DDR II ויהיה מקום ל4 סטיקים. יש לו 4 סטיקים חדשים (1 ג'יגה כל אחד), אז חבל לרכוש DDRIII. AMD תמיד מועדפים אצלנו על פני אינטל, אז נשמח לקבל הצעות. הרכישה תתבצע כנראה בחנות "נעה מחשבים" ותכלול הרכבה בחנות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שאלה, יש לוחות אם חדשים שתומכים ב-SLI? כי חבר אמר לי שלוחות אם שתומכים ב-SLI הכי חדישים, הןם מלפני 3 שנים... תודה!

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  8. Started by ras81,

יש לי EPOX 8KDA3+ עם שתי זיכרונות 512 DDR עכשיו נשאר לי מהמחשב הקודם זיכרון 512 SDDR האם כדאי לי להוסיך אותו או שהוא רק יוריד לי את היכולות של המחשב?

• 13 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by bobster,

שלום, היום קיבלתי את ה P4 3.20 PRESCOTT, והבן זונה עושה רעש של אוטובוס של דן, מה אפשר לעשות בנדון!?!? אני ממש לא יכול לעבוד עם המחשב, זה לא מצחיק.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by comper8,

שלום לכולם. רציתי להזמין מחשב עם זיכרון 4 ג'יגה (2X2GB) של KINGSTON. תדר 800 MHZ. אין כרגע את הזיכרון הזה במלאי שלהם והציעו לי זיכרון של G.SKILL במקום. האם כדאי? האם יש הבדל? האם יש חברה מומלצת? תודה!

11. חיפשתי באתר החברה DRIVER לכרטיס רשת ולכרטיס מסך ולא מצאתי יש שם DRIVER ל AUDIO אני מניח שאנני קורא נכון את מה שמופיע באתר האם מישהו יכול לעזור? זה האתרhttp://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=M2N-MX אני משתמש ב WINDOWS XP SP2 תודה

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  12. חדשות ישנות במקצת, אבל עדיין מאוד מעניינות - http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=22623 כמו שזה נראה, השינוי הזה יסלול את דרכו של האיטניום לתחנות עבודה, ומשם, בעזרת השם ובסיס אפליקציות גדול, גם לdesktops. כי כמו שכולנו יודעים, הX86 חייב למות (גם הX86-64).

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by redti,

שלום , רציתי לדעת כמה זה משנה כמות הזיכרון L2 במעבד ? כי שמתי לב שלמעבדים הכפולים של אינטל יש זיכרון של 3 מגה L2 ולשל AMD יש רק מגה..

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  14. יש לי עכשיו 512X2 DDR2 667MHZ CL5 שעובדים בDC, עכשיו אני רוצה להוסיף ל-2 הסלוטים שפנויים לי על הלוח אם עוד 2X1GB עם אותם נתונים... הכל יעבוד כשורה? [ בהתחשב בעובדה שכולם עובדים על אותה מהירות ואותם תזמונים, פשוט גודל שונה? ].... מקווה שהבנתם אותי, אם לא אני מוכן לחדד את השאלה קצת יותר.

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  15. משחקים ברמה של מרוצי מכוניות\משחקי ספורט וכו', לא יריות או משהו סופר כבד. עדיפות לשילוב שיתמוך בוירטואליזציה וברייד, אבל לא חובה אם זה מייקר מידי, בכל אופן הדגש הוא על הוצאה מינימלית, בגלל זה אני גם לא רושם טווח מחיר. יש 2 גיגה DDR2 (מן הסתם יורחב בהמשך). כרטיס מסך 9800GTX+ (לא רואה סיבה לשדרג בזמן הקרוב). וספק כוח HEC ACE 480W (אני קודם אבדוק אותו עם המערכת, אין סיבה לרוץ לקנות חדש לפני שאני אבדוק עם הקיים). תודה רבה!

16. Started by mirot,

יש לי כרגע שני זכרונות 2*512 שעובדים במצב של DUAL האם אני יכול להוסיף עוד שניים של 512 או שניים של 1G והמערכת תמשיך לעבוד בDUAL האם זה נכון שאני חייב להוסיף בדיוק את אותם זכרונות ושאלה אחרונה: מצאתי שני זכרונות של PC4000 האם אני יכול לקנות אותם והם יעבדו ביחד עם השאר באותה תצורה של הPC3200 תודה מפרט: AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Tray San Diego gigabyte - GA-K8NXP-9 2*512 Crucial - Ballistix dualDDR400 PC3200 NVidia Quad - FX540 pci-ex WD sata2 - 160 (system WD sata2 - 320

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  17. חשבתי שהלוח תומך DD4 וקניתי 16GB 3200 עכשיו אני רואה שיש לי את הדגם של DDR3. (לא ידעתי שזה מחבר שונה בכלל) אני יכול להחליף את הזכרון לDD3 1600. מניח שיהיה שיפור לעומת ה8GB 800 שיש לי. או להוסיף עוד ולשדרג את הלוח אם כבר. מה הייתם עושים? אם לוח יעלה 250-300 ש"ח אני יכול ללכת בכיוון הזה, אבל מה מתאים לציוד שיש לי כבר? I5 7500 gigabyte Z170-D3H Kingston ddr3 8GB 800MHz GTX 1050 Ti OC 4G Intel 128GB SSD Antec 600W

18. Started by 6kwar,

F7 GA 7VRXP 1. Support "System Information" display in CMOS setup when pressed 2. Support Q-flash utility "Protect function" 3. Hide "Show Full Screen Logo" CMOS setup option when no Logo file in BIOS. 4. Fixed boot from USB ZIP, USB CD-ROM 5. Correct "IRQ Priority" CMOS setup item function.

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  19. Started by j,

אני לא מתכוון לעשות OC ואני לא צריך SLI שמתי קישורים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=10032 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1380&products_id=9700

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  20. טוב שלום לכולם, אני בעל לוח P5GD1-VM ASUS רציתי לדעת אם אני יכול לשדרג תמעבד הנה המפרט של הלוח אם כיום יש לי פנטיום ארבע רגיל 3 גיגה הרץ [attachment deleted by admin]

21. לצערי לוח האם שלי מת, ואני צריך להעביר את המעבד וגוף הקירור שלו ללוח אם חדש. המעבד וגוף הקירור שלו מכילים שאריות של משחה תרמית מההתקנה המקורית. כיצד עליי להסיר את המשחה הקיימת ולמרוח חדשה? האם כדאי לי להשתמש בפד תרמי במקום משחה? כשהסתכלתי באפשרויות ב-KSP, ראיתי שכל הפדים התרמיים מסומנים כמיועדים לקירור "זכרונות וכרטיסי מסך" (איפה שמים אותם בכלל?) ולא מעבדים. זה נכון? באיזה גודל אני צריך שהפד התרמי שלי יהיה אם זה כן אפשרי? איך לבחור את האחד הנכון?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by mimzak,

שלום לכולם . שמתם לב שהמעבד הנ"ל כבר לא נמצא בשום חנות שמוכרת אותו ואם כבר מוכרת אז בעליית מחיר של יותרמ-150 ש"ח אולי בגלל שהרוב פה בפורום מפרטים ממליצים עליו בתור אופצייה טובה...... איזה מעבד מקביל באינטל שווה לביצועים שלו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Hacrack,

שלום. רציתי לדעת מתי אמור להגיע לחנויות הדור החדש של (Pentium D (9xx שיחליף את סדרת 8xx? תודה ושבוע טוב.

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  24. פשוט חבר שלי מצא רק את השם הזה על לוח האם שלו, חוץ מהשם VIA, אז מה אתם אומרים ? יש כזה דבר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ageva10,

שלום! יש לי כרגע במחשב 2 כרטיסי זכרון מדגם Kingston HyperX DDR4 8G 2133MHz CL14 עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 כרטיסי זכרון כי יש לי 4 סלוטים. האם אני יכול לשים כרטיס זכרון של יותר MHz ? והאם אני חייב שה CL14 יהיה אותו הדבר ?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.