מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני בשלבי קניית מחשב חדש ואני מתלבט מה כדאי לקנות האם לקנות כרטיס DDR3 1 GB או DDR2 2 GB 667MHZ?..
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש לוח טוב ואמין עבור AMD 3000 64Bit שיהיה עם קירור פסיבי אבל חובה שיתמוך ב SATA II . בסביבות ה 670 ש"ח. אני מתכנן לרכוש גם את הביגטייפון כך שלא יהיה צפוף. כמו כן מתכנן לרכוש זכרונות של A-Data אז שיתמוך גם בהם.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
די נסגרתי שאני אקח את ה i5-2500k מבחינת המעבד לגבי הלוח אם, אני מעוניין לקחת אחד מבוסס על Z68 כי אין תכנון כרגע לקנות כרטיס מסך. מה שאני צריך זה בקר Firewire על צ'יפסט של Texas Instruments מכיוון שאני מגיע מתחום היצירת מוזיקה וזה עובד בצורה הכי טובה משאר הצ'יפסטים עם כרטיסי קול חיצוניים. רצוי כמה שיותר יציאות USB 2.0 ו2 יציאות USB 3.0 (אני רואה שזה כבר די סטנדרטי). מקום ללפחות 16GB של SDRAM. עד היום המחשבים שהרכבתי לעצמי או קניתי היו עם לוחות אם של ג'יגה-בייט ואני די מבסוט מהם. ניסיתי לבדוק דרך הmanual של 3 לוחות אם של ג'יגה-בייט באתר, אבל לא מצאתי שום אזכורים לבקר כזה. הלוחות שבדקתי : ga-z68a-d3h-b3 ga-z68ma-d2h-b3 ga-z68p-ds3 אני מעריך שאין לי צורך לקנות לוח אם במעל ל60…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ZOTAC GeForce GTX 1060 AMP Edition, ZT-P10600B-10M, 6GB GDDR5 Super Compact Dual-Fan IceStorm Cooling FREEZE Fan Stop Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15 Desktop Memory Kit - White Intel BX80677I57600K 7th Gen Core Desktop Processors הייתי שמח לקבל המלצה ללוח אם, בסביבות ה-500 ש"ח שיאפשר לי להוציא את המירב מהחומרה הנ"ל. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג אבל גם לוירטואליזיציה (VMware עם ubuntu, לא משהו גס מדיי) ואני אשמח לשמור על האופציה של אוברקלוקינג בינוני פתוחה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה , אני עוד חודש קונה מחשב (מתלבט עדיין בין AMD שאני מאוד מעריך לבין אינטל , אבל זה לא קשור עכשיו לנושא) , ותהיתי , עם אני אקח את הee 6300 , איזה לוח זול ייחסית ייתן לי להעלות את מהירותו של הנ"ל בלפחות 700 מגה נוספים.... אני יודע שלוחות לאוברקלוקינג ומשחקים (קהילה מאוחדת) ייקרים בדרך כלל , אבל היי , תראו את DFI LANPATY UT NF4 ULTRA-D, שלפי הביקורת זהה לאחיו הגדול מבחינה טכנית חוץ מהיכולת הלא כל כך שימושית שלו להחזיק שניי כרטיסי מסך במקביל (SLI ) , אולי יש גם אחד כזה רק שמתאים למעבדיי אינטל לתושבת LGA 775 , עם כן , אני אשמח לעצה שלכם לאחד כזה !
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עובד עם ויסטה 64, אמא של אסוס P5NT DELUXE, כרגע מותקנים 2X2GB DDR2 800 של ADATA GAMING בDUAL CHANNEL (לפי CPUZ, כי את הזכרונות הספציפיים אני לא קניתי, אלא קיבלתי) הבנתי מתוך קריאה שוטפת, שעדיף להשתמש באותם הזכרונות בכל הסלוטים, ואני לא בטוח שניתן להוסיף זכרונות בSINGLE CHANNEL. זה בכלל משנה או שאני חייב להשתמש בבזוג השני גם בDUAL CHANNEL ? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה למביני עניין שמבינים עניין בצורה כזאת שהעניין מובן להם אני מתכנן להרכיב מחשב גיימינג. חשבתי לקנות את המעבד הזה: Intel Core i5 6600 והשאלה שלי היא כזאת: קראתי במפרט של המעבד שהוא תומך בזיכרונות DDR4 עד מהירות של 2133mh, השאלה היא האם אני טועה, או שלא הבנתי את זה נכון כי זה לא ממש נראה לי הגיוני שהמעבד לא תומך במהירות מסוימת של זיכרון.. זה לינק למפרט של המעבד: http://ark.intel.com/products/88188/Intel-Core-i5-6600-Processor-6M-Cache-up-to-3_90-GHz בעמודה של Memory Types כתוב: " DDR4-1866/2133, DDR3L-1333/1600 @ 1.35V " תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מצטער על האנגלית פשוט כתבתי את ההודעה בפורום אחר ורציתי לשתף כאן את הקהילה ואולי גם לקבל עצות "until now i was working with a nice AMD k6-2 500 mhz with redfox board ok it had some compatibility problems with Creative RIvatnt2 but it was fixed if i used the Detenator XP drivers few days ago i desided to buy a new motherboard and CPU so i bought Asus A7s333 and AthlonXP 1800+ 0.13 i sat in my home i opened the asus box and took the board. assembeled the CPU into the slot put a Volcano 7+ hooked up to a case and powered it up first the Cimos is lame because it's kinda like phinix first it didn't want to work with my HD which the HD worked on the older comp it is W…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הוא מתאים למעבד I53450 וזכרונות של קינגסטון Hyper X KHX1600C9D3/4G? איזה מעבד גרפי יש לו, והאם הוא מספיק למשחקי אינטרנט ופעילות כללית? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, כבר כמה ימים שאני עם קירור מים על המעבד והכרטיס מסך שלי, בעוד שאני מרוצה מאוד מהטמפ' של הכרטיס מסך אני מאוד מאוכזב מהיכולות של המעבד שלי. כשהחלטתי ללכת על הכיוון של קירור מים היה לי יעד מאוד ברור של OC יציב על 4.2 עם טמפ' מתחת ל70 מעלות מה שנחשב יחסית קל לחלקים שלקחתי בשביל הקירור מים, רוב מוחלט של אנשים שיש להם את אותם חלקים מגיעים בקלות ל4+ עם מתח באיזור ה1.25 ואפילו פחות (אני מדבר ספיציפית על 920). מאז ומעולם ידעתי שהמעבד שלי לא היה מהמוצלחים בBatch ומגיע בקלות למתח גבוה כאשר מנסים להגיע לאיזור ה4+ (אני כרגע בדיוק על 4.0 עם מתח של 1.325), היה ברשותי את הH50 והMugen II (לאחר שהיה לי דליפה מהH50) ואיתם הייתי מגיע לטמפ' של כמעט 85 מעלות עם HT ב4.0 (לא הייתי משאיר …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיברתי שני HD (לחריצים הכתומים) אחד מלא והשני ריק (ריק כי משהו קרה נמחק לבד בהקשר לזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294178.new#new) הדלקתי את המחשב ומופיע לי המסך הכחול(בדיקת דיסק) כיביתי את המחשב (לא היה כח לחכות) חיברתי את הריק לחריץ אחר (השחור ליד האדום) והפעלתי ואז שנכנסתי לכוננים ראיתי כאילו שהוא עשה לי רייד והעתיק גם לכונן השני זה הגיוני ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה לוח מבין השניים יותר מהיר ה Gigabyte GA-SINXP1394 מבוסס על ה SiS 655 וה Gigabyte GA-8INXP מבוסס על intel E7205 ההבדל היחיד שאני מוצא מהנתונים שלהם הוא תמיכה של Dual DDR 400 בSiS ו"רק" של Dual DDR 266 ב Intel אבל מצד שני... זה אינטל וזה סיס... אז מה אתם אומרים ? :asthanos:
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי E8400 עם כרטיס מסך 7770, וכרגע המעבד עושה לי צוואר בקבוק למשחקים שאני משחק, כל הזמן הוא על 100% וצריך להוריד רזולוציה ולהתפשר בהגדרות וכדומה ... אני רוצה לשדרג מעבד כדי שהמשחקים יפעלו חלק עם הגדרות גבוהות ושהמעבד לא יעשה צוואר בקבוק. השאלה היא, האם יש טעם לשדרג לQ9400 ? או שאני לא אראה יותר מדי הבדל?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או שמא העסק גמור מבחינתה ?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, לאחר 5 שנים. ה- Pentium 3 500 שלי כבר גוסס ואני חושב שהגיע הזמן לתת לו לנוח על משכבו בשלום (או במילים אחרות- לתת אותו לאבא שלי שישחק בו סוליטר). כמו שלפני 5 שנים קניתי את הטוב ביותר, גם עכשיו אני רוצה לקנות תותח שיספק אותי ל-3 שנים הקרובות. אני משחק די הרבה, עובד ב- Photoshop, גולש ולומד. לאחר התלבטות קשה אני חושב שאני אקנה Athlon 64 3200+ 939. הוא נראה לי הכי משתלם היום. ועכשיו (לאחר כל הסיפורים) הנה השאלה: 1. איזה זכרון הכי מומלץ לקנות? אני צריך 1 גיגה ושינצל את המעבד. אין מגבלת תקציב. האם יש באמת חשיבות לכל עניין התזמונים? חשוב לי שיהיה מאוד איכותי ומהיר. 2. איזה לוח אם הכי מומלץ לקנות? שוב, ללא הגבלת מחיר. הבנתי שנכון לעכשיו, ה- Nforce4…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב אחד בבית Dual Core E2180 2Ghz ויש לי אחד אחר שהוא Core 2 Due E6300 1.86Ghz... ד"א.. תגידו מה ההבדלים בין Dual Core לבין Core 2Due? הרי שניהם זה 2 ליבות.. לא? איזה יותר טוב?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
..שנקנו ב-eBay. [קיט של ג'יגה (2x512MB) מסוג DDR PC3200, דגם F1-3200DSU2-1GBFX ; CL2 2-2-5] אחרי קניית HD חדש בניסיון להתקין מערכת הפעלה ללא הצלחה ולאחר מספר בדיקות בנוסף ל +memtest הבעיה נמצא בשני זכרונות הקיט. - איך אני בדיוק ממש את האחריות עבורם? לשלוח לחברה בחו"ל? ליבואן? - האם זה נכון שהמושג "אחריות לכל החיים" היא למעשה אחריות למוצר כל עוד הוא בייצור, מכיוון שסביר מאד להניח שדגם זה כבר לא בייצור... תודה, ריפר.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו מוזר מאוד קרה לי. קניתי AMD ATHLON XP 2000+ ושחיברתי אותו לראשונה הוא הראה AMD ATLON 1250MHZ רק אחרי ששיניתי ידנית בביוס את ה CPU MHZ זה הראה XP 2000, האם עבדו עלי וזה לא אותו המעבד? גם המהירות שלו היא 1.65 ולא 1.67 אני יודע שזה לא עקרוני אבל עדיין זה לא המעבד? דוח של סנדרה מראה את התוצאות הנ"ל(לאחר השינוי הידני בביוס): כמו כן אודה לכם אם תוכלו להסתכל על הטמפרטורה ולהגיד לי אם היא נורמלית.... Processor(s) Model : AMD Athlon XP 2000+ Co-Processor (FPU) : Built-in Speed : 1.65GHz Model Number : 2000 (estimated) Performance Rating : PR2393 (estimated) Type : Standard Packaging : Socket A PGA Multiplier : 12.5x Generation : 7th (7x86) Model Information : Duron M6 & A…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה זאת אומרת שכתוב בזכרונות dual ddr3 ? נ.ב-ו- triple? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר 6 שנים עם אותו מחשב שבזמנו 4 ג'יגה ראם היה הרבה, היום אני מבין שזה מתחת למינימום אפילו. המחשב התחיל לעשות לי לפעמים מסכים כחולים, 'לקרטע' וכו' רק מגלישה בכרום, יוטיוב ושימוש בפלאש במקביל. אני די בטוח שזה נובע מחוסר בזכרון כי בתיאור של המסכים הכחולים רשום memory cache. בקיצור, הגיע הזמן להוסיף. מה גם שיש לי Win 7 64bit שזה המינימום 4 ג'יגה זיכרון ל64 ביט. בנוסף, שמתי לב שכאשר אני גולש בכרום והרבה חלונות פתוחים, במקביל אני משתמש בפייסבוק, יוטיוב וכל מיני אתרים שפועלים במקביל, כשאני נכנס למנהל המשימות ולביצועים אזי יש ניצול באופן רציף של 65-80% מהזיכרון ואפילו מדי פעם יש קפיצות ל90% מהזיכרון הפיזי. ברשותי המחשב הבא: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך לוח אם הכי טוב שיש לAMD. זאת אומרת שיהיה כרטיס מסך מובנה מספיק טוב בשביל הצרכים שלי והם: סדרות וסרטים איכות HDMI 1080P. קצת משחקים אבל לא חדשים משחקי רשת. שיעבוד באיכות טובה. אולי בעוד שנתיים אני ירצה לקנות כרטיס חדש הכי טוב שיהיה אז אני יוכל לקנות ולהכניס ללוח שתמליצו לי. וכרטיס קול גם שיהיה מצוין כי אני אוהב איכות בסאונד. מחבר סאב ושני רמקולים כרגע אבל אולי יחבר למגבר עם 2 רמקולים גדולים. זהו רק מי שמבין בלוחות אם למעבדים AMD. חשבתי על הלוח הזה אבל לא סגור מה אומרים: http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3475#ov [br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 08:59:27 הלינק לא פועל של הלוח יש 2 שאני מתלבט:422 ש"ח - Gigabyte MA-790GPT-UD3H AMD790FX+SB750 CHIPSE…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי מחשב מפנטיום 3 500 על סלוט ל933 על סוקט370 הלוח המדובר הוא של מיקרו סטאר דגם MS-6309 התקנתי וינדוס אק פי פרו התקנה נקיה לאחר פורמט...ונתקלתי בתופעה מרגיזה... המחשב מבצע כיבוי לא מלא .הוא מבצע כיבוי של הדיסקים והמאוורים אבל הוא לא מכבה את המחשב לחלוטין.. הביוס עודכן ..שאר החלקים עבדו ללא דופי עם הלוח והמעבד הקודם..ככה זה לא קשור לאחד הרכיבים הנילווים... בביוס ניסיתי את כל האפשרויות של ההגדרות תצרוכת חשמל ככה שזה גם לא מזה. בדקתי בהגדות צריכת חשמל של המערכת הפעלה ...לא מצאתי את האופציה של תמיכה בתצרוכת חשמל מתקדמת... התקנתי דרייברים ללוח אם של ויה וגם זה לא עזר פירמטתי והתקנתי שוב ועדיין ללא שינוי... הודעה זאת מפורסמת פה כי לדעתי זה קשור רק ללוח בתודה מראש …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מסתכל במפרט טכני של מעבדים, כמו למשל הI6700K החדש. אני רואה במאפינים שלו שהוא תומך בDDR 4 במהירות של 2133 בלבד. האם זה אומר שמהירות של 2400 ומעלה-הוא לא יתמוך? מה המשמעות של הנושא?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לדעת, אם יש לוח אם של אסוס P5K לפי מה שהבנתי ברשת מחייב החלפה אם מעוניינים במעבד מסוג הI. האם מעבדים מסוג הQ (כמו למשל Q8400 וסוגיו) יכולים להתאים? אם כן, האם זה שווה? ובכלל האם יש הבדל בין מעבד כמו Q8400 לבין למשל E6750 (או כל סוג שהוא E...) תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את המעבד ב4200 כפול הליבה. זה יתן לי שיפור ביצועים רציני? הליבה הכפולה מכפילה את הביצועים פי 2? מישהו אמר לי שהמעבד לא תומך בDDR1 על הלוח, הגיוני? (הלוח עם אותו סוקט לשניהם)
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-